Ida af Larsson

Tenta!

Publicerad 2012-10-29 09:04:20 i Life,

Nu börjar en sådan där sjukt jobbigt vecka. Kollar man i min kalender ser det ganska lugnt ut, inte en notering på hela veckan förutom på torsdag där det står fem bokstäver. Men där står det Tenta! och det betyder att veckan inte alls är så soft som den ger sken till att vara. Men men, jag misströstar inte och att det bara krävs 60% för att bli godkänd och VG inte är möjligt under år ett gör det också ganska skönt. Jag borde klara tentan om jag gör den nu till och med.
Typ.
Kanske.
Skit också.
Nu har jag jinxat min tenta...

Old memories

Publicerad 2012-10-26 10:56:46 i Life,

Igår så gick jag igenom min sida på Bilddagboken (som numer visst heter dayviews) och mindes tillbaka till "the glory days". Skämt å sido så kanske det inte var så himla fantastiskt då mot vad det är nu men jag kan ändå sakna många utav dom där stunderna. Stunder då jag hade noll kontroll och körde på i 180. Jag kan verkligen känna att det handlade om att växa upp men jag kan ändå känna ett litet sting i magen om att jag inte har hunnit med allt som jag borde. Fast vad vet jag, det är säkert bara en 25-årskris. Gräset är (oftast) inte grönare på andra sidan.
 
Som tur är så finns det tusentals minnen att drömma tillbaka till. För är det någon som jag har kommit på när jag gått igenom alla dessa gamla bilder så är det att jag har varit med om fantastiskt mycket. Så mycket galna saker att hälften vore nog. Minst.
 
Kevin och jag
Som när jag åkte till Malmö själv utan att egentligen känna någon och hade några
sannslöst konstiga dagar.

Att lyssna på högskola:

Publicerad 2012-10-17 15:38:52 i Life,

Anteckningar från dagens föreläsning om internets framväxt:

MIT professorn Lickliders vision 1960

Hade något jäkla projekt om något.

Idén med internet.

Robert Taylor sa nått.

Dom levde i någon verklighet.

Västerås

Publicerad 2012-10-16 09:07:57 i Life,

 
Nu har vi ställt oss i en massa bostadsköer i Västerås, det är ju ändå bara två och ett halv år kvar tills vi flyttar...
 
Har fortfarande inte fått några pengar från CSN, hoppas på att få besked om det nu i veckan. 3 månader utan inkomst är ganska länge. Det första jag ska göra är att köpa ett par varma skor. Det börjar bli sjukt kallt här i Piteå. Ungefär som det är i februari nere i Nyköping, typ.
 
Min första kurs, tidningsjournalistik, är dock avklarad! Det känns verkligen rätt i magen och det är jätteskönt. Trivs faktiskt riktigt bra med livet just nu även om jag bor i Långt-bort-i-stan.
 
Nu är det bara de där förbaskade sambokilona som ska bort.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela