Ida af Larsson

G'day!

Publicerad 2009-11-30 15:52:50 i Life,

Sitter hemma ihop med min deltidskombo Karin. Ikväll ska vi ha vinkväll med faddergalan, spel och Amarula. Är så sjukt opepp på skolan. Men nu är det bara den som jag behöver ha fokus på och det är sjukt nice. Hade redovisning av LIA'n idag och det var trevligt. Det bästa var när Karin stod och pratade och fnittrade fram att vara på Ladies night var bättre än en orgasm. Då kan jag lova att hakorna slog i borden. Imorgon ska vi lyssna på de redovisningarna som är kvar så då behöver man inte vara helt klar i knoppen (dvs vinkvällen kan bli låååång).

Jag är lite sugen på att dansa ikväll om jag ska vara ärlig. Tror inte jag hann med det så mycket i lördags. Eller jag kunde nog snarare inte, var mestadels tvungen att ha något eller någon att hålla i för att inte vingla omkull.

Karin är så dålig! Hon försöker mörka att det inte var hon som stängde toadörren så Harry inte kom in till lådan. Nahe, då är det väl samma våldnad som inte diskar sina kaffekoppar och gömmer dom så att de börjar mögla i ett hörn... Hrmpf. Hon slängde även ett par trosor i min hall imorse som hon insisterade på att hon var säker på att jag ägde. Det var inte mina.

Det är för övrigt inofficiell förlovningsfest ikväll. Jag gick ner på knä på stan förut och kompisfriade till Karin.

Le-gen-dary!

Publicerad 2009-11-29 20:07:26 i Life,

Jag fick tuppjuck igår. Kvällen sket sig i Nypan och jag fick en black-out och på tjugo minuter tog jag mig från iklädd handuk till sittandes på ett tåg mot Norrköping. När klockan var åtta var jag hemma i kära Finspång och tog mig sedan till förfest med bror och ett helt gäng vänner till honom som även jag känner lite halvt om halvt. Väl där blev det rosé och apple sourzshot och kanske lite väl många sådana för kvällen är riktigt suddig.

Tog oss ner till centrum där en vakt hade blivit knivskuren i huvudet av en gammal bekant till mig. Obehagligt och sorgligt men that's Finspång. Stod i kö med en efterlängtad Martiniskrutt i minst en halvtimme. Hm, kom på nu att jag fick i mig en öl i kön. Kanske inte konstigt att det var så suddigt. Inne på dubbeln var det drag på det och jag vinglade runt på mina nya klackar och älskade hela världen. Om någon på hotellet hade svininfluensan så har jag det nu för jag tror inte att det var någon som jag inte kramade.

Minns nog inte ens hälften av de jag pratade med och de samtal jag minns så kommer jag kanske ihåg 10% av vad som sades. Helt galet tokfull måste jag erkänna att jag blev men det var så skönt att vara det. Hela världen var rosérosa och jag hade lätt den roligaste kvällen på dubbeln ever. Och då har jag alltid älskat dubbeln.

Vaknade upp i ett blått sovrum någonstans vid sjukhuset med en död mobil och världens galnaste hår men mamma kom snällt och hämtade mig och lite senare gick vi till O'learys där vi åt mat tillsammans med bror.

Jag älskar spontana idiotgrejer och gårkvällen var definitivt en sådan. Igår kände jag även en sådan saknad efter Finspång och alla som bor där. Alla sjuka saker som händer och dessa underbara Finspångsfyllor (och ja, det uttrycket finns. Testa bara att googla det)

Jag längtar så tills juldagen och dubbeln då. Kommer sikta på samma galna karatefylla som igår och förhoppningsvis får Finspång finbesök av älskade Karin och då jäklar ligger finspångsborna risigt till!

Nu blir det ett samtal till Lotta och vädring av helgens bravader, det kan behövas.


Såhär kan en fest i Finspång se ut.
Helt normalt.
Lite senare knökade en till karl ner sig i skummet.
Kortet är taget i somras.

Shopping.

Publicerad 2009-11-28 17:13:30 i Life,

Hemma igen efter en runda på stan. Önskade mig lite saker i julklapp och köpte ett par skor till mig själv. Tänkte ha dom ikväll men vet inte vad jag ska ha för kläder. Vet inte ens vad jag är på för stilhumör. Vi får se vad som kokas ihop. Kanske dock borde skynde mig, ska vara borta hos Josef och Malin om två timmar och måste hinna duscha och fundera på vad jag ska ha... det kan ta tid.


Nya skorna! Fast dom är snyggare i verkligheten.

Lördag?

Publicerad 2009-11-28 12:01:48 i Life,

Godmorgon mina vänner. Idag är det tydligen lördag. Mamma är här och vi ska ner på stan och försöka inhandla lite julklappar. Lite vin tills ikväll ska jag köpa också. Härlig tider.

Harry är här och I love him! Jag har saknat honom så dant. Fast han är fortfarande sur på mig för att jag lämnade bort honom. Han blir nog glad snart.

Nu ska vi kila ner. Tjing!

What a night!

Publicerad 2009-11-28 00:04:51 i Life,

Haha, vilken kväll! Jobbade som nykterhetsansvarig på en metalspelning på Slakthuset och drog med mig Malin som fick den überfina titeln kameratekniker, aka hon fotade kvällen. I och med att det kanske inte direkt var någon våg av kids som ville titta så stod vi och pratade med två killar som satt i kassan. Det började med att dom gissade på att Malin var 18 år och jag typ 30... Malin är 27 och jag 21... Så där hade dom lite fel. Några diskussioner om hästar, mindfucking, bloggar och diverse annat slutade det i att jag blev omhändertagen för "fylla" och blev uppslängd på ena killens axlar. Hur stört som helst men underbart roligt.

Idag ska jag för första gången på obeskrivligt länge gå och lägga mig nykter en fredagkväll. Jag kan inte ens minnas när det hände senast. Det är ta mig sjutton pinsamt. Ska lägga mig och invänta morgondagen då min älskade Harry kommer hem! Ska även julhandla lite med mamma, plugga lite och på kvällen blir det fest med ett helt innebandylag med karlar och utgång.


Fjoff sa det och så var jag där uppe. Och han var inte så kort heller. Helt galet.

Färdig!

Publicerad 2009-11-27 15:58:34 i Life,

Äntligen färdig med slutrapporten för LIA'n. Den blev rätt bra tycker jag. Men ni vet, det är lätt att skriva bra om något man tycker mycket om. Tänkte slänga upp den liten del av den här på bloggen så att ni också kan få ta del av mina fina rapport men jag väntar tills nästa vecka eftersom jag inte vill förstöra min redovisning för de som kommer se den på måndag eller tisdag och som läser bloggen. Så omtänksam är jag. Haha, nu låter det som om den är världens flashigaste presentation men det är det inte. Jag vill bara att orden jag säger ska få större betydelse än att några redan har läst det.

Nu ska jag duscha, göra mig iordning inför kvällen och sedan sätta mig med A&R-caset.

Just det, den 18 december ska jag på ansiktsbehandling som heter guldbehandling. Hur skönt låter inte det? Fick presentkort förra julen som jag inte har utnyttjat och nu känns det som rätt tillfälle. Jag längtar!


Barre, Elli, jag och Martiniskrutt.
Förra juldagen var det återträff för de tre blondinerna och Ida.
Det var underbart och jag längtar till årets juldag.

Ursäkta?

Publicerad 2009-11-27 14:16:54 i Life,

"Skulle man kunna få med sig en sköterska hem? Helst en snygg manlig."

Influensalikn symtom.
Allvarlig allergisk chock.
Dödsfall.
Allergiska reaktioner.
Andnöd.
Feber.
Domningar.
Nässelutslag.
Yrsel.
Illamående.
Högt blodtryck.
Huvudvärk.
Buksmärtor.
Hjärtklappning.
Ansiktsförlamning.
Hjärtstillestånd.
Smakförändringar.
Ledsmärta.
Lokal reaktion.
Smärta.
Temperaturstegring.
Frossa.
Bröstsmärtor.
Stroke.
Epilepsianfall.
Röda komplexa hudutslag.
Kräkningar.
Diarré.
Bensmärtor.

Detta är inrapporterade biverkningar till Läkemedelsverket av influensavaccinet. Skulle jag som bor ensam ta denna spruta?! Om jag får andnöd eller hjärtstillestånd så skulle ingen kunna hjälpa mig. Jag vågar inte ta den. Det vore om jag satte på cam och kunde ha igång den i ett dygn eller så med någon så att det finns någon som håller koll på mig. Fast jag äger ingen cam så den planen gick i stöpet. Crap.

Jasså?

Publicerad 2009-11-27 12:10:04 i Life,

Vet ni hur det är när man vaknar upp och inser att man nog gick lite för långt? Sa lite för mycket, funderade för länge eller helt enkelt teg för länge. Jag vaknade upp till den känslan imorse. Jag tror att jag lyckades ta slut på något som inte hade börjat och som jag egentligen inte har så mycket emot. Inte egentligen. Faan förlåt. Jag fick bara panik. Varför? Jag vet inte. Kanske för att det har gått så helt åt helvete senaste gångerna.

Lyssna inte på mig, jag är bara full av skit.

Nu ska jag sätta mig och hårdplugga så att jag kanske hinner med en promenad innan jag ska till slakthuset för att jobba på spelning. PÅ EN FREDAG!

Booyaa!

Publicerad 2009-11-26 13:44:46 i Life,

Fick ett brev om att jag skulle ringa folktandvården i Finspång för att beställa tid så jag gjorde det nu och jag har ju grämt mig en del över att jag måste gå men att det inte finns pengar. Så jag frågade vad det skulle kosta och tydligen så införde man förra året ett allmänt tandvårdsbidrag och är man mellan 20-29 så är det på 300 kronor varje år vilket gör att jag har 600 kronor innestående. Det betyder att det mer eller mindre kommer att vara gratis för mig att gå till tandläkaren! Amazing! Jag blev oförskämt glad.

Hujeda mig!

Publicerad 2009-11-26 12:10:41 i Life,

Lite över en timmes promenad, det är inte så illa! Inte för att mer eller mindre vara första promenaden någonsin. Enligt min mätning på jogg.se så har jag gått 5.01 km. Lagom runda. Nu har jag drock dragit över tio minuter in på lunchen/frukosten så om jag ska hinna äta något måste jag skynda mig.

Good morning.

Publicerad 2009-11-26 10:28:18 i Life,

Jag vaknar och känner mig trött
och till och med lite full.
Så jag tar mig för pannan
och visst var det så att nån annan har gjort det här förr?

Dags att göra ett tidsschema över dagen. Jag gillar att ställa upp exakt hur många minutrar varje sak får ta. Jag följer dom slaviskt också. Men, men. Nummer ett får fasiken bli att ta den den promenaden som jag tjatat om i flera dagar.

Ni kanske inte vet hur sjukt detta är men jag går aldrig, ALDRIG! Jag hatar att gå och jag kan inte tänka mig något värre. Det är så sjukt tråkigt och speciellt att gå själv. När man är fler så fattar jag grejen, då kan man snacka skit och glömma bort att det är så förjordans tråkigt att promenera.

Tommy, Tommy. Jag vill veta allt.

Sådär

Publicerad 2009-11-25 23:40:24 i Life,

Jag blev inte tokig. Eller det kanske jag blev... Jag sprang ner till affären, köpte pepparkaksdeg och gjorde ett pepparkakshus. Det är inte färdigt än men jag ska försöka lägga in kort imorgon när jag är färdig.

Imorgon ska jag skriva slutrapport till LIAn, påbörja A&R-caset och försöka hinna med att städa lite eftersom det blir finbesök imorn.

Fick sms av Malin i klassen som frågade om jag var i Nypan och om vi skulle öla på fredag. Soft! Vad härligt det är att precis när man behöver ett sms som mest så får man det. Malin rocks! Fast vi ska hjälpa Robin med en spelning på slakthuset, tvinga ungar att blåsa och slänga ut de som är fulla. Väldigt underhållande förhoppningsvis.

Läsa bok och peppa tidig morgon imorgon.


I somras hitta jag och Wincent ett övergivet hus i skogen och gick in.
Det var vackert spännande och vi misstänkte att det hade bott någon hemlös
i ett av rummen för inte så länge sedan.



Det första vi stötte på innanför dörren var en dockvagn.


Det var så kusligt att jag fick kalla kårar men Wincent räddade mig från rädslan.


När vi insåg att vi inte var dom enda levande i huset gick vi därifrån.

I sommar ska vi ut på mer UE.
Det var spännande.

Tokig!

Publicerad 2009-11-25 16:30:50 i Life,

Jag blir tokig! Jag blir tokig! Jag blir tokig! Jag blir tokig!

Jag är så jävla uttråkad så att jag tror att jag dör!

Galen, jag är galen!


Såhär jävla galen som jag var för ett år sedan!

God damn!

Publicerad 2009-11-25 12:14:47 i Life,

Men hallå! Kan man annat än älska Peace & Loves bandsläpp hittills?! Skumdum, Sick of it all, The Accidents och NOFX i spetsen! Jag måste, måste, måste, måste jobba där! Jag kan skura bajamajor eller sortera skräp, det gör inget.

Och varför ska jag ut på promenad i regnet när jag har Carl-Gustaf, min motionscykel?


För övrigt, världens bästa komiker.

Gud hör bön!

Publicerad 2009-11-25 11:53:44 i Life,

You can't stop me, to love the world with all its lies.

Ännu en ledig dag... Idag ska jag satsa på A&R-caset och LIA-presentation. Men först så ska jag ut på en promenix. Synd att det regnar och att jag inte har någon att gå med.

Blev förfrågad om att ta en öl ikväll med en karl här från Nyköping men jag är inte så intresserad. Vet inte ens om jag är intresserad av att ha honom som vän. Det hade varit kul i våras men inte nu.

Det kryper i mig för jag inte vet vad jag ska göra i helgen. Jag vill bara inte känna mig så jäkla ensam!

Snowroller!

Publicerad 2009-11-24 23:39:29 i Life,

Gud vad jag vill åka skidor! Det kryper i kroppen på mig och jag vill bara ge mig iväg! Det vore så soft att åka en sväng efter nyår eller liknande. Synd bara att vi aldrig kommer iväg. Varje år snackas det i kompisgänget om att vi ska iväg och åka men vi har aldrig kommit iväg.

Jag har aldrig egentligen åkt skidor. Inte på riktigt. Jag har åkt över dagen till olika ställen men inget annat. Som tur är så är jag en jävel på att lära mig saker fort så det har gått ganska bra. Men men, jag är inte så bra på det där med att åka skidor men jag är väldigt bra på att ha kul och det är bättre.

Vi kan väl se oss i stjärnorna efter en sådan resa.

Måste förövrigt säga att jag älskar säga att jag älskar reklamen för El clasico och tv4 sport, den där där Zlatan går ut själv på planen. Tycker den är klockren! Men sedan så är ju Zlatan världens bästa fotbollsspelare, näst efter mig då förstås...

Godnatt!

Färdig!

Publicerad 2009-11-24 21:22:18 i Life,

Äntligen färdig med minijobbet. Det var att skriva två miniguider över Phuket och London och jag har varit på båda ställena så det var rätt kul. Hoppas bara att dom var till belåtenhet. Lite snurrig i huvudet av allt infosökande men ändå. Nu ska jag laga mat och se på sällskapsresan två. Såg ettan igår. Eller snowroller heter ju tvåan egentligen.

Jag hjärta svensk film.

Ibland så händer det.

Publicerad 2009-11-24 14:16:51 i Life,

Haha, fick ett minijobb nu över telefon. Det är verkligen pyttelitet, lite information som ska hittas, skrivas ihop och skickas iväg ikväll men ändå. Extrapengar är aldrig fel och förhoppningsvis känner denna person att den kan lita på mig och kanske ge mig lite mer arbete någon gång i framtiden.

Så nu inväntar jag bara mejl på vad som egentligen ska göras och under tiden skriver jag LIA-rapporter för fulla muggar.

Tisdag

Publicerad 2009-11-24 12:31:42 i Life,

Godmorgon, alarmet skulle väcka mig klockan nio men jag verkar ha stängt av det och somnat om för jag vaknade vid halv tolv. Så kan det gå.

Ingen frukost för denna vecka kör jag superdiet. Jag ska bara äta när jag är hungrig och inget annat. Så vi får se hur det går. Vikten står så oroväckande stilla så något måste jag göra.

Har en massa skit att göra men först ska jag slänga mig in i duschen. På återseende.

Nu då?

Publicerad 2009-11-23 21:44:05 i Life,

Sitter och funderar på vad jag ska göra i helgen. Jag veeet, jag har precis kommit hem och allt det där men ändå. Jag vill ha något att se fram emot. Det lutar väl säkert åt att vara kvar i Nypan men jag är inte så sugen på det. Vill inte sitta här ensam en hel vecka. Det funkar inte. Alternativen är Stockholm, Finspång och Linköping. Örebro kanske. Eller kanske Borås. Jag vet inte.

Kanske ska hjälpa en kompis på en spelning här på fredag men då måste man ändå hitta på något på lördag. Karin ska på inflyttningsfest då så henne kan man inte busa med. Halmstad och Lotta kanske? Det vore skoj, hinna träffa Conny innan han drar iväg på turné.

Så många städer, så lite pengar och tid.

Helst vill jag göra något roligt här i Nykopoping men med vem? Alla jag känner är ute på praktik i andra delar av Sverige.

Jag saknar verkligen något att laga mat åt och sitta och myse med i soffan framför en film. Fast ändå inte. Det är väldigt skönt att göra vad man än känner för utan att behöva stämma av med någon annan.

What happens in Paris...

Publicerad 2009-11-23 16:50:19 i Life,

...hamnar på Idas blogg!

Onsdag;
mötte KarinSkavsta och tog flyget till Paris. Väl där insåg vi att vi inte hade koll på vare sig hotellets namn eller var det log. Vi åkte till en station där vi trodde att det kanske låg och lånade en dator på en bibliotek och löste allt på så sätt.
När vi väl kom in på rummet så var det väl inte direkt som vi trodde. Det låg i ett halvrenoverat hus i Paris svar på China town, tapetrarna var på väg ner från väggarna och ett dubbelrum i Frankrike betyder tydligen en skabbig säng på 1.20 med en skabbig filt med brännhål i. Så kan det gå men det var charmigt.
Vi drog ner på stan och efter första glaset vin insåg vi att vi aldrig kommer bli barfulla i detta land. Ett glas vin (3 Euro) var på tre klunkar så vi gick och handlade choklad och en flaska rosé i en matbutik istället. Drack oss lulliga och bestämde oss för att gå ut och dansa. Det gick sådär. När vi väl kom ut på gatorna igen så åkte det runt miljoner bilar med folk hängandes ut ur rutorna och dom tutade oavbrutet. Det visade sig sedan vara så att Algeriet hade vunnit en fotbollsmatch och vi följde bilkortegen i lite över en timma innan vi kom fram till Triumfbågen där de hade samlats för fest. Så vi hängde där och pratade med folk innan vi åkte hem.

Torsdagen;
Vaknade rätt sent och tog oss till Pere Lechaisse (typ) för att titta på gravstenar. Det var seriöst den största kyrkogården jag någonsin har varit på! Gravarna låg på varandra och det var så stört vackert så att det inte går att förklara. Vi tog oss vidare för en rundtur i katakomberna under Paris men när vi kom fram var det stängt pga vandalisering. Typiskt. Men vi deppade inte utan åkte till Aquaboulevard, Europas största badhus. Vi lekte i några timmar och åkte vattenrutschbanor som aldrig förr. Åkte sedan hem för att gå ut i närområdet och äta finmat. Det blev trerätters på en pittoresk lite fransk restaurang där allt jag beställde innehöll ost. Me like! vi la oss rätt tidigt och läste bok.

Fredagen;
Åkte in till Champs Elysées för att fönstershoppa i finbutikerna. Höll i en lite pälskrage för 40.000Louis Vuitton och rös för att det finns människor som verkligen slänger ut pengar på sådant. Tog en sväng där det fanns billigare affärer också och köpte en svart, tight, svinsnygg klänning. Vi hittade en affär i hela Paris där priserna var överkomliga och kläderna snygga. Det var H&M...
Åkte hem och inhandlade varsin flaska vin och la oss på sängen och läste och drack vin. Fulla som ägg ramlade vi ut och åkte in till Champs Elysées där vi drack billiga cosmopolitan och sjöng julsånger på en restaurang och tog en öl på en finbar men hittade sedan ner till "julbodarna" längst ner. Åkte karusell vrålandes och drack vin chaud som vi nu i efterhand misstänker var vanlig glögg. Så sjukt kul hade vi det och filmen därifrån kommer med all säkerhet läggas ut på fejjan. Hoppade in i en bil (en utav oss var lite mer tveksam en den andra på att hoppa in men jag säger inte vem) och åkte gatorna upp och ner i jakt på en nattklubb. Vi hittade ingen men fick fejka att vi skulle in på en för att kunna kliva av bilen.

Lördagen;
En ny shopping dag där vi inte fick så mycket gjort. Knatade rakt på Moulin rouge som vi hade deppat över inte var med på kartan. Tydligen så ligger det i sexdistriktet så vi knatade runt med hakorna vid knäna och kunde inte sluta titta. Där vill man nog inte vara om nätterna.
På kvällen blev det varsin vinare igen på rummet men denna kväll hade jag läst ut min egen bok och läst ikapp Karin i hennes bok så vi hade högläsning. Varannat kapitel i tre och en halv timma tills både boken och vinarna var slut. In till stan för att dricka vin chaud och åka karusell men så blev det icke. Det fanns bara en mugg så det blev en vin chaud och när vi satt och skulle få i oss den innan vi skulle åka karusell så stängde dom jävlarna. Så där satt vi i regnet och suckade. Bara att åka hem.

Söndagen;
In till stan för att shoppa upp det sista. Icke. Tydligen har de flesta affärer stängt på söndagar och det visste inte vi. Hur spenderar man då bäst mest pengar på minsta tid? Jo man knatar in på en piercingstudio och ber dom ge en smärta.
Så det var vad jag gjorde.
En riktig utamning att göra det på franska också. Fattade inte ett skit om vad dom pratade om men jag är inte direkt någon nubie så det gjorde inget. Karin stod kvar utanför för hon vågade inte följa med men nu är den iaf gjord. Det piercing som jag så länge suktat efter men som jag har intalat mig själv skulle göra så ont att jag inte har vågat. Vad kan det vara? En bröstvårtepiercing såklart! Det gjorde faktiskt inte så ont men nu är den ganska öm. Låg och äcklade Karin med den hela natten. Inte så att jag viftade den i ansiktet på henne men låg och pratade om den för hon fick psykiskt ont själv. Det var mycket roligt.

Hela måndagen har gått i resans teckan och det är det enda. Sitter nu hemma i min egen soffa och ska inte göra mycket än det tills på måndag då skolan börjar igen.

Bonjour!

Publicerad 2009-11-21 16:33:32 i Life,

Det ar harliga dagar i paris! Det ar sjukt varmt och man kan ga i tisha och jacka bara. I onsdags vann Algeriet en march over Egypten (tror vi) sa alla var pa stan och firade, aven vi. Hamnade mitt i ett glasflaskeregn mot polisen och dansade i ljuset av bengaler och sjong one, two, three, vive l'argerie!

Igar drack vi vin pa rummet och begav oss till Champs Elysée for att dricka fina drinkar. Det blev inte riktigt sa. Fulla som agg akte vi karusell, drack vin chaud (varmt vin) och vralade VIN CHAUD, ATTATION! Hoppade in i en bil och forsokte tvinga dom att kora oss till ett disco sa vi kunde dansa men vi tog metron hem istallet.

Idag ska vi lasa hogt for varandra, roka i fonstret, aka karusell och dricka vin chaud. Sadant dar man gor i Paris.

For ovrigt; nar vi kom hit kom vi inte ihag vad hotellet hette eller vart det lag. Lite panik, ingen har kan engelska heller sa lite korigt blev det men nu ar allt ordnat och vi trivs.

Eiffel tronet imorgon och hemresa pa mandag.

Ses da!

Hej då Sverige!

Publicerad 2009-11-18 07:55:18 i Life,

Nu tar jag mitt pick och pack (som väger 8,7 kg) och drar till Paris. Jag ska försöka uppdatera något från andra sidan Europa men vi får se hur ofta. Det blir nog inte dagligen iaf.

Adieu och Sacre bleu chat!

Det trodde ni inte?!

Publicerad 2009-11-18 06:21:24 i Life,

Ahaa! Vaken två och en halv timma innan jag ska åka, det trodde ni inte om mig va? Det trodde jag faan inte själv men jag har lyckats. In your face väckarklockan!

Bloggar ett sista inlägg senare innan jag bara lite sisådär åker iväg till Paris en sväng. See ya!

Godnatt

Publicerad 2009-11-17 23:25:06 i Life,

Har inte packat färdigt men det struntar jag i, jag tänker gå och lägga mig ändå. Halv nio ska jag ta bussen från stationen och bege mig mot Skavsta. Fast jag måste vara vaken i 40 minuter till så jag kan messa och gratta Anna på födelsedagen. Jag ska vara först!

En cigg och sedan lägga mig i sängen och läsa lite bok. Ska gå upp vid sex så det är bäst att få lite sömn.

It's the fucking truth!

Publicerad 2009-11-17 19:04:45 i Life,

5 regler för hur man får en karl intresserad;

1. Ha pojkvän! Har du pojkvän då kommer dom fram, har du inte då försvinner alla karlar huxflux.
2. Se till att ha fula underkläder på dig, då vill dom ha med dig hem.
3. Raka inte någon kroppsdel på en månad och karlarna står på rad.
4. Ha gärna mens.
5. Se till att ha jobb att göra klockan 6 på morgonen dagenefter, då finns dom där.

Varför är det alltid så? Vem har satt dessa tokiga regler och varför i hela helvetet går det inte att komma runt dom? Vi hoppas på att fransmän är annorlunda.

Packning

Publicerad 2009-11-17 16:28:27 i Life,

Jag är inte helt säker på att min väska räknas som handbagage men vi får hoppas. Som dom backpackers vi är så flyger vi utan incheckat bagage och köra bara på handbagage. Fast det är vikten jag oroar mig för mest. 10 kg, väskan väger nästan så mycket själv.

Funderar på om jag skulle ha en liten myskväll med mig själv ikväll. Film, mat och tända ljus. Vet dock inte alls vad jag skulle äta. I kylskåpen finns en halv, torkad morot och en burk mögliga oliver. I frysen finns det lite mera - ärtor, haricots, två fish crispies och riven ost. Det kommer bli fest ikväll! Men jag fick mina aktiepengar igår så jag ska nog gå och handla något. Lite halloumi och grillspett kanske?

Imorgon.

Publicerad 2009-11-17 12:06:21 i Life,

Imorgon drar vi, IndiKaar i Paris liksom. Karin messade och frågade om vi inte kunde åka till Ullared någon dag, jag som aldrig har varit där svarade självklart ja och Karin ville då att vi skulle sova över och festa. Kan man göra det i Ullared? 820 invånare... Jag är lite skeptisk till det hela. Kanske om sommaren på campingen men det känns lite B.

När jag kom till Norrköping igårkväll för att ta tåget hem så var det inställt. Fick vänta tjugo minuter på en äcklig buss som åkte via Kolmården. 40 minuter efter att jag skulle ha varit hemma kom jag till Nypan och då fick jag gå i en evighet innan jag kom fram till cykeln. Sedan så glömde jag även min nalle i Finspång. Förstår ni vilken drama?! Fick panik och skrek att mamma fick åka hit med den efter jobbet idag. Hon vägrade. Nu har jag iof kommit på att det kanske är bra. Då behöver jag inte göra plats i väskan för en nalle. Vi flyger med enbart handbagage så det finns inte så mycket plats. Provade att sova med en liten kanin inatt, det gick inte så bra men det funkade ändå. Mamma ska dock åka upp med nallen när jag är i Paris så när jag kommer hem sitter han och väntar på mig.

Ha! Hur många har nalleproblem när de är 21? Jag är töntig och jag står för det.

Nu ska jag städa lägenheten och skriva packningslista.


Öland 2008, samma väska som till Paris men ingen viktgräns.
Vi får se hur det går den här gången.

Happy happy!

Publicerad 2009-11-16 16:02:53 i Life,

Jag fick mina pengar idag! Jag är så jävla glad för det betyder att jag faktiskt har råd med Paris! Bra att få reda på det nu när vi åker i övermorgon.

Ska göra mig iordning och sedan sno mammas bil, plocka upp Eriksson i Falla och åka till Wincent i Hällestad. Om ni undrar varför mina vänner har så konstiga namn här i Finspång så är det för att det finns för många Emma. Emma Eriksson, Emma Wincent och Emma Kronqvist Lundby. Alltså blev det Eriksson, Wincent och KL [KåÄl]. Det finns fler men dessa tre är de närmsta. Wincent och jag hälsade på KL igår men hon var inte hemma. Vi lämnade ett jättefint brev i hennes brevlåda. Nu väntar jag bara på att det ska komma upp på hennes blogg.

Ikväll åker jag till Nypan, det är bäst så. Imorgon ska jag städa, tvätta och packa. På kvällen kommer förhoppningsvis Lotta och Karin och så ska vi ha myskväll. Lotta drar nämligen till Halmstad då och stannar till nyår. Inte roligt alls men hon ska komma till Sthlm och vi ska komma till Halmstad. We miss being on the road så att säga.

Packa väskan och borsta tänder! Just det, jag sitter i pyjamas också... Kanske ska ta på sig kläder när klockan närmar sig kvällning.

Fuck you!

Publicerad 2009-11-16 13:28:21 i Life,

Du sviker mig gång på gång.

Jag har tröttnat.

Förvänta dig inte att ger upp mig själv för att hjälpa dig en gång till.

Tanka fritt

Publicerad 2009-11-16 00:25:43 i Life,

Urusel reklam.

Ska strax gå och lägga mig, såg Heartbreak och längtade tills jag själv är 45 och värsta partylejonet. Pratade med Lotta i 40 minuter om allt och inget. Mest karlar. Det har en tendens att bli så. Och planer för framtiden.

Mess av Karin jag vaknade av vid elva "imorse":
Kom till Sthlm ikväll så går vi på lilla hotelbaren
och fixar nummer.


Jag var sugen, riktigt sugen. Men jag pallade inte.


Karin och jag är ett dreamteam, ett riktigt jävla dreamteam.
She's my BFF.

Love us.

Söndag

Publicerad 2009-11-15 19:53:49 i Life,

Gick hem till Pernilla igår och drack lite med henne och Eriksson. Tog oss ner till centrum där vi blev stoppade av polisen och Eriksson fick en bot för att hon drack på offentlig plats. Poliserna tog examen 08, big surprise... Men, men. Vi hade väldigt roligt åt det.

Kristallen var väl inte så roligt. Jättekul att träffa alla dessa man inte sett på länge men att få igång ett galet dansgolv på Markoolio är inte okej.

Idag har jag lunchat med WincentBabylon och sedan tog vi en promenad och pratade minnen och fantiserade om vilka som bodde i husen vi gick förbi. Nu ligger jag hemma hos mamma, ska snart ringa Lotta och skvallra lite om helgen.

Storebror.

Publicerad 2009-11-14 20:18:05 i Life,

Gårdagen blev riktigt bra, sprang på Tapper från Ladies och jag har nog aldrig hört den karln snacka så mycket som han gjorde igår. Det var trevligt. Förmiddagen sovs bort och eftermiddagen spenderades i bil mot olika mål. Nu har vi firat mamma och ätit lite god mat. Seg som ett rövhål men jag och Lill-Erik ska dricka stulet vin och gå ut på krogen. Har bestämt mig för en riktigt Finspångsnatt. Förfest, fest, krogen, efterkartong och efterefterkartong. Här i Finspång heter det inte efterfest, det heter kartong. Det lärde jag mig på ett språkprogram med Fredrik Lindström.

Sugen på jacuzzifest, får se till att fixa det som efterfest. And I will! Har lovat bort mms från en jacuzzifest ikväll så det är bara att lyda. Klockan börjar dock bli mycket och jag ska skjutsa hem mormor och farmor innan jag gör mig snygg och släpper mig själv lös i natten.

So long!

Du är mitt ljus, du är mitt hopp.

Publicerad 2009-11-12 19:20:58 i Life,

Jag har gått runt med ögonen i kors här hemma, så fruktansvärt trött. Förstår inte riktigt varför eftersom jag ändå sov rätt många timmar inatt men kroppen verkar tycka att det är för lite ändå. Så kan det gå.

Nu sticker jag iaf iväg till tåget och far mot Norrköping, en halvtimmas väntetid innan mamma kommer men det kan jag stå ut med. Läsa metro och se sådär på-resande-fot-snygg ut. Synd bara att jag ser ut som ett jävla mähä nu för tiden. Ladiesväskan är packad för att inte helt tappa turnékänslan.

"Dom är fina, vi är fula.
Dom är glada, vi är sura.
Dom är nöjda, vi vill mer.
Åh, jag önskar att vi var flera."

Just det.

Publicerad 2009-11-12 16:05:08 i Life,

Ni Finspångare som känner att ni vill ha en liten rendez-vous (fika/lunch/film/häng/fest/whatever) får gärna ringa mig för jag kommer inte palla höra av mig till alla. Så ring, bara ring. Jag är game.

Nästa hemkomst blir till jul.

På väg hem.

Publicerad 2009-11-12 15:17:15 i Life,

Gårdagen gick jättebra, utvärdering på kontoret på dagen och sedan mingel på Golden hits med järngänget. Jättetrevligt. Slutade som vanligt legendary strax efter ett och ett par vinflaskor. Så mycket som vi skrattade igår var sinnessjukt. Jag älskar er alla.

Är påväg hem till Nyköping för att packa väskan och sedan ta tåget till Norrköping. Det ska bli så sjukt skönt att vara hemma. Jag längtar så äckligt mycket, idag höll jag på att börja gråta för att jag är så utmattad och bara vill komma hem. Harryplutten ska jag få träffa för första gången på två månader. Jag ska mysa med honom hela natten.

Fick en jättefin klocka igår som tackpresent från Ladies, var iväg och kortade den idag så nu har jag en hel klocka på armen igen. Hade det varit en Longines-klocka (man kan vinna sådana på Ladies, kostar eg. 12000 kr) så hade jag sålt den på blocket direkt. Imorgon ska jag till banken och länsa mina aktier, kul jul. Så nu håller vi tummarna för att jag får dom innan onsdagen då vi drar till Paris.

Nu är vi i Vagnhärad, det betyder att det är en halvtimma kvar till Nypan. Gött mos.

Godnatt

Publicerad 2009-11-10 21:57:28 i Life,

Idag blir det tidigt läggning, måste gå upp vid 6 imorgon så det känns bäst. Sett på The Holiday ikväll, så sinnessjukt bra film. Allting blir sådär rosafluffigt efter. Jag är inte så cool som jag verkar, jag är nämligen en sucker för romantiska hollywoodkomedier. I suck, yeah.

Läste klart Hella Hells bekännelser av Unni Drugge inatt, helt störd bok. Det enda den handlade om var sex mellan en överkåt medelålders kvinna och en 14-årig kille. Helt sick. Två tredjedelar av boken är enbart detaljerad beskrivning av deras sexliv men grejen var att det är så fruktansvärt twisted att man inte kunde sluta läsa. Lite smått äcklad är man efter varje läsning men ändå. Det är som att se en bil köra på en människa, man vet att man inte borde titta men man kan inte heller titta bort.

Morgondagen;
06.00 ringring!
07.24 tåg till Sthlm
09.00 utvärdering med ledningen
12.00 lunch med Lotta
15.30 mingel och utvärdering på Goldens hits
18.00 umgås med mina fina och se till att göra Sthlm osäkert
00.30-isch hem till Karin och sussa

Planer

Publicerad 2009-11-10 18:36:32 i Life,

Ärligt talat, varför ska jag sitta här och vänta på jobb när jag kan starta upp egna projekt? Jag har två drömmar pågång i huvudet och vad säger att jag inte kan lyckas med dom? Kan andra så kan jag. Jag ska fila lite på dom och ett utav projekten har jag redan en tilltänkt partner till så jag ska prata med den personen och se vad den tycker. Tidigaste lansering för båda är dock 2011. Imorgon är ett bra tillfälle att haffa personen och fråga om den är på för personen kommer vara på ladies-mingletGolden hits imorgon.

Spännande va?

döden

Publicerad 2009-11-10 12:51:56 i Life,

De som känner mig vet att jag kan gräva ner mig i rätt makabra saker. Senaste timmen har jag nu spenderat på Till Minne Av. Det gör ont i hjärtat att läsa om alla dessa unga människor som är så saknade. Jag kan inte låta bli att fundera på hur det skulle se ut om jag dog. Ni vet, vilka som kommer till begravningen, om det kommer finnas någon minnessida någonstans och sådant. Jag vet, kanske inte världens bästa ämne en tisdaglunch men jag kan inte låta bli.

Hur många tårar skulle fällas över min död?

Jag ska sluta snacka döden nu och återgå till min städning.

The youth

Publicerad 2009-11-10 10:47:47 i Life,

Förra veckan när jag stod och väntade på tvärbanan på Gullmars (det regnade) så steg det av en förskoleklass som kanske skulle och bada eller något liknande. Det jag reagerade på var att det fanns en vuxen med barngruppen, EN VUXEN! Du har alltså 21 ungar (jag räknade) i 4-5 årsåldern som åker tunnelbana i centrala Stockolm under morgontrafiken, "hur ska vi göra detta så säkert som möjligt"? Ja, vi sätter en vuxen som följer med och resten dricker kaffe! Han gick före ungarna och skulle inte ha någon kol över huvudtaget om en av kidsen missade att stiga på rulltrappan.

Konstig sak att bli arg på men det blev jag.

Godmorgon föresten, nu är jag vaken man knappt vid liv. Hostar som aldrig förr. Gud, vad jag längtar till att komma hemhem! Sådan här hemläntan har jag nog aldrig haft förr.



Julafton -07, världens minsta och gulligaste kusinbarn Matheus.

Bara för att

Publicerad 2009-11-10 00:20:57 i Life,


Hej!
Får man en ny chans till ett "första" intryck?
God mat, lite vin och ett par klyschor till kanske någon kväll?

Ett litet sms kan få dagen att bli så mycket bättre.

Det är såhär jag håller ryggen rak.

Publicerad 2009-11-09 22:02:58 i Life,

En riktig tråkdag har det varit, mest legat på soffan, pratat i telefon med de bästa (Karin, Lotta och Mats), diskat och städat hallen.

Imorgon ska jag hämta mitt pass och göra den förbannade årsplaneringen. Ska även ringa Lisa och höra om hon vill byta lite saker. Typ ett paket pasta mot en toarulle. Jag är så jävla fattig att det är sinnessjukt. Överväger till och med att sluta röka för att spara pengar, då är det illa.

På torsdag åker jag hem till Finspång och på fredag åker jag till Linköping för att träffa Mats, dricka Mada och gå ut på krogen och ljuga. Det är det som vi gör bäst. Jag längtar redan.



Give it away!

Publicerad 2009-11-09 15:35:56 i Life,

Träningsbollar är farliga. Köpte ett yogakit i somras som jag testade för första gången idag. Jag lär nog inte göra om det... det enda som hände var att jag ramlade av bollen hela tiden. Inte blev det bättre av att jag kämpade med att blåsa upp den och några minuter efter att jag var färdig så hittar jag en pump dom tydligen skickade med. Dooh! Jaja, vad vore en Ida utan klantighet?

Treparts samtal med dom bästa, inget egentligen bestämt men däremot skvallrat. I fucking love them!

En rök, påklädning och städning kanske?

Måndag

Publicerad 2009-11-09 14:00:53 i Life,

Det som känns skönt med att denna turné är slut det är att nu kan jag äta när jag vill istället för att bli tvingad att äta tre gånger om dagen så nära varandra. Känns som om det är boven till att jag står still i vikt nu. Nu kör vi viktrace! Kommer säkert gå skitbra när vi åker till Paris...

Vilket förövrigt är om 9 dagar, om exakt så många dagar som bästa fröken Nilsson fyller 25 har jag fått höra. Indikaar gör Paris, eller Indikaar och bihang eventuellt. Det skulle vara så galet roligt. Plätten, Pannkakan och Lotta liksom.

Nu ska jag utföra lika yoga och hoppas på underverk.

Over the tracks

Publicerad 2009-11-09 00:54:17 i Life,

Klockan har visst hunnit bli riktigt mycket. Wierd. Och jag är inte trött, bara tankfull. Ingen överraskning precis.

Vad snurrar i mitt huvud då? Ja, mycket blandade saker. Framtiden, kärlek, ensamhet, pengar, vänner, skolan, utseende, droger, musik, naglar, Stockholm, döden, tv-program, sommaren, Finspång, andningshål och allt annat som är befogat en söndagnatt.

Nyår, nyår, nyår. Jag vill och tänker fira det tillsammans med Karin och Lotta, Ladies nights egentliga trio. Ni vet, det bästa man har hittat under året ska man fira med på nyår.

Nej, nu tänker jag lägga mig i sängen. Läsa chiclitt och hoppas på bättre tider för dagen som har varit har bara innehållit oro.

Dagens lista

Publicerad 2009-11-08 23:10:44 i Life,

Bara för att jag är så uttråkad...

10 saker jag vill göra någon gång i livet;

1. Hoppa fallskärm
2. Få erbjudande till jobb på Ladies night 2010
3. Lära mig dansa lindy hop
4. Fira nyår i New York
5. Roadtrippa genom USA i en cab
6. Hångla med Jeffrey Sebelia
7. Spela i band
8. Tatuera någon
9. Strippa på en slumbar i Los Angeles med Angelica
10. Åka till Nordkorea och smuggla flyktingar och sedan dö för min sak

Hai Majide!

Publicerad 2009-11-08 22:06:50 i Life,

Kommer aldrig kunna somna ikväll, sov mellan sju och tio imorse och mellan 12 och 17 nu på dagen. Kan ingen spontanringa mig och hålla mig sällskap? Me so lonely. Annars så får jag ringa Mats och snacka skit, vi kan lätt slå ihjäl en timma på telefon utan ansträngning.

Måste strukturera upp resterande del av året. Har en hel del deadlines som jag inte alls har koll på.



Älskade Ladies-gänget!

When I grow up.

Publicerad 2009-11-08 18:54:52 i Life,

Nu är slutet här. Jag är inte så ledsen som jag trodde att jag skulle vara. Det känns mer som ett litet hål i hjärtat efter att något man gått in för innerligt och brunnit för bara är poff borta.

Har sjukt ont i en visdomstand som verkar vara påväg upp och har jätteont ni halsen. Det jobbigaste med att bo själv det är att när man är sjuk så får man gå och köpa allt själv och det pallar man inte så man har inget att trösta sig med.

Finspång på torsdag, jag längtar dit faktiskt. Ska bli skönt att komma hemhem eftersom jag inte varit där på två månader. Ska inte bli så skönt att bo på ett golv i några dagar men vad gör man inte.

Ledig måndag, tisdag och utvädering i Sthlm onsdag-torsdag. Funderar på om jag skulle stanna i Sthlm natten där men jag vet inte, pallar inte att åka till Brunna iaf.

08.08

Publicerad 2009-11-05 07:36:32 i Life,

Fy faan vad jag hatar att gå upp! Det finns inget värre, varje morgon jag vaknar så blir jag arg för att jag gör det. Att vakna och att frysa, det är mina största hatsaker. Då är det så fruktansvärt roligt att gå upp nu, det är mörkt och när man ställer sig i duschen så får man spasmer i ryggraden för att det är så jävla kallt i luften att kroppen får en chock. När jag blir diktator över världen då ska jag utrota kyla och tidiga mornar.

Annars då? Jo, tack. Har försovit mig och får ta ett senare tåg. Jag har inte packat än men det tar vi om några minuter och självklart kände jag mitt stora begär efter att underhålla er så här har ni mig nu klistrad framfär dataskärmen.

Detta kommer att bli en femdagars....
Tisdag; LN-häng på Vampire Lounge
Onsdag; MW
Torsdag; Busshäng
Fredag; Bussfest
Lördag; Fetaste bussfesten ni någonsin har hört talas om.



På B-bussen vet vi hur man dricker Amarula manligt.

Yes!

Publicerad 2009-11-05 01:21:18 i Life,

Har fått ett fucking jävla underbart A&R-case, tack MITTWOCH och tack alla jävlar som drog ifrån mig vilket gjorde att jag inte hade annat att gära än att socialisera med okända människor.

Nu sovdags, upp vid 05.30 för packning, dusch och tåg till Sthlm.

Mörkertal

Publicerad 2009-11-04 19:17:30 i Life,

Försöker göra världen bästa spellista på Spotify, det går ganska bra. Den heter "Bästa ever" och det ska den bli också. När jag är färdig kan jag lägga upp den men det tar nog ett tag.

Meet me at the hotel room.

Har jätteont i magen, tror att det är blindtarmen eller något annat läskigt. Cancer kanske? Eller någon gigantisk grön alien som kryper runt där inne. Btw så är jag inte hypokondrisk.

Idag när jag satt på tåget från Sthlm, det var mörkt ute, jag lyssnade på jättehög, jättehård musik, risigt outfit, gårdangens smink och en trötthet som höll på att ta kål på mig och vetskapen om att jag ska iväg på spelning ikväll gjorde att jag då kände att livet är fucking fabulous. Jag är bara så glad över vem jag har blivit, de människor jag har runt mig och allt jag får vara med om. Live your dream liksom.


You messing with me?! Huh, huh?!
En spontantripp till Örebro för länge sedan som såklart blev LE-GEN-DARY.

Simsalabim!

Publicerad 2009-11-04 14:58:36 i Life,

På kontoret och fräsch som en nyponros. Nästan. Gårdagen blev som vanligt LE-GEN-wait for it-DARY! Somnade någonstans typ strax söder om Liljeholmen, eller liknande, jag var lite snurrig när jag kom dit inatt. Det var mysigt och välbehövligt.

Enough said.

Ikväll ska jag packa och städa, imorgon inleds sista turnéhelgen och jag kunde inte vara mer ledsen. Men vissa tror jag kommer stanna ett tag till i mitt liv.

Nu ska jag fokusera på mejladresser i en timma innan jag beger mig mot centralen.

Saker jag går igång på.

Publicerad 2009-11-03 11:44:33 i Life,

1. Uniformer - Det kan vara vad som, poliser, väktare, brandmän, militärer etc.
2. Tatueringar - Var det någon överraskning? Nya favoritställen är bakom örat och på händerna.
3. Skor - Mycket viktigt! Har man inte rätt skor så blir det en diss, Dr Martens och Converse är bäst.
4. Kunskap - Dumma karlar är inte my cup of thé.
5. Höftben - Gurgel.
6. Humor - Hur skulle man annars orka?
7. Impulsivitet - Jag är inte den som gärna sitter hemma och ugglar jämt.
8. Tighta jeans - Mumma, mumma.
9. En kop svinighet - Jag är en bad boy lover, jag erkänner.
10. Musiksmak - Punk, Rock och Hardcore tack. Bra Musiksmak=Bra klädstil=Snygg karl=Glad Ida.

One foot in the grave.

Publicerad 2009-11-03 11:00:43 i Life,

Idag har jag massvis, massvis att göra. Inte roligt. Speciellt inte roligt när man för en gångs skull är ledig. Sex dagar kvar innan turnén är slut. Sorgligt. Fast min kropp kommer gilla det...

Helgens bravader: slog axeln blå på en stång i Bäcks säng, klämde en knoge mellan en dörrkarm och ett bord (fortfarande svullet), en knöl i ryggen efter lördagensfest, slängde en kartong på mina egna smalben och trodde jag skulle dö, ramlade ner från en säng på ett bord (jag var påväg upp i en våningssäng och bussen svängde) och säkert lite mer.

Nej nu ska jag sluta lata mig och börja med mina bestyr. Det som står först på listan är att kolla om jag har tvätttid idag...

Piercing

Publicerad 2009-11-03 00:52:00 i Life,

Nej, jag vet inte vad jag ska ha för någon.
Dessa funderar jag på.

Smiley igen. Vågar jag?
Toungeweb
Venom
Dermal anchor någonstans
Bröstvårtan
Septum
Ashley
Tongue rim

Men, men. Vi får se vad det blir.

Nu säger nog jag godnatt.

Godnatt.

Åååh Lisa.

Publicerad 2009-11-02 23:48:19 i Life,

Du är min egen lilla sockertopp!

Jag vill inte gå och lägga mig. Jag orkar inte gå och lägga mig. Pallar inte att somna för då vet jag att jag måste vakna. Blir ju inte bättre att dygnsrytmen är helt fucked up tack vare turnén. Jag vet inte, jag saknar bara någon att sitta med i soffan om kvällarna. Jag behöver lite jävla kärlek. Inte ett förhållande men lite jävla kärlek bara. Jag har mina mysmän (hm, nja vi låter det vara fritt för tolkning men det är inte så blodigt) på LN men det är ju slut på söndag! Mina vanliga mysmän befinner sig alla i Östergötland och det är långt tid. Iaf om man inte äger bil. Skulle vara på truckutbildning imorgon om jag fick bestämma men pengarna räcker inte till både det och Paris så jag fick prioritera.

Det finns många saker jag är sugen på just nu att lägga till på mitt CV; truckkort, lastbilskort, ställningsbyggnad 9 m och mycket mer. Så svårt är det inte att fixa det men det är pengarna som stället till problem.

Jag har fyra låtar som har gått om och om igen i ett dygn nu. Enbart dom och inga andra. Två utav dom skäms jag för och två skäms jag inte lika mycket för...

Pain - Shut your mouth
Byz - Hey där
Perkele - Yellow'n blue
Skumdum - Lisa

Kan det vara dom två första jag skäms för? Men, men. Så pinsam är jag i min musiksmak.

Jag längtar till imornkväll, då ska jag ta mig sjutton få mig lite manskärlek (jag menar en kram eller två, inget annat).

Känner att jag börjar yra. Måste köpa mat imorgon. Idag blev det nada frukost, en schnitzel med gurka till lunch och en tugga ost till kvällsmat. Lite för lite mat men jag måste spara pengar. Inget toapapper äger jag heller. Det går faan lysande för min del.

På tal om pengar, måste pierca mig snart igen. Suget börjar bli för starkt. Vill ha min smiley men jag vill inte slita ut den igen.

Hemma

Publicerad 2009-11-02 20:21:49 i Life,

Imorgon ska vi träffas ett gäng från LN utanför turnén, ska bli riktigt roligt att se folket i andra kläder än Ladies-hooden och arbetsbyxor. Dock ska vi träffas i Sthlm men jag ska försöka att fixa sovplats i stan (pallar inte att åka till Karin i Brunna).

Bokade två datum på HUGO utan att bli tillsagda, det är bra grejer. Vi får se om Karin kan då också. Ska spela på terrassen och det är väl inte så jättekul men bättre det än inget. Vi gillar HUGO och HUGO gillar oss.

Imorgon är jag ledig. Betala räkningar, hämta pass, tvätta, dra till Sthlm, dansa med Karin och dricka vin står på agendan.

Ligger helt död på soffan. Pallar faan inte att vara vaken.

Som en vän.

Publicerad 2009-11-02 11:06:27 i Life,

Usb-porten till dongeln glappar, det är inte så nice. Påväg till Sthlm och kontoret där det vankas möte och dansrepetition med Karin. Nyfikna? Det behöver ni inte vara, vi ska bara öva på en grej till helgen.

Martin, Martin everywhere! På showen, på Ica, på signeringen, på festerna, på Spotify. Karlfaan är ju ta mig sjutton överallt! Någon måtta får det vara.

Satte in Dagens ros till mamma och brorsan i Folkbladet idag, det fanns inte på nätet så jag kan inte visa men dom blev glada iaf.

Nu ser jag Globen, dags att packa ner datorn!

Vad hände?

Publicerad 2009-11-01 20:30:22 i Life,

Vet ni vad? Jag har en crush. Men jag tänker inte säga på vem. Jag säger bara att han är jävligt cool och han är med på Ladies night turnén.

Halloweenfestade till strax efter nio imorse. Det blev en salig blandning av alkohol och det var helt stört roligt. Pimpade c-bussen med röd matta, marshaller och spindelnät. Det blev riktigt snyggt. Bästa Halloweenfesten ever iaf. Grabbarna på c-bussen är underbara. Dom är min andra bussfamilj, b-bussen är min riktiga bussfamilj. Det är så svårt att förklara hur nära man kommer varandra under en sådan här turné. Vi träffas torsdag-söndag och på dagarna har alla fullt upp med sitt men alla sitter i samma båt (buss) och man blir så sjukt tighta. Det känns som om jag har tre verkligheter, en i Finspång, en i Nyköping och en på turnén.

Kolla in Facebook för bilder och filmklipp från gårdagen.

Kom precis på att det har gått ett dygn sedan jag åt något. Eller nej, jag åt fem minimorötter vid tolvtiden inatt. Fast det kanske inte räknas? Jag är inte ett dugg hungrig iaf. Har inte ätit någon kebab än, tänkte ta den framför Djävulen bär prada som visas ikväll. Så jag ska väl cykla och hemta en rulle nu.

Äntligen.

Publicerad 2009-11-01 18:08:39 i Life,

-10,5 kg fucking jävla äntligen! 19,5 kg kvar. Det firar vi med en jävla kebabrulle för jag pallar inte laga mat.

Äntligen.

Publicerad 2009-11-01 18:08:16 i Life,

-10,5 kg fucking jävla äntligen! 19,5 kg kvar. Det firar vi med en jävla kebabrulle för jag pallar inte laga mat.

Schwhy.

Publicerad 2009-11-01 17:40:19 i Life,

Det är något som luktar i lägenheten. Så går det när man åker hemifrån och glömmer slänga soppor. Måste springa ner med det sedan.

Blev mer eller mindre lovad jobb på Yran i sommar. Inte helt fel. Det är det roliga med den här branschen. Jobbmöjligheterna och kontakterna dyker bara upp som små kantareller när man minst anar det. Det känns inte längre som en återvändsgränd.


Dessa kommer till Peace & Love, jag är nöjd.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela