Ida af Larsson

Sing bapelooba!

Publicerad 2009-07-31 16:33:33 i Life,

Idag är det fredag, fast det känns som måndag. Var ledig igår och var ute med Eriksson och Pernilla i onsdags eftersom Eriksson fyllde år. Galet mycket fest blev det och galet mycket tankar.

Idag vetti sjutton vad som händer. Skulle på grillpartaj men det ställdes in, Jörgen sitter i nuläget och försöker komma på något att göra men jag vet inte hur det går. Ska jobba 14-21 imorgon och det kan bli nice. Ta långpromenad med ungen och sådant där.

Nu fick jag ont i vänster armen, den domnade typ bort.
Är det en hjärtattack?
Jag måste nog lägga mig på soffan och se om jag överlever.

Tisdag

Publicerad 2009-07-28 17:35:04 i Life,

Jag svettas ihjäl, dock har jag för mycket träningsvärk i armarna för att orka ta av mig en tröja. Ibland är livet rätt hårt. Men rätt skrattretande när boken jag läser heter Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak skriven av Pigge Werkelin och Lena Katarina Swanberg. Jag har inte varit så förtjust i Pigge, har alltid tyckt att han verkade som en obnoxious (kommer itne på ett bra ord på svenska) jäkla idiot. Men, men. Beskriva sitt livsöde och att klara sig igenom saker som många inte gör på ett bra sätt, det kan han.

Ikväll blir det middag i Hult. En överraskning. Jag har gjort två "fina" armband på dagis som Jörgen ska få. Frågan är hur glad han blir. Dock blir det hem tidigt eftersom jag börjar 6 imorgonbitti.

Tjipptjipp och adieu.

Måndag

Publicerad 2009-07-27 13:04:00 i Life,

Jobba, jobba, träna, träna, dö, dö.
Så kommer mitt liv att se ut framtill jag åker tillbaka till Nypan vilket är om tre veckor.
Måsta sysselsätta mig med annat än att tänka för det kan aldrig gå vägen.

I fredags spelade vi på HUGO, det var nice. Blev lovade en spelning i månaden, klockrent.
I lördags jobbade jag 10-timmars och förfestade sedan hemma hos Bo där brudarna befann sig. Gick ut på kristallen, shakade ass och mådde illa. Inte så grejt.
Igår tog jag mitt pick och pack och flyttade hem till mamma, det blir nog bäst så. Men om den kvinna som kallar sig för min moder fortsätter att snarka så kommer jag att flytta ut på balkongen och därmed basta.
Slutar vid halv fem snåret, hem och ta sig en tupplur och sedan är det träning. Soooft. Ska nog sova tidigt ikväll för det blev inte så mycket sömn inatt. Just det, kolla banken och köpa bok skulle jag ju göra. Ajsing, det blir bara mer och mer.

Nu är min rast slut.
Tjing!

Woooooow

Publicerad 2009-07-24 11:04:43 i Life,

Jag är ledig!!!
Wihoo, första dagen som är (nästan) oplanerad på hur länge som helst.

Denna dag ska spenderas på att städa, leta lägenhet, träna och ikväll har vi spelning på HUGO i Norrköping.

On das wöörk

Publicerad 2009-07-21 09:50:39 i Life,

Sitter på min rast på jobbet. Huvvaligen. Vi är fem fröknar på fyra barn, rätt soft. Så vi ska spendera förmiddagen borta i en lekpark. Tiden går fort när man gör något och det är skönt. Sedan så slutar jag klockan två och då ska jag göra några ärenden och sedan åka hem för lite slapp innan jag ska träna.

Annars inget nytt.

Spelning på fredag, på Hugo. Checka in eller stanna hemma, mig kvittar det. Ledig på torsdag vilket är första dagen på 5 miljoner år som jag faktiskt har obokad. Ja, förutom träning då.

Tror att de andra är påväg ut genom dörren. Jag har tio minuter kvar på imn rast men jag antar att jag får strunta i det och gå härifrån. Ciao.

Öland

Publicerad 2009-07-17 19:34:05 i Life,

Jag har varit här i nästan en vecka och har inte skrivit något. Jag skyller på alkoholen. Men jag orkar inte berätta allt...
Öland i listformat;

Shoppat skor, klännning, jeans, tavlor och present till Jörgen.
Surat över moln.
Brännt sönder framsidan.
Inte kunnat sova pga. samlagsljud.
Varit på Viktoriadagen.
Sett Tomas Ledin konsert.
Hittat efterfest där Ledin hade privatspelning.
Träffat Malin från Gambia av en slump.
Sprungit på Magda på torget och haft seriöst vad-har-hänt-sista-tiden-samt-vad-man-önskar-i-framtiden-snack.
Varit på lyset varenda kväll.
Fått solsting.
Kommit på två människor under deras nakna kärleksakt utan täcke.
Glott på Martin Timell och undrat vart jag kände igen honom ifrån.
Läst alldeles för mycket böcker.
Skvallrat som en galning.
Suttit med öppen mun, häpnad över dessa wannabe-brats med silikon.
Fått hjärnsläpp över vad som egentligen har hänt på denna resa.

Nu fortsätter jag med vinet och trvis med tanken att jag får krama Jörgen imorgon.

Bilhelveten

Publicerad 2009-07-11 07:44:44 i Life,

Jaha, nu när det är ordnat så att vi har tre fungerande bilar och jag sitter här och ska bli hämtad om i minut då startar inte den ena?!

I have a dream

Publicerad 2009-07-10 22:43:22 i Life,

Jag måste seriöst söka hjälp för mina drömmar. Jag tror inte någon har så skadade drömmar som jag har. Jag orkar inte ens förklara så sannslösa är dom. Det värsta är att nästan alla urartar i mardrömmar på ett eller annat sätt.

Har jobbat hela veckan och imorgonbitti bär det av till Öland. Har precis packat färdigt och håller just nu på att bränna road trip skivor. Vi får se vad mamma tycker om låtvalen men jag vägrar lyssna på Ledin och af Ugglas hela vägen ner till Öland bara för att "öva" inför onsdagen. Behöver jag säga att jag det inte var jag som tjatade till mig biljetterna dit?

Jag tar med mig datorn ner, så att jag har något att göra när spegeln är ockuperad av ett gäng piffande tanter. Nåja, så illa ska det väl inte vara.


Så här såg det ut när karlarna försökte laga Sally.
Roger och Jörgen pulade. B-M, mamma och jag satt brevid och tittade på.

Jag är sämst

Publicerad 2009-07-08 23:17:56 i Life,

Usch, vad jag har blivit dålig på att blogga.


Dagarna har flutit på. Arvika gick kanon. Bästa spelningen ever för IndiKaar var i lördagskväll mellan Thåström och Korn. Så jävla pepp och så jävla underbara människor. Nu kan vi liksom lika gärna lägga av. Fast vi har en spelning inbokad den 24 JuliHUGO. Löningsfredag och Norrpan kan inte gå fel. Mer eller mindre enda fredagen jag är ledig på resterande delen av sommaren. Men gött med lite pengar i fickan. Det har vi saknat kan jag lova.

Igårkväll satt Jörgen och jag nere i och han hade dukat jättafint med duk och ljus. Vi grillade, drack vin och spelade spel. Kvällen slutade dock med att Jörgen kaskadkräktes "i" toaletten (han böjde sig inte ner vilket resulterade i rödprickig Jörgen, Ida, tvättmaskin och tapet), jag som inte klarar av att höra kräks ljud kräktes samtidigt i handfatet. Det var tur att inte någon såg oss i och med att vi asgarvade samtidigt. Nåja, det var det och fram tills dess så hade vi en underbar kväll.

Idag gick Sally sönder, två dagar innan vi åker till Öland. Roger och Jörgen försökte hitta felet men de vet inte vad det är. Jag, mamma och B-M satt i var sin solstol och tittade på. Rätt soft om jag får säga min mening.

Nu blir det sängen för imorgon ska jag jobba 10-17 och inatt blev det inte så mycket sömn.

Natti, natti.


Ibland växer det gula, trasiga kinderägg-ägg ur mina öron.

Onsdag

Publicerad 2009-07-01 10:37:13 i Life,

Dagarna går uschligt fort nu för tiden. Gårdagen spenderades vis Älgsjön med mamma, moster, kusin, kusinman och två kusinbarn. Varav den ena endast 3 veckor gammal, strandens yngsta besökare måhända?

Sedan åkte jag och Wincent till Nypan för att hämta räkningar, kul, kul. Vi tog skogsvägen hem och UE-ade lite grann någonstans däremellan. Världens mest creepiga hur kan jag säga. Får vänta på att Wincent skickar lite bilder.

Idag ska jag tvätta, packa, städa och diska för imorgon åker vi till Arvika. Jag är så sjukt opepp kan jag säga men det kommer nog igång.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela