Ida af Larsson

Ett gubbvil.

Publicerad 2008-02-29 18:02:51 i Life,

Hemma efter att ha sprungit runt i hela Finspång och fixat med grejer tills imorgon. Tog en fika med Johanna på p2 och myste lite. Bestämde även en spelkväll ikväll hemma hos Johanna och Isabel joinar också. Trevligt. Det hade varit trevligare med vin men vi ska nog kunna klara av att vara nyktra också. Vi ska träffas om två timmar så jag ska slappa lite och sen göra mig iordning.

So long suckers!

Seg

Publicerad 2008-02-29 11:18:05 i Life,

Jävligt seg nu på morgonen. Tårarna rinner och jag måste vara allergisk mot någon som finns i min säng.

Jag har kommit in i en period där jag stör mig på dom flesta nära vännerna. Vet inte varför det är så men jag vill liksom inte att dom ska prata med mig. Men det går nog över snart, det brukar det göra. Nu ska jag frukosta lite.

Nu är det officiellt.

Publicerad 2008-02-28 21:23:24 i Life,

Nu är det officiellt, min höft är dum i huvudet. Jag går som en skadeskjuten kråka. Dagens långbollar gjorde inte precis högerfoten bättre, det svullnade upp igen och jag är helt blå. Men men, jag fick på en del jäkligt bra bollar iaf. Fast jag har ingen fotknöl längre.

Imorgon ska jag;
Fixa en present till mats
Gå till systemet
Fika med Johanna
Ut och övningsköra med Malin
Märka ut Emils förråd eftersom han absolut inte kunde göra det själv
Ha filmkväll med Eriksson
Sova som en gris.

Snabba ryck.

Publicerad 2008-02-28 17:28:51 i Life,

Kom precis hem, måste packa upp, packa i, ringa Eriksson, röka, klä om och tanka bilen för klockan sex ska jag befinna mig på tegelbruket och hämta upp Maria. Fy faa vad stressande.

Hörs!

überspännande.

Publicerad 2008-02-28 12:02:20 i Life,

Nu har jag skickat  iväg en ansökan till att få åka på ulandsjobb i sommar. Man fick söka en plats för aatt åka till ett uland och jobba för samma lön, på samma villkor och i landets vardag. Vilket upplevelse! Jag tror inte att jag har så stor chans att få det med tanke på att det bara fanns en plats men man får ta chanserna som kommer.

Hultan -08

Publicerad 2008-02-28 10:42:10 i Life,

Okej, jag vill verkligen på Hultsfred iår. Någon frivillig att följa med? Följade band lirar (dom i fet stil är dom jag är väldigt sugen på)

A BEAUTIFUL FRIEND [S]
ADAM TENSTA [S]
ALL ENDS [S]
ANDI ALMQVIST [S]
ANTI-FLAG [US]
ARCH ENEMY [S]

BABYSHAMBLES [UK]
BILLIE THE VISION & THE DANCERS [S]
BLACK LIPS [US]
CARIBOU [CA]

DANKO JONES [CA]
DIE MANNEQUIN [CA]
THE DONNAS [US]
DREAMBOY [S]

EVERGREY [S]

HIM [FI]
THE HIVES [S]
HÅKAN HELLSTRÖM [S]
HÄSTPOJKEN [S]

JAYMAY [US]
JIMMY EAT WORLD [US]
JOHNOSSI [S]

KID DOWN [S]
LAZEE [S]
LINKIN PARK [US] 

MARKUS KRUNEGÅRD [S]
MASTERS OF REALITY [US]
MISS LI [S]

NEVERSTORE [S]
NINA NATRI [S]   
THE ONLY ONES [UK]

RAGE AGAINST THE
MACHINE [US]

RAISED FIST [S]
RUFUS WAINWRIGHT [US]

SERJ TANKIAN [US]
SIMPLE PLAN [CA]
SONNY J [UK]
SUGARPLUM FAIRY [S]
SÄKERT! [S]
THOSE DANCING DAYS [S]
TIMO RÄISÄNEN [S]

VANESSA BROWN [UK] 

WITCHCRAFT [S] 


Då så, vem följer med?

Jag vill ha Flexnäs i en låda.

Publicerad 2008-02-28 09:56:49 i Life,

Upptäckte precis innan jag somnade igår att det flög omkring en mygga i rummet men jag orkade verkligligen inte ta mig för att döda den. Den verkade surra precis i mitt öra men efter ett tag försvann den och jag var på gränsen att somna. Självfallet har den då satt sig på min överarm och börjat suga ut allt mitt blod, så när jag tyckte att den hade fått tillräckligt (eller så var jag så medvetslös att jag inte förstod att den satt där) mosade jag den och la den på byrån brevid sängen. Idag är den självfallet borta och Harry ser mer än nöjd ut.

Fråga inte...

Publicerad 2008-02-28 01:09:51 i Life,

Hej!
Jag är en livsfarlig gynekolog som längtar efter lite happyness i mitt liv.  Jag älskar att få stånd i kyrkan och att äta skadeskjuten kråka men jag avskyr småbarn. Jag letar efter en skönsjungande kannibal som kan ha sex dygnet runt med en neonrosa istapp. Du bör vara manlig och det gör inget om du är motbjudande från topp till tå.
Vänligen hör av dig. Eller titta förbi på en kopp kaffe. Jag bor under kungens säng. Kram!

Från och med nu ska jag alltid kolla regnr på bilen jag försöker ta mig in i.

Publicerad 2008-02-28 00:26:17 i Life,

Eriksson och jag var iväg och käkade på Babylon och när vi kom ut ringde Angelica och jag gick och pratade med henne. Det blev lite kallt så jag skulle öppna bilen så vi kunde sätta oss där. Jag stod och krånglade med nyckeln hur länge som helst och slet i dörrarna. När jag förtvivlat hade talat om för Eriksson att jag inte kom in i bilen hörde vi grabbskratt en bit ifrån, då plötsligt insåg jag att jag inte alls hade parkerat så nära kundvagnarna och vända mig om och det stod Sally så vackert och väntade på oss. Vi tjöt av skratt och tog oss fort in i rätt bil, släckte lyset och gömde oss. Karlarna vars bil jag hade våldfört mig på skrattade och försökte kika in men jag tror inte dom såg vilka vi var. Dom krypkörde förbi och var sedan borta.

Jag undrar vilka det var...

Angelica frågade om jag var full för hon hörde allt i telefonen men förstod inte riktigt vad det handlade om.

Klar med pluggandet! Härligt, härligt. Även fast jag inte fattade ett jota av sista texten.

Nu är det lite bättre.

Publicerad 2008-02-27 16:55:02 i Life,

Herr Omar var här och gjorde dagen lite ljusare. Nu ska ajg laga lite lunch och försöka bli klar med pluggandet. Sen blir det pizza med Eriksson ikväll. Jag håller tydligen på att äta upp mig inför sommaren, jag gör tvärtemot alla andra.

Tummen upp ffs!

Publicerad 2008-02-27 13:31:27 i Life,

Nu är jag riktigt nere, gräver ner mig i allt dåligt. får gråtattacker hela tiden och slår händerna i hårda saker. Mina händer skakar för att jag är så uppgiven och allt detta utlöstes utav en liten jävla bankdosa. Varför kan sådana här pyttesmå saker bli så fruktansvärt ondeskefulla när man inte är sitt bästa jag.

Emil är en bitch när han precis har vaknat men han har iaf hyfset att ringa upp och be om ursäkt. Det skulle fler behöva lära sig.

Just nu vill jag atombomba hela världen. Det skulle faan inte förvåna mig om det enda som finns kvar efter det är jag och min förbannade bankdosa som då har kommit fram.

...och inte är det bättre idag.

Publicerad 2008-02-27 12:40:49 i Life,

Har letat hela morgonen efter dosan men den finns ta mig sjutton inte. Tänkte ringa Emil och be honom komma hit och leta för jag klarar inte mer.

Nu är jag klar med båda böckerna tills imorgon, bara kompendiet kvar.

Ett lågvattenmärke.

Publicerad 2008-02-26 23:37:42 i Life,

Nu har jag till och med letat igenom uräckliga sopor.
Blää, det luktade inte hamster.
Nu har det sjunkit riktigt lågt.

Just nu hatar jag mig själv.

Publicerad 2008-02-26 23:32:54 i Life,

Varför ska jag envisas med att städa så förbannat? Nu har jag lyckats tappa bort min dosa till banken så jag kan inte föra över pengar eller betala räkningar som jag hade tänkt. Jag blev jättsur och tänkte tröstäta lite äggmackor men, med min sedvanliga tur, lyckades jag tappa båda mackorna med smöret neråt så jag fick sitta och tjura över min dosa och äta smutsiga mackor.

Som om det hela inte vore nog så har jag kliat sönder hela min kropp för att jag var så arg över dosan.

Jävla skit helvete.

Nåja, det är bara att jag tänker på Angelica som stampar i golvet och nästan sparkar Marcus när det inte gick som hon ville på guitar hero.

Nu ska jag sova och glömma allt skit.

Harriiiiiieee!

Publicerad 2008-02-26 22:14:21 i Life,

Det ligger papperstussar i hela sängen för Harry har gett sig sjutton på att han ska äta upp mina anteckningar innan vi somnar. Jag har en mycket trevlig sambo.

Okej, jag är skitfånig. Jag tjutar till Oscarsgalan.

En örebrodag.

Publicerad 2008-02-26 18:46:42 i Life,

Har varit i Örebro hela dagen och det har hunnits med mycket. Först var det föreläsning som stod på schemat och när jag kom till skolan upptäckte jag och Angelica att vi hade likadana kepsar, humor. Var tvungen att påpeka för klassen att vi inte hade kommit överens om det iaf. Föreläsningen var helt okej förutom att jag missade nästan hela andra halvan då jag lyckades somna. Inte särskilt ovanligt kanske. Kom även på att jag är allergisk mot äpplen.

Efter skolan åkte jag, Angelica och Marcus hem till Angelica i lastbil för att byta ut en soffa och det var lättare sagt än gjort. Jag och Angelica grabbade tag i den stora soffan som skulle ut och höll på att välta ner allt vi kunde komma åt. Vi lyckades med att få ut åbäket ur lägenheten och då var det bara trapporna kvar. Jag gick baklänges först och Angelica efteråt, vi tjöt båda av skratt hela tiden. När vi hade dundrat ner för trappan smällde jag in i väggen vilket resulterade i att Angelica fick en puff av soffan och åkte ner i backen. Hur vi fick enr soffan ända ner är ett mirakel.

En snabbis på max blev det och kärleksprat på Maxiparkeringen, sen så blev det hem till Jonas och spela guitar hero. Angelica utklassade Marcus och jag Jonas, vi är ena jävla superbrudar alltså.

Sen åkte jag hem till kära Finspång och hängde lite på biblioteket. Nu är det dags för lite plugg.
På återseende.

fuck it

Publicerad 2008-02-26 00:11:06 i Life,

Hanna: Vi har ju redan kommit fram till att du är den enda Hanna jag känner. :)

Suttit och kollat på en massa frisyrer och hårfärger. Funderar på om jag skulle ta och bli platinablond, vad sägs? Jag måste ha hjälp med att välja.

Bara lite sådär.

Publicerad 2008-02-25 17:25:41 i Life,

Hittade en kommentar som en person hade skrivit på tjyvtittat.se det helade handlade om att han till en början kände sig omanlig när han inte förstod det roliga, han avslutade hela inlägget med;

"Fan, jag måste gå och leka med skiftnycklar eller bita ihjäl något litet fluffigt och försvarslöst. Samtidigt som jag öppnar ölflaskor med ögonen. Och kliar mig på röven. Så det så."

Jag skrattade så jag tjöt.

Helenas tipspromenad.

Publicerad 2008-02-25 14:40:49 i Life,

Här kommer ett långt inlägg med tipspromenaden om Helena. Rätt svar i fet stil.

Vad gjorde Ida när Helena förlorade sin oskuld?

1. Satt utanför dörren och lyssnade.

X. Filmade akten med Helenas mobil.

2. Försökte sova i samma säng.


Med vilket redskap attackerade Helena sin förra SO-lärare Bruce?

1. En hockeyklubba.

X. En pekpinne.

2. En stekspade.


Vad hade Helena under städrocken på Storängsskolans avslutningscabaré?

1. En tjockisdräkt.

X. Ingenting alls.

2. Henriks kalsonger.


Vad trodde Helena och Henrik att dom såg under promenaden vid Älgsjön första gången dom träffades?

1. Ett troll.

X. En isbjörn.

2. David Langborg i en buske.


Vilket av dessa är Helenas favoritprogram?

1. Antikrundan

X. Bosse Bildoktorn

2. Ricki Lake


Vilken samling på högstadiet hade Helena som mycket mystiskt försvann?

1. Cigarettrök i en burk.

X. Kondomer.

2. En samling med minispritflaskor från hennes pappas resor.


Varför hade Helena väldigt mycket kontakt med en karl som kallades för Samen?

1. Han betalade Helenas mobilräkningar.

X. Helena var kär i Samens storebror - "Renen".

2. Han laddade ner musik till Helena.


Vem utav dessa kan klassificeras som Helenas idol?

1. Sverker Olofsson

X. Leif "Loket" Ohlsson

2. Lennart Hyland.


Med vilka verktyg piercade Helena naveln?

1. En spik och sten.

X. En säkerhetsnål och tång

2. En hattnål och hammare.


Vilket datum blev Helena och Henrik tillsammans?

1. 19 maj

X. 17 maj

2. 24 maj


Varför äger Helena sexleksaker (inhandlades på sexparty 2007)?

1. Hon beställde aldrig sexleksaker utan bara massageoljor men affären beställde fel och Helena tyckte att hon lika gärna kunde ta leksakerna.

X. Hon fick skäll utav tanten som höll i sexpartyt för att hon inte visste vad saker var så hon tyckte det var pinsamt att inte köpa något.

2. Hon var så nervös att hon sög i sig en flaska vin på 40 minuter och kommer sedan inte ihåg vad eller riktigt varför hon beställde.


Vem utav dessa tycker Helena är bland dom snyggaste i världen, näst efter Henrik såklart?

1. Bam Magera

X. Jamie Oliver, aka den Nakna kocken.

2. CC


Vad klara inte Helena av att se?

1. Levande gosedjur på film.

X. Det kvinnliga könsorganet.

2. Daggmaskar.


Vad ska den som vinner göra?

1. Pussa Helena

X. Dansa en påhittad dans för Helena.

2. Improvisera en kärleksdikt för Helena.

Fasiken.

Publicerad 2008-02-25 11:27:10 i Life,

Jag vill bara påpeka att faktumet till att jag äter så lite är enbart pengabrist och inget annat.

Inatt har jag sovit typ tolv timmar, väldigt skönt.

Tänkte att idag ska jag städa och diska och sedan kolla upp litteraturen till nya delkursen. det är väldigt skönt att ha böckerna hemma istället för att jämt springa runt och ordna efterhand.

Mjässå.

Publicerad 2008-02-24 21:42:43 i Life,

Ligger i sängen och tittar på Wallander. Matchen gick ganska bra, för första gången på mycket länge var det inte konditionen som var problemet. Men självklart lyckades jag stuka foten rätt så ordentligt och sträcka nacken. Foten är lindad med det är inte så skönt med tanke på alla skavsår jag fick idag. Men faan vad skönt att känna att man faktiskt orkar. Visserligen måste jag träna upp mig väldigt mycket mer och jag måste göra något åt mina förbannade fötter som jag alltid stukar.

4 kilo på två dagar, inte illa. Men kanske inte på rätt sätt. Men det vägde jag upp idag med att faktiskt trycka i mig över en halv pizza (jag beställde barnpizza men jag tror att det blev en jävligt stor barnpizza). Men nu är det bara 10 kilo kvar till målvikt.

Dagen har varit väldigt jobbig men många ångestattacker och liknande men jag har klarat mig igenom det iaf.  

Maten?

Publicerad 2008-02-24 12:52:48 i Life,

Fortfarande för arg för att blogga om gårdagen så jag tänkte fundera lite över mat.

I fredags åt jag en macka, ett glas fruktsmoothie och två ägg.
I lördags åt jag två mackor och ett paket nudlar.
Idag har jag inte ätit något än så länge och det kommer nog inte bli något heller. Jag är så fruktansvärt osugen på mat och jag har ingen mat hemma heller för den delen.
Hur faan ska jag orka spela en fotbollsmatch utan mat? Varför finns det ingen pizzeria på norrmalm?
Det positiva är att man ser jävligt snygg ut i spegeln.

Jag har en till som jag måste ge cred för att den var en utav få normala igår; Hanna.

Fine.

Publicerad 2008-02-24 12:17:51 i Life,

Jag tänker i säga något om kvällen/natten mer än, "fnöö". Eller möjligen up yours.

Jo, jag kan säga en sak; och det är att Tommy var faan i mig den enda som var trevlig.

Detta sträcker sig alltså från utgång till sömn, inte innan.

Jag är för arg för att skriva just nu.

Livet är gött.

Publicerad 2008-02-23 17:33:46 i Life,

Sitter och väntar på Malin som ska komma hit och öva in lite grejer tills ikväll och jag har bestämt att hon får välja kläder åt mig. Men idag har jag varit så duktig att det bara står mellan två plagg. Jag är sjukt partysugen, det är nog en bra grej med det här att inte supa bara för att det är helg (eller onsdag).

Ojdå, maten ropar.

...

Publicerad 2008-02-23 14:31:08 i Life,

Idag har jag varit en sväng hos mormor i Hällestad men det var inte det som jag tänkte blogga om, utav det här;

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1905127.ab

Jag måste veta vem det är. I och med att personen i fråga är född 88 och antagligen bosatt i Finspång så vore det nästan konstigt om man inte kände personen. Det är det som är så hemskt, jag vill inte känna personen för jag orkar inte gå igenom det här med att ett liv är meningslöst borta igen. Man tänker definitivt igenom sina egna körvanor. Det är egentligen bara tur att jag inte har kört av vägen till och från Örebro med tanke på att jag försöker sätta tidsrekord varje gång och det är lätt den kurvigaste vägen jag någonsin har kört på. Det här blev väldigt bluddrigt men jag är lite ur fas för tillfället.

Harry är min pälskling.

Publicerad 2008-02-23 02:35:43 i Life,

Hemma efter en tvspelskväll ensammen hos mamma och sedan en inte fullt så ensam tvspelsnatt hos CC. Åkte dit vid tolvsnåret och utklassade CC, dock bara på vissa låtar. Petter vill inte spela något för han tyckte vi var alldeles för bra. Lite senare kom Heda, Vivvi och Elin upp. Heda var lika full som vanligt men glad ändå. Som vanligt blev jag kallad för "Petters tjej" även fast det är tre år sedan det smeknamnet över huvudtaget skulle ha varit aktuellt. Skjutsade hem Vivvi och Heda efter att Heda däckade i soffan och åkte hem till mitt och nu är jag här och det är som vanligt dags för sängen vid den här tiden.

Längter tills imorgon. Jävlar vad jag ska röja.

Fredagkväll.

Publicerad 2008-02-22 21:54:27 i Life,

Här sitter jag hemma hos mamma och spelar Guitar Hero en fredagkväll, väntar på att CC ska ringa så kanske det blir GH hos honom istället. Jag fick leka bärhjälp när jag kom för då skulle Jocke och Emil upp för trappen med ett gigantiskt akvarium. Snäll som jag så hjälpte jag till.

Längter tills imorgon och allt bus jag har hittat på för Helena. Malin och KL är med på en sak och det kommer nog att bli oförglömligt.

Stronger.

Publicerad 2008-02-22 16:10:24 i Life,

Jessica; Om jag får betalt så lovar jag att jag är din husslav. Jag är utfattig.

Gustav; Drömmen var om en gammal väns pappa. Urk.

Nu är uppgiften inskickad och jag är extremt kissnödig. Tog en tripp till systemet och p2 förut, träffade på Malin och Wincent så vi snackade lite om morgondagen. Jag har en överraskning utöver min present till Helena så nu ska jag knåpa lite på det, återkommer i övermorgon eller liknande om avd det är.

Sorry.

Publicerad 2008-02-22 10:40:48 i Life,

Erhm, jahaa. Nu fattade jag varför inte laddaren fungerade. Det har tydligen varit strömavbrott här. Undrar hru länge...

Jävlar, så trött jag är.

Publicerad 2008-02-22 10:38:33 i Life,

Uh, drömde mycket jobbig sexdröm om folk jag inte är attraherade av.

Vad i helvete?! Min förbannade jävla laddare till datorn verkar trasig. Åh, vilken bra start på denna underbara morgon. Inte faan har jag sovit någonting heller, det har varit storm här utanför och blåst riktigt mycket och ja rä så rädd för att huset ska blåsa sönder och ingen jag känner vet om det.

Jag är officiellt pank.

Publicerad 2008-02-21 23:42:48 i Life,

Jag har 2600 på banken att leva av tills jag hittar ett jobb. Det här kommer att gå åt helvete fullkomligt. Sen så tror jag att jag har blivit magsjuk. Eller förgiftad och kommer att dö i sömnen inatt. Man kan ju hoppas på det sista så slipper jag få magsår vilket är på god väg att utvecklas.

Det här är inge Jippie-dag.

Nu går jag faan i mig och lägger mig och skiter i det här.

Se där ja.

Publicerad 2008-02-21 16:50:07 i Life,

"Jag gillar din röst, måste jag säga. Du har en jävligt härlig röst.

Så, avklarat."

Hehe, ibland kan man få väldigt otippade komplimanger. Utav väldigt otippade personer.

Rabiessmittad angorakanin till salu.

Publicerad 2008-02-21 14:20:46 i Life,

Jag har skrivit nästan en sida på tjugo minuter och det får vara max två, det tycker jag är helt okej jobbat. Det betyder att det är helt okej att bryta nu för lite lunch. Ikväll är det även träning så jag måste vara klar med allt plugg innan sex. Men som det ser ut nu så tar det ju en till till och då är det lugnt. Fast nu börjar ju allt bra på tv så det kanske inte går så fort iaf.

Nåja, lunch dags.

Helena citat.

Publicerad 2008-02-21 13:11:12 i Life,

Jag bjuder på två citat från Helena.

"Du är som en annan version av Folkbladet." När jag sa att jag hade mer news.

"Min disk förökar sig, det blir bara mer och mer..." I ett försök att låta pluttig.

Tjena

Publicerad 2008-02-21 11:43:32 i Life,

Jovisst, jag kom upp vid nio. Tjena. Emil ringde och väckte mig vid halv tio och gorma om att jag skulle upp och jag ljög och saatt jag var jättevaken. Sen somnde jag som en stock och vaknade inte förrän han ringde nu vid halv tolv och gormade lika mycket.

Jag hade alltså bett honom ringa mig så han är inte överdrivet elak.

Nu är det full fart som gäller om jag ska hinna klart med uppgiften. Men det är jävligt städat här iaf.

Mot sängen.

Publicerad 2008-02-21 04:22:53 i Life,

Kvällen/natten lider mot sitt slut och det är väl bäst att gå och lägga sig innan solen stiger upp så att jag kan plugga det jag ska imorgon. Men även om jag inte orkar gå upp vid nio imorgon så är det inga bortkastade timmar.

Hey, jag vill ha mer.

I said maybe.

Publicerad 2008-02-20 19:40:13 i Life,

Ja, pluggandet gick det åt helvete med. Men jag har fått iväg ett mejl till Aftonbladet med hemligt innehåll och radat upp alla mina fina skor i hallen. I min pyttelilla hall står det nu 23 par skor och det ligger en hel hög i garderoben också. Något säger mig att jag borde rensa men jag kan inte med att slänga ut mina skönheter. Skoberoende kanske?

Jag kom på att det är bättre att jag städar idag och ägnar mig helhjärtat åt plugget imorgon. Det låter väl som en bra idé? Dock sa Angelica att det var en ganska klurig uppgift men det glömmer vi för tillfället, eller hur?

Självmordsstatistik.

Publicerad 2008-02-20 16:48:31 i Life,

Jag är, som ganska många säkerligen vet, väldigt insatt i suicidprevention och därför tänkte jag publicera lite fakta och statistik om ungdomar i sverige som tar självmord. Det här är alltså bara svenska ungdomar,upp till 19 år.

1994 begick 45 barn och ungdomar självmord.

Under åren 1994 till 2001 har ytterligare 324 svenska barn och ungdomar tagit sina liv. De flesta av dem var mellan 15 och 19 år. 37 av dem var 14 år eller yngre.

Var tionde tonåring har haft självmordstankar visar en undersökning i gymnasiet årskurs ett. Nio av hundra flickor 16 och 17 år gamla har någon gång gjort ett självmordsförsök. Drygt fyra av tio var deprimerade.

Undersökningar visar att ungefär var tjugonde tonåring någon gång under uppväxten gör ett allvarligt försök att ta sitt liv. Av de som gjort ett självmordsförsök tar fyra till nio av hundra livet av sig inom ett år.

Under åren 1992-2001 hängde sig 137 svenska barn och ungdomar i åldern 10-19 år. 51 sköt sig. 13 dränkte sig, 96 dog genom förgiftning och 27 tog sitt liv genom att hoppa från hög höjd.

Jag vet att det är väldigt obehagligt för somliga att läsa, men mitt kall i livet är att göra människor uppmärksama på hur det egentligen ser ut angående något vi inte talar om.

Nu är måste jag släppa det här för ett tag för jag har gått ner mig allt för mycket. Det är nog en bra idé att ägna lite tid åt plugget.

Godmorgon.

Publicerad 2008-02-20 13:43:17 i Life,

Nyss hemkommen efter en natt på tegelbruket. Härjade runt hos emil igår och klockan blev så mycket att jag inte orkade åka hem. Men nu måste jag skynde mig att byta om och sminka mig för kvart över två ska jag befinna mig nere vid slottsporten för lunch på p2 och mathandlande.

Dålig väderlek. - Bad weatherplay.

Publicerad 2008-02-19 20:30:24 i Life,

Diciplin på Viberga? Ja, varför inte? Fast det skulle nog ta slut ganska så fort.

Idag har jag varit så äckligt huslig att jag har bakat bröd. Imorse insåg jag att jag inte hade något bröd kvar och svor lite över det faktumet att jag var tvungen till att gå och handla men efter lite funderingar kom jag fram till att det vara bättre att baka och jäklar så gott det blev! Två limpor bakade jag och dom kommer nog att ta slut redan imorgon.

Nu har jag läst klart allting också, mycket skönt. Dock lite konstigt att vara ute i god tid men nu ska jag ju skriva en inlämningsuppgift på tre sidor. Undrar när det skulle vara gjort? Får ringa Angelicca eller nått.

Vad ska jag göra ikväll?

Dra åt helvete! - Pull to whole wheat!

Publicerad 2008-02-19 14:47:07 i Life,

På min msn står det att jag pluggar, det var duktigt av mig tycker jag. Men om sanningen ska fram så sitter jag och planerar lördagens fest med sköna Helena. Jag borde skickas på militärläger och läras lite diciplin för det är något jag saknar, näst efter självkänsla och moral. Men man kan inte ha allt.

Home alone.

Publicerad 2008-02-19 04:02:06 i Life,

Hemma efter en slapp men mycket trevlig kväll/natt hos Simon. Jag, Simon och Mp kollade på tv och simon och jag satt och småfnissade åt Mp när han förlorade hela sitt sparkapital på onlinepoker. Tungt att cykla hem men vad ska man göra? Kanske borde fixa punkat så går det kanske lite lättare iaf. Men sånt där kan inte jag... Jag får manipulera Emil till att göra det, han kan sånt där med gummi han.

Nehee, sängen kanske så man kan komma upp skapligt och plugga lite?

2, 4, 6, 8, Bäverhojt.

Publicerad 2008-02-18 21:35:24 i Life,

Skitkul att jobba. Lillen var hur gullig som helst även fast han aldrig ville somna men till slut gick det. Det är synd att jag inte får vara där så ofta. Men det blir förhoppningsvis mer nu framöver.

Vad ska man sysselsätta sig med ikväll då? Städa och plugga kanske.

Ska allt gå åt skogen den här veckan?

Publicerad 2008-02-18 17:08:37 i Life,

Imorgon är det föreläsning men jag kan inte ta mig dit för att Sally har gått i ide. Pluggandet har gått jävligt segt men jag har iaf påbörjat det. Snart ska jag iväg till jobbet, alltså cykla jättelångt i minusgrader. Jag vet inte om jag kan ta mig till seminariet på fredag heller. Gaah vad jobbigt allt blir utan bil.

Men måendet har varit bra idag och solen har skinit. Jag har till och med haft finbesök idag.

Annars då?

Kameleont.

Publicerad 2008-02-18 11:59:32 i Life,

Jag gjorde nog helt fel... och nu är det dags att ställa allt tillrätta.

Vet ni vem som hjälpte mig att må bättre inatt? Elli.

Idag ska jag städa, plugga och sedan jobba. Fast det finns ju ingen bil så jag får cykla upp till Hårstorp och det är riktigt långt.

Nip/tuck.

Publicerad 2008-02-17 21:42:01 i Life,

Sjukt bra serie men det är inte det jag sitter och kollar på, jag tittar på Parlamentet på You tube. Det är ännu bättre. Mellan klippen går Oasis - Wonderwall på repeat. Det avslöjar hur jag känner för tillfället.

Jag är inte alls bra på att skriva blogg när jag mår dåligt. Jag ska bespara er mitt lidande och sätta på någon film och lägga mig.

Jag vill bara att någon ska vilja ha mig.

Bland duntäcken och tuttar.

Publicerad 2008-02-17 16:52:27 i Life,

Jag mår inte alls bra, jag menar inte fysiskt utan psykiskt. Det blir alltid såhär när jag har druckit, mitt psyke klarar inte av det. Jag får helt enkelt sluta dricka, eller lära mig tänka på ett nytt sätt. För det här håller inte.

Just nu är det väldigt deppigt på djurgårdsvägen 4, huvudet hänger, lamporna är släckta och blommorna är döende.

Bakisdag.

Publicerad 2008-02-17 12:42:28 i Life,

Jag masade mig ut till köket för att göra frukost och kände att min slitna och alkoholstinkande kropp behövde rostade mackor. När jag var klar och gick tillbaka till sängen för att moffa insåg jag att jag hade glömt att rosta mina rostade mackor.

Så bakfull är jag.

En underbar dag.

Publicerad 2008-02-16 19:24:29 i Life,

Dopet gick bra, Matheus skötte sig finfint.

Nu går vi på ölen så nu har jag inte tid med er längre.
Ciao.

Jag är nog döende.

Publicerad 2008-02-16 10:49:06 i Life,

Här sitter jag en lördagmorgon och mår hur bra som helst. Jag tittar på jazz på tv som jag hatar men tycker att  det passade in i bakgrunden. Igår gick jag och la mig vid ett för att jag inte tyckte att det var någon mening med att sitta uppe. Jag kom även på mig själv med att tänka att;
"Det här var ju jävligt skönt, jag kanske borde sitta hemma oftare. Fast det vore ju trevligt med sällskap... Nej, det tror jag inte jag orkar med. Isf får det vara någon som är jävligt bra på att nöta soffa och inte vara ivägen."

Ida, den mest sociala mäniskan i hela världen som aldrig har suttit ensam hemma. Ida, personen som MÅSTE prata med någon i telefon minst en gång varje timma och om hon inte träffar en levande mäniska en gång varje dag så blir hon galen. Den tjejen funderar nu på att avskärma sig till en viss del.

Jag måste vara döende. Det här är ju inte jag. Eller har jag bara blivit vuxen och tråkig?

Datorn får tiden att flyga förbi.

Publicerad 2008-02-15 22:40:05 i Life,

Nu har jag suttit på samma fläck (toapaus en gång dock) i tre timmar och läst om school-related attacks. Jag är fruktansvärt fascinerad utav fenomenet men kan inte riktigt förstå det. Jag dreglar nästan när jag hittar någon ny historia som jag inte läst tidigare men frågan är om det finns så många fler?

Synd att det inte finns någon kurs som bara handlar om detta fenomen. För då skulle jag lätt vara bäst.

Nog om tragiska saker och annat skit.
Min hemmakväll försvann rätt fort med datorn i knät men nu ska jag banne mig fixa iordning dipp och kolla på shrek. Den du!

Torsten Flinck läser rysare.

Publicerad 2008-02-15 18:52:51 i Life,

...om jag hade haft tv 4+ hade jag kunnat kolla på det i natt. Spännande.

Idag höll Angelica och jag på att köra över Fadder-Elias men han såg nog inte att det var vi.

Dagens seminarie blev en skräckupplevelse för samtliga närvarande. Ingen (utom JE och Johan förstås) hade läst på särskilt mycket och frågorna kring vissa saker var stora. Men med tanke på våra tidigare seminarier och lärarens framtoning så trodde vi inte att det skulle bli så svårt. Men, joho då. Hon tvingade oss att leka dom olika grupperna vi hade läst på om, vilket gick åt skogen. Hon ställde en massa konstiga frågor och pekade ut personen som var tvungen att svara på dom. Hujeda mig. Men jag tror att det gick bra ändå. Trots ett antal panik- och svettattacker.

När jag och KL var på väg hem från Örebro så svängde vi in vid en skylt där det stod Fornborg. Båda två hade sett den tidigare och var väldigt nyfikna på vad som kunde menas med Fornborg. Jag fick genast en massa fantasibilder från Ronja Rövardotter. Efter en oändlig skogspromenad, bergsklättring (vilket var idioti i klackskor) och balansering på ruttna trappor så var vi uppe, och där såg vi det; en stenhög... Lite besviken måste jag väl säga att jag var men det var en ganska fin stenhög. Vacker utsikt var det också så vår krävande promenad dit var inte förgäves.

Era kommentarer ger mig blogginspiration.
Keep up the good work, så sköter jag mitt.

Mornmorn!

Publicerad 2008-02-15 08:29:46 i Life,

Jävlar vad trött jag är. Jag måste åka om en halvtimme och jag har precis gått upp. Fast duktig som jag är så har jag lagt fram kläderna jag ska ha på mig idag. Shit, jag är blivit en geek.

Nu är natten här.

Publicerad 2008-02-15 01:00:37 i Life,

Jag är klar med pluggandet! Wihoo!

Dags för sängen för tidigt imorgon ska jag åka till örebro och luncha med Angelica och sedan seminarie.

Kompendiehelvete.

Publicerad 2008-02-14 23:09:25 i Life,

Hur ska jag få igång läsandet?
Jag vet, jag sätter mig här och bloggar lite.
Eller så blev det inte så bra, nehee.

Upptäckte i duschen att mina ben ser förjävliga ut, ärr, sår, svullnader och blåmärken. Det hade varit helt okej om det hade varit från heta sexupplevelser men nej då, det är från träningar och dom förbannade myggen i Gambia.

Nu har jag inte så värst mycket kvar att läsa, oerhört skönt. Men det kanske är bäst att jag blir klar med det innan jag bloggar? Äsch, vem orkar vara duktig hela tiden.

Hm, folk verkar tro att jag är en slacker. Jag får nog ta och skärpa mig.

Do you love me, love meeeeeee?

Publicerad 2008-02-14 17:24:57 i Life,

Den låten sätter sig rätt bra.

Trevligt med en fika och lite skvaller. Skönt att få något annat att tänka på än plugg och problem.
 
Varför pluggar jag inte?

Plugg, plugg och åter plugg.

Publicerad 2008-02-14 15:22:49 i Life,

Och det här ska vara den lättaste kursen av alla? Jag kommer att dö om jag läser något annat.
Visserligen kanske jag får skylla mig själv när jag alltid väntar tills dagen innan seminariet innan jag ens öppnar böckerna.

Håhåjaja.

Nu är det fikadags med Martinilutt och Isaskrutt (Vilken humor).

Sjukt taggad inför träningen ikväll även fast jag har träningsvärk i tuttarna (?!). Det är väldigt konstigt att man kan få träningsvärk där när man tränar fotboll. Aja, jag lyckas då med allt.

Perkele -

Publicerad 2008-02-14 09:36:24 i Life,

 - En underbar dag. Det sitter jag och lyssnar på nu för det är precis vad det är.

Jag är jävligt trött, ställde klockan på halv åtta imorse men kom inte upp förrän vid nio. Drömmde en massa konstiga drömmar om en viss Pata B.

Kom på att det är ju inte alls över en månad kvar tills jag fyller år, det är ju över TVÅ!

Den du!

Publicerad 2008-02-14 00:28:29 i Life,

Jahaa, nu har jag tydligen fått ett pris på Kulinfos nollesittning. Eller kanske inte jag personligen men jag är i allra högsta grad delaktig.
Jonas har tydligen fått pris för årets flörtbild vilket är ett kort taget på oss i Fredags när jag var med på deras fest. Jag visste att jag skulle hålla mig borta ifrån dom där. Hahaa, men det är ganska kul. Det är bara så att jag har fruktansvärda fantasier där dom har en bioduk och visar upp kortet för alla så att jag nu kommer att bli igenkänd som "den-där-som-flörtade-med-Jonas". Grymma ångest. Nåja, man kan ju hoppas på att det blev en bra bild iaf. Men jag vet att ingen tog något kort som vi var med på utan det måste ha varit ett smygtaget kort och dom är aldrig nådiga.

Jag måste få se kortet!

Av med skjortan.

Publicerad 2008-02-14 00:11:44 i Life,

Precis hemkommen efter träning och en sväng på ettan med Eriksson, deras plankstek går inte av för hackor! Vi var dock lite dumma och beställde in förrätt, toast och tzatziki, och efter det var vi (läs jag för fröken Eriksson blir aldrig mätt) ganska mätta. Men tappra som vi är så slukade vi all mat. Vad ska man annars göra när man betalar över tvåhundra spänn för lite käk.

Nu är ettan bokad för min 20års fest och dom lovade att fixa Karaoke, jippie! Nu ska jag bara bjuda in alla min trevliga vänner. Fast det kanske är för tidigt för att börja bjuda folk nu? Det är ju ändå över en månad kvar. Äsch, jag börjar nog bjuda ändå. Det blir nog förfest för dom närmaste hos mig först och sedan ner mot ettan dit resten får komma.

Telefonpaus.

Jag är nästan överentusiastisk över festen, fast det får jag ju inte vara för då kommer det att gå åt helvete.
"Guuuh, va tråkigt att ha fest. Inga kommer att komma och dom som kommer är säkert dumma i huvudet."
Sådär ja.

Lägg dags.

Här sitter jag och leker inte nudda golv.

Publicerad 2008-02-13 16:30:02 i Life,

Jag har våttorkat golven i lägenheten så jag sitter som en kråka med fötterna på bordet för att inte göra fotavtryck. Dessvärre (hur stavas det?) har jag en katt som kilar runt och lämnar miljontals tassavtryck överallt. Han har till och med lyckats lämna tassavtryck på mitt kompendium som jag ska läsa tills på fredag. Attans katt.

Nu ska jag läsa lite och sedan kila ner till tvättstugan. sen så blir det träning och efter det ska jag och Eriksson käka planka nere på ettan, Yummi. Mamma var här en sväng förut också och vi fikade på min balkong och njöt utav solen. Hon var lite avis att jag har sol på balkongen dygnet runt.

Tack för kommentarerna, det är dom som är roligast att läsa.

Jahaa, första gången jag är singel på alla hjärtansdag tror jag. Tragiskt.

"Kära bloggläsare"

Publicerad 2008-02-13 10:36:37 i Life,

...med kunglig dialekt.

Jag funderar på att göra som så många andra att be er läsare avslöja er men jag vet faktiskt inte om jag vill veta vilka som läser. Det är nog mer spännande att inte veta, iaf för ett tag framöver. Varför ni läser förstår jag inte men jag dömer er inte. Fast jag tycker nog allt att ni är rysligt dåliga på att kommentera. Kom igen nu, kommentera som grisar.

Nedrans vilket underbart väder. Jag ska ta på mig morgonrock och äta frukosten på balkongen tror jag. Jag hör fågelkvitter! Det betyder att det officielt är vår.

Nej nu har jag inte tid med bloggen längre för jag ska gå ut, andas in vårluften och bara må toppen.

Hallå, John Blund?

Publicerad 2008-02-12 23:05:28 i Life,

Hahaa, jag fick mitt utlovade fyllesamtal. Synd att jag inte kunde hänga med. Men det blir säkert fler gånger.

Dags att lägga sig tror jag. Ska försöka komma upp skapligt imorgon och städa lite innan jag har tvättid och ska plugga.

Veckan;
Onsdag - Städa, tvätta, plugga, träna.
Torsdag - Plugga, Fika med Martina och Isabel, Träna.
Fredag - Seminarie, Bada tunna?, ha familjemiddag?
Lördag - Titta på när Matheus döps, Hälsade på Wincent, Festa skiten ur mig i Finspång dvs karaoke.
Söndag - Vara bakis och planera veckan.

Selma Lagerlöf

Publicerad 2008-02-12 20:44:58 i Life,

Harry är helt knäpp. Jag har hängt upp musen i träden (?!) och han har nästan ätit upp hela. Det är väldigt underhållande att titta på honom för man ser ganska tidigt när han ska ramla ner men han märker det inte själv. Hahaa, jag är allt lite skadeglad.

Jag har inte orkat läsa något idag men det får jag ta imorgon. Jag har ändå finstädat hela rummet idag men nu är det dock dags för en ciggarutt, diskning och matlagning. Det är ju ändå House och matdags vid nio.

Frusen

Publicerad 2008-02-12 17:32:42 i Life,

Var i Örebro en sväng idag. Ingen jätteintressant föreläsning men skönt att komma ifrån ett tag. Dock slutade värmen att fungera i bilen på vägen hem så jag är stelfrusen och har ingen känsel i fingrarna.

Började skriva gästlista till min 20-års fest och kom upp i sjuttio personer tror jag. Kan bli helt okej. Tänkte bjuda runt 150 och hoppas på att 100 av dom kommer. Jag älskar stora fester.

Nu har Harry fattat vad han ska göra med den där konstiga, bruna grejen som står i hörnet. Duktig katt.

Konstig, jag?!

Publicerad 2008-02-11 23:54:35 i Life,

Det märks att jag är trött när meningen "Jag ska nog hänga upp musen i trädet" från Pank och jävlig.. inlägget verkar vara det roligaste jag någonsin har läst.

Ni kan väl gissa vad jag fick upp för någon bild...

Ursäkta mig?

Publicerad 2008-02-11 23:48:50 i Life,

Jag vill ha en hönsnätsbur..

Wtf?! Vilket IQ har deltagarna i melodifestivalen egentligen? Hata hönsnätsburar.

På tal om låtar så blev "Alla som inte dansar är våldtäktsmän" 2007 års mest hatade låt men jag måste säga emot. jag tyckte att låten var väldigt rolig och jag förstod mycket vad som menades med den. Jag säger inte att man är lite smått dum om man inte förstår det men jag kanske tycker det i smyg. Jag tycker att den är skithärlig.

Jag har ätit en hel ko och ett halvt potatisland men det är nog ingen som slår min kökskonst, jag har ändå ett förkläde som säger "Kökets konung".

Jag vill leka med klösträdet, det ser mysigt ut.

Pank och jävlig men ett gigantiskt klösträd rikare.

Publicerad 2008-02-11 14:46:13 i Life,

Jag har tyckt så synd om Harry när jag inte har varit hemma så jag köpte ett klösträd idag. Det var sjukt dyrt, jag fick lånd ihop pengar och det enda kattfaan gör är att slicka på skiten. Fast det kan nog vara för att den luktar så mycket djur. Nåja, det blir nog bra tillslut. Okej, nu försöker han bita sönder trädet. Vilken tacksam katt jag har. Jag ska nog hänga upp musen i trädet.

Vilken underbar dag.

Publicerad 2008-02-11 11:06:37 i Life,

En sådan här dag har jag längtat på. Frisk luft, solsken och inte ett moln på himlen. Det här är en Ida-fyller-år-dag, när jag var liten så vara alla mina födelsedagar så här. Jag kanske borde städa idag? Kanske ska köpa lite fika och sätta mig på balkongen och leka vuxen med en tidning? Jag har nog inget mer att göra idag än att städa... Jag vill nog baka också.

Idag blir första grästräningen för min del, hoppas på mycket folk så att vi kan spela match.

Fyra år...

Publicerad 2008-02-10 20:29:12 i Life,

Idag är det fyra år sedan min pappa dog. Jag kom på det nu. Det känns som att det var igår samtidigt som om det var 14 år sedan. Jag har tänkt mycket på årsdagen senaste veckorna men när denna dag kom så kom jag inte ihåg det. Det är en timma och 40 minuter tills det är fyra år.

Vad konstigt det känns.

Fyra år.

Mmmm, dohgnuts. (stavas det så?)

Publicerad 2008-02-10 19:35:51 i Life,

Jag är sjukt sugen på grillad vitlök. Det för mig tillbaka till studetveckan och när vi var ute i Lindö hos Helenas mamma. Eller miljonärslandet som jag kallar det. Man måste ha minst en miljon på banken för att få flytta dit, verkar det som iaf. Vi grillade underbara grillspett och åt hela, grillade vitlökar. Nedrans så gott det var. Men jag får nöja mig med kött och pomme ikväll. Det fanns inget annat hemma.

Denna vecka blir det nog nästan ingen natt i Örebro. Jag har en jäkla massa saker att göra.

Flohabba.

Publicerad 2008-02-10 14:03:41 i Life,

Jag kom aldrig igång på partyhumör igår. Lite trist men det var trevligt ändå. Faktiskt helt okej att må bra idag, jag ska åka hem till Finspång och storshoppa med mamma.

Jag saknar Harry hela dagarna.

Det var en vecka inatt, Wiiihooo!
Jag är sjukt stolt.

Hallå, orken?

Publicerad 2008-02-09 16:07:07 i Life,

Här sitter jag och har inte uträttat ett skit idag. Jag kanske borde städa och käka lite mat?

Ångest!

Publicerad 2008-02-09 14:06:24 i Life,

Det är första delfinalen i Melodifestivalen ikväll och jag kan inte titta! Why, oh, why?!

Jag är en sucker för Eurovision.

You may salut the bride.

Publicerad 2008-02-09 13:32:03 i Life,

Nyvaken efter en lång natt. Jag tittade förbi en sväng på Kulinfos nollningsfest, jag är helt nöjd med att gå i Samvetet. Sen blev det kåren och en jäkla massa shot. Jag tror att det blev typ tre gånger på en timma. Dans och härj. Självfallet blev det Publicum efteråt och korv.

Jag känner mig nästan mer hemma i Örebro än i Finspång, jag måste flytta.

Jag gick hem vid tre tiden men jag fick sällskap i telefon utav Lill-Erik. Hon är bra rolig hon. Försökte även få tag på min alldeles egne finskipinski men det gick inte så bra.

Frukost.

Det blir aldrig som man tänkt sig.

Publicerad 2008-02-08 18:29:57 i Life,

Nu är jag nästan klar med inlämningsuppgiften. Jag har bara finputsningen kvar. Det känns väldigt skönt!

Jag handlade lite lyxmat till kvällen då jag tänkte mysa hemma men självfallet så fick jag en förfrågan om jag skulle med på partaj och jag är ju inte svår. Jag ska nog vänta ett tag med att gå dit då jag vill att andra alla ska vara på lyset redan då jag kommer eftersom jag knappt känner någon och sedan så vill jag hinna med att mysa lite innan jag gpr iväg.

Det är tur att jag inte har tryckt i mig dom marinerade vitlökarna än iaf.
Fast jag är ju sugen på dom...
Äsch, folk får stå ut.

Booyaa!

Publicerad 2008-02-08 14:15:35 i Life,

Klar med grovarbetet till inlämningsuppgiften. Jag har läst kapitlet och skrivit ner allt som var viktigt. Nu ska jag bara formulera om allt, fläta ihop det och skriva ner lite egna funderingar. Jag måste korta ner det ganska rejält också. Nåja, det borde inte ta mer än en timme i alla fall. Frågan är om jag ska handla innan eller efter? det kanske är bättre efter ändå. Då är jag ju klar med allt och har inga förpliktelser idag.

Hey girl!

Publicerad 2008-02-08 13:03:00 i Life,

Sitter och pluggar och tittar lite på tv. Det är ett program som handlar om stenåldersgammla människor som har samlat på sig en massa, massa saker under livet. Jag känner att jag har potential att bli en sådan gamling.

Vad ska amn göra ikväll då? Angelica skulle jobba kväll idag och fm imorgon så henne är det väl ingen idé att ringa till, overallarna skulle ha någon invigning så dom kan man inte ringa, K skulle på annan fest och jag är inte jättesugen på att gå ut på kåren själv...
I och för sig så kan det väl vara trevligt med en hemmakväll också. Det har jag ju faktiskt aldrig haft - under hela mitt liv. Jag har aldrig suttit själv en fredag eller lördagkväll. Oj, det känns jättekonstigt.
Jag har aldrig varit själv en fredag eller lördagkväll.
Jag är ju en väldigt social människa men det är ju nästan löjligt. Idag ska jag banne mig ha en hemmakväll.

Jag är nästan lite rädd, tänk om jag blir galen av det?

Nej, jag ska läsa boken och skriva stödord. Sen ska jag åka iväg och handla förnödenheter till helgen och laga lunch. Efter det så ska jag skriva klart min inlämningsuppgift och skicka in den och sedan ska jag städa hela lägenheten och framförallt dammsuga. Sen så blir det en tvkväll med god, NYTTIG mat.

Nattinatt.

Publicerad 2008-02-08 00:30:49 i Life,

Nu går jag och lägger mig. Jag hann inte plugga något idag så jag måste upp tidigt imorgon och fixa allt.

MesIda

Publicerad 2008-02-07 23:10:47 i Life,

Jag är totalt käänslosvag för tillfället. Jag sitter och kollar på Paul Potts videor på youtube och tjuter som ett barn.

Vems är mina händer?

Publicerad 2008-02-07 20:41:45 i Life,

Nu har jag suttit i tjugo minuter och stirrat på mina händer. Jag lider utav en lätt form utav depersonalisering vilket har sina roliga stunder. Jag kunde inte röra på händerna och "upptäckte" att dom inte var mina, dom tillhörde någon annan. Jag försökte beordra dom att röra på sig men dom vägrade. Efter en kvarts stirrade så började jag kunna röra dom och jag tittade på dom i fem minuter till när dom rörde på sig. Men nu är dom nästan mina igen.

Jag är inte sinnesjuk, bara lite lätt rubbad.

Liposuction.

Publicerad 2008-02-07 20:06:27 i Life,

Sitter och tittar lite på priser för fettsugning. Det är faktiskt inte så dyrt som jag trodde.

Nog om det, det är ju gaygalan på tv!

Sköldpaddshår.

Publicerad 2008-02-07 15:49:20 i Life,

Kan man kalla det för dejt? Eller vad är det det är?

Det blev roligare igår än vad jag hade förväntat mig. Spriten togs fram efter lite pluggande och vi spelade spel och höll tal. Vi blev så där hjärtligt fulla att vi höll tal om hur mycket vi tyckte om varandra. Sånt är alltid kul. Hörde av mig till K och det slutade med att vi drog till Strömpis och härjade. Kvällen slutade för mig på studentgatan med hamburgare och guitar hero. Jag har en blåsa på lillfingret efter allt spelande. Jag var även sådär trevlig att jag bankade på Jimmis dörr tre på morgonen och tyckte absolut att han skulle vara med och spela spel. Han hade feber. Läggdags vid halv sex imorse (tog mig inte hem till grankotten så det fick sovas på studentgatan) halv åtta kom Jimmi in och väckte oss för att ge igen. Då mådde jag inte som en prins.

Seminariet idag gick ändå förvånansvärt bra. Även fast jag fick vara bakfull själv *host och harkel*.

Vad vore ett seminarie utan en bakfull Ida?

Mätt och glad.

Publicerad 2008-02-06 16:38:16 i Life,

Sitter och titar på Kyle XY, faktsikt ett väldigt dåligt program. Igår var vi några stycken som åkte till Gustavsvik och badade huden av oss. Jag lyckades som vanligt med det mesta och har blåmärken på knänen och skrapsår i handflatorna. Men det var fruktansvärt roligt. Jag blev barn pånytt och lekte som en galning.

Snart ska jag iväg till andra sidan stan och kolla in Angelicas lägenhet som hon flyttade in i i helgen. Vi ska diskutera det vi ska ha läst till imorgon men jag ska göra mitt bästa för att vi ska få ha lite roligt också. Och det lär nog inte bli så svårt.

På lördag är det sittning med samvetet här på grankotten och jag ser fram emot det sjukt mycket. Jävlar vad jag ska rocka.

Horoskop

Publicerad 2008-02-04 12:46:00 i Life,

Väduren

Första halvan av månaden ser det rejält mörkt ut på kärleksfronten. Delvis beror detta på att du är upptagen av andra saker, både trevliga och mindre trevliga. Du har i varje fall ingen tid eller ork över för romantik. Efter den sextonde blir det betydligt bättre, du får bättre koll på läget och dessutom dyker en del spännande möjligheter upp. Februari slutar med romantik. Du som har en partner bör satsa på gemensamma upplevelser, du som är singel får gott om chanser att ändra på detta.

Bästa chansen: Tvilling, Våg.

Bästa stället: På möte.

Bästa datumen: 19-20/2.
 horoskop_aries

Någonstans i Sverige.

Publicerad 2008-02-04 12:26:44 i Life,

Sitter och tittar på Någonstans i Sverige och gör mig iordning. Jag har inte satt igång med plugget än så det kommer väl att gå åt helvete som vanligt. Härligt. Ikväll är det pubrunda iaf och det lär nog bli kul.

Jag fick avin om att Svenska innovationer är klar för upphämtning på Ica. Det är ju en bok som jag tydligen ska vara medi så ajg var tvungen att köpa den. Men nu ska jag fortsätta att packa.

Planerad och klar

Publicerad 2008-02-03 22:47:42 i Life,

Jag åker till Örebro imorgon e.m. och hem till Finspång på söndag när bakfyllan från avslutningsfesten släppt.

Sov gott.

Någon som har en stuga i bakfickan?

Publicerad 2008-02-03 22:37:18 i Life,

Hanna: Hahaa, nej det är inte dig jag ska blockera. Jag funderade bara på vart det fanns en sådan funktion om det fanns det.

Mätt som en ko och sugen på en stuga.
Jag sitter och kollar runt lite på stugor i olika länder inför sommaren. Funderar på om man skulle ta och övertala bror min att vi ska bjuda mamma på en veckas stugvistelse i typ schweiz eller nått. Frankrike vore ju inte helt fel men dom verkar inte ha så många stugor där. Egentligen borde man väl prata med mamma också så hon kan välja lite men det vore sjukt roligt att bara plocka upp henne med bil när hon har semester och åka till Italien eller nått. Hon skulle nog misstänka att vi var på väg på semester när vi kom till Tyskland eller nått men jäklar så roligt det skulle vara.

Nu är jag supertänd på stuga i sommar.

Jävlar jag måste ju planera morgondagen och när jag ska åka hem från Örebro.
So long.

"Ida, visst är inte jag snäll?!"

Publicerad 2008-02-03 18:02:05 i Life,

Kom på att jag fick den kommentaren av någon för ett tag sedan men kom inte på var eller vem som sa det men det var ju Malin som kläckte den kommentaren när en kille sa att hon såg snäll ut. Hon tog det som en grov förolämpning. Det var tider det.

Jag ser ut som en "gangsta" idag. Bandana och allt.

Nehee, om man skulle ta och lägga till lite mera fett på min fläskiga mage och gå och göra tacos? Självförtroendet har som vanligt aldrig varit högre.

Mornmorn!

Publicerad 2008-02-03 13:30:02 i Life,

Här sitter jag och äter nudlar, tittar på debatt och försöker hitta var man kan blockera på bloggen.

För visst är det så att  man kan blockera IPadresser på blogg.se? Jag vill iaf göra det men jag hittar det inte om någon vet så släng iväg en kommentar för sjutton.

En fundering

Publicerad 2008-02-02 15:04:37 i Life,

Min kära mor bad mig ta reda på en sak och jag försökte leta upp det på nätet men jag hittade inget. Så nu vänder jag mig till er kära bloggläsare. Innan mamma gifte sig var hon fröken sedan fru men vad är hon nu när hon är skild?

En fruken är mitt bästa förslag, någon som vet?

Mår fortfarande som en påse skit men jag längtar tills ikväll när jag får umgås med mina nära och kära.

Bakfylleångest.

Publicerad 2008-02-02 13:26:04 i Life,

Detta är ingen bra dag, jag hatar mig själv för tillfället.

Återkommer när humöret är lite bättre.

A fucking rockstar.

Publicerad 2008-02-01 16:52:44 i Life,

Jag är mitt uppe i dagens förvandling, vilket är från pyjamas till en coll rockgroupie. Jag är på god väg. Visserligen kanske inte denna stil är så långt ifrån hur jag kan se ut ibland men vad ska man göra?

Jag sitter och slökollar på top model och fixar mig om vartannat. Det är skönt att inte vara så jäkla stressad som jag har en tendens att bli allt som oftast.

Dags för att fortsätta med min make up.

Ave Maria

Publicerad 2008-02-01 12:00:27 i Life,

Jag tror att jag dansade rumba i sömnen inatt. Jag är helt slut i kroppen.

Igår bastade jag med några andra fån nollningen och huden är ltie lenare än innan. Härligt.

Ingen blogginspiration. Det kanske kommer sen. Nu ska jag kolla kläder tills ikväll då jag ska vara utklädd till groupie. Det är kändisfest men det var så jäkla svårt att komma på någon så jag och Angelica ska vara groupie, dock är jag ensam groupie fram till typ tio för "min andra halva" (som vi tydligen kallas) ska jobba kväll.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela