Ida af Larsson

I nya lyan

Publicerad 2007-03-28 17:21:36 i Life,

Wohoo, här sitter jag nu på hallgolvet på Oxhagsvägen 16 A och sötnos skruvar upp gardinhållare i vardagsrummet. Det var oerhört bra att halvklassen är i sälen så att vi har hemuppgifter för nu har jag tid att göra iordning lite här. Nu börjar det äntligen se ut som om det faktiskt bor några här. Jag ska försöka att bli klar med allt imorn för på fredagmorgon åker jag till Danmark på träningsläger och blir borta hela helgen. Jag antar att det inte lär hände särskilt mycket när jag är borta.

Så nästa vecka får alla mina nära och kära baske mig komma över på lite fika. Dock får ni ta med er eget fika för jag är pank.

Nej nu ska jag fortsätta att inreda Emils och min lägenhet. :D

Imöra..

Publicerad 2007-03-25 13:41:26 i Life,

..blir det flytt. Härligt. Fast jag har knappt packat något. Var hemma igår och skulle packa, tog med mig fem kartonger men jag fick inte ens ner alla mina kläder i kartongerna. Crap. Jag får packa som ett as ikväll.

Match idag, Igelfors - Vånga hemma. Det kommer bli helt sjukt roligt, jag har inte spelat på jättelänge. Efter flytten så ska jag ta tag i träningarna ordentligt.

Idag är det våffeldagen! Wohoo, klockan åtta ska det intas våfflor hos mamma.

Nej, nu ska vi ta och packa det sista här hos Emil och sedan så ska jag dra.

Katching!

Torsdag

Publicerad 2007-03-22 23:18:16 i Life,

Millencolin - Mr Clean

Äntligen lite Burning heart - cheao shots på datorn. Emils dator har en förmåga att vägra spela min musik men nu har jag laddat ner sex skivor med bara Idamusik så nu ska det rockas dagarna i ända.
Skivorna:
Cheap shots Vol. 1
Cheap shots Vol. 2
Cheap shots Vol. 3
Cheap shots Vol. 4
Cheap shots Vol. 5
Twopointeight - Twopointeight

Wohoo.de fem först är album som skivbolaget Burning heart records har gett ut och det är lite gott och blandat med alla de band som finns på skivbolaget. Och det är jäkligt bra. Gillar du musik med lite mer fart/rock/punk/hardcore/and so on i så ska du ladda ner cheap shots. Mycket småband som man älskar.
Här liggar bland annat det band som enligt mig har det bästa namnet någonsin, Chickenpox (vattkoppor). Så extremt urcoolt.

Jag vill helt sjukt gärna till Augustibuller i år men bror min måste envisas med att fylla 18 mitt i. Damn him. Inget Hultsfred blir det heller, vecka 24 åker jag, Emil, Ellen och Richard till en liten stuga utanför kalmar och bara njutar av den svenska sommaren. Jag tänkte att jag ska försöka mjölka min bror lite så att han kanske släpper iväg mig på bullret iallafall.

Nej, nu har Emil legat och sovit med kläderna på i sängen och med täcket som en bulle över huvudet i cirka två timmar så det kanske vore snällt att gå och väcka honom och säga åt sig att lägga sig som en normal människa. NCIS började nys också så jag får liga och titta på det.

Btw, blir eventuellt folkhögskola för mig i höst/vår. Projektledning på distans, skojsigt.

Håltimme.

Publicerad 2007-03-21 14:32:17 i Life,

Har en extremt lång håltimme. Från tio över ett till fyra, så jag är hemma och datanördar. Jag har inte rökt något idag, känns väldigt bra men frustrerande. Jag hade tänkt att jag skulle hinna med att packa allt som är kvar hos Emil. Vi måste börja packa hemma hos mig också.

Idag har jag och Frank visat runt en grupp politiker på Bergska skolan. Vi var tre grupper med två elever i varje som fick leka guider.  Det var ändå ganska roande.

Har skickat in min ansökan till framtiden.

Nej en kort genomgång av den återstående veckan och sedan packa för fulla muggar?

Onsdag: Packa, skola, packa, TV: Tack gode gud, NCIS
Torsdag: Skola, UH, valsträning, packa, packa, plugga TV: NCIS
Fredag: Skola, inlämning av Filosofi/Svenska och Projektet, Redaxmöte, Belgienmöte, Vrinnevi, jobba på Timo Räisänen, ta en öl, sova
Lördag: Sova, packa, packa, packa, partaj?
Söndag: Packa i stort sätt det sista, styra upp allt till morgondagen (flytt), mysa lite. TV: NCIS

Fredag

Publicerad 2007-03-16 19:39:38 i Life,

Idag är det fredag och jag har ridit! Jag och Elli var ute förut och red en timma eller så. Det är tio år sedan jag satt på en häst och jag galopperade för första gången i hela mitt liv. Jäklar så skoj det var. Även fast jag var livrädd för hästaset. Det  kommer nog att göras om inom en snar framtid.

Nej, nu ska jag göra mig iordning för snart så kommer Ellen och Richard hit och då ska vi spela spel och dricka alkohol.

So long suckers.

Emil

Publicerad 2007-03-15 15:30:56 i Life,

Jag tänkte tillägna Emil ett inlägg, jag skriver så länge jag är ensam för snart så kommer han hem.

Historia:
I december 05 så träffades vi för första gånge på Montgomer & partner, ett telefonförsäljningsföretag som båda två lyckades hamna på. Vi kollade på varandra i smyg hela tiden som vi jobbade men kunde inte utav olika anledningar prata med varandra särskilt mycket. Jag tyckte att han hade (har) att sådant hett, mystiskt utseende att det inte var mycket annat som jag tänkte på då.

När M&P gick i konkurs i mars så började jag att jobba på Folkbladet och en vecka senare så kom även Emil tillbaka och rökpauserna var något man såg fram emot. Emil och jag var de enda rökarna så vi hängde och snackade skit när det var rökdags. Jag slutade att jobba där i maj tror jag och då blev det inte att vi träffades så mycket.

Vi träffades några gånger under våran/sommaren och en blöt kväll på centrum så avslöjade hans kära syster att han hade haft ögonen på mig ett tag. Ett kort tag efter det gjorde Emil även ett tafatt försök att ragga på mig på ettan men jag kan väl säga som så att han var groteskt full och min pojkvän stod brevid så det gick inte riktigt hem.

Den 10 december så hittade jag till Emils sida på helgon och bestämde mig för att skicka iväg ett mejl till honom då jag visste att han tidigare hade varit intresserad (tack Hanna). Vi mejlade till varandra några gånger under kvällen och båda två visade ett måttligt intresse för varandra iallafall.

Den 11 december bestämde vi att vi skulle ses på Babylon och äta och det gjordes och sedan så satt vi utanför och kedjerökte och snackade skit. Det var mycket trevligt. Som tur var så var det inte griskallt.

Den 12 december så sågs vi på Babylon igen men Emil tyckte att vi kunde gå hem till honom efteråt iom att vi höll på att förfrysa dagen innan. Så vi gick hem till honom och låg och pratade i soffan och såg på Fugelsangs rymdpromenad och det var så sjukt laddat. Det var helt tjockt i rummet av all spänning så om någon skulle velat komma in så skulle de inte ha kunnat för att det skulle ha varit som att gå in i en vägg. Det började med en ryggmassage (av mig på Emil) slutade med mys och kramar och sedan dess så har det varit vi.

Nutid:
Emil och jag kommer att bli sambos den 26 Mars och det känns helt sjukt bra. Faktum är ju att jag bara har sovit hemma en natt sen den 12 december och då sov jag en och en halv timme så vi har praktiskt taget redan bott ihop ett tag.

Men nu ringde Emil så jag ska gå men jag får fortsätta med det här en annan dag eller senare.

Segodag

Publicerad 2007-03-15 13:42:59 i Life,

Jag ä helt seg och har huvudvärk. Det är bra när man säger att man ska typ sluta dricka och börjar istället dricka oftare på vardagar. Jajaa, det är inte lätt

Idag ska det komma folk och titta på lägenheten. Skojsigt. Då ska Herr Omar och jag fly fältet och köpa skor och hårfärg.

Jag förstår inte det här att vara homofobisk och inte kalla sig rasist? Stå för att ni är rasister istället så har vi något att jobba med.

Det var väl det. Nu ska det ses på tv och kanske slumras en stund.

GDI

Publicerad 2007-03-14 12:17:10 i Life,

Massa problem med ny tatueringstid. Crap. Jajaa, det verkar vara meningen att den ska vara halvklar.
Guud! Jag vill strypa tjejen på tv som gapar och skriker om att man kan vinna tiotusen kronor. Shut the fuck up!
Måttligt sjuk idag igen. Dubbelcrap.

Nehee, om man skulle klä på sig kanske?

It's done

Publicerad 2007-03-13 19:12:58 i Life,

Nu har vi skrivit på papprena om lägenheten så om två veckor så flyttar vi in. Härligt! Sedan så får alla som vill komma och fika  varje dag. :D Hahaa. (Emil säger inte ALLA som vill) Det kommer att bli bästa flytten som någonsin har gjorts.

Nej, om man skulle göra något konstruktivt.

Ciao bella.

Lägenhet

Publicerad 2007-03-12 15:27:22 i Life,

Klockan halv fem idag bär det av till nyhem för att titta på lägenhet. Wohoo.
Jag återkommer med mer info efteråt.

Ett meddelande

Publicerad 2007-03-11 19:10:57 i Life,

Nu är det klart, Emil och jag ska flytta ihop. Det ni. Vi har snokat rätt på en skitfin lägenhet, dock på fel sida bron men jajaa. Jag ska knata ner till Vallonbygden och se om vi kan ordna det imorgon. Fy satus vad kul.

NCIS ikväll och jag hoppas på att få se fortsättningen på avsnittet som sändas i torsdags. Vad sjutton hade hänt med Gibbs? Jag missade början för vi hade lite folk här.

Mycket rolig helg med hundar, missförstånd, alkohol, melodifestivalen och så viader men jag kan inte skriva mer för nu ska jag och min kära iväg och handla.

Sökande

Publicerad 2007-03-09 13:20:58 i Life,

Jag sitter och tittar på lite olika lediga lägenheter. Jag är så extremt sugen på att flytta. Jag har hittat en som verkar vara jättefin men den ligger på röda går'n. Ajaa, man kan väl bo där med.

Tvättdag

Publicerad 2007-03-09 12:51:23 i Life,

Idag är förkylningen bättre men jag mår forfarande rätt dåligt. Idag är det tvättdag ockås så jag håller på med de.

Nu har jag köpt balklänning! Tänk dig en blodröd Marilyn Monroe klänning, där har du den. Sen så ska jag ha svarta accesoarer till, det kommar att bli underbart.

Supersnorboll

Publicerad 2007-03-08 14:09:29 i Life,

Uäck, vad jag är sjuk. Gick runt i stora staden igår och snorade och mådde skit. Provade balklänningar och hittade en som satt som ett smäck som Martina skulle säga. Idag så ska jag ta med mig Emil och Mamma och åka till Linköping för att kolla på fler balklänningar. Vi får se om vi hittar dit bara. Linköping är INTE mig grej.

Nu ska jag göra mig iording och slänga i mig någon mat och sedan bär det av mot nya äventyr.

Varför är det bara grymt mycket skit på tv på dagarna? Är det ingen som tänker på de sjuka asen som måste ligga hemma? Det är inte så konstigt att arbetslösa vänder på dygnet, på nätterna är det ju mycket bättre tv.

Billy talent

Publicerad 2007-03-06 14:28:49 i Life,

Billy talent - Fallen leavs kommer på mtv när jag sitter och lyssnar på den på datorn. Good shit. Grymt bra låt och video. Jag älskar hans röst. Undrar om de har något bokat i sverige? Det verkade inte som det. Crap.

Wohoo, nu börjar röyksopp komma ner. De är helt sjukt bra! Det är min deppiga-nätter-musik.

Satans sjuk

Publicerad 2007-03-06 13:56:34 i Life,

Jag är übersjuk! Jag är som en slemboll som då och då rör lite på sig. Känns gött. Det är så extremt tråkigt att vara sjuk! Men imorgon har jag skaffat mig en sjukkompis. Jag ska knata bort till Johan och käka popcorn och se på stighelmer. That's the shit!

Jag är så stört uttråkad. Jag kommer alrdig kunna gå arbetslös. Men något plugg efter sommaren verkar det inte bli, måste söka nästa vecka och jag har grym ångest för huruvida jag ska flytta. Jag vill flytta men det är kanske värt att stanna ett år om jag då får med mig Emil men alla vännerna kommer ju att flytta. Ajaa, jag blir inte klokare på det så nu ska jag skita i det.

Billy talent är grymt bra, synd bara att alla små fjortisrockare har fått upp ögonen för dem. Bra låtar borde förbjudas att spelas på mtv.

Nehee, om man skulle gå och göra något konstruktivt? Typ vattna Emils blommar. Nej, det gjorde jag igår. Jag får väl ladda ner bra musik till Emils dator. Väntar på att röyksopp ska laddas klart och då ska det bli party!

Den är gjord!

Publicerad 2007-03-03 20:42:18 i Life,

Tatueringen är gjord och jag älskar den. Den är inte klar än men den sista mars ska jag upp och färglägga klart den. Det är härligt.

Är det bara jag som haqr haft problem med bloggen sista dagarna?

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela