Ida af Larsson

Aftonblajet

Publicerad 2008-06-30 21:21:21 i Life,

Jag antar att de flesta i Finpång redan har sett denna sida men för dom som inte har gjort det och för dom utifrån så länkar jag till sidan; Aftonblajet.

Doh!

Publicerad 2008-06-30 21:06:20 i Life,

Jag försökte göra bloggen snygg. Det gick åt skogen. Men jag orkar inte pilla med det mer idag så det får vara såhär ett tag framöver.

Nu ringer KL och vi ska ha en välbehövlig rökpaus.

Halli hallå.

Publicerad 2008-06-30 17:12:05 i Life,

Med en Starlet i handen, och hårstrån i min mun,
sitter jag hos Frisören Sören.
Och Kitty har köpt ponny och plötsligt är jag klar.
Tack och hej, Frisören Sören!
Jag går förbi en blankpolerad Chevrolet, men vad får jag se?

Ho-ho-ho-ho-ho-ho-hockeyfrilla.
Jag har fått hockeyfrilla!
DLK - Hockeyfrilla.

Dessa karlar ska man alltså få se live på lördag, coolt. Eller cuult kanske man skulle säga?

Har varit och sagt upp lägenheten och det kändes lite småläskigt. Det är inte varje dag man får ta sådana definitiva beslut. Sedan åkte jag till Viberga för att handla och det gick ganska bra förutom att jag som vanligt var hungrig när jag handlade vilket resulterade i en extra påse mat...

Lite städning och sedan en kvällsfilm står på programmet.

Stressad.

Publicerad 2008-06-30 14:28:37 i Life,

Nu är det en sådan där dag när jag inte har något att göra och känner mig jättestressad. Men jag ska ner till Vallonbygden och säga upp lägenheten om en liten stund så att jag får det gjort. Sedan ska jag nog kanske ge mig på att göra en ny header. Det var ett tag sedan sist.

Men nu ska jag göra mig iordning och ge mig iväg.

En man på kanten.

Publicerad 2008-06-30 11:32:48 i Life,

Jag oroar mig över att inte ha något boende till hösten. På tal om det så måste jag nog börja packa snart. Eller snart och snart, jag ska nog börja veckan efter Öland.

Ligger och lyssnar på en radiosändning med Dawn of Silence och min sockertopp Mats. Intervjun börjar efter kanske 10.45. Jag håller inte riktigt med Mats när han säger att metal är den ultimata musikstilen men den diskussionen tas mer eller mindre varje gång vi träffas så jag sparar mina argument tills på lördag då han kommer.

Jag läser lika snabbt som en "formel 1 bil" kör om Sally. Igår började jag läsa Jenny utav Jonas Gardell för att jag tänkte att det kunde vara en bra bok att läsa ut innan vi åker till Öland eftersom att det är då som jag egentligen ska ha böckerna till. Det tog en timma och tio minuter och sedan var jag klar (jag räknade och det blev 2,5 sidor på en minut). Jag blev rätt snopen när jag insåg det men tänker att jag ska läsa en riktigt tjock jäkel ikväll så kanske jag inte hinner läsa ut den. Den var bra men det var lite för mycket upprepningar utav de tidigare böckerna tyckte jag.

Frukost/lunch.



Jag och Mats med vår älskade drink; Mada.
Det bästa är att vi har samma frisyr, samma leende och samma uttryck i ögonen. Den där Madan är lömsk.

Han har gjort det igen.

Publicerad 2008-06-29 22:54:22 i Life,

Och din morsa var lycklig igen med någon ny kille igen, dom stod och pussades på balkongen.
Sen en vecka senare ver det inget mer med det, hon stod och rökte och skrek under fläkten.
"Jävla karlar varför ska det vara så förbannat svårt, och ni två hör på; se upp så att ni inte också blir sånna jävla svin!"
Markus Krunegård - Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. (Lev med det)

Markus Krunegård är antagligen Messias, eller iallafall något åt det hållet. Och min vampyr dam ska få se honom live i sommar, jag är avundsjuk. Det värsta är att han är pop. Det ska inte jag tycka om, jag är ju en rockers.

Träffade Kimmie i Motala i Fredags, mycket roligt och framförallt gött att känna att mänskligheten inte är död. En skönare människa får man leta efter. Hon kommer förhoppningsvis ner på lördag vilket kommer uppskattas. Jonas har tackat ja till lördagen också men vet inte om han kommer då eller redan på fredagen. Nu är det nog tre månader jag träffade honom "in life" men vi hänger varje dag på msn och jag umgås nog mer med honom än med någon annan så det ska bli kul. Datanörd eller inte?

All of us food that hasn't died.

Klint-Olle.

Publicerad 2008-06-29 20:25:52 i Life,

Jag ser på en dokumentär om Klint-Olle;
"Klint-Olle är musikern och bonden som går sin egen väg. Hans ideologi är att konsumera så lite som möjligt och målet är självförsörjning. Filmen ger en inblick i Olles liv som är en spännande och oförutsägbar värld, men svärtad av sorgen efter hans 42 slaktade kor."

Det är hur spännande som helst. Iallafall i mitt tillstånd, dvshelt utslagen. Nu pratar han om sin halta get.

Det vankas ledighet i en vecka framöver men det är en del praktiska saker som måste fixas. Betala räkningar, handla basvaror, kolla upp Nyköping, säga upp min älskade lägenhet m.m. Men ikväll ska jag satsa på att sova. Och se klart på Klint-Olle förstårs.

Nu stängs affären.

Publicerad 2008-06-29 00:17:15 i Life,

Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med katten. Börjar som sagt 9 imorgon igen, skulle ha jobbat till 21 men det blev ändrat så jag kommer därifrån redan 19.30. Jippie.

Det måste vara en hejdundrans volym på "sommarfesten" nere på Kristallen, för jag hör det klart och tydligt upp hit.




Mina trogna läsare;
Godnatt, sov så gott och allt det där.
Jag värdesätter det högt att ni finner intresse i min blogg.

Ledig och slapp

Publicerad 2008-06-28 21:32:10 i Life,

Det var fruktansvärt de första timmarna på jobbet men sedan gick allt jättebra. Känner mig tipptopp för tillfället och håller på att göra mig iordning för utgång ikväll. Eller inte. Jag har mjukisbyxor, jättestor tröja, chips, dipp och en film att se fram emot. Det känns inte ens som lördag, söndag möjligtvis.

Har messat hela dagen med "Mr toaragg" och varje sms är en sådan egoboost att jag nästan får lite Ågren. Fast det är rätt gött att ha någon som höjer en till skyarna när man jobbar tolvtimmars och känner sig som en utsliten sko. Det som är synd är att jag knappt kommer ihåg hur han ser ut. Jag vet att han såg väldigt bra ut men inte mycket mer än så. Han var brunett, kunde Ebba Grön låtar och kysstes som en gud. Det räcker för mig.

Nu börjar filmen igen så jag ska återgå till den och slappa, slappa, slappa. (Ser på Tonårsliv på fyran för dom som undrar.)

Oups.

Publicerad 2008-06-28 08:39:49 i Life,

Jag kräktes inatt. Mer är så behöver vi inte gå in på det. Jag skyller på KLs bilkörning men det kan ha något att göra med alkoholintaget igår. Anledningen till att jag tvingade mig själv till att besöka toaletten var att jag mådde som jag borde efter att ha sovit hela svängiga vägen hem och för att jag vägrade att bli bakfull idag. Jag ska ju ändå jobba om tjugo minuter. Och bortsett ifrån att jag är lite trött så mår jag faktiskt överraskande bra.

Jag berättar mer sen men igår föll jag för;
-Var det dig jag flörtade med förut?
-Ja...
-Du är den snyggaste jag någonsin träffat, jag är kääär.
(Det krävdes inte mycket igår.)

Tolvtimmars.
Godnatt.

Film och mys.

Publicerad 2008-06-26 20:13:20 i Life,

Nu har jag laddat upp med chips, dipp, cider och film. Extremt onyttigt men gott så in i norden. Vilken film det blir vet jag inte men det lutar åt "Vad kvinnor vill ha", en utav favoriterna.

Imogon blir det minitripp med KL och eventuellt Malin. Jag har i vilket fall som helst paxat framsätet.

 

Vilket sommarväder.

Publicerad 2008-06-26 18:50:50 i Life,

Det ser ut som om himlen snart kommer att spricka och det kommer att dundra ner minst 34 ton regn. Det är ett härligt sommarväder vi har. Borde gå till mamma ganska snart eftersom att jag inte äger något paraply. Eller gör jag?

-Hallen-

Titt på fasiken, det hängde ett ensam paraflax där ute. Undra vart jag har köpt det? Det kanske inte äns är mitt? Undrar vems det är då... fast jag har en känsla av att jag köpte det till något tillfälle fast jag har ingen aning om vad.

Regnstövlarna får nog också åka på. Bara man kan gå en bit i regnstövlar... Stövlar är det  nog hög skavsårsfaktor på. Fast det märker vi sen. Dom är ju snygga och man kan ju bara ha på sig dom när vädret är såhär. Fast det har ju itne regnat än. Kan man ha regnstövlar innan det har regnat men att det ser ut som om det är påväg?

Tvättråd.

Publicerad 2008-06-26 17:58:50 i Life,

Man ska nog inte tvätta benskydd i 90 grader... Jag gjorde det eftersom jag trodde att dom behövde det och nu är dom platta och plasten har spruckit. Dom påminner lite om vindskydd. Skorna gick sönder för några veckor sedan så jag spelar med högerdojjan dundertejpad. Det är nog dags för ny utrustning...

Det blev ingen träning idag för att jag inte har någon skjuts ut. Jag tycker att om man itne ska träna så kan man väl höra av sig i tid? Då hade jag säkert kunna fixat bil men nej då. Nu har jag fått höra på omvägar att personen inte ska träna ikväll även fast jag har ringt och försökt få tag på henne.

Suktar lite efter chips och dipp ikväll så jag ska nog knata bort till mamma och hämta bilen så att jag inte svullar upp som en ballong. Måste börja knata lite oftare eftersom det inte är så mycket träning i sommar.

Finspångsrocken!

Publicerad 2008-06-26 15:41:49 i Life,

Nu har jag fått det bekräftat, Finspångsrocken är nästa lördag och jag får eventuellt finbesök ifrån Sala. Jonas, min favoritfadder ifrån Örebro är trött på att vara hemma i Sala så jag har bjudit ner honom till Finspång nästa helg för att rocka loss till DLK. Hoppas, hoppas att han kan ta sig ner. Det vore sjukt roligt.

Det finns inget bättre msnhäng än med Jonas.

Dagen;

Publicerad 2008-06-26 14:41:00 i Life,

14-18 Tvätta
16.25 Mat
18.00 Träna
21.00 Hämta bil och akut handla
22.00 I säng och sömning


Funderar på om jag skulle knapra sömntabletter ikväll men jag har tappat bort dem i alla flyttar verkar det som för jag hittar dom inte. Är det någon som har några bra sömnknep?

Je suis heureux!

Publicerad 2008-06-26 13:26:09 i Life,

Je m'appelle Ida et je habite à Finspång. J'ai lu français en sept ans mais je ne comprends rien quand même. Et je crois que tout le text est faute.
Merci pour moi.


Jag har fått en lite franskaknäpp, varför vet jag inte men det vore roligt om jag faktiskt kunde komma ihåg språket. Reta mig inte för min antagligen falska franska ovanför men ni som kan franska, förstår ni?

Efter en rökpaus och ett stycke bad så sitter jag här och väntar på min tvättid. Den börjar om 45 minuter och jag ska nog även hinna med att plocka lite också. Sedan är det härlig träning ikväll och jag måste i säng relativt tidigt eftersom jag börjar 07.30 imorgon. Usch för tidiga mornar.

Elli och jag har diskuterat att det vore så skönt om man visste att Mr Right skulle stå framför näsan på en när man är runt 30 (Elli ville typ 25 men jag vill nog runt 30). För då skulle man inte känna att man kanske missar personen i fråga vilket man kan känna ibland. Att man liksom inte kan vara så kräsen som man vill vara. Men jag har en backup iallafall... Jag har en pakt med en person där vi har bestämt att om ingen utav oss har någon annan om 10 år så ska vi leva ihop. Så därför så skiter jag i  om jag "går förbi" Mr Right för jag har mitt på det torra. Hoppas jag.



Elin, jag och Åsa.
Så här såg det ut på en träning i vintras... Jag kommer verkligen att sakna mitt älskade Igelfors när jag flyttar.

Varför är jag så dålig på att vakna?

Publicerad 2008-06-26 11:27:14 i Life,

Om jag inte blir väckt av något så vaknar jag inte! Jag är så trött på att det ska vara så.Idag vaknade vid kvart i elva för att Harry slickade mig på näsan. Det var snällt av honom att inte låta matte sova bort hela dagen men det vore tervligt att för en gångs skull vakna tidigt utav mig själv. Jag är i stortbehov utav lite dygnsrytm.

Jag längtar verkligen efter hösten då jag ska påbörja ett nytt kapitel i livet. Härligt, härligt. Har fått en hel del kommentarer att det är en jävligt cool utbildning och att mina drömmar är tuffa. Jag kan faktiskt inte göra annat än att hålla med, ibland är jag lite lagom tuff sådär. Borde ringa Peter och berätta för honom att jag kom in men jag orkar inte, jag lär visserligen träffa honom nästa helg så det gör inget.

Något annat jag längtar till är även veckan på Öland. Det ska bli grymt kul! Tror faktiskt att jag har haft väldigt tur när det kommer till familjemedlemmar. Jag menar, säg en coolare mamma än min? Det finns inte.

Nu kommer tydligen Omar upp på en rökpaus så jag ska sluta skriva.

Mjäk!

Publicerad 2008-06-26 00:19:43 i Life,

Har varit på sommarmöte med dom som ska jobba på Fasetten i sommar vilket var lite smått långtråkigt eftersom jag vet det mesta men bra att man träffa dom man ska jobba ihop med. Jag ska ju ändå jobba något varje vecka utom nästa vecka då jag är HELT ledig.

Efter jobbet åkte jag till Elli för att snacka karlar, sex and the city och kedjeröka. Mycket bra för hjärnan mer lite mindre bra för halsen. Det planerades in en resa till Skara i Augusti/September för att hoppa Bungyjump vilket vi håller tummarna för att det ska bli av. Är dock lite orolig över mina vrister eftersom ja kan "dra dom ur led" när jag tar av mig strumporna. Jag skyller allt på fotbollen. Hann även med att preliminär bestämma en minitripp till Motala på fredag med KL eftersom hon kom dit en sväng efter sitt jobb.

Det är alltså inte på ettan det är after work utan hemma hos Elli och Elin.

Jag tror att jag har bestämt mig för att skaffa en sommarfling men sommarn är redan i full gång så det gäller att ligga i. Jag får fixa till det nästa helg då jag är ledig och kan vara full och galen.

Lånade Mean girls utav Elli som jag nu ska somna in till och vänta på att Plutt ska ringa och väcka mig åtta imorgon...



Just det, denna lilla karl (Matheus) ska bli storebror i Januari. Nyheten fick vi på midsommar och ingen är gladare än jag, typ. Matheus är alltså mitt kusinbarn för nytillkomna/senila läsare.

Konstiga Ida.

Publicerad 2008-06-25 15:19:09 i Life,

Jag ser ut som en sexig djurskötare från Kolmården. Jag har ett par slitna, svarta festivaljeans, en mossgrön skjorta jag ärvde ifrån pappa med uppvikta ärmar och håret hårt uppsatt i en hästsvans vilket är första gången på minst ett halvår. Jag tycker om att klä mig lite små galet men det jobba är att men vet aldrig hur folk tar det. Jag menar första intrycket är ändå utseendet och ser man ut som en zoolog men itne är det så kan det gå fel.

Frågan är bara om jag har någon jacka som passar till, har jag itne det så är det bara till att byta om ingen...

Jag ska möta Eriksson 16.30 Vid Missionskyrkan, disken är itne diskad och maten är inte matad så jag ska ta att snabba mig lite på. Bara det inte blåser för mycket så att luggen blåser sönder, det pajar hela looken (Jag är inte fullt seriös).

En komikers uppväxt.

Publicerad 2008-06-25 14:06:06 i Life,

Jonas Gardell, en utav min favorit författare. Jag har läst Juha böckerna flertalet gånger tidigare men tänkte läsa Jenny nu i sommar som jag faktiskt inte har hunnit igenom än så jag läser En komikers uppväxt en gång till, bara för att. Ett ufo gör entré kan jag mer eller mindre utantill så den struntar jag i att läsa.

Dagen har utökats med några fler aktiviteter. Halv tre ska jag klä på mig. Klockan tre ska jag diska, fyra ska jag äta middag och vid fem ska jag och Eriksson vara på soloteket för att inte se ut som likmaskar. Klockan sex är mötet och sedan har jag promenaden hem vid halv sju, sjutiden men sedan får vi se. Är lite sugen på grillning.

Jag kan inte söka bloggar på blogg.se! Why?

Aloha

Publicerad 2008-06-25 11:45:04 i Life,

Vaken efter ett samtal ifrån Plutt. Vad personen ifråga ville förtod jag inte men det var nog inget särskilt.

Jaha, ännu en dag att spendera på ingenting. Mycket ostressande och lugnade för själen, eller inte. Jag har visserligen ett möte vid sextiden men det är inte tillräckligt...

Lönebeskedet idag chockade mig svårt, tyvärr inte åt det bätre hållet att jag fick mer pengar än vad jag trodde. Jag fick 324 kronor. 324 KRONOR?! Hur sjutton har dom tänkt att jag ska kunna överleva på det? Jag såg att dom visst hade "missat" att jag jobbade storhelg också. As. Nåja, det räcker till halva telefonräkningen. Dock har jag TVÅ telefonräkningar eftersom jag tydligen missade den förra också.
 

Uppdatering
...jag såg fel. Det var visst 3240 kronor i lön och inte 324. Jag kanske börjar bli gammal och närsynt. Det räcker nog nästan till räkningarna. Håll tummarna!

Mää

Publicerad 2008-06-24 22:32:12 i Life,

Nej, vet ni vad. Nu struntar jag i det här och går och lägger mig. Jag lånade 11 bäcker på biblioteket idag så om SATC inte knockar mig så har jag en hög med böcker som väntar på mig.

Ciao bella.

Vad ska jag säga?

Publicerad 2008-06-24 22:06:00 i Life,

Saker och ting är inte direkt mindre förvirrade...

Förlorade matchen med 9-0, skitbra! Verkligen! Men men, jag gjorde en helt godkänd insatts enligt mig själv förutom en lite stund i slutet på första då jag fick håll.

Jag räknade med att ha en massa nyfikna kommentarer typ "Snälla Ida, jag är sååå nyfiken, jag går under av nyfikenhet. Vart är du?!" Efter gårdagens sista inlägg. Men inte en enda. Era as. Skit i det då.

Ingen mat finns det heller och imorgon är den stora dagen då jag får veta exakt hur hungrig jag kommer vara kommande månad. Jag gissar på svältgränsen, fast det skulle ju vara bra inför Beach-08 (gosh, avskyr det uttrycket). Men allt löser sig, det gör det jämt.

Två avsnitt kvar utav säsong två (Sex and the city), jag ska laga lite ruttet ris och lägga mig och titta på det i sängen. Sen så ska jag sova jättemycket och imorgon ska jag ta tag i livet igen.

Bli nyfikna!

Publicerad 2008-06-23 22:23:15 i Life,

Det verkar bli borta match ikväll. Men vart säger jag inte, så att ni kan undra lite.

Don't sit up and wait.

Era vulgaris.

Publicerad 2008-06-23 22:16:06 i Life,

Jag har en, vad ska vi säga.., msn-vän, som jag har så fruktansvärt svårt för att läsa. Det är jättesvårt att avgöra vad som är på riktigt och vad som är på skoj och speciellt vad det är saker och ting egentligen handlar om. Jag har svårt att förklara det men jag är frustrerad samtidigt som jag är faschinerad.

Det blev många "svårt" men det är väl så livet ska vara? Hur tråkigt skulle det inte annars vara?

Varför döpde Bigs föräldrar honom till "John", det är inte sexigt. Det passar inte alls. Tacka vet jag Aidan.

I need to get laid.

Publicerad 2008-06-23 19:53:40 i Life,

VARNING!
Jag varnar redan nu känsliga läsare eftersom SATC har lurat sig in i min hjärna så kommer detta inlägg att handla om Sex and the byhåla.

Hela serietittandet idag har gjort mig lite mått desperat efter sex. Det känns som att det var hur länge sen som helst sen senast. Iaf på riktigt. Dom senaste två gångerna (läs inte om ni inte vill veta pinsamma, intima detaljer) har det mest varit "okej-vi-kan-ha-sex-jävla-tjatmoster-men-kan-vi-sova-sen?!" ifrån min sida. Inte världens bästa sexupplevelser kanske.

Varför tycker jag att ni borde veta det? Inte vet jag. Jag vill väl bara påpeka att det var riktigt länge sen jag hade bra sex. Och för att jag är så faschinerad utav Samantha och hennes inställning. Synd att man inte kan sätta på en ny karl varje helg i Finspång. Det skulle väl ta ett halvår och sedan skulle alla man vill ligga med ta slut. Nej, nu överdrev jag nog. Max två månader.

Mr Pussy?

Publicerad 2008-06-23 16:58:08 i Life,

En dvd har jag lyckas titta igenom med säsong två utav Sex and the city. Lite fikabröd har slunkit ner och jag sitter i matchande, hallonröda hotpants och hood. Dricker mitt citronvatten ur Martiniglas och längtar tills jag är 30-någonting och singel i NY. Jag ska nog faktiskt inte göra så mycket mer än det, ta ett skumbad med t'nda ljus kanske fast det har jag påstått att jag skulle ha gjort flera gånger sista tiden men jag orkar aldrig vänta på att vattnet ska bli färdigt.

Jag återgår till liggande ställning, chokladboll och film. Faan, vad skönt det kan vara ibland.

Stress!

Publicerad 2008-06-23 12:35:12 i Life,

Jag har verkligen ingenting att göra idag och jag håller på att stressa ihjäl mig över det! Jag känner att jag borde uträtta något men har ingen aning om vad. Ska jag vara ärlig så känner jag för att bygga en koja eller campa för att det är så mysigt väder men dom bönerna lär inte bli hörda.

Imorgon om jag får mitt skadestånd ska jag åka in till stan för att köpa tyger och sedan sysselsätta mig med i sommar att sy klänningar.

Upptäckte igår att jag har två lediga Finspångshelger under hela sommaren.
Mina sommarhelger:
v. 26 - 32 timmars jobb (tolvimmars lördag-söndag)
v. 27 - LEDIG! (finspångsrocken?)
v. 28 - 9 timmar på fredagen, åker till Öland tidig lördagmorgon
v. 29 - kommer hem från öland sen lördagkväll, jobba 8,5 timmes jobb på söndagen (dubbla pass).
v. 30 - 10 timmar fredag, 9 timmar lördag, 10 timmar söndagen (dubbla pass).
v. 31 - Jobbar på Augustibuller
v. 32 - 8 timmar fredag, 10 timmar lördag, 12, 5 timmar söndag
v. 33 - LEDIG!
v. 34 - har flyttat till Nyköping

Så först till kvarn får först leka med Ida V 27 och 33!

Jag ska inte fortsätta tråka ut er med jobbstatistik utan istället gå och testa min lakosfria fil.

Myspys

Publicerad 2008-06-23 00:40:02 i Life,

Det blev en relations- och myspyskväll med Eleonor. Chips, popcorn, vatten i martiniglas (bara för att) och hela första säsongen utav Sex and the city. Nu vet vi iaf hur Carrie träffade Mr Big, vilket ingen utav oss visste tidigare.

Nu är det Harry och jag kvar men jag ska sätta på säsong två att somna till eftersom Elli redan har sett den. Imorgon ska jag inte göra ett skit. Vi får se vad verkligheten har att erbjuda men nu ska jag stänga in mig i drömvärlden och tänka på hur jag och Angelica ska leva våra liv i NY...

Tack Elin för ditt (ovetandes?) utlån utav SATCfilmerna. Det gjorde min kväll.

SATCkväll

Publicerad 2008-06-22 21:09:31 i Life,

Haha, jag får min Carrie Bradshaw dos ikväll! Elli kommer hit med de första säsongerna SATC för en film- och myskväll. Gulligt! Det är så det ska vara när det är en regning kväll.

SATC står alltså för Sex and the city för dom mindre insatta/besatta. Det är en herre på msn som trodde det stod för Suck Abnormal Tiger Cook...

Nu måste ajg dock rensa lite innan the vampire lady kommer.

Laktosfritt liv.

Publicerad 2008-06-22 20:10:17 i Life,

Har inhandlat laktosfria produkter (fil och smör) och förhoppningsvis kommer jag att må mycket bättre framöver. Åt även laktosfri  glass på jobbet idag och det var ju gott! Har aldrig varit särskilt förtjust i glass och felet har kanske varit att jag alltid har varit känslig mot laktos? Från och med nu har havreglasstiden startat.

Det var lite småsegt att gå upp och jobba vid nio eftersom jag kom i säng vid tretiden men gårdagen var rolig så det gjorde inget. Visserligen var det djävulskt kallt och jag har nog aldrig blivit så knottbiten som jag blev igår men det är väl det som är charmen med den svenska sommaren?

På tisdag kommer domen och om jag får skadeståndet ska jag bjuda med mamma till Sthlm för att se SATCfilmen, äta sushi och dricka cosmo på uteservering. Sen så tror jag att hon har rabatt på vissa hotell där uppe så det får bli en natt i Sveriges vackraste stad (Stockholm Kevin, inte Malmö).

Bröderna Lejonhjärta.

Publicerad 2008-06-21 19:25:30 i Life,

Sitter och tittar på när Skorpan och Jonathan knatar runt i Katlagrottan och letar efter Orvar. Det är väldigt spännande för jag kommer faktiskt inte ihåg vad som händer.

Det blir ut till Igelboa först och sedan till Grytgöl vad jag förstår. Jag är inte jättenöjd med kläderna men jag är inne på mitt nionde klädbyte och jag orkar inte hitta fler kombinationer. Alla ombyten har även varit röda och svarta. KL påpekade att jag har en stor garderob, jag menar att jag har dålig fantasi vad gäller färger när jag shoppar.

Nej, jag har fortfarande håret kvar och Fröken Nyfrilla är nog här om några minuter eller så.

Eriksson i ett nötskal.

Publicerad 2008-06-21 17:55:55 i Life,

Telefonkonversation mellan mig (I) och Eriksson (E).

E
 - Kan du kolla upp ett nummer åt mig?
I - Visst.
E - *säger ett nummer*
I - Det är T's nummer...
E - Erhm... *skrattar så att hon håller på att gråta*
I - What? Hade han ringt dig?
E - Nä, han hade ringt syrran!
I - Jaha?
E -  Jag trodde jag gav honom mitt nummer men tydligen gav jag honom syrrans! *Skratt*


Min lilla Eriksson kommer aldrig att ändra sig. Hon är och förblir ett klantarsle.

Egoboost.

Publicerad 2008-06-21 15:39:30 i Life,

Kom på vad som hände under "Jag har inte jag har aldrig" leken igår;

Karl - Jag vill inte ligga med Ida. (dvs alla som vill det dricker)
Alla karlar - *Klunk, klunk, klunk*

Lite sådär hemskt egentligen men lite gött också. Tyvärr. Jag spränger genusvetaren i mig men va sjutton. Lite härligt är det ju att mäniskor vill ligga men en? Det liggs alldeles för lite i moderna dagar tycker jag. Fast jag tackade nej till liggande igår,kändes inte som om det hade varit helt okej. Men det är en annan historia som är för knäpp för att gå in på även fast ni säkert gärna vill höra den.

Det blir Grytan ikväll med Fröken Nyfrilla och Fröken Popfrilla. (Jag har fått smak för det här med smeknamn)

Gölen, någon?

Publicerad 2008-06-21 15:19:24 i Life,

 Jag är sugen på Grytgöl ikväll men frågan är vem man ska dra med sig dit? Någon som är generös och rik. Faan, jag känner inga sådana. Nåja, nått händer nog ikväll.

Plutt visste inte om plutt skulle med men jag hoppas. Det vore sådär härligt iögonfallande.

Ja, just det. Ringa sjusovardags tror jag. 

Matheus och Ida

Publicerad 2008-06-21 13:18:44 i Life,



Jag och Matheus efter årets första dopp i Älgsjön.
Jag bjuder på den bara för att det var så underbart mysigt.

Darn.

Publicerad 2008-06-21 12:19:48 i Life,

"Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig." Har och hade den hela gårdagen i huvudet. Trevligt med en fin låt men inte alltför coolt att gå runt och nynna på den när stereon spelar hårdrock?

Midsommar började och slutade som topp 3 av alla midsomrar. Den avslutades på en bondgård som hade omkullvältna kor och ett och annat färskpotatiskrig. Insåg även när jag gick förbi spegeln förut att vi hade tuschpennekrig vilket inte känns sådär supersmart idag då det strax ska göras festfint igen. Det var riktigt roligt igår och denna dag lär inte göra mig besviken, det känner jag på mig.

Min plutt är den bästa som finns, till och med bättre är senapssill och gräddfil!

Listade ut igår att jag är lätt laktosintolerant. Toppen! Då är det tur att jag inte dricker mjölk.

Coolt!

Publicerad 2008-06-20 01:33:15 i Life,

Det står två gigantiska rådjur nedanför min balkong! Den ena är lätt större än mig och den andra är lite mindre. Jag försökte ta kort men det är för mörkt ute. Dom står och betar brevid min bil... Hoppas dom inte försöker ta sig in.

Ska man ringa polisen så att dom kan jaga bort dom? Det kanske inte är så bra med två vilsna rådjur?

typiskt

Publicerad 2008-06-19 23:56:58 i Life,

Jag börjar få ångest över morgondagen. Så jäkla typiskt. Faan, faan.

Fattiga kineser.

Publicerad 2008-06-19 21:06:29 i Life,

Sitter och tittar på en dokumentär om rika och fattiga kineser, den är jättedeprimerande. Vem är jag att klaga på min pengasituation när människor har det så mycket värre? Jag får skylla på att allt är relativt.

Sushin satt finfint. Det är så gott så att man nästan kreverar.

Jag gav bort min Jay-z biljett till en tjej i Sthlm som inte hade råd att gå men som gärna ville se konserten. Det kändes bra att kunna göra någon så glad idag. På WTAI gav jag även bort ett Foo Fighters plektrum till en tjej i publiken som älskade Dave Grohl. Det var det enda jag hittade men jag tyckte att hon förtjänade det. Sen så hittade jag ett extra när ajg kröp omkring på marken så det gjorde inte så mycket men ändå. När vi sedan var påväg till tunnelbanan på natten så kom det fram en engelsktalande kille och sa att han hade sett när jag gav bort plektrumet och att jag antagligen var deras "hero" för ett långt tag fram över. Då blev jag väldigt glad.



Denna dam ska jag till imorgon för att fira midsommar och även för att fira hennes 20-årsdag!

Ändrade planer.

Publicerad 2008-06-19 16:14:40 i Life,

Min kväll ska bli en helt cool softkväll - med bad, kimono, ansiktsmask, benrakning och ögonbrynsnoppning. Och jag tror faktiskt att jag ska unna mig sushi.

Jag har 221 kronor på kontot vilket ska räcka till present till KL, cigg, midsommardricka och sushi. Sen är jag pank. Igen. Men det är faktiskt den 19 så det är inte så länge jag måste leva på vatten och kattmat. Dock har jag en obehaglig känsla av att lönen denna månad kommer att bestå utav lite mindre än 1000 kronor. Och det räcker till en tredjedel utav hyran.

Woopie.

Nu kanske ni tycker att jag är en idiot som tänker köpa sushi, världens dyraste mat, för mina sista slantar men det är jag värd och om jag bara har lite kan jag lika gärna slänga ut det på en god måltid än 20 äckliga nudelpaket.

Bakistorsdag.

Publicerad 2008-06-19 13:09:18 i Life,

Jag vet inte vad jag ska säga om gårdagen men jag fick kommentaren "vad faan håller du på med?" nyss och det sumerar kvällen ganska bra. På vilket sätt kan jag nog inte beskriva för det vet jag inte riktigt själv men den var så konstig på så många olika sätt. Fast helt underbart rolig.

Denna sida surfar jag på för tillfället, ypperligt när man knappt har pengar och satsar på karatefylla.

Undrar vad det är för väder ute? Eftersom jag la mig så sent/tidigt så drog jag ner persiennerna men jag orkar inte gå och dra upp dem. Jag gissar på att det är lite småmulet. Eller molnigt.

Det blir inget Sthlm idag, har varken ork eller pengar och eftersom det gäller jay-z så känner jag att det kan kvitta. Det är ingen stor idol direkt. Men om någon vill ha en biljett där mat och dryck ingår så finns det att köpa för en hundring.

Planerna idag:
Jobba med att bli av med bakfyllan
Knata ner till centrum eftersom bilen står där (snälla, snälla, inga böter)
Fixa KLs present
Inhandla midsommardrycker
Kanske åka till stan för att handla klänning eftersom jag tycker synd om min garderob.
Hämta hem Harry som jag saknar enormt mycket.

God morgon.

Publicerad 2008-06-19 04:38:07 i Life,

Kan ha varit blend de sjukaste efterfesterna jag någonsin har haft. Men kul var det.

Nu tackar jag för mig och går och lägger mig.

Tack.

Stockholm imorgon eller inte?

Efterfest!

Publicerad 2008-06-19 02:51:03 i Life,

Efterpartaj hos mig. Med gitarr och snodd vodka. Känns rätt gött faktiskt.

Var nykter och körde bil men "tvingades" i tre shots och en halv öl och sedan blev det som det blev. Det är jag, Elli och grabbgänget. Dvs Jögga med gitarren, Sugar Dennis, Mr Rabbit och Räzmus.

men varför sitter jag här när det finns sprit att dricka?

Nyköping

Publicerad 2008-06-18 11:57:41 i Life,

jag ska alltså flytta till Nyköping till hösten och bo där i två år. Det är inte särskilt långt och det skulle kunna gå att pendla men det vill jag inte. Kruxet är bara att det knappt finns några lediga lägenheter. Och dom som finns är jag nummer 70 i köplats. Känns väldigt hoppfullt. Eller inte. Finns det ingen som har en lägenhet till övers i Nyköping?

Skulle ha jobbat idag men ungens mamma ringde och strök tiden men jag är inte bitter för det betyder att jag får se hela fotbollen!!! Ska dock till jobbet för sommarfesten så att jag kan visa upp mig lite inför föräldrarna. Dom har nog ingen riktigt koll på vem sjutton jag är.

Jag borde kanske plugga lite idag också. För det har jag ju faktiskt inte gjort. Men jag känner att jag inte har någon inspiration idag.

Hur stavas "jäschgård?"

Publicerad 2008-06-17 21:42:22 i Life,

Sådana ska jag i vilket fall som helst hoppa över på midsommar.
Bara för att.
Och kräkas i en buske.
Bara för att.

Rättegången gick bra, lite skakis var jag men det kändes helt okej. Vi får se hur det artar sig den 24 då domen kommer.
Något annat orkar jag faktiskt inte skriva om. Har varit iväg och tränat och nu väntar en chipspåse och en skål med dipp och det värderas högt ikväll. Vilket film blir det idag då? Om en pojke känns inte helt fel. Men det är nog inte mer än en månad sedan jag såg den senast.

Just det, brorsan rycker in i lumpen den (typ) 28 Juli. Kul för honom. Bevakningsbefäl eller liknande hette det visst, i Enköping. Jag suckade över att det fanns ytterligare ett Köping i Sverige och Mamma dumförklarade mig. Ja så kan det gå.

Sov gott och all lycka i världen till er.

Jalla.

Publicerad 2008-06-17 12:01:24 i Life,

Nu är det sådär stressigt igen. Om tio minuter kommer mamma och hämtar mig och sedan ska jag åka in till Norrköping för rättegången. Jag har fortfarande pyjamas på mig och jag tror inte att domaren tycker att det är en särskilt lämplig utstyrsel så jag måste leta rätt på någorlunda propra kläder.

Det enda jag oroar mig för är att han ska hämnas på mig i efterhand. Jag är rädd och ganska övertygad om att det skulle kunna hända.

Käken gör fortfarande jätteont. Vad är det för fel på den?

Mat och film.

Publicerad 2008-06-16 21:07:31 i Life,

Nu ska jag äta en burk majs och se på en film. Ska nog sätta på Bridget Jones 2 eftersom jag såg ettan förra veckan. Undrar hur många gånger jag har sett dom filmerna 2008? Kanske 10 gånger var? Bridget Jones x 20.

Nu vill visst Helena ringa och rökas. Så då blir det inget mer bloggande. Jag ska försöka komma i säng direkt efter majsburken så vi får höras imorgon min kära blogg.

Midsommar? Kan vi inte lägga ner skiten?

Suck

Publicerad 2008-06-16 17:23:35 i Life,

idag är det en sådan där "komma-tillbaks-till-verkligheten" dag och det är itne särskilt kul. Det är en massa som ska fixas men, men. Så är det. Fast det tar jag tag i imorgon. Idag ska det städas. Iaf någorlunda så att man faktiskt kan ta sig fram i lägenheten.

Ny vecka.

Publicerad 2008-06-16 12:53:31 i Life,

Jaha, vad ska man göra den här veckan då? Jobbar inte något förrän på torsdag tror jag. Rättegång imorgon och resten utav dagarna då? KL gjorde mig uppmärksam på att det är midsommar på fredag. Jag trodde att det var några veckor kvar men det var det visst inte.

Midsommar, midsommar? Vad sjutton händer midsommar? Och vad vill man göra midsommar?
Jag vill hångla.

Var är energin?

Publicerad 2008-06-15 22:26:30 i Life,

Kom på att jag jobbade 17 timmar igår varav 16 var stående. Kanske inte så konstigt att kroppen och framför allt ryggen är förstörd. Håjajaa.

Folk verkar inte tycka att hela den här plektrum-grejen är en sån stor deal men det är den, iaf för mig! Så fort jag har sagt det till någon (dvs alla jag har pratat med idag) så har dom svarat med ett "jasså? jahaa.. kul... verkligen..." och nickat lite försynt.

På bussen hem så grät jag för att jag förstod att det var över och ögonblicken som jag längtade så mycket efter nu bara är minnen. Jag grät för att det kändes så tomt och för att jag inte vet hur jag ska klara mig utan gårdagen.

Mamma hämtade mig i Norrköping och när jag klev i bilen började jag att gråta igen för att jag satte på mp3n och lyssande på både Queens of the stone age och Foo fighters och alla dom låtarna som jag fick höra live igår och det var som om något sprack. Något gick sönder i mig och jag insåg att världen inte är så vacker som den var igårkväll. Något fattas mig.


Sen insåg jag att jag var löjlig och patetisk och slog mig själv över kinden och tog mig själv i kragen. Så här ligger jag nu i min säng, med en nyinflyttad Josh Homme som skrivbordsinlägg och media playern som spelar QOTSA på repeat.

Bästa helgen någonsin!

Publicerad 2008-06-15 14:34:34 i Life,

Jag kan med säkerhet säga att det här var den bästa helgen någonsin! Jag är så jävla lycklig över allt som har hänt. Fredagen vet ni ju om och helgen toppades på lördagen då jag fick JOSH HOMMES PLEKTRUM!!! Inte bara ETT plektrum utan DET plektrumet som han spelade med under hela konserten. Det ska sätta upp i en ram ovanför sängen. Kvällen blev ju inte direkt sämre när jag konserten efter (och den sista) lyckades få tag i ett Foo Fighters plektrum! Haha, jag är lyckjligast.

Hela dagen var så jävla lyckad och det tog väl tio minuter innan jag hade funnit mig själv nya vänner. Jag var vakt vid stora scenen och till en början var jag lite ledsen över det för jag ville ju se hela konserterna med QOTSA och FF men det kunde jag göra i vilket fall som helst och det faktum att jag nästan (nästan) kunde ta på båda Dave och Josh var helt fantastiskt. Jag har då aldrig sett en konsert på så nära håll.

Men jag har heller aldrig sett vad som försegår längst fram i publiken... På QOTSAs spelning drogs det upp cirka 30 personer ur publiken som höll på att krossas/svimma/mosas/få panik. Och det var läskigt att se på så nära håll att en liten benig, 16-årig tjej behövde tre vuxna karlar för att komma upp eftersom att trycket är så hårt och man sitter som en kil i alla andra. Nej, det var inte kul. Men min uppmärksamhet var främst riktad mot scenen.

Jag sitter nu på bussen hem men har tänkt att sova lite eftersom att jag inte riktigt hann med det vara sig inatt eller igår natt. Det är direkt iväg till match när jag kommer hem så jag återkommer om några timmar.

Ett parallellt universum?

Publicerad 2008-06-13 13:21:46 i Life,

Den här dagen är helt sjuk!

Jag fick precis ett mejl om att jag får gå gratis på Jay-Z konsert på torsdag i Globen. Ursäkta mig men hur jävla gött är inte det?! WTAI bjuder dom som har jobbat och man får även tilltugg och dricka (fesljummen popcorn och cola kan jag tänka mig). Jay-Z är inte någon som jag direkt lyssnar på men jag tycker att han är grymt kunnig och bra. Remixerna utav Linkinparks låtar har gått varma en gång i tiden så jag är inte helt främmande hans musik.

Frågan är bara om jag klarar av en Sthlmsresa till utav pengar? Det är träning då också och jag missade träningen igår eftersom jag jobbade så lite ångest har jag för det också.

Men hallå?! Gratis konsert i Globen med en utav de största! Idag är det ta mig sjutton underbart att vara mig!

P.s. Såg att en utav tjejerna ifrån min intervjugrupp i Nyköping också kom in. Dejligt. Nu hoppas jag att de andra också kommer in. D.s.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Publicerad 2008-06-13 10:48:45 i Life,

JAG KOM IN!!!

Jag kom in på Musik&Event! Åh, jag är så lycklig! Jag trodde absolut inte att jag skulle komma in eftersom det var så många sökanden och nästan alla hade fler och bättre erfarenheter men jag kom in! Hahaa! Jag är helt underbart glad! Tralalaa!

Jag säger ju att fredagen den 13 är min turdag!

Alohoa!

Publicerad 2008-06-13 10:08:10 i Life,

Vaken och pirrig, för idag inleds min egenhändiga minisemester. Gulligt. Ni måste erkänna att det är lite häftigt?

Frukost och sedan en massa packande och iordninggörande. Måste dock bara säga att tågen har blivit sjukt dyra sedan "min tid". Priserna har gått upp min cirkus 200 kronor! Det är hutlöst dyrt så det får bli äckelbuss för min del så att jag sparar lite pengar.

Frukost.

Nej, nej, nej!

Publicerad 2008-06-12 23:15:44 i Life,

Har superont i halsen och funderar på om det är så att jag håller på att bli sjuk? Big no, no! Klockan fem över fem åker jag till älskade Sthlm i vfsh

Har en eventuell träff med en person som jag inte riktigt vet hur jag ska förhålla mig till. Allting är komplicerat okomplicerat men jag känner bara att saker och ting inte är tillräckligt utredda för att jag ska kunna få sinnesro. Jag är tveksam till om det skulle kunna lösas imorgon, men kanske.

Nu är det sängen som hägrar och imorgon ska jag dyka på packningen som ett barn på julafton.

Laddar, laddar.

Publicerad 2008-06-12 22:14:50 i Life,

Laddar ner alla låtar med FF och QOTSA som finns att få tag på, gulligt! Det har blivit mycket tjat om dom senaste tiden kan jag känna men nu är det inte länge kvar innan vi befinner oss där tillsammans (lite drömmande kanske men det kan jag få ha). Ska antagligen sova i en fotostudio på Liljeholmen eller liknande Fredag-Söndag men vi får se, jag hoppas fortfarande på ett mejl på facebook. Datorn får nog haka på i vilket fall som helst.

Jag jobbade mellan 14-20 och det gick skapligt. Polisen svängde förbi och talade om för mig att jag ska infinna mig i Tingsrätten på tisdag. Vad hände med framförhållning? Nåja, jag vill bara få allting överstökat (knivhotet på centrum).
 

I think I'm dumb

or maybe just happy

Dumb - Nirvana

Funderingar

Publicerad 2008-06-12 13:11:43 i Life,

Disken är avklarad och jag sitter och funderar på en minitatuering som jag tänkte göra så fort sommaren är slut. Orkar inte med en stor grej till på ett litet tag så det blir nog något pluttigt sålänge. Funderar på en textrad nedanför armhålan, på sidan utav revbenen alltså. Det gör nog äckligt, äckligt ont och jag misstänker att jag kommer att skrika men jag tror nog att det kan bli ganska snyggt dock.

Frågan är bara vad för text?

Har funderar lite på;
I want something good to die for.
To make it beautiful to live.

Men jag vet inte.

Diskning

Publicerad 2008-06-12 10:11:10 i Life,

Nu ska jag  ta tag i det gigantiska diskberget i köket. Jag ska ta mig sjutton få ordning på det där med diskandet nu, och försöka diska en gång varje dag. Vilket jag kanske inte gjort tidigare. Jag har cirkus en timme att diska klart allt innan jag ska lämna bilen till mamma.

Käken gör nästan ondare och ondare för varje dag som går, det låter inte så bra. Jag fick smällen i Fredags (på fotbollen) och jag det borde ha gått över nu om det var något speciellt. Men, men. Jag låter det vara i några dagar till och sen får jag nog ringa om det inte har blivit bättre.

Är det sant?

Publicerad 2008-06-11 23:45:25 i Life,

Det är nu det börjar kännas i kroppen att jag faktiskt ska få se några utav mina idoler på riktigt. Förstå att jag kommer att stå några futtiga meter ifrån trummisen i Nirvana, sångaren i Foo Fighters och skaparen utav Probot! Dave Grohl är en utav de coolare inom muskvärlden och det kommer jag alltid att stå för. Och Josh Homme, skaparen utav genren stonerrock som kan vara den bästa genren någonsin kommer att vara där, där jag också är. Att dom båda två är sjukt snygg gör itne det hela sämre heller.

Dock har jag romantiserat hela denna kväll att det säkerligen kommer att kännas tomt och meningslöst när jag går därifrån. Men efter lördag kommer jag att ha sett alla mina största manliga idoler som finns på musikscenen (utan inbördes ordning);
Pete Doherty, Babyshambles - Hultsfred 06
Christian Lindskog, Blindside - Hultsfred 06, Augustibuller 06 och Debaser 06
Dave Grohl, Foo Fighters - WTAI 08
Josh Homme, Queens of the stone age - WTAI 08

Det finns nog ingen mer som jag glorifierar lika mycket som dessa (skulle väl vara Kurt Cobain också men han är lite för död för att kunna ses live). Visserligen är Anthony Kiedis där uppe och slåss för att vara på toppen men har är inte riktigt där. Jag skulle vilja påstå att det är för att han inte är tillräckligt "bad" men samtidigt så är Christian Lindskog ifrån Blindside superkristen. Så jag vet inte, han är väl inte tillräckligt häftig bara.

Det blev mycket musiktjat nu och det ska jag bespara er. Men ni får ett litet klipp att titta på bara för att QOTSA är så übercoola.

Irak

Publicerad 2008-06-11 21:41:49 i Life,

Sitter och tittar på en dokumentär om kriget i Irak, den handlar om amerikanska soldater som blivit skadade på olika sätt men överlevt. Jag är väldigt kluven i mina känslor till dokumentären, jag vet inte om jag ska tycka synd om dem eller inte.

Nu ligger Harry på baksidan av datorn och puttar på skärmen så att datorn stängs igen (laptop), han tycker nog att jag ska vara social med honom.

Jag fick ett kramerbjudande, det jobbiga var bara att det kom ifrån Malmö. Men jag blev väldigt glad över gesten så det gjorde inget alls att jag inte kunde ta mig dit.

Hope

Publicerad 2008-06-11 16:19:48 i Life,

Det är en "svenska" med på Hope and Faith, det är mycket roligt att titta på. Speciellt när hon pratade "svenska" och jag inte förstod ett enda ord. Tydligen har småpojkar och bestmen blomsterkransar i håret på svenska bröllop också, där ser man.

Insåg för en kvart sedan att jag får backstagepass till bullret, hur underbart är inte det?! Faan, vad jag längtar.

Nu har jag 600 kronor kvar den här månaden och resorna till helgen kommer gå på lite mer än 400. Sen så ska det även tryckas in midsommar och en ev. resa till Borås. Jag kan ha fel men att pengarna ska gå ihop tycker jag känns som en omöjlig ekvation. Och då fick jag ändå länsa sparkontot på 2000 för att klara av räkningarna. Jag gråter inombords.

Kan ingen ringa mig ikväll fem i nio och säga;
"Hej, kom hit och kramas. Jag tror att du behöver det."
Och sedan våldskrama mig så fort jag kommer innanför dörren.

Huvudvärk, käkvärk och solbrännevärk.

Publicerad 2008-06-11 13:53:22 i Life,

Jag får nya jobbtider hela tiden vilket är lite jobbigt eftersom jag då inte kan görra de andra sakerna jag planerade och framför allt så tar det mer tid ifrån träningen. Kanske ska åka till mamma innan jobbet imorgon och träna liter på hennes konstiga maskin, för beach-08 är här och det syns då inte på min kropp.

Min ekonomi är körd i botten men jag har kommit på mitt extra knäck; Jag ska börja samla pant på nätterna. Anledningen till att det är på nätterna är för att jag inte riktigt vill bli sedd och faktum är att det även är ett ypperligt tillfälle till motion. Vad kan man tjäna på en natt? Om man bara tar centrum med omnejd så blir det kanske 20 kronor? Det räcker ju till både mackor, pålägg och en liten frukt på Netto! Tänkte börja palla äpplen och liknande så att jag ska slippa lägga ut pengar på det.

Vilket människovärde man har.

Dagen;
Städa och kolla upp allting tills på lördag.
Betala dom där fruktansvärda räkningarna som har legat på hög nu en längre tid.
Jobba 17.30-21.00
Längta efter något trevligare.

Faan, kom på nu att jag missar kvällsmaten på jobbet vilket innebär att jag måste äta något eget idag. Darn.

Kudden

Publicerad 2008-06-11 02:10:42 i Life,

Det blev inte så mycket krogen utan snarare "på-väg-ner-mot-krogen-snack".  Alltid trevligt, speciellt med vampyrdamen. Efter typ fem minuter blev det hemgång med den riktiga vampyren och vi pratade om en del saker som för min del har varit jobbigt att det har varit osagt men nu är det ute i "verkligheten" och förhoppningsvis kan jag fortsätta med mitt liv på ett enklare vis. Om mina ord togs in någonstans vilket kanske inte är riktigt säkert.

Nu ska jag tvätta av mig mitt gula och blå smink, somna och försöka drömma om någon som jag tror betyder mer än vad jag är villig att erkänna. Måste dock gå upp senast fem eftersom jag börjar jobba 17.30 men det ska nog inte vara någon fara?

Krogen!

Publicerad 2008-06-11 00:28:22 i Life,

Vi vaaaann, vi vann, vi vann, vi vann!

Nu ska Elli och jag gå ner till krogen efter x antal öl och lite karaoke, champangen öppnas på vägen ner eftersom att Sverige vann. Så underbart! Jag är kär i Hanssons mål. Ett sådant ska jag göra på Söndag. Om jag inte är bortappad i Stockholm förstås.

Jag är en vampyr! Och efter det går vi. Vi är glada, fulla och jävligt svenska idag!

Just nu så älskar jag livet.

Jalla, jalla!

Publicerad 2008-06-10 17:21:48 i Life,

Blev en timma längre på jobbet men vad gör det när det är pengar som står på spel?

Ikväll är det fotboll och om tio minuter kommer Elli och hämtar mig och vi ska köpa öl inför matchen. Elli-liten kan ju inte köpa själv så då får jag rycka in. Sen så blir det fotbollstränign för min del och sedan rusa tillbaka till Finspång för öldrickeri och härj hos Elli.

Vi slår på stort; Öl, sverigetröjor, ansiktsmålning och pizza. Hehee, brudarna är på topp!

Men nu måste jag packa diverse väskor och riva runt lite. Ska försöka pilla ditt ett mer innehållsrikt inlägg hos Elli senare.
Tjing!

Natti

Publicerad 2008-06-10 00:04:44 i Life,

Jag somnade i solen, och färgen på mina lår är rödare än rödast. Det är inte första gradens bränskada vi pratar om utan minst sjätte gradens. Det behövs nog inget täcke inatt iallafall för att kroppen värmer sig själv ganska bra idag.

Jobbade mellan 16.30-21.00 vilket var helt okej. Gick på en kvällspromenad med ungarna (tre ungar i åldrarna 2, 3 och 6) till en lekpark där vi hängde någon timme och gick sen en ganska lång promenad. Mysigt värre och det är inte långt ifrån dom där tankarna "tänk när jag...".

Imorgon ska jag jobba 8-15, träning vid sex och sedan full fart hem för att se fotbollen. Elli och jag har planerat att bli fulländade sverigesupportrar imorgon men vet inte riktigt vart vi ska leka patrioter. Men en öl skulle inte sitta fel eftersom jag börjar sent på onsdag.

Nu ska jag försöka somna och inbilla mig själv att jag befinner mig på nordpolen för min hudtemperatur börjar säkerligen överstiga 45 grader.

Förlåt, förlåt, förlåt!

Publicerad 2008-06-09 10:41:40 i Life,

Jag har verkligen varit jättedålig på att uppdatera den här veckan men det ska det förhoppningsvis bli ändring på nu.

Uppvaknad efter en efterlängtad natt med skapligt mycket sömn, spenderade gårkvällens timmar hos Simon men det blev inte särskilt sent.

Den där vansinnesmördaren i Japan heter Kato i efternamn, det tyckte jag var lite kusligt.

Jag har planerat att åka iväg och sola och bada men det finns ingen som kan följa med. Jävla skit. Jag vet inte om jag har lust att åka iväg själv som någon tragisk nucka men det verkar nog luta åt det eftersom jag inte får tag i någon mer. Jaja, vad gör man inte för lite färg på sin blekfeta kropp?

Helgen var minst sagt surrealistisk, mer än så kan jag nog inte säga. Nu går jag dock i väntans tider.

Why?!

Publicerad 2008-06-06 22:55:57 i Life,

Man kan väl säga att allt går åt skogen för tillfället. orkar inte ta allt eftersom jag faktiskt har precis har slutat gråta över det jobbiga så vi hoppar över det.

Fick en smäll på fotbollen i Igelfors över käken så nu har jag ett underbett som heter duga. Fick smällen på höger sidaa men det är vänster käkled som är svullen och gör förjäkla ont hela tiden. Vem faan förutom jag lyckas med det?! Dock har jag tagit årets första dopp idag med mamma, pia, birgitta och matheus i älgsjön. Det var mitt första dopp för iår och matheus första dopp någonsin (utomhus förstås). Nice, nice.

Nej, nu orkar jag inte andas längre för att jag har fasiken knappt sovit något på över en vecka och imorgon ska jag upp 05.45 och åka till Nyköping för intervjun på skolan. Kul fredag... Fast det känns inte som att det är det så det känns inte som om jag missar något ändå.

Nu tackar jag för mig och säger god natt. En fredagkväll klockan 22.55.

På jobbet

Publicerad 2008-06-04 20:08:29 i Life,

Sitter på jobbet, alla utom en unge har gått hem och han ligger och sover så då kan jag passa på att uppdatera er.

Åkte till Örebro imorse för sista grejen, trodde jag. Jag fick föga förvånande en komplettering att göra men det tänker jag inte tänke på förrän nästa vecka för jag har varken tid eller ork just nu. Det går förhoppningsvis ganska fort för det vara bara några referenser som skulle pillas dit. Men som sagt, det ska jag inte tänka på nu!

Annars har dagen gått relativt smärtfritt. Har som jag skrev igår jobbat från 13 och slutar om en timme, det känns att jag gick upp halv sju och har hållt igång sen dess men det är bara att bita ihop och se glad ut. Imorgon tar min älskade lillebror Martin studenten så då ska det firas hela dagen. Tänkte nog nästan dricka mig full tillsammans med honom och knata ut på krogen imorgon för att även fira min skolavslutning (som typ gjordes idag). Men ingen sovmorgon imorgon heller, ska hämta tårta i Hällestad klockan nio och sen utföra en jäkla massa ärenden.

Nej, nu återgår jag till tvn och den sovande ungen så att jag inte behöver få alltför stor ångest över min slapphet.

Börjar tycka att jag blir fetare och fetare för varje dag som går, i början visste jag att det var min hjärna som spelade mig ett spratt men nu är jag inte så säker på det längre. Jag vill inte vara äcklig och fet i sommar!

Orkeslös.

Publicerad 2008-06-03 23:47:02 i Life,

Jag är ledsen men jag orkar verkligen inte vara intressant just nu. Är helt slutkörd, har precis läst igenom sex PM och skrivit nere lite kommentarer till opponeringen och ska upp 06.30 imorgon. Jag orkar verkligen inte.

Gå upp 06.30
Restid Örebro 07.30-09.00
Slutseminarie 09.00-12.00
Restid Finspång 12.00-13.30
Jobba 13.30-21.00

Matchen idag gick jättebra, både för mig och för laget. Vann med 6-0 så det är inte fy skam. Det var den sammanfattnignen ni fick utav dagen för nu måste jag försöka få lite sömn.

God morgon, god middag, god kväll.

Publicerad 2008-06-02 23:44:45 i Life,

Ingen vidare uppdatering idag men jag åkte hemifrån nio imorse och kom hem för inte så länge sedan. Så där har ni förklaringen.

Jobbade mellan 9 och 18.30 då jag, Elli och Malin stack iväg till Norrköping för att titta på folkrace. Ingen utav oss är väl några fantaster (speciellt inte Malin) men vi kände att det var dags för oss att åka på vårt första folkrace. Mycket intressant men bättre platser än bakom en vall, på en presenning hade vi kanske kunnat få.

Min kvällsmat bestod utav en risifrutti och en macka med chokladsås på... Inte för att jag är ett svullo utan mer för att det inte fanns något mer i kulskåpet än lök och just chokladsås och eftersom jag avskyr lök så fick det bli chokladen. Känner mig extremt fattig.

Jag borde ha ångest över min pengasituation med tanke på att räkningarna inte är betalade och det är den andra idag men faktum är att jag skiter fullständigt i det eftersom jag fått en till festivaljobb!!!

Jag ska jobba på Augustibuller.

Men nu ropar mackan så jag tar resten imorgon.

Örebro 10-12
Restid 12-13.30
Jobba 13.30- 17.30
Restid 17.30-18.00
Match inkl samling 18.00 - 21.30

Såja!

Publicerad 2008-06-01 23:12:23 i Life,

Förlorade matchen med 1-0 men som sagt, det var mot serieledarna så det var inte fy skam. Slåg i backen som vanligt vilket bland annat ledde till att höger knä delvis är blått.

Åkte sen till stan en sväng för att hämta en hemkommen blåsparv ifrån Stockholm. Vi åkte en bra bit in på Rejmyrevägen för att jag höll på att sprängas utav kissnödighet och inte ville kissa där någon kunde se mig. Vi tänkte bada men det var ungar vid varenda badplats och myggen blev för ihärdiga.

Nu ligger jag här i min säng och vilar för att det kommer vara ett sjuhelsikes drag nästa vecka! Jag ska jobba en massa, folkrace imorgon, match på tisdag, sista seminariet onsdag, Martin tar studenten torsdag, och nyköping på lördag. Herre min gud, det kommer att ta på mina latmaskkrafter. Men sen är jag ledig tills söndag efter midsommar tror jag. Så det kanske kan vara värt att ta ut sig nu.

"Gosse det börjar ljusna!"

Publicerad 2008-06-01 12:32:47 i Life,

Ser på en dokumentär om Alice Babs där dom visar klipp ifrån gamla filmer. Deras utrop slår allt.

Jag orkar verkligen inte vara utomhus, i solen. Jag tycker inte att det är värt det. Inte för att sitta själv iaf. Men förhoppningsvis är det inte bara idag som solen är ute.

Idag är siktet inställt på match, är utlånad tillsammans med tre till till Vingåker som ska möta serieledarna. Läskigt. Men jag har laddat med risifrutti så det ska nog gå vägen. Lite orolig är jag dock över vilken position jag ska få, misstänker ganska stark att jag får börja på bänken och det gråter jag inte för.

Nu ska jag packa väskan, göra mig iordning och fundera på vad jag ska sysselsätta mig med innan jag ska iväg.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela