Ida af Larsson

Dregel

Publicerad 2011-02-24 20:43:56 i Life,

Jag är jättetrött idag. Hade middag hos mig igår och det blev rätt sent, låg och läste ett tag och gick sedan upp vid sex imorse. Efter jobbet så tog jag mig till AK för att jobba mitt sista pass som ordinare på fritidsgården. Väldigt tråkigt men samtidigt skönt att inte ha det fast längre. Imorgon får jag hoppa in och börja jobba sju eftersom en av kollegorna har blivit sjuk. Men, men.

Längtar sjukligt mycket efter att börja träna. Jag och Lisa ska (någon gång när vi lyckas synka våra almanackor) börja på Friskis & Svettis som de tanter vi är. Imorgon är det löning och det är obeskrivligt skönt!

So long MoFos.


Såhär ser det ut på AK...
En Ida som sörplar nudlar.

Festivaler!!

Publicerad 2011-02-20 13:13:17 i Life,

Det kommer förhoppningsvis att bli en grym festivalsommar för mig!

Fem festivaler som jag ska recensera och två/tre som jag ska jobba på. Vilka det är säger jag inte än eftersom det fortfarande är lite obekräftat med ackredteringar och sådant shit. Och det är bara att hoppas på att jag lyckas få semester alla dessa dagar. Jag är så grymt peppad! Wohoo!

10 februari

Publicerad 2011-02-10 21:54:57 i Life,

Sju år.
Sju korta år.
Sju långa år.
Sju år av sorg.
Sju år av smärta.
Sju år av saknad.
Sju år av villkorslös kärlek.

Nåja

Publicerad 2011-02-09 15:02:17 i Life,

Jag överlevde Sälen, knappt men ändock.

På sjukhuset förra veckan så fick jag höra att jag var för fet. Så jag lackade och gick raka vägen till affären och köpte nutrilett. Så i måndags drog jag igång med det. Pulver i tre veckor och sedan återgår jag till GI igen. Vem vet, jag kanske är snygg till i sommar?

Fast jag känner mig som en urusel förebild i skolan när jag sitter vid bordet med ett glas vatten (vill inte dricka pulver framför kidsen) och barnen blänger på mig och undrar varför jag inte äter. Vad ska jag säga?

Att i dagens samhälle så är jag för fet och därför måste jag äta äckliga shakes som smakar damm i tre veckor?

Att de ska passa sig för att njuta för mycket av mat för att det bara blir ett helvete då och man går runt med ångest 24/7?

Att det bästa de kan syssla med är att försöka förslappa sin kräkreflex såpass att maten kommer upp automatiskt varje gång?

Jag misstänker även att en av tjejerna redan har ätstörningar, hon är åtta år. Jag sätter mig inte vid hennes bord nu när jag bara dricker vatten, det känns så fel.

Imorgon är det även den där dagen som alltid gör ont och som överraskar mig varje år. Om jag hade fått tagit bort ett datum så hade det varit den 10 februari - Dagen då en fjärdedel utav mig försvann.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela