Ida af Larsson

Stanna världen en stund

Publicerad 2014-03-28 15:42:41 i Life,

Våren har kommit till Norrland, underbart! Flera plusgrader, strålande sol, klarblå himmel och en himla massa snö som smälter. Det är riktigt fint det. Det kallas för vårvinter och är ändå rätt speciellt. Men sommaren ska bli fin den också, även om det ser ut som att Jonas och jag kommer att vara ifrån varandra i flera månader...
 
Har haft en superskön fredag. Sovmorgon, skickat en ansökan om stipendieresa, slötränat på gymmet, suttit ute i solen och tagit ett långt skönt bad. Ikväll är det dejtkväll och det är Jonas tur att stå för planerna. Än så länge vet jag ingenting, mer än att jag inte får gå ner till köket och för tillfället måste spela hög musik och hålla mig på kontoret... Mucho spännande. Och helgen peakar bara efter det. Imorgon är det fotbollsturnering som ska bli så sjukt kul och på kvällen blir det utgång på kåren. På söndagen är första finalmatchen för Jonas och laget i kvalet till Allsvenskan. Gööööör spännande!
 
Det här lyssnar jag på just nu. GES första skiva <3
 
Själv har denna popduo världspremiär i påsk. Vi startade året med att ta en bandbild dock. Livet som artist är hårt.
 
 
 
 

En till videosnutt!

Publicerad 2014-03-26 16:05:00 i Life,

På lördag har Musikhögskolan fotbollsturnering och jag är med journalistiktvåans lag. Det var lottning till grupperna i måndags och det sändes live på nätet. Givetvis går det att kika på i efterhand och här är det:
 
Sändningen börjar 6:00 in i klippet och introfilmen för vår klass (bad-ass-mptherfuckers) sätter igång strax efter 8:00.

Seg helg

Publicerad 2014-03-16 17:25:18 i Life,

Just nu går veckorna fort men samtidigt väldigt långsamt. Är knappt något i skolan så det här med att hålla ordning på veckodagarna är ganska svårt. Är väldigt trött på Norrland för tillfället. Det kommer verkligen och går det här med hemlängtan och saknad efter bekanta kvarter. Främst är det nog dock vännerna som lockar. 

Men vi har lite drygt ett år kvar här uppe. Det är ju verkligen ingenting. Och så fort som det blir vår här på riktigt (typ i maj) kommer det nog att kännas bättre också. Längtar efter att få vara ute mycket i naturen i år. 

Utflykt till Vallsberget förra helgen. 

En gäst i studion!

Publicerad 2014-03-05 09:54:13 i Life,

Äntligen har våra examinationssändningar från kursen Programledarrollen kommit ut. Jag och Emma samkörde vår sändning och trots en meter i längdskillnad så är jag mycket stolt över vår sändning.
 
Dock den inte gå att bädda in men tryck här så kommer du till programmet. Mycket nöje.
 

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela