Ida af Larsson

Bio

Publicerad 2007-06-30 19:40:56 i Life,

Ikväll ska jag och Emil på bio och se Oceans 13 och det ska bli mycket kul. Jag gillar ettan grymt mycket men tvåan var ingen höjdare så jag hoppas att dom har skärpt sig nu till trean. Men jag ska ta och göra mig iordning så man slipper se ut som en uteliggare.

Tjejkväll igår, helt sjukt roligt.

Ibland har man inte så mycket att göra...

Publicerad 2007-06-29 01:38:04 i Life,

Ida Anna Viktoria Larsson (kan gå under namnen; Tia, Grodan, Mini och Idur)


Född den 16 April 1988 i en ljus sal på Vrinnevi och hette under sina första dagar Gustafson i efternamn. Ett år och fyra månader senare (den 3 augusti 1989) klämde hennes mamma, Susanne, ut en tungviktare på fyra och ett halvt kilo som senare kom att kallas Martin. Denne parvel och Ida blev således syskon och har slagits enormt mycket i sina dagar men syskonkärleken har alltid funnits där (kanske inte den gången Ida högg Martin med kniv i armen men det förtjänade han, han hade faktiskt snott hennes cykelnyckel).

Ida började sin bana på Dunderbackens förskola där fröknarna ideligen påpekade att hon aldrig skulle bli något, fortsatte sedan på Ängslyckans lågstadium och eftersom Ida hade lärt sig läsa och skriva när hon var fyra så var skolan en lätt match. Och det var något hon såg fram emot varje vecka, tills det att hon gick upp fem kilo i vikt (hälsosamma kilon) och blev mycket mobbad för detta. Hon saknade riktiga vänner och började då att hata att gå upp på mornarna för att gå till skolan.


När hon började på Storängsskolan (mellanstadiet och högstadiet) så blev trakasserierna grövre men hon struntade blank i vad de andra skulle tycka och klippte av sig håret för att ha en anledning till att kallas annorlunda. Öknamnet "Hockeyfrillan" var då något som hon fick men det är inget som har satt sina men, det har snarare ökat hennes strävan över att ha annorlunda frisyrer. Ida blev som enda tjej uttagen till Vi i fyran men efter ett missförstånd från laget så gick de inte vidare. Lärarna använde Ida som hackkyckling efter det och om det beror på det eller inte vet hon inte men elaka var dom. I femman fick hon sitt stora mediagenombrott när hon var med i Snilleblixtarna och hamnade både på tv och i tidningarna. Hon blev även intervjuad av Kurt Ohlsson och det var mycket skakigt. Hon startade en klubb då hon gick i femman; VVS ? Våga Vägra Smink som inte fick mer än två medlemmar men väldigt stolta sådana. I sexan så bröt hon armen och fick gå med gips i åtta månader efter en miss på sjukhuset och fick simma runt i Egypten med en uppblåsbar krokodil under armen.


Under sommarlovet till sjuan så blev Ida mycket sjuk och gick då ner väldigt mycket i vikt vilket resulterade i att när de började högstadiet så blev plötsligt hennes plågoandar kära i henne. Ett mycket lustigt men vanligt fenomen om hon får säga sitt. Under högstadiet så gick Ida från rebell till ultrarebell och gjorde sitt största misstag; hon började att röka vilket hon ångrar än idag. Det gjordes så mycket bus att det inte går att skriva här och hälften kan inte ens skrivas då det är mer eller mindre kriminellt och idiotiskt men hon ångrar inget för det som har hänt har gjort henne till den hon är idag. När hon precis skulle på att fira sin fjortonde alla hjärtans dag (10 februari 2003) så valde hennes Pappa, Jan "Gutte", att ta sitt eget liv och Ida hamnade då i en väldigt svår kris där inte särskilt mycket betydde något. Hon är och har alltid varit stolt för att han valde den vägen och vill själv inte dö på något annat sätt. Det kan verka konstigt och brutalt för den som inte förstår (vilket inte är många) men detta är något mycket enkel, fint och självklart för henne själv. Hon har en tatuering på axeln som ett minne av sin Pappa, ett keltiskt kors som betyder styrka (det finns en längre historia bakom och om du frågar så får du säkert veta). Hon införskaffade sig även på senare år en stor fenixfågel på ryggen som symboliserar allt skit som hon har varit med om och all skit som kommer att hända, att ur det så kommer det alltid något gott och fint.


Den första tiden på gymnasiet var förjävlig, inga vänner och tron på livet hade ebbat ut men genom mycket envishet och styrka så klarade hon sig ur det med. Gymnasiet flöt på utan särskilt mycket problem, det enda var en pojkvän som tryckte ner henne så lång att hon inte längre kunde skilja på sanning eller lögn. Men mitt i detta glädjelösa och destruktiva tillstånd kom Emil in i hennes liv (han hade tidigare funnits där men då trodde ingen av dom att de kunde få den andra pga. Pojkvän och andra orelevanta saker) och tog med henne upp bland molnen och visade att det visst går att vara lycklig.


Så nu bor hon ihop med honom på nyhem och väntar på att det riktiga vuxen livet ska ta vid. Hon bor även tillsammans med Harry, deras ultrasöta katt.

Tre saker hon gillar:

Kombinationen svart/rött

Kött

Foton

Tre saker hon ogillar: 
Rasism
SmörPop
Lakrits

Tre favoritband:
Babyshambles
Blindside
Juliette & the licks

Tre saker:
Datorn
Mobilen
Nallen

John Blund

Publicerad 2007-06-28 12:31:00 i Life,

Jag skulle inte vakna om dagarna om jag inte blev väckt. Jag ställde klockan på tolv bara för att vara på den säkra sidan och jag kom inte upp då. Jag fick snooza för att orka gå upp. Jag kanske egentligen är en björn som behöver gå i ide? Men eftersom jag aldrig har gjort det så vill min kropp gå i ide varje natt och det är därför jag inte kan vakna. Irriterande problem.

Jag tror att Harry har ätit fem kilo socker under natten för han är helt tokig.

Ladda ner Juliette & the licks och upptäck paradiset. Dom är seriöst SÅ bra. (Det är Juliette Lewis, skådespelerskan, som är med i From dusk to dawm och Starsky and Hutch. Det är den första skådespelaren som faktiskt rockar banan på båda sina hobbys.)

Jahopp

Publicerad 2007-06-27 22:02:00 i Life,

3-1 till IFK, Mallan och jag gissade totalrätt.

Tv-tittande och surfning.

Regn

Publicerad 2007-06-27 15:32:55 i Life,

Idag har det varit en seg dag på jobbet, vi var tre personal på fyra ungar för att det var några som hade sjukanmält sig. har inte varit särskilt aktiv kan man säga. Regnat har det gjort också, skitregn. Regn är bara kul då man ska spela match.

Ikväll så ska jag iväg och IFK - Örgryte i stan som avslutning med fotbollslaget. Otur att det ska regna bara. Men det blir säkert mycket trevligt.

IMorn ska jag kanske på intro på SAPA och sedan ska jag iväg och fika med Johanna. Det ska bli mycket trevligt, meningan var att vi skulle ha kommit i väg tidigare men jag har haft dagarna fulla med saker att göra.

Nej, nu ska jag laga mat åt mig och min nyvakna karl.

Karin Anal
Ida Oral
Johanna Vaginal
och Johannes Onormal.
-Någon handbollscup för mycket länge sedan.

Helt slut

Publicerad 2007-06-26 21:05:06 i Life,

Jag är helt slut i kroppen. Ungar har en jäkla kondition. Och det har inte jag, börja träna lite mer kanske?

Nu kommer jag inte träffa Emil fören på Fredag, lite trist. Men jág har ju Harry som sällskap.

Nej, nu ska jag slänga ihop något mysigt att knapra på, sätta på en film och slötitta tills jag somnar. Vilket iof kan bli om tio minuter.

Jobb

Publicerad 2007-06-25 21:50:16 i Life,

Idag var min första dag på jobbet. Jag vikarierar på Fasetten, en förskola med dygnet runt öppet och som även har platser för förståndshandikappade barn och även barn upp till tolv år, så det är lite varierat. Jag ska antagligen på intro på Sodexho, tor-fre men det är inte bestämt. Nästa vecka börjar jag där och jobbar där v. 27-v.31 mellan 06.00-12.00 beroende på. Sedan så kör jag parallelt med Fasetten så jag är där eftermiddagar, kvällar och helger. Det kommer att bli mycket pengar tillslut.

Veckan:
Tidag: Fasetten 9-16
Onsdag: Fasetten 9-15, ifk-örgryte i stan.
Torsdag: Intro på Sodexho, möte på fasetten
Fredag: Intro på Sodexho, vara död resten av kvällen.
Lördag: Ta igen förlorad tid med Emil. (Han jobbar natt så jag kommer bara träffa honom imorn och på fredag)
Söndag:Ladda inför mastodont-måndag med både Sodexho och Fasetten.

Jo, jag undrar vad det är som gör en person populär under sin uppväxt?
Jag har definitivt lyckats undvika all popularitet. Jag undrar varför?  Varför blev jag så extremt mobbad på låg- och mellanstadiet och varför jagar det mig fortfarande? Jag vill inte känna mig som den fula tjockisen med eksem längre. Jag har en underbar pojkvän som tjatar om att han inte alls ser mig så. Grejen är att om man har hört det för mycket så fastnar det och det kan inte Emil förstå, för han var en sån där populär unge. Sen så känns det som att han enbart säger så för att han är min pojkvän och måste. Men längst inne hoppas jag att det inte är så. Självömkan är inget roligt och absolut inget bra men jag blir tokig på att veta att jag anses som icke-snygg och jag vill aldrig få kommentaren; "Vad gör du med en snygging som honom?".
Förbannade idioter som präntade in det i min skalle när vi gick i grundskolan, hoppas ni aldrig känner er älskade.

Nog med patetiskt snack, åter till mitt lugna jag.

Midsommar

Publicerad 2007-06-23 15:17:49 i Life,

Ännu en midsommar avklarad. Blev kanske inte som vi hade tänkt det men väldigt intressant. Allting var perfekt tills vi kom till Kilnäset där det var intriger och drama på hög nivå.

åååååååååååååå0000000000¨¨¨¨¨0'9ö9kmf3w32we0ååååå++++++++++'?
Harry bestämde sig visst för att hjälpa till med att skriva blogg.

 Nu sitter han på min axel och leker med mitt hår och slickar mig på kinden. Han är för söt.


Ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske Grytgöl men det får Emil bestämma.


Imorgon är det match igen mot psykbryten Gusum/Valdemarsvik.

Nu får jag skriva med en hand för Harry har bestämt att min vänster hand är hans fiende.

Söt

Publicerad 2007-06-20 16:17:35 i Life,

Harry är helt underbart söt. Just nu så ligger han och sover på mina Harry Potter böcker så han gillade nog namnet. Han har lekt en halvtimme med sin lilla mus som vi har köpt så han är nog helt slut. Men nu så ska jag fortsätta städa för annars så märker Emil att jag maskar.

Beeeeeeeeeeeemer!

Publicerad 2007-06-19 21:22:50 i Life,

Emil är på väg hem med nya bilen. Det är en finfin BMW och jag väntar på att han ska komma hem så att vi kan ta oss en tur i den. Det var bara det.

Inne på fjärde Harry Potter boken nu. Och inom några futtiga timmar kommer Harry hit.

Ingen Harry

Publicerad 2007-06-19 14:40:54 i Life,

Ingen Harry idag, jag som har längtat så mycket. Men han kommer imorn iaf. Sweetnosen.

Bil och katt

Publicerad 2007-06-18 22:31:02 i Life,

Förra inlägget blev visst lite fel, riktigt datum är i lördagsnatt vid halv tre snåret.

Imorgon eller på onsdag så anländer våran katt. Jag hoppas verkligen att det ska bli imorn, jag har längtat efter honom så grymt mycket. Det tilltänkta namnet är Harry men vi får se om han gillar namnet. Emils namnförslag på Snor alternativt Äpple vägrade jag tänka över.

Imorn ska även Emil åka och kolla på en bil, en mycket fin BMW. Så vi får se om han kommer hem med den imorn.

Annars inget nytt. Ledig den här veckan och sedan börjar jag att jobba. Jag är trött på att inte vara sysselsatt men om Harry kommer imorn så ska jag påbörja mitt projekt med att dressera honom. Jag vill ju inte ha en Pucko2 även om Pucko är en mycket söt katt.

Mr. Clean

Publicerad 2007-06-18 22:25:57 i Life,

-Millencolin

Mer eller mindre full och dyngblöt. Tillbaka från ettan efter en mycket trevlig kväll.

Förbannade volvo!

Publicerad 2007-06-15 12:21:09 i Life,

Jag vet inte hur kul jag tycker att det är men en viss människa här på gården tycker att det är helt normalt att parkera volvon bland husen (där man inte får vistas) och sätta på "Caracaramia" med Idol-fucking-Måns med den värsta basen jag någonsin hört! Sen står idiotjäveln där nere och får kommentarer som "va faaan, är det här något raveparty?!" och JAG hör dom upp till mig. Det är tre våningar och en massa fönster och skit.
Jag ligger i min säng och är jättesjuk och tänker;
okej... han slutar nog snart, för han har säkert en bra anledning att göra alla grannar döva. Jag försöker somna om.
Men fasiken heller! Nu har han hållit på i en halvtimme och jag ska ta mig sjutton gå ut på balkongen och kasta en toffel på honom, för mer är han inte värd.

Godmorgon!

Host och harkel

Publicerad 2007-06-14 17:35:15 i Life,

Idag har jag läst ut första Harry Potter boken, tänkta plöja igenom dem nu när jag är ledig och det vankas en till utgivning. En fruktansvärt lättläst bok. Jag tror att jag läste ut den på fyra timmar och det är inte så illa pinkat. Så nu har jag läst första sidorna i andra boken och ska läsa tills mamma kommer och ska pyssla om mig.

Imorn ska jag och martina käka sushi, hoppas att mina smaklökar har vaknat upp tills dess bara.
 
Nej, nu får det vara nog.

Buäää!

Publicerad 2007-06-13 23:26:47 i Life,

Jag är jätte sjuk! Och jag är så sjukt ynklig, blä för förkylning.

Det vara bara det jag skulle säga.

Äckel förkylning försvinn.

Det luktar sommar

Publicerad 2007-06-12 17:30:41 i Life,

Det lukatar sommar när det regnar ute. Det lktar mycket gott men det är inte så roligt att det faktiskt regnar. Jag hoppas på att det går över snart.

Martina; helt klart! Fredag kanske?

Nu ska jag fortsätta förberade kvällens måltid, vilket kommet att bestå utav grillspett pch chokladdoppade jordgubbar till efterrätt. Men inte hekdoppade som jag och martina fick i crilles stuga. Det var asgulligt men lite kladdigt att äta. :)

Nu ska jag mixa lite sallad.

Jo, jag har slutat rökt. Eller dragit ner på det. Rejält.

Shape

Publicerad 2007-06-11 22:15:23 i Life,

Var inne och handlade upp nästan hela presentkorten. 1200 kronor handlade jag för på shape och det blev en mycket bra saker därifrån. Nu har vi en balkong som är trevlig att vara på och inte bara det.... vi har en grill som kommer att invigas imorn då Emil och jag firar halvåret.


Nu, ska jag vänta på emil och sedan så ska vi åka och hämta hans bil. see you later.

Katten

Publicerad 2007-06-11 13:33:46 i Life,

Katten

Här är våran katt som vi får inom en mycket snar framtid.

Måndag

Publicerad 2007-06-11 13:24:57 i Life,

Jahoo, då var det där med skolan över då.. Det enda som är kvar är att städa arslet av sig för att få bort spåren från lördagens fest här. Och det är väl det som jag ska sysselsätta mig med idag, fast jag är sugen på att dra in till stan och handla lite på mitt shapepresentkort. 1300 kronor på bara shape. Det kommer att bli underbart. SYnd att dom inte har bilar där bara. :)

Nej, jag orkar inte ta lördagens bravader nu. För nu ska jag städa/tvätta/diska, åka en sväng till stan och planera inför morgondagen (Emil och jag fyller ett halv år).

Jo, vi får våran kattunge snart! Jag älskar den redan. Värsta söta. Jag ska lägga in e bild på den snart.

Torsdag

Publicerad 2007-06-07 13:41:26 i Life,

Idag har jag varit hemma hos Ulla och ätit SMULpaj (jag hittade inget annat än deg) och om några timmar så blir det brännboll i Vibjörnsparken. Jag måste bara hitta några som man kan knata dit med.

Tänkte lägga upp lite bilder nu när man ändå har tid så titta in i bilddagboken om ett litet tag. :)

Vad-det-nu-är-för-dag-idag.

Publicerad 2007-06-06 04:06:02 i Life,

Skitbra i stan.
Mindre bra i Finspång.

Jag, Johanna och Isabel rockar fläsklägg!

Nu ska det sovas så småningom och sedan går vi på igen.

Partie, partie, nu är det student!

Balen

Publicerad 2007-06-05 14:09:34 i Life,

Balen var igår och det blev kanonbra! Alting var hur kul som helst (även fast vissa människor verkade ha lämnat förståndet hemma, "lick it") och kvällen innehöll tamigsjutton allt. Ja, det var fruktansvärt roligt och bilder kommer i bilddagboken. Jag ska försöka lägga in alla bilder jag har idag.

Men nu sak jag rota igenom kylen efter någon mat.

Tjing

Dumma Ida

Publicerad 2007-06-04 02:08:13 i Life,

Jag har tydligen blivit mycket dålig på att blogga...

dagarna:
Tordagens alkohol intogs hos Pauline i skogen i ett partytält/badtunna. Det var mycket folk och otroligt roligt, bakfyllan dagen efter var dock inte så rolig.
Under fredagen så sattes mössorna på våra huvuden och på kvällen var det party hos mig och Emil. 20 pers i en liten lägenhet. Festen hade allt; barnsånger, spyor, kiss på balkongen, nya vänner, dans och en jäkla massa fylla. Kvällen avslutades på ettan och lite senare utanför sapa-portarna där det intogs grillenmat.
I lördags så åkte vi ett gäng tjejer ut till Isabel och åt gudomlig mat och hade fiskdamm (vi fick shots) sen så åkte vi in till stan och parta runt i deverse trappor/gator/barer. Typ.
Idag så har det varit nyktert (för att balen är imorn) och vi har haft tjejhäng här med spel, sanning och konka och filmtittande.

Alla dessa dagar har varit underbara och jag hoppas att veckan fortsätter likaså. Nu är det läggdags som gäller och inväntan av Emil som slutar jobba vid halv sex.

Ha det bra mina vänner - imorn ska jag på bal!

Party

Publicerad 2007-06-01 23:27:45 i Life,

Jag är mer eller mindre jättefull. men det gårt bra ändå. Hälften har gått ner till etten och vi ska ner strtax. Jag kommer inte skriva så mycket för jag vill inte bevisa hur fukll jag är men ha det bra sverige så super jag in studentveckan!

Ciao!

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela