Ida af Larsson

En skön dag

Publicerad 2007-07-31 22:24:57 i Life,

Imorse gick jag upp vid fem och gjorde "Emil-kommer-hem-från-jobbet-spa" vilket är dunderlyxigt och supernice. Jag ska knata upp vid halv sex idag och anordna spat (vad heter det i bestämt form, spat eller spaet?) igen men jag slipper gå upp vid fem för idag ska jag inte baka paj innan han kommer hem. Är jag galen? Ajaa, kär och galen hette det va?

Det är bajs på tv.

På fredag så ska vi ha sexpartaj hos Erik (Eriksson) och det ska bli dunderkul. Girltalk och sexleksaker, kan det bli bättre? Alkoholfritt för min del och det ska bli skönt, jag är trött på att alltid dricka. Och på fredag så fyller även min bror 18, den lille skiten får gå på krogen.

Nu ska jag sova,see you.

Utmärkt

Publicerad 2007-07-31 01:19:00 i Life,

Jag kan klara av det här, jag tror verkligen på mig själv. Det finns inte en chans att jag misslyckas.

Jag fick en kommentar på förra inlägget;

Jukka:

Finspångare är lika värdelösa på internet som finnar, kolla själv på en finsk sida,
du hittar inget o fattar inte ett skit av det..

Jag skrattade högt när jag läste det. Den värsta kombinationen är alltså en finsk finspångare, jag är ledsen Tomi.

Tack Helena för att du kom och räddade mig igår, jag behövde det verkligen. Du fick mig att genomlida natten relativt smärtfritt. Och tack för pizzan, jag åt upp det sista nyss så den har hållit mig mätt i två dagar.

Jäkla Finspång

Publicerad 2007-07-30 23:14:29 i Life,

Hur svårt ska det vara att hitta en lägenhet i Finspång? Det är mer eller mindre bara Vallonbygden som har en fungerande sidan, jäkla Finspångsbor att inte förstå sig på det fenomenala mediet Internet.

Lonley day

Publicerad 2007-07-30 21:00:42 i Life,

Such a lonley day
and it's mine.

En bra dag, mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Även fast jag känner mig ensamast i hela världen. Det känns som om det är hopplöst men det hindrar mig inte från att försöka ändå. Det känns hopplöst men ändå så tror jag inte på något så mycket som på det här. Hänsynslösa värld.

Blondie and Browno - snart i en stad nära dig.

Just det, jag ska sluta dricka. Jag ska få ha ett visst antal gånger som jag får dricka per år och så får jag välja själv när jag vill ta dom. Men jag måste sluta dricka så mycket som jag gör nu. Fast jag slutar förstås bara om jag fortfarande har kvar min anledning. Annars så ska jag och Helena bli Borås första miljonär-alkoholister.

Jag tror att det kommer att bli många fler inlägg denna natt också. Det kan lätt bli så när nattångesten kommer. Åh som jag hatar den, den äter upp mig  varje natt och jag kan inte andas ut förän det blir morgon.

Snart så

Publicerad 2007-07-30 05:30:08 i Life,

Nu är det bara ett rum kvar och sedan så har jag städat hela lägenheten, skönt.

Dumt

Publicerad 2007-07-30 03:07:15 i Life,

Ja, det kanske var lite dumt gjort men det är så vackert.

Huvudvärken gör sig påmind.

Min vän...

Publicerad 2007-07-30 00:39:31 i Life,

...varför blir det alltid så här? Om jag inte lyckas klara ut det här så ska jag flytta långt härifrån och aldrig låta någon komma nära. Jag ska aldrig berätta saker om mig som nästan ingen vet. Jag ska aldrig prata om min Pappa och hur jag känner kring saker och ting. Jag ska aldrig ha en längtan efter att vara någon nära. Jag ska aldrig mer göra mig fin för någon och jag ska aldrig mer drömma. Jag ska aldrig tänka på framtiden som något bra utan bara ett nödvändigt ont för att komma fram till den dagen jag dör. Jag ska börja dricka mer alkohol än vad jag gör nu och sitta för mig själv i min slitna fotölj framför tvn som spelar nationalsången och flyga iväg i en dimma där jag har bosatt mig. Jag ska bränna alla kort och alla saker som påminner mig om att jag en gång ville vara någon. Jag ska aldrig mer se någon i ögonen för jag kommer att vara rädd för att se medlidande och förakt. Jag kommer att supa mig så full så att jag vaknar mitt i skogen under en tall och bli arg över att jag inte frös ihjäl.

Varför kan jag bara inte få vad jag vill ha en gång?

Lyssna inte på mig, jag är onykter och jävligt nere.

108

Publicerad 2007-07-29 23:01:24 i Life,

Och när du har rest dig,
vänd dig inte om.
Det finns ingen väg tillbaka
varifrån du kom.


Jonas Gardell

Längtan

Publicerad 2007-07-29 21:25:24 i Life,

Snälla ring och säg att allt kommer att bli bra. Säg att det bara var ett dåligt skämt. Säg att det var en mardröm. Säg att du hallucinerade. Säg vad som helst bara det kan få bli bra igen.

Tack Helena, Tack Ellen.

Ilska

Publicerad 2007-07-29 17:29:12 i Life,

regn - solsken - regn - åska - ?

All den här jävla ilskan.

Slutet

Publicerad 2007-07-29 17:23:12 i Life,

Är det här slutet på vår saga? Jag vill inte att det ska vara det, jag vill bara ha dig kvar.

Den som sa "Att ha älskat och förlorat är bättre än att inte älska alls" visste inte ett skit om vad den pratade om. Hellre att aldrig känna kärlek än att vakna varje morgon och veta vad man har förlorat. Men varför ska man vakna varje morgon när man vet att man ha förlorat i spelet?

Jag grät när jag läste det här. Jag vill åka dit och sitta vid hans föräldrars grav och gråta.

Tjolahopp

Publicerad 2007-07-29 04:28:03 i Life,

Det var en mycket trevlig kväll, vi började på ettan och åt jättegod mat. Även om jag och Eriksson lätt hade fått i oss varsin till. Sen så bar det av till CC och en jäkla massa alkohol, jag drack inte så mycket. En drink och några öl och sedan så tyckte jag at det fick vara nog. Vi åkte ner med en kille som gasade som faan, antagligen för att impa på mig och Helena men det gjorde han inte. Vi gick till ettan när vi kom ner och där var det väl inte särskilt mycket folk men fruktansvärt billig öl (20 kronor) så vi drog upp till kristallen. Där var det en jäkla massa folk för dom hade ordnar något som dom kallade sommarfest.
Kvällen slutade med att jag tog en garlic meal och snackade med polisen. Polisen var skittrevlig fastän jag inte fick skjuts hem.

Nu sitter jag här, seg ch jävlig och väntar på att Emil ska komma hem. Men jag ska nog gå och lägga mig och titta på Hey Baberiba och hoppas på att en och en halv timme går jäkligt fort. (Det är ju faktiskt bara typ 3 avsnitt, säg fyra).

Tack alla som förgyllde min kväll och tack Emil för att du är så underbar, jag vill aldrig vara något annat än din.

Jahaa, var det fredag idag?

Publicerad 2007-07-28 01:59:30 i Life,


Det känns som om det är onsdag men jag surar inte för att det är fredag. Idag så har jag jobbat extremt mycket och sedan har jag haft en lugn hemma kväll med Helena och tittat på film och snackat skit.

Emil jobbar natt så honom har jag sett två timmar idag. Det känns jobbigt och speciellt nu. Det är mer eller mindre omöjligt för mig att vara själv men när jag ser Emil så får jag ont i magen och vill bara böja mig fram och spy. Jag mår så jäkla dåligt över att jag har betett mig som en idiot. Jag förstår inte riktigt varför jag måste förstöra allt som jag trivs med. Det finns två olika stadier i måendet där gamla, destruktiva vanor gör sig påminnda och det är när jag mår väldigt dåligt och när jag mår väldigt bra. Vad hände med att man bara kunde vara lycklig och nöjd?

Tack Mallan för en underbar gårkväll och tack Ida för att du så duktigt lyckades förstöra den.

Jag har dubbelseende och ont i huvudet, betyder det att jag bör gå och lägga mig? Nej, det betyder att jag har en tumör som trycker på synnerven. Tumören är påhittad men endå helt verklig.

Jag skulle vilja ha blivit född som blomma för jag tror inte dom har ångest över knäppa saker.

I ett vitt hus...

Publicerad 2007-07-25 19:48:29 i Life,

befinner jag mig i nu. Närmare bestämt hos Helena och hennes pappa. Vi har ätit på Babylon (vad annars?) och solat och nu så har vi lite förhäng innan ettan. Jag ska inte dricka eftersom jag kör bil (som vanligt) men Lill-Erik har redan börjat.

Fredagen den tredje blir det antagligen sexpartaj, och det ska bli sköj! Imorgon är jag inbjuden till Mallan för förkrök inna Kalle Baah och sedan kommer det att bli en jävligt seg dag på fredag med jobb mellan 6-21Jag får se till att inte få allt för mycket innenför västen. Varför jag nu skulle ha en väst?

Nu orkar jag inte blogga mer.

Jo, en sak. Jag är väldigt trött på människor som inte kan förstå att det finns gränser. Min kära vän som var mig så nära har adopterat min pojkvän som part-time-boyfriend och det är mycket störande. Men vad sjutton ska jag säga? "Sluta talla!"? Jag tror inte att hon fattar vad hon håller på med men jag kan inte komma mig för att prata med henne. Jag vill bara bita henne när jag ser henne.

Over and out.

Hur man gör

Publicerad 2007-07-24 11:32:41 i Life,

1. Närma dig långsamt, inga plötsliga rörelser eller ljud.
2. Ta försiktigt tag om påsen i två hörn. Håll gärna andan.
3. Räkna till tre och dra sedan upp påsen så snabbt du kan för att sedan snabbt som ögat svepa ihop den så att det inte finns något flyktjål. Nu måste du hålla andan för annars så kan du svälja dessa satyg.
4. Släng påsen långt bort och låtsas som om det var det mest naturliga du har gjort, någonsin.

(Hur man tar bort en soppåse som är full med bananflugor.)

Anställningssnack med någon kille på Åbergs om en och en halv timme. Jag återkommer om hur det gick.

Emil är en enda anledningen till min lycka.

Harrrrrriiiiii!

Publicerad 2007-07-21 15:32:23 i Life,

Hej, jag heter Ida och är dum i huvudet. Jag skriver ett jättefint inlägg och när jag är klar så ska jag se om man kan hålla in on/off knappen en kort stund utan att datorn stängs av. Det kan man inte.
 
Katten är jättesöt när han är gosig men måste han alltid gosa mitt i ansiktet?

Emil kom heeem, för jag längtar efter diiiiiiiiiig.

Nu har jag varit en sväng hos mormor och det var trevligt. Dock somnade jag efter fikad och låg och sov i hennes hammock men gud vad skönt det var! Utomhus i en mjuk sak som gungar men som man kan vända sig i (det går inte i hängmattor för du snurrar man runt och får ligga på marken).

Lördag

Publicerad 2007-07-21 10:19:25 i Life,

Jävlar vilket huvudvärk jag har. Nej, det är inte bakfylla. Det är nog snarare så att kroppen inte känner ingen det här stadiet på lördgasmorgonar, nykterhet. Kvart i elva kommer mor och bror och hämtar mig så ska vi åka till mormor i Hällesta.

På återseende.

Sängen

Publicerad 2007-07-21 01:05:49 i Life,

Snart läggdags efter en mycket välbehövlig lugn fredag. Jag har ju jobbat mestadels av dagen men jag har hunnit med Helena och en sväng till Emils pappa också. Där blev Emil bjuden på Irish coffee så jag fick köra hem i mörkret och mörkerkörning älskar jag så det gjorde mig ingenting. Vi var i stallet och tog in hästarna också, eller jag gjorde väl kanske inte det i och med att hästar är opålitliga jävlar som bara vill ha ihjäl folk. Dom funkar när man sitter på dom för då kan dom inte bitas/sparkas/trampas men brevid och bakom är det livsfara.

Nu har Emil duschat klart och jag lovade att jag skulle ligga i sängen och inte blogga när han var klar så jag får gå nu.

Just det, Emil har tuppkam. Det är först gången som jag ser hans skalp så detaljerat så det är trevligt.

En snabbis

Publicerad 2007-07-20 12:28:42 i Life,

Jag ska bara informera omvärlden om att min strumpor luktar sur apa efter en vecka på sapa... (orka ha flera par?)

Aj...

Publicerad 2007-07-20 11:59:05 i Life,

Ja, nu har Harry kommit hem. Det hör man på att jag skriker aj.

Jag har sett delar utav världen som jag aldrig sett förut... gjuteriet på sapa.
Jag skulle träffa Emil när han började jobba så att vi kunde ta en cigg ihop och jag har mer eller mindre bara sett hall 3, 4, 7 och huvudkontoret på sapa, men Emil skulle promt gå mot smältverket så jag är nu extremt förvirrad. Jag brukar ha ett mycket bra lokalsinne och jag har även en inbyggd kompas men på sapa så vägrar den att fungera. Jag förstår verkligen inte alls var jag är.

Halv fyra så ska jag hämta Helena så ska vi busa och shoppa piller och vid fem så börjar jag att jobba på Fasetten. Gaaah, jag orkar inte jobba sent på fredagar. Sen så har jag bestämt att Emil och jag ska gå ut i skogen och plocka bär. Jippie.

Varför inte en lista?

Publicerad 2007-07-19 20:45:46 i Life,

A) Ta fram mobilen och gå in på kontakter
B) Håll inne neråt knappen en stund o sen släpp
C) Skriv vem det blev som svar på frågorna!

1) Jag heter: Bertilsson (gamla körskoleläraren)
2) Jag gillar: Ekholms konto (Hahaa, visst.)
3) Jag hatar: Emil (say what?)
4) Jag är kåt på: Frida UKP (Vad annars?)
5) Jag är verkligen super kär i: Jens Lekman (Hahaa, jag tycker inte ens han är bra. (artist))
6) Snyggast i världen: Lena Hork (hahaa, Horkeby! Jag tycker att fd. franskläraren är snyggast)
7) Fulast i världen: MVC (Ja, byggnaden är ju inte överdrivet vacker)
8) Äckligast i världen: Robban Lindberg (Snällt)
9) Muppigast i världen: Token (En karljävel vi köpte smuggel av förr)
10) Tråkigast i världen: Ann-Britt (Hm, det är tur att min moster inte läser detta)
11) Jag ska satsa på: Efraim (Oh, ja)
12) Bästis: Emil (Ett rätt, grattis.)
13) Jag vill ha sex med: Hanna (Okeeej...)
14) Hatar jag mest: Johanna Vaginal (Det kom som en överrraskning)
15) Jag har en hemlighet med: Lovisa Lundin (Som skulle vara att vi inte känner varandra, eller?)
16) Jag skäms över : Oscar F. (Inte överdrivet)


Det här var kul, det kommer nog att göras om.

Surt sa Snövit när hon bet i äpplet.

Publicerad 2007-07-19 20:06:21 i Life,

Nu har jag  anmält mig själv som blodgivare. Jag hatar att ta blodprov och när jag får sådana där jäkla as i armvecket så mår jag skitilla och jag är blå och öm i flera dagar efteråt. Men vad sjutton spelar det för roll om jag kan rädda liv? Jag har förnyat mitt donationsregister också, det enda som jag inte vill donera är hornhinnorna och det är en iten egen grej jag har men annars så får dom plocka vad dom vill. Fasiken, inte tatueringarna. Fast vad skulle dom ha dom till?

När jag var liten så läste jag om en tonåring som hade dött och donerat olika organ och vävnader till elva olika personer som nu levde/levde behagligare tack vare honom. Det var det som fick mig att vilja börja donera men faktum är att det inte var så länge sedan som jag anmälde mig för första gången. Men, men, nu har jag det.

Urk, jag kommer må så jäkla illa när jag ger blod men det är det värt. Om jag får förstås. Jag läste att man inte får ge blof om man har mycket eksem och man måste vänta 6 månader efter att man har tatuerat sig också. Men vänta kan jag göra. Fast jag kommer att bli sur om jag inte får.

Under första besöket så tar man lite provet och fyller i blanketter och har hälsosamtal och det är det som känns så jäkla onödigt. Kunde dom bara inte ha tappat mig på 5 dl blod till så skulle det inte kännas så onödigt.

Jajaa, jag ska sluta tjafsa. Jag är ju ändå på jobbet...
-En kopp thé  min sköna?
-Ja, varför inte?
 

Dagen före fredag.

Publicerad 2007-07-19 14:03:20 i Life,

Min Mamma vill inte bjuda hem mig på lunch, det tycker jag är ganska snålt. Famtuk är att jag snart kommer atf förtvina för att jag är så hungrig. Fast vi har lite fiskbullar hemma (det enda som inte har möglat eller torkat) så jag kanske kan slänga i mig det.

Harry har bott hos Mamma sen i måndags och ikväll ska jag åka och hämta honom. Det har varit lite tomt men oerhört skönt. Jag saknar honom ganska mycket men det känns som att man måste ta en Harrypaus lite då och då.

Jag pratar med Helvetica på msn, hon är nog min bästa vän. Eller så. Fast hon är väldigt seg på att svara.

Nehee, fiskisarna väntar.

Just det, idag när jag åkte hem från jobb nr uno så fick jag ett ryck och köpte blommor åt Emil. Sen så skrev jag ett styce ur en låt på ett papper och tröck dit. Det blev sådär fint spontant. Hahaa, jag kan vara gullig om jag vill. Så jag väckte honom med att köra upp en ros i näsan på honom.

Magvärk

Publicerad 2007-07-18 14:04:06 i Life,

Äckliga magvärk försvinn! I hate you.

Huvudet är helt borta idag. Jag kommer på mig själv med att bara sitta still och stirra på ingenting alls. Men vissa dagar måste vaa så också. Inatt ska jag ta mig sjutton somna tidigt iaf, det går inte med några få timmars sömn.

Igår så fikade jag med Johanna och Emilia och sedan hängde jag med Helena. Vi tog en sväng till Lotorp för att visa ett par Kimstadbor var det låg, så snälla är vi. Jag skulle vilja att någon var så snäll mot mig om jag var borttappad så det är klart att men måste göra likadant.

Jag känner att jag kommer att skriva en massa lustigheter i bloggen om jag fortsätter så jag lägger av och söker jobb istället. Lägligt.

Utmattad

Publicerad 2007-07-17 12:36:48 i Life,

Det är skönt att det inte är så många veckor kvar att jobba för att jag börjar att krevera. Samtidigt som det inte känns som om jag har tid lver till nått så blir jag tokig om jag sitter stilla. Aja.

Nu ska jag slänga mig in i duschen, skjutsa Emil till jobbet, möta upp mamma för att luncha och gå till resa och sedan ska jag invänta på att klockan blir fyra och jag ska fika med Johanna.

Jobbet

Publicerad 2007-07-16 19:26:29 i Life,

Jag sitter här på jobbet, Emilia sitter bara och kollar på film så jag har inget annat att göra än att skriva blogg. Och ha en jäkla mensvärk. Skit också. Jag vill hem till Emil nu.

Imorgon är enda dagen som jag inte jobbar dubbelt och då ska jag och Johanna och eventuellt Emilia till p2 och fika. Väl där så ska vi väl planera fredagen då det kommer att rivas av en hejdundrans tjejfest! Ahaa. Det är bara det att jag har nada att dricka och inga pengar. Emil och jag har tillsammans 30 spänn som vi ska leva på tills den 25. Hm, äta hemma hos mamma varje dag kanske?

Ja, nu kan jag inte sitta här längre. Nu ska jag sätta mig frmför tvn och hoppas på att mullvadsjäveln kan drunka snart så att jag kan få gå hem.

Söndag

Publicerad 2007-07-15 22:09:53 i Life,

Det har varit en riktigt seg dag idag. Bakfylla blandat med ångest, oro och rastlöshet. Igår var det partaj hos Mallan i Igelfors och jag och Emilia kom dit i tid till att se folket däcka/spy/ramla etc. Vi kom dit vid nio så det märkas vart det var vi hade hamnat. (Dunken kom såklart fram efter ett tag) Men det var sjukt roligt och "varje lördag vecka 28" kommer det att upprepas. Sedan så bar det av in till Finspång och häng på ettan toaletten. Ja, det hände mycket men detta var kvällen i stora drag.

Nu vankas ännu en helvetes vecka med dubbeljobb och det där förbannade jobbet på sapa. Jag avskyr verkligen det men vad ska man göra om man vill överleva?

Ja, nu ska jag fortsätta att titta på Beck och kamma Emils hår (han sover).

Foto!

Publicerad 2007-07-13 19:54:27 i Life,

Idag har jag och Wincent varit ute och tagit en massa bilder. Jag orkar inte förklara hela grejen för jag ont i huvudet av för lite sömn men bilderna innehåller en Ida i 80-tals kläder.

Imorgon är det grisfest hos mallan och då ska jag och Emilia dit. Det kommer nog att bli kalasbra. Jag vill egentligen ha Emil med men han jobbar helg. Crap.

Ajaa, dags att dra iväg mot ölen. See ya.

Stand up and fight

Publicerad 2007-07-10 13:27:27 i Life,



Hoppas att det här fick dig att må bättre, för jag vill bara slita allt i stycken, svälja det och kräkas upp det. Inte ett jäkla skit är som det ska! Varför håller jag inte på att packa för att börja på högskola i höst? Livet väntar ju inte på mig, jag måste hoppa på första bästa vagn för jag har inte råd att vänta. Just så vill jag bara bygga en mörk koja som det växer gräs i och ligga där tills jag förstår att det inte är där jag ska vara. Allt det som var bra håller bara på att rinna av mig och ut i ett jäkla hav och jag kommer aldrig hitta tillbaka. Jag hatar detta. Just nu är mitt liv ett jäkla äckel. Bor i en två på nyhem med en besatt katt, jobbar som städtant och vikarie på förskola. Inte faan är det här jag ska sluta men jag trode aldrig att jag ens skulle börja här - jag skulle ju börja med något mycket större. Jag skulle flytta till Stockholm och börja plugga med människor som ser samma saker som jag gör och kan förstå sig på något så banalt som måttligt intelligenta diskussioner, sedan så skulle jag gå ut på sådär retrohippa krogar på helgerna och sitta och dricka vin på Bröderna Ohlssons. Vad sjutton hände? Vart försvann mina drömmar och när började jag tycka att det var okej att bo på nyhem och vara arbetslös? Jag vet inte längre, jag trodde jag visste förut men nu vet jag inte. Och snart ska ajg börja jobba också och då kommer alla dessa tankar att bli både större och mörkare för då har jag ingenstans att göra av dom. Faan också, varför nu? Jag vet inte om jag vill forstsätta att gå på den här stigen. Jag är så jävla arg. Jag klarar inte av att skriva mer för snart så kommer jag bara att skriva en massa dumma saker. Förlåt om det är ihopskrivet men det är så tankarna är så varför ska då inte inlägget vara det?

Jag vill hem.











I load you.

Bloggäckel

Publicerad 2007-07-10 12:52:03 i Life,

Jäkla bloggäckel som gör att man bara måste skriva ett inlägg till innan man lämnar datorn.

Vad ska det handla om då? Ja, inte sjutton vet jag. Jag är tom i huvudet.

Ja, jag är sur. Är det så konstigt? Just nu så känns det bara så meningslös att försöka få dig att förstå. Det har ju inte funkat dom senaste 500 gångerna så varför skulle du plötsligt bara förstå? Gasch, varför skriver jag det äns här? Jag antar att jag måste få ur mig det på något sätt och då är bloggen en ganska bra vän. För några vänner som jag skulle kunna prata med det här om finns ju inte. Jag har en hel del men sånna här saker förmår jag mig inte att prata om. Inte frivilligt iallafall. Och inte nykter heller. Fast jag ångrar mig alltid dagen efter när jag har berättat något för någon. Åh, detta krångliga som kallas liv.

Mais, c'est la vie.

Refused

Publicerad 2007-07-10 12:26:10 i Life,

Refused är ett utav mina favoritband, dom är helt sjukt coola.  Lyssna.

Nu är jag hemma från första jobbet, vid fyra ska jag iväg till Fasetten. Jag vill veta vad jag har för lön där så att jag kan räkna ut vad jag kommer få i augusti men jäklar om det inte är över tio tusen (från båda jobben tillsammans alltså).

We've all been bitten
We've all been shut down
We've all been beaten, battered, bruised
Told to get down
-Refused ; The shape of punk to come.

Nehee, om man skulle plocka upp lite mat ur kylen så att jag kan äta något innan jobb numero deux.

Möllenö

Publicerad 2007-07-09 22:49:49 i Life,

Jobbat försa dubbeldagen och det var inte så hårt som jag trode. Kan kanske bero på att jag sov några timmar efter första jobbet men ändå.

Jag vill inte gå och lägga mig och jag är inte särskilt trött men imorgon är det dubbeldag igen så jag vet inte om jag måste. Aja, vi får se.

Wincent och jag ska starta en klubb, PP. Det ni.

Läggdags

Publicerad 2007-07-08 20:46:01 i Life,

Jag tror att jag ska gå och knyta mig nu. Jag orkar verkligen inte vara vaken längre.

Jag vill klippa mig och färga håret men jag hittar inga bra bilder på nätet. Någonsom vill ställa upp och leta rätt på en fin bild?

Crap, vi har inget att äta. Jag får handla imorn.

Söndag

Publicerad 2007-07-08 17:52:30 i Life,

Idag är det söndag och bakisdag. Jag är helt trasig i huvudet och bara väntar på att klockan ska bli nio så att det är tillåtet att gå och lägga sig. Jag måste kämpa för att hålla ögonen öppna. Hamnade på efterfest och tog mig hem vid halv sju imorse så det är väl en aning befogat. Det var helt stört roligt igår men jag saknade Emil. Och han är som vanligt iväg och jobbar. Jag tycker att det är det enda som han gör.

Imorn så blir det till att jobba dubbelt, jag har ingen koll på hur mycket jag ska jobba på Fasetten imorn men jag orkar inte resa på mig för att kolla. Äsch, jag kollar upp det imorn. Just så känns det som om jag kommer att vara medvetslös en hel vecka men ändå.

Nu ska jag gå och ta mig ett iskallt glas saft och hoppas på att bakfyllan kan försvinna innan jag avlider.

Lördag

Publicerad 2007-07-07 13:07:21 i Life,


Ikväll är det finspångsrocken och då ska det partas! Just nu så känner jag bara för att gå och lägga mig men det är för att jag precis har vaknat.

Jag har inte ett dugg roligt att berätta i detta blogginlägg, min hjärna (även kallad Petrus) har inte vaknat än.

Just det, jag ska ju leka med Johanna idag. Jag får ta och ringa henne när jag har väckt Emil (kvart över två, han jobbar tolvtimmars natt) och gjort mig iordning samt ätit en utav mina världskända äggsmörgåsar.

Shopping

Publicerad 2007-07-06 20:10:29 i Life,

Jag, Wincent och Eriksson har varit och handlat i stan. Resultatet;
6 Linnen
5 T-shirts
5 Byxor
5 Par skor
3 Tröjor
2 Kjolar
2 Klänningar
1 Hemlig sak
1 Rullskridskor
1 Sjal
1 Vit oljefärg
1 Målarduk
1 Par leggings
1 Skärp
1 Väska (med ugglor)
1 Paraply

Jag tycker att det är helt sjukt bra gjort. :D Dock har vi upptäckt att byxor knappt görs i storlekar under 26 och Erik har 24/25. Jag låter det vara osagt om vad det betyder.

Eftershoppingcigg!

Aprumpa

Publicerad 2007-07-04 20:38:10 i Life,

Jag har varit och städat Huvudkontoret nu så att jag slipper gå upp så sjukt tidigt imorn. Det var mörkt och läskigt men ändå. 

Dom hade inga ägg på Bergslagshallen så jag köpte vitlöksbröd och crème bonjour, det var ett bra och nyttigt byte tycker jag.

Grabbarna grus sitter här och dricker öl och kollar på Glen Killing. Jag orkar inte vara social och trevlig så jag sitter här. Men vad sjutton jag älskar ju Robert Gustavsson så jag får väl knata bort och titta på det. Ajaa, kanske kan trycka i mig en öl. Dock finns det en risk för att jag däckar, tabletterna som jag äter för mina stresseksem (som inte är smittsamt) gör så att man blir dåsig och konstig och om man dricker så förstärker det det. Men det kan bli kul. :) Måste ju kolla så att jag inte blir knäpp på lördag, för då är det Finspångsrocken!

Nehee, vad hände med Harry Potter?

Sickenblås!

Publicerad 2007-07-04 12:32:53 i Life,

Ni vet det där som dom säger i Emil i Lönneberga.

Harry är jävligt jobbigt när han ska leka med muspekaren och fingrarna och han börjar få djävulskt vassa klor.

Jag har jobbat varje dag den här veckan nu och jag tycker att det banne mig kan vara fredag idag. Aja, det är skönt att sluta tidigt iaf.

Något annat nytt? Nej, jag tror inte det. Kom bara ihåg att lokalvårdare är ett jävligt underskattat yrke.

Uäck

Publicerad 2007-07-01 23:48:16 i Life,

Det blir till att jobba imorn, dom ringde förut. "Jag hade glömt bort dig!..." Kunde ni inte kommit på det för en vecka sen, eller om en vecka kanske. Ajaa, klockan sju imorgonbitti ska jag vara vid grinden. Nice kaninbajs.

Det blir kanske inte Kanarieöarna i höst utan Gambia. Det skulle vara helt sjukt kul.

Men, nu ska jag försöka att sova eftersom jag ska upp tidigt. (Som om det skulle gå?)

Söndag

Publicerad 2007-07-01 13:06:13 i Life,

Jahopp, ännu en dag att inte göra någonting med.

Jag ska börja jobba på Sodexho på måndag och jag har försökt få tag i dom men dom svarar inte och ringer inte upp. Det är nämligen så att jag har ingen nyckel och då kan jag inte komma in någonstans, det blir alltså omöjligt att jobba. Vad sjutton ska jag göra?

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela