Ida af Larsson

Onsdag

Publicerad 2009-06-24 10:36:10 i Life,

Imorgonbitti drar jag till Peace & Love. Soft. Klockan sju åker vi härifrån.

Idag ska det packas och tvättas och holabandola. Så jag kankse borde sätta igång?

Yes!

Publicerad 2009-06-23 17:02:06 i Life,

Slutrapporten är klar och inskickad, nu sticker jag och tränar!

Varför

Publicerad 2009-06-23 10:35:21 i Life,

Jag är så dum som skuter upp saker. Nu sitter jag här och ska skriva en projektplan fastän det är världens finaste väder och jag vill gå ut. Men jag har bestämt att jag ska vara klar med dig innan vi åker så det är bara att köra.

Jag skriver säkert om ett litet tag och klagar över hur dåligt det går...

Söndag

Publicerad 2009-06-21 15:04:00 i Life,

Idag ger jag blanka faan i att jag är sjuk som ett jävla mähä och går och tränar ändå. Det funkar ju liksom inte att vara sjuk i mer än en vecka. Idag ska vi även testa tälten till Peace & Love.

Veckans to do:
Söndag; Träna, slå upp tält, grilla.
Måndag; Jobba, skriva slutrapport, träna.
Tisdag; Träna, lämna in slurapport, Träna.
Ondag; Packa, träna.
Torsdag; Ta mig till Borlänge, måsten; No fun at all, Winnerbäck, Tysta Mari, Thåström, Mötley crüe, Kleerup.
Fredag; Peace & Love, måsten; Babyshambles!, Gogol Bordello, Turbonegro, Baboon show.
Lördag; Peace & Love, måsten; Dia psalma, Blindside, Kalle Baah, SMK, Raised fist,
Söndag; Ta mig hem från Borlänge.

Usch, jag känner mig helt off. Jag är fortfarande på avtändning från skolan. Och jag har fortfarande major prestationsångest.

Midsommar

Publicerad 2009-06-20 13:51:18 i Life,

Hade jag fått välja så hade jag nog fortfarande legat och sovit nu.

Ta aldrig emot något som Tias bjuder på, det är det enda jag kan säga. Han bjöd på något som var på 1 000 000 Scoville vilket inte är särskilt trevligt. Alla på festen trodde att dom skulle dö och jag var inget undantag. Det var seriöst det värsta jag någonsin har fått i mig och jag tackar min lyckliga stjärna att jag inte tog mer än en yttepyttetinyliten droppe. Det bränner fortfarande på läpparna.

Gårkvällen var trevlig. Det blev precis så där som jag ahde hoppats på och lite grann sådär som man verkligen inte hoppas på men det är väl sådant man får räkna med.

Grytgöl ikväll mina kära? Vem vill inte bugga till Max Rogers liksom.

Torsdag

Publicerad 2009-06-18 11:39:22 i Life,

Dagen innan midsommar.


Har jag förövrigt sagt att jag inte har min älskade piercing kvar. Den under läppen. I söndags när jag och Helena satt på Babylon så lyckades jag med att prata såpass mycket att jag slet ut den på mig själv med överläppen. Både jag och Helena var väldigt chockade och nu har jag en liten hudflärp under läppen som man kan fladdra på. Tänker inte göra om den eftersom jag har heft en del problem med den vilket är väldigt synd. Frågan är var min substitutpiercing ska sitta? Några förslag?

Skrev ett jättefint inlägg igår men det försvann. Älskade blogg. Nåja. Helena och jag ska iaf idag dekorera vårt big-ass-jävla-partytält som inhandlades igår. Det kan bli trevligt. Synd att det regnar och ska bli uschligt kallt imorgon men det är sådana saker som man får ta när man bor i Sverige.

Brorsan muckade för 40 minuter sedan, kan bli trevligt att få ha hemma honom för första gången på 11 månader. Inte för att jag bor hemma längre men ändå. Dawn of Silence har förövrigt världens sämsta planering... Planerar in musikvideoinspelning när det är Peace & Love och Metaltown. Riktigt dåligt.


KL och jag på Ettan uteservring förra året.
Det var en bra sommar.

Tisdag

Publicerad 2009-06-16 11:47:57 i Life,

Suck, suck, suck.

Ibland kan Jörgen vara så jävla envis.
Det värsta är att jag är precis likadan.

Du vet att det blir Mayhem.

Publicerad 2009-06-15 11:33:40 i Life,

Annars då?

Hade en riktig Finspångs-dag igår. Låg bakfull på soffan fram till eftermiddagen då jag och Helena möttes upp på Babylon för lite kebab och en jävla massa skvaller. Satt där i några timmar och vill inte tänka på hur många cigaretter som röktes. För många var det.

Knatade över till Netto för att handla presenter åt Malin som fyllde 21 igår. Vi köpte ett halvmeter stort grattiskort, en svamplampa, ett bocciaspel, en förpackning rosa toalettpapper och 27 stycken kinderägg. En snabbvisit hem till pappa Helena för att slå in presenterna och måla på det fina kortet och plockade efter det upp födelsedagsbarnet på Kapellvägen. Vi åkte ut till Lotorpsbadet och satt på picnic-filtar, frös ihjäl och kedjerökte. Efter ett tag drog sig alla hemmåt för lite godhet mot respektive pojkvän så att vi kunde träffas senare igen.

Helena och Malin plockade upp mig vid nio-tiden och vi cruisade Finspång med Helenas underbara volvo 240 (geek), stod på Viberga-parkeringen och dansade och lyssnade på musik. KL slutade jobbet vid nio så hon joinade vid halv tio tiden, då åkte vi in till Norrköping för att äta äcklig fettomat som jag gladeligen proppade i mig på Max. Brummade tillbaka till Finspång och cruisade järnet. Hittade en vit 240 som vi följde efter och lös på med helljuset, fnittrande körde vi om och drog därifrån. Insåg att det var en kille som är bekant till några utav oss men han förstod inte att det var vi. Han började följa efter oss och halvracea och då blev vi hysteriska i bilen.

Inser nu hur obotligt töntigt det låter när jag skriver det men hälften som läser lär förstå och andra hälften är antagligen uppväxta i Sthlm och vet inte skillnaden på en 740 och en 240.

240n hämtade upp en saab 9000 och där åkte vi runt och hoppade groda mot varandra. Helt sinnessjukt roligt och det är alltid lite malligt att sitta fyra brudar i en svart, tonad 240 och varva.

Tog mig hemmåt vid ett och somnade rätt gött.


Såhär såg det ut för ett år sedan när vi cruisade samma Finspång i samma bil
men något mer maskerade än igår och med tre stycken i framsätet.
Vi kan vara rätt roliga när vi vill
Ida - Malin - Helena

Det var det.

Publicerad 2009-06-13 10:21:46 i Life,

Herregud. Vad ska jag säga om spelningen igår? Vi kom dit som vi skulle vid halv åtta-isch, blev varmt välkomnade med hawaiiblomshalsband, neonarmband, världens största baguetter, nötter och läsk. Inte helt fel. Sedan strulade tekniken lite så vi fick inte soundchecka innan CK. Fine tänkte vi och moffade mackor. Tio i nio skulle vi börja spela, fem i nio slutade CK soundchecka.

KUL! Så det var bara att köra igång på grejer som var felinställda och helvetiska och med ett ljud som lät som när helvetets portar öppnas. Ljudteknikern sög gigantisk elefantballe och pillade på tekniken hela tiden vilket resulterade i kaos, först megadiskant, sedan bara bas för att sedan bli helt tyst och om och om igen. Lite senare gick iaf CK på och lyckades efter 5 låtar spränga slutsteget.

GREAT! Så upp på scen igen och spela resterande timmen genom EN monitor. Vi hade inga lurar och kunde därför inte quea, kolla så att det var rätt låt, kolla volym och liknande. Det var vid några tillfällen när låten efter brakade på i en ljudvolym som sprängda dom stackars dansade pubertala ungdomarnas öron.

Ja herregud. Men kul hade vi, specielt roligt var det att peta in en polkagris i Karins baguette när hon tittade bort. Hon blev lite chockad när hon hittade den.

Nej, idag ska vi fira Linus som tar studenten. Dock bor vi på jävla stenålder;
Ingen värme (Jörgen är för snål, på sommaren ska man inte behöva ha värmen på)
Ingen ugn (den exploderade ju för några dagar sedan)
Inget varmvatten (varmvattenberedaren gick sönder någon dag efter ugnen)

Så hur faan jag ska tvätta håret vet jag inte riktigt. Åker kanske ner till mamma och göra det. Men en sak ska jag säga er; Det är faan inte lätt att leva utan ugn, speciellt inte när man är utan varmvatten och skulle vilja värma på lite vatten i ugnen.

På återseende.


Karin och jag igår.
Man kan se min nya frisyr lite granna.

Home alone

Publicerad 2009-06-11 22:38:35 i Life,

För första gången så ska jag lägga mig själv i detta hus. Jörgen är inne i Norrköping och partajar lite med några vänner. Jag är en snäll flickvän och sitter hemma. Dock kan det vara rätt skönt också. Fast jag hostar som om det inte finns någon morgondag. Usch.

Men jag är jävlig snygg i håret. Rött och svart och kort och långt. Kan det bli bättre?

Nahe, nu ska jag gå och lägga mig för jag ska jobba 9-16 imorgon och sedan bär det av till Nypan för spelning och ihopsamlig av kvarglömda saker som jag behöver över sommaren.

Tjing, tjing.

Arvika, baby. Arvika!

Publicerad 2009-06-11 14:22:20 i Life,

IndiKaar spelar på Arvika, waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag och Karin på Arvika!

Fy faan vad vi är bra.

Host

Publicerad 2009-06-11 12:31:01 i Life,

Jag har världens sämta pojkvän! När man blir sjuk så ska dom ta hand om en och köpa goda saker och massera fötter och sådant. Inte bli ynkligt sjuka själva och ligga i sängen och snora. Jag måste försöka bättre på hans immunförsvar så att han itne alltid blir sjuk så fort jag blir det. Detta är femte gången det händer att han blir sjuk direkt efter mig och eftersom han är karl så blir han så mycket ynkligare.

Men jag har moffat jordgubbar och filmjölk så jag har bestämt mig för att bli frisk till kvällen.

För ikväll ska jag klippa mig och färga håret! I love it.

Pust

Publicerad 2009-06-09 20:02:50 i Life,

Easy linen var väldigt jobbig. Trodde ett tag att jag skulle spränga knät som utav någon härlig anledning alltid spökar så fort jag sätter igång med hårdträning. Förbannade överrörliga leder och förstörda knän, dom ställer alltid till problem.

Nej, nu ska jag ligga och sifta på soffan och vänta på att Jörgen blir klar med maten. Jag ordnar lunch och han fixar middag. Det är en rätt okej deal.

tisdag

Publicerad 2009-06-09 11:49:53 i Life,

Kom på imorse att jag missade att titta på studentbalens fina klänningar och grejer igår. jaja, så kan det gå. Jag var jävligt snygg på min bal och det är väl det enda som räknas.

Martini: På torsdag kör jag Easy line på morgonen och vattengympa på kvällen, boka, boka!

nedrans, lunchen ska vara klar om tio minuter. Svampomelett står på menyn.

Såja

Publicerad 2009-06-08 16:26:19 i Life,

Tärningskort för sommaren fixat och första träningen avklarad. Jävligt gött att andra blir ikväll också. Har bokat upp mig och mammapilates ikväll, spännande, spännande. Det gäller att gå hårt ut förstår ni, då ger man kroppen en chock och då tycker den att det är jääääääääätteskönt att bara träna fyra gånger i veckan sedan. Det är iaf min plan.

Finspångare med medley-kort; Hör av er - jag är på all sorts träning. Nästan.


Fet
ska bli Fit.

Hm.

Publicerad 2009-06-08 10:48:43 i Life,

Ursäkta mitt psykbryt igår. Jag antar att jag inte tål sommarens stresslösa dagar bara. Det är inte riktigt min grej.

Jag håller på med min projektplan till examensfesten. Jag fick feedback på den samma dag som festen var. Lite sent kan man tycka men så är det. Så idag ska jag rätta den och skriva dit lite grejer som jag struntade i i förra utkastet. Sedan ska jag och mamma och träna. Det blir dock inte till att gymma eftersom jag glömda att packa med mig skor när jag åkte ifrån Nyköping. Men, men. Jag ska dit på fredag igen för en spelning så det blir till att leka fisk fram tills dess.

Ska försöka få mamsingen att åka vattenrutschbana också men det får vi se hur det går.

På återseende.

Psykos?

Publicerad 2009-06-07 14:25:13 i Life,

Har ni någon gång funderat på om ni är psykiskt sjuka för att ni har så mycket ångest och så många tankar i kroppen?
Jag bara undrar.

Jag måste ta en paus ifrån saker och ting.
Jag pallar inte.

Hoppsan.

Publicerad 2009-06-05 20:47:15 i Life,

Hm....

Jag stod och lagade pizza åt mig och Jörgen och hade satt på ugnen. Hade köttfärs på plattan för att steka lite och skulle hämta en spade att peta i köttfärsen med. Precis när jag får tag i en spade och ska gå tillbaka till spisen så exploderar ugnen! Alltså inte hela men luckan som är helt i glas exploderade. Helt sinnessjukt. Tur att jag inte hade hunnit tillbaka till spisen...

Glassplitter över hela köket och en mycket chockad Ida blev resultatet. Ugnen var även ny, Jörgen fick den i present när han fyllde i mars. Så bewere mina vänner, ugnar är inte så ofarliga som dom ser ut.

Klockan sju imorgonbitti beger jag mig mot Enköping för att hälsa på brorsan i lumpen.

Nu kommer visst Jörgen med maten, han fick åka bort till Henry för att värma den.

Fnys

Publicerad 2009-06-04 16:55:57 i Life,

Nej, nu stänger jag av datorn och packar ner den för det är omöjligt för mig att packa när den finns.

Dagens efter.

Publicerad 2009-06-04 12:19:22 i Life,

Jag är nöjd.
Jag är jättenöjd.
Fast jag har ont i varje kroppsdel.
Fick ett peptalk igår som handlade om att jag är bättre än vad jag tror.
Jag kanske borde fundera på det.
Och det ska jag.
Hela sommaren.
Sedan ska jag komma tillbaka  i höst och vara starkare.
Och efter det kan inget stoppa mig.

Nu - Packning och städning.

Svarta burken

Publicerad 2009-06-02 12:24:17 i Life,

Läste lite fördjupat i den här historian om flyplanet som är försvunnet. Det försvann påväg från Brasilien till Paris i ett områden precis vid afrikas östkust kallat Svarta burken. Vet ni vilket land som ligger strax nedanför detta område?

Gambia.

Vissa utav er har hört min historia om hur nära döden jag trodde att jag var när vi flög hem från Gambia i november -07, ni som inte har hört den får fråga för jag pallar inte skriva ner den. Men jag kan säga att jag har nog aldrig var så rädd och panikslagen i hela mitt liv.

Det var alltså antagligen Svarta burken vi åkte igenom med turbulens och oväder och det känns så betryggande att det råder radioskugga över området... Fy faan. Det hade lika gärna kunnat vara vårt plan som var försvunnet. Jag har alltid varit ganska flygrädd, Gambiaresan ökade bara på det men nu vet jag inte om jag någonsin kan flyga igen.

Jag är vattenrädd också. Jag får helt enkelt cykla runt när jag ska resa.


I Gambia besökte en bakfull Ida en SOS-barnby och
kramades med en massa übersöta ungar.

All I want

Publicerad 2009-06-02 10:56:50 i Life,

Jag rangordnar rätt mycket i mitt liv just nu.
Saker och ting verkar vara mer åt helvete än vad jag trodde.
Hjärnan är som vanligt helt jävla upfuckad.
Kan det inte finnas en sjukdom som bara heter psykiskstördhet.
Och piller mot det.
Dom hade jag behövt.
Men annars är allt bra.
Precis sådär jävla skitbra som alla ljuger om att det alltid är.
Bruno K. Öijer verkar nästan logisk när jag studerar mina tankar.
Nej, nu skiter vi i det här och ler igen.

Jag vill till Bodaborg.


Johnossi - 18 karat gold

Gomorra

Publicerad 2009-06-01 09:59:39 i Life,

Jag tänkter inte inte säga Godmorgon, jag säger Gomorra för dagen som skulle ha blivit bra och massa småpill med examen har nu blivit uppblåst hur mycket som helst. Förbannade måndagsmöten och talande karlar. Men, men. Jag svarade "I fix" så då är det bara att göra det.

Holiday spelas på radion. Så ironiskt.

jahopp

Publicerad 2009-06-01 00:10:18 i Life,

Nu så sitter jag här 4335 kronor fattigare men tre biljetter till Peace & Love rikare.

Nu så kommer jag gå in i idé för att preppa det sista med examen. På återseende.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela