Ida af Larsson

Mot Norrköping!

Publicerad 2010-12-30 08:44:42 i Life,

Snart ska jag ta tåget till Norrköping. Där ska jag möta upp Elli för att shoppa en massa grejer till fjällen och nyår. Och kanske skvallra lite, det brukar liksom bli så med mig och Elli. Och klaga på alla människor runt omkring oss. De jävlarna.

Att ha en lön.

Publicerad 2010-12-29 18:28:12 i Life,

Det är helt sinnessjukt skönt att ha en ordentlig lön. På två månader så har jag lyckats pillat in över 10 000 på sparkontot. Fast sedan har jag en del inköp som måste göras; mobil, extern hårddisk, diskmaskin och bil. Eller ja, måste och måste men det vore fint. Och i februari ska vi iväg på skidresa så det kommer läggas lite pengar på ordentliga vinterkläder, skor och andra bra saker att ha när det är mindre än 10 plusgrader.

Mobilen lyckades jag tappa ner i en skål med köttsaft i under helgen, numera så låter en knappnål som faller mer än min mobil när den ringer. Så om jag inte svarar så vet ni varför.

Julen var helmysig. Massa gott käk, fina julklappar och härliga kusinbarn. Ja, ni vet väl hur det är. Nyår kommer antagligen att spenderas i Finspång tillsammans med två av mina vapendragare och lite randoms.

Nu ska jag packa lite inför min semester i Finspång innan jag går iväg och handlar mat till kvällens mys i soffan.

The kids don't stand a chance.

Publicerad 2010-12-19 19:58:38 i Life,

Har blivit helt såld på B.o.B. Snubben som bland annat har gjort låten Airplanes (feat Paramores Hayley). Hans senaste skivan är totalt awesome och framförallt låtarna The kids, Magic och Fame. Lyssna på hela skivan när ni har tid, det är lättsmält men det tycker jag är charmen med det hela också.

Gårkvällen var väl ingen explosion i lycka direkt men helt okej. Det fanns så mycket känslor igår att det liksom bara var bra att det inte slog över.

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Börjar bajstidigt imorgon igen och jobbar AK på kvällen så det kan behövas lite sömn.

Magic

Publicerad 2010-12-18 18:28:13 i Life,

Veckan har gått väldigt fort men samtidigt sjukt långsamt. Men jag lever och har fått en anställning på 100% fram till augusti på grund/särskolan. Det kommer bli så sinnessjukt roligt och mitt arbete kommer att betyda så otroligt mycket för en person att ni inte kan ana.

Idag så flyttade Isabel från Nyköping. Sorgligt men sant. Jag och Lisa stod och vinkade av henne när hon brummade iväg i sin lilla volvo. Lyckades få till de flesta julklapparna också och såg sedan handbolls semin på tv. Jag grät som ett barn när det stod klart att vi kommer att spela final imorgon. Sport är för mig oftast mer värt att utöva än att se på men handboll är verkligen min svaga punkt.

När nu Isabel har dragit från stan så träffas den väldigt inofficiella klubben "Vi som blev kvar i Nyköping" ikväll. Det blir mys hemma hos Lisa och de andra två medlemmarna Maja och Robin. Robin har precis kommit hem från en flera månader lång europaturné med Blindguardian (?) så det ska bli spännande att höra alla historier.

Jag känner mig dock lite blödig ikväll. Först det med Isabel, sedan matchen och även en del andra saker jag inte orkar dra upp. Blödig och kramig.


Isa gillar inte riktigt denna bild men jag älskar den.
Den visar så mycket personlighet.

Jag tror inte på hypade poeter.

Publicerad 2010-12-11 17:41:40 i Life,

Ännu en dag snart till ändå, men vilken tur då att det kommer en superkul kväll! Det är utflyttningsfest i Villan med stort V så det ska jag traska bort till sen. Sjukt kul.


Stiko Per Larsson - Tro inte på nått
En urusel live-version men det var den enda som fanns.
Lyssna på låten på Spotify istället,
jag lovar er att det är de bästa 4,5 minuterna ni kan spendera.

Dagarna går undan

Publicerad 2010-12-10 17:48:18 i Life,

Jag är så fruktansvärt trött. Det blir en tidig kväll för mig idag. Jag är inte ens säker på att jag orkar resa mig från soffan.

Igår hade vi julbord med skolan, sjukt roligt. Vi "yngre" (jag 22, Mathilda 24, Tobbe 30, Robban 34) satt och var allmänt störda. Gårdagen kan ha en bidragande orsak till att jag är så trött nu...

Ligger och lyssnar på Simon & Garfunkel och har ett sånt där depp-mode. Inte för att det är ett jobbigt depp utan mer för att jag kände för lite svarta moln. Ni vet hur det kan vara.

Shit alltså. Jag är djävulusiskt trött. Och förvirrad. Men om det tar vi någon annan dag.



Simon & Garfunkel - Scarborough Fair.
Så vacker att det gör ont i hjärtat.

Hugger i sten

Publicerad 2010-12-02 08:26:54 i Life,

Att lyssna på Winnerbäck och fundera över djupa frågor är inte direkt en vanligt start på morgonen. Men det har sin charm också. jag menar, här sitter jag med tandborsten i munnen och funderar på vad jag blir lycklig av.

Nu ska vi bara ta oss igenom timmarna fram till imorgon eftermiddag. Då är jag lite ledig iaf. Måste toköva på körsångerna eftersom vi har uppvisning på söndag...

Ska testa en jacka idag som jag har tänkt att ha i fjällen. Vet inte om den pallar kylan men det får vi se.

Nu är det jul igen.

Publicerad 2010-12-01 17:46:37 i Life,

Jag har två spelningar på mindre än en vecka. På lördag så spelar jag och MalinHUGO i Norrköping och på måndag så spelar jag och KarinLilla Hotellbaren i Sthlm. Den spelningen kommer att bli fett kul. Vi har t.o.m. en ordentlig "get in" och får käk innan. Det är inte illa pinkat för DJ's på amatörnivå. Nu hoppas vi dock på lite festivalspelningar i sommar, vore inte helt fel.

Egentligen så är onsdagar träningsdag men jag insåg att det är jättedumt att faktiskt hålla på det när det är min enda lediga kväll den här veckan. Jag kör lite vardagsmotion i form av städning. Det behövs verkligen. När jag nästan varje dag bara kommer hem och slänger allt på golvet innan jag stupar i säng så har det byggts lite högar lite här och där. Tänkte även byta till julgardiner om jag hinner.

En efterlysning; ELLI VART HÅLLER DU HUS? SLUTA JOBBA OCH RING MIG NÅGON GÅNG!

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela