Ida af Larsson

Färgat och halvklart.

Publicerad 2006-03-16 21:40:12 i Allmänt,

Färgen innehåller även en tub blonderingsmedel så att man kan göra vissa slingor lite ljusare. Men jag ansåg att samtalet jag väntar på förtillfället är viktigare än att vara respektabel i håret.

Måste läsa igenom hemtentan i historia innan jag går och lägger mig också. Damn it.

Aloho

Publicerad 2006-03-16 20:44:34 i Allmänt,

Sitter med en massa färg i håret. Ska färga om håret i samma fina röda färg, ska dock färga mig hos frisör den 10 men det har blivit en sådan utväxt att jag var tvungen att färga nu. Det kliar något fruktansvärt.

Rom på måndag!

Gudars

Publicerad 2006-03-15 23:08:18 i Arg,

Lunar nörden i Ida kommer fram;
”Veckans blogg” som det så kitchigt heter har blivit utsedd och jag vill döda halva Sveriges befolkning. Att vissa mindre vetande människor fortfarande lever i den förvrängda värld att det vi har nu är jämställt kan jag förstå, men att det var så många förfärade mig. Jag överväger starkt att lägga ner min lunar. Det kallas i och försig inte fjortis comunity för ingenting men så blind kan jag väl inte ha varit? Jag som var trött och trodde jag skulle kunna somna bra men nehej, nu ska det komma någon liten skit och göra mig så fruktansvärt upprörd. "Man föds inte till kvinna, man blir det", skrev Simone de Beauvoir och det är sant och alla kan inte förstå innebörden. Men snälla, försök!

Nu blir det läggdags innan jag exploderar.

[Varför gjorde detta mig SÅ pass upprörd när man ändå ser/hör sådant varje dag?]

Ny här

Publicerad 2006-03-15 22:40:56 i Allmänt,

Ja, någon gång antar jag att man måste blogga också. Och då på ett riktigt sätt. :] Nu har som tur är min å, ä och ö tangenter börjat att fungera igen.
Testing one, testing two.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela