Ida af Larsson

Färdigröjt

Publicerad 2008-08-31 18:50:09 i Life,

Suck, hela inlägget försvann innan jag hann publicera.

Nåja, nu är det färdigröjt för iår. Tolv igår var det samling på rockbageri't för avfärd mot Rejmyre vilket kändes lite segt eftersom det lyckades bli fylleslag i fredags på O'learys och Kristallen. Men, men vi kom dit och jag och Kimmie lyckades komma in som bärhjälp vilket var kanon eftersom det fanns gratisöl backstage. Angelica och Markus överraskade stort genom att ta med sig husvagn och åka till Rejmyre vilket var helt otroligt roligt.

DoS var jättebra och jag kan nu mera stolt säga att jag faktiskt har hört dom och tycker att det är lite bra, man kan ju inte gilla hårdrock...

Kvällen blev hellyckad och bestod bland annat av; litervis med öl, ett försök till att ta sig in i en polisbil, utdragning av elkontakter, divafasoner (Mats och jag trängde oss före i matkön och hänvisade till våra "artistpass"), efterkartong i en husvagn med dans och allsång, uppeldning av soppåsar, projekt i en lekpark, svingande i lianer, snokning bland Takidas, Backyard babies och Sabathons loger etc.etc.

Möte mellan mig (I), Mats (M)och en kvinnlig bekant (KB) till mats;

KB - Är det din flickvän? *pekar på mig*
M - Nej. Men vi ska gifta oss i september.
KB - *gapar* Va? Är det sant?
M - Jaa.
KB *vänder sig till mig* Ska ni gifta er?
I - *Diggar med till musiken genom att stå och nicka och hör inte alls att något pratar*
KB - Men guuuuuuh så roligt!! Åh, vad underbart. Så myyyyyyysigt med ett höstbröllop, har du friat och allt Mats?
M - Aaaa.
KB - Verkligen jättekul!!! *gladast i världen*

Ibland så blir det lite fel, men om ni hör ett rykte om att Madas bröllop är på riktigt så vet ni vart det kommer ifrån.

Nu ska jag ta en snabbdusch innan jag beger mig till kopojken för lite pizza.

Mittwoch

Publicerad 2008-08-29 13:50:52 i Life,

Har knata runt på stan hela dagen och gjort reklam för Mittwoch vilket är klubben som vi på skolan driver. Lite svettigt har det varit men mest kul.

Ikväll så blir det bowling igen men jag tror inte att jag ska vara med och kasta klot, det gick liksom inte så bra förra fredagen eftersom jag blev lite för full. Hoppas på en trevlig kväll iallafall eftersom jag ska upp relativt tidigt imorn för att skogsröja lite ute i Rejmyre.

Ja jävlar i min lilla låda.

Publicerad 2008-08-28 17:31:46 i Life,

1850 spänn går det på att hyra en liten lastbil fram och tillbaka till Nyköping. Fy faan. Och då är inte äns bensinen inräknad...Jag blir ju ruinerad. Men på onsdag så drar jag i vilket fall som helst härifrån. Frågan är bara hur bra det kommer att gå. Än så länge är det jag och mamma som ska bära lådor, och kanske KL om hon hade tid. Någon som känner sig manad?

Ska fixa lite matlåda och grejer och sedan bege mig till Mr Purjo.

Alla andra ska hänga på rockbaren ikväll, jag tycker det är lite synd att jag bara är här och slappar. Men det tar jag igen nästa vecka.

Lektion

Publicerad 2008-08-28 12:26:25 i Life,

Har precis haft lunchrast så jag tänkte slänga ihop ett inlägg innan vi börjar igen.

Dagens lektioner har varit jätteintressanta, vi har haft introduktion till kursen Arrangörskap. Jättekul eftersom det är det som jag vill fokusera på efter min examen. Annars så är det väl ine så mycket. Jo, just det. På onsdag går flyttlasset ifrån Finspång till Mariebergsvägen 51 i Nyköping. Gött!

"Kolla Mats, jag är roddare!"

Publicerad 2008-08-27 22:14:04 i Life,

-sagt utav en överglad och full Ida.

Det känns liksom lite tomt. Fast det är väl inte så konstigt med tanke på att det är första kvällen jag är ensam på några veckor. Jag är expert på att omge mig med vänner. Nåja, någon gång ska man väl vara ensam. Fast varför ska man vara det? Det är väl inget som blir bättre bara för att man är ensam och har det tråkigt ibland? Helst så ska inte min ensamtid var längre en den stund jag vistas på toan. Om jag fick bestämma.

Så ja. Ensamheten var det ja.

Jag hade kunnat ladda upp en massa bilder i bdb men det orkar jag inte. Jag vet att jag ligger helt sjukt långt efter men det kompenserar jag genom att inte ta några bilder längre. Vilket kanske inte hjälper mig så mycket men vi kan väl låtsas?


Ibland kan man vara full och busig och sätta sig på en KL,
då ser det tydligen ut såhär.

Nehe.

Publicerad 2008-08-27 18:47:24 i Life,

Det verkar inte hända så mycket mer på Sapa. Konstigt.

Idag har vi haft Superonsdag i skolan, dvs 3 föreläsare som representerar branschen från 3 olika håll. En ifrån klubben Fasching, en ifrån eventbyrån Rumble (där jag vill ha LIA) och en ifrån musikförlaget Lionheart. Sjukt intressant. Det här är verkligen min framtid och det känns så gött att ha kommit på det. (Jag tjatar lite om det va? Jag är bara så nöjd.)

Annars har det inte hänt så mycket. Åt pizza med min Martiniskrutt förut och snackade lite skit. Har hunit packa en till låda idag med ska försöka få ner några till. Det är väl bara det som står på tapeten om det inte kommer något samtal förstås.

Vart är KL?

Huh?

Publicerad 2008-08-27 18:15:28 i Life,

Det smällde till utav bara helvete nere på¨Sapa nyss så att rutan skallrade. Det kom ett rökmoln och så hörde man någon som skrek. Det här är lite läskigt. Jag ska försökta ta reda på mer genom att bosätta mig på balkongen.

So long.

halli hallå

Publicerad 2008-08-26 13:59:21 i Life,

Har slutat skolan men jag sitter kvar för det var ganska soft att bara hänga lite dator i en gigantisk soffa. Ska gå en sväng på stan här och köpa en ny väska tänkte jag eftersom min nuvarande endast hålls ihop med typ 3 trådar. Sedan blir det skönsång påvägen hem och storhandling på City gross. Fick lön idag så jag är hel nöjd. Det gjorde inte så mycket heller att det vår 4 tusen mer än vad jag trodde.

Så det var tur att jag fick fortkörningsböter nu och inte någon annan månad.

Igår var jag på bio med Mr Big, vi såg den nya Batman filmen som var äckligt bra! Heath Ledger gör verkligen en kanonprestation även fast jag hade två små klagomål efter filmen. Det var jättetrevligt och sedan blev det till att åka hem och sova som en stock. En ny början?

I skolan idag har det varit en gästföreläsare ifrån prodbolaget 2entertain, hur intressant som helst och frågan är om det kanske inte är där som min framtid ligger? www.2entertain.se 

Dags att handla väska.

Hej och hå.

Publicerad 2008-08-25 18:41:24 i Life,

Internet är fixat. Jag är kung helt enkelt.

Men jag ska "tyvärr" iväg på bio så en ordentlig update verkar aldrig komma.

Har läst 160 blogginlägg idag eftersom jag har missat alla bloggar sen i torsdags.

Halsont.

Publicerad 2008-08-25 14:05:57 i Life,

Jag fick lite tid över igen och täntke uppdatera er angående min vardag.

Skolan började som sagt förra tisdagen och det har varit full rulle sedan start. I fredags hade vi inspark med diverse strapatser och alkoholen flödade i samtligas strupar utom min eftersom jag pendlar och det är ganska segt. Segare än segast blev det dock i torsdagsmorse när jag lyckades åka dit för fortkörning... Hej då 2800 kronor och hej min brottsliga bana.

Annars så flyter det mesta på och fritiden har blivit överraskande intressant sista tiden.

Känner mig stressad och kan inte fokuserabloggen så mycket som jag vill så jag lämnar er i ovisshet medan jag fortsätter att jobba på min framtid inom KY Musik&Events väggar.

P.s. Min "rektor" har skrivit låten Förlist med Nordman, hur coolt är inte det? Det är tack vare han som Nordman finns. Jag är nöjd.

P.s.2 Har kanske fixat internet, får se om det fungerar när jag kommer hem.

Ett snabbt hej!

Publicerad 2008-08-25 10:10:40 i Life,

Mitt internet är totalt dött! Usch. Så jag har inte kunnat blogga eller kollat något på nätet överhuvudtaget. Dock är jag i skolan nu och här finns det så att jag kan surfa. Dock börjar lektionen snart igen så jag måste återgå till mitt seriösa jag.

Jag lovar att jag ska försöka fixa internet så fort som möjligt.

I tell you that things are fine.

Publicerad 2008-08-20 20:31:42 i Life,

Halsen blir bara värre och värre men jag tänker inte sluta att leva för det så Mamma, du kan sluta tjata på att jag ska vara hemma. Frisk blir man alltid.

Bättre blev det inte att jag slängde igen bildörren över strupen på mig sjäv. Fråga mig inte hur jag lyckades med det för det vet jag inte själv men jag fick först inte ner någon luft och sedan så "skorrade" det i halsen ett tag efteråt. Nu syns det bara ett litet märke och jag är lite öm. Där får jag för att jag är så obotligt klantig.

Dock ska jag ha halsduk på mig ikväll.

Se där ett helt inlägg bara om min hals, ibland så lyckas man.


Världens snyggaste karl!
Josh Homme.
(Jag får kåtslag bara jag ser en bild)

That's what I would do if I were God.

Publicerad 2008-08-20 19:24:04 i Life,

Nu har jag gjort färdigt första uppgiften! Härligt. Den är visserligen inte så svårt, man ska presentera sig själv på fem minuter utifrån några punkter. Det har varit en lång dag idag med en massa information men väldigt lärorikt och intresant. Lite skrämmande fast samtidigt betryggande.

Jag bara väntar och väntar på att du ska ringa.

Ikväll blir det Norrköping med KL och Wincent för att titta på fyrverkerier och ha mysigt.

What to do?

Publicerad 2008-08-19 19:18:40 i Life,

Nu beger jag mig iväg på hemligt uppdrag igen. Dock ska det inte bli så sent inatt eftersom jag behöver sömnen.

So long you lonely suckers!

Jag överlevde.

Publicerad 2008-08-19 17:43:45 i Life,

Det var riktigt jobbigt att ta sig upp imorse eftersom det blev ännu en natt med en del snack. Dock gör det mig inte så mycket. Dagen gick fort och det var jättespännande att se vilka det var som, precis som jag,  lyckades komma in. Alla verkade kanonbra och jag vet att jag kommer att trivas jättebra i Nyköping. Det är bara nu i en och en halv vecka som det kan vara lite körigt.

Skolstart.

Publicerad 2008-08-19 10:12:34 i Life,

Idag börjar jag skolan och det ska bli sinnessjukt roligt! Lite trött är jag efter en natt utan särskilt mycket sömn men det gör inte så mycket. Så länge jag inte somnar i bilen påväg dit/hem så är det lugnt. Just nu byter mitt liv riktning helt och hållet och det märks på alla sätt och vis.

Det smids planer inför Skogsröjet. Eventuellt kommer alla mina älsklingar att vara där. Toppen!

Lyssnar på Kyuss och peppar inför dagen. Jag tvekar inte om att det här kommer att bli perfekt men det kommer att bli fruktansvärt jobbigt de första två veckorna. Speciellt om saker förändras på andra plan.

If I were God thou shall not wear tube socks with Flip-Flops.

Försening.

Publicerad 2008-08-18 14:13:49 i Life,

Det förra inlägget skulle vara publicerad några timmar tidigare men jag missade visst att trycka på den knappen...


Nu har Wincent gått iväg på sitt mystiska möte och jag ska vänta på att mitt mystiska möte ska börja. Det är liksom inget fast det är något, get it? Lite hungrig är jag så ska nog ringa Herr Omar och kolla om jag får bjuda på pizza idag. Han ville bli bjuden igår men då kunde jag inte.

Just nu så är det så många som betyder så mycket.

Utkast: Lately, I've ...

Publicerad 2008-08-18 13:48:08 i Life,

Lately, I've had a problem with the way that you behave.
Denna textrad skickar jag ut till Löken, men vem Löken är får ni klura ut själva.

Förlåt för ännu några dagar med dålig uppdatering. Jag har dock inte varit hemma så mycket. I fredags jobbade jag först för att sedan åka på fest i Risinge. Hur lyckat som helst och kvällen slutade inte överraskat som bortamatch. Åkte direkt ifrån sovplatsen till Mormor på lördagen och kände mig skapligt alkoholiserad.

Hem och och göra sig iordning på en timme och middag hos mamma eftersom lilla bror var hemma. Mötte upp Kimmie och Maja för att ta bussen från centrum vid sex men tydligen var det så att bussen hade ändrats till sju och det var det ingen som hade talat om för oss. Så det fick bli lite öl och cigg uppe vid kommunhuset innan vi intog Grytgöl. Helt sjukt rolig kväll men blev sjukligt full och har lite ångtest för tillfället. Skällde ut någon som jag inte skulle ha morrat på men allting löste sig morgonen efter.

Hängde i Risinge hela dagen igår med blandade aktiviteter. Dagen som gjorde mig förbryllad, förvirrad och förlåten.

Nu kom Wincent hit för lite tidsfördriv så jag ska underhålla henne istället för er.
Tjing.


Nu har även denna karl fyllt år, Grattis Älskling.

Pjuu

Publicerad 2008-08-15 20:46:50 i Life,

Ungarna sover men det har varit en jäkla pärs idag. Men jag upprepar bara för mig själv att det är sista jobbar dagen. Jag är även piffad och fin för kvällen då det bjuds på fest i Risinge. Det blir nog relativt lugnt idag eftersom det är Monsters of rock imorgon och det ska jag vara ganska fräsch till. Fast det är nog dumt att lova någonting, jag känner ju faktiskt mig själv.

Nu måste jag gå. På återseende.

Make a wish.

Publicerad 2008-08-15 01:33:44 i Life,

Lägenheten blev ovanligt tom nu när KL och Wincent gick. Jag vet inte varför men jag hoppas att det inte är såhär kommer kännas i Nyköping. Ensamheten är det värsta jag vet.

Vi tovade ull och gjorde var sin nyckelring. Det tog säkert tre timmar att bara göra ett litet hjärta att ha på nycklarna. Men trevligt var det. Sedan lekte vi lite lekar, bland annat gifta sig med, ligga eller döda. Man säger tre personer och den som blir utfrågad måste svara vad man skulle göra med vem vilket kan bli ganska roligt. Nu vet iaf KL och Wincent varför jag skulle sätta på Musse Pigg.

Jag fick inget svar och jag känner mig lika ratad som efter alla andra gånger.
Duger jag inte?


Lunch

Publicerad 2008-08-14 19:40:14 i Life,

Jag har precis ätit lite chips till lunch och klockan halv åtta... Lite sliten blir man utav att inte jobba. Hur ska jag kunna klara av att plugga i två år till? Jag kommer att ha skrumplever innan 25.

Hahaa, det är en gepard på tv som har snott en kamera för ett kamerateam som är där och filmar dom. Det tyckte jag var fruktansvärt kul.

KL och Wincent kommer snart för vi ska ha pysselkväll och bara umgås och mysa. Det kommer nog att bli kanon bra. Dock borde jag ta en liten snabbstäd om jag hinner.

Toff toff.

En nyupptäckt musikfavorit.

Publicerad 2008-08-14 16:27:06 i Life,

Johnossi - Sådär skön musik med attityd som alla kan lyssna på.

Jaha, god morgon kanske man ska säga? Fast det är lite lögn. Jag gick faktiskt upp vid två. Den mysiga hemmakvällen jag skulle ha igår blev det inte så mycket med. Med trevligt blev det iaf. Hängde lite här och gungade sedan lite i bruksparken med Martin och väntade på Eriksson som aldrig dök upp. Till slut gjorde hon det och vi gick till krogen. Träffade på Allan, Johan och Jörgen som vi hakade på till efterfest. Fruktansvärt roligt men samtidigt aningen påfrestande.


Jag bjuder på lite Johnossi.

God natt.

Publicerad 2008-08-14 07:58:52 i Life,

Hemma ifrån krogen/efterfesten. Dags att gå och lägga sig kan jag tycka. Har inte sovit en blund även fast jag har försökt eftersom det fanns en jävligt envis jävel med i gänget. Nåja, gratis taxi hem och en inbjudan till fest på fredag är summeringen, inte så pjåkigt.

God natt.

Att en lukt kan påverka så mycket.

Publicerad 2008-08-13 20:11:55 i Life,

Such a lonley day, and it's mine...
~System of a down -  Lonley day


Jag hittade en speciell parfym undanstoppad i en låda. Jag sprutade ett halvt sprut på handen och satt sedan ett bra tag och bara mindes. Det gör så mycket med en lukt. Vissa parfymer som jag har kan jag inte änvända nu för att dom påminner för mycket om en gammal tid. Det gjorde verkligen denna parfym och om en person som har betytt väldigt mycket för mig.

Jag har ätit lite tomat och mozarella till mellanmål förut och det var riktigt gott. Dock lite för mycket så nästa gång ska jag bara ta en halv utav varje. Självklart hade jag på en skvätt balsamvinäger, mumsigt. Kvällen blir ett fortsatt frosseri i chips, dipp, loka citron och en film för att fira min flytt till Nyköping. Synd att det inte är någon mer här och firar med mig men det är väl så det är att vara singel. Jävligt gött men ganska ensamt.


Då är det tur att jag har Mats.

You're pretty when I'm drunk.

Publicerad 2008-08-13 17:25:45 i Life,

Har nyss varit på centrum i tofflor, orakade ben, träningsbyxor, en stor t-shirt och nada smink. Jag tänkte att jag ändå inte ska bo kvar här så då behöver jag inte bry mig. Sen fes jag på kassörskan - Nej, det gjorde jag kanske inte men jag hade kunnat om jag hade velat för jag ska inte bo kvar här längre.

Nu ska jag fortsätta packa. Jag har bara en kartong kvar och sedan får jag gå upp på den läskiga vinden och hämta fler.

I packartagen

Publicerad 2008-08-13 15:05:55 i Life,

Nu har jag packat fem kartonger och det syns inte äns att något har försvunnit ifrån lägenheten. Det ger mig en oroväckande känsla av att det behövs hyras in en gigantisk lastbil för att frakta en etta till Nyköping. Nåja, nu är vi på gång och det känns fruktansvärt bra. Jag säger ju att man inte ska oroa sig för saker, allting löser sig tillslut ändå.

Nu är jag grishungrig efter en förmiddag med tvättning, packning och ett och annat glädjehopp. Dags för mat.

In your face, MF!

Publicerad 2008-08-13 11:00:00 i Life,

Jag har en alldeles egen lägenhet i Nyköping! Jippie!!!

Jag kan inte skriva mer för tillfället för jag har helt i extas men från och med den 1 September så kommer ni Finspångare att få se betydligt mindre utav mig.

Kanske?

Publicerad 2008-08-13 10:19:50 i Life,

Vågar jag hoppas? Jag tror nämligen kanske att jag eventuellt har en lägenhet...

"I never got to tell you what I wanted to."

Publicerad 2008-08-12 22:59:47 i Life,

Världens bästa låt med Juliette & the licks.

Det är översvämning i Mormors källare igen. Det gör ont att veta att jag inte kan göra ett skit åt det. Men som tur är så är det inga grejer kvar i källaren längre. Dom städade vi ju ur efter första översvämningen.

Det verkar bli dags att lägga sig. Jag har huvudvärk och börjar komma in på konstiga filosofiska frågor. Det har varit lite utav en filosofidag men faktum är att det inte har varit så jobbigt.

Host och harkel

Publicerad 2008-08-12 20:41:53 i Life,

Jag verkar bara bli sjukare och sjukare för varje dag som går. Inte bra alls.

Jag har börjat att packa lite grejer som inte är jättenödvändigt. Även om jag inte har någon lägenhet just nu så kan jag ju faktiskt kanske få en imorgon så det är lika bra med lite framförhållning.

Dagen började med lite parkhäng och sedan buffé på Viberga med Emilia, Lovisa och Anna. Vi var alla väldigt sega och trötta efter gårdagen men maten gjorde det hela lite bättre. Drog hem i några timmar och satt framför datorn innan föregående gäng knatade upp till Emma för lite kaffe och hårklippning. Mycket trevligt och antagligen den mysigaste lägenheten som jag har varit inne i.

Nu ska jag göra lite kvällsmat innan en spännande dokumentär börjar på tv.

"Pussy som pussy liksom"

Publicerad 2008-08-12 12:17:01 i Life,

- Annas klockrena kommentar efter lite vin igår. När vi pratade sexuelläggning samtidigt som samtalet flöt in på katter.

Sitter och tittar på SM i Nazireferens och ska snart göra mig iordning. Klockan ett ska vi träffas på centrum för lite bakfyllekäk. jag vet inte vad mer jag ska skriva. Är lite småtrött på livet för tilfället men det blir nog bra om några timmar, det är så det brukar vara för min del.

wohoo

Publicerad 2008-08-12 03:50:02 i Life,

Jag är alldeles för onykter för detta. Hekt otroligt mycket vinkväll och sedan llite eftergrogg hos Lovisa. Äsch, det tar för lång tid föpr att skriva detta så jag orkar inte.

So long.

Fäärdig

Publicerad 2008-08-11 18:13:27 i Life,

Huset var hur fint som helst. Glömde tyvärr att ta lite bilder så ni får inte se något. Hoppas på att jag får svar på om jag får det idag eller imorgon.

Det spöregnar och om ett tag ska jag cykla till Emilia för en vinkväll. Svinkul. Hon fyller 20 idag så det ska firas lite. Gött, gött. Förhoppningsvis kommer även Johanna bort och det var länge sedan jag träffade den sötnöten.

Hustittande.

Publicerad 2008-08-11 12:05:48 i Life,

Såg att det lyste. Hörde musik. Just där och då tog jag det som en invit.
Men din blick var mörk och märklig där du stod på den trasiga mattan bredvid okända skor.
Jag fatta allt och ingenting där stod ju du som alltid skulle va min.
Du såg exakt lika påkommen ut som du var. Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar
-Markus Krunegård


Snart bär det av till Ripsa för att titta på huset. Om ni går in på www.ripsa.net så ser ni lite hur det ser ut. Det är enda ledtråden ni får. Lite nervöst är jag men jag känner även att detta kan vara min enda chans i livet att kunna ta det lite lugnt innan pensionen och så länge har jag inte tänkt att leva i alla fall.

Räknas det som ett One night stand om det händer två gånger?


Vi två på Snaps. Fulla men glada och busiga.

Jag har skaffat pojkvän.

Publicerad 2008-08-11 10:27:11 i Life,

I lördags frågade jag chans på Mats och han svarade ja så nu är vi ihop. Det är lite kul. Det var folk som tjatade påoss i Fredgs igen om att vi skulle bli ihop så vi tänkte ge det en chans.

Fredagen var sjukt kul. Hämtade brorsan i Norrköping för att där efter höra på lumpensnack tills jag gick utanför dörren en och en halv timme senare. Gick då till Rockan för lite förpartaj med DoS och Kimmie, mycket kul. Drog ner till ettan och jag ska definitivt använda "gagball" nästa gång eftersom det blev alldeles för mycket karaoke.

Efterfest på rockan med diverse folk och en busig Mats och en busig Ida. Jag säger inte så mycket mer men som vanligt så var vi klockrena!

Lördagen spenderades full/bakfull på Hällesta markén ståendes i ett plåtstånd och sålde lotter. Det var hemsk men framåt eftermiddagen fick jag tillbaka min energi men det slog bakut och mamma tyckte att jag var alldeles för jobbig. Åkte till Rockan för lite bakishäng med Mats, Pelle och Kimmie innan jag åkte bort till mamma igen för en myskväll  med god mat och film.

Spenderade natten där och jobbade igår. Har även börjat sticka på ett gosedjur och det har gått väldigt bra. Bör vara klar med det innan onsdag.

Idag ska ajg och mamma till Ripsa för att kolla in ett litet hus på landet. Återkommer med mer information.

Utvecklan.

Publicerad 2008-08-08 14:31:14 i Life,

Jag blir eventuellt lantis. Förhoppningsvis kan jag klara av det. Vi får se på måndag. Jag håller det lite hemligt sålänge.

Dagen har spenderats åt frisyren, jag började på 40-tals, gick vidare till 50-tal och hamnade tillslut på 80-tal där håret mest är ett rufs. Men men kan inte lyckas med allt. Så nu är jag 80-tal idag. Vilket faktiskt var väldigt länge sedan.

Jag ska återgå till OS-invigningen. Det är fruktansvärt mäktig.

Nattliga bravader

Publicerad 2008-08-08 02:42:50 i Life,

Jag, Elli, Malin, Robin
och Mange åkte på spökjakt. Vi började självfallet vid Frälsningsarméns ungdomsgård som är bland de läskigaste ställena som finns i Finspång och åkte sedan vidare till Löfstad slott. Där var det läskigt vill jag lova. Inte nog med att vi skrämde upp varandra lite halvt utan när vi kom på baksidan av slotten där det finns en läskig park (jag är rädd för buskar) så kom jordens blixt och lös upp hela himlen och slotten. Då bröt det ut panik och det blev inte bättre när åskan kom.

Herre min gud vad vi var rädda. Jag tror aldrig att mitt hjärta har dunkat så fort av att jag har blivit skrämd. Till Löfstad ska jag nog bara åka om jag vet att det inte är ett åskväder påväg.

Nu ska jag ägna mig åt Harry och Harry (Potter) för imorgon har jag tagit ledigt. Brorsan kommer hem ifrån lumpen så vi ska fira honom med lite tacos och sedan ska jag träffa världens bästa Kimmie för lite partaj.



Jag, Kimmie och Pata.

Sådär

Publicerad 2008-08-07 21:36:06 i Life,

Nu drar jag till Malin för brudkväll. Vi får se vad som händer men kul lär det bli.

Jag har papiljottat håret, det ser förjävligt ut.

Glasögonorm!

Publicerad 2008-08-07 17:31:44 i Life,

Tänkte bara informera alla att jag ligger framför datorn iförd mina nyinköpta läs/datorglasögon... Fick berättat för mig på Pride att jag hade konstig form (?!) på ögonen och att jag behövde det. Så nu har jag skaffat glasögon. Så kan det gå.

Ska hoppa in i duschen och sedan papiljotta håret. har aldrig gjort det förut så det kan vara kul att testa.

Film

Publicerad 2008-08-05 21:32:44 i Life,

Det blir en film varje kväll nästan. Idag är det någon bröllopskomedi som går på fyran som är helt okej men just nu så förstår jag inte riktigt vad det är som har hänt. Men säg inte det till någon, antar att det inte är en merit att inte förstå vad som händer i en amerikans komedi...

Imorgon jobbar jag 7.30-16 och efter det ska kanske jag och mamma iväg till Ikea. Ska handla lite presenter till bror min, han fyllde år i lördags men eftersom han ligger i lumpen så kommer han inte hem förrän nu i helgen.

Åkte tidigt imorse ut till Hällestad och Mormor, hennes källare hade blivit översvämmad och nästan alla Pappas möbler och tavlor stod i källaren och blev vattenskadade. Det är hur mycket grejer som helst där nere så lite tråkigt var det men nu är det relativt torrt iaf. Tråkigt när sådant händer men inte mycket man kan göra något åt.



-Pride 2008-

Lägenhetsångest.

Publicerad 2008-08-04 22:03:19 i Life,

Nu är det två veckor kvar tills skolan börjar och jag har fortfarande inte fått tag på någon lägenhet. Ångest, ångest. Men nu ska jag inte ramla ner i det hålet, det är faktiskt inte överdrivet långt och jag kan pendla ett tag. Det är ju tur att jag inte ska börja plugga i Kiruna.

Angelica och jag är nästan löjligt bra. Så mycket saker vi ska göra och lekar vi ska leka. Nästa inplanerade happening är en tripp till Lando (har för mig att det var så det hette) med Angelica som ledarhund. Super!

Nu ska jag kika på film och moffa. Det är jag värd.

Natti

Publicerad 2008-08-03 21:22:01 i Life,

Jag orkar inte hålla upp ögonen längre. Nu blir det sängen och Tyst vittne.

Imorgon ska jag överraskande nog jobba...

Hemma

Publicerad 2008-08-03 19:42:38 i Life,

Åh, så roligt det har varit! Paraden var så grymt häftig att det var löjligt och Angelica och jag har redan börjat planera resan inför nästa år. Men då ska vi vara med i paraden och inte bara vara åskådare.

Dock har jag blivit sjukare och hostar jättemycket. Men, men. Det är sådant man får ta.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela