Ida af Larsson

Trött

Publicerad 2008-11-27 20:24:13 i Life,

Somnade vid fem och vaknade vid sjuJörgen ringde, helt död i knoppen är jag. Saken blir inte bättre av att jag vet att jag måste gå upp mitt i natten för att göra ytterligare en MW-kupp. Vad det är berättar jag inte nu, det får ni reda på imorgon.

Nu ska jag förbereda nattens bravader, so long.

bakisdag

Publicerad 2008-11-27 14:35:14 i Life,

Lite smått bakis efter en helt underbar kväll igår. Hade så sjukt roligt och det tror jag nog att alla andra hade också. Vi lekte lekar, blev alldeles gladfulla allihop, halkade omkull i snön och kramades. Det var en guldkväll. Ramlade hemmåt vid ett-tiden, ordnade ett glas resorb och somnade med världen snurrandes. Vaknade upp oförskämt fräsch med tanke på kvällens förehavanden och det tackar jag apotekets mirakelmedicin för. Dock ganska bakis men ändå relativt välmående.

Idag har vi haft "kossa jantelagen lektion" så alla har fått stått längst fram och säga en sak som man var bra på och så fick de övriga i klassen säga vad dom tyckte att man var bra på.

Min sak som jag var bra på var;
Jag är en extremt bra livsrådgivare.

De positiva sakerna jag fick från de övriga var;

Ärligt, punkt slut

En bra person att se upp till

En klippa

Åsiktsfull

Bra att prata med

Lägger sig aldrig i diskussioner, står för det jag tycker

Grymt rolig

Snygg

Döröröö!

Publicerad 2008-11-26 09:51:10 i Life,

- så låter vår lärare när han ska härma synkoper. Jag fattar faktiskt.

Dagen är riktigt seg, avslutade kvällen igår men en timmes prat med Jörgen occh en hel del skrattanfall (som alltid i våra samtal) när vi kom in på bajs och liknande saker var det dags att lägga på och sova. Sov riktigt illa för jag drömde om Jimmy, han som är försunnen, att han gick i vår klass och försvann från Rockbaren och jag var livrädd och jätteledsen. Vaknade vid halv åtta och undrade om klockan ringt förtidigt eftersom det var kolsvart ute men så var inte fallet. Jävla skit vinter.

Ikväll vankas det klassfest, nice!

Kära nian

Publicerad 2008-11-25 22:00:52 i Life,

Sitter och tittar på Louis Therouxs dokumentär "USAs mest hatade familj" om Westboro baptist church (God hates fags-sekten), har velat se den rätt länge så jag sitter som klistrad. Tyvärr verkar jag ha missat när han intervjuade Steve Drain (en journalist som under sin dokumentär om sekten själv blev medlem) och det var det som jag verkligen ville se men ska försöka få tag på Steves dokumentär bidrag också. Är inte sekter smaskigt?

Ett bevis på pastorns intelligens;
Louis - Du predikar mest ifrån gamla testamentet och det låter som om du anser att vi lever i en värld med profetior, är det riktigt?
Phelps - baah... erhm.... Du är för dum för att förstå. Jag tänker inte förklara, du kommer till helvetet. Jag vill inte prata mer med dig.

Sweet sixteen

Publicerad 2008-11-25 18:45:32 i Life,

Jag älskar verkligen MTV's sweet sixteen, bortskämda snorungar som är sjukt roligt att titta på. Lite avundsjuka finns nog där också, vem skulle inte velat fått en fest värd 2 miljoner när man fyllde 16? Samt en sprillans ny bmw...

Jag vet inte men humöret är inte på topp, finns väl en ganska bra anledning till det men jag har inte tid med att deppa. På lördag ska jag förhoppningsvis träffa min älskade Martiniskrutt som jag inte har sett på alldeles för länge, hoppas på lite myspys då och antagligen en hel del stora ögon...

Vänner

Publicerad 2008-11-25 15:33:45 i Life,

Båda på tvn och i verkligheten, underbart.

Det är inte så jävla nice på andra fronter för tillfället men det är väl sådant man får ta? Fick låna lite playstationspel utav Julia så jag ska ägna mig åt det nu.

När du får oväntat besök.

Publicerad 2008-11-24 17:57:29 i Life,

Känner mig rätt ensam för tillfället men det vet jag att jag inte är. Jag har fler nära mig än de flesta och det är jag väldigt glad över. Det faktum att jag faktiskt kan ha en utav de bästa pojkvännerna gör inte saken sämre, han lyckas överraska mig varje helg och få mig att tycka om honom mer. Vem vet, detta kanske är början på något utan slut?

Carl-Gustaf väntar på mig ikväll. Ska även diska en laddning tänkte jag men först blir det kvällsmat.

Så kan det gå

Publicerad 2008-11-23 21:23:16 i Life,

förra inlägget skulle ha varit publicerat i fredagsmen så blev visst inte fallet. Sitter på bussen på väg hem, har precis kommit till Nyköping så det är dags att packa ihop. Tänkte bara säga att jag ahr haft en bra och skön helg lika vit som föregående.

Puss på er, snart ska jag få se mitt nytapetserade rum.

Smallville

Publicerad 2008-11-23 21:21:20 i Life,

Sitter och degar i Jörgens soffa, har en konstig huvudvärk som gör mig helt seg och jag vet inte riktigt varför. Det är väl en sådan där hjärntumör igen. Dagen har varit minst sagt händelserik och jag har bland annat fått tillbaka min älskade kamera som har varit inne på lagning.

säkerhet och trygghet

Publicerad 2008-11-21 10:22:22 i Life,

Kvällen igår gick i mystecken. Låg på soffan och tittade på film och käkade onyttigt gott. Jörgen försöker göda mig... tapetserarna kom vid sjutiden imorse igen men på söndag när jag kommer tillbaka så är det fördigt iaf så det är jätteskönt.

Helgen blir nog ganska lugn den med, mest renovering och lite motor kan jag tänka mig. Ska hinna med att äta mat båda hos min mamma och Jörgens mamma dock. Lite familjehelg. Ikväll är det min mammas tur.

Redovisning

Publicerad 2008-11-20 14:52:15 i Life,

Det gick jättebra att redovisa, det fanns mer eller mindra bara en fråga på vår presentation så det betyder att vi förklarade allt väldigt bra.

Jörgen kom till Nypan igår och vi spenderade kvällen hos Julia där vi spelade tv-spel och snackade skit. Självklart lyckades jag vinna på både Tekken 3 och  Eye-toy men jag är ödmjuk ändå. Imorso ringde tapetserarna på dörren vid sju och väckte oss men det gick bra. Dock blir det inte färdigt förrän imorgon. Lite sugigt men Jörgen kommer kanske upp nästa vecka igen så att vi kan borra upp hyllor.

Ikväll har Jörgen sagt att han ska laga mat åt oss så det lär blir roligt och intressant sedan så vetti sjutton men det blir nog rätt lugnt.


Jörgen fuskade på Eye-toy genom att putta bort mig...

Sötnos

Publicerad 2008-11-18 22:55:03 i Life,

Imorgon kommer Jörgen och det ska bli riktigt roligt. Jag saknar honom mer än vad jag vill erkänna, fast nu vet ju ni det. Men det behöver ni ju inte säga.

Efter att jag kom hem från skolan så har jag legat på soffan ett slag och mer eller mindre varit död. Satte sedan igång och städa men några samtal senare fann jag mig själv på soffan sittandes framför film och dator. Jag är en sådan sucker.

Ska ta och ringa ett samtal innan jag lägger mig och det får gå till Mats.

KLAR!

Publicerad 2008-11-18 16:21:37 i Life,

Slutrapportshelvetet är klart! Så nice.

...nu är det bara pressrealesen som ska skrivas innan jag får gå hem.

huvudvärk

Publicerad 2008-11-18 15:41:02 i Life,

Mina ögon står i kors, jag är så jävla trött på den här förbannade slutrapporten.

Åldersnoja?

Publicerad 2008-11-18 13:16:53 i Life,

Seriöst, den här jävla staden är full utav bittra pensionärer. Jag har blivit utskälld tre gånger inom loppet utav en vecka, vad det för fel på dem? Jag har heller inte gjort något fel utan dom gillar nog bara inte att det finns människor med slätare hud.

Har slutat skolan för dagen men jag måste göra en hel del saker innan jag ska gå hem;
Skriva ihop slutrapporten till Projektledningen
Skriva en pressrealese för Beatles återförening
Ta fram ett förslag på logerna till MITTWOCH.

Stjärtont.

Publicerad 2008-11-18 09:25:09 i Life,

Lisa sitter här brevid och har picnic under föreläsningen, det ser faktiskt väldigt mysigt ut. Orange 70-tals termos, mackor i en plastpåse, lite småmörkt och en halsduk liggandes slarvigt över bordet. Fast jag tror inte att det är lika mysigt som jag tycker att det ser ut.

Jag måste typ skaffa mig en sådan där ring som folk på tv har när dom har ont i rumpan för att min svanskota dör varje dag eftersom vi sitter så mycket. Den domnar bort efter cirka en timme och sedan så strålar det ut värk i området runt omkring. Skratta ni bara men att slå av den äckliga lilla kotan på en förhög plint är inte världens mysigaste grej. Jävla gympalärare.

Norsk karaoke

Publicerad 2008-11-18 00:14:08 i Life,

Precis hemkommen efter en härlig kväll med Le Brudmaffioso som vi numera heter på The sims. Vi muppade oss en hel del och körde norsk karaoke. Guld värt! Jag och Maja leder med 21-13 mot Josse och Anna. Så fruktansvärt roligt. Sedan så pratade Maja och jag Pride och jag kan lova att jag längtar tills nästa år då jag och Angelica måste göra en favorit i repris! (om inte våra andra planer går i lås förstås) Påtal om Angelica så är det nog dags för en återträff snart.... Det går alldeles för länge mellan gångerna.

Nu blir det sängen och lite välbehövlig sömn. På onsdag kommer kanske Jörgen upp och på torsdag får jag omtapetserat sovrum. Men imorgon ska jag nog ge Julia ett förslag som jag hoppas att hon inte kan tacka nej till.

Puss på er mina sötnosar så ses vi imorn.

Press

Publicerad 2008-11-17 11:30:59 i Life,

Snackar pressrealeser på marknadsföringen, jag är lite off kan jag väl säga. Försov mig imorse så det kan ha något med det att göra också. Idag är det först skola, projektmöte och sedan måste jag städa nått så förbannat.

Fick världens gulligaste mess igår, det känns riktigt bra faktiskt.

All I thought was a dream...

Publicerad 2008-11-16 19:57:45 i Life,

Jag vet inte, sakar och ting känns värdefulla samtidigt som dom är så meningslösa. Än en gång så har jag inte ett liv utan flera och de suger musten av varandra. Måste men välja och vad är då svaret? Just nu känns det bara som om jag lämnar stora hål i min isolering och eftersom jag hela tiden måste sätta upp nya väggar så har jag aldrig tid att göra färdigt en. Är det tillräckligt för att inte frysa ihjäl?

Jag har renoverat för mycket...

Jag är bäst!

Publicerad 2008-11-14 10:55:03 i Life,

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

VG på Branschkunskapstentan! Så jävla nice!

Urk?

Publicerad 2008-11-14 09:33:32 i Life,

Känner mig som en stenåldersmänniska, går runt och gör stönljud för mig själv och kliar mig i huvudet med hela handen. Det är för tidigt på en fredag.

Klockan tio ska jag vara på culturum för crewmöte, sedan har jag inte så jättemycket för mig fram till halv tre då det är sminkning som gäller. Måste dock ha med mig så sjukt mycket packning bort eftersom jag åker direkt till Finspång efter galan. Hoppas bara jag hinner byta om för jag vill inte gå runt som en översminkad bakelse på Nyköpings tågstation mitt i natten.

Måste fortsätta packa, på återseende.



Sedan så vill jag passa på att säga grattis till min kära mor som fyller 51 idag.
Grattis, Grattis!

Så ja!

Publicerad 2008-11-13 23:35:18 i Life,

Jag är artistvärd på nästa MITTWOCH! Jieeeeeees!!! Torsten Flink och jag liksom... Om någon känner sig sugen för att komma upp då så är det bara att höra av sig, min lägenhet är stor och rymlig.

Annars inget nytt, provade den slutgiltiga klänningen inför imorgon och det enda jag har att säga är väl att den är jävligt ROSA. Ska även bli sminkad på Make up store imorgon inför galan så det ska bli riktigt kul. Måste dock fixa min ögonbryn eftersom dom ser ut som ett enda buskigt...

Kanske dags att krypa ner i sängen snart och grunna lite på livet innan det åter är helg.

All I want to do is...

Publicerad 2008-11-13 14:17:00 i Life,

Helt underbar lektion i projektledning, Mikael Vilkas har varit här som gästföreläsare och han är hur bra som helt. Nu låter jag sådär överdrivet pepp men det känns som en bra kontrast gentemot mina deppdagar.

Idag får vi reda på MITTWOCH-rollerna och jag hoppas på något roligt. Misstänker att ajg inte komemr få som jag vill men så får det vara.

nian

Publicerad 2008-11-12 21:53:07 i Life,

Jag har förälskat mig i ringblomssalva och i kanal 9, helt underbara ting som får ångesten att försvinna för en stund. Undrar om det är några fler än jag som tittar på den kanalen? Dom har klockrena husprogram iaf.

Undrar när min kamera blir färdig? Jag saknar den bigtime.

Nu ska jag bege mig mot sängen och Jenna Jameson.

Nope

Publicerad 2008-11-12 19:00:34 i Life,

Det blir ingen promenad ikväll, folk droppade av en efter en och det är för kallt. Ska ta och spendera kvällen gnidandes mot Carl-Gustaf istället (motionscykeln). Imorgon är det projektledning med gästföreläsare och sedan direkt iväg till Culturum för att repa och rigga lite Kulregn. Så det blir lång dag imorgon.

Efter att vi har repat klart är det bara att cykla som en apa bort till Brandkärr, lämna av datorn och hämta upp ett glas vin eftersom det vankas Brudkväll med muffins hos Josse och en sväng till Rockbaren.

Vojne, vojne, vad jag har mycket saker att göra.

Trött

Publicerad 2008-11-12 17:29:11 i Life,

Energinivån är på minus 41. Känner mig helt otroligt seg. Som tur är så har jag min alldeles egna Brudmaffia här uppe som håller mig vid liv. Helgerna och samtalen med herr Omar är även de viktiga ingridienser i min överlevnad. Men just nu så är  jag bara helt slut.

Matångest

Publicerad 2008-11-12 13:15:24 i Life,

Dagens mat;
Rågflingor-och-vatten-gröt till frukost
En potatis och purjolöks varma koppen och en tomat till lunch

Middag och lunch har jag inte bestämt än men tänkte ta en tripp till affären sen och ikväll blir det förhoppningsvis promenad med halva Brudmaffian.

progg <3

Publicerad 2008-11-12 11:15:46 i Life,

Mina favoritlektioner är numera Stilanalys, I love it!

Har bestämt träff med älskade KL på lördag, se upp Finspång för här kommer brudarna!

Just nu är jag så jäkla pepp på livet, mitt humör verkar inte riktigt ha en rak linje...

Sorglöst?

Publicerad 2008-11-11 22:40:42 i Life,

Jag har tänkt på en sak;
Jag kan inte förstå hur människor kan vara sorglösa och känna totalt lugn. Jag har verkligen aldrig gjort det, fast det är något som jag verkligen skulle vilja kunna. Jag skulle vilja kunna släppa allt jag håller i och inse att det faktiskt ligger kvar på marken för mig att plocka upp bara jag släpper det på rätt sätt. Jag tror att jag behöver skaffa mig en ny pratkontakt.

Jag är ledsen får mina senast ångestfyllda inlägg men det är en sådan period. Jag behöver bara någon som håller mig i handen.


Wincent får illustrera min känsla...

Change we need!

Publicerad 2008-11-11 15:39:21 i Life,

Julia och jag ska gå från Fet till Fit, imorn ska vi förbi ett gym och kolla upp prisen men ärligt talat så skiter jag i vad det kostar. Mitt välmående över mig själv värderar jag högre än pengar. Sista frossar dagen idag och det får bli med en falafelrulle!

Om en och en halvtimme ska jag upp en våning för sex-party med Brudmaffia samt Claudia som förärar oss med ett besök. Det är findrickeri som gäller men jag ska försöka dra ner på alkoholen eftersom även det är en väldigt stor fettbov. Två vita helger på tre är inte helt illa pinkat! I helgen tror jag att jag ska försöka att vara nykter igen. Det vore helt galet bra.


Fet vs. Fit

Fettdepp.

Publicerad 2008-11-11 14:24:20 i Life,

Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet,

Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet,

Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet, Fet,

Jävla pengar som inte ska räcka till en äcklig jävla fettsugning.

Det var som katten.

Publicerad 2008-11-10 21:27:43 i Life,

Lisa och Claudia vägrar lämna tillbaka Harry. Han har bott hos dom nu i helgen när jag inte har varit hemma och dom har blivit kära, tror nog att Harry trivs ganska bra däruppe också eftersom de skämmer bort honom med tonfisk. Men det är han värd min lilla älskling. Vilken tur att jag har världens bästa vänner och grannar. <3


Sötnosen som liten plutt.
Foto; Wincent.

Din mamma!

Publicerad 2008-11-10 20:07:37 i Life,

Jag orkar inte med vardagsstressen! Faan, vart är mamma när disken behöver diskas och lägenheten städas? Tvätta kan jag göra men just nu så lägger jag alldeles för mycket energi på annat.

Dagen

Publicerad 2008-11-10 15:19:16 i Life,

Vad ska jag göra idag? Jo,
jobba klart med marknadsföringsshitet,
ha projektledningsmöte,
prova kulregnsklänningen,
cykla hem,
tvätta,
städa,
äta kvällsmat,
fixa matlådor för veckan,
cykla på Carl-Gustaf.

Imorgon skulle jag ha haft sovmorgon och varit ledig men tänk, det är jag inte. "Jag är inte bitter". Fast det borde jag inte vara, idag kände jag en längtan till att ha ett vanligt jävla svensson-jobb. Gå upp sju och komma hem halv fem, sedan insåg jag att jag aldrig skulle klara av ett sådant liv. Jag behöver utmaningar. Det är inget fel på svensson-jobb, de behövs och det finns massor som trivs att jobba med det men jag skulle kräkas.

Fy faan vad tråkigt att vara vanlig.

Förbaskade ögon.

Publicerad 2008-11-10 10:18:18 i Life,

Jag kan inte läsa när det står med rött på tavlan. Skitjobbigt. Läraren sa åt mig att skaffa glasögon... Tyvärr är det problemet jag har inget som går att ta bort med glasögon eftersom dom ändrar form när de blir överansträngda... Det är produktionsfel på mig.

Igår när vi satt på EM i Linköping ringde Anna sin pappa och sa grattis, jag frågade om han fyllde år men det gjorde han inte och jag förstod inte varför hon då sa grattis. Hon påminde mig då om att det faktiskt var Farsdag... Det hade jag helt glömt bort. När jag kom hem till Finspång åkte jag och Jörgen och lämnade en ros på hans pappas grav, jag vill inte åka till min eftersom det inte kändes rätt. Jag har varit där för mycket på sista tiden. Två gånger på två månadar tär alldeles för mycket på krafterna.

Det är mycket framöver, jag orkar inte riktigt.

Igår fick jag en bukett rosor samt lite andra blommor utav Jörgen. Han är söt, han.

Lite senare

Publicerad 2008-11-07 21:40:16 i Life,

Det var visst ett tag sedan uppdatering. Kan beror på att set jag har gjort i tre dagar är att ha burit saker. Saker till MITTWOCH, saker till EM och saker till Jörgens golvomläggning på övervåningen. Kul med lite svettigt arbete.

Nu ska jag äta kex och tjura lite på Jörgen. Imorgon ska vi fixa med foto på EM sedan sak jag hem och brassa runt i skogen.

Seger!

Publicerad 2008-11-05 09:53:36 i Life,

52 - 47
Oh yeah!

Jag måste bara få säga en sak till om valet, eller snarare om Barrack Obama. Karln har blivit utpekad som svart och det har handlat väldigt mycket om det. Det roliga är bara att han har en svart pappa och en vit mamma, han är ju varken vit eller svart! Han är precis mitt emellan, lika vit som svart ändå så är det hans svarthet som man talar om.

Det tycker jag är lite roligt.

Idag så kommer jag att stressa ihjäl mig, så är det. Lite trist men vad ska man göra?

Valvaka!

Publicerad 2008-11-04 23:23:53 i Life,

Soffan är ombyggd till myshörna/säng, chipsen och cidern är framplockade och om fem minuter börjar det!  Ibland är det rätt gött att vara så töntig som jag är.

Desperate.

Publicerad 2008-11-04 21:17:15 i Life,

Min brännblåsa sprack förut när jag diskade. Det ser rikgtig nasty ut. Ett plus i kanten är att näsan knakar när jag rör vid den...

Tittade igenom en massa gamla bilder och saknar den tiden lite grann men ärligt talat så skulle jag aldrig byta bort mitt Nyköpingsliv mot något.


Vackra människor finns det ont om,
vilket tur att jag omger mig med dem.

I valet och kvalet.

Publicerad 2008-11-04 17:36:44 i Life,

Valvaka på ettan, fyran eller femman? Mycket svårt val. Tro dock att det främst blir femman. Har ändå varit vaken i två dygn ett antal gånger och i tre dygn en gång så jag borde klara av det?

Kvällsmat blir det nu, hemlagade hamburgare med nyttigt gojs och till valvakan är det chips, dipp och cider som står på menyn.

Just nu gillar jag inte Harry men det skiter jag i genom att "release some pressure" men det är det nog bara Julle som förstår...

Valvaka!

Publicerad 2008-11-04 15:43:07 i Life,

Idag har vi haft praktiskt lektion i ljud, kopplade ihop PAt, kopplade in mickar och monitorer och fick allt att låta samt la på lite effekter. Nice. Sedan var jag och Julia kvar och spelade in spökrösten till morgondagens MITTWOCH. Var en sväng på sjukhuset också och fick stick i fingret och blodprov tagna efter som jag är tvungen att göra nya tester för att få fortsätta ge blod. Inbokad den 16 december iaf, skönt att komma igång igen. Ska även ta prover då till Tobiasregisteret så att jag kan bli anmäld där någon gång.

Blödde som en gris när dom tog ut kanylen (heter det kanyl?), händelseförlopp;
Sköterskan - (drar ur kanylen och håller för med lite bomull, tar fram världens minsta plåster och ska sätta på) Tror du att det räcker med den här?
Jag - Nja, jag brukar blöda ganska myck....
(Plåstret skjuts iväg när blodet pumpas ut ganska hårt)
Sköterskan - (Lite smått chockad) Erhm, nehe. Det gjorde det inte. Då får väl ta bandage. (Får åter sin normala färg i ansiktet)
Jag - fniss, fniss. Mhmm.

Nu ska jag hem och peppa valvaka, för det glömmer ni väl inte?!

All this stuff is making me old -

Publicerad 2008-11-03 22:03:30 i Life,

- It's dangerous to live I am told.

Det finns så mycket saker man borde göra...
Det finns så mycket saker man inte borde göra...
Det svår är att veta skillnaden.

En timme och tjugo minuter med Älsklings-Mats, I fucking love him.

Värk!

Publicerad 2008-11-03 10:43:07 i Life,

Vaknade upp och hade sjukt ont i ryggslutet. Tror nog att ryggen tog mer stryk igår än vad jag trodde. Inte gör det saken speciellt bättre att jag har två stora, äckliga brännblåsor på fingrarna som läcker en massa konstiga vätskor och gör ont. Efter ett mindre lyckat slag igår har jag även sjukt ont i näsan och är lite svullen. Men det gör inget, för jag älskar att brumma i skogen. Det är värt varenda liten värk.

Annars då? Inte så mycket. Ljud och ljus idag vilket känns lite sådär. Det är så sjukt svårt att all koncentration behövs och min är fokuserad på ländryggen.

Shit, jag taggar nästa helg och fyrhjuling big time!

Wrooom!

Publicerad 2008-11-02 22:50:11 i Life,

Fy faan vilken rolig dag!

I fredags åkte jag hem till Finspång och vi var på Halloweenfest på finska men jag hade så fruktansvärt ont i huvudet så vi åkte hem ganska tidigt. Efter lite sänghäng på lördagen så åkte jag först till kära Wincent för att låna kläder och sedan åkte jag in till stan för att hämta Julia som kom på finbesök!

Vi tog en snabbrunda i Finspång och åkte sedan tillbaka till Hult så att Malmöiten skulle få lite lantluft i lungorna. Vi drog ut en sväng med fyrhjulingen och tog en runda i skogen hon och jag. Jag storskrattade och Julia skrek för full hals, hon vågade även köra en liten bit och tyckte det var riktigt nice.

På kvällen var det fest och det var även det skoj. Kom hem vid fyra efter en riktigt wierd efterfest men någon gång ska man på det med. Brände fingrarna på förfesten så jag har riktigt ont idag men det går nog över.

Idag gick vi upp vid elva och vid tolv kom Linus, Tom och Jocke ut och vi drog ut på 2 crossar, 1 trail och en fyrhjuling. Så jävla skoj!!! Jörgen körde fyrhjulingen och jag satt bakpå, bak-och-fram för att kunna filma grabbsen när de stajlade. När vi hade kört några timmar så blev man lite slapp och höll sig inte riktigt i som man skulle eftersom det hade gått så bra så det resulterade i att jag flög av fyrhjuling och landade på backen. Hamnade en halvmeter ifrån en stor sten men slog mig inte särskilt mycket, ryggen fick dock ta lite stryk men det var lätt det roligaste på hela dagen! Julia och Linus såg det från första parkett eftersom de körde precis bakom och jag filmade under tiden vilken blev lite småroligt.

Höll även på att krascha ganska rejält med Tom... Jag och Julia körda fyrhjuling efter Jörgen och Tom, som körde cross, på asfaltsväg för att vi skulle till ett par åkrar som låg en bit bort. Det var jättehalt och solen stod i ett sådant läge att jag inte såg ett skit för att det blänkte så mycket. Hjälmen jag hade var även lite stor så det åkte upp när vi brassade på. Jörgen och Tom stannade till för att ta sig över ett dike vilket jag inte såg eftersom det blänkte så 10 meter innan Tom upptäcker jag att karln står stil. Jag tvärnitade och svängde men det var så jäkla halt så det gick bara rakt fram, både jag och Julia skrek men någon meter innan Tom tog det fäste så vi missade honom precis. Eftersom vi åkte i 75 så hade det kunna blivit en riktig smäll om vi inte hade lyckats svänga.

Satan så roligt vi har haft det idag, fyra timmar med en motor mellan benen kan få vem som helst att älska livet. Nu ska jag slänga i mig några mackor innan jag lägger mig.

God natt från en riktigt glad Ida.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela