Ida af Larsson

Rock'n'röll!

Publicerad 2013-01-31 11:46:50 i Life,

Idag är det en rock-torsdag! Mycket skrik kommer från datorn, I love it. Hade ett skype-möte igår med Sthlm angående Peace & Love. Så sjukt mysigt att börja planera sommaren redan i januari, lite som att den redan är här.
 
Idag ska jag till tandläkaren, för första gången på några år. Spännande! har aldrig haft ett hål i tänderna och tror inte jag har det nu heller men lite tandsten kan de väl hitta så att jag får valuta för pengarna (80 kronor). Fast innan det skulle Ren Dataservice bjuda på lunch. Jonas är en sådan sjuk äta-ute-oman. Men det gör ju inte mig så mycket när han vill äta ute så mycket att han bjuder mig för att få sällskap.
 
Snittar på fyra träningspass i veckan för tillfället, sjukt bra. Vågen tickar sakta men säkert nedåt. Mycket slit men i slutändan är det så väldigt mycket värt det. Snygg till sommaren -check!
 
 
Blindside <3

Bad girls

Publicerad 2013-01-18 14:55:35 i Life,

Äntligen är tentaveckan över. Två tentor och en inlämning har jag hunnit med. Det betyder också att det startar två nya kurser på måndag, Språket som journalistisktredskap och TV-journalistik. Jag hade sett fram emot TV men efter att ha sett schemat och insett att vi kommer att göra det mesta i grupp så är jag inte jättepepp längre. Det är inget fel att jobba i grupp men jag vill gärna göra en del själva, jag lär mig bättre då. Och framförallt så lever produkterna upp till den nivå som jag vill att de ska göra. Själv är bäste dräng som det heter.
 
Jätteskönt men en helg då jag inte behöver tänka på skolan alls. Fast det är klart, P&L ligger ju där och pockar på min uppmärksamhet.
 
Helskotta. Harry kom precis utåkandes från badrummet. Jo, åkandes. Skjärtpulka. Ni vet sådär som djur gör i tecknade filmer och det brinner i rumpan på dem så sitter de på stjärten med bakbenen rakt ut och drar sig framåt med frambenen. Så gjorde Harry. För så gör han nämligen när han har varit på lådan och liksom inte riktigt lyckats "knipa av" allt. Så att det hänger kvar en liten klutt. Då åker han stjärtpulka för att få bort det. Kan ju vara smart kan man tycka men det är inte jättekul när det första som kommer efter lådan inne på toan är en matta som det går jättebra att åka stjärtpulka över. Det blir ungefär som ett snigelspår fast med lite mörkare nyans och små klumpar här och där. Fast jag kan inte bli arg, förstå paniken när det hänger fast något i rumpan som inte vill släppa. Idag tog det hela badrummet, hela hallen och halva vardagsrummet innan kliet släppte.
 
 

2013

Publicerad 2013-01-10 19:48:11 i Life,

Har tentapluggat idag. Tenta på kursen Medier i samhället på måndag och i Radiojournalistik på fredag. Funny funny. Känns helt okej, inga supersvåra kurser men jag blir ändå orolig eftersom att jag säkert pluggar för slappt då.
 
Idag var jag på arbetsintervju, ett kundtjänstjobb men det skulle betyda så mycket för plånboken. Målet är att inte behöva hetsa över ett sommarjobb. Peace & Love är ju klart för min del även i år men utöver de tre veckorna som jag är på plats i Bourlange så har jag inga planer.
 
Jonas hoppas på att få till en bra försäsong med laget så det betyder att vi inte kan resa någonstans i sommar. Enda årstiden som jag kan eftersom jag inte kan vara ifrån skolan... Men men, resa kan vi väl göra som panschisar. NOT.
 
 
Shit alltså. Josh Homme. <3

2013

Publicerad 2013-01-02 18:03:44 i Life,

Nytt år. Igen. För ungefär 25:e gången i mitt liv. Nyår bettyde även ett år som nykterist för min del, känns hur bra som helst.
 
Jag gav ett nyårslöfte, eller ett årsmål skulle jag vilja kalla det: att skaffa mig en extrainkomst. För det här året vet jag att jag kommer vilja göra lite saker som kommer att kosta mer än vad CSN tycker att jag är värdig. Men vi får se, jag känner också att jag inte vill tappa fokus från utbildningen.
 
 

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela