Ida af Larsson

Pocahontas

Publicerad 2009-08-29 19:48:31 i Life,

Varför inte förfesta med Pocahontas liksom? Speciellt när det är reggaekväll.

Fina flickor blev Josse och jag efter x antal timmar i liggande position och pizza samt cola. Vi ska bort till Lisa för att vara sociala och nalla dricka (tror dock att vi kan ha druckit upp all alkohol i hela Nyköping igår) och sedan bege oss mot hamnen för Govenor Andy.

Nu ska vi visst gå.
Tjipp tjipp tjena och hallå på er!

Retorik

Publicerad 2009-08-27 10:46:03 i Life,

Idag har vi retorik. Jag har inte riktigt kommit in i skollivet så det känns lite konstigt. Fick nycklarna till lägenhet igår också och det var trevligt. Dock vet jag inte riktigt än hur denna flytt ska organiseras. På cykel? Hyrbil? Draget med ett snöre? På axlarna? Men den som lever får se.

Harry hjälper ju åtminstone till med att underlätta min flytt genom att ha sönder tvmöbeln med mera. Galen katt jag har skaffat mig...

Natti

Publicerad 2009-08-24 23:14:29 i Life,

Hann med att skruva ner en bokhylla också. Så nu är jag nöjd med dagen. Imorgon ska jag ge blod, ha första riktiga lektionen och skriva under lite lägenhetspapper. Ska även försöka få klart min utklädnad tills på fredag då insparken är. temat är High school stereotyper men jag avslöjar inte vad jag ska vara...


Jag saknar London lite granna.
Regent's park är inte inte helt fel.

Måndagen, klart slut.

Publicerad 2009-08-24 21:04:17 i Life,

Nu lider det mot kväll igen. Har hunnit packa fyra kartonger och två sopsäckar idag. Diskat och pulat har jag också gjort. Nu ska jag se på film och packa en sista kartong för kvällen.

Banankontakt

Publicerad 2009-08-24 12:38:39 i Life,

Banankartonger är sjukt större än vad man tror och det är helt galet svårt att få med six sex stycken på cykeln. Det är vad jag har lärt mig idag. Nu ska jag luncha på min goda paj som jag gjorde igår och sedan packa.

Antikrundan.

Publicerad 2009-08-23 17:59:10 i Life,

Idag besökte vi Antikrundan. Jag och Julia stod i kö i två och en halv timme för att vara där inne i en kvart och få berättat för oss att sakerna inte var värda ett dugg. Men det var jättekul. Jag hade en ring med mig som var värd 1500 så det var trevligt. Fick även reda på att min älskade äggkopp var en vas från 20-talet. Där ser man.

Blev intervjuad två gånger av kamerateamet iaf. Så vi får se hur det går. Kände mig dock som en blåst bimbo som stod och hånlog för att jag hade inte en jävla aning om vad jag egentligen hade med mig. Tog bara fram något imorse för att komma in gratis. Men, men. Det kan vara nice. Knut Knutsson tyckte jag hade fin frisyr...

Nu ska jag nog försöka laga lite mat och sedan ska jag städa och softa. Imorgon är jag ledig.

Get mama a house.

Publicerad 2009-08-22 23:43:15 i Life,

Jag orkade inte vara kvar på stan så jag åkte hem. Promoe lockade inte särskilt mycket. Detta är första lördag jag sitter hemma och är själv på mycket, mycket länge. Jag kan nog räkna lördagarna som jag har gjort det på en hand. fast det kanske inte räknas eftersom jag kom hem strax efter tio, eller?

Men jag kände att det kunde vara skönt att få vara lite själv. Inte så att jag är någon ensamvarg, jag hatar att vara själv men samtidigt så är jag inte helt trygg med att alltid ha någon runt mig. Det är svårt att förklara men jag känner mig som en dålig människa som folk skrattar åt om dom är med mig 24 timmar om dygnet. Wierd, huh? Men, men. Jag tror nog att jag tänker för mycket. För många hjärnceller som hoppar runt och ställer till det för mig.

Men dagen har varit jättebra. Trevligt och precis vad jag behövde.

Funderar faktiskt ltie på sängen. Imorgon ska vi besöka Antikrundan. Dock måste man visst ha med sig något så jag får väl leta rätt på någon skit.

Lördag i Brandkärr

Publicerad 2009-08-22 15:15:27 i Life,

Martina
: Jag ska flytta till lite centralare delar av Nyköping. Fyra minuter till tågstationen och två till skolan så det kommer att bli nice.

Gårdagen gick i vinets tecken. Mycket trevligt. Det blev liksom sådär spontanbra så att man bara trivdes.

Idag har jag hunnit med att packa några kartonger och rensat ut en hel garderob. Blev en hel del kläder som ska skänkas bort. Hittade två gamla dagböcker, en känslodagbok till en av mina gamla pratkontakter för att beskriva känslor varje dag och en bok vi hade i svenskan på högstadiet som vi skulle skriva vad vi gjort i helgen och sådant till läraren. Någonstans i den boken finns svaren på vart det gick lite snett. Jag blir ledsen när jag läser vad jag skrivit men framförallt så blir jag ledsen när jag läser vad läraren skrivit då det är helt uppenbart att hon försöker göra allt i sin makt för att hjälpa mig och för att få mig att prata med henne. Hon ville bara komma igenom min svartmålade vägg.

Jag som var så arg för att ingen brydde sig.

Livet tynger ner min axlar för tillfället. Det känns som att jag insåg att jag har mer på ryggen än vad jag klarar av att bära men jag vågar inte lägga ner det eller be någon annan bära det.

"Skriv gärna igen så vi kan fortsätta lösa världens viktigaste problem"
- min svenska lärare som faktiskt menade det och fanns där.

Fettdepp

Publicerad 2009-08-21 16:00:41 i Life,

Jag har blivit så jävla fet så att det är sinnessjukt. Fetto-Ida strikes back liksom. Äckligt, äckligt, äckligt. Blä, blä, blä. Men nu har det ta mig faan gått för långt. Jag kan palla att vara lite småtjock men faan inte flodhäst-size.

Nej, nu är det slut på öl.
Det tror jag är min stora bov.
Och ost.
Öl och ost.
Faan vad tysk jag låter. 
En fet tysk.

Verdammte Schiesse.

Bu!

Publicerad 2009-08-20 15:56:46 i Life,

Jag är i Nyköping. Närmare bestämt på Hotell Harry med Karin och Josse. Nice! Vi ska snart till Netto för att handla lite förnödenheter. Det jag hade i kylskåpet när jag kom hit igår var en öl, en flaska champange, ketchup och smörgåsgurka. ja, det var typ det.

Den första september flyttar jag, nice nice.

Visste ni förövrigt att Simon och Tomas från Design Simon & Tomas var ett par? I 16 år har dom varit ihop. Jag hade ingen aning om det.

Hos KL

Publicerad 2009-08-15 23:19:42 i Life,

Jag har inte skrivit på över en vecka. Fy skäms på mig. Men jag har faktiskt inte haft min dator på på mer än den tiden. Men men.

Sitter hemma hos KL, sista helgdagen i Finspång innan Nypan. Lite blandade känslor. Men det ska bli skönt. Har fixad ny lägenhet i Nypan och det känns jättebra. Närmare allt och billigare hyra. En väldigt fin lägenhet är det också. Så det blir nog nice. För er som vet så är det Hanna H's gamla lägenhet.

Saknar brudarna i Nyköping och det sorgliga är att det bara blir fyra veckor ihop och sedan är det 8 veckors praktik och typ nio veckor för oss på Ladies night. Men så får det vara och jag får åtminstone två utav dom som inneboende dom första veckorna. Josse, Karin och jag ska mysa så innihelvete varje dag.

Men nu ska vi göra det bästa av kvällen och förska bli fulla och galna. 45 minuter kvar tills utgång och fyra öl kvar. Good luck till mig.

Over and out.

En svart dag

Publicerad 2009-08-07 13:22:48 i Life,

Idag är jag ledsen, riktigt ledsen.
Och jag känner mig så ensam så att det gör ont i kroppen.
Vart är alla mina vänner?

Det är nu jag behöver er.

Jag säger då det.

Publicerad 2009-08-06 15:53:01 i Life,

Det där släktet som kallar sig för karlar kan ta sig någonstans. Jag är så trött på hela bunten. Detta bästa vore om brudarna kunde utveckla lite spermier så vi kan utrota skiten.

Bitter?
Jag?
Inte då.


Jag är bara lite halvtrött på folket nu för tiden.
Men världens bästa mobil, det har jag.

Jag är en riktig raggare.

Publicerad 2009-08-02 21:53:51 i Life,

Dagarna börjar suddas ut och snart är jag tillbaka i Nypan. Känns väldigt skönt eftersom jag har ett liv där som inte påverkas så mycket av de förändringar som har skett i mitt liv den senaste tiden. Det känns lite som om jag har två liv vid sidan av varandra. Finspångslivet och Nyköpingslivet. Finspång står för tryggheten och det som har varit och Nyköping är min framtid, eller åtminstone början på min framtid. Så borde alla få ha det. Att få ha två liv alltså. När det ena livet känns tungt så kan man bara fly till det andra och få andas ut ett tag.

Sedan så saknar jag alla min kära Nypanvänner mycket speciellt; Lisa, Josse, Julia och Maja (Karin får inte stå med för henne har jag träffat titt som tätt under sommaren så henne saknar jag inte lika mycket ;) Puss på dig). Resterande del utav klassen saknar jag också grymt mycket men dom är alldeles för många för att räkna upp.

Pratade med Angelica häromdagen, tiden går alldeles för fort mellan gångerna vi träffas men det får vi ändra på. Vi har planer som ligger i framtiden och som definitivt kommer att genomföras, förhoppningsvis redan till nästa sommar. Jag saknar henne också. Väldigt mycket. Det finns nog inte några andra som kan ha så sinnessjuka samtal om förhållanden och liknande som vi kan.

Nog om alla jag saknar, igår blev det partaj i Stjärnvik med destination krogen strax efter tolv. Det utvecklade sig till att bli någon sorts hetsjakt på att hitta ett ragg till mig (karlarna drog i trådarna och försökte hitta kandidater, jag satt mest still och skrattade) men det gick inte så bra. Hamnade på efterfest och slocknade på en soffa vid sextiden. Vaknade vid nio av att båda händerna hade domnat och att jag frös som en hund, tvingade mamma att hämta mig och åkte och badade med Jörgen och gänget. Mycket trevligt. Nu på eftermiddagen och kvällen har jag bara legat på soffan och drönat. Men det är rätt skönt det med.

Jag kanske borde skriva av mig lite oftare för sådana här mastodontinlägg är inte kul att läsa.


Så här kan Louise och min kära mor se ut ibland,
speciellt på Nobelfesten när dom är Kungen och Drottningen.

Singelpartaj!

Publicerad 2009-08-01 15:22:42 i Life,

Nu är det officiellt;

Jag är singel.
Jörgen och jag har gjort slut.


Så kan det gå men no hard feelings. Vi satsar på att vara dom bästa vännerna som någonsin har funnits och startade med att titta på film, dricka vin och äta godis igårkväll. Imorse blev det frukost på Åbergs och lite glass på Viberga. Någon mer som gör så med sina ex dagen efter ett breakup? Nåja, vi är bäst helt enkelt.

Ikväll är det partaj i Stjärnvik, det är mitt inofficiella singelpartaj och hedersgästerna är jag och Martiniskrutt som har lovat att följa med. Jag är sådär övertaggad så det kan bara sluta i katastrof. Men först ska jag jobba till nio, just nu är jag helt ensam eftersom ungen som skulle komma 15 blev sen och skulle komma närmare 17.

Men, men.

xoxo

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela