Ida af Larsson

Hej då.

Publicerad 2008-03-28 14:07:44 i Life,

Nu tar jag mitt pick och pack och försvinner från Finspång.
Bloggpaus tills på söndag.

Packad

Publicerad 2008-03-28 13:23:22 i Life,

Nu har jag packat allting till helgen. Två väskor blev det, en med träningsgrejer och en med lite smått och gott. Ska till mamma sen och lämna Harry också. Kom på förut att jag faktiskt också har en katt som måste tas hand om då är det tur att man har mammor.

Nu håller jag på och städar så att lägenheten är tipptopp när jag kommer hem på söndag. Dammsuga och diska kvar. Tjipptjipp

Rape me

Publicerad 2008-03-28 10:58:18 i Life,

- Nirvana
En utav de bättre låtarna att packa till.

Ska jag ta med mig datorn eller inte på lägret? What to do?!

Packningsdags.

Publicerad 2008-03-28 09:09:14 i Life,

Packa, packa, packa. Jag har inte börjat än men vid halv fem idag ska jag vara färdig och glad. För då är det träningsläger för hela slanten. Dock blev allt omplanerat då planerna är ingensnöade och jag kan känna att man hade kunnit skjuta upp lägret istället för att man ska krångla med att vi ska bo i Igelfors, träna i grytgöl och spela match i Hageby.

Första morgonciggen och skriva packningslista.

Storslagna planer

Publicerad 2008-03-27 21:30:01 i Life,

Jag och Angelica har storslagna planer men det är inget jag nämner nu. Det bör bli lite mera säkert. Och kom inte och snoka för jag säger inget. ;) Jag lovar att informera er när det är på en lite mer realistisk nivå.

Seminariet idag gick överraskande bra.

Jag är alldeles för trött för det här. Nu blir det till att ligga och suga på kudden.

Dags att bege sig.

Publicerad 2008-03-27 11:33:30 i Life,

Jag har så sjukt ont i axlarna och i rumpan efter gårdagens ridtur...

Nu är det dags att lämna lägenheten och så småningom Finspång. Först ska jag skjutsa mamma till jobbet sen upp till Malin och käka lunch. Efter det blir det till att skjutsa Malin till Hällestad och sedan åka till Örebro. Jag tänkte hinna med en sväng förbi KL och hälsa på henne och Wincent men vi får se när det blir.

It's a beautiful day,

Publicerad 2008-03-27 10:22:50 i Life,

don't let it go away.

Sådär ja, nu är jag väl förberedd inför seminariet. Jag tror aldrig jag har varit så här klar. Men det är väl bara ett tecken på att jag har missförstått uppgiften och allt kommer att gå åt skogen.

Vad ska jag göra nu då? Städa kanske, och packa inför imorgon.

Let's dance

Publicerad 2008-03-27 08:42:16 i Life,

Drömde en ovanligt sjuk dröm inatt...

Igår blev det chips, dipp och filmen Om en pojke. Jag gille den sjukt  mycket.

Nu måste jag planera dagen.

Bloggtips

Publicerad 2008-03-26 19:27:46 i Life,

Måste tipsa om en blogg som jag tyckte var väldigt rolig, nämligen Telefonhoran. Det är ett jobb som jag mycket väl skulle kunna tänkta mig exempelvis nu när jag studerar.

Det gick jättebra att rida, faktiskt. Vi galopperade runt i skogen i lite mer än en timme. Fast jag skrattade mest, vet inte varför men så fort min pålle fattade galopp så började jag asgarva. Då var det lite knepigt att sitta kvar i sadeln men inga fall här inte.

Nu är jag nyduschad och har köpt chips och dipp tills ikväll. Ska göra iordning allt och kolla på rent hus vid åtta och efter det blir det film och sova. Upp tidigt imorgon för att plugga och åka till Örebro.

Rentcode

Publicerad 2008-03-26 12:12:28 i Life,

Martina är übergullig. Hon tipsade mig om ett sommarjobb som kanske inte verkar så omöjligt för mig att få. Hon är guld värd!

Klar med oppositionen, någorlunda iaf. Sen så bör jag läsa de övrigas PM och skriva lite men det kan inte ta så lång tid.

Nu blir det påklädning, städning, diskning och sedan fika.

Fel, fel och åter fel.

Publicerad 2008-03-26 09:07:44 i Life,

Det tidigare inlägget ska vara publicerat igår kväll vid elva.

Elli; Hahaa, jag säger ju att jag har problem att sära på er.

Läsarna:  Det var alltså Malin som jag och Elli åkte och träffade i Linkan. Inte en till Elli.

Nu har vi fiixat det.

Egentligen känns det som idioti att gå upp klockan åtta en ledig dag men idag är det mycket. Känns det som iaf.

Gammal och trött.

Publicerad 2008-03-26 09:01:15 i Life,

Nej, nu tackar jag för mig och går och lägger mig.

Jag har nog blivit hjärntvättad, eller så är det åldern. Eller så är det att det inte finns några bra program på dom kanalerna jag har. I vilket fall som heslt så skiter jag i det här nu.

Trodde jag skulle få en soft dag imorgon men det blev mer än vad som var tänkt;
Plugga
Åka till verksta'n och köpa ny blomma plus kruka.
Rida
Hälsa på Monster hos Tobbe och titta på tv

Äntligen hemma.

Publicerad 2008-03-25 20:44:36 i Life,

...sitter jag och tittar på och moffar godis.

Jag och Elli åkte in till Linkan för att prata med Elli och det gjordes det. Allvarligare samtal har det inte varit på länge. Sen åte vi och plockade upp Mats och sedan åkte vi alla fyra och käkade pizza. Mycket trevligt. Det är kul att göra sådana där spontana saker. Imorgon ska vi antagligen rida också. Det kommer nog att bli ännu roligare.

Imorgon ska jag söka sommarjobb och läsa igenom gruppens PM också. Det ska nog gå smärtfritt.

"Så det blev en moppe i alla fall?"
"Nej, det blev en hjälm!"

Det tyckte jag var skoj.

Färdig!

Publicerad 2008-03-25 13:19:19 i Life,

PMet är äntligen klart. Jag vet inte riktigt hur slutet blev egentligen men allvarligt talat, det skiter jag fullkomligt i. Jag är klar och det är jag nöjd med. Nu blir det lunch med efterrätt och sedan ska jag och Elli åka till Linkan och hämta Malin för seriöst snack. Kommer antagligen missa träningen på grund av det men det är läger hela helgen så jag klarar mig nog...

Katt bortskänkes

Publicerad 2008-03-25 12:38:56 i Life,

Någon som vill ha en katt? Just nu hatar jag nämligen Harry. Igår krossade han en jättefin "doftburk" och idag drog han ner in kruka vilket resulterade i att krukan gick i tusen bitar, blomman blev helt plötsligt flera blommor och ett doftljus som stod under förvandlades till glas- och stearinsplitter. sen sa han förlåt genom att riva mig flertalet gånger på handen när jag kastade ut honom i köket. Förbannade jävla helvetes katt.

Nu är jag VERKLIGEN på plugghumör.

What to do?

Publicerad 2008-03-25 10:25:05 i Life,

Idag är det mycket att göra:

PM klart 14.30

Lunch 15.00

Betala räkningar

Lägga upp en budget

Söka sommarjobb

Träna 18.00

Pulka?

Ja, jag antar att det bara är att sätta igång då...

Där ser man

Publicerad 2008-03-24 23:10:29 i Life,

Jag är inte klar med pluggandet. Jag orkar inte göra det nu på kvällen/natten. Får gå upp tidigt och göra det imorgon istället. Det behöver inte vara inne förrän klockan 15. Så det blir ingen sovmorgon imorgon heller. Men det kan jag ta på onsdag förhoppningsvis.

Nej, mesIda går faktiskt och lägger sig nu.

Jo, just det. Idag drack jag mitt första glas mjölk på nästan 14 år. Men jag kan fortfarande inte förstå varför folk dricker mjölk frivilligt. Det förstör matsmaken. Nej, det tar nog ytterligare 14 år innan jag dricker det igen.

Framtiden?

Publicerad 2008-03-24 22:31:19 i Life,

Jag börjar bli mer och mer stressad över framtiden. Jag vet inte vad jag vill göra. 
Volontär?
Plugga?
Au pair?
Resa?
Jobba?

Men det börjar luta mer och mer åt något annat land iaf, men vad jag ska göra där vet jag inte. Det vore roligt om man kunde plugga och jag är ju lite sugen på en i Kambodja.

Jag ska iaf söka till Nyköping och Event Manegment och sen får vi se vad jag gör mer. Men det börjar kännas lite stressat.15 April ska det in ansökan till högskola. Och jag måste fixa sommarjobb. Jag får göra det i veckan.

Frusen och svullen.

Publicerad 2008-03-24 18:53:05 i Life,

Surprise, surprise, klart jag slog i knät så att det är svullet. Vad skulle jag annars göra?

Helt okej match 3-3 men självklart känner jag att jag inte gjorde mitt bästa. Det var länge sedan jag kände det nu. Det började snö ordentligt i början av andra halvlek och när det var en kvart kvar så såg man varken linjer eller bollen utav bara gigantiska snöbollar som dunsade ner ifrån himlen. Nu ska jag fylla på energiförrådet med lite äggmackor och sedan invänta Emil som skulle lämna några skivor. Sen ska jag för hundan bli klar med PMet.

Paus

Publicerad 2008-03-24 10:56:37 i Life,

Vad är det för väder vi har? Idag är det fotbollsmatch men det är nästan tre meter snö ute. Jag har sett fram emot den här matchen samtidigt som jag skulle kunna plugga mer om den blev inställd så jag är lite kluven till om jag vill att matchen ska spelas eller inte.

Nu har jag skrivit halv uppgiften men jag har inte så många frågor kvar att besvara. Jag måste använda tre frågor till att fylla ut en och en halv sida coh jag vet inte riktigt hur bra det kommer att gå. Men vi får se. Känner att jag behöver an paus nu iaf. Det får nog bli en chokladboll och thé.

Vem hade med sig en petflaska apelsinjuice och är det sprit i den? För om det inte är det så vill jag gärna dricka upp det men jag har ingen lust att lyckas supa mig full på något jag inte visste att det var sprit i.

Köldskadad.

Publicerad 2008-03-24 00:05:55 i Life,

Upptäckte idag att jag har köldskadad insidan av låren. Dom är varma, röda, svullna och kliar. Sen så sprang jag in i en metallpinne igår så vänster smalben är svullet. Det är ta mig sjutton bara jag som kan lyckas med sådant.

Jag var väl kanske lite väl arg imorse för att spegla kvällen rättvist. Som tur var så blev det lite bättre med en solskenspromenad och en pizza med Malin. Även fast vi fick knata över hela Finspång för att kunna käka.

Min katt har knarkat socker när jag var borta igen. Jippie. Nu kommer han att fara runt i cirkus en timma. Men jag är så sjukt trött. Känns inte som att jag har någon energi kvar.

Morgondagen:
8.00 Vakna
8.15- 9.00 Morna, frukost och klä på mig.
9.00-12.00 Plugga
12.00-12.30 Lunch
12.30 - 14.30 Plugga
14.30 Åka till Grytgöl
16.00 Match

Besviken

Publicerad 2008-03-23 12:47:25 i Life,

Jag är jätteledsen på gårdagen. Jag vet inte vad jag ska säga men ingenting verkade fungera. Varken min egen hjärna eller andras. Fast mest på andras för jag var nästintill nykter. Usch. Jag är så trött på vissa personer och jag är så trött på att tycka om Finspång. Det känns verkligen som jag bara mår illa av allt nu förtiden. Jag tror nästan att jag var för nykter för Finspång igår, jag tog ganska illa upp för vad människor gjorde och sa men jag hade nog inte gjort det om jag hade varit fullare.

Det roligaste på hela kvällen var promenad ner till centrum då vi mötte farbror blå och vi var så snälla och hällde ut alkoholen innan dom äns hade hunnit sagt hej. Sen stod malin och jag i kön och sjöng "Och hon kyyyyysser som en karl ska" och det var nog toppen på kvällen. Sen föll det snabbt.

Sen träffade jag en gammal gympalärare som prompt ville få mif att förstå hur extremt duktig jag är på alla bollsporter. Han blev lite stött när jag bara flinade och nickade. Han tyckte att vi hade ett mycket allvarligt ovh seriöst samtal. Men jag kan inte ta komplimanger, så är det bara.

Harry är gosigare än gosigast så jag ska mysa med honom lite och sedan ta mig till Babylon där jag och Malin ska käka pizza och snacka bullshit.

Och mina kära vänner, fråga inte om det är just dig jag menar. Jag kommer inte att säga något.

Jag kan inte bestämma mig om jag ska fortsätta att tycka om dig med tanke på att det verkar vara nada intresse från din sida.

And here I am...

Publicerad 2008-03-22 14:04:20 i Life,

...doing everything I can.

Nu har jag städat köket och toan. Hallen är som vanligt ganska fin redan så det tar nog inte mer än fem minuter och sen så har vi det förbaskade rummet. Det är väl iof inte så mycket där heller men, men.  Tänkte bada Harry också så att han blir fin men vi får se hur mycket han gillar det. Kanske ska vänta tills Malin kommer så att hon får hjälpa mig.

Dagens checklista:
-Hallen
-Rummet
-Fixa lunch
-Diska
-Dammsuga och torka golv
-Duscha
-Bada Harry
-Piffa
-Invänta de andra

Ett djupt andetag och så sätter vi igång! 

Drömmar och huvudvärk.

Publicerad 2008-03-22 12:20:48 i Life,

Drömde jättekonstigt inatt. Dels hittade jag helt plötsligt en massa kycklingar på min balkong som jag ville ta hand om men två utav dom ramlade ner från balkongen och när jag sprang ner för att titta om dom hade överlevt så hade landningen blivit så hård att dom hade tappat alla fjädrar som dom var nakna. Sen kom det en tant och snodde dom två ifrån mig men jag hade kanske tio till på balkongen i två lådor.

Den drömmen kanske kan ha något att göra med att det är påsk?

Sen drömde jag att jag och Emil blev attackerade av en massa tioåringar med pilbågar och riddarrustningar. Det var jättehemskt.

Har en extrem huvudvärk efter att inte ha  få sovit så mycket inatt. Mamma ringde halv nio och sa åt mig att jag fick komma och lämna bilen. Jag var bara lite seg. Nu ska jag städa innan brudarna kommer vid halv sju.

Nattinatt.

Publicerad 2008-03-22 02:41:07 i Life,

Hemma efter en helkväll i Hällestad med trevligt folk och mycket mat. Det var nog tur att jag tog mitt tajta bälte för annars hade jag nog vräkt i mig dubbelt så mycket mer. Åkte ner till Finspång runt elva och drog hem till Paco där Emil, Ellen och Mike var. Misstänker att en och kaske två drack sig lite för fulla för sitt eget bästa men det var nog bara för att jag var nykter som jag tänkte på det. Åkte ner till ventrum och satt ett tag på ettan. Dock var det bara vi där så vi knatade upp till kristallen och hoppades på lite mer folk och det var det. Inte så många men fler än vad jag trodde.

En kort lista;
Finaste smsen: Tomi
Roligaste smsen: Eriksson
Favorit just nu: Malin
Saknad just nu: Pappa
Största aset just nu: -censur-
Vill ha just nu: En längre stund att sova och en speciell person.

Ska lägga mig och titta på Heybaberiba och försöka sova för klockan åtta ska jag lämna bilen till mamma imorgon och efter det ska jag storstäda inför brudpartajet som kommer att anordas imorgonkväll.

Just det, fick ett löv från en plastbuske vid toaletterna på kristallen utav en kille som inte kunde svenska. Det enda han sa var: Tjeeeeeeeeeenaaaaaaaa.

Jebuses

Publicerad 2008-03-21 15:47:26 i Life,

Det blev storhandling på Viberga, Malin messade och frågade om jag hade fastnat i frysdisken. Skjutsade hem mamma och matkassarna till henne och åkte sedan till kapellvägen där Malin stod i duschen. Vi glodde på tv, käka godis och snackade skit. Sen kidnappade jag henne ner till ettan där vi (jag) snackade med Jörgen om mitt födelsedagspartaj så det ska nog bli bra. Kom previs hem och ska nu göra mig iordning efter som vi ska fira påsk med släkten ikväll.

Vad ska ma ha på sig? Äsch, jag kommer säkert på något bra.
Ska leta påskägg hos mamma innan också. Mysigt.

Långfredag.

Publicerad 2008-03-21 11:30:58 i Life,

Jag ska inte till Mormor förrän halv sex. Det är alldeles försent tycker jag men, men.

Blev jätteförbannad inatt för jag kunde inte logga in på bloggen. Skulle skriva ett roligt inlägg om att Harry helt plötsligt voffade till i sömnen. Men nu tänker jag inte göra det. Där får ni blogg.se.

Påklädningsdags och sedan iväg till affären med mamma. Typiskt att det ska vara snöstorm.

Aldrig nöjd

Publicerad 2008-03-21 00:05:34 i Life,

Läser på om min ena faschination; serie mördare och lyssnar på Veronica Maggio. Det blev en ganska bra kväll ändå. Farbror Ågren bleknade när Herr Wincent kom hit och berättade för mig att jag inte alls var värdelös. Det behövde jag.

En morgon för kanske två år sedan var jag försenad till skolan och cyklade som en galning för att hinna. Jag förbannade backen som sträcker sig från centrum och bort till Bergska men när jag cyklade förbi Baptistkyrkan mötte jag den mannen som jag senare fick förklarat för mig hette Erik Mars, jag kommer inte exakt ihåg vad han sa men det var något i stil med "Oj, här trampar man på. Tack för att du finns och ha det underbart.". Sen så var jag salig hela dagen. Jag skulle vilja ha modet att kunna säga det till människor jag möter men jag har en känsla av att man då skulle bli dumförklarad. Men jag dumförklarade ju inte honom?

Sommaren efter bjöd han mig och mina kollegor på glass.

We keep on rockin'

Publicerad 2008-03-20 21:43:57 i Life,

Sådär ja, färdig jobbat för idag. Ungen somnade vid halv sju så det blev till att titta lite på tv och mysa i soffan på betaltid. Har dock ont i magen nu för vi åt korv till kvällsmat. Jag vet inte varför men jag klarar inte av lagad korv. Rå går bra men inte lagad...

Jag har blivit mer och mer inne att flytta härifrån. Och då inte till Stockholm eller något utan utomlands. Men det är väl som vanligt bara en känsla som snart kommer att gå över. Det är ingen bra kväll. Farbror Ågren sitter på sängkanten och jag vet inte hur jag ska få honom att gå.

Jag är längre bort än du tror.
Jag vara luft, jag vill glömmas bort, jag vill vara allt, jag vill kommas ihåg
-Dia psalma.

"Sitt Akraka, sitt!"

Publicerad 2008-03-20 14:03:11 i Life,

Sally måste ombesiktigas inom en månad. Stackare, hon duger aldrig.

Jag lovade mig själv att jag bara skulle plugga när jag kom hem men här sitter jag. Läser Henrik Schyfferts blogg och tittar på youtube, det här med självdiciplin är som sagt något som borde finnas på Viberga. Man kunde väl åtminstone kunna skicka efter det. Nej, nu blir det fika och plugga.

Hög hatt och käpp

Publicerad 2008-03-20 11:21:46 i Life,

Känner mig tom på energi men jag har multivitaminjuice i glaset så jag borde klara av den här dagen också. Det är så skönt att komma ut till ett städat och rent kök utan någon som helst antydan till disk.

Dagen:
13.00 Besiktiga bilen
13.30-16.30 Plugga och luncha
17.00-21.00 Jobba
21.30-22.30 Plugga
22.30-? Städa och egentid.


Idag ska jag försöka hinna med att skriva "stolpar" till hela uppgiften så att jag bara har att skriva en flytande text kvar. Det ska nog gå. För efter idag så hinner jag inte plugga något mer förrän måndag och PMet ska in på tisdag em. Stress, stress.

Inatt läste jag igenom det jag hade skrivit igår och kände att jag nog överdrev det där med karlgrejen. Jag saknar att ha någon där och som man bara kan tycka om. Men jag försöker liksom övertala mig själv att det inte gör något att man är singel. Jag är nämligan ganska dålig på att vara det. Eller jag var dålig på det, nu har jag faktiskt lyckats med det sen i september eller nått. Jag vill ha en karl samtidigt som jag inte vill behöva det. Är det krångligt eller förstår ni mig?

Det bidde inga

Publicerad 2008-03-20 01:39:56 i Life,

Det blev inga sit ups, jag pratade med Malin i en timma och tjugo minuter istället. Konstigaste telefonsamtalet på länge. Men kul var det. Malin och jag rockar fett. Håhåjaja.

Jag är nog för övertrött för det här. Fast jag vill inte sova. Jag har ont i magen över PMet, jäkla skit. Jag kommer nog inte att hinna. Men det är bara att bita ihop. Det är sådant man gör som vuxen.

Extremt taggad inför lördagen. Det kommer att bli kanon!

blärgh

Publicerad 2008-03-19 23:54:20 i Life,

Nu har jag städat hela köket och det glänser när man kommer in. Har stått och gnott på spisen i kanske tjugo minuter. Det är helt omöjligt att få bort vissa grejer. Jag misstänker att det till och med sitter kvar sen förra hyresgästen. Då är det inte lätt att få bort det. Fast det är nog ingen mer än jag som ser det. Tänkte möblera om lite på toan men det tar jag nog imorgon.

Oj, jag blev paniktrött.

Kvällens planer

Publicerad 2008-03-19 21:54:07 i Life,

Har suttit och tittat på en massa fina lägenheter, jag vill också ha det så fint! Men jag är nog ganska nöjd med mitt iaf. Med tanke på att inga möbler är nya och allt bara är ihop plockat.Finare blir det när det är kliniskt rent.

Kvällens planer består av att jag ska titta klart på morgonsoffan, diska och städa köket och sedan ska jag ge mig på att göra 300 sit ups. Nu jävlar är det dags för att trimma magen. Uppdatering på hur det går kommer.

Badkar

Publicerad 2008-03-19 20:28:24 i Life,

Sitter och tittar på Rent hus och försöker ta till mig varje tips, jag  har ju ändå blivit lite utav en städtant. Jag anmälde Eriksson för att vara med i nästa säsong och dom ringde till henne redan dagen efter. Hon var lite småsur, på ett bra sätt, på mig men hon svarade aldrig. Dom har ringt nio gånger än så länge. Hehee, lite får man stå ut med när man är vän med mig.

Nu blir det thé och chokladboll och tv.

Toppen.

Publicerad 2008-03-19 17:52:09 i Life,

Jag har 38 kronor på kontot. Det ska räcka till mat, dricka tills på lördag, cigg och lite annat smått och gott. Det här verkar bli jättebra. Jag är så trött på att det alltid ska vara såhär. Varför kan inte bara pengarna räcka till?

Jag har ingen ork till någonting. Jag behöver en dos Emil men som vanligt så går inte riktigt in i hans skalle. Jag får ringa och terra honom senare. För nu ska jag bara ligga på golvet och försöka få en astmatisk attack.

jag är bra.

Publicerad 2008-03-19 16:01:57 i Life,

Sådär ja, lite vårigare bloggdesign. Skulle vilja ändra det rosa i texten men jag jag vet inte riktigt hur man gör.

Har ätit lite lunch och läst klart boken. Nu ska jag städa som en gnu!

Killswitch engage

Publicerad 2008-03-19 13:43:22 i Life,

-Ett sjukt bra band.

Fem i tre börjar Dawsons Creek (Jag är ofrivilligt beroende) och då ska jag ha läst ut boken. Det är sjuttio sidor kvar så jag borde hinna. Move it, move it.

Vilket dilemma

Publicerad 2008-03-19 13:02:45 i Life,

Jag kan inte bestämma mig för om Harry är söt eller ful. Men han är min och det är det enda som räknas. Det är nog han som är anlednigen till varför jag inte vill ha någon karl.
Han frågar inte vart jag har varit när jag kommer hem mitt i natten,
han ringer inte och är sur över att jag inte har diskat,
han struntar i om jag sitter och småfiser,
han har inga krav på vad jag ska köpa och inte
och han har inga problem med att jag har andra karlar i sängen.

Sen så skiter han visserligen i en låda och tycker det är kul att hoppa på mig mage men det kan han få ha.

Hey Baberiba

Publicerad 2008-03-19 12:25:40 i Life,

Försov mig idag. Eller försov mig och försov mig. Jag vaknade mycket senare än vad jag hade planerat. Tänkte gå upp vid halv tio men vaknade elva. Så kan det gå när man är trött som ett djur.

Dagen:
Plugga
Städa hela lägenheten (för ev förpartaj här på lördag)
Ner till ettan ikväll och prata med Jörgen om min fest.

obviously

Publicerad 2008-03-19 00:55:52 i Life,

Kvällen blev lång. Först träning och sen till Martina och spelade lite gh och snackade om påsken. Jag och Martina bestämde att vi ska lyckas med en riktig kardyngfylla. Vi får se hur det går.

Slog unika IP idag med dubbelt så mycket som vanligt så jag vet inte vad det är som har hänt. Har bloggsverige fått upp ögonen för min mycket intressanta blogg? Troligtvis inte men det vore skoj.

Efter träning kom Åsa på den underbara idén att göra snöänglar så det gjorde vi. När vi låg där i inneskor, t-shirts ovh shorts kom vi på att en myling utav tränaren kanske inte vore så fel. Så sagt och gjort så inväntade och attackerade vi henne med omsorgsfullt kramade snöbollar. Så roligt kan vi ha det.

Nu stänger butiken för den här dagen.

It's a dream

Publicerad 2008-03-18 16:46:41 i Life,

TechnoIda gjorde ett litet stopp i min lägenhet. Dj panda - It's a dream.

Jag är nog inte gravid, för jag har en jäkla mensvärk för tilfället. Så nu vet ni det.

En kopp fika, tack.

Publicerad 2008-03-18 14:15:00 i Life,

Varför, varför är jag så sugen på fika? Har jag blivit mirakulöst gravid utan sex? Jag kanske är den moderna tidens Jungfru Maria.

Har börjat läsa boken jag tänkte skriva PM på och den är fruktansvärt intressant. Det som är väldigt bra med de är att den är lättläst och ganska tunn också.
Homosexualitet i tredje riket utav Fredrik Silverstolpe.

Nu är tvätten klar. Sitter och försöker komma fram till vad det kan bli för träning ikväll. Om det är löpning så struntar jag nog i det för ljumsken gör fruktansvärt ont och det känns inte som att det ger mig något att vara ute och springa om det bara resulterar i att jag får ondare.

Ikväll blir det, hör och häpna, träff med dom tre blondinerna och Ida. Det är 11 månder sedan det hände senast. Skönt att få det "överstökat" kan jag känna.

Boken kanske?

Ägg och tropisk juice

Publicerad 2008-03-18 11:04:45 i Life,

Mätt och glad med mössan på. Väntar på att första tvättlasset ska bli klart och efter det ska jag sätta igång och plugga. Har ett PM som ska in om en vecka. Jag tror att jag  börjar få magsår, det här med hösten och sommarjobbet är värst. Vad hände med att införa en pausknapp på livets dosa?

Har tittat på ett urprogram om smarta barn.
När jag var lite var jag ett år före i varje bok. Jag började läsa och skriva när jag var fyra och räknade matte sen en mellanstadielev. Varför fick jag aldrig hoppa över en klass? Jo, för att jag inte var en söt liten flicka som lekte med dockor och hjälpte pojkarna. Jag sa vad jag tyckte, slogs och var näsvis. Därför fick jag inte hoppa över. Samtidigt som det känns skönt att inte ha "missat" en hel del vänner är jag nästan säker på att om jag hade fått en utmaning i skolan så hade jag inte varit så stökig som jag var.

Nu ringer alarmet, dags att hämta tvätt.

lay your love

Publicerad 2008-03-18 00:40:35 i Life,

Har läst igenom HELA min blogg. Galet mycket men intressant. Kom dock på att jag var mycket bättre på att skriva förr. Ska inte sånt komma med tiden? Och inte försvinna? Funderar dock på en omstart. Jag har problem med denna bloggens statistik men jag vet inte om jag är reda att lämna den.

Dom nämnde Finspång på 100 höjdare idag, Tobbe satte whiskeyn i halsen. Jag pillade på strumpan för jag hörde aldrig vad dom sa.

Lite mer google

Publicerad 2008-03-17 23:32:07 i Life,

Den här hittar man också om man googlar på mig. Jag ryser när jag läser den, det var en magisk kväll. Och "efterfesten" med scones och thé var bland det mest surrealistiska jag har varit med om.

Hahaa, den här med. Älskar början.

Jag har hittat många av mina blogginlägg, lite läskigt faktiskt. Och en jävla massa om Ballunsfestivalen.



Jag skrev med en massa fler länkar som jag hittade med mini-Ida-typ-10-bast men den dumma bloggen tog bort allt och jag orkar inte leta rätt på det. det över sträcket var det som bloggen lämnade kvar. Trevligt.

Var hos Tobbe en sväng och glodde på tv, när man inte har några bra kanaler så får man utnyttja sina vänner. Nu blir det sängen.

Bimbobakslaget.

Publicerad 2008-03-17 18:23:28 i Life,

Ligger i sängen efter att ha moffat pizza i min ensamhet och läser Bimbobakslaget, den handlar om skönhetsidealet och om hur sjukt det är. Känns lite överkurs att sitta och läsa det när jag ändå pluggar genusvetenskap men den såg så fruktansvärt intressant ut. Det är nog ett bevis på att jag faktiskt valde rätt kurs.

Usch, vad kallt det är. Dörrfixarmannen tog med sig tätningslisten så det är väl inte så konstigt kanske. Snöat har det gjort också, jävla skit. Jag trodde att det skulle bli vår snart.

Balkongdörrsdemolering

Publicerad 2008-03-17 15:00:59 i Life,

Jag har en främmande karl i lägenheten som pillar med balkongdörren och borrar och pratar med Harry. Han heter Markus och är ifrån Nyckelkedjan och ska fixa dörren så att den inte går i baklås längre. Härligt. Vi har socialiserat i cirkus två timmar. Jag vet bland annat att han är rädd för hundar och hur hans mamma är.

Måste fixa baklysena på bilen idag, frågan är ju abra när dörren är klar. Sen så blev träningen inställd för att det var för blött på planer. Jag gråter inte. För det betyder att jag kan börja plugga ikväll. Nice, nice. Harry gillar Markus iaf, dom har blivit polers.

Imorgon ska jag hälsa på Martina och diskutera påsken. Jag har väl vissa förhoppningar men vi får se.

What to do?

Publicerad 2008-03-16 22:36:59 i Life,

Har börjat fundera på ett au pair jobb i USA men vet inte riktigt hur jag ska göra. Men om jag vill åka så är det väl bäst till hösten nu men jag vet inte. What to do? Jag vet inte om jag kan lämna Sverige och alla jag älskar så länge som ett år... Fast jag är väl kanske bara töntig, livet här fungerar nog utan mig också men jag vet inte om jag kan göra det?

Några åsikter om mitt dilemma?

Hiiiiiiro

Publicerad 2008-03-16 19:39:57 i Life,

Så uttalas visst Hero med Charlotte Pirrelli, enligt Luuk iaf. "Hiiiiiro"

Idag börjar parlamentet! Jippie!

Vi vann matchen med 4-2 och jag var målsugen till tusen men fick som vanligt inte riktigt till det. Jag måste börja träna på den där kylan som jag inte har. Jag vill så gärna!

Skitseg, ska jobba imorgon mellan nio och fem så bedtime är nog inte så långt borta.

Morgondagen
Tanka bilen
Ändra tvättid
Jobba 9-17
Träna 18.30-20.00


Faan, kom på nu att jag antagligen måste åka till Igelfors senast fem. Great, jag kommer verkligen att dö av stress.

Faan

Publicerad 2008-03-16 10:40:19 i Life,

Jag blev sjuk, hade hög feber inatt och trodde att jag skulle frysa ihjäl. Imorse badade jag mer eller mindre i svett. Jag har huvudvärk och halsen är svullen. Och då menar jag inte bara inuti utan hela halsen är jättestor, det ser ut som en tjurnacke. Men sen när jag ringde Kicka för att tala om att jag nog inte kunde vara med på matchen fick jag reda på att jag skulle starta i kedjan och då kände jag mig kirakulöst bättre. Jag har verkligen väntat och längtat efter den här chansen och nu när jag väl får den så är jag dundersjuk. Jippie. Men jag ska vara med iaf.

Nu ska jag äta mat, kurera mig och försöka peppa mig själv till att iaf lyckas med ett mål.

Snörvel

Publicerad 2008-03-15 18:24:47 i Life,

Jimmy / Fifth säger:

sugen menade jag

Den där Ida säger:

på pannkakor`?

Jimmy / Fifth säger:

yes, och sex?

Den där Ida säger:

nej, tyvärr. Jag är över fjorton och har slutat med att vara patetisk på msn

Jimmy / Fifth säger:

så det måste man vara för att vara kåt, aha, jasså

Den där Ida säger:

Nej men vi känner inte varandra, man pratar inte om sådant då. Varför ska du överhuvudtaget veta det? Jag föreslår att om du vill ha intelligensbefriade konversationer så kan du bli medlem på lunarstorm. Där hittar du säkert "sugna" småbrudar.

Den där Ida säger:

Så jag kommer att blockera dig nu för du är inte någon jag vill ödsla min tid på. Jag hoppas att sådana som du dör ut i och med evolutionen.

Den där Ida säger:

Adjö.

Dagens första msnkonversation och den första (och sista) med ytterligare en utav idioterna som kallar sig killar.

Jag håller på att bli äckligt mycket sjuk. Det är så typiskt. Och en blåsa  har jag fått på lillfingret efter hårdkörande av guitarhero idag. Vad är det jag gör med mitt lillfinger? Nu ska jag städa lite och göra iordning chips och dipp till melodifestivalen.

Igår härjade Malin och jag runt i hela Finspång från åttatiden till halv fyra. Jävlar vad vi kan ha roligt. Även fast nog Mallanbrallan saknade ölen lite.

Why?

Publicerad 2008-03-14 11:53:46 i Life,

Jag vet inte varför men inte så drömde jag en ren och skär ångestdröm igen. Vad är det som är fel?
Är det något som kommer att hända?
Är det något jag är orolig för som jag inte tänker på?
Vad betyder dom?
Varför kan jag inte drömma glada drömmar?

Så jag mår inte så bra just för tillfället. Men varför skulle ajg få göra det? Det verkar inte vara min grej.

Djävulskt trött.

Publicerad 2008-03-13 20:52:11 i Life,

Inatt sov jag 3½ timme. Inte så smart kanske. Somnade till lite när jag var påväg mot Örebro så jag fick stanna och ta lite luft i Pålsboda. Väl i skolan lyckades jag bli övertrött och kanske lite flamsig men jag försökte tygla det. Träffade kusin Linda och grattade henne till bebisen som kommer i september.

Vi jobbade på en gupparbete under ca fem timmar och det blev hela 2 A4! Det är starkt jobbat. Vi diskuterade en hel del andra grejer också och jag tyckte iaf att det var en rätt bra dag.

Åkte hem men kom för sent för att ta mig iväg på träningen så jag åkte till Mamma med lite sjukispresenter (nässpray och liknande) och spelade lite GH med Emil. Sen var han hunrig som vanligt och vi drog till Purrfect för att käka.

Nu är jag hemma och är fruktansvärt trött. Det är dock inte godkänt att gå och lägga sig nu så jag måste plåga mig själv ett litet tag till.

Imorgon blir det en välbehövlig fika med Johanna Vaginal och mig själv; Ida Oral (Don't ask). Men för tillfället så ska jag nog bara lägga mig ner och dö.

Jahopp, idag är det min namnsdag...

Publicerad 2008-03-12 22:25:09 i Life,

Och dom som har grattat mig, har grattat mig för att jag har sagt åt dom. Fast så viktigt är det ju inte, det är ju bara ett andranamn. Men ändå.

Min nakna städhjälp kommer snart, fast jag borde sova om typ en halvtimme men vad ska man göra?

WHAT?!

Varför, varför, varför ger jag mig in på något som jag vet inte kan leda till något bra?

Nagelbitare

Publicerad 2008-03-12 19:50:33 i Life,

Jäpp, jag är en obotlig nagelbitare. Jag erkänner.

Svängde förbi mamma en sväng på vägen hem från jobbet och spelade lite guitar hero. Körde bara på hard och det gick faktiskt helt okej.

Undrar när min nakenstädare kommer?

Killtest.

Publicerad 2008-03-12 11:30:02 i Life,

KILLTEST

Du har:

[/] kort hår (Hälften iaf)
[x] Fler bröder än systrar
[x] Du har varit i slagsmål
[ ] Du har en bild på ett coolt band som bakgrundsbild
[x] Du har aldrig regelbundet plattat håret

Du lyssnar på;

[x] Metal (Min metal, inte Isabels jag-har-blivit-sparkad-i-pungen-metal.)
[x] Reggae
[ ] Hårdrock (As if?!)

Du har/brukar/brukat:

[/] Du umgås mest med killar
[x] Du har en kille som bästa kompis
[/] Du har fler killkompisar än tjej
[x] Du brukar bråka och käfta emot
[/] Du brukar aldrig lyda dina föräldrar
[ ] Spelat World of Warcraft
[x] spelat battlefield
[ ] Lanat
[ ] Spelat Tibia
[x] Varit beroende av ett spel
[ ] varvat GTA

Du älskar:

[x] Färgen svart
[ ] Att slabba med maten
[x] Att sova länge
[x] Fotboll på tv:n
[/] Att fisa och rapa fritt
[x] Tv:n och datorn
[x] Killswitch Engage (faktum är att det är dom som spelas nu)
[x] Idrott
[x] Rage Against The machine
[ ] Iron Maiden
[x] Hårda presenter
[x] Slipknot

Du säger ofta:

[x] Wtf
[ ] Fucking
[x] Fan
[x] Jävla skit
[ ] Lol

Du hatar:

[x] Färgen rosa
[ ] Färgen lila
[ ] Smink
[ ] Shopping
[ ] America's Next Top Model
[ ] Project Runway
[x] Desperate Housewives
[x] The Simple Life
[x] Men In Trees
[x] O.C
[x] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[x] Gilmore Girls
[x] One Three Hill
[ ] Romantiska komedier

Du älskar filmer som:

[x] The godfather
[ ] Kill bill
[ ] The ring
[x] Handlar om krig
[x] Fight Club
[ ] Man on Fire
[x] Snatch

Gillar:

[x] Jackass
[x] Viva la bam
[x] Wild Boys
[ ] Scarred
[ ] Dirty Sanchez

TOTALT: 38 ½

1-10 = Varför gjorde du detta?
11- 20= På med klackarna!
21 - 30 = Half man half a woman
31 - 40 = Ännu mer att jobba på, men du är på god väg!
41- 50 = Du kan kalla dig för kille, men not yet a man
51 -64 = Du föddes som kille, var stolt!

Ledsen eller glad?

Publicerad 2008-03-12 10:22:13 i Life,

Jag drömde för första gången på säkert två år om Pappa. Det var riktigt verkligt och det var en lång dröm. Jag orkar inte förklara något för jag är helt matt i kroppen men jag vill aldrig drömma om det igen. Aldrig någonsin.

Martina: Fixa ett jobb då ;)

Förbannade ljumske

Publicerad 2008-03-11 21:09:50 i Life,

Ljumsken krånglar som sjutton. Jag vet inte vad jag ska göra med den, antingen behöver den vila eller så behöver den träna upp sig. Jag chansar på mer träning. Det är roligare i alla fall.

Inte mycket kvar att plugga vilket känns oerhört skönt. Ska läsa det sista i kompendiet innan jag somnar och sedan ska jag läsa en bok imorgon innan jag börjar jobba. Nice, kaninbajs.

Jag måste köpa kattmat också, Harry verkade inte gilla nachosen som han fick förut. Det är inte lätt att vara pank och ha en kräsen katt.

Urk

Publicerad 2008-03-11 17:22:05 i Life,

Lyckades med att laga vidriga makaroner, hur sjutton gör man det?!

Har tittat lite på tv och slappat och nu ska jag iväg och träna. Det är inget roligt väder men det är bara att bita ihop.

Börjar få lite ångest över sommarjobb, missstänker att jag inte kommer att få något. Skit också.

Någon som vill hyra en Ida i sommar?

Fikasugen.

Publicerad 2008-03-11 14:37:58 i Life,

Ganska så nyligen hemkommen efter en föreläsning i skolan. Svängde förbi biblioteket och lånade ne massa trevliga böcker också. Jag fick en pin där det stod "library lovers" på rosa bakgrund. Rätt gulligt men inte så mycket Ida.

Jag är jävulskt sugen på fika, har varit det dom senaste dagarna. Och sjukt sugen på getost också. Jag är nog gravid.

Hillary och Bill

Publicerad 2008-03-10 22:19:52 i Life,

Sitter och tittar på en dokumentär om radarparet Clinton. Den är mycket intressant faktiskt, jag trodde inte att det skulle vara det men jag har redan lärt mig en hel del. Hillary är fruktansvärt intressant och imponerande faktiskt. Men jag hoppas nog ändå på Obama.

Visste ni att Bill Clinton bodde i kollektiv, rökte hasch, hade långt hår, skepparkrans och älskade Jimmi Hendrix. Det tycker jag är coolt.

Har käkat lite broccoli- och tomatpaj och nu ska jag lägga mig för det blir upp tidigt imorgon och åka till Örebro.

Ny vecka, nya tillfällen att skada sig.

Publicerad 2008-03-10 13:36:15 i Life,

Mitt blåmärke på armen ser riktigt äckligt ut. Och brännblåsan på magen är rosa. Jag är så jäkla klantig.

Undrar vem som kör till träningen? Det här är ett jävla helvete att varje gång messa/ringa runt och kolla vem som kör. Vad är det för fel på att göra ett körschema?! Man kan väl bara testa.

Jag har liksom ingen ork idag. Blä, blä, blä.

Årets pressfotograf.

Publicerad 2008-03-10 10:43:57 i Life,

Jag tror inte att jag skulle kunna klara mig utan Harry, han är verkligen mitt allt.

Måndag, tisdag och torsdag är det träning och söndagar antagligen match. Det betyder att jag ska ta en promenad/springa onsdag och fredag. Lördag får jag vara ledig. Frågan är om jag med min obefintliga självdiciplin kan klara av det.... Men vi kan ju alltid hoppas.

Dagen;
Frukost
Göra mig iordning
Plugga
Lunch
Träna
Somna ganska tidigt

Jahaa, sängen då?

Publicerad 2008-03-09 22:18:39 i Life,

Kissnödig som en gnu men jag orkar inte ta mig till toan. Då är man slö. Men jag ska gå och lägga mig nu för jag fick ett samtal om att jag kanske måste jobba vid sex imorgonbitti. Måste hinna med att plugga imorgon också. Och sedan så måste jag nog försöka socialisera med någon vän för idag har jag bara träffat Mamma och det räcker inte riktigt.

Nu fortsätter Wallander (enligt mig är den här den läskigaste och jag kommer nog inte kunna somna) så jag sak ägna mig åt det och sedan sussa gott i min underbara säng.

Har tryck i mig en pizza idag, känns inte så gött men det är ju träning imorgon så jag får ta i extra hårt då.

Semester

Publicerad 2008-03-09 16:06:28 i Life,

Vecka 29 åker jag, Mamma och Martina till Öland och närmare bestämt centrala Borgholm, kan det bli mycket bättre? Ska bli skönt med en riktig Svensson-semester i sommar. När vi är där kommer även Victoriadagen att vara så det blir till att glutta på lite kungligheter också. Och jag är ju en sucker för det svenska kungahuset så jag är nöjd. Vi bor kanske 50 meter från stora shoppinggatan men vi har ändå stor tomt så det är nog perfekt.

Jag är happy idag.

Ajaj.

Publicerad 2008-03-09 13:46:40 i Life,

Jag slog i knät i garderobsdörren nyss och lyckades med att få en blackout. Eller jag fick "myrkrigsseende" och en bultande huvudvärk och kände att jag höll på att svimma så jag låg halvnaken på hallgolvet och försökte få det att försvinna. Ujuj, jag lyckas då med allt. Säg något som har slagit i ett knä och fått alla dessa konstiga biverkningar.

Hårbollar.

Publicerad 2008-03-09 10:56:10 i Life,

Gårdagen vad otroligt rolig. Malin hämtade mig efter lite häng med fmiljen och mormor i Hällestad och vi brummade runt i hela Finspångskommun. Vi var nämligen på spökjakt vi var visserligen hemma vid åtta men det blev för läskigt när degt var mörkt. Vi var i; Stenviken, Råå, Igelfors, Hävla, Regna, Bo, Tyrisfall, och gud-vet-vart. Vi lyckades med att vara adrenalinhöga mellan tre på dagen till åtta på kvällen. Det är bra gjort.

Läste nu på aftonbladet att dom skrivit "nattygsbord", jag har alltid sagt "nattduksbord". Vem har rätt?

Sen åkte Malin och jag hem till mig ochh käkade världens godaste pizza och fortsatte sedan hem till henne och Nenne där John  och Amanda även befann sig. Vi spelade spel och snackade skit och Malin, jag och John satt i köket och hade löjligt kul. Vi findrack vin och härjade om fingrar i rumpor och liknande saker. Sen ville jag dra ut men de andra ville inte följa med så jag gick ut själv. Självklart hinner man ju inte komma innanför dörren innan man träffar på någon man känner. Och det var smockfullt nere på ettan igår. People, people everywhere så att säga. Men kul var det. ÄlsklingsTomi var där och lika underbar som alltid.

Frukost och tecknat. So long.

Victory!

Publicerad 2008-03-08 10:49:28 i Life,

Upptäckte imorse att man kan ana min revben, helt underbart!

 Nu ska jag gå runt i mitt lyckorus och sömndruckna huvud (jag har sovit i tolv timmar) ett liet tag och sedan åka till Hällestad och hälsa på mormor. Brorsan skulle kanske springa dit för att åka med hem. Galnare person får man leta efter.

Diktiga Ida.

Publicerad 2008-03-07 18:46:53 i Life,

Nu har jag grovstädat hela lägenheten förutom köket. Jag tänkte våttorka golven men det tar jag nog imorgon istället. Jag är vrålhungrig men belöningen efter städningen är mat och tända ljus så jag ska inte fuska. I köket är det inte så jätteycket som ska göras heller. Diska och torka av bänkarna bara. Sen så är allt klart och jag kan sova fint.


Jag ska köpa ett träningskit för katter som lär dom att gå på toa på den riktiga toan. Det var ganska dyrt men det tjänar man igen för all jäkla kattsand man köper. Haha, fatta vad coolt att se en katt på en vanlig toa. Hoppas att det fungerar bara. Men uppfinnaren av den saken hade fått en massa priser så det måste ju gå ganskabra.

Ingenting går upp emot slagsmålsklubben en fredagkväll.

Superfredag!

Publicerad 2008-03-07 16:17:45 i Life,

Nu ska jag snart sätta igång och städa och sen ska jag mysa lite med mig själv (på ett ickesexuellt sätt) och invänta kvällens strapatser. Vad det blir har jag ingen aning om men något ska man väl kunna hitta på.

Håret blev mycket bra även om det blonda blev lite mörkare än vad jag hade tänkt mig. Men jag är inte svår sådär.

Nej, nu skriker min urinblåsa efter toaletten så det är bäst att jag kilar iväg.

Frusen

Publicerad 2008-03-06 21:31:51 i Life,

Liggar i sängen och är lite småfrusen. Har varit i Örebro idag och glömde mobilen i Finspång vilket orsakade en hel del problem men allt löste sig tillsut. Sen fort hem och iväg och träna. Ljumsken var jävligt seg idag och att vila sig känns inte så långt borta men det känns surt nu när jag har kommit igång ordentligt med träningen.

Jag är faan i mig felknullad. Det är något problem med varenda kroppsdel jag har.

Pratade en sväng med Ellen på telefon och det kändes skönt. Det är väl ett steg kvar att göra och sedan känns det som att det "onda" är ur luften.
Försök inte att utläsa något utav detta, det är nog bara tre som kan förstå.

Imorgon ska jag jobba mellan 8 och 11 och sedan ska jag fixa håret. Just det, jag kan borde fixa pengar till det...

Någon som vill köpa min kropp?

Läggdags.

Ibland så är lite bra jävla irriterande...

Publicerad 2008-03-06 10:55:21 i Life,

...men en fika är allt som krävs då.

Vaknade halv tio av Angelicas ljuva stämma och gick upp för att käka frukost, tji fick jag för det fanns ingen. Jag är så jävla fattig att jag inte har råd med frukost så jag tänkte knata hem till mamma för att käka men hon ringde och hörde att jag var på dåligt humör och erbjöd sig att bjuda mig på fika. Underbart. Jag ska sitta och bara njuta och strunta i att jag inte har pluggat tillräckligt, inte har några pengar, har en katt som hatar mig, är misshandlad och allt annat skit.

Stressdag som vanligt idag;
11.00 Plugga och klä på mig
11.45 Infinna mig på p2 för frukostfika
12.30 Åka till Örebro
14.00 Plocka upp Angelica
14.30 Seminarie
16.00 Hem
17.30 Packa och åka till bruket för en snabb matbit
18.05 Infinna mig i Yxviken för färd mot Igelfors
18.30 Träning
20.30 Hemma
20.35 Åka till stan för att hämta bror min
21.15 Ringa Elli för ev cigg
22.00 Borde ta en sväng till ettan för att snacka födelsedag
22.30 Dö

Jippie, nu slet Harry verkligen sönder mina anteckningar.
Woooosah

Jag luktar barnbajs.

Publicerad 2008-03-05 19:19:16 i Life,

Jag känner barnbajs lukten vad jag än luktar på, det är vidrigt! Blä, blä, blä jag avskyr barnbajs.

Idag fick jag stryk av en åttaåring, han bet mig i armen, drog mig i håret och sparkade mig. Det gjorde ont och ondare gjorde det eftersom jag visste att jag inte fick sparka tillbaka. Jävla ungjävel. Inte tillhörde han dagiset heller, han bara kom och snodde en boll och jag skulle ta tillbaka den. Då gick ha bärsäkargång och pucklade på mig, medan jag stod och skrek åt honom att lugna ner sig. Jävla unge. Så jag har en svullen underarm som är blå. Misshandel på hög nivå.
Fast det är nog föräldrarnas fel, det är det alltid.

Men det var kul att jobba och jag fick några fler tider, bland annat på fredag innan jag ska iväg och klippa mig. Då ska jag hjälpa till på "Gå-vasan".

Pluggdags.

Jag vill, jag vill, jag vill.

Publicerad 2008-03-05 10:26:47 i Life,

Angelica messade och frågade om jag inte skulle med till Harrys imorn... Jag vill! Men jag har knappt några pengar och jag ska till frisören tidigt på fredagen så det känns väldigt dumt.
Nästa gång... nästa gång...

-nu ska jag läsa lite och sedan iväg och jobba. So long.

Vilken träningsvärk.

Publicerad 2008-03-04 22:27:58 i Life,

Helt seg efter träningen men det är väl så det ska vara. Skulle egentligen ha blivit en liten filmkväll/natt man jag tror inte att jag orkar det. Ska nog käka lite och sedan lägga mig. Jag är hur seg som helst.

Det som skulle pluggas idag är iaf klart, mycket skönt men imorgon är det mycket att göra. Läsa lite över hundra sidor och jobba em.

Jävla skit.

Publicerad 2008-03-04 11:14:05 i Life,

Vaknade imorse och hade ont i magen till tusen, gick upp och lyckades kräkas. Insåg sen att det troligen var magsjuka och att Örebro inte var något bra ställe att vara på då. Så jag bäddade ner mig igen men nu mår jag mycket bättre. Det var antagligen inte magsjuka utan bara äggen jag åt igår eller nått för jag mådde dåligt hela gårkvällen. Så kan det gå. Men det var bara föreläsning så det gjorde inte så mycket.

Mass murder

Publicerad 2008-03-03 14:23:08 i Life,

Idag har jag hunnit med att; tvätta, göra bankärenden, fika en snabbis med mamma, hängt med Emil och beställt tid för klippning och färgning. Denna gång blir det till att chocka alla och inte ha någon knasig färg i håret. Hur det blir får vi se på fredag. Nu ska jag sätta igång och plugga och sen blir det träning.

En jobbig dag.

Publicerad 2008-03-02 20:59:36 i Life,

Det blev en jobbig kväll när jag lämnades ensam.
Jag tänker på samhället, på min ekonomi, på framtiden, på utsatta barn, på rågsved, på livet och på sjukdomar. Det är som en svart klump av ångest och oro som växer i magen. Jag vill bara släppa allt, lägga mig ner på golvet och skrika. Men det gör jag inte. Det har jag inte råd med och det är också väldigt jobbigt.


Varför ska det vara så svårt att bara vara lycklig?

Jävlar vilken kväll.

Publicerad 2008-03-02 18:04:28 i Life,

Det kan aldrig bli en tråkig kväll när Mats och Ida är i farten. Kvällen började lite småsegt men när Madan slank ner i magen så blev det fart på det hela. Kvällens höjdpunkt blev som alltid ettan och en jävla massa karaoke. Mats och jag stod även och dansade tryckare framme vid scenen så det kanske inte är så konstigt att folk tror att vi är ihop. Men det är vi inte. Vi är själsfränder. Eller nått.

Drog hem till mig vid halv fyrahugget och tittade på South park men Mats somnade efter tjugo minuter.

Idag gick vi upp tidigt och städa på Ekmanska, åt pizza på babylon med Johan W och drog sedan till rockbageri't och flummade runt lite, vi tog oss bland annat upp till vinden. Det var kul det.

Vaxpropp.

Publicerad 2008-03-01 14:47:53 i Life,

Helt slut efter matchen, det gick helt okej för mig men dunderbra för lager. Visserligen förlorade vi med 1-0 men dom gjorde målet i 89:e minuten och dom ligger i en division öer oss. En sjukt bra lagprestation och det finns mer att ge. Mörbultad precis som vanligt men annars märks det ju inte att man har spelat match.

Nu ska jag äta lunch och göra mig festfin.

Hemma

Publicerad 2008-03-01 02:55:04 i Life,

Spelkvällen blev kanonbra. Mycket snack och skratt och en jävla massa runtfarande för min del. Sen åkte Isabel  hem till Svärtinge och jag stack ner till centrum och hittade en massa folk, bl.a. Adam, EK och Biffen som jag spenderade kvällen med. Skjutsade hem ovanstående och Jerry och nu är jag hemma hos mitt.

Jag hade ställt Mats present på bordet innan jag gick och när jag kom hem så hade Harry varit så snäll och öppnat den. Nedrans katt.

Nu inväntar jag John Blund för imorgon är det match och då jäklar.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela