Ida af Larsson

Att ta sig frammåt

Publicerad 2012-01-31 15:19:39 i Life,

Vad jobbigt det är när man inser att man nog faktiskt vill bli lite som alla andra. Tråkigt jobbigt men fantastiskt skönt. Som att hitta sig själv i en hög av ointresse.

kul...

Publicerad 2012-01-30 12:55:40 i Life,

Allt som jag hade skrivit försvann. Så kan det gå...

Har haft en bra helg. I fredags var vi hemma, köpte fiskar, såg på film och somnade tidigt. I lördags hade vi mysdag, med shopping, träning, match på tv och inflyttnings/födelsedagshäng hos världens bästa Martina. Det var himlans kul att träffa många ansikten som jag inte har sett på länge. Vi skjutsade ner dem till krogen men åkte sen hem och värmde oss i en 90-säng. Igår var det match och på läktaren satt jag, Elli och Mamma och hejade på. Innan hade vi varit på O'learys, käkat mat och haft seriöst tjejsnack. Supermysigt!

Jonas var fantastiskt duktig på matchen, ett mål och en assist samt en lårkaka blev det. Inte illa pinkat. Efteråt åkte vi hem och hade lite tjockiskväll med chips. Men det måste man ju få ha också.

Imorgon är sista dagen för Jonas på jobbet innan han blir en hemmapluggande man. Värsta lyxen.

Träningsvärk

Publicerad 2012-01-26 13:23:56 i Life,

Jahopp. Ännu ett försök att komma igång med träningen, hur många gånger måste man börja liksom? Oavsett så har jag komponerat ihop mitt eget gympass och testade det för första gången igår. Major pain idag kan jag säga... Ikväll ska jag gå på jympapass och det gör bara ondare för varje timme som går, vi får väl se hur stel jag är under det passet. Kommer se ut som en panschis som försöker hänga med i tempot. Men nu är det liksom bestämt, jag ska fita up mig (ja, ni vet) en gång för alla.

25 och en halv vecka kvar till mitten på augusti, wihoo!

Fast jag höll på att säga upp mig igår. Det är så himla mycket tjafs på jobbet så att det är helt galet. Det vore rätt skönt men jag ska väl orka stå ut hoppas jag.

Inköp

Publicerad 2012-01-23 13:17:08 i Life,

Åh, måndag! Och nu är det 26 veckor kvar till mitten på augusti (japp, jag räknar ner) så jäkla skönt!

Jag vill bara bort från allt negativt som har blivit här nere i Nyköping. Blä, blä, blä!

Hjärnspöken

Publicerad 2012-01-19 13:29:59 i Life,

Jag behöver verkligen rensa mitt liv på de där sista hjärnspökena som finns kvar. De ligger där och drar energi och det enda jag behöver göra är egentligen att avsluta dem. Kanske dags att börja ta tag i det där? De är ju faktiskt inte så himla många. Får skriva en to-do-list. De är alltid trevliga.

Sommaren är räddad!

Publicerad 2012-01-18 19:58:11 i Life,

Nu får jag säga det!

Jag kommer att fortsätta jobba som assisterande personalansvarig på Peace & Love i sommar, hur kul som helst! Tyvärr betyder det att jag redan har börjat peppa sommar men den är snart här ändå.

Idag har jag suttit och dels jobbat med P&L nu på kvällen och även rensat i mejlkorgen. Min privata mejl. Min privata mejl som inte har blivit rensad någon gång och som startades 2008... Så nu är jag lite snurrig men har fått rensa ut en hel del ångestmejl som kändes sjukt bra att slänga. 2012 kommer verkligen att vara ett nystartsår på så sjukt många sätt.

Dags att laga matlåda till karln och måla naglarna.


Be there or be square!

Åh, mitt hjärta.

Publicerad 2012-01-16 13:20:51 i Life,

Jag håller på att räkna kalorier. Dvs försök 1897348690 att komma ner i en mer slimmad verision av mig själv. Det har gått bra. Jag mår bra, det känns inte jobbigt och det har gått neråt som det ska enligt kurvan jag följer. Hur trevligt som helst.

Idag är en sådan där måndag när Jonas sover i Finspång pga. jobb och träning. Så ikväll ska jag ha ego-kväll med träning och virkning (precis som alla andra kvällar bara att jag har döpt om den till ego-kväll men ändå).

Lantmys!

Publicerad 2012-01-12 13:21:53 i Life,

Inte för att jag är den som är den men samtliga bloggar som jag läser nu har gått ifrån festa-kläd-sminkbloggar till vita-blommiga-lantliga-drömbloggar. Säger det något om en förändring i mig själv? I vilket fall som helst så tycker jag om mig själv ganska mycket just nu så oavsett förändring så är det bra.

Har börjat att räkna kalorier nu, vi får se om det kan hjälpa något på min gigantiska rövjävel.

Fryser!

Publicerad 2012-01-09 21:38:43 i Life,

Det är helt sjukt kallt. Jag längtar tills vi flyttar härifrån och kan skaffa oss en större lägenhet med fungerande värme, vatten och grannar. Här är allt bara helt upp-och-ned.

Idag har Jonas sen träning i Finspång så han sover där och jag får spendera natten ensam. Tråkigt! Men det är fem måndagar kvar och sedan får vi förhoppningsvis lite mer tid för varandra när pendlandet slutar.


Den där punkten

Publicerad 2012-01-07 18:12:38 i Life,

Ibland kommer man till punkter i sitt liv där valen inte är särskilt svåra att ta men helt klart livsavgörande.

Idag tog jag ett beslut som har figurerat i mina tankar under en längre period men det var inte förrän idag som beslutet var så lätt och självklart.

Ärligt talat så trodde jag inte att denna dag skulle komma, lika lite som att jag för ett år sedan hade trott att jag skulle kunna vara helt rökfri. Men jag är rökfri och det är ett utav de mest fantastiska beslut som jag har tagit. Detta är nog dock både ett större och svårare val men jag hoppas innerligt att ni kan stötta mig och vara stolta.

Jag har tagit beslutet att bli nykterist.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela