Ida af Larsson

En plan

Publicerad 2011-05-19 09:27:08 i Life,

Jag har fått en idé.
En fullkomligt galen och helt spontan idé som jag älsIkar.

Idén är att cykla jorden runt (eller så).
Det kommer inte att bli idag eller imorgon men idag tänker jag påbörja en planering.
Jag ska göra detta.
Jag ska göra detta.

Money!

Publicerad 2011-05-17 11:42:16 i Life,

Att pengar kan ha en så betydande roll i våra liv...

Jag räknar ner dagarna till lön. Men nu är det spara som gäller, jag tänker inte hamna i denna sits igen. Fast jag har typ 2000 kronor utlånade så det är ju faktiskt inte jag som ligger minus någonstans. Förutom till mig själv då men det får man räkna med.

Nästa månads större inköp blir;
joggingskor
Någon fin klänning från Daisydapper

Sedan så ska jag hålla i pengarna. Kunna sätta in lite på reskontot och kunna spara till hårdare tider. Ja, så lyder iaf målet men vi får väl se hur det blir...

Jo

Publicerad 2011-05-12 12:42:29 i Life,

Jag har lite småpanik över hösten. Vad ska jag göra egentligen? Och vart vill jag sen? Blaaaaa! Kan ingen bara bestämma hela min framtid så slipper jag göra några val.

En paus

Publicerad 2011-05-10 08:25:50 i Life,

Nu tänker jag lägga denna blogg mer på is än vad den redan är. Jag och hjärtat har nämligen startat en blogg tillsammans och jag har knappt tid för en blogg så två blir lite körigt. Denna kommer att uppdateras men just nu så sattsar jag på en lite kortare bloggpaus från denna.

So long!

Just det, den nya fina bloggen hittar ni på blodigbiff.blogg.se 

Plugga?

Publicerad 2011-05-06 09:56:41 i Life,

Jag har precis skickat in min högskoleansökan. Coolt. Det blev lite spontant sökta kurser och program. Bara för att liksom. Så får vi se sen hur det går och om det blir studier till hösten. Dock är alla på mer eller mindre distans för att jag ska kunna jobba också.

Att brista

Publicerad 2011-05-02 10:53:08 i Life,

Att brista gör ont, det fick jag känna av igår när jag sprängde höger lårmuskel i en ofrivilligt split... Vi hade fotbollsmatch igår och jag var målvakt, på uppvärmningen så gick jag ner i split för att ta en boll och det sa bara pang! Och då menar jag ett sådant pang som man faktiskt kan höra. Men jag gillar livet ändå. Spelade dock hela matchen (90 minuter) fast jag svor som en borstbindare när jag blev tvingad till att använda högerfoten. Jag grät även lite i första halvlek för att det gjorde så ont men nu i efterhand så känner jag mig rätt tuff (lite dum kanske som genomförde matchen ändå).

Helgen har varit fantastisk. Bowling och fredagsöl i fredags, lunch hos mamma i lördags och spelning i stan, på söndagen så hade vi supermys med grottutforskning i Torekulla, picnic och en tupplur i en småvarm bil på en skogsväg. Jag och Jonas är verkligen fantastiska och jag tycker synd om alla andra människor i hela världen som inte får uppleva det vi har eftersom det ta mig sjutton inte kan finnas något liknande.



Du och jag mot världen, baby.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela