Ida af Larsson

Efterfest

Publicerad 2007-10-31 04:01:00 i Life,

Ja, varför inte gå på en efterfest på en tisdag?

Isa; Det var inte biljard, det var dart faktiskt. ;D

Erhm, ja vad ska man säga. Livet är härligt när det finns alkohol med i bilden. Jag orkar nte med att skriva något intressant inlägg. ag säger bara att jag är jävligt onykter och vet inte riktigt varför jag är det i Falla en tisdagsnatt. Men det är jag.

Hoppas att datorn snart är klar för jaklara det inte mycket längr utan dator. Nu ska jag sluta och förska leka lite social istället.

Btw, ni är mycket dåliga på att kommentera.

Ursäkta stavningen opm det är fel men vem orkar rätta när man ser suddigt?

I Svartinge

Publicerad 2007-10-26 15:06:01 i Life,

Hallå där.

Nu sitter jag hos Isa och har snott datorn lite för att blogga. Men det var faktiskt hennes idé. Åkte ut hit för att träffa en kille som jag träffade i turkiet förra året men dom var visst inte hemma nu. Han gör lumpen med Isas bror, världen är fruktansvärt liten ibland.

Hemmåtfärd snart och göra sig iordning inför kvällen. Det är fotbollsavslutning och trekamp (kägel, minigolf och något mer). Efter det så blir det  att supa till lite och sedan utgång med  världens bästa Helena. Och imorgon så är det dubbeldans! Härligt. Min favoritutgångskväll i Finspång.

Nu ska jag mucka lite med en ko som står här.

Datorn är inlämnad så snart kanske bloggen börjar uppdateras som den ska och inte bara när man kan sno åt sig datortid hos kompisar.

Hade.

Tjenis

Publicerad 2007-10-23 17:24:42 i Life,

Som vanligt när jag kommer igång med bloggandet så händer det något som gör att jag inte kan fortsätta. Min dator har bestämt sig för att dö men jag ska förhoppningsvis lämna in den på torsdag. Bildskärmen är svart så det är lite svårt att skriva blogg då.

Idag så har jag varit ute på en promenad med Harry i en timme. Första halvtimmen ängnade han åt att vara rädd och lite och andra halvtimmen till att utforska denna spännande värld.

Nu sitter jag hos Peter och har lyckats låna datorn. Han är snäll och bjuder en fattglapp på mat.

Lördagen; Helt stört roligt. Jag, isa, Johanna, Mats och Tobbe började kvällen hos Tobbe med an massa kohol och singstar. Sedan rockbageriet och kvällen avslutades med bugg på kristallen. Det var den roligaste kvällen på mycket länge. Jag lyckades få extremt bra bilder och dom kommer väl upp på bilddagboken så fort in dator har bestäm sig för att börja andas igen.

Jag vaccinerades igår så nu är jag lite öm i armen men mamma köpte lite kläder åt mig (ett par byxor, en bikini och fyra klänningar) så nu är det lugnt. Nu är det inte många dagar kvar tills vi åker. Härligt.

Fick besök inatt av en hungrig fattiglapp som jag bjöd på baguetter. Han är söt han.

Fotbollsavslutning på fredag, hoppas på en mycket rolig kväll. Annars inte så mycket mer som händer denna vecka. Jo, jag ska tvätta på torsdag men det blir nog itne så roligt.

Dags att bli social, ciao.

Fredag

Publicerad 2007-10-20 04:30:21 i Life,

Lugn fredag, jo tjena.

Efterefterfest hos mig men grabbarna ska snart gå. och då ska jag sova. Snark. jag sover nästan nu. hel knäpp natt, stryk av rassar men wtf. Någon måste få det också. Några låter till och sedan sova.

Sov gott. För det tänker jag göra.

Bra tv-tid

Publicerad 2007-10-19 15:24:30 i Life,

nu börjar dom bra tvprogrammen;
King of queens
Tredje klotet från solen
Will & Grace
That 70's show.

Men jag msåte knata iväg till jobbet snart.
Måste köpa cigg men jag har faktiskt dragit ner på det ganska mycket.
urk, jag är för mätt för att tänka ut bra saker att skriva.
Vad händer ikväll då?

Monopol omröstingen.

Publicerad 2007-10-19 14:32:08 i Life,

Nu i mina kära bloggläsare, nu har ni ett uppdrag.

1. Gå in på http://www.monopolspel.se/vote.aspx , tryck på joker grejen, skriv in och rösta på Finspång.
2. Skicka vidare detta budskap till alla på msn/facebook/helgon/lunarstorm/vad-ni-nu-kan-komma-på.
3. Gå sedan in varje dag i 13 dagar och rösta på Finspång. Sedan är röstningen avslutad.


Ja, just det. Jag skulle ju göra mig iordning.

I've had it with this game.

Publicerad 2007-10-19 14:11:18 i Life,

Kom hem vid fem i natt. Satt och spelade wii och drack  lite alkoholhaltiga drycker hos John. Mycket trevligt och jag var överraskande bra på bowling, fem strike på rad. Det gör jag inte om i verkligheten.

Blev väckt vid tio och fick lite mer jobbtider. Det är typ en dag i veckan... Det betalar inga räkningar men det är bättre än ingenting alls. Måste skriva ett personligt brev som jag kan skicka ut till övriga förskolor/skolor så att man kanske kan få mera vick. Idag jobbar jag 16-21 och det blir en lugn kväll. Nåja, jag tänker ju inte sitta hemma.

Helena och jag hade en diskussion om hur många gånger man egentligen kissar på en dag. Hon ville att jag skulle skriva ner hur många gånger jag kissar per dag i bloggen under en vecka så man kan räkna ut genomsnittet. Jag vet inte riktigt det jag, det känns som att det är total överflödig information.

Jag hade världens hetaste sexdröm inatt, huvudpersonerna var jag och Mikael Persbrandt. Ojoj, jag självantänder nästan av skam när jag tänker på det. Jag skulle inte direkt ha något emot om det var på riktigt. Blev sur när jag vaknade för att det bara låg en Harry i sängen. Så kan det gå. Undrar vad drömmen betyder? Kanske en sanndröm.

Nej, nu ska jag göra mig iordning och laga lite mat så att jag slipper stressa ihjäl mig sen.

Lonley

Publicerad 2007-10-18 20:03:15 i Life,

Sitter hos Emil och väntar på att han ska komma hem. Just nu är det inget bra på tv så jag tänkte att jag skulle skriva lite blogg istället. Men jag har inget att skriva om så...

Jo, kanske att jag bara irriterar mig mer och mer på dig. Du är som en fettvalk som man försöker få bort men du växer dig bara större. Jävla idiot. Jag fattar egentligen inte varför jag försöker. Jag vill ha dig när men jag vill även slå dig så hårt i magen att du bara spyr. Ditt jävla äckel. Jag trodde att du var sann men det facit som jag nu har i handen säger att du är bland som värsta svinen som finns. Det ända du duger till är att ljuga. Varför är jag då kvar? Fråga mig inte. Jag kommer förhoppningsvis att gå snart.

Nu kom Emil tillbaka, lite socialiserande kanske.

Ciao.

Shit

Publicerad 2007-10-18 11:13:24 i Life,

Sömnhuvudvärk. Inte bra. Jag vill inte riktigt stiga upp idag.

Grabben, jag vill hela tiden se dig död.
I alla fall lite.
Det  är väl inte så det ska vara?
Var inte en idiot hela tiden.

Tvätta.

Död

Publicerad 2007-10-18 06:55:39 i Life,

Sovande natt, jo tjena. Jag fick en och en halv timmes sömn så jag blev hemskickad nu. Innan jag gick så fick jag dock reda på att man tjänar mindre på sovande natt än på en vanlig dag. HÄRLIGT!

Nu ska jag krypa till sängs och sova några välbehövliga timmar.
God natt.

Urk, jobba natt.

Publicerad 2007-10-17 14:17:35 i Life,

Skulle jobba 16.30-21 idag men mamma ringde och sa att jag var tvungen att jobba natten också. Så då blir det 16.30-07.00 men eventuellt så måste jag jobba tills imorn eftermiddag om det krisar. Mycket långt jobbpass men vad gör man inte för lite pengar. Dom har ju trean och femman på  jobbet så det är en bonus. Men jag tycker att det är lite småläskigt att sova där faktiskt. Men det går säkert jättebra. Jag ska alltså jobba sovande natt. fast jag tänker nog sova på soffan, vågar inte sova ihop med ungarna.

Jättetrevlig att träffa Johanna igen (och Isa förstås), vi var hemma hos henne och Coffan och fikade lite och dom hade en jättefin lägenhet. Extremt mysig även fast tapetsering (gjord utav tidigare hyresgäster) vär väldigt lustig. Vi bestämde iaf att vi skulle partaja ihop på lördag.

Härligt! Nu ringde mamma och sa att det visst kommer fler ungar vid kvart över sex imorgon bitti så då måste jag vara vaken och vid medvetande. Jag gick upp kvart i tio imorse och trodde jag skulle dö av trötthet! Detta kommer att bli ett helvets jobbigt pass. Jag ska sjuttsingen köpa chips och dipp och mofsa på när ungarna har lagt sig.

Nåja, det betyder ju att dom har förtroende för mig och det är ju bra.

Blåstång

Publicerad 2007-10-17 10:14:56 i Life,

Uhuu, segt att vara uppe såhär tidigt. Klockan halv elva ska jag befinna mig mellan Ö-hallen och Filmis där jag ska möta Isa och Johanna. sen ska vi vara superseriösa och gå en promenix. Jag kommer inte att hinna för jag är varken klädd eller sminkad. Kanske borde strunta i bloggen och sätta igång istället?

Ja, så gör jag.

The only thing that can save me.

Publicerad 2007-10-16 20:13:07 i Life,

Booring!

Glömde säga att jag pratade med Jakob igår och att det var helt lugn att jag kom och hälsade på. Men jag åker efter Gambia, han skulle flytta innan och det känns lite väl stressat att åka nu och sedan åka till Gambia. Men efter det då jäklar. Hoppas att jag kan få stanna ett tag. Om jag gör det så tänkte jag hyra ut lägenheten, någon som vill hyra?

Uthyres
Fin etta med bra läge i Finspång.
Finnes på Norrmalm tre trappor upp.
Katt ingår om man vill. Annars sökes
även hem för littet, ulligt monster. Alla
möbler inklusive maten i kulskåp/frys
ingår. På obestämd tid, men inte särskilt
länge. Bra prova-på-bo-ensam-tillfälle.
Intresseanmälan skrives i kommentarerna.

Sådär, nu får vi hoppas på att någon nappar.
Peter är på gång så jag ska ta en snabbstäd.
So long Mother fuckers. (vilka aggresioner, var kom dom ifrån?)

I have a bang.

Publicerad 2007-10-16 19:05:53 i Life,

Nyklippt och fin, fem timmar fick jag genomlida i stolen. Det tär på rumpan kan jag säga. Så nu har jag lugg, kort klippt på ena sidan och svart/rött/grönt/lila i håret. Känns väldigt kontigt men lugg men tanke på att jag inte har haft det på några år men det är roligt för jag känner inte riktigt igen mig själv spegeln. Aja, ni får väl se själv någon dag.

Vad annars? Inte så mycket nytt, dagen flög bara iväg. Efter klippningen så var jag och Emil på babylon och käkade men annars ingenting.

Jag tror att Harry gillar mitt hår för att han står och slickar det i topparna. Hm, eller så gillar han hårprodukterna.
Jag har helt enkelt en konstig katt.

Kan ingen underhålla mig? jag har tråkigt.

Little sister-

Publicerad 2007-10-16 11:43:31 i Life,

- Queens of the stone age.

Jag gick och la mig och såg på fucking Åmål igår så det blev rejält sent ändå. Men nu är det snart iväg till frissan. Åh, jag är sjukt störd. Längtar som en tjockis efter en chokladkaka.

Jag är hungrig men jag har inget bröd hemma, det enda som finns är lite mak'n'cheese från igår men det kan man väl inte äta til frukost? Ja, jag har väl inget val kanske.

Iordninggörande.

Love will tear us apart -

Publicerad 2007-10-15 22:37:24 i Life,

- Joy division.

Jag kan inte vänta, vill bara att det ska bli imorgon så att jag kan få klippa mig. Åh, vad skönt det ska bli. Är så extremt trött på mitt hår just nu.

Funderar på att åka utomlands snart. Tänkte fråga Jakob om jag kan få bo hos dom ett tag. Men vi ska ju snart till Gambia så jag vet inte om jag ska ta det innan eller efter. Jag vill bara bort från allt. Mina demoner är inte så trevliga för tillfället.

Rökpaus.

How do you own disorder?

Hm, det var ju Amsterdamsnack. Känns inte så fel för tillfället. Nåja, man kan ju alltid hoppas.

Pratade med Ellen nyss, det kändes mycket bra. Jag vill ta itu med alla mina negativa saker i livet. Så nu kan jag stryka det från listan. Oerhört skönt. Nu är det bara 576 saker kvar.

Ska vi bli lite positiva nu?
Jobb på onsdag och fredag, hur skönt som helst. Ska skicka lite andra ansökningar också så får vi se om man kan få något nytt snart.

Nej, sovdags så att det kan bli klippdags snart.
Kan inte någon barmhärtig samarit ge mig en massa filmer som jag kan se? Jag har sett mina flera gånger sen jag flyttade hit och så bra är dom inte.

Träningsvärk samt blåmärken.

Publicerad 2007-10-15 13:42:46 i Life,

Jag har total träningsvärk i armarna och axlarna. Vet att jag bröt arm i lördags så jag tror att det är därifrån, men det förklarar inte blåmärket på magen... Har en stor svullnad på vänster underarm och blåmärken på armarna/axlarna. Sen så har jag ett litet runt blåmärke på magen. Hur lyckas man med det?  Jag har lite blåmärken och rivsår på smalbenen också.

Min katt tappade en tand igår, Harry bet Mette och då tappade han en tand. Inte ofta man hittar katttänder i armen.

Imorgon så ska jag klippa mig och färga håret. funderar på att fräga mycket färg. Vi får se. Bokade fyra timmar så det blir en långsittning imorn med.

Sängen ropar.

Publicerad 2007-10-14 21:14:30 i Life,

Jag är helt slut. Jag sov kanske två timmar inatt så därför blir det nog till att krypa ner i sängen om en liten stund. Inget bra på tv och jag har läst alla böcker.
Får fortsätta att titta på "You've got mail". Jag kan inte rå för det men jag tycker att den filmen är jättebra. Jag älskar feel-goodfilmer.

Har kärat ner mig lite i The Killers. Jag har mobbat människor för att dom har lyssnat på Killers och nu är det nästan det enda som jag byter till när jag vill höra bra musik. Äckliga beroendeframkallande poppojkar.

Hm, jag är nog lite intresserad.

Aldrig mer

Publicerad 2007-10-14 16:58:19 i Life,

Jag ska aldrig mer dricka alkohol. Det blev alldeles för mycket igår, jag och Erik misstänker att ¨vi blev nerdrogade av strippan. Jag minns ingenting efter strippan. Det är svart. Sen så börjar minnena vid grillenkön igen. Läskigt det där.  Extrem ångest över gårdagen iom minnesförlusten. Vill bara gräva ett stort hål och krypa ner i och komma fram när alla har glömt bort mig.

Jag har inga cigg heller min det smakar som att jag rökte upp en hel limpa igår så jag har nog nikotin i kroppen för en hel vecka. Funderar på om jag skulle sluta röka nu. Vi får se. Just nu är det inte så lockande att fortsätta.

Jag har blåmärken över hela kroppen som jag inte har en aning om vart dom kommer ifrån.

Mm, carrie badar, funderar på att göra samma sak. fast inte tvätta bort blod utan gårdagen.

Somebody told me

Publicerad 2007-10-13 12:14:49 i Life,

Försöker ladda ner lite blandad musik till kvällens tjejfest men jag har idétorka. What to do? Aha, jordens idé. Jag låter gästerna ladda ner själva så slipper jag försöka leka demokrat. Genialiskt.

Igår så var vi (jag, wincent och kl) en sväng på hörnan och skulle se psyckobillybandet men självklart så spelade dom tidigare än bestämt och vi missade dem. Men jag grät inte för det för vi såg ett annat band som jag blev totalt kär i. Tur att man känner karlarna i bandet så man kan tvinga dem att ge mig en demo eller liknande.

Mamma kommer om några minuter och då ska vi storstäda min lägenhet inför kvällen. Hon är snäll hon. Även fast hon fick ett brutalt uppvaknande inatt. Jävla, idiotFreddy. Nåja, jag slog och sparkade på honom efter uppvaknandet så han fick vad han förtjänade. Idiot.

Hämta Mette i stan halv sex, plocka upp Isabel (?) hem och invänta övriga gäster.

Partaja.

Jag känner redan nu hur dåligt jag kommer att må imorn. Kanske ska förbereda med huvudvärkstabletter brevid sängen och två liter vatten brevid.

Duschning.

I may be dumb, but I'm not a dweeb.

Love is wicked

Publicerad 2007-10-12 17:48:16 i Life,

Mycket roligt att jobba på Fasetten igen (förskola), jag älskar ungar. Eller jag älskar ungar när dom är snälla och man vet att man slipper se dom om några timmar.

Katten har rotat i mina sopor, hittat ett äggskal och dragit med det till soffan och utfört mycket sadistiska saker med det. Jag har äggskal i hela lägenheten. Mysigt.

Nu ska jag göra mig lite smått iordning för jag ska kolla när grabbsen spelar på fritidsgården. Skit också, kom på att jag ju inte kan gå själv... Hm, krångligt det blev nu.

Hungrig är jag också.

Btw, facebook är bland det knäppaste jag har stött på.

Morn morn.

Publicerad 2007-10-12 06:41:24 i Life,

Urk, det är avskyvärt att gå upp såhär tidigt. Måste åka om tio minuter men är varken sminkad eller rökt. Aja, det är ju tur att man då prioriterar bloggen.

Statement - Jag ska aldrig mer gå upp såhär fruktansvärt tidigt.

JÄTTEKUL!!!

Publicerad 2007-10-11 16:21:35 i Life,

Har som tråkig arbetsfri suttit framför datorn hela dagen och författat flera inlägg i bloggen men upptäcker att dom mystiskt har försvunnit (?!). Här trodde jag att jag hade förmedlat saker som eventuellt hade fått världssvälten att försvinna men nej. det enda som försvann var inläggen och där med förhoppningarna om en bättre värld.

Jajaa, dom var intellektuella och roliga i vilket fall som helst men nu får ni inte läsa dom för dom är borta.

Skitblogg. Nu ska jag röka.

Jo, jobba imorn. 7-16. Äcklig tid men underbara pengar.

Natten är ung.

Publicerad 2007-10-11 00:35:23 i Life,

Harry den fruktansvärda idioten har precis rivit sönder min nytapetserade fondtapet, tack! Jävla kattusling.

Jag kom på att jag inte hade något bröd hemma så jag äter chips istället.

Jag orkar nog inte städa idag. Jag får göra det imorgon istället.

Fredag; Bli extremt skitfull hos mig tillsammans med Johanna och Isa.
Lördag: Tjejförfest hos mig med singstar och sedan utgång på ettan och Ladies night, dvs. sexleksaker, billig dricka och manlig strippa.

I don't drinc your lemonade!

Publicerad 2007-10-10 23:44:56 i Life,

Guuud vad segt internet ska vara! Jag försöker att ladda upp bilder på bilddagboken (wackyme) men det går fruktansvärt segt, nu har jag nästan laddat upp typ tio bilder på en halvtimme. Ja, bilder är på väg i alla fall. Jag vet att det är några som har väntat på dem.

Idag har jag stressat runt som en gris runt lucia och träffat en hel del nära och kära. Klockan 10 imorse (huvaligen, var jag uppe så tidigt?) åkte jag in till stan och träffade Mette och Marre för fika (frukost) och skitsnack sedan så gick jag och Mette en sväng på stan för att köpta kläder till helgen.

Det inhandlades en kanongrön tröjklänning som kommer att matchas med rött/svart (hahaa, jag kan också vara så där modetråkig som ta mig f**n varenda jäkel är här ).

Vi rusade sedan vidare till kontoret där jag hängde lite och fick mitt arbetsgivarintyg samt rövslickeri. Jag tog mig sedan till Skarphagen för prat, kedjerökning och äppelpaj hos Mette med tillhörande pojkväns mormor (?).

In mot Finspång och plocka upp Isabel och fika på p2. Det blev en snabbfika för sedan vankades det käk med Emil på purrfect och analyserande av olika krångliga saker i livet. Jag har kommit fram till att jag har hans ANALysator, han väljer att kalla mig för analytiker men jag håller inte med.

Hem vid halv åtta snåret och hittade en Peter helt oväntat (njae) på parkeringen så vi knatade upp till mig och jag förvandlades genast till en internetberoende grönsak med en socialkompetens som får apati att verka utmattande. Jag har inte lämnat min plats framför datorn men Peter har lämnat lägenheten, jag var visst inte så rolig som han förväntade sig.

Så här sitter jag, ensam och jävlig. Harry har tokryck så han går det inte att prata med. Det hade det väl inte gått annars heller men det känns bättre att skylla på att han har tokryck och inte komma ihåg att det inte finns någon i  lägenheten som man kan prata med. Äsch, jag är rätt nöjd med det också. Nu kan jag göra vilka kroppsljud jag vill utan att titta runt omkring och undra om någon hörde.

The killers - When you were young. Äckligt bra.

Oj, jag blev karatehungrig. Dags att fylla på lite energi tror jag.
Återkommer senare


Gissa...

Publicerad 2007-10-10 09:54:20 i Life,

...vad jag gör nu? Jag sitter i min soffa med min nya laptop och mobilt bredband, jag är fri! Ni anar inte hur skönt det är. Jag har världens finaste dator.

Nu ska jag åka in till stan för superhemligtmöte med mette, marre, nicke och andreas. Jag kan nog tala om lite sen men inte nu för jag hinner inte.

Bilddagboken ska uppdateras senare, annars vet jag inte vad jag gör-

Jag fick ett litet mejl...

Publicerad 2007-10-08 14:00:39 i Life,

...av Elina som tyckte att man skulle lära känna folk bättre genom att göra en lista och jag älskar listor så varför inte? Så här kommer en helt meningslös lista.

1. När gick du upp idag?
 Klockan ringde halv tio men gårkvällen blev sen så jag slöade i sängen till halv elva.
2. Diamanter eller pärlor?
Hm, jag är inte direkt så förtjust i något av det men jag säger diamanter bara för att vara cool.
3. Senaste filmen du såg på bio
Bio?! Shit, det var nog.... Ocean's 13.
4. Favorit-TV- program?
NCIS självklart! Men även; svenska humorprogram.
5. Vad åt du till frukost?
Jag har inte riktigt hunnit med det än, titta på fråga ett så förstår ni varför. Tänkte cykla hem snart och göra det.
6. Vad är ditt andranamn?
 Jag har två, Anna Viktoria. Extremt tråkiga namn men det är inte mitt fel.
7. Din favoritmat?
 Jesus, det vet väl inte jag?! Hm, men säg.... sushi.
8. Vilken mat gillar du inte?
Allt med lök. Lök är urk.
9. Favoritchips?
Det som finns, jag är ingen direkt chipsköpare.
10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
 Den som Janne (tror jag att han hette) lämna hos mig i Fredagsmorse; Raised fist - Sound of the republic.
11. Vilken bil kör du?
Mammas sönderkörda Saab som går under namnet Sally.
12. Favoritmacka?
Salami och Brie.
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
Fjortis, fejk och desperata.
14. Vilka är dina favoritkläder?
Mina tre klänningar som jag värdesätter mer än mitt eget liv, eller kanske inte men fina är dom.
15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Då skulle jag åka till Nordkorea och smuggla flyktingar.
16. Favoritklädmärke?
Cheap monday
17. Var vill du dra dig tillbaka?
Erhm, pass.
18. Favorittid på dagen?
Natten, alltid.
19. Var är du född?
Norrköping
20. Vilken är din favoritsport att se på?
Titta på... Handboll.
21. Vem tror du inte sänder detta tillbaks?
Jag skickar det inte, jag skriver bara.
22. Vem tror du skickar tillbaks först?
Hm, jag kör ju mitt eget race.
23. Coca Cola eller Pepsi?
Cola
24. Fotboll eller ishockey?
Båda, samtidigt, på samma plan.  
25. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
Nattuggla...
26. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr
28. Vad ville du bli när du var liten?
Arkeolog eller lastbilscaufför.
29. Bästa barndomsminnet?
Hm, det skulle nog vara alla resor som vi har gjort med familjen.
30. Varit i Afrika ?
Ja, i Egypten. Ska dit i November till Gambia.
31. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Bara Bruces bil.
32. Varit med om en bilolycka?
Kört på lite djur men inget allvarligt.
33. Favoritdag i veckan?
Fredagar
34. Favoritrestaurant?
Räknas Babylon?
35. Favoritblommor?
Jag är inte så förtjust i blommor, jag är mer inne på gröna växter.
37. Favorit-snabbmatsrestaurant
Max
38. Äger du en cykel?
Ja och han heter Pubis och har punktering.
39. Vem fick du senaste mailet från?
Herr Emil Wincent
40. I vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Mataffären, jag har ingen mat hemma.
41. Läggdags?
Inte samma dag som man gick upp iaf.
42. Vems svar är du mest nyfiken på av dom du skickar brevet till?
Hm, jag skickar det fortfarande inte.
43. Senaste personen du delade en middag med?
Erhm... Peter i Fredags kanske.
4. Vad lyssnar du till just nu?
 Inte ett dugg faktiskt
45. Favoritfärg?
Svart och rött.
46. Hur många tatueringar har du?
Två, en till om en månad.
47. Hur många sänder du det här mailet till?
Ingen, men den som känner sig manad får gärna kopiera och skriva i sin blogg eller liknande men då kräver jag en kommentar så att jag kan få läsa!

Nu blir jag utkastad, hade.

Total omvändning.

Publicerad 2007-10-07 17:50:12 i Life,

Jag är arbetsfri (finare ord för arbetslös). Det funkar inte att sitta och åka  till Norrköping varje dag så jag sa upp mig.
ÅNGEST!
Så nu är det bara att börja söka jobb igen. Fasiken, kunde jag inte ha sökt jobb tidigare så jag bara hade kunnat gå från det här till något annat. Aja, det är bara att sätta igång. Tur att jag sökte några förut idag.
ÅNGEST!
Undrar om man kan få socialbidrag? Hm, det ska jag kolla upp imorn. Jag tror btw att jag ska börja hänga mer på biblioteket, så att jag kan uppdatera bloggen oftare. För den är ju så intressant. *Doh!*

Äsch, något sätt kan man väl få in pengar på.
Typ;
Langa sprit/cigg till minderåriga för hutlösa priser.
Börja prostituera sig.
Ragga öl på krogen och sälja dem till andra för en tjuga.
Bli frilansjournalist i Kina.
Rensa fisk i Norge.
Bli ficktjuv alt. sol-och-vårare.
Skaffa någon flushig sida på nätet som drar 1000 spänn från besökarens konto varje gång den går in.
Bli smart och patentera en dunderidé och leva på dom pengarna, typ Nobel utan Nobelpriset.

Vilka härliga alternativ! Jag hoppas att ni hör bitterheten i denna mening lika väl som surheten i en apple sour shot. (Lite referens till helgen som varit)

Jag kanske kan försöka sälja in reklam på den här sidan så att jag kan leva på mig blogg. Eller så behöver man heta Alex Schulman och hatar allt i hela världen, fast bara för att man vill ha vänner.

Så nu har mina bloggläsare ett uppdrag;
Skaffa mig ett jobb och jag lovar att jag ska vara  din slav i en månad.
Ett år om du fixar ett jobb med över 50 000 i ingångslön.

Jag lämnar denna fula lilla kontorsbyggnad idag och kommer inte tillbaka förän jag har fått tillräckligt i lönekuvertet.

(Det är ett ganska roligt jobb, jag är bara bitter för att jag inte har något att gå upp till imorgon.)

Adios amigos, nu ska jag bränna ner stället.

Att göra en pudel.

Publicerad 2007-10-07 14:54:04 i Life,

Jag sitter och söker jobb när jag sitter på jobbet, vilken kaos. Jag försöker hitta dagtidsjobb så att jag kan kombinera två jobb. Jag menar, jag jobbar ju inte tillräckligt mycket nu.

Dagen:
Jobba fram till sex.
Åka och inhandla chips och cola samt andra livsviktiga saker.
Brumma hem och hårdstäda fram till halv nio.
Vid halv nio, börja göra iordning för tv-tittande (dra ut bäddsoffan, slänga alla kuddar och filtar jag har där, ställa chips och cola på armslångt avstånd, släcka ner, göra ett hål i kuddhögen.)
Klockan 20.59, placera mig i "kuddhögshålet".
Klockan 21.00 titta på fyran och se the 51's state och inte röra på mig mer än till toan då colan har gjort mig kissnödig.
Later - Sova som en gris i en nybäddad säng.

Nummer sju får visst vänta en helg. Ja, jag säger då det.

Nej, nu msntrackar Hanna mig för att jag inte jobbar så jag får väl göra det.

Just det, var på the Hub caps igår och blev upptvingad att dansa. Det kan ha varit ett utav de mest ångestladdade ögonblicken i mitt liv.
Memo to self; Lära sig dansa innan nästa rockabillykonsert annars gipsa benet i förebyggande sysfte innan konsert.

So long suckers

Nu går jag och lägger mig.

Publicerad 2007-10-06 14:39:40 i Life,

Jag vet inte riktigt varför jag tyckte att det var en jättebra idé att hålla igång efterfesten till åtta för att sedan åka till jobbet vid elva. Just nu så känns det inte riktigt som om jag tänkte alls. Jag vet att jag vid ett tillfälle konkret tänkte att; "Äsch, jag får ju sova i två timmar i allafall". Vem gör så?! Åh, jag blir så trött på mig själv ibland.

Min vita helg - succé fram tills elva, då slank första cidern ner. Ett antal alkoholhaltiga drycker senare lovade jag visst förfest ikväll så den vita helgen förvandlades till tredagars. Tredagars? Ja, jag och Eriksson knatade till ettan i torsdags för att ta TVÅ öl, det slutade med champange och sprit... Någon kille hade vunnit på hästar och tyckte väl att bjuda på champange var världens bästa raggningsknep. Jag klagar inte, det borde bjudas oftare på champange.

Nu mobbar hanna mig för att jag skriver blogg på arbetstid så jag ska väl sluta, och kanske gå ut och röka.
Jag har bra arbetsmoral egentligen men jag är en zombie just idag!

Shit, chefen.
Hade gött, buenos aires.

Godnatt Sverige

Publicerad 2007-10-04 03:49:39 i Life,

Hm, uppdateringen går inte särskilt bra. Inget internet hemma och en chef som kutar runt på jobbet och inte låter mig skriva ifred. Men, men mna får skriva när man kommer åt. Typ nu.

Helgen:
Fredagen mat hos Ekholm och filmtittande och sedan till Peter på förfest och utgång på ettan. Jag drack en öl och den första kommentaren som jag fick när jag kom ner var; "faan vad full du är". Fnys, jag var bara glad. Mycket roligt och helt lagom för att jag skulle orka upp till jobbet.

Insåg nu att jag hade uppdaterat lite om lördagen så jag orkar inte. Men, ja. Nu ska jag hem och sova i vilket fall som helst.

Obs. Skall försöka att ha en vit helg i helgen.Vi får se.

Tjing 

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela