Ida af Larsson

Sjukling

Publicerad 2011-12-14 18:50:58 i Life,

Jag skrev ett inlägg förut idag, sedan fick jag reda på att det jag skrev skulle vara hemligt. Typiskt. Men, men. Det handlar bara om roliga saker så ni får reda på det så fort jag får ta bort tejpen från munnen.

Idag så tänkte jag testa på att bli blond. Jag köpte en brun hårfärg också så att jag kunde färga över resultat om det gick helt åt skogen men det hade jag inte behövt, jag blev nämligen inte blond. Jag har alltid sagt att blond är enda hårfärgen jag inte vill ha och bara för att jag nu ville testa så hade håret bestämt sig för att ge faan i vad jag hade bestämt. Så jag är brunett. Som vanligt. Fast kanske lite ljusare och flammigare. Nåja.

Tröttis

Publicerad 2011-12-08 13:24:31 i Life,

Det blev en promenad imorse också. Kändes rätt bra med tanke på att det var julbord med jobbet igår och jag fortfarande var mätt när jag vaknade imorse. Så sjukt gott julbord! Vi åt på restaurangskolan här i Nypan och de var himlans duktiga på att laga mat.

Ikväll är det handboll på tv, Sverige-Kroatien och jag ska sitta klistrad framför tvn. Älskar att se på båda våra duktiga landslag i handboll.

Förövrigt så har Jonas klarat av sin första kurs på Komvux, jag är fantastiskt stolt! Är så himla sugen på att börja plugga jag också så ni anar inte. Augusti kan inte komma snart nog.

Ett försök till.

Publicerad 2011-12-07 07:57:27 i Life,

Nu har vi påbörjat överambitiösa försök nummer 574... Gick upp vid sex för att ta en morgonpromenad. Vi får väl se hur det går...

Idag är det julbord med jobbet, tjoho! Är faktiskt rätt sugen på julmat för en gångs skull, har säkert med åldern att göra.

Huvudvärk

Publicerad 2011-12-02 20:32:20 i Life,

Idag har vi varit på begravning. Tungt. Fast det tog nog hårdast på mig, Jonas har liksom kommit en bit i sin sorg och min har bara gömt sig. Fast jag sörjer allt känns det som. Ja... Livet är svårt ibland.

För övrigt så hatar jag Idol. Fruktansvärt mycket. Bara så att ingen missar det.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela