Ida af Larsson

Jag älskar allt du är, men inte dig.

Publicerad 2010-05-31 22:17:49 i Life,

Så bara för att späda på dramat här på bloggen så tänker jag släppa en liten till bomb. Eller ja. Det är med Ida och random dudes är väl egentligen ingen bomb eller ens något att höja ögonbrynet över men nu är det en ny.

Så.

Förra lördagen var det grillfest för Annie som hade fyllt år och där fanns en del vänner till hennes kombo Therese. Där fanns även en karl som Annie mer eller mindre direkt sa åt mig när jag satte mig ner att jag skulle ragga på. Och vad gör man inte för sina vänner? Nej då men han var inte helt fel. En nyköpingsvariant av Josh Homme. Och ja, jag har fått någon thang för redheds. Jag vet inte varför och jag förstår det inte heller men jag skyller faktiskt allt på Josh efter att jag fick se honom live i Sthlm för två år sedan.

Tillbaks till karln. Vi snackade och hade trevligt. Han bjöd mig på drinkar ute och hakade sedan på mig och Karin hem till mig. Karin ditchade tidigt på söndagmorgonen så ja och Mr man tog en sen brunch och pratade på ett café. Bytte nummer och hördes sedan redan dagen efter när jag fick ett "trevligt att ses" sms. Vi pratades sedan vid lite då och då under veckan och jag träffade honom i torsdags när jag var i Sthlm. Vi drack öl på Harry B James och diskuterade allt från musik till geografi. Sov hos honom i midsommarkransen eftersom jag missade sista tåget hem och sedan har vi hörts på telefonen lite då och då sedan dess.

Ja.

Mer än så är det inte. Fast det fnns en bra känsla.

Så nu finns det en ny Mr man i fröken Larssons liv. Frågan är bara hur långvarig han blir. 

Mr Man
Josh Homme

 

Les miserables.

Publicerad 2010-05-30 23:03:31 i Life,

Hjärnan snurrar så sjukt fort med arbetsuppgifter och annat som jag måste ordna. Samtidigt så mår jag inte bra om det inte är lite för mycket att göra.

Idag så började jag på en ny medicin. Det jag ska berätta nu är ingenting som jag skäms över men det är lite jobbigt att berätta eftersom jag inte vet vad ni kommer att tycka om mig...

Jag uttreds just nu för manodepressivitet vilket gör att jag har fått en medicin för att stabilisera sinnesläget som det så fint heter. Egentligen så är medicinen mot epilepsi men skrivs tydligen ut i detta syfte också. Dock finns det en hel del biverkningar men jag hoppas på att jag slipper undan de flesta. Detta står att läsa på bipacksedeln;

"Det kan vara bra att berätta för en släkting eller vän när du börjar ta detta läkemedel och läs igenom denna information med dem. Be dem säga till dig om de blir oroliga för att du beter dig annorlunda."

Så nu får ni vara mina observatörer. De heter Topiramat actavis om ni är nyfikna på hur weird jag kan bli på dom. Dock tänker jag slänga dom i väggen direkt om de stör mig i mitt arbete.

Så nu vet ni det. Tyck inte illa om mig eller ändra er uppfattning om mig. Jag kommer alltid att vara jag oavsett vad läkare kommer fram till.


Tre småttingar.
Jag, min bror och min fd. plastkusin.

Shit.

Publicerad 2010-05-30 12:00:07 i Life,

Herregud vad det var mycket mer att göra på Arvika än vad jag först trodde. Imorgon ska beställning på infrastruktur in och även en genomförandeplan över mina områden. Erhm, hallå? Men att tillhöra ledningsgruppen som är på ca 35 personer vilket utgör högsta skiktet på festivalen är inte helt fel.

Nu nu ska jag fortsätta att beställa tält och skissa på hur man bäst bygger en låda (?!) och längta efter lunchen.

Sömn!

Publicerad 2010-05-28 23:58:12 i Life,

Åh vad jag vill sova! Jag är så jävla trött. Typ nada sömn inatt, en heldag på Talang och imorgon går bussen kvart över sju. Plus att jag måste packa det sista och duscha. Jag är slut.

Btw så kommer juni att bli fucking fab eftersom jag kommer jobba med en svincool individ som jag träffade för första gången igår. Halleluja för nya människor.

Åh det är så mycket som jag vill skriva om men jag orkar inte. Jag orkar inte hålla huvudet uppe men jag har inte beställt biljett tills imorgon än och håller på med det just nu. Dock är mitt internet strypt vilket gör att på de tjugo minutrarna som det har gått sedan jag slrev in sj.se i webläsaren så har jag snart kommit fram till där jag ska betala. Jösses Amalia vad långsamt det går.

Förövrigt så bölade jag som en gris på Talang ikväll. Den där jävla Freddy. Underbara människa.

Nu gick det.
Godnatt.

All hope is gone

Publicerad 2010-05-26 23:46:40 i Life,

Jag har enbart lyssnat på Slipknot idag. Paul Gray dog i förrgår så jag sitter här och förbannar mig för att jag inte lyckades se dem innan han gick bort. Sålänge dom inte lägger ner bara så är det helt okej. På hemsidan så är det en bild på Paul när han spelar och på backdropen i bakgrunden så syns texten "All hope is gone" (turnén och förra skivan), jävligt snygg bild.

We have made the present, obsolete.
What do you want? What do you need?
We'll find a way when all hope is gone.
We've seen the fall of the elite.
Bury your life, sink your desease.
We'll end the world when all hope is gone.

Utöver det så är hjärnan ganska tom. Borde kanske gå och lägga mig eftersom jag ska upp skapligt men jag läste ut min bok (Callgirl-Tracy Quan) igår och jag vet inte alls vad jag ska läsa härnäst. Jag kan inte bara gå och lägga mig och tro att jag ska kunna somna. Jag måste läsa. En chiclit av Denise Rudberg kanske? Jag har väldiga problem med hur hon beskriver karaktärer men dom innehåller allt annat. Ja, det får bli Åse av Denise. Stockholms överklass på ett amerikanskt vis, me like it.

En notis

Publicerad 2010-05-26 20:59:08 i Life,

Nu lät jag bitter men det är jag absolut inte. Jag funderade mest bara över hur det fungerar.

Jaha?

Publicerad 2010-05-26 20:47:41 i Life,

Under ett av mina jobb framöver så kommer jag att ha samma position som två andra (jag vill inte säga vart). Vi kommer att få samma ersättning för jobbet men jag kommer att jobba 4,5 timma mer än den ena och 36 (?!) timmar mer än den andra...

Ja...

Publicerad 2010-05-26 20:13:19 i Life,

Varför tar jag på mig så mycket saker vid sidan av? Aja.

Torsdag - Sthlm, två möten, häng.
Fredag - Sthlm, Talang.
Lördag - Katrineholm, Karlstad, Arvika, ledningshelg med Arvikafestivalen.
Söndag - Fortsätta att jobba som en tok i Arvika, Karlstad, Katrineholm, Nyköping.
Söndagnatt - Död.

Och sedan så ska vi pilla in lite annat emellan också.

Bling Bling

Publicerad 2010-05-25 22:18:28 i Life,

Dagens vad-i-Helv-spruta-ur-vatten-ur-munnen-sms;
"Vill du ha sex med mig och .... :$ ?"

Ja Jesus.

Idag har det varit examinationer för Kym08. Dock inte för mig eftersom jag är ett patrask och inte fick mitt ex-arbete gjort. Känns väl lite sorgligt och jobbigt men jag får ta det. Som tur är så har jag många vänner att vara glad för så det går på ett ut.

Upptäckte idag att en person som jag var ute med i februari tydligen har gått bort. Inte för att jag kände personen överhuvudtaget men det blev ändå en lite jobbig klump i magen. Lite överraskande.

Helgen känns övermäktig. Eller ja, från och med imorgon till och med. Fast det är nog mest för att det var länge sedan som stressade sönder mig själv på så tighta dagar. Jag slipper åtminstone sitta fast i Karlstad klockan 02.35 fredagnatt.

Jag skulle ha berättat en grej för er idag men de får inte in sakerna förrän på torsdag så det får bli då om jag hinner hämta ut det. Spännande? Nej, mest tragiskt.

Calleth you, cometh I

Publicerad 2010-05-24 19:45:16 i Life,

Ibland så funderar jag på om jag hatade så mycket när jag var yngre att jag nu har alldeles för mycket kärlek i mig som vill ut. Antar att det är dags att skaffa sig en karl som jag kan dränka.

Jag undrar hur det blir efter examen nästa vecka. Vilka kommer jag att vilja ha kontakt med och vilka kommer vilja ha kontakt med mig? Det finns kanske tre som jag är övertygad om att jag naturligt kommer att behålla kontakten med, om jag är realistisk. Och kanske fem till som jag verkligen vill ha kontakt med oftare än att gilla en facebook-status lite här och där, vilket säkerligen kommer att bli fallet med de flesta. Men jag vet inte hur det ska gå. Jag håller tummarna och tar mitt ansvar. Men utan gensvar så är det svårt.

Jag antar att jag bara är väldigt dålig på det här med tydliga avslut. Saker som rinner ut i sanden eller som inte har pågått så länge har jag inga problem med men jag tänker bara tillbaka på mina tidigare skolslutningar, dvs högstadiet och gymnasiet. På högstadiet så tjöt vi som grisar. Eller jag grät inte eftersom det var på den tiden som jag inte grät men jag hade tårar i ögonen och det vet jag gjorde väldigt många både förvånade och rörda, att det blev det tydligaste minnet från hela den dagen. På gymnasiet så grät vi också som grisar. Jag tog det väl kanske lite lugnt men jag grät åtminstone och det gjorde jag knappt då heller.

Och nu då? När jag rymmer så mycket kärlek att det gör ont och blödigheten är värre än en gravid kvinna? Som tur är så jobbar jag ju dagen efter och kan inte shotta upp hela baren. Hade så varit fallet så hade jag nog hulkat fram till midsommar. Nåja, jag tror att jag ska göra någon överraskning till de jag verkligen tycker om. Ja, det ska jag göra! Åh, jag hoppas att ni förstår mig bara. 


Denna underbara klass fick jag tre fina år med.
Ns3d-07 uppe på våra skåp.
(jag är mellan tjejen i röd adidasjacka och hon i vit t-shirt)

Ajaj

Publicerad 2010-05-24 16:33:35 i Life,

Det blev ingen simning idag, jag låg ute på taket och solade och glömde bort tiden. Fast det är nog bara bra. Nu måste jag städa för att känna att jag har gjort något bra idag.

Dagens mat: En tomat och en lök.

Mes amis.

Publicerad 2010-05-24 12:00:25 i Life,

Jag börjar avsky Ladies mer och mer. Det ligger alldeles för mycket personligt nederlag i det ordet för att jag övrhuvudtaget ska kunna uttala det. Men jag behöver inga kompisjobb för jag är min egen lyckas smed och det är mer beundransvärt än hur bankkontot ser ut. Lyssna inte på mig, jag är bara sådär bitter på människor jag trodde bättre om. Ni finns hos mig men finns jag hos er?

Idag är det sjukt fint väder ute. Jag ska sitta inne och jobba. Arvika och lite annat står på tapeten. Bokstavligt. Det sitter post-its överallt. Men jag ska och träna senare, mina grova träningsvärk till trots.

I just wish I could be there.

Publicerad 2010-05-23 22:25:40 i Life,

Så att det kan man ju säga. Eller nått.

Måndag - Städa, mejla.
Tisdag - Skola
Onsdag - Skola
Torsdag - Två möten i Sthlm
Fredag - Talang
Lördag - Arvika
Söndag - Arvika och sedan till Örebro.

Pain!

Publicerad 2010-05-23 16:20:50 i Life,

Gårkvällen blev fantastisk. Mycket sommarmys och finfina vänner. Och utbyte av nummer, sweet. Efter en sen brunch så ska jag nu försöka få lite styrka och åka iväg och träna. Ryggen är fruktansvärd idag men det brukar bli bättre av att träna lite. Fast det är core och aerobic på schemat och det är inte direkt skonsamt för smärtan. Speciellt inte helvetesplankan som jag inte ens klarar när ryggen är bra.

Men det är väl bara att packa väskan och ge sig iväg mot Stenkulla.

Bara vi två.

Publicerad 2010-05-22 16:01:39 i Life,

Vilken fantastisk dag! Humöret försöker vara uppe bland molnen men det går inte för det är klarblå himmel och strålande sol.

Vem sak jag spela?
Vem ska jag låtsas att jag är?
Vad ska jag säga?
Vad kommer du tycka om den jag är?


Jumper - När hela världen står utanför.
Dagens happy.

Så nu tar jag mina klackar och trippar bort till världens finaste Annie som fyllde 22 i måndags och som firas med grillning. Och jag lovar er att det kommer att bli en fantastik kväll.


Maja, Annie och Julia en gång för länge sedan när det sjöngs nationalsången.

And then they run.

Publicerad 2010-05-22 12:07:59 i Life,

Talang gick skitbra. Jag är väldigt glad att jag gör det här för det betyder så mycket på så många olika plan. Men jag tänkte beskriva allt någon gång då jag inte känner mig som en skadeskjuten kråka.

Idag är det mycket som skall ta ställning tills; dricka/inte dricka, krogen/inte krogen, grilla/inte grilla, träna/inte träna, sola/inte sola. Jag har nada pengar men även jag vet att det går att skaka fram lite så att det räcker till allt. Jag är ju faktiskt flickan med guldskålen. Jag är en riktig hycklare, jag sitter och äter gamla flingor med vatten till för att jag inte har råd med mat men krogen kan jag tänka mig att fixa fram pengar till.

Det kanske är lika bra att jag ska börja med det jag nu ska börja med. Och det vet ni inget om för det har jag inte skrivit något om men det kommer det också. När jag känner att jag litar på er tillräckligt.

Raised fist.

Publicerad 2010-05-20 21:04:18 i Life,

Fasiken vad jag älskar grabbarna i Raised fist. Gudomligt bra, men gillar du inte lite hårdare musik så ska du inte testa att lyssna. Just so you know.

Idag blev det en halvmil på cykel och en halvtimmes simning plus 10 längder spurt. Helt okej tycker jag. Mat har det inte blivit så mycket av idag. En burk tonfisk och en varma koppen. Det är liksom lite köpstopp just nu så då får det bli så. Fast jag kanske borde äta något mer?

Mmmm, tre stycken crabfish sticks.

Sängen och försöka sova, en tidig morgon imorgon eftersom det är Talang. Glöm inte att titta!

Stricken

Publicerad 2010-05-20 14:37:21 i Life,

Jaha, ännu en ledig dag. Fy faan. Både fet och arbetslös. Halleluja.

(Oh nej, tänker ni här, är det en sån där dag igen då hon ska klaga på allt och sedan bli glad imorgon?)

Tänk för att det inte är det! Jag är på bra humör och strax ska jag gå och fixa ett sådant där träningskort och logga in på min alldeles egna påkomna diet. Det är en diet/pengasparande/sysselsättning kombinerat så vi får se hur det går. Oftast så går ju sådant här åt helvete för mig men man vet aldrig.

Dags för att raka benen och sätta upp mål för kommande månaden.

Here to stay.

Publicerad 2010-05-20 01:32:44 i Life,

Vem trodde att Ida skulle vara nykter? Nej, det trodde inte jag heller. Och så blev det inte. Jag skyller allt på Lisa, eller nått.

Förövrigt så har jag många som jag tycker om och som tycker om mig.
Jag kom på det idag.
Och så är jag kär.
Igen.
I en karl som jag inte kan få.
Igen.

Men det tar vi någon annan gång.

Nu försöker jag få ordning helgen som kommer och funderar på att komma i säng men jag har alldeles för bra musik på datorn. Sådan där nymixad som ni inte har en aning om och som jag inte kan skvallra om.

I like you, very much.

Vad dom hittar på nuförtiden.

Publicerad 2010-05-19 17:08:11 i Life,

Idag så gick jag, Lisa och Julia runt på stan i några timmar. Jag köpte en sådan där gelebh utan band vare sig uppåt eller runtom. Två kupor som man klistrar fast liksom. De fanns bara upp till C men jag tänkte att va fasiken, det ska väl gå att klämma ihop boobsen lite? Haha, jo tjena. Först såg det ut som om jag hade fyra stycken och sedan lyckades jag få till banan-tuttar (don't ask). Men jag fick en snilleblixt och vände dom upp-och-ner och då fungerade det. Dom täcker väl kanske inte så mycket som jag skulle önska men det ser helt okej ut. Sitter som berget gör dom iaf och inte var dom fasligt dyra.

Ikväll ska jag och de tidigare nämnda plus Isabel från klassen under ut och titta på folk. Gå på krogen utan att dricka (?!). Då ska jag testa testa gelekupor och se om de får godkänt.

Tuuuuuuuesday.

Publicerad 2010-05-18 20:57:32 i Life,

Jag kan säga en sak, att enbart äta crabfish som kvällsmat är fasiken inte gott. Jag kommer kräkas om jag råkar rapa och känner lukten utav det.

Idag mötte jag upp Lisa på stan och käkade lunch. Vi tittade även lite i affärer inför examensfesten. Jag måste dock köpa en kula till mina töj i öronen eftersom jag har tappat den ena men det tar jag imorgon när vi skulle göra stan igen. Så jobbigt är det att vara ledig så att man måste gå på stan flera dagar i rad.

Nu blev jag lite sugen på att spela lite playstation, Tony Hawk it is!

Veckan.

Publicerad 2010-05-18 10:48:12 i Life,

Jaha, då var det tisdag då.

Tisdag - vänta på ett samtal
Onsdag -
Torsdag - Jobba 11-19
Fredag - Talang 8-22.30
Lördag - Möte 14-16 i Sthlm, 20-årsfest på kvällen.
Söndag -

Två tråkdagar och idag också iof. Att vänta på ett samtal är inte så kul.

Att flyta.

Publicerad 2010-05-17 21:50:15 i Life,

Kan ni få sådana där stunder när ni bara inser hur fruktansvärt vacker världen är? Jag fick en sådan överväldigande känsla när jag satt på tåget hem till Nyköping idag. Kanske var det för att det var så fint väder, kanske var det för att jag kom att tänka på ett citat som lyder "den som reser har alltid en historia att berätta" eller så var det helt enkelt för att jag läste en oerhört underbar bok. "Mitt liv som pingvin" av Katarina Mazetti.

Den fick mig att känna ett lyckorus och en liten förarglighet över att jag inte äger boken "Fallhöjd" av Nick Hornby som fick mig att gråta när jag läste den för första gången på gymnasiet. Den hade varit en perfekt fortsättning på min läsning men istället ska jag fortsätta med boken "Killing yourself to live" av Chuck Klosterman. En sanslöst tänkvärd bok som får en att se saker på ett nytt sätt.

Jag älskar att läsa, har jag sagt det? Böcker är en flykt från det onda, en behållning av det goda och en påminnelse om att livet är så mycket mer än vad som känns för stunden. Jag har alltid läst väldigt mycket och jag kommer tvinga mina framtida barn att sitta och läsa timmar i sträck för att de ska förstå vad jag vet.

Böcker som har gett mig väldigt mycket och som jag kan läsa 1000 gånger om;
De tre ovanstående
Alltid den där Annette - Peter Pohl
Janne min vän - Peter Pohl
En komikers uppväxt - Jonas Gardell
Ett ufo gör entré - Jonas Gardell
Anne Franks dagbok - Anne Frank
De osannolika systrarna Mitford - Cecilia Hagen
Rävungen - Torey Hayden (och många fler av henne)
Mig äger ingen - Åsa Linderborg
Snitslad bana - Kerstin Arthur-Nilson

Det finns så många böcker som jag älskar men dessa har något sorgligt vackert över sig som får mig att inse hur vacker världen egentligen är. "De osannolika systrarna Mitford" sträckläste jag på planet hem från Gambia när jag trodde att jag skulle dö och blev så besatt av dessa systrar att jag inte kunde tänka på annat i flera veckor (de fanns på riktigt och som titeln beskriver så var dom; osannolika). Åsa Linderborgs bok fick mig att ha en ångestklump över Sveriges alla maskrosbarn men den är så otroligt vacker att jag önskar att alla kunde läsa den.

Så nu när jag har fått förklara hur kär jag är i böcker så ska jag ta och lägga mig. Och ta gärna min lista som tips på vad man kan läsa, och om ni läser någon så lämna gärna en kommentar om vad ni tyckte. Nästa boklista får bli över chic-lit, min andra favoritgenre.

Yeah, tråk-Ida!

Slutsatser.

Publicerad 2010-05-15 16:18:01 i Life,

Dom här dagarna har jag kommit fram till;

1. Jag ska sluta upp att försöka förstå mig på släktet män.
2. Man ska aldrig sluta hoppas.

Ja. Tyvärr så säger dom emot varandra lite men ändå. Så därför så struntar jag i allt just nu och drar.

Hej då!

Mycket musik

Publicerad 2010-05-12 13:28:39 i Life,

Sitter och bränner skivor för fulla muggar hemma hos mamma. Internet är mycket snabbare här så det är till stor hjälp jämfört med min lilla sega dongel.

Det är mycket att ta ställning till just nu.

Men ikväll är det spelning och det är jag pepp på!

Nej.

Publicerad 2010-05-11 12:12:15 i Life,

Här trodde jag att jag var smart som gick till skolan för att ladda ner musik till morgondagens spelning men jag misstänker att det finns någon grej som gör att man inte kan ladda ner för det fungerar inte. Jag hittar filerna men de vill inte laddas ner. Mycket mysko.

Aja, jag sitter kvar ett tag och ser vad som händer.

Och ja, jag vet att jag går en musikutbildning och borde vara emot fildelning men det är jag inte. Inte nu när jag är fattig. Jag kan vara emot när jag har tjänat mina miljoner. Då lovar jag att köpa extra mycket skivor.

...

Publicerad 2010-05-10 12:06:51 i Life,

Jag är så förbannad. Jag skulle fokusera på examensarbetet som ändå kommer att gå åt helvete och så händer det här. Jag vill ta mig faan aldrig mer se dig. Du får mig att explodera inombords och jag avskyr allt som har med dig att göra. Jag hatar din röst så mycket att jag redan har glömt bort hur patetisk du låter.

Hoppas du fick som du ville.

Och ja, detta är bara allmän ilska som jag väljer att projicera på en person. Jag är väl medveten om det. Men detta är min bubbla och då får jag ha okontrollerade utbrott som är väldigt orättvisa.

Satans perkele.

Publicerad 2010-05-10 11:33:34 i Life,

Vet du vad det jobbigste är? Det är inte att du ditschar mig precis som vanligt utan att jag inte är det minsta förvånad. Du är en egocentrisk apa som inte kan förstå att saker som du väljer faktiskt går ut över fler människor. Åh!

Så att eeh.

Publicerad 2010-05-08 18:38:54 i Life,

Varför ska jag sitta här när jag kan dra till Hugo i Norrköping? Nej vet du vad. Nu tar jag tåget dit.

Splittrad.

Publicerad 2010-05-07 19:09:33 i Life,

Just nu så känner jag mig både sviken och ihågkommen. Av två olika städer på så olika sätt. Nytt och gammalt. Jag är förvirrat glad och ledsen.

Frågan är vad som spelar någon roll?

Frågan är om jag spelar någon roll?

Tänk på barnen?

Publicerad 2010-05-07 15:46:07 i Life,

...och mig...

Varför visar man Ghost whisper mitt på dagen? Det är skitläskigt och man ska inte visa sådant mitt på dagen! Jag sitter här och är helt livrädd men jag kan inte sluta kolla för om jag inte ser slutet och vet att spökena mår bra så kommer jag fantisera om dom långt framöver. Fast jag tittar inte direkt på tvn när jag tror att det ska bli läskigt. Jag tittar på byrålådan under tvn så att jag bara ser vad som händer i perferin. Jag vågar inte titta rakt på.

Och ja. Jag är töntig.

Oups.

Publicerad 2010-05-07 12:45:06 i Life,

Jag har nog snurrat in mig mer än vad jag trodde. Det kan aldrig sluta på ett bra sätt för alla inblandade men ska jag vara ärlig så skiter jag faktiskt i det också.

fredag fö faaaaaan!

Publicerad 2010-05-07 12:25:51 i Life,

Det är visst fredag idag. Jag har gått upp, gjort frukost och tagit mig till soffan. That's it. Idag ska jag städa. That's it. Nej, okej nu ljög jag. Jag kanske får besök från Finspång ikväll och därför borde jag redan ha börjat städa.

Min rygg är trasig och jag gråter varje gång jag sitter/står/ligger. 22 och flint (ryggvärk), det är inte så jävla rockigt.

Erhm, nehä. Städa?

En bättre dag.

Publicerad 2010-05-06 09:43:50 i Life,

Idag är det bättre.

Jag har redan varit ute en sväng i omvärlden. På arbetsintervju. Det kändes bra men jag vet inte, jag låter ödet bestämma. Det var som ungdomsledare/antikvarieSörmlands museum. Vi håller tummarna. Blev intervjuad av tre personer samtidigt, det var lite läskigt.

Nu är det dags för brunch och sedan iväg och jobba min första dag som butiksdemonstratör. Det känns lite läskigt med tanke på att jag kommer att vara helt ensam och aldrig har gjort detta förut. Men det går säkert bra. Fast de skickade inte med några brallor så jag vetti fanken vad jag ska ha på underkroppen...

Idag kom ett avtal till ett uppdrag framöver. När det är påskrivet och klart så kan jag äääääääntligen skriva om det.

Brunch

ILSKA!

Publicerad 2010-05-04 23:13:54 i Life,

Helvets Faan Jävla Fittapa Satans Skithög Kukhuvud Fucking Idiot Jävla Faan Satans Skit!

Varför, varför, varför hatar den feta, fula, håriga jävla kukapan som förmodas sitt på något litet jävla bögmoln uppe i himlen mig? Vad i hela helvetet har jag gjort idioten? Jag fattar ta mig faan inte varför allt ska gå åt helvete hela jävla tiden. JAG HATAR ALLT! Kan jag inte hitta en liten jävla atombomb under kuddjäveln som jag kan skicka ner på satans jävla sverige imorgon? Faan helvetes jävla skit vad jag är förbannad. VARFÖR? Hade jag haft en fucking jävla AK4 så hade jag rövknullat honom så jävla hårt att han faan hade bönat och bett mig om att göra slut på honom. Jag vill aldrig mer prata med den jävla fittslickaren!

....och ändå så ska jag ringa honom imorgon.

(jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt ovårdade språk men jag har precis fått reda på att mitt helvets jävla examensarbete inte blir av. Jag tänker vara förbannad, men bara för stunden.)

Det bara kommer.

Publicerad 2010-05-04 18:28:25 i Life,

När jag precis hade kommit ner till gästhamnen i Oxelösund så ringer telefonen och det är ett jobberbjudande. Studiovärdinna på Talang 2010. Otroligt underbetalt (som det mesta i den här branschen) men det kommer nog skapa ovärderliga kontakter. Så under fyra fredagar så kommer jag att springa runt i Nacka för att fixa liveTV. Jag vet att jag har snackat skit om TV men det är stoooooor skillnad på förinspelat och live. Och ger det mig något så kan jag säkert jobba med "vanlig" TV också.

Nu ska jag städa och dona eftersom Elli förhoppningsvis tittar förbi i helgen.

Femöre naturreservat

Publicerad 2010-05-04 12:37:18 i Life,

Nu ska jag strax bege mig ner till busstationen för att ta bussen till oxelösund. Där ska jag cykla cykelleden i femöre naturreservat och slå mig ner med min picnic och bok någonstans. Ibalnd så får man göra så när man är ledig och har många tankar.

Klassen skvallrar

Publicerad 2010-05-03 19:17:46 i Life,

Mina kära kamrater i Kym-08 har haft två stora skvallerkedjor under dessa två år. Det första var i vintras när KY-chefen gifte sig med en fd student/föreläsare på en ö i Thailand utan att säga något. Den kvällen då Gunilla bytte efternamn på facebook så gick telefonkedjan varm och det trillade in sms ända fram till småtimmarna om huruvida det var sant eller inte.

Idag så kom nästa chock. Första skoldagen på 10 veckor och efter avslutad lektion så upptäcks det att en gammal klasskamrat (mytomanen som valde att hoppa av sedan hon blivit hatad av hela klassen) har fått barn! Upptäckten gjordes dock efter lektionen så det har ringts, messats och skvallrats över msn. Helt sjukt! Ingen har vetat om att hon ens har varit gravid och då träffade vi henne senast några dagar innan jul. Alltså, ni förstår nog inte vilken chock klassen har kommit in i.

Sedan så hade vi ju en klassis som gifte sig med en amerikan på två röda och tydligen flyttade dit i mars men det var inte lika chockerande.

Förövrigt så krossade jag mitt långfinger i ytterdörren förut. Slängde igen den stenhårt över handen och vrålade rakt ut. Jag kan fortfarande inte använda den.

Så var det vår.

Publicerad 2010-05-02 16:54:06 i Life,

Jag pallade inte med Nyköping i fredags. Alla var supderdupertråkiga så jag åkte hem till Finspång lite snabbt sådär och firade in Valborg med mamma och hennes vänner. Hujeda mig. Kände mig lite för ung för att hänga på Bluespuben men det var trevligt ändå. Avslutade valborg med att gå hem barfota från efterfesten vid halv fem eftersom jag hade killer heels.

Lördagen var rätt segt. Det vankades storfrukost tillsammans med familjen (brunch). Mamma och jag gick upp till Grosvad för att titta på 10mila (en gigantiskt orienteringstävling) som hade gett Finspång 12.000 fler människor över en helg. Det var snorkallt. Jag hade på mig kjol eftersom jag slet sönder de sista jeansen förra helgen men det gick ändå. Jörgen kom bort till mamma vid kvällning för att hjälpa till att laga mammas cykel. Vi hängde framför tvn och käkade middag. När Jörgen drog så skulle jag egentligen träffat Elli men mina ögonlock var tunga så jag ställde in och la mig i sängen istället. Jag tror att jag somnade på ungefär två minuter.

Tog mig hem tidigt till Nypan idag. Skulle deklarera och skriva LIA-rapporter och annat tjafs men det har gått över förväntan. Vi får se hur det blir med deklarationen men det är mänskligt att göra fel.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela