Ida af Larsson

Sånna jävla sviiiiiiiiiin

Publicerad 2008-07-31 22:29:22 i Life,

Markus Krunegård - min nya popkung.

Har påbörjat packandet inför morgondagen, det kommer bli så fruktansvärt bra. Det känns i magen. Och Angelica har jag inte träffat på hur länge som helst men nu ska vi inta Stockholm. Däruppe ska vi först storhandla på bolaget och sedan bege oss till Gubbängen där vår bostad för helgen finns. Det är Johan ifrån Genusvetenskapen som har fixat boende åt oss hos hans bror. Johan kommer även han att vara där och det var riktigt länge sedan jag träffade honom också.

Vi ska hinna med en hel del däruppe så den här resan tar jag inte med mig datorn på. Ni får sukta lite efter mig i helgen så återkommer jag förhoppningsvis på Söndagkväll. Men vet ju aldrig eftersom det ändå är lite riskabelt att bege sig till Pride. Hatbrotten haglar.

Fortsättning följer.

På språng

Publicerad 2008-07-30 19:02:48 i Life,

Biljetterna till Pride är betalade och uthämtade, helt underbart! Även bussbiljetterna är bokade och betalda så nu är det bare å åk. Klockan kvart i nio fredagmorgon bär det av till mitt älskade Sthlm och Pride.

Ungen sover så jag ska försöka fördriva två timmar på ett smidigt sätt. Det hade varit en idé att tagit med sig lite smink så att jag hade kunnat göra mig fin inför Erikssons 20-årspartaj ikväll men så långt tänke jag inte. Speciellt inte när jag hade två minuter på att göra mig iordning.

Dagen har gått lite sådär, började med att ramla ner ifrån soffan imorse, klänningen blåste upp när jag skulle cykla till jobbet, jag blev biten, en unge fick näsblod vilket jag inte såg först utan la hans huvud mot min axel vilket resulterade i en mörkblå klänning snarare än klarblå... Fick panik när jag såg att jag hade blod över armarna och över hela händerna men som tur var så var det inte så farligt. Det var nog bara en klockren felträff över näsan som orsakade blodflödet.

Just det, har fått en konstig blåsa på underläppen (misstänker brännblåsa) men jag kan inte sluta bita på den så nu är hela underläppen gigantisk. Vem behöver restalyn (?) liksom?

Hostig

Publicerad 2008-07-29 21:53:34 i Life,

Lång dag men väldigt innehållsrik. Jobbade 7-16 och åkte sedan hem till Mamma för att umgås. Vi åkte ut till Hällestad för att hälsa på Mormor men hon var iväg och storhandlade på Viberga men kusin Pia, Matheus och Lukas kom och hälsade på oss så den resan var inte förgäves.

Vi tog sedan en liten roadtripp till Norsholm och hade med oss sushi som vi åt vid kanalen och trivdes i kvällsolen. det var mysigt värre. Nu är jag dock hemma och ska kolla upp vad som blir billigast att resa med på fredag, buss eller tåg. Jag gissar på buss.

Titta och gråt.

Publicerad 2008-07-29 00:01:19 i Life,

Det gjorde iallafall jag... Jag blev helt tagen utav det och att Mad world spelas gör inte det hela bättre. En helt underbar fin film så snälla titta på den.


Secrets...

Move on - Move out.

Publicerad 2008-07-28 23:34:10 i Life,

Ligger och lyssnar på lite nostalgimusik som det lyssnade på för några år sedan. Akon - Ghetto bland annat, och lite Flisyde. Jag saknar inte det livet direkt men jag saknar känslan av att vara odödlig. För det var det vi trodde att vi var...
 
Livet gick fort därifrån och nu är jag väldigt långt bort ifrån den tiden.

Mätt och belåten.

Publicerad 2008-07-28 21:01:45 i Life,

Det blev lite tårta och pizza borta hos Pernilla vilket var mycket trevligt. Men nu är jag seg efter en hel dags städande och stress men det är underbart fint i lägenheten. Nu umgås jag med Ernst (han är visserligen på tvn men lika mysig för det) och funderar på vad jag ska göra med kvällen. Det blir nog inte så mycket mer än att fortsätta i min Harry Potter bok.

Jag vet inte riktigt varför jag gör det men jag hoppas att det svider.

Blod, svett och äckliga saker i avloppet.

Publicerad 2008-07-28 17:14:43 i Life,

Nu är jag klar! Trädde mer eller mindra på sista örngottet när det ringde på dörren och det var dags för visning. Men det gick kanonbra och det visade sig att jag "kände" personen ifråga.

Insåg när jag städade toan att det var stopp i handfatet så det var bara att lägga sig på golvet med en hink och diverse verktyg för att få bort vattenlåset och en massa annat. Gudars vad äckliga saker det finns rör! Bland annat något som såg ut som en vit Flubber. Lite läskigt var det men händig som jag är så fixade jag det galant.

Nu måste jag rusa in i duschen och sedan bege mig bort mot Östermalm. Jag har bestämt skor men inte klänning. Gosh.

Pjuu

Publicerad 2008-07-28 12:12:39 i Life,

Det är helt otroligt svettigt att storstäda i detta väder. Men det är väldigt roligt. Ja, just det. Jag har ju feber...

Väntar på Mamma som ska komma med lite fika så vi kan ta en paus i våra stressiga liv och bara njuta.
So long.

Move it.

Publicerad 2008-07-28 10:30:55 i Life,

En välbehövlig åttatimmars nattsömn senare;
*snörvel, snörvel* *host, host* *snyt, snyt* men oerhört nöjd. Nöjd med livet har jag varit ett litet tag nu. Närmare bestämt sedan samma dag som vi åkte till Öland, jag är till och med skapligt nöjd över hur jag ser ut (iaf på helgerna). Det är ett stort steg. Jag kommer säkerligen slå bakut om en liten stund när jag inser hur mycket jag har att göra men tills dess så är jag nöjd!

Dagen:
Röja
Diska
Dammsuga
Torka golv
Tvätta
Vika 500 plagg
16.30 visning på lägenheten
17.00 Födelsedagspartaj för Erik och Elina


Men först; frukost.

Buhuu!

Publicerad 2008-07-27 23:30:26 i Life,

Haha, fuckface. Jag gråter mig nästan till sömns... Väx upp och skaffa dig ett riktigt jobb. -Suck-
*graour*


FB är mitt andra hem, hur ska man annars förstå hur världen fungerar? Men febern verkar ta till mer och mer och huvudet sprängvärker. Jag kan inte bli sjuk till helgen, vi ska ju sova på centralen en hel helg... Om vi inte lyckas charma lite sovplats vilket inte är så otroligt eftersom vi är helt oemotståndliga.

Mongo vs Mongo - Mongo vann.

Skönt.

Publicerad 2008-07-27 21:46:28 i Life,

Imorgon är jag ledig. Hur skönt som helst. Men då är det tvätt- och städdag så sysslolös kommer jag inte att vara. Men jag vet inte hur jag kommer att må för jag är helt genomförkyld. Inte bra. Pride ligger i farozonen för en rejäl förkylning men det kan inte stoppa mig och Angelica! Vi planerar och planerar och biljetterna ska köpas ikväll.

Nu ska jag snyta mig.

Honey.

Publicerad 2008-07-26 20:21:58 i Life,

Gårkvällen var dunderkul. Jag sa ju det. Dock var jag väldigt nykter men jag mådde ju bra imorse så det gjorde inget. Träffade på en massa mysiga människor och jag fick höra att jag strålade igår eftersom jag var på så bra humör och det gjorde kvällen toppen.

Vi började hemma hos Martina, mer eller mindre en kvart efter att jag hade slutat jobbet. Det var vi två och Maria. Väldigt roligt men det görs lite för sällan kan jag tycka. Sedan gick vi ner till Ettan och jag tappade bort båda två efter tio sekunder eller så. Hittade dock Peter rätt fort så jag stod med honom och diggade till Kalle Baah. När K B hade slutat spela så blev det självklart lite karaoke med föregående. Jag hittade sedan en snäll sak som jag spenderade tiden som var kvar innan jag åkte hem till mig och sussade sött.

Pride, pride, pride, pride! (Visste inte att man kunde bli svartis på en festival)

Kvällen ska jag spendera i min soffa med chips, dipp och Älsklingen. Skönt med lite vilotid för det känns inte som om jag har haft det på flera veckor. Imorgon är sista jobbardagen (börjar visserligen på tisdag igen) och det känns nice. Förutom det faktum att morgondagen är ett dubbelpass. Dvs börjar sju och slutar nio.

Det blev ett väldigt långt inlägg men så kan det vara. Det får kompensera för mitt dåliga uppdaterande men jag jobbar 10 timmar varje dag. Då har man inte så mycket tid att blogga på...

Tack alla för en underbar kväll. Men framför allt tack till mig själv för att jag var på så bra humör.

Morn, morn.

Publicerad 2008-07-25 10:15:15 i Life,

Idag är det en bra dag. Det känner jag på mig. För idag ska ajg och Martiniskrutt träffas och göra stan osäker. Dock efter klockan nio ikväll eftersom båda två slutar jobba då. Det kommer bli kanon,jag känner det ända ut i tårna.

Varför är det ingen som säger att ni ska iväg? Är det hemligt?

Det blir Pride för mig och Angelica nästa helg. Så fruktansvärt roligt. Åker nog upp fredag för att visa Angelica  mina smultronställen i Sthlms uteliv och sedan är det paraden och en massa grejer på lördag och sedan får vi se om vi åker hem söndag eller måndag.

Nu har jag inte tid med er längre. För jag måste packa smink och bege mig till jobbet.


Graour.

Pride!

Publicerad 2008-07-24 20:43:35 i Life,

Det ser ut som om det blir Pridefestivalen för mig och Angelica nästa helg. Fy sjutton så roligt!!! Hoppas, hoppas, hoppas, att det blir något.

Pizza hos Mamma, Tjing!

Onsdag.

Publicerad 2008-07-24 02:55:43 i Life,

Denna härliga onsdagsöl. Eriksson är min onsdagsbabe. Men nu är sängen mitt mål.

Hohoo, har hittat världens bästa fest till Martina och mig på Fredag. Gött!

Lite strax bakom.

Publicerad 2008-07-23 09:46:01 i Life,

-Raderat-

Jag hade skrivit ett långt inlägg om hur sviken jag känner mig och varför. Sedan insåg jag att det inte skulle leda till något positivt så jag raderade det. Det enda jag vill säga är att ni som kanske har sett förbi mig och eventuell får lite dåligt samvete när ajg skriver att jag känner mig sviken och bortglömd kan väl försöka göra något åt det? Jag har försökt.

En bra kväll.

Publicerad 2008-07-23 00:58:21 i Life,

KL kom hit och vi satt på balkongen med ett levande ljus, kedjerökte och snackade med livet. När KL hade gått satte jag mig vid datorn och spelade lite spel med Wincent. Sedan läste jag igenom Jonas Gardell senaste blogginlägg. Det blev en riktigt bra kväll.

Mr Liggets Ligg skulle ringa mig när han skulle hemåt vid halv tre tiden. Jag önskar att jag kunde vara så stark att jag inte kämpade för att hålla mig vaken. Men det vet jag att jag gör. Jag är en sucker och det är bara att erkänna.

För övrigt har jag lovat mig själv att göra en speciell sak för varje nära vän innan jag åker till Nyköping så att dom ska få känna sig speciella. Det är dom värda.

Dags att dra.

Publicerad 2008-07-22 20:46:41 i Life,

Nu är det hög tid att åka hem ifrån jobbet och kanske få lite gjort hemma innan Klockan slutar sitt empass. Först är det dock dom där 3 km hem och inga cigaretter. Ska försöka få KL att åka en sväng till Statiol så jag kan köpa ett vackert paket.

Jag känner mig fruktansvärt sviken och bortglömd.

Det finns liksom inget att skriva om när man jobbar hela tiden... Jo, att Malin har världens konstigaste telfon men det tar jag sedan.

Morgonstund...

Publicerad 2008-07-22 10:11:20 i Life,

Jag är ganska trött på att vara så jäkla seg. Gick upp halv nio för att hinna göra lite saker men det enda jag hann med var att ringa till Nyköpingshem om en lägenhet. Suck, det här med självdiciplin är verkligen itne min starka sida.

Det är 3,2 km till jobbet så jag cyklar 6,4 km varje dag. Det måste ju vara ganska bra.

Ikväll ska jag träffa KL, det ska bli jättekul. Känns som en evighet sedan. Men det var det ju nästan också. Det är bra med kvällsjobbande vänner. Då har man liknande rytm i kroppen.

Jag borde hinna med en disk innan jag drar. Men då är det bäst att skynda dig på.
So long.

Hej, hej.

Publicerad 2008-07-21 15:43:33 i Life,

Sitter på jobbet men har rast för tillfället så jag tänkte pilla dit ett litet blogginlägg. Jobbar 11-21 hela veckan förutom Lördag och söndag. Då börjar jag 07 och slutar 21. Jag kommer itne att ha mycket till liv närmsta veckan men det är pengar iaf.

Jag har jobbat både idag och igår så det är inte mycket som har hänt. Inte hos mig i vilket fall som helst. Livet verkar storma för andra men jag trivs med att det är lugnt hos mig. Igår var jag hemma hos Mamma och rensade gamla kartonger med en massa skolsaker i. Jag fick ont i magen när jag läste vad jag skrev som sjuåring;
Jag är bra på att vara olycklig.

Men det är inte läge för att fokusera på det just nu eftersom jag måste gå tillbaka till "mina ungar" strax. Förlåt för att jag inte har bloggat men jag känner ingen motivation och jag har faktiskt inte haft tid.

Sista kvällen

Publicerad 2008-07-18 18:22:48 i Life,

Imorgon vid den här tiden bör jag vara hemma. Det känns lite trist samtidigt som det ska bli skönt att träffa Harry och sova i min egen säng. Men en kväll är det kvar och den ska först spenderas här i stugan men lite förpackning och vindrickande och sedan nere på Strand med liveband och snygga karlar. Mycket nice.

Idag har vi åkt runt halv Öland och kollat på en massa sten, fyrar, blommor och annat. Det var trevligare än vad det låter.

Bajs.

Publicerad 2008-07-18 10:42:13 i Life,

Det har aldrig varit mer mulet än vad det är just nu här. Jag trodde att jag kanske kunda få lite bränna men icke... Aja, vad är en svensk sommar utan tjocka filtar, regn och mörka molntäcken som man intalar sig alltid är på våg åt ett annat håll?

Gårkvällen blev lyckad. Gick ner till Strand och hamnade på Night Beach med mycket folk och bra musik. Träffade på det andra mamma/dotter gänget (Martin gick som vanligt hem) och hängde med dom och drack lite gott och lyssnade på pianomusik. Ikväll blir det samma sak men med en snyggare Ida, mer alkohol och en bättre känsla i kroppen.

Dock inte brunare...

Good evening

Publicerad 2008-07-17 18:36:27 i Life,

Grillen har tänts och jag har fixat minipaket med tomater och svampinjoner i. Äckligt gott. Dricker även lite vin och känner mig varm efter bara två klunkar... Ikväll ska vi ut en snabbis och jag har bestämt mgi för den gröna klänningen. Vi ska nämligen ut imorgon och eftersom det är Fredag imorn så vill jag vara snyggare då och det betyder att den svarta åker på imorgon. Lite synd att jag inte kan visa er dem men, men. 

Utslagen på axeln blir värre och värre. Funderar på om det kan vara böldpesten som är tillbaka?

Skit också

Publicerad 2008-07-17 13:57:51 i Life,

Det började blåsa och regna när vi var på stranden, människorna flydde i panik och det gjorde vi med. Till Hemköp där vi köpte bröd och smör.  Nu är vi dock hemma och ska äta lite lunch.

Jag har fått jättekonstiga utslag höger axel. Vad sjutton kan det vara? Det kan väl inte vara soleksem eftersom det knappt har varit sol? Och det är lite konstigt att jag bara har fått det på höger axel... Men det är väl sådant som märks.

Just nu är det inte mycket som kan tynga ner mig. Jag är kär i livet och livet är kär i mig

Trött.

Publicerad 2008-07-16 18:40:03 i Life,

En heldag på Ölands djurpark. Jag är slut. Och jag misstänker starkt att jag har halva vattenland i lungorna...

Varken Mamma eller Martin ville bada så jag sprang runt själv ett bra tag och åkte rutchkanor och plaskade i vattnet. Försökte se ut som om jag alltid tillhörde gänget framför mig men jag misstänker att jag är påkommen eftersom det var olika människor hela tiden och dom tittade lite lustigt på mig när jag smög mig upp bakom dom och log igenkännande mot dem.

Åkte lite karusell, klappat lite djur och trampat i fårbajs är några utav dom sakerna som jag mera har gjort. Dock blir man väldigt seg av att bada så jag ska nog ta och vila mig ett litet tag.



Today, Tomorrow
-Together

Jippie!

Publicerad 2008-07-16 09:34:38 i Life,

Ölands djurpark idag. Klockrent. Måste dock skynda mig att göra mig iordning.

So long.

Shoppingtur.

Publicerad 2008-07-15 17:40:09 i Life,

Jag har helt extremt ont i fötterna. Vi har varit på stan sedan ett kanske och kom precis hem. Lyckades få tag på två utav världens sötaste klänningar och ett par jättefina röda, högklackade skor. Den ena klänningen var svart och vit (surprise) och den andra var grön. Sjukt snygga.

Jag skulle berätta om gårdagens ragg;
När vi kommer in i baren på Strand så stod det två snygga killar och hängde vid bardisken. Lite väl brattiga men fruktansvärt snygga. Lotta upptäckte att dom stod och spana in mig så det var bara att dra in magen och sträcka på sig. Vi flyttade oss och tog ett ståbord lite längre bort och vips så stod killarna på den sidan baren istället. Lite ögonflörterier fick det bli och efter ett tag försökte den ena att ta ett diskret kort på mig (?!)... Vi hade fruktansvärt roligt åt det då det var väldigt uppenbart vad dom höll på med. Jag tyckte att det var en väldigt gullig gest men mycket mer än så blev det inte eftersom dom var spårlöst försvunnena när jag skulle prata med dom.

Fick även ett till ragg när jag stod ute och rökte. Det kom fram en kille och tände min cigg och vi snackade lite. Gick omkring och höll handen och kramades lite men jag upptäckte ganska snart att han var lite för full så jag försvann lite snyggt därifrån.

Några fler blev det inte. Hade lite span på en fjärde kille man han var för kort.

Kändisfest!

Publicerad 2008-07-15 12:38:09 i Life,

Gårdagen var jättekul. Tydligen såg man våra ryggar på tv men inte mycket mer än så.

Det var helcoolt i vilket fall som helst och jag blev nersprungen utav en skock glada stipendiater. Vi hade sittplatser vilket betyder att vi sitter i samma område som kungafamiljen och VIParna. Resten utav packet får stå bakom kravallstaket.
När jag rökte så gick jag dock bort en bit för att inte "röka ner folk" och vänder mig om en snabbis för att se de föregående stipendiaterna komma rusande mot sina sittplatser. Jag dreglade och flyttade mig åt sidan för att dom skulle komma förbi vilket resulterade i att Ingemar Stenmark brakade rakt in i mig... Ingen skada skedd. Kan även avslöja att Carolina Klüft hade svarta T-string under en vit klänning och att hon bokstavligen skuttade till sin sittplats.

Efter hela showen knatade jag och mamma bort till några utav mammas vänner och deras döttrar som stod utanför Strandhotell för att få kort på E.M.D. när vi hade stått där ett bra tag så gick vi in för att ta något att dricka. Vilka står då i receptionen om inte Erik, Linda Bentzing och Charlotte Pirelli. Småtjejerna höll på att dö utav lycka. Vi gick sedan in i baren för att dricka lite öl (Klockan var kanske halv nio) och stannade till ett eftersom det hela visade sig vara ett kändismingel och alla vi är kändiskåta till tusen.

Lista på kändisar vi "festade" med;
Erik (EMD) (blev brädad av Charlotte Pirelli)
Mattias (EMD) (hamnade lite i skymundan)
Danny (EMD) (hade solglasögon och minst fem brudar runt sig hela tiden)

Anders Ekborg (hade en urtvättad, rosa skjorta men var assnygg)

Peter Dalle

J-O Walldner

Tomas & Andreas Ravelli (superglada och trevliga men pratade bara med unga blondiner)
Miss Inga (festens vackraste människa men åh så sorgsen han/hon såg ut)
Brolle Jr (skavsår på höger häl, rökte mycket och var omringad om folk hela tiden, sjöng även jämt)
Runar Sörgaard (hade jättesmutsig kavaj och jordens ölmage)
Maria Akraka (pratade i telefon hela tiden och var sjukt smal)
Charlotte Pirelli (kort som en vas, smal som en tandtråd och körde liksom Danny på solglasögon)
Linda Bentzing (Gullig och hade på sig bekväma kläder, ex palestina sjal. Mycket kort)
Torgny Mogren
Linda Haglund
Per Elofsson
(skitgullig och drack öl)
Mikael Appelgren
Jakob Öqvist
(såg vilsen och nykter ut)
Sanna Kallur (hade samma klänning som på utdelningen)
Lars Frölander

Det var fler men jag kan inte komma på resten just nu.

Vi ska iväg och shoppa idag eftersom att det är mulet väder men det börjar se lite bättre ut. Jag ska ta historierna om mina ragg lite senare man detta inlägg blev så långt så jag slutar nu.

My love.

Publicerad 2008-07-14 16:25:17 i Life,

Förlåt alla mina pop/rock/metal/ska/punk/hårdrock/skate-vänner men Nordman var helt otroligt bra! Lätt en utav topp fem spelningarna jag har varit på. Han är min idol.

Håller på att göra oss iordning inför Victoriadagen som sätter igång vid halv sju hugget. Det är lite oroliga moln på himlen men dom har kommit nu så dagen har spenderats på stranden. Annars har vi inte gjort någonting. Det är två saker som ska göras innan vi åker hem på lördag och det är Ölands djurpark (såklart) och en liten shoppingrunda eftersom jag har hittat en affär med världens sötaste klänningar.

Ni får hålla utkik på tvn efter mig. Victoriadagen direktsänds i svt tror jag och vi har bra platser så kanske, kanske kan jag bli tvstjärna ikväll. Jag har en svart och vitrutig klänning om ni behöver något att titta efter.

Mörp

Publicerad 2008-07-13 20:30:31 i Life,

Supermätt idag med och det vankas "Det sociala spelet" innan jag ska hoppa in i duschen och göra mig klar för att ragga på Nordman.  Martin ska stanna hemma och leka nörd med datorn. Osociala jävel. Hoppas på en dunderrolig kväll ihop med Mamsingen iaf.

Nu börjar det, tjing tjing.

Pepparkaka?

Publicerad 2008-07-13 17:59:48 i Life,

 Jag ska operera in solglasögon innanför hornhinnorna, man ser så sjukt brun ut då. När man väl tar av sig solglasögonen och ställer sig i duschen så är man lika blek som vanligt. Fast jag har brunast mage och lår utav oss tre i denna stuga iaf vilket är mycket sällsynt.

Grillning på g som alltid på semestern. Senare ikväll (runt elvahugget) ska jag och mamma till Harry's för att se Nordman. Jag vet att jag är geek men jag står för det. Senast vi var på Öland (typ 1997) så hade vi biljetter till Nordmans konsert på Borgholms slottsruin men han ställde in för han la in sig på rehab då eller vad det nu var. Något med knark var det. Men nu är han "ren" och lika fängslande som han alltid varit.

Jag kom på vem det var som ringde tio över sex imorse...

Förövrigt så har jag nog bränt tuttarna, tomater ser bleka ut i jämförelse. Men till mitt försvar så blåste det lite så jag trodde inte att solen skulle ta så mycket.

Skynda, skynda.

Publicerad 2008-07-13 11:28:40 i Life,

LIte snabb uppdatering eftersom vi är på väg emot stranden.

Igår åt vi så mycket grillat som jag nog aldrig har gjort tidigare. Alla hamnade i  matkoma så vi spenderade första delen utav kvällen med "Hej knekt" för att komma igång lite. Vilket vi gjorde. Lita piffande och sedan ut på stan. Tog ett varv ner till hamnen och det sög riktigt i festarIda eftersom det verkade vara ett sjukt roligt uteliv i Borgholm. Men, men. Det blev en öl på en pub och sedan gick vi hem för att jag inte mådde så bra.


Det ringde någon tio över sex imorse... Ett hemnummer ifrån en Fröken Lindberg vid Per&Peo i Finspång (Tack hitta.se). Någon som vet vem denna människa är? Jag har ingen aning men jag är sjukt nyfiken. Belöning ges till den som vet vem det var som ville något.

Oups, nu gick dom andra. Måste springa efter.

Öland!

Publicerad 2008-07-12 18:26:56 i Life,

Grillen är på g och Martin och jag tittar på Disneydags. Lite semesterlulliga är dock mamsingen och jag efter lite öl och vin. Jättemysigt hus och perfekt läge.  Vägen ner gick jättebra och vi hade allsång till Martins stora förtret.
 
Har dock inte tid att underhålla er eftersom jag har lovat att underhålla grillen och mamma. Ikväll gör vi dock kanske byn en sväng och imorn spelar Nordman på Harrys! Fast det är 20-årsgräns så Martin får inte följa med.

Nu återgår jag till mina plikter.

P.s. Mamma har redan hunnit med att ramla en gång... Martin och jag skrattade så att vi fick ont i magen och Mamma påstod att hon har onda barn. Fast hon skrattade lika mycket hon.

Slutkörd

Publicerad 2008-07-11 20:57:11 i Life,

Igår spelade jag och Wincent Sanning eller Konsekvens på msn, jag visste inte att det fanns. Men kul var det. Testa det!

Måste packa klart det sista för om en kvart eller så kommer min skjuts hit och tar mig till tegelbruket där jag ska spendera natten på mammas soffa. Tjena nackspärr men hallå IQ-befriade komediserier! Dock är det enda jag har packat ner stora varma tröjor och jeans medan mamma hävdar att det kommer att vara jättefint väder... Jag får se om jag ska packa om lite.

ÅsaNisse-

Publicerad 2008-07-11 11:06:39 i Life,

-Humor när den är som sämst.

Hahaa, Darin har blivit av med körkortet, DET är humor.

Jag tror att jag är lite övertrött. Det blev ganska sent igår och som vanligt  innehåll natten obehagliga drömmar. Har även hunnit vara på sjukhuset. Det tog ungefär tre minuter. Dock tror jag att dom använde en extra stor nål eftersom att det fortfarande "sprutar" ut blod ur armen.

Har fått ett erbjudande om visning på en lägenhet i Nyköping, det finns tre små problem. Det första är att jag står som femte i kön. Fyra desperata människor måste alltså tacka nej innan jag kan få chansen. Det andra är att hela lägenheten är sne?! Det ser jättekonstigt ut på beskrivningen. Det tredje och sista är att hyran är på 4421, lite väl dyrt.

Men ett boende är ett måste...

Jag ska packa lite och sedan bege mig till jobbet.

Man kan väl säga att jag ska lägga mig.

Publicerad 2008-07-11 00:41:32 i Life,

Jordan- rättsläkare. Såklart. Och självfallet Numbers efter det. Jag älskar verkligen matte. Blev lite trött på det sista året på gymnasiet men nu saknar jag det enormt mycket. Funderar på om jag skulle läsa någon matte på högskola. Lyckades ju ändå med VG i Matte C utan större anträngning så då borde jag klara högskole Matte på G. Det är faktiskt en utav dom sakerna som jag inte kan förstå att så många har svårt med. Det är ju bara logiskt? Och ändå så är det kanske 70 procent utav alla som har svårt för Matte utöver basnivå.  Mycket märkligt.

Synd att jag inte har kvar min hyperräknare. Det var någon smart person som la den på skåpen utan tillsyn. Den är värd 700 kronor, klart att någon snor den? Fick genomlida hela Matte C men någon mesig 150-kronors räknare. Nåja, jag behöver den inte för tillfället.

Imorgon;
10.15 sjukhuset
12.00-21.00 jobba
21.00-21.15 cykla hem
21.15-22.00 Packa
22.00 Bli hämtad och lämna katten
23.00 Sova, sova, sova

Hm?

Publicerad 2008-07-10 22:28:17 i Life,

Mannen - Om mannen är borta och en get måste slaktas så får någon utav fruarna göra det. Fast då måste hon ha en pinne mellan benen.

Dokumentären En man och fyra fruar.

Suck och stön.

Publicerad 2008-07-10 22:06:54 i Life,

Angelica; Uppdatera din blogg till nya systemet! Det går ju inte att kommentera på din nu. Men förövrigt så är jag ju på Öland i helgen. Åker på Lördag. Jäkla oflyt. Annars hade det varit givet! Inte sugen på bullret? ;) Kom igen darling, du och jag och ett flak med öl? Eller cider...

Det gick ganska segt att jobba idag. Titta på när ungarna badade i poolen, jag stod brevid och trodde att jag skulle förvandlas till en liten svettfläck på marken. Gudars så varmt det har varit. Och på lördag ska det visst regna på Öland. Guld.

Nu är det Kärlek med förhinder på ettan och det ska jag titta på och mysa med en halv burk gräddfil som måste ätas innan jag åker till "Bearduck".



Eriksson och Bullet i bruksparken.

Faan!!

Publicerad 2008-07-10 11:18:03 i Life,

Jag orkar inte, jag orkar inte, jag orkar inte.

Det här med att gråta hejdlöst på förmiddagen känns inte som ett bra tecken.

Bostadsbidrag?

Publicerad 2008-07-09 23:22:40 i Life,

Har kommit på att jag kanske kan söka bostadsbidrag. Får ringa försäkringskassan och höra med dem. Fast först var det ju det där med lägenhet ja...

Mår jättedåligt igen. Fast på fredag är det dags för sjukhuset så hoppas att det kan lösas då.

Mamma hade ringt till Öland idag för att höra så att inte stugan har brunnit ner eller liknande och det hade den inte. Dock har det regnat hela dagen och enligt SMHI så ska det regna på fredag och vara mulet och kallt lördag, söndag. Sålänge det inte regnar på Måndag då jag ska skaka hand med Kungen (Viktoriadagen) så är jag nöjd. Vill ju inte vara våt som en katt när jag lägger in min stöt på Kalle-Fille (Hey baberibas omdöpning på Carl-Philip).

Kommer förövrigt ta med mig datorn så ingen bloggledighet här inte. Mamma kommer nog att muttra men om jag laddar ner lite Tomas Ledin så kan jag nog få blogga lite.


Ett litet missöde ifrån midsommar.
Jag kom på att man kunde stoppa in plastgafflar i en elvisp och när man satte på den så såg det jättekul ut. Fast det såg visste ännu roligare ut när Wincent lyckades knäppa en bild precis när jag blir livrädd för att dom flyger iväg.
(Den andra gaffel flyger bakom stolen, man ser den lite suddigt.)
Det var en jäkla sprutt på dom iaf.

Dilemma...

Publicerad 2008-07-09 20:34:42 i Life,

Vad ska jag se, Cold blood eller Mördare okänd? Vilket I-lands problem.

Gosh! Nu börjar Cold blood och först varnade tv-hallåan för starka scener och sedan varnade dom igen innan det satte igång. Nu måste jag ju se det för att se vilka äckliga scener dom visar. Än så länge så är det äckligaste när en gubbe slickade på ett kuvert.

Återkommer.

Full fart.

Publicerad 2008-07-09 18:55:01 i Life,

Imorse gick jag upp en timme förtidigt för att morna och duscha, sen stod jag ute och väntade på att mamma skulle hämta mig tjugo i 10 (hämta aldrig cykeln igår så jag skulle göra det imorse) men när klockan blivit tio i så ringde jag för att fråga vart sjutton hon var. Det visade sig att hon såklart hade glömt bort det så jag hann aldrig hämta cykeln.

Jobbade mellan 10-18 och fick en lillkille kär i mig. Han är 11 och har nog aldrig varit kär förut, lite gulligt är det samtidigt som det var lite läskigt när han sa;
-"Ida, jag tycker om när du har linne på dig..."

Hörde även denna fina konversation mellan två små damer inne på en toalett;
Treåringen - "Vilken fin pulla du har."
Femåringen - "Aa, det är där man ska stoppa in kuken."


Hm, något säger mig att det är lite väl sent att börja med sexualundervisning i årskurs 6...

Sen åkte jag hem till Mamma för att hämta cykeln. Cyklade som en tok och väl hemma var det bara att springa ner i källaren för att slänga i en tvätt. Men nu kan jag ta det lugnt. Börjar inte förrän tolv imorgon och Eriksson ringde förut för att fråga om det var läge för en onsdagsöl och det kan det nog vara.

Jordan.

Publicerad 2008-07-08 23:56:08 i Life,

Ska titta på Jordan - rättsläkare och somna sött. Imorgon börjar jag jobba 10 och slutar 18 och det blir första cykeldagen på riktigt länge. Nice med lite välbehövlig motion. Känns som om jag bara legat i sängen senaste veckan.

Det börjar kännas i magen att det inte är länge kvar tills jag börjar i Nyköping. Det kommer att bli grymt roligt! Fast det här med att få tag på bostad känns helt omöjligt. Vem sjutton kan överleva i en lägenhet där hyran är 4500 när man lever på bidrag?



Bjuder på en sjukt snygg bild ifrån Fredags.

Size zero?

Publicerad 2008-07-08 21:14:22 i Life,

Okej, nu har jag slappat med träning och vikt några månader men jag har bestämt mig för att tag tag i det igen efter Öland. Det är ingen idé att försöka med det på semestern. Dom sista tio kilona ska nu ryka! Jag har faktiskt bara gått upp ett kilo efter att jag slutade tänka på maten och träningen och som vissa kommer ihåg så hade jag då 7 kilo kvar då till målvikten. Den har således flyttats ner 2 kilo extra men det ska gå. Jag vet att jag kan. Så nu ska jag peppa på Öland med en nedrans massa grillande utav sparris och tomater. Kan nog hänga på brorsan någon dag och springa också(han springa en mil om dagen cirkus).

Proppmätt

Publicerad 2008-07-08 17:17:30 i Life,

Har smällt i mig tre hinkar pasta med pastasås och ärtor. Urk. Jag är nog så mätt som man kan bli. Ska se klart på That 70's show och sedan röja lite och diska klart.

Jag har ingen blogginspiration alls.

Sista lediga dagen.

Publicerad 2008-07-08 13:11:15 i Life,

Vad sjutton ska man göra idag då?

Planera veckan
Skriva packningslista
Räkna ut när jag kan tvätta och boka tvättid
Hämta cykel
Duscha

Insåg igår att jag har 98 kronor på kontot, en räkning kvar att betala på 99 och Malin ska ha 200 kronor till hemligt uppdrag inom några dagar. Toppen, verkligen. Mitt sparkonto länsade jag igår för att kunna betala hyran. Och om några dagar åker vi till Öland. Jag kommer varken kunna shoppa eller dricka en enda futtig öl. Jag kan äta gräs i en vecka...

Blä för att vara fattig som en kyrkråtta. Fast just nu känner jag mig fattigare än så, jag känner mig lika fattig som en bräda i en nedbränd kyrka som en råtta har gnagt på.



Denna kväll lyckades jag bli plakat och det enda jag köpte för egna pengar var denna öl.
Jag kan ju det där egentligen, jag måste bara våga på Öland.
(Bjuden alltså, inte snodda pengar)

Ont i huvudet.

Publicerad 2008-07-08 00:22:39 i Life,

Jag mår inte alls bra, hoppas att dom hittar något på fredag. Eller att det bara går över utav sig själv.

Sitter och tittar på Jordan - rättsläkare eller vad det heter och sneglar samtidigt på sängen. Jag avskyr verkligen att inte ha några fasta tider på dagarna. Jag blir som en zombie.

Sista lediga dagen imorgon och sedan jobbar jag fram till fredag kväll mer eller mindre. Och på lördag far jag, mamma och Martin till Öland för en veckas semester. Jag kan nästan satsa pengar på att det kommer att regna hela veckan men det gör inget för det betyder att vi kommer att sitta inne, spela uno och leka lekar.

Ska försöka hinna med att träffa dom närmsta innan jag åker eftersom jag har lite reseparanoia och alltid tror att jag ska när jag inte befinner mig i närheten utav det trygga hemmet. Men nu ska jag bädda ner mig och fortsätta kolla på den intelligenta, coola och snygga Jordan.

Jag överlevde.

Publicerad 2008-07-07 17:43:33 i Life,

Det var inget att oroa sig för nu.
Jag kommer antagligen inte att dö idag.

Men jag ska tillbaka på fredag för att ta en massa nya prover. Fick antagligen Finspångs snyggaste läkare vilket jag tyckte var lite smått pinsamt, sitta där och prata sjukdomar när man sucktade efter hans übergulliga rumpa. Funderade på om jag skulle fejka en svimningsattack men det gjorde jag inte.

Om jag får feber, blir väldigt trött, kräks eller får ont i magen så ska jag åka akut in till Norrköping men det lär inte hända.

Det bästa med hela historien är nog dock alla som hört av sig och varit utom sig utav oro. Det var snällt utav er.

Nu ska jag bara ta det lugnt och glutta på film.
KL kanske kommer förbi lite senare för ett snabbhäng innan hon börjar jobbet.

Lugnare? Nee.

Publicerad 2008-07-07 14:22:04 i Life,

Dom ringde upp mig ifrån sjukhuset och efter ett kort samtal säger människan i andra änden;
-Vill du åka ambulans direkt in till Norrköping eller komma hit först?

Jag tyckte det verkade så pinsamt med ambulans så jag valde att komma dit. Dock är jag inte lika säker på att jag kommer överleva som jag var innan...

-Ta, ta, taaa-
To be continued...

Det är alltid jag...

Publicerad 2008-07-07 12:37:35 i Life,

Varför händer alla konstiga saker mig? Jag kan inte riktigt gå in på detaljer i bloggen men vid två ska dom ringa ifrån sjukhuset. Misstänker starkt att jag får komma in direkt men jag vet inte, lite hypokondrisk är jag ju. Mamma lovade att betala, jag ville nämligen inte gå eftersom det faktiskt kostar numera.

Ja, vi får se hur det går med min fortsatta överlevnad.

Dags för frukost och lite iordninggörrande. Man kan ju inte se ut som en slusk när man kanske kan träffa på en snygg läkare? (Hur troligt det nu är, jag har bl.a.  aldrig haft en läkare under 50)

Elin is a dangerous killer!

Publicerad 2008-07-06 19:45:59 i Life,

Här ligger jag i godan ro i  en nedsläckt lägenhet och läser om mördare när det ringer på dörren. Förvånad över att besöket jag väntar inte ska komma förrän om ett tag tittade jag ut genom kikögat. Utanför är det mörkt och det står någon i mörka kläder som jag inte kan se vem det är. Livrädd för att det ska vara en mördare öppnar jag ändå dörren och där ute står Elin!

Pjuu.

Hon skulle bara hämta lite saker men det är inte förrän nu som jag har återhämtat mig efter det jag trodde var min sista stund i livet...

"När Mada spelar flipperspel."

Publicerad 2008-07-06 17:19:51 i Life,

Sjukt rolig kväll igår! Mats är min lilla partyprinsessa och vi äger allt och alla. Röjde järnet på DLK, lyckades få för oss att Ettan stänge halv två (?) och gick hem. Vi hann även med lite karaoke på kristallen innan DLK hade börjat.

Kvällen började hos Tobbe där partyt var i full gång när gänget anlände. Bosatte mig på balkongen med Mats, Kimmie, Pelle, Pata och lite annat random folk där det häcklades och berättades historier. Åkte taxi ner till centrum vid elva och knatade in på Ettan. Där var det färre människor än vad jag hade hoppats på men likt förbannat så var det roligt.

Mats
och jag hävde öl som dom tyskar vi innerst inne är, och tappade bort Kimmie, Pelle och Jonas efter inte allt för länge. Efter en öl eller två gick vi upp till Kristallen för den obligatoriska Karaoken. Jag och Mats sjöng Bring me back to life och Living on a prayer. Kimmie och Pelle sjöng Highway to hell och Ont, det gör ont.

Sen vankades det DLK. Mats och jag stod längst fram och dansade någon form utav Mosh/hardcore/kängpunk-dans. Sen gick vi hem i regnet och planerade vårt skenbröllop vi ska ha i höst, när vi kom hem såg vi klart på South Park och somnade gött.

Idag har det ätits pizza på Babylon och glass på grillen. Mats och jag spelade även lite flipperspelGodislagret, därav rubriken.

Det vankas besök till kvällen så jag ska ta och rensa lägenheter på ölburkar och liknande föremål.



KL och Kimmie på Brygget.

Nya tag.

Publicerad 2008-07-05 16:43:32 i Life,

Jag håller på att laga mat åt mig, KL och Jonas. Man måste äta rätt för att få den perfekta fyllan. Så det blir pasta med bönröra. Jag är dock inte nyttig med flit, jag är fattig. Jag har lite bråttom men jag ska slänga upp en bild ifrån WTAI;



Aino och jag är världens lyckligaste med var sitt plektrum ifrån Queens of the stone age.

Dunk.dunk.

Publicerad 2008-07-05 11:42:02 i Life,

så låter mitt huvud. Jag behöver ett riktigt kallt bad men Elli behagar inte svara. Den röven. Fast det har hon inte behagat på en vecka typ.

Jag har verkligen ingen ork att skriva något. Jag vet bara att jag verkligen måste få i mig något i magen.

Morgonmys

Publicerad 2008-07-04 10:17:05 i Life,

Dom flesta andra har morgonmys med sina barn eller sina respektive, jag har morgonmys med Harry the cat. Det är minst lika härligt. Men klockan halv två ska det tydligen komma någon och titta på lägenheten så jag måste lägga på ett kol och se till att städa klart innen dess.

Tjing!

Vitlöksbröd.

Publicerad 2008-07-03 23:46:52 i Life,

Har smällt i mig en vitlöks baguett. Så underbart gott. Skönt också att få lite i magen efter ett långt bad i Gäddviken. Ett väldigt konstigt med roligt bad. Tack för idag så att säga.

Jag har städat hallen och rummet men orkar inte städa mer nu så jag får ta resten imorgon. Det ska bli jättekul att Jonas kommer imorgon. Jag har saknat hans gulliga Saladialekt. Detta är dock ingen "fling" för dom som är nyfikna utan han är en riktigt rolig vän bara. Helgon kommer nog att bli hur rolig som helst.



Jonas och Jimmi när dom hade pusskalas på Satin i Örebra.
(Ingen jättebra bild på Jonas men det var tyvärr det bästa jag hade.)

Dåliga, dåliga Ida.

Publicerad 2008-07-03 18:36:22 i Life,

Jag har inte börjat att städa än... Och om en timme kommer mamma och hämtar mig för ett kvällsdopp. Jag är så sjukt dålig! Men, men. Jag får skylla mg själv om det inte blir någon sömn inatt. Fast jag lär väl fuska på det med. 

Jag har ont i hela kroppen, mår illa och har huvudvärk. Antar att det beror på väderomslaget. Jag är nöjd med vädret men det kunde väl ha tagit lite lugnare så att jag slipper lite fysiskt?

Nehe, jag borde försöka städa den sista timmen iaf. 

Leave me alone.

Publicerad 2008-07-03 16:45:59 i Life,

Hemma efter lång "lunch" på grillen med Malin.

Nu är det väl bara att sätta igång och börja städa? Crap. Det är ganska mycket kvar också...

Det gäller att vara bestämd;

Publicerad 2008-07-03 13:50:30 i Life,

-Ring, ring-
Jag - Ja, hallå?
Röst i andra änden - DU SKA VARA NERE PÅ GRILLEN KLOCKAN TRE, PRICK!
Jag - Erhm, jahaa... Okej...
Röst - NU JÄVLAR ÄR DET MIN TUR ATT BESTÄMMA!
*Den bastanta och hotfulla rösten förvandlas till Malin*
Malin - Vi ska äta mat.

Det är bara att lyda. Så jag ska städa fram tills halv och seda ta en paus och tydligen äta på grillen med Malin.

skavsår och rastlöshet.

Publicerad 2008-07-03 11:55:07 i Life,

Vad får man för att man är duktig och tar en lite promenad? Jo, inflamerade skavsår på hälarna. UTAV CONVERSEN!

Idag;
Betala de sista eftersläpande räkningarna.
Städa allt. (åh herregud.)
Gå ut i solen och göra något kul.
Träna.
Tala om för Mr Kvist att han är en idiot, en stor idiot.


Men nu ska jag inte göra något annat än att äta frukost och tjura över att jag ska städa.

Home

Publicerad 2008-07-03 02:53:04 i Life,

Mycket nice grillkväll och trevligt på ettan också. Sa antagligen för mycket som vanligt men det är skit samma, jag flyttar snart. Mr Big kan dock ta sig i brasan eftersom han inte såg till att jag kom säkert in genom porten och jag är livrädd för att någon ska "kidnappa" mig precis utanför. Speciellt en person som jag vittna emot i en misshandel för några år sedan och som svor på att han skulle "pantjaga" mig. Är det så kontigt att jag är rädd då?

Varför måste du försöka vara som mig hela tiden? Det lyckas liksom inte riktigt... Fast jag tar det som en komplimang. En jävligt nice komplimang.

Nu blir det sängen och lite välförtjänt sömn. Jag har ju ändå vunnit på kubb idag. Jag och Eriksson, we are the shit så att säga. Imorgon händer inget speciellt som vanligt den här veckan. Fast jag borde städa eftersom Jonas kommer på fredag.

Ja, jag är onykter. Förlåt för ett jävligt krångligt inlägg. Jag rätar nog ut det imorn. 



En blek Eriksson och en fet Ida. Godnatt.

What ever you do -

Publicerad 2008-07-02 16:57:55 i Life,

- don't tell anyone.

Sådär ja, fixat och klar. Dock är det stökigare än innan jag började. Men man kan ju inte lyckas med allt. Snart ska ajg gå ner till centrum för att möta upp Eriksson och handla grillvaror samt lite öl. Gottigt. Jag ska nog ta en öl i lön för att jag köper ut åt Eriksson så jag också får lite svalkande i magen. Fast hon får fasiken bära påsarna själv.

Jag har inga bra skor att ha till kortklänning. Jag tar som alltid conversen men jag skulle vilja använda några utav mina tusen klackskor. jag har ett par grymt coola i trä och läder som är vintage från 70-talet. Dvs mammas gamla. Dom är übercoola men jag har inte riktigt fått tillfälle att använda dom. Plus att jag alltid får skavsår stora som Italien varje gång jag byter ut mina converse mot något annat. Fast jag tror  nog att dom ska med till Öland.

Nej, dags att knata kanske? So long.

Hemma

Publicerad 2008-07-02 15:43:57 i Life,

Nu har jag solat tillräckligt för idag. Det blev några timmar med Erik, Bulan och även Mr Big som kom och hälsade på. Härligt men svettigt. det bestämdes även om grillning ikväll med Erik, Pernilla, Adde och Simon. Så på vägen dit ska jag köpa den älskvärda Hauloumin och coctailtomater. Lyx till tusen.

Jag borde städa och göra mig iordning. Fast om jag ska vara ärlig så kommer jag nog bara att göra mig iordning...



Just nu så saknar jag denna brud.

Mot parken.

Publicerad 2008-07-02 12:46:52 i Life,

Jag har legat två timmar på balkongen och solat. det är lite bökigt eftersom det är en liten balkong och man får ligga i vinkel för att få sol men med lite envishet så går allt. Nu ska jag ner till Bruksparken för att sola med Eriksson och Bullet (hennes hund). KL kommer förhoppningsvis förbi vid två och Malin lika så. Nu börjar jag få en ganska sjysst färg på magen men ingen annanstans. Jag förstår det inte riktigt, varför blir magen alltid kanonbrun men inget annat?

Jag ska packa en liten väska med filt och vattenflaska tror jag, och såklart en Jonas Gardell bok.

bada?

Publicerad 2008-07-02 10:24:10 i Life,

Jag hatar världen när alla jobbar utom jag och det är skitfint väder! Faan, faan. Ingen jävla cykel har jag heller. Nu är jag irriterad på allt och alla. Hoppas ni blir jävligt blekfeta era jävlar!

sådär nu när jag har avreagerat mig lite så känns det bättre.

Jag ska ta och äta frukost, packa mig en väska och sedan så ska jag knata härifrån. Till sjön ska jag, med sällskap eller inte.

Trött.

Publicerad 2008-07-01 22:16:21 i Life,

Efter en dag då jag inte har rört på mig nämnvärt så är jag helt slut. Började dagen med picninc vid två med Malin och KL vilket var riktigt trevligt, när Malin hade gått till jobbet låg jag och KL på rygg, tittade på molnen och pratade om framtiden. Det var hur mysigt som helst. Synd bara att det "regnade" ifrån träden. Lite senare joinade Eriksson och beklagade sig över sina karlbekymmer.

Åkte vid halv sju tiden till Älgsjön för avslutning med Igelfors damlag. Vi spelade fotbollsbrännboll, badade och grillade korv. Självklart vann vårt lag på brännbollen. Härligt, härligt.

Kicka - Kan någon ställa upp som parkeringsvakt på söndag?
Jag - Jag kan inte för jag har karlbesök.
Mallan - Hahaa, du vet inte mer än att det är en karl. Det är helg och då är det klart att du har karlbesök över natten?!
Kicken - Ja, varje gång det är helg så är det nytt karlbesök hos Ida.

Jag känner att laget har placerat in mig i ett fack där jag inte riktigt hör hemma. Men den tanken kan dom få leka med för jag tror nog aldrig att jag kommer kunna tvätta bort det. Inte ens när jag har karl och 4 ungar.

Jalla, jalla.

Publicerad 2008-07-01 17:51:33 i Life,

Hinner bara skriva att jag ska iväg på fotbollsavslutning vid Älgsjön. det ska nog bli skoj.

Ses ikväll.

Ny design - igen.

Publicerad 2008-07-01 12:40:34 i Life,

Jag blev inte alls nöjd med den förra så jag har gjort ännu en nu design. Visserligen lika amatörmässigt som om om en ko skulle ha gjort det men det har krävts några svettdroppar.

Väntar på att Malin och KL ska ringa, vid två vankas det picnic. Härligt.

Kanske borde äta lunch snart? Eller städa lite? Faktum är att jag fortfarande sitter i pyjamas...

Juli

Publicerad 2008-07-01 10:08:49 i Life,

Väduren

För dig består juli av två tydligt avgränsade delar. Första halvan av månaden handlar om nöjen. Du trivs med festliv, äventyr, gärna en resa om du har möjlighet, och du vill ha gott om folk omkring dig. Du fyller dessa två veckor med allehanda upplevelser, men kärleken kommer i kläm på kuppen. Dessutom är risken för svartsjuka stor. Andra halvan av månaden blir mycket mer stillsam och ger utrymme för just romantik. Gemensam avkoppling, gärna utomhus, ger kärlekslivet extra fart.

Bästa chansen: Jungfru, Våg.

Bästa stället: På stranden.

Bästa datumen: 23-24/7.

Det där med resan stämmer ju med tanke på att vi åker till Öland om en och en halv vecka. Resten får vi se.

Jag var sugen på att bada vid nio då jag vaknade men nu har det kommit en jäkla massa moln på himmlen och jag är inte förvånad. Tydligen så ska det inte bli någon vidare sommar. Precis som vanligt. Fast det spelar  ingen roll för jag har ingen att sola med iaf, och ingenstans att vara heller. KL skulle ringa vid två, kanske kan tjata med mig henne till någon förbaskad sjö och slänga fram de ludna.

Frukost och mys i soffan.

Kalenderflickorna.

Publicerad 2008-07-01 00:16:27 i Life,

Har tittat på filmen Kalenderflickorna och jag myser för fulla muggar. Jag har suttit smeleende hela filmen och fortsätter tydligen med det. Den är i vilket fall som helst urmysig och borde ses utav varende människa som är en sucker för feel good filmer, jag är ett major fan.



Nu väntar sängen och en ny Jonas Gardell bok; Så går en dag ifrån vårt liv och kommer aldrig åter. Jag har visserligen läst den förut men man kan inte få nog utan den älskade Jonas Gardell.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela