Ida af Larsson

Sexy chick

Publicerad 2009-12-31 11:08:01 i Life,

Idag är det nyårsafton och det är ju trevligt. Ska träffa Mr Valient som karl från och med nu får heta och fira nyår i Örebro tillsammans med honom och Eriksson. Det måste vara 500 år sedan Erik och jag firade nyår ihop, eller har vi gjort det någon gång? Jo, mitt första "suparnyår" då var vi med varandra. Och det var nog 2001/2002. Mucho länge sedan. Undrar vem jag har firat flest nyår med? Utöver familjen förstås. Det måste nog vara Martina,  vi bör ha upplevt 3 nyårsaftonar i varandras sällskap tror jag. Om jag räknar rätt. Fast egentligen så hatar jag denna kväll. Den har gått åt helvete för mig sedan 2002/2003. Misshandlar, storbråk, rasistfester, skilsmässor, otrohet, död, att missa tolvslaget och att gråta in det. Ja, jag gillar kvällen helt enkelt inte. Jag hoppas dock att denna kväll ska förflyta smärtfritt.

Dagens lista;
Göra mig acceptabel
Packa en lite väska
Städa
Göra en årets lista på bloggen
Hämta sushi åt mamma
Plocka upp Eriksson
Dra till Örebro
Trivas

Frusen

Publicerad 2009-12-30 20:48:13 i Life,

Jag är så sjukt jävla frusen och så fort man har fått upp lite värme så är det dags att gå ut och röka. Skit också. Dumma Conny fick ett turnéjobb så han kan inte komma den 16:e. Skit också. Fast han skulle kolla om dom hade jobba åt mig med, och det är bra.

Ska ta och ta en rök och försöka få tag på Angelica den lilla skökan. Det finns två av mina vänner som är sjukligt dåliga på att höra av sig och det är Angelica och Karin. Inte för att det gör mig så mycket men det är lite roligt.

Sedan blir det mysfilm och sova, imorgon kommer bli en bra dag.

The baboon show.

Publicerad 2009-12-30 13:29:19 i Life,

Såååå bra!

Har precis klippt brorsan. Det var kul. Nu ska jag göra mig iordning inför födelsedagsfirandet. Blå, prickig, 50-tals klänning och hårblommor. Det blir nog fint.


Sådär ja.

Publicerad 2009-12-29 22:29:09 i Life,

Dagens planerade shopping;
Stay ups
Nyårsklänning
Inget annat!

Dagens verkliga shopping;
Kjol
Tröja
Ögonskugga
Hårband med nitar
Läderhandskar
Stay ups
2 hårblommor
Skor
Jeans

Ja, så bra gick det för mig. Fixade ordning frillan i rött och svart idag också, och fick ansiktsbehandling. Kände mig verkligen lyxig med att piffa till mig själv inför nyår. Dock har jag gått runt och varit rödflammig och prickig i hela ansiktet. Inte så snyggt kanske men jag är len som en babystjärt.

Ska träffa älsklings-Conny den 16:e också! Hur kul som helst. Sålänge han inte ångrar sig vill säga. Men det tror jag inte. Fasiken så roligt!

Inatt ska vi se om jag får någon sömn. Gick ju inte så bra inatt.

Hur kunde jag hamna här? "Band-mamma" åt ett band, planerad manager och mentor åt ett och gig-fixare åt tre andra. Jag som vill syssla med projektledning... Men jaja, det är lärdomar detta också. Fast jag brinner mest för dom jag är "Band-mamma" åt, det måste jag erkänna. Tillsammans ska vi nå långt 2010.

Mornmorn

Publicerad 2009-12-29 08:35:09 i Life,

Vad härligt det är att gå upp tidigt när man inte kan sova. Gick och la mig direkt efter inlägget igår och sista gången jag tittade på klockan så var den lite efter fyra. Hur jävla kul är det?!

Nu ska jag till frisören.
Hej då!

Blörp

Publicerad 2009-12-28 20:47:32 i Life,

Är helt död, två timmar i ett äventyrsbad tar på krafterna. Nu går jag och knoppar. Godnatt.

Nintendo rocks!

Publicerad 2009-12-28 12:03:23 i Life,

Sitter och lyssnar på SMK och myser. Tittar halvt om halvt på tv där det är Saltkråkan, dom avsnitten med Skrollan. Hon är nedrans söt de ungen. Visserligen en djävulsunge som jag hade blivit tokig på efter två sekunder men ändå väldigt söt.

Idag ska jag städa, betala räkningar och ta reda på när faan jag ska årsdeklarera för företaget. Om jag hinner ska jag även sätta mig och skriva en marknadsplan. Just det, jag ska klippa brorsan också. Det lovade jag visst igår. Sedan så vill jag även hitta på något roligt, typ åka pulka eller pimpla eller något liknande. Åååh, jag vill bada! Det ska jag försöka fixa.

Biomys

Publicerad 2009-12-27 22:19:19 i Life,

Var inne i Norrköping ikväll med mamma och åt mat och såg Bröllopsfotografen. Så sjukt bra film! Inte like puttinuttig som hans tidigare kanske men det var bara bra. Funderar på om jag ska påbörja en Ulf Malmros samling. Jag har Tjenare Kungen redan men inga andra. Jag är en sucker för svensk film!

Nyårsplanerna börjar ta sin form. Det ser ut att bli Örebro. Där ser man. Tillsammans med någon som ogillar nyår lika mycket som jag, vi får se hur bra det kommer att gå.

Aj som faan!

Publicerad 2009-12-27 13:00:17 i Life,

Detta uttryck har hörts fler än en gång på Östermalmsvägen 63, kan knappt röra på vänster benet utan att vråla. Så ont har jag. Slog i knät ordentligt i 5 av 6 matcher igår. Slog även i armbågen och rumpan så även där är det blått och lite svullet. Jag har så jävla ont! Buhuu. Fick ta smärtstillande igår för att palla med att sova. Tyck synd om mig! Men jag är så jävla pepp på att börja träna igen.

Idag ska jag och mamma in till Norrköping för att äta mat och sedan gå på bio. Bröllopsfotografen blir det. Nice!  Älskar Ulf Malmros. Frågan är bara om inte jag hade behövt en krycka, vet inte om jag pallar att gå runt i Norrköping på knät. Men det är inte mycket mer att göra nu än att härda ut. Jag gillar ju faktiskt att vara lite blåslagen så man vet att man har kämpat.

Nyår då? Vad händer och vad vill man ska hända? Jag vet inte än. Jag vet bara att jag vill bort ett tag.



Förra tolvslaget satt jag på en balkong i Thailand med Jörgen där vi drack oss fulla på
billig thaiöl och gick inte och la oss förrän vid fem.

Shit...

Publicerad 2009-12-26 13:42:05 i Life,

Jag säger bara urk. Tror nästan att jag drack upp hela Finspång igår. Nej, det gjorde jag inte. Blev faktiskt inte sådär "over the top" full, det var nog för att jag började så tidigt. Såpass full att jag ramlade blev jag iaf. Vänsterknät är rätt blått och svullet. Men ingen överraskning där inte. Nåja, träffade på en massa roligt folk och hade säkert en hel del givande samtal. Efterfest som kanske inte blev sådär jättepepp men det slutade med något som jag har haft ögonen på ett längre tag. Ja, det är verkligen inte meningen att ni ska förstå om man säger så.

Om två och en halv timme så ska jag spela fotboll. Gargh. Fast jag har alltid spelat bättre bakis än nykter. Så är det bara. Idag siktar jag på att bryta ett ben, så mycket ska jag gå in för det! Fast först behöver jag lite näring i kroppen känner jag. Eller mycket.

Tjipp för faan.

Juldagen

Publicerad 2009-12-25 12:23:37 i Life,

Min nipplepiercing vill inte alls fungera som den ska. Nu när jag vaknade så blödde den... Får kolla upp det efter nyår för det känns inte helt okej.

Mot Nyköping.

Sådär

Publicerad 2009-12-25 01:57:36 i Life,

Då var julen över för denna gång. Har haft en kanondag.

Började fira hos Farmor vid lunch med dagens första julbord tillsammans med Mamma, Martin, Farmor, Farbror, och två kusiner. Hängde lite och snackade skit innan vi åkte hem till min Moster för att se Kalle Anka och fira riktigt jul. Käkade julbord med vegetarisk knorr på och träffade tomten. Fick en massa fina saker och det bästa var nog ett presentkort på spa-behandling, som mamma fick likadant, av Brorsan. Fick även en skitcool bok om Marilyn Monroe och hennes liv, på engelska vilket känns extra coolt. En massa annat smått och gått fick jag också såklart. Lekte med kusinbarnen en hel del och sedan blev det dags för den obligatoriska "poesiträffen" under kyrkgranen (det är iaf vad mina släktingar tror att det är) tillsammans med Wincent och i år hakade även Malin på.

Vi drog oss hem strax efter tolv och nu har jag spenderat en timme i telefon med en trevlig prick. Imorgon ska jag ta en snabbis till Nypan för att hämta fotbollsskor och benskydd och kanske röja lite i lägenheten och sedan ska jag tagga sönder utgång! Ska bort till älskade Elli för megabrudpartaj men typ 20 tjejer och findricka. Kan det bli bättre? Dock verkar det väldigt ovanligt med brudpartaj, det kanske bara är i Finspång som det är vanligt?

Nu blir det sängen aka. madrassen och drömma fina drömmar om heta karlar. Sådär som det ska vara en julaftonsnatt.

Dan före dopparedan.

Publicerad 2009-12-23 11:54:25 i Life,

Åh, vad jag älskar julen. Jag är en sådan där stört traditionsälskande sak som tycker att julen är helig. Idag är det slå-in-paket-dag och handla det sista i panik. Ikväll så firar vi jul med familjen. Dvs. jag, Mamma och Martin. Vi käkar fondue i flera timmar och snackar skit. Och bråkar alltid om huruvida man får trä på en eller två köttbitar på spettet. Sedan blir det ost och kanske Bingolotto. Fast jag vill nog gå ut och gå på en nattpromenad. Med ett ljus i handen.

Jag sitter och lyssnar på Bo Kaspers Orkester. Helt galet. Men bra. Jag har nu insett att jag börjar bli såpass gammal att det är pinsamt.

Jesus amalia.

Publicerad 2009-12-22 22:50:51 i Life,

Jag har inte gjort en fotbollsträning på nästan två år. Idag fick jag ett mess och en förfrågan om jag vill vara med på en inomhuscup på lördag... Klart att jag vill! Men herregud, jag har ingen kondis och det känns som om jag har tappat bollsinnet också. Det kommer att bli mycket spännande. Tar en sväng till Nypan på fredag för att hämta skor och benskydd som jag utav någon konstig anledning inte tog med mig ner.

Nu blir det en cigg och sedan "sängen", sover på en platt madrass på vardagsrumsgolvet. Men bättre det än på balkongen.

Sov gott alla söta, jag älskar er alla.

Matematik

Publicerad 2009-12-22 12:37:09 i Life,

Sedan första oktober 2008 har mitt mobila bredband varit uppkopplat i 2964 timmar, om man tar bort en månad som jag har varit utomlands så blir det 387 dagar vilket betyder att jag har varit online 7,7 timmar varje dag. Det är svindlande siffror! Det bästa är att mitt genomsnittliga häng på facebook är 43 timmar per vecka. Vilket är 6,1 timmar per dag.

Halleluja för internet!

Det gick bra hos tandläkaren, inga hål eller något sådant. Det blev gratis också tack vare tandvårdsbidraget vilket var riktigt nice.

Idag blir det nog bara att ligga på soffan. Och packa upp resväskan. Imorgon är jag medbjuden att köra fyrhjuling och grilla korv och vi får se hur det blir med det. Vore rätt trevligt.


Jag på den lilla fyrhjulingen förra vintern.

Skitspruta

Publicerad 2009-12-21 23:10:44 i Life,

Jag har så sjukt ont i armen. Kan inte lyfta på den. Så nu går jag och lägger mig i protest.

Godnatt!

Felååååt!

Publicerad 2009-12-21 18:24:30 i Life,

Jag har inte bloggat på 500 år men jag har varkligen inte haft tid.

Tosdagen;
Hade stilanalysshit i skolan hela dagen, opponerade på 09:orna vilket gick bra men var väl inte sådär jättespännande. På kvällen var det julfestavsluting på kåren med utbildningen och Karin och jag kom dit utklädda som paket. Det var väldigt uppskattat kan jag säga. Vi vann en bag in box för vår outfit och det resulterade i megafylla. Drog med mig gänget hem till mig på efterfest vid ett tiden och dom sista gick däriffrån vid tre. Tror att vi var typ 15 pers i min lilla etta. Stört men roligt.

Fredagen;
Vaknade upp med majorbakfylla och packade en resväska och åkte hem till Finspång med Karin. Vi satt hemma hos mamma och försökte peppa upp oss lite, vi spelade nämligen på HUGO i Norrköping i fredags. Så sjukt roligt att stå bakom spelarna igen och stört roligt att vara tillbaka på HUGO. Deras nya hemsida lanseras antaligen imorgon och där finns vi med som "husdjs", hur kul som helst. Ramlade hem vid fyra tiden.

Lördagen;
Åkte in till Norrköping runt lunch för att julklappsshoppa och det gick bra. Hittade allt jag var ute efter och fick även besöka Toys'r us där jag pillade och klämde på precis allt! Mamma tröttnade nog på mig. Drog till Örebro och Varberga på kvällen där det var lite hm... dejt-dags... Åt mat, drack upp två flaskor vin och pratade om allt mellan himmel och jord. Den snubben är sjukt intressant och så lätt att prata med, det är heller inte helt fel att han är riktigt snygg också.

Söndagen;
Vaknade vid elvatiden men var inte alls pepp på att gå upp eftersom vi somnade strax efter sex på morgonen. Tog mig in till centralare delar av Örebro där jag mötte upp Benjamin och Adam från Smash into pieces (mitt A&R case) för långt fikamöte och prat om musikindustrin och hemliga planer. Jätteroligt att träffa grabbarna igen och förhoppningsvis så dröjer det inte så länge tills vi ses igen. Åkte hem till Finspång i en bil utan värme på isiga skogsvägar vilket var intressant men jag kom fram iaf.

Måndagen;
Vaknade rätt sent eftersom det inte har blivit mycket sömn senaste nätterna. Blev kidnappad och ivägtvingad till sjukhuset (mottog ovilligt en muta som bestod av en fika och en flaska rosé) för att ta vaccinet så detta är antagligen det sista inlägget jag skriver då jag troligen är död imorgon. Gjorde lite ärenden på centrum och på kära Viberga där jag seriöst såg den snyggaste bruden ever! Kunde inte sluta stirra på henne. Har alltid varit mer åt lipstickhållet men nu är jag omvänd. Halleluja!

Det var den uppdateringen. Nu ska jag nog fixa lite kvällsmat och intressera mig för tvn. Juldagen med brudfest är fixad och imorgon ska jag till tandläkaren.

So long!

Katten och Karin

Publicerad 2009-12-15 22:28:48 i Life,

Karin försöker få bort Harry som ligger på bäddsoffan som hon försöker bädda men det går inget bra. Hon hoppar, fräser och skriker "kraa" men det fungerar inte. Nu började hon peta på honom med en kudde... Behöver jag säga att Karin är mer rädd än Harry?

Fick en gigantisk stöt av tvn förut när jag skulle pilla på en knapp, såg bara svart och det högg till i hjärtat. Misstänker att det kanske inte var så bra. Så nu har jag börjat peta på tvn med ett läppglans i plast för att inte få stötar.

Haha, Harry har lagt sig mitt i soffan där Karin ska sova och hon vågar inte lägga sig. Hon la sig ner men när Harry rörde på sig så for hon upp för att hon trodde han skulle bita henne... Han ville bara gosa. Nu försvann han in under lakanet. Det är nog bäst att jag räddar Karin. Ja, eller räddar Harry kanske.

Godnatt.

Say hey oh!

Publicerad 2009-12-15 11:08:32 i Life,

A&R case, fuck it!

Helt off. Jag är så nervös. Varför vet jag inte riktigt. Men det är jag.

Världens bästa A&R case.

Publicerad 2009-12-14 08:02:08 i Life,

Typ.

Sitter i skolan och har suttit här sedan sju, vi börjar nio men hade jag suttit hemma så hade jag bara glott på nyhetsmorgon. Fast nu blogar jag ju så det är väl pest eller kolera antar jag. Men det känns bättre. Ja.

Precis när jag skulle gå och lägga mig så fick jag ett mejl från mitt band. En halvtimma senare så ringde sångare och tjattrade lite. Deras dygnsrytm är inte riktigt som min och därför så har dom under natten suttit och redigerat liveklipp som jag ska använda i redovisningen. Dock fick jag ett mejl under natten där det stod att bilderna jag skulle få får jag ikväll. Hallå liksom?! Får försöka övertala Sahlin om att jag ska få redovisa imorgon. Fast då har jag tömts på blod under morgonen så då lär jag inte må så bra...

Nu ska jag fortsätta öva på min redovisning. Bara en timma kvar innan de andra kommer.

Hakuna matata

Publicerad 2009-12-13 20:39:03 i Life,

Jag hatar Power point! Jag pallar inte mer. Så nu går jag och lägger mig och hoppas på att jag får mejl under natten med info som jag behöver till redovisningen imorgon. Tänker gå upp vid sex och knata över till skolan så att jag får något gjort.

Nu ska jag fortsätta smsa med min dejt från i helgen och ta en cigg innan jag går och lägger mig oförskämt tidigt.

Invisible

Publicerad 2009-12-13 17:17:36 i Life,

Nu är jag hemma efter en minst sagt händelserik helg i Sthlm. Men jag har inte tid med bloggen för nu ska jag se till att få klart power pointen tills imorgon.

Det blir inte roligare än vad man gör det.

Publicerad 2009-12-11 16:51:02 i Life,

Så därför tar jag mitt pick och pack och drar till Sthlm.

Jag har kommit på en sak. Jag funkar inte med att bara befinna mig på ett ställe. Det går inte. Jag måste fara runt. Varför vet jag inte. Men det kan vi fundera på ikväll.

Ska ha en röjhelg tillsammans med bästaste Karin och jag lovar er att Sthlm kommer befinna sig i chocktillstånd efter att ha upplevt en helg med oss. Det brukar liksom vara så.

So long!

Faanskap!

Publicerad 2009-12-11 14:31:38 i Life,

Varför, varför, varför är jag inte snorrik och köper en biljett till hovet ikväll?

Jag kommer att missa Killswitch engage och In flames! Buhuu! Nu blev jag riktigt sur när jag kom på att detta var.

Dead by April, Maylene and the Sons of Disaster och Every Time I Die spelar också. Men shit, Killswitch har jag velat se så länge nu och In flames missade jag mer eller mindre pga av en knölpackad skit till dåvarande pojkvän. Whyyyyyyy?!

Nu ska jag lyssna på In flames, Killswitch och DBA och sörja att denna kväll slogs i spillror.

På högsta nivå!

Schwy?

Publicerad 2009-12-11 13:37:02 i Life,

He-he-he-hej här kommer segertåget.

Koncentrationen är lika med noll! Jag får verkligen ingenting gjort. Jag kommer aldrig komma iväg till Sthlm i den här takten. Jag har hunnit med att plocka upp typ 10 papper från golvet. Och en disk. Fast nästan all tvätt är klar. Bara vikning kvar.

Gaah!

Shoreline

Publicerad 2009-12-11 11:03:04 i Life,

Har slängt i första laddning med tvätt och ska försöka städa och diska och göra lägenheten fin innan tolv. Det är inte så mycket att göra. Mest kläder och papper att plocka undan och disk att diska.

Sedan kör vi nonstop skolarbete och hoppas på att bli färdig idag. Jag vet att det sitter en liten fröken Forsberg i Brunna och håller tummarna för att jag ska bli färdig iaf.


Världens coolaste killar.
Hur sköna som helst.
Deras cover på Blind går heller inte av för hackor.

Dr Levanders bantningschips.

Publicerad 2009-12-10 22:01:32 i Life,

Hälsoresan är bara bra i början, nu i slutet är den jävligt seg. Jag får ett sådant sug efter att åka iväg en sväng på spa och ta hand om själen. Den behöver nog det. Kanske borde försöka boka in en helg eller så efter examen. Som en treat liksom. Får hålla en liten diskussion med min wingman Karin. Det vore soft.

Nu ska jag lägga mig, har en hel del att göra imorgon. Kom på att om jag ska få åka till Sthlm i två dagar så måste jag tvätta, göra färdigt A&R caset, få iväg examensmejl, ta kontakt med lokal till skarpt projekt och städa. Så det får bli till att gå upp tidigt.

Dr Levanders bantningschips.

Publicerad 2009-12-10 22:01:06 i Life,

Hälsoresan är bara bra i början, nu i slutet är den jävligt seg. Jag får ett sådant sug efter att åka iväg en sväng på spa och ta hand om själen. Den behöver nog det. Kanske borde försöka boka in en helg eller så efter examen. Som en treat liksom. Får hålla en liten diskussion med min wingman Karin. Det vore soft.

Nu ska jag lägga mig, har en hel del att göra imorgon. Kom på att om jag ska få åka till Sthlm i två dagar så måste jag tvätta, göra färdigt A&R caset, få iväg examensmejl, ta kontakt med lokal till skarpt projekt och städa. Så det får bli till att gå upp tidigt.

Min fästmö och jag.

Publicerad 2009-12-10 19:00:33 i Life,

karin säger:
kom till stockholm imorgon så gör vi stockholm både fredag och lördag dååååååååå


Den där Ida säger:
hahaa
åååååååååååååååååååååååååååååååh
du läskar mig
kan man säga så?


karin säger:
vi kan gå på idol-finalen imorgon ^^
och luska ur var deras efterfest är
comeon


Den där Ida säger:

määäh
det kostar väl pengar
men ahllå, gör mig inte suuuugen


karin säger:

kan inte karin fixa gratisbiljetter då?
hon är ju fan publikansvarig


Den där Ida säger:
donnu


karin säger:
fråga vettja!
göööre göööre göööre


Den där Ida säger:

jag?!
jag har faan reda våldgästat henne inatt


karin säger:

äääsch
du känner henne bättre
så kan vi gå förbi ladies night-kontoret på dagen och hälsa på¨eva
du vet att du vill


Den där Ida säger:
va faan karin
du suger
jag känner henne inte alls
du ger mig kval!


karin säger:
du sov ju för fan hos kvinnan!
vad är kval?


Den där Ida säger:
jamen dom sov när vi kom och gick till jobbet innan vi vaknade.
beslutskval


karin säger:
det är gratis inträde imorgon på debaser slussen och massa andra klubbar
markus krunegård spelar skivor på strand till exemel
helt gratis!
fråga nu


Den där Ida säger:
meeeeeeeeeeeene
jag kan itne fråga henne
du får
jag har tattat tillräckligt på henne


karin säger:
okej, men om hon inte svarar då?
jag vääägrar ringa


Den där Ida säger:
smsa?
säg att vi vill kolla hur dom har det på praktiken
och slå anna lite


karin säger:
visst har hon precis fyllt åt
år*
du


Den där Ida säger:
igår
ja?


karin säger:

nu skickar jag


Den där Ida säger:
haha
vad skrev du?


karin säger:

det är helt slutsålt men kom ändåååå!


Den där Ida säger:
damn
gaaargh


karin säger:

det blir ju MYCKET roligare än nyköping


Den där Ida säger:
du kan komma till nypan så tar vi sthlm på lördag!
nej då
bara annorlunda


karin säger:
nej
men kolla
det blir ju dyrare om jag ska till nypan och tillbaka och du till stockholm och tillbaka


Den där Ida säger:

hahaa


karin säger:
då är det bättre om du k0ommer imorgon så splittar vi på din kostnad


Den där Ida säger:

men suuuuuuuuuuuuuug
faan, jag måste bli klar med a&rcaset också


karin säger:

plus att stockgolm ÄR roligare
okej men jobba med a&r-case imorgon
så hörs vi under eftermiddagenså får vi se hur du känner


Den där Ida säger:
jaha, kör du den taktiken nu?
faan, Karin du är så genomskinlig!
PLus att jag vet att det antagligen kommer sluta med att vi snurrar runt i sthlm imorgonnatt och vrålar IDOL-ERIIIIIIIK?!
Jag ska rådfråga chefen först


karin säger:
haha
vem är chefen?


Den där Ida säger:
mamma


karin säger:
såklart
men ida
din mamma älskar mig
och hon vill att du ska träffa en fantastisk kille
och då måste du gå ut ju?


Den där Ida säger:

men mr fantastisk kanske finns i nyköping?


karin säger:

eeeh... tillåt mig skratta.... ha ha haa...kul humor
syftar du på finnen eller tysken?


Den där Ida säger:

hahaa, okej då. Jag kanske överdrev lite


karin säger:
just det
sov på saken
nu ska jag kolla eva och adam
hörs sen
när du har tagit ditt förnuft till fånga


Den där Ida säger:
bra filmval, lycka till
pfft


karin säger:

ciao


Den där Ida säger:

adieu

Valient Thorr

Publicerad 2009-12-10 18:08:13 i Life,

Herregud vilken kväll!
Slängde på mig kläder och smink och tog mig bort till tågstationen igår vid 17-hugget. Mötte upp Malin och Jenny på tåget och åkte upp till Sthlm utan att veta någonting om kvällen. Jag hade inte ens sovplats. Men hey, det är sådant som är kul.

Satte oss på en mysig restaurang där vi drack lite skumpa och åt mat, jag åt en gudomlig hummersoppa. Snacka skit och Malins polare Micke (?) kom dit och vi hade det jättetrevligt. Tog oss bort till slussen för att besöka Debaser och när vi kom in så fick vi en chock. Vi hade hamnat i paradiset! Karlar, karlar everywhere! Jag skojar inte, det var max 5 tjejer där och vi var tre utav dom. Och lätt som snyggaste. Det var även väldigt mycket hår... Skägg, mustascher, långt hår och rödrutiga skogshuggarskjortor vart man än såg.

Jag hittade en läckerbit rätt fort som jag smygfotade men Malin, som tyckte det var lite mjäkigt, stövlade fram och förklarade att hon hade en polare som tyckte han var dynghet och frågade om hon fick ta ett kort... Efter X antal öl innanför västen (linnet) presenterade Malin mig för denna heting och vårt sällskap (jag, Malin, Jenny, Valient Thorr och hetingen) promenerde Götgatan bort till Lilla hotellbaren för ännu mer öl och härj. Härjet nådde sin kulmen när vi efter stängningsdags tagit oss till en korvkiosk för lite fyllemat. Det vrålades, skrattades, svor och hånglades. Jag kan inte beskriva detta inferno i skrift, det gör sig inte rättvist.

Jag tror inte jag har skrattat så mycket åt så sjuka saker som jag gjorde igår på väldigt länge. Jag vet att jag använde detta uttryck senast om lördags men det blev LE-GEN-wait for it-DARY! Shit alltså.


Dave Grohl, Du är mannen för mig!

Jalla jalla!

Publicerad 2009-12-09 16:52:30 i Life,

Nu drar jag till Sthlm!
Spelning på Debaser med världens bästa Jenny och Malin. 
Sådär oplanerat och härligt som jag gillar det.
So long!

Don't wanna be your monkey wrench!

Publicerad 2009-12-09 13:48:34 i Life,

Say walla walla!
walla walla!


Skönt att ut och springa lite, dock har min häl lossnat från foten. Inte okej. Fetaste skoskavet ever, och efter 10 års fotbollsspelande så säger det endel. Så nästa gång blir det inte grusskorna, det får bli big ass converse...

Annars då? Inte mycket, ska hoppa in i duschen och sedan få iväg lite mejl till Examensprojektet. Kanske borde få något i magen också men det är så jävla trevligt när den är tom. Ingen mage som sticker ut och man känner sig inte sådär äckligt mätt.

Nej, usch. Jag ska lägga ner sådant matprat i bloggen.

Såja, duscha var det.
Tjipp!

Doh!

Publicerad 2009-12-09 11:36:49 i Life,

Kul när man ska ut och jogga lite att och inser att utav mina kära 56 par skor så finns det inte ett enda par som är springskor...

Dom bästa kandidaterna är ett par grusskor (fotboll för dom som inte fattar) och ett par dyngfeta gamla converse. Grusskorna är jag inte så pepp på att förstöra och hela vägen är asfalt vilket kommer bli sjukt stumt. Conversen kommer dock ramla av... Dagens i-landsproblem.

Kära jultomte,
jag önskar mig härmed ett par uteträningsskor!

Onsdag

Publicerad 2009-12-09 11:13:12 i Life,

Jag orkade inte packa upp datorn efter att jag kom hem ifrån skolan. Låg och tittade på tv istället. Tog två sömntabletter igår och det gick inte nämnvärt mycket bättre. Blev rätt dåsig och lite halvborta men när jag la mig så kunde jag inte ligga still. Var 30:e sekund kändes det som om det gick en stöt genom hela benen och jag fick vända mig om. Låter det som om det är enkelt att sova då? Nej. Skitpiller.

Idag ska jag ta en promenad, se till att få en lokal till skarpa projektet och pilla powerpoint. 

Så var man här igen.

Publicerad 2009-12-08 17:02:48 i Life,

Ensam kvar på skolan. Eller, ja. Jag och datasnubben är kvar, eller vad han nu är.

Har fått klart A&R inlämningen, uppdaterat projektplanen för skarpt projekt och sitter nu med powerpointen. Jag har aldrig gjort en sådan här förut. Mycket spännande. Fast den blir nog helt okej. Sitter och väntar på lite bilder som bandet tog för någon vecka sedan som ska trilla in ikväll.

Ögonen börjar bli väldigt trött.

Varför kan inte detta vara en film? Då skulle det komma en skitsnygg ensam el-kille som bara hittar mig och masserar mina axlar. Bara sådär. Fast det är visst ingen film. Det är ett vanligt tråkigt liv.

Nej, nu måste jag fokusera mig på något.

Hur faan ska man orka leva?

Publicerad 2009-12-08 11:57:35 i Life,

Hur gör man för att trösta någon på andra sidan jordklotet som är så förtvivlad att hon inte vet vad hon ska göra? Hur gör man för att förklara känslor när men inte ens skrivar på samma språk?
HUr gör man för att förklara att det spelar ingen roll vad man gör, det är ändå försent?
Hur gör man för att förklara att det bästa nog är att bli arg?

Vad gör man själv när man förstår att det är genetiskt.

I wanna thank you for nothing.

Publicerad 2009-12-08 11:06:15 i Life,

Hmpf, dom där pillrena hjälpte ju jättebra. Eller inte. Var vaken i några timmar till innan jag försökte sova. Precis som vanligt låg jag och vred och vände på mig. Ikväll får vi testa dubbel dos och fungerar inte det då ska jag beställa tid hos läkaren.

Minus 12 kg säger vågen. Det är inte helt illa. 18 kg kvar. Snart har jag kommit halva vägen. Det går dock sjukt långsamt nu. Misstänker att jag äter för mycket, motionernar för lite och dricker alldeles för mycket alkohol. Fast det är sjukt svårt att ändra på det.

Dagens schema är att gå till skolan och plugga A&R.

My man.

Publicerad 2009-12-07 22:31:01 i Life,

Kleerup är mannen. Har lyssnat på honom hela kvällen och han är underbart bra. Sedan är jag en av dom som faktiskt tycker att han är riktigt snygg. Fråga mig inte, det har nog att göra med mustaschen. Och hans attityd, han är en bad boy helt enkelt.

Satt kvar i skolan rätt länge efter att Josse och Viktor hade gått, vaktmästaren släkte ner och det enda som lyste var min dator och nödbelysningen. Det var riktigt mysigt. Sedan ringde Lotta och då gick jag hem medan vi skvallrade om helgen. Har även äntligen fått tag på Karin. Har försökt ringt henne i två dagar men hon har rådissat mig. Men hon ringde idag och vi skvallrade lite samt bestämde vad vi ska klä ut oss till på julfesten med skolan. Vi kommer att vara gudomligt snygga. Fast självklart så är det en hemlis än sålänge. Vi kommer iaf att ha rätt svårt att gå...

Som vanligt är jag nada trött. Pallar inte att vara sömnlös längre. Eller sömnlös och sömnlös, jag kan inte somna in bara. Jag är aldrig trött. Hm... Någonstans ska jag ha sömntabletter. Ska kolla lite...

Hittade dom! Tog en, det får räcka för ikväll. Det är ändå rätt sent. Borde egentligen gå och skaffa lite nya piller, starkare. Det är rätt länge sedan jag tog dom här men jag minns att jag inte tyckte att det hjälpte något alls. Vi får väl se vad som händer inatt.

En godnatt cigg och Scrubs.

I skolan

Publicerad 2009-12-07 17:39:02 i Life,

Jaha, här sitter men en måndagkväll strax innan sex i skolan på en ledig dag. Fast det var välbehövligt. Har klarat ut budgeten från helvetet och fått iaf lite gjort till A&R presentationen. Det är bara det att jag är så sjukt rastlös att det bara studsar i kroppen på mig. Kan inte sitta still och definitivt inte koncentrera mig på en sak längre än tre minuter.

Det blir nog kanske till att sitta i skolan imorgon igen. Även om koncentrationen inte finns så är den bättre här än hemma.

Nu har det gått tre minuter så nu måste jag sysselsätta mig med något annat.

Var är sommaren?

Publicerad 2009-12-07 11:44:45 i Life,

Sitter på daisydapper.com och suktar efter alla fina kläder och accessoarer. Varför är jag inte rik?! Jag vet vart jag ska in och prova kläder nästa gång jag är i Sthlm iaf. Daisydapper och Shock kommer att få finbesök. Jag älskar verkligen snygga klänningar. Än så länge består min klänningssamling av strax över 40 klänningar efter att jag rensade ur garderoben nu under hösten och fler ska dom bli kan lova! Nästa planerade inköp (det hinner bli ungefär 4 spontantköpta klänningar innan jag köper en planerad) är en mörkblå sailorklänning från Shock. Jag älskar alla klänningar och ibland kan jag gå in och titta på dom när dom hänger från sina galgar och bli glad i hjärtat.

Låter det töntigt? Det är inget emot vad jag är mot skor. När jag köper ett par skor så är jag lyckig i flera dagar. Räknade precis hur många som står i min garderob och det var 56 stycken par skor... Det är jävligt många. Speciellt eftersom nästan hälften inte är användna mer än två gånger kanske. Kom även på häromdagen att jag lagt ut närmare 12.000 på kroppskonst (tatueringar och piercingar) hur fucked up är inte det? Det kanske inte är så konstigt att jag jämt är så fattig.

Nu ska jag fokusera på detta A&R-case som jag ska försöka bli färdig med idag.

Alpha dog

Publicerad 2009-12-06 23:35:39 i Life,

Har suttit och kollat på Alpha dog. Shit vad karlarna i filmen är snygga! Fler bad guys åt folket!

You die when you're young.

Publicerad 2009-12-06 21:43:59 i Life,

Det har varit en galen helg. I fucking love being me. Har inte hunnit blogga något men så får det vara.

Drog hem till Finspång i fredags och softade hemma hos mamma innan jag åkte iväg till Dunderbacken där några gamla vänner satt och festade lite. Snackade skit och drack vatten innan jag tog bilen in till Norrköping vid 22 för att humpa en julkonsert med Måns Zelmerlöv, Shirley Clamp, Sonja Aldén och Sanna Nilsen. Jobbade med några av grabbarna från Ladies night som jag inte har sett på ett tag och det var riktigt trevligt. Lite kramkalas blev det. Träffade även på en av busschaufförerna från LN som tydligen körde artisterna på denna turné.

Allting gick kanonbra, första gången jag humpade på riktigt och det var spännande. Det var inte en stor produktion och inte så mycket saker men man måste börja någonstans. Åkte tillbaka till Finspång och gick ut nykter på krogen, skjutsade hem mamma och hennes vänner som hade varit på guldklockefest och fick sedan en körning från Mogård med sex stycken kardyngpackade älsklingar från Mogårds personalfest. Följde med dom på efterfesten och blev mer eller mindre stalkad av en kille som hela tiden sa att jag var snygg, snäll och allt annat bra man kan vara och sluddrade fram att vi skulle gå på dejt och frågade om jag inte kunde följa med honom hem och mysa. Han har sambo och två barn... Jag avböjde vänligt men bestämt.

Åkte till Hällestad på lördaglunch och träffade mormor, moster, kusin och kusinbarn. Mycket mysigt. På kvällen åkte jag 8 mil till Örebro för att träffa Angelica i typ 30 minuter, gå på 35-minuters spelning, snacka med bandet i en halvtimme och sedan åka 8 mil tillbaka hem. Det kändes rätt galet men det var sjukt roligt. Gå på konserter själv borde man göra oftare. Hade ett grabbgäng som stod och flåsade mig i nacken men dom fick rådissen. Lyckades även med att krocka med den snygga sångaren från Dead by April backstage. Dom headlinade spelningen men jag orkade inte vara kvar och se dom.

Körde som en galning hem, parkerade bilen i garaget vid 23 och korkade upp vinet. Satt på brorsans rum och fick i mig två glas innan min skjuts kom och vi åkte in till Norrköping. Blev avdumpad utanför Otten (?!?!?!?!?!) vid tolv och då var vinet slut. Förstår inte alls hur jag lyckades med det men lite hjälp fick jag av Tomi. Mötte upp pojkarna jag skulle hänga med i kön och partilajade hela natten lång. Jag hade galet roligt. Gick runt med Limpan och vrålade om att vi var för gamla för att hänga på Otten, fick kommentaren "jag tycker du är söt" av en kille som tittade blygt på mig innan han tog modet till sig, dansade sönder fötterna på scenen vid lilla dansgolvet och invigde en ny vänskap som nog kan bli riktigt trevlig.

Vid stängningsdags tog vi oss bort till MAX och jag är extremt förvånad att jag orkade gå så lång i mina klackar men jag misstänker att fyllan hjälpte. Blev upphämtade där och eftersom vi var en för mycket så hoppade Dennis ner i bagaget där världens fetaste baslåda stod så han fick ligga som en ostbåge. Ni anar inte vilken jävla resa det blev hem. Efter halva resan tystnade dock bagaget och jag misstänkte att han hade dött men när vi kollade så hade han bara däckat...

Spenderade natten i Lotorp som minst sagt blev underhållande och intressant, somnade vid halv sju imorse.

Långt inlägg men det blev en lång helg med mycket saker som hände. Helt crazy. Nu ska jag strax röra mig mot sängen och tänka på alla saker som inte nämns i denna blogg men som hänt under helgen.


En Nyköpingsfest i september -08 med mina fina brudar.

Until we bleed.

Publicerad 2009-12-04 12:43:18 i Life,

Pjuu, jag behöver inte stressa så mycket. En vän i Norrköping skulle visst till Finspång idag och han erbjöd skjuts senare än vad mamma kunde hämta. Det betyder en och en halvtimma mer tid här hemma. Underbart.

Nu ska jag packa och så hinner jag till och med att äta något.

Say what?!

Publicerad 2009-12-04 12:05:15 i Life,

Skynda, skynda, tåget går snart och jag lyssnar på E-type.

Frågan är bara vilka kläder jag ska ha. Funderar på en outfit ikväll som visar mer bh än var den skymmer. Kan ju bli lite toligt och se reaktionerna. Men vi får se.

Godnatt

Publicerad 2009-12-03 23:22:29 i Life,

Nu blir det sängen för mig. Har bestämt mig för att åka till Finspång imorgon och ta bilen därifrån till Örebro på lördag. Seriöst, jag har inte varit i samma stad mer än fem dagar på raken på tre månader. Det är galet. inte ens samma landskap...

Scrubs och tycka synd om mig själv i sängen. Godnatt.

What to do?

Publicerad 2009-12-03 21:19:09 i Life,

Har ingen aning om hur jag ska göra i helgen. Usch. Orkar inte ens skriva vad jag funderar på. Så trött är jag på det.

American Pie om tio minuter, har inte sett denna och har inte så höga förväntningar men det känns lagom intelligent för ikväll.

Gårdagen

Publicerad 2009-12-03 17:18:01 i Life,

Usch, vad jag är seg. Jag är för gammal för sådana här veckopartyn. Tackade nej till fest ikväll, det tyckte jag var bra. Tråkigt men jag pallar inte fest så många gånger på en vecka, tre fester på fem dagar sliter lite.

Satt hemma hos med med Julia innan MW och tog några glas vin, kilade ner till teatern där vi gömde en flaska vin utanför som jag och Anna smög ut och drack lite av. När jag hade fått nog av underliga Nicolai Dunger så gick vi tillbaka hem till mig och drack vin och snackade skit. Mötte upp tre karlar utanför min port som vi gick till Tellus med, blev bjudna på vin och någon stark drink. Ramlade hem vid stängningsdags och fick sjuka förslag över telefon. Jag var helt död imorse men det gick bra.

Seriöst.

Publicerad 2009-12-03 09:58:12 i Life,

Jag måste sluta festa vardagar, jag pallar inte! Nu ska jag lägga mig och dö på min dator.

Snabba puckar

Publicerad 2009-12-02 17:04:36 i Life,

Sådär ja, projektplan för spelningen är inlämnad. Här slösar vi ingen tid. Nu ska jag slänga mig in i duschen och sedan laga mat.

Kompis det går bra nu.

Publicerad 2009-12-02 15:55:04 i Life,

Huxflux så har jag ett skarpt projekt. Hur nice är inte det? Det ploppade upp en liten chattruta på facebook som undrade om jag kunde ordna en spelning i Nyköping. Jag diggar verkligen bandet och dom ligger på min "bästa ever"-listan på Spotify. Pepp!

Då är det bara att hoppas på att Nyköping är redo för lite hardcore.

Dagens i-landsproblem.

Publicerad 2009-12-02 14:17:28 i Life,

Men. Nu blev detta lite jobbigt. Att dricka eller inte dricka på lördag? Har egentligen inte råd alls. Om jag dricker så lär det antagligen inte hända något roligt. Banden går hem direkt efter spelning och där sitter jag liksom, ensam och jävlig.
Om jag inte dricker så lär det komma massa erbjudanden med fester och galna upptåg. Om jag inte dricker så tänker jag nog ta bilen från Finspång iaf och åka hem på natten. Dricker jag så måste jag fixa sovplats. Eller sova i en iskall bil... Eller hotell? Vad kan ett rum kosta för en natt liksom? Det skulle sitta jävligt fint. När stan, nära conventum där spelningen är och nära tågstationen. Just det, jag är student och jävligt fattig.

What to do?

Så ja!

Publicerad 2009-12-02 12:47:20 i Life,

Det blir Örebro på lördag. Som sagt mitt A&R-case är bäst. Så på lördag får Örebro finbesök på fullsatt spelning.

Ja, vilken självdiciplin.

Publicerad 2009-12-02 12:24:10 i Life,

Nykter tills på fredag sa jag igår. Jo tjena. Ikväll är det MITTWOCH och då verkar det bli lite vin och Amarula. Och jag är inte svår sådär. Elin Ruth Sigvardsson och Jenny Doveson, kan inte säga att jag tror att det kommer att vara bra. Jag går mest dit för att stötta men framförallt för att se hur teatern blev efter renovering.

Drog iväg ett sms till mitt A&R-case där jag bad dom sätta upp mig på listan på lördag. Om dom kan det så åker jag till Örebra. Jag ska sjuttsingen ha VIP-pass också. Haha, här är vi inte nådiga.



MW-gerillan utanför teatern hösten -08.

A&R

Publicerad 2009-12-02 10:29:06 i Life,

Jag har ett sådant grymt A&R-case! Fuck vad jag älskar dom. Dom ger mig allt vad dom har och bara slänger sig in i studion för att spela in nytt och shit. Deras singel ligger på min Spotifylista som är döpt till "bästa ever". Så bra är dom. Vill sjukt gärna åkte till Örebro och se dom i helgen. Vore skoj att få se dom en gång till innan presentationen. Och träffa bästaste Angelica, två flugor i en smäll. Fast jag betalar inte för att åka dit och sedan lägga ut 230 spänn på en spelning. Dom får sjuttsingen bjuda in mig gratis.

Idag blir det till att få ihop en mall till PP-presentationen och ett dokument med all info samlat på. Kanske även en planering på hur presentationen ska se ut.



Natti natti!

Publicerad 2009-12-01 22:15:01 i Life,

Nu är jag inte arg längre.

Såg julkalendern som förövrigt verkar suga. Varför blir dom bara sämre och sämre varje år? Dom brukade innehålla så mycket julmagi men nu är det inte en suck kvar av det. Tog sedan en dusch och gjorde middag. Tittade på Kobra som handlade om Big Brother konceptet som tydligen fyller 10 år i år. Det var jättespännande. Reportaget om konstprojektet "We live in public" fick mig att börja fundera på allt detta med facebook, bloggar och liknande. Men jag orkar inte vara så djup såhär en tisdagkväll så det får bli en godnattcigg och chiclit i sängen.

Haha, Marion Jones ska börja satsa på basket. WTF?! Tänk att den människan var man så imponerad av som liten. OS i Sidney var det första OS som jag verkligen följde. Tidigare år hade jag bara sett invigningarna och när svenskarna var med typ. OS in my heart.

Då fick man sitt lilla efterlängtade skratt iaf.
Godnatt mina loved ones.

Suck.

Publicerad 2009-12-01 18:46:06 i Life,

Ibland blir jag så trött på människor. Fatta att du fick en diss, jävla rövhål. Du är ful, okej? Du går bra på fyllan men inget mer.

Blev addad av något mongo på msn, som ville lära känna mig eftersom jag var söt som socker. Hallå?! Det blev en block direkt. Förbannade småungar.

Pallar inte med karlar för tillfället. Alla verkar helt störda. Det är konstruktionsfel på det manliga släktet. Jag är arg på hela bunten. Just nu så ser jag ingen annan användning till pungkulor än att sparka hårt och brutalt på dom.

Oj, jag är visst lite feisty idag. Jag är väl ingen manshatare egentligen, snarare tvärtom. Men min stingslighet idag visar inga gränser. Är väldigt off och det har väl sina orsaker. Kanske borde ställa mig i duschen och låta allt det onda bara rinna av. Ja, så säger vi.


Kvinnor som hatar män.
Mitt nya filmprojekt.

Inspiration in life.

Publicerad 2009-12-01 17:32:40 i Life,

Har legt och sovit på soffan efter skolan. Pallade inte att vara vaken. Det blev lite mycket att dricka igår kan vi säga. Karin och jag höll igång jag vet inte hur länge. Första Amarulan slank ner vid tre på dagen tror jag och sedan gick vi på boxen vid sex. Eric och Lisa kom hit och vi spelade spel och hade trevligt. När dom gick så spelade jag och Karin in karaokevideos och en dansfilm till dirty dancing. Dom kommer nog att hållas gömda. Svängde ner till rockbaren där vi hittade en tysk som bjöd på shots. Helt galet. En måndagnatt liksom. Men vi måste nog sluta dricka på sådana konstiga tillfällen. Det är sjukt roligt med spontanfylla men det känns inte helt okej. Nu ska jag ta det lugnt tills fredag.

De ringde precis från förra jobbet och frågade om jag kunde jobba en dag i januari när de har planeringsdag. Hur kul som helst! Det är en förskola som har öppet 24/7 för ungar vars föräldrar jobbar obekvämt and so on. Har saknat alla trollungar så sjukt mycket. Dom är så mysiga och jag tycker om att jobba på förskolan jättemycket. Skulle dock inte kunna ha det som heltidsjobb, jag skulle bli för rastlös. Jag älskar verkligen ungar och dom brukar digga mig rätt hårt också. Längtar tills jul också när jag får träffa mina små kottar till kusinbarn. Då ska jag busa och leka som sjutton.

Blir nog tidigt i säng idag. Pallar inte att plugga något nu men imorgon måste jag ta tag i det. Fy skäms på mig men vad sjutton liksom. Är man bakis en hel dag så är man. Oavsett om det är tisdag eller inte.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela