Ida af Larsson

Stressigt!

Publicerad 2013-12-18 20:51:39 i Allmänt,

Herregud. Den här veckan har varit helt galen. Tänkte skriva en liten lopprapport från i lördags men jag har verkligen inte hunnit med det än.
 
Går och lägger mig strax efter tolv (i vanliga fall lägger jag mig absolut senast 22) och ligger vaken ett tag och funderar innan jag somnar. Klockan ringer 07.00 då det är dags att titta på kalendern och sedan gå till skolan/plugga/whatever. Men jag är typ aldrig trött heller. Kör bara på i 120 hela tiden. Lite som en festivalvecka, sova minimalt men jobba maximalt. Det är ändå rätt kul att ha den växeln. Men imorgon är sista skoldagen och på fredag har jag räknat med att hinna med det allra sista som ska göras. Så då kommer det (kanske) en lopprapport.
 
Just nu håller vi på att öva på en live-sändning som vi ska göra i januari. Vi är två programledare som tillsammans ska ha en gäst och ett kort program på 15 minuter med lite olika punkter. För er som vill titta på vad jag håller på med i skolan så kommer det sändas direkt på webben den 7:e januari. Riktigt roligt!
 
Nu ska jag försöka stänga av datorn och komma iväg mot sovrummet. Jag måste verkligen få lite extrasömn i natt om jag ska orka hela morgondagen.
 
Jag kommer alltid ha en varm plats i hjärtat sparad åt Eminem.

Inför helgen

Publicerad 2013-12-11 11:35:25 i Life,

Dagarna flyter bara på i en strid ström. Jag är nästan aldrig i skolan med mina nuvarande kurser så det går mest i en dimma. Har inte alls koll på vilka veckodagar det är eller vilket datum det är. Vilket visserligen kan vara något bra eftersom december går helt sjukt fort!
 
Rätt sugigt väder i Norrland. I förrgår var det -21 när jag la mig och igår var det +6 när jag gick och la mig. Det betyder alltså att jag fortfarande inte har fått testa på mina längskidor. Riktigt besviken faktiskt. Jag menar, nu bor jag ju ändå i Norrland då vill jag kunna åka längd länge. Men jag skulle kanske kunna ge mig ut på en skridskotur med tanke på att marken är täckt med en halvmeter is ungefär.
 
Igår gav jag mig ut på en snabbdistans. 5 km i nysnö på 30 minuter och 5 sekunder (lite irriterande med sekunderna). Så fruktansvärt jobbigt! Idag bränner låren efter jag fick springa med höga knän i drivorna. Men det finns en anledning till varför jag gav mig ut på snabbdistans och det är för att jag ska springa ett lopp på lördag. Ett snö- och islopp i Luleå7,4 km. Har lite blandade känslor inför det. Ser det mest som en kul grej och inget som jag egentligen går in så hårt för. Speciellt inte eftersom jag ska på julfest på kåren på fredag. Men det kändes ändå värt att få avsluta året med ett lopp.
 
80 km blev totalen i november. Överraskande mycket eftersom det låg på 85 km i oktober. Det kommer inte att bli lika mycket i december kan jag lova redan nu. Hatar att springa på löpband och vädret tillåter varken löpning eller skidor. Det är liksom mittemellan. Men så länge jag håller igång någorlunda så gör det nog inget att löpningen minskar under några månader.
 
Älskar denna video. Kan inte låta bli att bli gladast någonsin när jag ser den.

Snigelpost!

Publicerad 2013-12-04 21:42:29 i Allmänt,


Idag låg det ett paket till mig i brevlådan. Med en mössa, torgvantar, en påse lussebullar och ett vykort på Finspångs slott. Givetvis från mamma och givetvis det bästa hittills i december!

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela