Ida af Larsson

Oktober

Publicerad 2014-10-16 00:39:36 i Life,

Idag var det is ute. Vintern är här. Det känns lite tråkigt att missa de finaste vintermånaderna här uppe faktiskt. Men det är inte som att Sthlm kommer att bli tråkigt. 

Vi kommer att göra en pod under praktiken. Elin och jag. Iliaden. Det kommer att bli bra. En kul grej och förhoppningsvis något att sätta på CV't också. Den här skolan ger så mycket möjligheter och vänner som jag har varit dum nog att förbi se tidigare år. Men än har vi några månader kvar. Livet leker och det är jag som är lekledare. 



Storm

Publicerad 2014-10-10 00:32:33 i Life,

Höstrusket har kommit till Piteå. Utanför fönstret är det nästan storm och regnet slår mot rutorna. Innanför ligger jag med katten som tittar på mig och spinner när jag klappar honom. Han drar sin kalla nos mot min hand när han får tillfälle. Men jag är varm. För här mår jag bra. Just här och nu. Min ångest över månaderna som är kvar i Piteå var helt obefogad. Livet här är härligt. Jag kommer sörja de relationer jag lämnar när flyttlasset går söderut men i nuet är de värda mer än allt. Det är så lekande lätt när guldklimparna finns runt varje hörn och solen skiner varje dag. Trots regnet och vindarna utanför. 

Två månader i Sthlm nalkas. En praktikplats som jag knappt kunde drömma om för ett år sedan väntar. Och en person som verkar betyda mer än vad jag hade tänkt. Här och nu är livet mer än bara livet. Jag är mer än bara jag. Och imorgon? Vem vet...

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela