Ida af Larsson

Goddagens

Publicerad 2008-04-29 21:31:05 i Life,

Har varit i Örebro hela dagen och haft handledning inför hemtentan vilket visserligen inte gjorde uppgiften något mer förståeligt men ändå. Hängde lite med Jonas och spelade guitar hero och softade sen hos KL med sushi och munkar. Hemkommen ifrån träningen nyligen och myser med resterna av pizzan från igår och dr House.

Fick ett mystiskt inlägg av en anonym som undrade vad som händer på valborg. Jag låtsas som om det är en hemlig beundrare som vill veta vart jag ska så att den personen också kan ta sig dit. Eller så är det raka motsatsen. Imorgon ska jag till Igelfors med några brudar i från laget och deras karlar (jag kommer nog inte alls känna mig som en gammal nucka) och vi ska grilla, leka lekar och ha det jättemysigt. Känns lite som att jag kommer att hamna utanför men det går nog bra. Ska bli skönt att inte ha målet supa skallen av sig på valborg, fast det blir det väl iaf.

Shit vilken dröm jag hade, helt galen. Så sexuellt frustrerad som jag var imorse har jag inte varit på riktigt länge.

Det är trevligt med anonyma kommentarer, lite sexigt sådär.

Natten.

Publicerad 2008-04-28 22:38:51 i Life,

Ligger i sängen efter en ganska bra dag. Drog till centrum för fika med Malin och efter ett tag kom även Eleonor och Linda och joinade. Sen blev det träning och behöver jag nämna att vaderna strulade? Men det gick ganska bra ändå. Tränade avslut hela träning och det var välbehövligt. Bollarna flög som sinnesförvirrade fiskmåsar genom luften. Nu blir det ett avsnitt av 2 and a half men och sedan sova eftersom jag ska till Örebro ganska tidigt.

Måste dock tipsa om en rolig blogg, den handlar om alla dessa små "tvättstuge-lappar" som folk sätter upp.

Vem, vem, vem?

Publicerad 2008-04-28 13:43:41 i Life,

Vem vill bjuda med mig som dejt på Siemensfesten den 24 Maj eller när det nu var? Jag vill verkligen, verkligen gå!! Måste hitta någon som kan ta med mig, någon utav mina läsare utav bloggen som jobbar på Siemens och kan tänka sig att ta med mig?

What?

Publicerad 2008-04-28 13:10:03 i Life,

Jag förstår verkligen ingenting utav uppgiften till hemtentan. Känns verkligen jättebra. Men det är ingen idé att sitta och fundera på det eftersom vi har handledning imorgon och då kan jag fråga vad sjutton vi ska göra. Jag känner mig smart.

Dags att städa och betala lite räkningar.

Förlåt mig

Publicerad 2008-04-28 10:13:40 i Life,

Nu har det gått flera dagar som det har varit jättedålig uppdatering på men faktum är att nu har jag fått igång någon form utav liv. Det är mycket på gång och då får tyvärr bloggen lida. Nu blev det visst en ihopmosad dag idag med...

To do list;
Läsa hela fallstudien
Städa
Betala räkningar
Umgås med Malin och Elli
Träna

Matchen igår vann vi med 2-1 och jag måste säga att jag är mycket nöjd med min egen insats. Det är så kul att spela med Vingåker att det inte skulle göra något om man förlorade. Men det gjorde vi inte och om inte Oxelösunds målvakt hade haft en nagelförlängning så hade jag lyckats göra 3-1 men det gjorde jag inte. Jäkla otur.

Just det...

Publicerad 2008-04-27 03:28:51 i Life,

...grannen påstår att jag är högljud i sängen. Jag påstår att det inte är så lyhört. Dags för catfight.

Natti.

Publicerad 2008-04-27 03:25:22 i Life,

Hemma efter en kanonkväll! Det blir alltid roligast när man inte har tänkt gå ut. Träffade på Kicken och Agneta ifrån laget och härjade runt med dom nästan hela kvällen. Viförsökte hitta en karl till mig men det gick inte så bra, vi överansträngde oss nog kanske inte. Mår lite illa nu men det är enbart för att jag inte har ätit något sedan två idag. Klarar inte av att vara utan mat så länge men nu är det ingen idé att ta något.

Tog taxi hem eftersom det inte var en jäkel som ville skjutsa men när jag precis stängde dörren till lägenheten så ringde det på... Det var grannen som hörde att jag kom hem och ville vara lite social. Harry passade självklart på att rymma så jag fick jag katt i trapphuset innan vi kunde ha en vettig diskussion som iof inte ledde någon vart. Jag gillar min granne skarp, han är hur trevlig som helst.

Träffade så många ikväll som jag inte har träffat på mycket länge bland annat min kära kusin Tomas och en gammal vän vid namn Robin som jag har ett mycket skumt förflutet med. Nog talat om det. Det har iaf varit en dunderkväll. Blev ivägbjuden på valborg och det är ett mycket lockande erbjudande.

Nu är det dags att sova för det har jag inte gjort ordentligt på många dagar.

(Du)

Självklart

Publicerad 2008-04-26 02:59:20 i Life,

[Skrivet 02.59 men publicerades ej.]

Helt underbar dag/kväll/natt men det slutar med att jag står med blodiga knogar och mitt emot står en kille med näsblod. Varför? Visserligen var det väl inte mer än rätt men varför måste jag ge mig in i det hela? Varför måste det vara jag som står där med någon annans blod på handen? Det är väl kanske inte så vanligt men det är nog vanligare än för somliga. Det värsta är att killen med näsblod var verkligen någon jag hade kunnat gilla skarpt men vad gör man inte för sina vänner?

Jag är patetiskt.

Och full.

Men redo för att köra bil till Stockholm klockan 10.00 imorgonbitti.

Jävla generösa jävlar, jag skulle ju inte bli full.

Nu somnade jag.

Hela världens hunger samlad i mig.

Publicerad 2008-04-25 15:15:07 i Life,

Sådär, faktum är att jag är klar och grabbarna grus blev sena. Underbart. Jag ska hinna med en disk till och sen ska jag bege mig neråt. Mucho trevligo. Men nu verkar det vara dags att bege sig.

Ska göra mitt första utköp på bolaget idag. Elin blir den lyckliga.

Faan, jag har inga batterier i kameran.

Jesus!

Publicerad 2008-04-25 13:10:48 i Life,

Nu blev det ju panikbråttom! Blev iväg bjuden på mat och öl på ettan om en timme utav Mattias och Crille (Mattias fyller år) och har massa tvätt kvar och ser ut som ett mähä! Kan väl iof komma lite sent eftersom jag inte har råd att äta någon men man vill ju inte vara oförskämd. Hoppas att dom blir lite sena. För jag har minst en timmes tvättid kvar. Får trycka på knappen som gör att maskin tvättar snabbare vilket förminskar tvättiden med hela fyra minuter...

Vad ska man ha på sig då?! Vi ska ju antagligen sitta där hela dagen/kvällen/natten. Panik, panik!

Abrakadabra

Publicerad 2008-04-25 11:58:11 i Life,

Wesley Snipes får tre år fängelse för skattebrott. Där ser men, trodde inte att amrekanska kändisar dömdes för vad det än är.

Gårdagen blev den bästa på riktigt länge! Åkte till Örebro oförskämt tidigt men det gick bra och seminariet gick över förvantan. Åkte till KL och slappade i hennes soffa och tittade på tv, mycket skönt att ha en liten stund att vila upp sig på. Brummade iväg till Ljusfall och där hade vi träning, upptäckte idag att jag glömde min t-shirt och strumporna där men jag misstänker att Mallan snodde dom eftersom dom tydligen inte var kvar i omklädningsrummet.

Kvällen blev en dundersuccé! Stressade som ett as ner till Finspång och hämtade upp mina presenter från ettan (vem fick jag choklad av?!) senare begav sig jag, KL, Malin, Elli och Isabel till Skiren och skulle grilla korv. Vi myste och hade det jättetrevligt med korv, cola och schlager. Då kände jag mig levade och omtyckt. Det var ganska sent (började grilla efter nio) och därför var det mörkt överallt och jättemysigt. Elli och jag hoppade över en massa staket och diken för att hämta dom bästa pinnarna och ingen annan hade kunnat gjort det bättre än vi!

När flickorna började frysa var det dags att sätta sig i bilen och vi åkte mot Finspång, hann inte så långt innan vi mötte Regland och Toffe. Hade lite smårace med dom och åkte ut till Frälsnings arméns ungdomsgård för lite spökjakt klockan tolv. När vi åkte därifrn frågade Regland om det var några som villa åka cab (han hade tagit ut sin bmw cab) och jag och Elli var inte svåra. Vi raceade runt i 150 blås och skrattade som besatta. Regland "tvingade" mig efter ett tag att ta över ratten så då satt jag och Elli fram och Regland och Toffe där bak och tittade på stjärnorna. Övertalade Regland att släppa iväg mig, Elli, KL och Malin i caben och det fick vi. Tog några raggarvarv med brudarna och sedan blev det hemfärd för samtliga.

En hellyckad kväll som vi måste göra om. Vi har redan bestämt att vi ska kidnappa bwm någon dag när det är fint väder och vi alla är lediga.

Tvätten kallar.
(Förlåt för långt inlägg men jag hade det så jäkla kul igår.)

Jasså?

Publicerad 2008-04-23 23:49:27 i Life,

Såg att mitt arga inlägg innan ... inlägget är försvunnet. Man kanske inte får svära så mycket som jag gjorde i det inlägget. Nåja, då får ni som inte hann läsa det fundera på vad sjutton jag pratar om. Spännande för er.

Natti

Publicerad 2008-04-23 23:46:55 i Life,

Nu har det värsta gått över. Elli kom hit med cigaretter och ett leende. Tre dygn blev det utan cigg men jag behövde dom verkligen.

Ska avsluta den förbannade boken och sova snart för klockan nio ska jag vara i Örebro imorgonbitti.
Hujeda mig.

...

Publicerad 2008-04-23 21:14:46 i Life,

Jag menade det jag skrev nu men antagligen inte imorgon. Det osrgliga är att jag kom på att jag har INGEN att ringa och berätta allting för.

Onsdag

Publicerad 2008-04-23 10:30:01 i Life,

Idag är det ledigt fram till tolv då jag ska bege mig till fots upp till Hårstorp och hämta bilfaan. Bilprovningen (om inte bilen går igenom är vi körda eftersom det är körförbud på den), Linköping och hämta bok och sedan plugga arslet av mig. Kul, kul. Jag kommer att missa hela soldagen också. Crap. Fast jag funderar på om man skulle stanna kvar i Linköping i någon park och plugga för då missar jag inte all sol. Kruxet är det att jag har ingen aning om vart man skulle kunna hitta någon park.

Mys

Publicerad 2008-04-22 19:58:17 i Life,

Fick den anonyma kommentaren "Äckligt" på Problem-inlägget. Hoppas att personen menade det med Violett men jag tog det som en kommentar till att jag skrev att jag hade bikiniöverdel och hotpants. Där sjönk gladheten några snäpp. Men wtf, brun/rosa blev jag iaf.

Den engelska artikeln är färdigläst, jag flrstod itne ett jota men jag tänker låtsas som om jag gör det för jag orkar inte läsa om den.

Tacos och House ikväll.

En skön dag.

Publicerad 2008-04-22 16:40:46 i Life,

Det har varit en ganska bra dag idag. Det har nog med solen att göra. Härligt, underbart.

Ni vet den där bankdosan som försvann för ett tag sen och som jag svor över i flera dagar? Jag hittade den förra veckan. 300 kronor helt i onödan men det nya dosan är snyggare så jag försöker övertala mig själv att det är därför jag bytte och itne för att jag är klantigast i Sverige.

Nya tider.

Publicerad 2008-04-22 13:55:10 i Life,

Det är en härlig verklighet på balkongen, härligare än den verkligheten när mamma ringer och gråter i telefonen för att bilen kostade för mycket att reparera men det är redan gjort så nu måste vi betala. Det känns förjävligt.

Tänkte sola fram till tre då det är lunch som står på listan, har fortfarande inte klurat ut hur jag ska ta mig till Linköping. Mitt sista hopp står till Elli och jag hoppas att hon svarar snart.

Problem

Publicerad 2008-04-22 10:13:50 i Life,

Måste ta mig till Linköping idag men det finns inte en jäkel som kan skjutsa, jag måste, måste, måste få tag på den idag. Annars är det kört. Ibland så känns lite bra hopplöst.

Sitter här i hotpants och bikiniöverdel, nu ska jag banne mig sola!  Ska jag vara ärlig så har jag aldrig någonsin tidigare gjort det i Sverige. Inte med flit iaf. Men jag tänkte hänga en filt eller något på den sidan som är mot Violett för att jag orkar inte ha hennes omkring smygande när jag är nästan naken.

Har mer eller mindre sagt upp kontakten med någon som inte vet om det än, fast jag känner att fortfarande måste utnyttja personen i vissa avseenden. Blä för mig men ett dra åt fanders för den andra personen.

Spökkväll!

Publicerad 2008-04-21 21:39:06 i Life,

Träning gick helt okej, upptäckte dock att jag lyckades bränna tuttarna och armarna idag så när jag fick några naglar nerstuckna i armen skrek jag som en gris. Småtittar på idol och ska snart käka och sedan väntar spökena i Regna på oss. Dvs mig, Elli och Malin.

Harry har petat på alla mina champinjoner så det är bara att kasta dem. Han har punkterat allihop.

Jalla, jalla. Maten väntar.

Skön dag

Publicerad 2008-04-21 15:08:39 i Life,

316 sidor Jonas Gardell och årets första aning utav solbränna. Härligt, härligt. Och bättre kommer det att bli eftersom det är träning ikväll och vaderna inte håller på att explodera.

Väntar på att Elli sak ringa och att vi ska åka till Linköping för att hämta en bok. Hennes arbetsgivare verkar inte förstå att jag är fullkomligt beroende utav henne för just detta tillfälle.

Mat och packa träningsväskan.

Hoppsan, tjosan och allt det där.

Publicerad 2008-04-21 11:19:27 i Life,

20-årsfesten slutade som alla 20-årsfester ska sluta... Jag blev hemburen och nattad vid kvart i två. Drack tillräckligt mycket för att få en ko medvetslös och det var antagligen lite för mycket för mig. Men fram tills dess var det sjukt skoj. Jag, Mats, Marcus och Angelica satt här och drack dunderstarka drinkar och snackade musik och kärlek. Sen så blev det en promenad ner till centrum och en lektion i hela Finspångs historia för dom måttligt intresserade Örebroarna. Efter det är mitt minne inte riktigt som det ska. Vet att jag var glad och hade skoj och alkades varenda människa som var där (härlig fylla va) men sen är det svart tills jag vaknade upp i sängen morgonen efter. (Jag blev inte utslängd som ryktet säger.)

Lite synd att förlora hela den kvällen men jag orkar inte bry mig. Sen så är det tur att jag har vänner som kan berätta för mig vad jag gjorde;
-skallade en lycktstolpe
-hoppattackerade Malin på dansgolvet så att vi båda ramlade
-ringde ett ypperligt fyllesamtal och lämnade världens konstigaste röstmeddelande (Angelicas förtjänst)
-kräktes på min ena sko och gömde den på balkongen
-spenderade nästan hela kvällen på dansgolvet
-sjöng karaoke
-berättade för alla vilka som tyckte vilka var söta
-och mycket mer

Men det verkar ju som om jag hade en underbar kväll och det är det jag ska intala mig själv. Även fast jag är djup besviken på vissa som inte kom eller hörde av sig.

Idag är första rökfriadagen, känner på mig att den kommer att gå åt helvete.

jahopp

Publicerad 2008-04-19 14:22:55 i Life,

Nu har jag städat, tittat på tre avsnitt av 2 and a half men och gått in på varenda sida som finns på nätet. Jag hatar att vänta... Det jag vätar på är mina fingäster Angelica och Marcus och dom lär inte komma än på några timmar. Nedrans.

Vad ska jag göra nu då? Plocka in disken kanske? Vilket glamouröst liv jag lever.

Kom på att jag glömde anmäla mig till högskolan till hösten. Bajs. Får kolla vart det finns några platser kvar, men inte idag. Jag orkar itne tänka på framtiden idag.

Förlåt mig.

Publicerad 2008-04-19 11:29:22 i Life,

Nu har jag varit en dålig uppdaterare och inte skrivit något i bloggen sen i torsdags morse men jag har faktiskt varit lite upptagen.

Seminariet i torsdagds gick bra, överraskande bra sen så brakade jag in hos Angelica och Markus där Angelica sprang runt i kimono och drack vin halv fyra på eftermiddagen. Tog tog nog inte mer än tio minuter tills jag joinade henne. Premiär på bolaget och fick såklart ett grattis av kassörskan. På kvällen var det klassfest hos Hanne och Angelica och jag fick igång festen med lite lekar efter ett tag. Ett halleluja till oss! Vid elva fick vi med oss alla till Harrys (sa jag inte det) och det var en kanonkväll.

Igår låg vi bakfulla och mådde som nystekta laxar fram tills tre då jag och Sally åkte hem till Finspång och började laga mat för vid sju kom släkten hit och jag anordnade mitt livs första släktmiddag. Tror nog att den lyckades väldigt bra. Somnade vid elvatiden igårkväll. Var helt slut efter de senaste dagarna.

Frukost.

Örebro

Publicerad 2008-04-17 09:58:05 i Life,

Snart bär det av till Örebro och jag kommer inte tillbaka till Finspång förrän imorgon. Först är det det där förbaskade seminariet som gäller och som jag har en vad aning om att jag itne kommer klara. Sen ska jag och Angelique åka in till stan och jag ska handla på bolaget för första gången! Hem till Marcus och snacka skit och göra oss iordning och när vi är klara ska vi hitta hem till Hanne som bor någonstans i centrala Örebro och festa till det ordentligt. Det är våran grupp i klassen som ska ha lite partaj och det blir säkert jätteskoj. Utgång är osäkert men Angelica kommer säkert tjata till sig en utgång på Harrys ikväll.

Imorgon kommer jag förhoppningsvis vakna upp på Marcus soffa jävligt fräsch för jag ska brumma till Finspång så fort jag kan eftersom jag får gäster på kvällen.

Så var den dagen förbi.

Publicerad 2008-04-16 23:12:25 i Life,

Idag har det hunnits med mer än vanligt och det blev en ovanligt bra födelsedag det här året faktiskt. Jag trodde inte det igår/inatt men jag har fått lite över 40 grattishälsningar så ensamhetskänslan försvann väldigt fort. Det känns supergött att ha så många som faktiskt kommer ihåg en. Sen så är det ju inte fy skam heller att jag har fått en massa fina paket.

Vad som dolde sig i paketen;
Från mamsingen -
- En svart servis (6 tallrikar, 6 små tallrikar, 6 skålar)
- Sex små glas (likadana som jag fick i julkapp)
- Ett knivset
- En tårtspade
- Ett fint (svart) bestickset
- Ett par solglasögon
- En lila tubklänning
- En t-shirt
- Två randiga långärmade
- Ett par shorts
- Ett par jeans (cheap monday såklart)
- En randig klänning
- Två linnen
- En matlagningsbok
- En guldig ögonskugga
- Ett par vita tygskor
- Ett par gummistövlar
- En våg
- En svart skål (så nu behöver du inte ta fram kastruller till chipsen, Martina)
- Säkert några mer saker som jag har glömt

Utav bror min;
- Första säsongen utav 2 and a half men

Fick även ett grattiskort ifrån kusin Linda med 100 kronor i presentkort på bolaget.

Jag är extremt bortskämd och det vet båda jag och min kära mor om så inga pikar om det tack.

Dagen

Publicerad 2008-04-16 13:37:31 i Life,

Dagens planer;
Åka och handla mat till fredagens släktmiddag med mamma.
Lämna mat hos mig och tvinga mamma att snabbstäda lite.
Fika hemma hos mamma.
Plugga det sista innan imorgon.
Äta mat hos mamma när Martin har kommit hem och få en massa fina paket.
Åka hem och planera Torsdag/Fredag.

Så ser min födelsedag ut.

Suck och stön.

Publicerad 2008-04-16 12:16:15 i Life,

Nu har jag läst klart boken och har bara skrivandet kvar. Faktum är nog att jag faktiskt kanske kan göra det imorgon men det känns så fruktansvärt tidspressande. Sitta imorgonbitti och veta att man har en timma på sig att komma på fem miljoner smarta saker att säga på seminariet.

Dagens I-landsproblem;
(Här skulle det stå en lång text om varför jag känner mig förtvivlad men den blev så pinsam att jag raderade den.)

Grattis till mig.

Publicerad 2008-04-16 10:59:28 i Life,

Frukost på sängen har ätits men jag fick göra den själv.

Jahopp, mobilen dog inatt efter alla grattis sms så den ringde inte när jag skulle gå upp. En liten sovmorgon blev det men det betyder att jag nu måste hårdplugga eftersom jag inte hann klart med allt igår. Jippie.

Fick fyra sms inom loppet utav fem sekunder inatt. Jag trodde att mobilen hade blivit galen men det visade sig att klockan bara hade slagit tolv och det var några som ville vara först med ett grattis. Det jag blev mest rörd över är att dom antagligen hade ställt mobilen för min skull eller att dom satt och väntade. Det gjorde mig glad.

Faan

Publicerad 2008-04-16 00:29:29 i Life,

Nu har jag varit 20 år i en halvtimme.

Jag har precis gjort bort mig för all framtid. Jag ska aldrig, aldrig, aldrig, aldrig mer vara helt ärlig om vad det är jag känner. Aldrig mer ska jag förklara verkligheten enligt mig om jag inte vet att den verkligheten stämmer överens med andras. Aldrig mer ska jag sätta mig själv i en sådan utsatt position som jag har satt mig i nu. Aldrig mer ska jag bekänna saker jag inte hade tänkt bekänna. Aldrig mer ska jag hoppas eller drömma. Aldrig mer ska jag tro att jag kunde förtjäna något jag så innerligt vill ha. Aldrig mer ska jag tro att jag betyder något.

Jättebra att börja sin födelsedag gravt deprimerad och suicidal.
Sömnlös är den dessutom. Och gråtfylld.
Jag vill bara börja om ifrån början.

Jag vet att ni vill väl mina kära vänner men fråga inte. Jag orkar aldrig mer tänka på det igen. Även fast jag vet att jag alltid kommer att göra det när det är dags för John Blund att säg hej.

Pluggsyndromet.

Publicerad 2008-04-15 17:56:33 i Life,

Det kliar överallt i kroppen, jag känner mig rastlös, jag har bitit sönder både naglar och fingrar och koncentrationsförmågan är körd i botten. Det är så här det känns att plugga. Härligt.

Hoppas, hoppas, hoppas att allt blir bra på lördag. Orkar inte ta ett till nederlag. Men det borde bli bra. Har bestämt mig för att ha jättelåga förväntningar så blir det säkert kanonbra.

Nu är det träningsdags, hoppas att vaderna känns bättre än igår men det är tveksamt. Har blivit alldeles för mycket ansträngande träning senaste tiden.

Jag vill inte vakna upp ensam på min 20-årsdag...

Plugga, plugga, plugga

Publicerad 2008-04-15 16:10:37 i Life,

Har läst en hel del men itne så mycket som jag borde. Ringde Angelica och pratade cirkus en timme och sen komma Elli och vi åt sushi och jag fixade ordning designen på hennes blogg. Men nu är det bästa att läsa vidare, har tänkt att klara av nästan hela boken idag om jag kan så behöver jag bara fundera på frågorna imorgon.

Klockan 16.27 är det 24 timmar kvar tills jag fyller 20.

Underbara dag!

Publicerad 2008-04-15 10:12:49 i Life,

Idag ska jag placera mig själv på balkongen och tillsammmans med en kopp thé och min otroligt spännande bok, Organisering och intersektionalitet (suck), ska jag spendera dagen. Ska tvinga mig igenom 182 sidor supertråkiga tråkigheter och sedan skriva lite till seminariet på torsdag för jag ska baske mig inte sitta imorgon, på min födelsedag, och plugga. aldrig i livet. Då skiter jag hellre i seminariet.

Träningen igår gick åt skogen eftersom jag knappt kunde springa, det kändes som att vaderna skulle explodera och jag blev sur och vresig på grund av det. Det är så frustrerande när man vill kämpa och allt men det går bara inte var att vad-helvetena är övertränade. Kul jul. Träning ikväll också eftersom jag inte kan vara med på torsdag, fast jag hade nog gärna struntat i den.

Nu måste jag börja läsa boken annars var det ingen idé att jag skippade föreläsningen.

Fördärvet.

Publicerad 2008-04-14 22:13:01 i Life,

Sitter och tittar på en dokumentär som heter fördärvet och handlar om barn med damp och ADHD, mycket intressant. Men är väldigt trött och ska nog lägga mig så fort jag har bäddat nytt i sängen. Suck. Varför är det inte gjort tidigare?

Känns som att det mest gått åt skogen idag och det mest kommer nog att gå åt skogen imorgon. Det är föreläsning imorgon men jag varken orkar eller har tid att gå på den. Känns förjävligt. Men det är tydligen så det ska kännas när man blir vuxen, förjävligt.

Nehe, om man skulle börja vika tvätt då?

Hela världen är så underbar på bussen in till stan.

Publicerad 2008-04-14 16:54:50 i Life,

Städat som en galning idag men tvätten har gjort att det faktiskt inte har hänt så mycket i denna sketna lilla lägenhet. Jag känner mig orkeslös bara för att jag vet att det är mycket att göra den här veckan. Men nu siktar jag på att klara av kvällen på ett smidigt sätt.

Har fått en sjuk träningsvärk i magen och sidan idag. Det är skönt oskönt. Ni vet säkert.

Godmorgon Sverige

Publicerad 2008-04-14 09:53:05 i Life,

Idag kommer antagligen vara den första dagen som jag bränner ut mig på.

Dagen;
Hämta en bok i Linköping på ett ställe jag inte vet vart det ligger.
Storstäda HELA lägenheten.
Tvätta mellan 10 och 16.
Träna, blir borta mellan 18 och 20.30
Titta på House klockan 21.00
Planera Fredag och Lördag.
Få tag på Malin och tvinga med henne på träning
Ringa Elli och kolla när vi ska äta sushi.

Om tio minuter börjar tvättiden så det är nog bäst att jag klär på mig och studsar ner för trapporna.

By the way...

Publicerad 2008-04-13 20:44:56 i Life,

...jag har ett blåmärke som gör svinont på musen.

Det är inte så konstigt som det låter, blev knäad på den andra matchen och tackade gud för att jag inte hade pungkulor.

Har även en svullen och blå handled och blå prickar på foten efter en stämpling. Jag lyckas visst med allt.

Uppdatering

Publicerad 2008-04-13 19:37:29 i Life,

Nu har jag inte skrivit något sedan fredagnatt och orsaken är att inte har orkat. Jag tog en totalt datorfridag igår för att kunna stressa ner lite och det har hjälpt faktiskt. Idag har jag varit upptagen så det är inte förrän nu som jag har kunnat sätta på datorn.

Jag är helt slut i kroppen. Gick upp kvart i åtta imorse och åkte iväg och spelade två matcher på raken. Lite slutkörd kanske. Maten under dagen bestod utav två knäckebröd och två bananer. Inte så smart men det fanns ingen tid att äta emellan matcherna.

Kom på att jag inte har skrivit min viktnedgång... 5.6 kg nedåt, inte fy skam. Nu gäller det bara att hålla i och ta dom sista 9.4 kg.

Vad ska man skriva?

Publicerad 2008-04-12 03:15:38 i Life,

Noll blogginspiration men jag känner att jag måste skriva.

Åkte hem till mamma och åt mat och var lite social. Spelade även lite guitar hero men jag fick kramp efter typ fem låtar så jag fick lägga av. Sen bestämde jag dejt med Malin på balkong och vi umgicks några värdefulla minuter innan jag begav mig till Östermalmsvägen 59 A och Elli och Elins lägenhet. Vi spelade spel och jag tittade på när brudarna drack gigantiska drinkar ur desertglas. Skjutsade senare in dom till Otten vid tolv tiden men Elli kände sig hängig och följde med hem. Drog ner till ettan och snackade lite skit med folk även om en som vanligt gjorde mig besviken (no names). Hängde lite utanför ettan och lekte coolingar med Eriksson och Adde efter att det stängde men när fingrarna började domna bort skjutsade jag hem Adda och nu ligger jag här och myser med Harry.

Stolt över mig själv efter ännu en nykter helg men det kanske säger en del att jag är det. Man kanske inte borde vara stolt över sådana saker. Men någonstans måste man börja.

Nu blänger Harry på mig för han tycker att vi ska mysa ordentligt. Sov gott.

Nu börjar helgen

Publicerad 2008-04-11 15:54:36 i Life,

varför, varför har Jen hjärtproblem? Hur ska det sluta? Och när sjutton sänds det sista avsnittet av Dawsons creek?

Nu drar jag iväg hem till mamma för lite vägning (håll tummarna), guitar herospelande,mat och skitsnack. Sen så knatar jag antagligen upp till Elli och leker fyllechaffis.

So long.

Sms

Publicerad 2008-04-11 13:47:36 i Life,

Jag älskar att få sms av Eriksson och här är några utav godingarna.

Från; Eriksson
2 Mars 15.14
Ida ditt as. Jag hatar dig. Jag är för full för att va vaken för full för att sova vad faan ska jag göra? Ajust hatar dig... Jävla svikers

Från; Eriksson
2 Mars 15.25
Fan min vattenkran står och droppar kan du komma hit och stänga av den? Jag orkar inte. Jag får ont i huvet!

Från; Eriksson
9 februari 22.37
Fan vilket party sitter hemma och glor på dumburken "Titanic". Jippi

Från; Eriksson
9 Februari 23.11
Brukar delfiner våldta människor?

Från; Eriksson
10 Februari 03.29

Men seriöst jag tror jag har hört det av någon. Vad ska man göra om det händer? Jag kommer inte våga bada när jag drar utomlands.

Från; Eriksson
2 Februari 02.02

Tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt. Jag har tråkigt

Från; Eriksson
16 December 09.40

Ida din jävla mört! Den här Erikssooon är bakis hon har ont i huvudet. Fan aj. Hoppas du mår lika dåligt som mig.

ramp

Publicerad 2008-04-11 10:59:32 i Life,

sitter och tittar på ramp och har såklart blivit lite småkär i punkarkillen i panelen. That's me.

Fick mejl om att arbetet var godkänt, oerhört skönt. Men nu så vet jag inte helt plötligt vad jag ska göra idag. Kanske skriva detaljerad lista över vad som ska göras nästa vecka så att jag inte behöver missa något. Först blir det dock frukost.

Nu fick jag ångest för miljöförstöringen.

Vad händer ikväll?

Äntligen!

Publicerad 2008-04-10 22:17:23 i Life,

Klar med arbetet och det är ivägskickat. Underbart skönt. Så underbart skönt att jag faktiskt tänker gå och lägga mig. Nu är jag nämligen tillfreds med mig själv och mina arbetsinsattser och det är ganska ovanligt för mig att kunna somna på det.

Godnatt.

Spårlöst

Publicerad 2008-04-10 20:56:44 i Life,

Precis nyduschad och hemkommen ifrån träning. Vaderna gör riktigt ont nu, jag kunde knappt springa på träningen för att det kändes som att dom skulle explodera. Dom mår ju inte direkt bättre efter min powerwalk i tisdags... Får se till att ge dom lite vila tills på söndag då det är match igen.

Jag fick blunda när jag åkte förbi Bergslagshallen för att inte svänga in och köpa chips. Jag är så sjukt sugen på det men tänker att jag kan få äta det på lördag när det ändå kommer att bli en hemmakväll iaf.

Kvällsmat!

Suck

Publicerad 2008-04-10 17:06:44 i Life,

Jag tror att jag blir galen på allt som måste göras. Jag har inte kommit längre än mina två sidor på arbetet för mamma har varit här och vi har diskuterat vad som ska göras till min lilla bjudning för släkten nästa fredag. Det känns som att det är sjukt mycket att göra nästa vecka men vad det är orkar jag inte gå in på nu för jag blir matt bara jag tänker på det.

Jag MÅSTE blir klar med arbetet innan jag somnar ikväll och jag får faktiskt skylla mig själv att jag inte är klar med det nu... Om man kanske skulle plugga innan träningen? Nee, vi tar det efteråt när jag är mongotrött och har ont i kroppen. Smart Ida.

Armskägg?

Publicerad 2008-04-10 12:25:33 i Life,

Jag upptäckte nyss till min stora förskräckelse att jag har ett skägghår på armen. Låg och smekte mig själv i lite sann singelanda men stanna snabbt upp när jag kände något som stacks och där var det! Lite mörkare, kortare och hårdare. Efter några minuters panik över att min arm innehöll ovanligt mycket testosteron tog jag mitt förnuft till fånga och tågade in mot toan med bestämde steg. Fram med pincett och bort med eländet. Och nu glömmer vi hela den här konstiga händelsen.

Skäggig arm? Jag? Nej, vart har du fått det ifrån?

Snart så.

Publicerad 2008-04-10 12:07:07 i Life,

Två sidor skrivna utav tre och jag har en timme och 50 minuter på mig. Det här måste gå vägen.

Heja mig!

Stackars.

Publicerad 2008-04-10 11:14:25 i Life,

Stackars mannen med medaljer, som bara putsar sina minnen.

Jag älskar verkligen Harry, min kära katt. jag pluggar och kämpar och han liggar brevid mig och bara myser. Men det måste vara kroppskontakt. Annars är han inte nöjd. Just nu så ligger han längs med min kropp på rygg med tassarna rakt upp i luften. Ungeför som en hund som vill bli kliad eller en död seriefigur. Jag tror inte riktigt att han har förstått att han är en katt för han beter sig inte riktigt som det men det gör inget. Han är min tröst i ensamheten och det är han duktig på. (Förutom när han spyr upp hårbollar om nätterna)

På tal om nattens hårbollar så orkade jag inte ta bort det när jag gjorde frukost imorse utan tänkte att det där har jag tid med sedan. Vad gör jag då om inte att trampa i kletet? Just då tyckte jag att Harry bara var äcklig men nu har han kämpat sig upp på min lista igen.

En sida skriven, två kvar innan jag kan lägga det här arbetet bakom mig.

Wohoo!

Publicerad 2008-04-10 09:35:44 i Life,

Rekord på både unika IP och sidvisningar igår. Det är sköj. Misstänker att det kan ha något att göra med att jag var omnämnd på litenArvids sida igår men man kan ju alltid hoppas på att jag har lyckats charma mina besökare till den grad att dom kommer tillbaka.

Vaknade vid sex imorse av att katten stod och spydde på mina skor i hallen. Om det är någon som har hört en katt kräkas hårbollar så vet men att det itne är så trevligt. Det låter som om dom ska dö helt enkelt. Och det var min väckarklocka imorse, gulligt.

Idag ska jag plugga, plugga, plugga och idag SKA jag göra det och inte pilla med annat som jag brukar. Det brukar gå bra fram tills fem i tre då Dawsons creek (förlåt min för mina synder) och resten utav min tvdag börjar. Nåja, vi kör igång och så får vi se hur det artar sig.

Nu är det sex dagar kvar tills jag fyller bolaget.

Growing up Gotti.

Publicerad 2008-04-09 23:14:33 i Life,

Ligger och tittar på Growing Gotti avsnitt på Youtube men det går jäkligt segt. Så då kan jag passa på att blogga lite. Har bitit sönder fingrarna totalt så jag ligger här och småblöder lite också. Det är inte så farligt som det låter men det är inte så skönt att skriva.

Jag har fått mitt livs fjärde finne. Den sitter en centimeter ovanför hårfästet och jag är sur. Om jag nu äntligen får en liten finne kan den inte sätta sig någonstans där jag stolt kan visa upp den? Och ärligt talat så vet jag inte äns om det är en finne. Det är en liten plupp som gör ont så jag antar att det är det.

Annars då? Har panik över högskoleansökan/festen/pengar/framtiden/karlsökande/pluggandet osv. "änns rätt gött faktiskt."

Kontaktannons

Publicerad 2008-04-09 19:11:31 i Life,

Lätt paranoid, mörkrädd brutta söker.
En snart 20-årig, blåögd, brunett söker
någon som kan ta hand om mig när jag
känner mig ensam. Har problem med
ekonomin och en galen katt. Tycker om
att göra spontana och halvgalna saker
men drar sig inte för att mysa hemma
med en film och sushi. Förespråkar
ärlighet och jämställdhet men lider utav
blyghet när det kommer till intimitet.
Rakar oftast inte benen om det inte är
något speciellt men gillar att ge bort
spontana presenter.
Svar till; Värsta kapet.

Vad håller jag på med?

Publicerad 2008-04-09 18:31:10 i Life,

Jag skulle städa idag och plugga imorgon men jag sitter här vid den förbannade datorn och tittar på bilar. Jag blir så trött på att jag är så förutsägbar. Men hela kroppen är orolig och det kryper i mig. Jag vet inte varför men det är som att jag har glömt något eller att jag inte är nöjd med vart jag står. Äsch, det är väl bara att skita i allt som vanligt. Det är ju din metod iaf.

Bloggtips.

Publicerad 2008-04-09 16:00:05 i Life,

Här är en sida som jag älskar. Enligt mig så är den klockren. Blondinbella kan slänga sig i väggen, det är såhär ett glamouröst liv ska levas. Med barn, smulor och allt.

(Kanske en överraskning att jag; Ida-som-inte-vill-ha-barn-före-30-och-gillar-singel-livet tycker om den bloggen men det gör jag. I smyg.)

Jag är en vampyr!

Publicerad 2008-04-09 12:47:56 i Life,

Toaletten, spegeln, jag har stirrat färdigt på den.
Och vem är inte ful i 60 watts ljus?

Nu har jag diskat nästan all disk och snart kommer Herr Emil och plockar upp mig för vi ska ut till Falla och hämta tegelstenar för att backa upp hyllan. Han var visst här redan nu så då kilar jag.

Tjing!

Lokaldelen

Publicerad 2008-04-09 09:51:38 i Life,

Helt slutkörd efter en lång natt med konstiga drömmar. Filmen igår var inte som jag trodde. Det stod att det var en dramakomedi och huvudrollsinnehavaren var Whoppi så jag täntke att "shit, den här filmen måste vara jätterolig". Tjena, den handlade främst om en HIVpositiv tjej som dör i slutet. JÄTTEKUL! Jag låg och tjöt som en liten gris och det där med att somna direkt efter filmen var inte att tala om. Jäkla snyftare.

Idag är det mycket att göra så förhoppningsvis blir det inte så mycket bloggande (men vi alla vet ju hur bra min koncentration är).

Mysigt

Publicerad 2008-04-08 22:11:00 i Life,

Nya tvn är perfect det är bara att hoppas på att den får plats på min minitvhylla. Det är en film på ettan med en utav mina favoriter Whoopi Goldberg så jag ska ägna mig åt den innan jag somnar.

Sov gott mina kära läsare och min älskade blogg.

Nya grejer!

Publicerad 2008-04-08 21:00:51 i Life,

Idag hämtades min "nya" tv från Martina, hon har köpt en ny feting tv så jag fick hennes gammla. Något större än min förra. (typ dubbelt så stor) Men den är antagligen för tung för min stackars slitna tvhylla så imorgon ska vi åka och hämta tegelstenar så att vi kan stödja det lite. Men får göra det bästa utav situationen. Ska nog premiärtitta på den ikväll även fast den står på golvet.

Fick nya dressen idag på fotbollen också. Fast bara "matchuppvärmningst-shirten" och matchdressen. Resten får vi nog på torsdag. Den är väldigt fin iaf.

Börjar känna av att det har varit mycket springande på sista tiden. Det bultar i vaderna och det känns som om dom ska sprängas. Men vi får hoppas att det ger resultat i viktnedgång. Har faktiskt inte vägt mig på länge så jag borde nog göra det imorgon. Lite nyfiken är jag allt. Men jag kommer att vara grymt besviken om jag inte har gått ner X antal kilo.

Kvällsmat.

Snopet...

Publicerad 2008-04-08 14:02:44 i Life,

Stämbandsödem lyder diagnosen och  läkaren gav mig rökstopp. Tänker dra ner på det lite först innan jag slutar men nu har jag en litet morot iaf. Om jag slutar så får jag behålla min röst och om jag inte slutar förlorar jag min röst och det leder troligtvis till cancer. Trevligt. Ska även få en remiss till en röstpedagog så jag kan få hjälp med att använda den rätt.

Dom stoppade ner en jättelång slang genom näsan och ner genom halsen. Fruktansvärt obehagligt och där ska jag sitta och låta "iiiih", "ääääh" när jag har en läkare som står och kikar ner genom snoken på mig.

Skönt med en diagnos men jag kunde väl ha fått något som låter trevligare än stämbandsödem?

Sjukhuset

Publicerad 2008-04-08 12:49:35 i Life,

Nu bär det av till sjukhuset för att kolla upp min hesa röst. Ska bli skönt att äntligen få det avklarat. Men med min sedvanliga tur så lär dom inte hitta något fel. Sen så kommer jag att tappa rösten helt när jag är 22 och då kommer dom på vad det var.

Önskelista.

Publicerad 2008-04-08 12:02:36 i Life,

Det eftersöktes en liten önskelista bland kommentarerna. Det är så synd att jag är så sjukt dålig på att önska mig saker men here we go;

Dricka i baren under kvällen (hoppas på att inte för många hakar på här för då kan det väl aldrig sluta väl)
Konstiga och roliga saker (här får fantasin flöda fritt. jag är inte svår)
Presentkort på bolaget (kan vara bra att ha)
Presentkort lite varstans. (jag är faktiskt en sådan som gillar presentkort)
En träningsmatta (så man slipper ligga på golvet och muppa sig)
Sexsaker (oh, ja. Ett stort intresse.)
Svenska humorfilmer (typ sällskapsresan)
Smink och nagelprodukter
En bil

Nej, nu kommer jag inte på mer. Lite blandat prisklass och personlighetsgrad för att den ska kunna användas av alla. Det jag uppskattar är påhittighet sen så blir jag glad för det mesta.

Förbannade tele2!

Publicerad 2008-04-08 09:58:44 i Life,

Jag är ledsen Helena men jag måste säga till alla som läser att vad ni än gör köp inte tele 2s mobila bredband och om ni gör det ändå så se till att det i får är helt/fungerar. Jag är skitarg på dom!

Ja, just det. Jag skulle ju plugga. På återseende.

(Ni är massor som har läst och ingen har lämnat kommentar som jag skrev i det förra. Fy skäms. Sluta vara så svenska och stela!)

Döende?

Publicerad 2008-04-07 23:20:22 i Life,

Varför börjar min näsa göra ondare och ondare? Det skulle ju inte förvåna mig om jag har lyckats dragit på mig någon köttätande bakterie lagom till min 20-årsdag... Suck. Men så är det när man envisas med att vara mig.

Film och sedan nattinatti. Dagen imorgon är lång.

Tisdag:
Frukost 09.00
Plugga 09.30-11.30
Mellanmål 12.00
Sjunga sönder rösten 12.00-12.30
Sjukhuset 13.00
Lunch 15.00
Plugga 15.30 - 16.30
Hämta tv? 16.30
Träning 18.00-20.30

Huvudvärk

Publicerad 2008-04-07 21:36:04 i Life,

Nu jäklar är det dags för mig att fylla bolaget och det ska firas med en hejdundrans fest! Det är en födelsedags/studentreunion/newpeople/välkommen våren fest som går av stapeln Lördagen den 19 April. Vi förfestar på olika håll och möts upp nere på ettan vid 21.30 (övervåningen är bokad enbart för oss). Det kommer att bjudas på karaoke och dans hela natten lång så se till att vara full och glad så ses vi den 19:e!


Glöm inte heller att ta mig dig ett litet gäng, det kan aldrig bli för många.

Denna inbjudan har nu gått ut till 138 människor. Jag är inte klar med alla än men har tagit det smidigaste först (facebook etc.). Men nu orkar jag faktiskt inte mer.

Ni som läser är mer än varmt välkomna och skriv gärna en kommentar när ni har läst och om ni vill komma/eller inte så jag vet att jag inte behöver leta rätt på er någon annanstans. För det här är väldigt tids- och orkeskrävande.

Shit, jag missade visst kvällsmaten. So long.

Nya tag.

Publicerad 2008-04-07 16:10:34 i Life,

Emil kom hit en sväng och lämnade lite cigg åt mig. Mycket välbehövligt. Sen så har jag hunnit med lunch, snackat med Helena i telefon och tittat lite på tv men nu måste jag nog fortsätta med pluggandet. Jag har iaf återfått lite kraft så det ska gå bättre.

Korsdrag

Publicerad 2008-04-07 13:19:08 i Life,

121 sidor kvar och ögonen står ärligt talat i kors. Sjukt seg och koncentrationen är nere på noll. Borde kanske ta en lite paus och andas lite. Kanske ta en promenad med katten. Men då försvinner ju tid! Det är inte lunch förrän vid tre... Äsch, det är säkert värt att ta en paus för just nu så går ingenting in i huvudet.

Fa shizzle!

Publicerad 2008-04-07 10:30:22 i Life,

Dagen skall ägnas år att plugga men jag vill verkligen inte. Det är så sjukt tråkigt att läsa SOUrapporter (Statens offentliga utredningar) men det är något som måste göras. Det vore ju rätt gött om jag kunde bli klar med det idag. Fast det blir jag nog inte. Det är väl cirka 200 sidor kvar att läsa och jag ska skriva tre sidor. Blä. Någon som vill hjälpa till? jag har enbart en cigg också som hjälp så det känns inte så bra.

orkeslös

Publicerad 2008-04-06 22:30:07 i Life,

Jag orkade inte ta något att äta. Jag fastnade framför datorn och nu är det för sent för att ta sig något. Det har inte blivit mycket mat idag men det som slank ner var flottigt så det är väl kanske bra att det inte blev så mycket.

Det känns som att jag har legat på marken i två timmar och bara blivit sparkad. Går som en panschis och haltar lite snyggt. Men det är när man är så här slutkörd som man verkligen uppskattar fotbollen.

God natt.

Vi vann!

Publicerad 2008-04-06 21:08:15 i Life,

Och jävlar vad vi vann sen. 7-3 blev det och tro det eller ej men jag lyckades med att putta in en boll! Jag har haft det där målet i mig en längre tid nu och det har varit så frustrerande att den inte har hittat ut men nu gjorde han det! Jäklar så skönt. Det var en bra match. Vi sackade efter lite precis i början av andra halvlek men sedan fick vi upp kämparandan igen.

Nu kommer jag att sova som ett litet barn inatt och det kan jag behöva. Sömnen inatt blev ju inte den bästa. Borde äta något också. Lite tonfisksallad måhända? Imorgon blir det till att gå upp tidigt och plugga hela dagen.

(Har inte fått ligga något än och jag är mycket tveksam över att någon ska ringa på dörren och fråga om jag är sugen.)

Ursäkta mig.

Publicerad 2008-04-06 13:23:40 i Life,

Men så full och glad som jag var igår har jag inte varit på årtionden. Nästan. Och jag orkat knappt ha bakfylleångest, men det har jag i smyg.

Ska dra mig bort till rockbagerit nu. Mats, Pelle och Kimmie befinner sig där och vi ska iväg och käka sen. Det är obligatoriskt. Sen så är det match för min del.

Horoskopet ljög, jag fick inte ligga igår. Jag vaknade upp frusen och jävlig på en soffa. Så kan det gå. Men enligt horoskopet så har jag fortfarande chansen att få ligga ända tills ikväll... Mats, Pelle och Kimmie kanske har planerat något.
Äsch, vem försöker jag lura? Jag kommer aldrig att få ligga. Jag är dömd till att växa igen.

Nu ska jag kräkas lite.

Öronvax

Publicerad 2008-04-05 10:34:48 i Life,

Uppe efter en minst sagt orolig nattsömn. Förbannad och rädd har jag varit om vartannat. Men nu är det morgon och det är stan som hägrar. Jag tror inte att jag har varit i Norrköping och shoppat sen melladagsrean. Det är nästan skrämmande vad lite  jag har shoppat det här året.

Vad som står på önskelistan idag;
Ett par tygskor
Dubbelhäftandetejp/kludd
En blomma med kruka
Ett par tights
Ett par jeanshorts
En ny påsväska (min har stora hål som nycklarna ramlar ut igenom)
Lukta gott ljus
Saker och kläder tills jag fyller år.

Kattdoktor?

Publicerad 2008-04-04 23:15:03 i Life,

Varför började min katt helt plötsligt att slicka på min armbåge och varför sitter han kvar och slickar? Även fast jag rör på mig...

Nu börjar det faktiskt göra lite ont. han kanske vill skinnflå mig på katt vis.

Jahaa

Publicerad 2008-04-04 23:00:57 i Life,

Det blev visst inte roligare idag. Elli ringde men orkade inte hitta på något så här sitter jag.

Väntar som vanligt på en samtal som antagligen inte kommer att göras förrän vid tvåtiden inatt men jag är van. Jag orkar inte äns störa mig på det längre. Fast jag gör det nog i smyg. Men det tjänar inget till för personen kommer ändå aldrig att förstå vad det är som är fel i det hela... Och jag är van vid det med. Just nu känner jag mig olustigt avtrubbad.  

dagen

Publicerad 2008-04-04 21:30:19 i Life,

Kom på att jag inte har skrivit något om mina bravader idag även fast jag faktiskt har gjort något.

Emil kom hit vid ett tiden för att han skulle klippa sig vid två och ville inte hänga på centrum så vi pulade runt lite här och muppade oss som vanligt. Sen åkte vi ner till centrum och jag strosade runt i affärer. Imorgon är det födelsedagspartaj för Tobbe och Sebbe som båda fyller 25 och jag har haft lite noja för att jag inta har haft något nytt att ha på mig (oerhört töntigt jag vet men sådan är jag). Så jag kollade runt lite på nugget och hittade en jättefin klänning som jag ska ha på mig imorgon! Helt i min stil men något för dyr, 500 spänn fick jag punga ut. Det suger när man är student men nu kan jag känna mig fin imorgon iaf.

Ja, så mycket hade väl kanske inte hänt men jag är nöjd. Fast jag är inte lika nöjd med kvällen... Här sitter jag; ensam, fet och deppig och väntar på att mobilen ska pipa. Just nu skulle jag bli glad över ett sms från telenor som påminner mig om att betala in en räkning men icke. Elli ska visserligen höra av sig när hon slutar vid tio men det är en EVIGHET dit!

Det blev en deppig dag för jag kom på idag att jag inte är tjejen någon vill gifta sig med. Jag är bruden man kan ligga med en gång eller två för att sedan ta någon trist jävel med hästsvans. Jag är en slit-och-släng-tjej men jag vill nog inte vara det.

Suck

Publicerad 2008-04-04 18:03:48 i Life,

Nu har min favoritblogg skrivit sin första tabbe. Jag älskar att läsa bloggkommentatorerna men nu visar dom är det inte finns så mycket mer än kändisbesatthet bakom bloggen.

För det första avskyr jag Magnus Betnér för att han är den billigaste komikern som finns. Han har aldrig skämtat på ett positivt och glatt sätt och jag tvekar på att han någonsin har sagt att någon/något är bra i hela sitt liv. Visst, bittra typer är jätteroliga. IBLAND. Men nu är hela hans image att vara bitter och elak mot alla så då måste han fortsätta att provocera och provocera.

Den sida som allt det här handlar om är ingen komisk sida. Bloggkommentatorerna skriver att det är en rolig sida och Magnus gillar det bitterljuva (vilken överraskning va?). Men faktum är att det är en fullt allvarlig sida som ska fungera som tips och ge motivation, inget annat. Jag tycker att det är tragiskt att man måste ge denna sida cred för att vara rolig när det enda den är är att vara ärlig.

Jag har själv läst igenom HELA sidan för några veckor sedan och det finns ingen humor. Visst kan visa meningar se komiska ut men det är enbart för att man orkar inte sitta och läsa sidan om allt skulle vara bäcksvart. Och inte heller det mörka kan vara bara kolsvart.

Nu blev det hela väldigt krångligt tror jag men mina slutsattser lyder;
Sidan - Suicidal, ärlig och inspirerande
Magnus Betnér - Billig, tråkig och en klycha
Bloggkommentatorerna - Hade inte tyckt att det hade varit ett bra inlägg om exempelvis Blondinbella hade skrivit det. Dom älskar Magnus Betnér, alltså måste dom älska hans inlägg.

Nu är jag så arg på Magnus att jag måste kedjeröka lite. Jag blir alltid så förbannad när jag hör/ser/lyssnar på honom. Jag gillade honom jättemycket i början av hans genombrott men nu är han bara tragisk.

Klarinett-Ida

Publicerad 2008-04-04 17:37:53 i Life,

Det är kanske åtta år sedan jag slutade spela klarinett men idag hittade jag den i ett skåp när jag letade efter Harry och fick lust att testa. Trägrejen (man kan inte begära att jag ska komma ihåg vad det heter) längst upp här väldigt trasig men visst sjutton går det att blåsa i den. Jag har letat noter på nätet och hittat några stycken dock är det väldigt enkla melodier så det är inte så roligt att spela men jag har tvingat mamma att komma hit med alla mina gamla notblad som ligger hemma.

Känns inte det väldigt suerealistiskt? Här sitter Ida själv och spelar Amazing grace på klarinett.

Utbildningar

Publicerad 2008-04-04 12:03:55 i Life,

Har suttit och tittat på en jäkla massa utbildningar. Har hittat tre som jag ska söka till, en i varberg som är en högskoleutbildning och två i Nyköping som är KYutbildningar. Jag hoppas verkligen på någon utav dom två i Nyköping. Då blir det en trevlig liten flytt till hösten också. Åh, vad jag hoppas att jag ska komma in till Nyköping. Måste dock skriva ut alla papper så att jag kan skicka in snart. Men det ska inte vara inne förrän 9 Maj så det är ingen brådska.

Dock ska högskoleansökan vara klar om cirkus en vecka och det känns oerhört stressande.

Big words

Publicerad 2008-04-04 10:01:44 i Life,

Goooooomorron, gooomorron, gooomorron! - Veiron

Lite småseg idag men vädret är härligt så det var ganska lätt att vakna till. Sen så hade jag en jättegullig katt som skulle ligga på min mage och gosa. Jag kan inte vara arg på honom när han är så söt.

Väntar på att Emil ska ringa men blir nog inte innan ett. Den karln kan sova han. Kanske borde testa att ringa Malin och höra om hon är vaken. Nej! Jag ringer nog Martina.

Huvudvärk

Publicerad 2008-04-03 22:00:28 i Life,

Blä. Matchen gick inte så bra. Vi förlorade med 4-0. Orkar inte förklara något för jag är så sjukt trött. Huvudvärk har jag också. Det här har varit en jäkla skitdag! Allting har gått åt skogen för mig. Det kanske är bäst att bara gå och lägga sig.

Hej knekt.

Publicerad 2008-04-03 17:07:38 i Life,

Sådär, det tog längre tid än vad jag trodde att läsa ena SOUrapporten men nu är jag klar. Har inte hunnit skrivit mer än lite stödord men jag får fixa det imorn. Nu ska jag packa ner matchgrejer för om tjugo minuter kommer Hanna P och hämtar upp mig.

So long.

Aight?

Publicerad 2008-04-03 12:48:27 i Life,

Det är fyra punkter på seminarieuppgiften som jag ska skriva och jag ska försöka att bli klar med en idag. Jag har till halv sex på mig då det är dags att åka till Igelcreek. Det måste gå. För det är inte så mycket att läsa till den punkten som jag tänkte ta.  Vid tre blir det lunch också. Borde även hinna vika tvätten som står och blänger surt på mig.

Mellanmål: En halv skål mjölk med banan.

Ursäkta?

Publicerad 2008-04-03 11:55:23 i Life,

Så här står det på min spelarpresentation på Igelfors hemsida;

13. Ida Larsson
Moderklubb: Lotorps IF
3:e säsongen
Styrkor: Envisheten
Svagheter: För snäll!

Sen när blev jag för snäll på planen?! Jag hade räknat med att som skulle skriva konditionen men nej då, för snäll blev det... Jag trodde att jag var den som spelade fulast på planen. Dom måste nästan ha skrivit fel. Envisheten kan väl stämma men att jag skulle vara för snäll låter konstigt. Jag får ta mig ett snack med dom ikväll och om det skulle vara så att dom tycker att jag är för snäll då ska jag banne mig visa dom på matchen att det är jag inte. Jag ska vara den elakaste jäveln på plan!

Förbannade jävla skitkatt!

Publicerad 2008-04-03 09:43:11 i Life,

Katten hade ju sönder en kruka och blomma häromdagen och igår var jag på viberga och köpte nytt. Tror faan att katthelvetet puttar ner och slår sönder allt igen. I ett halvt dygn fick det vara fint. Nu ska jag köpa kludd och sätta fast mina krukor i fönsterbrädan. Några andra bra förslag på hur jag kan rädda mina blommor?

Frukost;
Två knäckebröd med mosad avokado och paprika, ett glas citronvatten.

Nu har det hänt!

Publicerad 2008-04-02 21:37:49 i Life,

Jag har blivit stoppad av farbror polisen! Eller inte jag personligen men jag var med. Emil och jag hade käkat på perfect och var på väg upp till Norrmalm då polisen hakar på oss i hälarna och följer efter. När vi var precis vid min parkering sätter dom på blåljusen och tjuter till en gång med sirenen så vi stannar och polisen hoppar ur bilen för att prata med oss. Men det första som kom var ett ryt;
Polisen - "Vad kastade du?!"
Emil - "Va?"
Polisen - "Vad kastade du ut genom fönstret?!"
Emil - "Erhm... inget?"

Saken var den att vi satt och rökte i bilen och askade ut genom fönstret men polisen verkade tro att vi gjorde oss av med några droger... Haha, kul var det iaf. Sen så blev dom lite snällare och snackade bilar.

Åkte och såg matchen mellan Igelfors herrar och Sonstorp. Kanske inte världens bästa spelmatch men det var intressant ändå. Imorgon är det dags för oss och jag är så sjukt taggad!

Hela världen är så underbar.

Publicerad 2008-04-02 15:16:37 i Life,

Började med nya dieten idag. Det är min egen utformade och jag har döpt den till Idadieten.

07.40 Minifrukost eftersom jag hade försovit mig, ett glas citronvatten.
10.30 Panikfrukost på Viberga, Äggmacka med panbiff och en cola.
12.30 En banan
15.00 Tonfisksallad med linser och bönor, två knäckemackor, ett halvt glas citronvatten.

Frukosten blev inte den bästa men så länge jag sköter mig resten utav dagen så skiter jag i det. Tänkte äta en tomat vid sex hugget och sedan middag vid nio.

Dieten är inte komplicerad, jag har en lista med mat jag BÖR äta, ingen lista på vad som inte får intas, en maxgräns för saker som inte står med på listan. Jag ska äta ungefär en gång var tredje timma och äta mycket mindre portioner. Sen så är det nog itne så mycket mer.

Gosh!

Publicerad 2008-04-02 11:40:08 i Life,

Jag har aldrig handlat så här mycket i hela mitt liv.

Klockan är tjugo i tolv. Vad som hunnits med;
Försovit mig
Fått sommarjobb
Jobbat
Storhandlat

April

Publicerad 2008-04-01 21:45:00 i Life,

Väduren

Ditt kärleksliv tar ny fart runt den sjätte. Nu är det dags för äkta vårkänslor, för att inte säga passion. Är du singel kastar du dig in i något nytt utan att tveka. Om det nya är hållbart eller inte spelar till att börja med mindre roll; du är snarare ute efter själva kärleken än efter en partner. Du blandar också kärlek och nöjen så ofta du kommer åt, för april är en utpräglad festmånad - i alla fall första halvan av månaden. Det blir inte gott om lugna stunder, och du blir ganska sliten.

Bästa chansen: Oxe, Tvilling, Lejon, Jungfru, Våg.

Bästa stället: Överallt.

Bästa datumen: 5-6/4.



Den femte är på lördag och då är Tobbes födelsedagspartaj. Jag kommer alltså att hitta mig en karl då. Trevligt.

Mör

Publicerad 2008-04-01 21:14:11 i Life,

Jävligt mör efter de senaste dagarna men träningen gick bra ändå. örebro gick ändå bättre.

Jag gick en sväng på stan i Örebro men köpte faktiskt ingenting, det är nästan äckligt ovanligt för att vara mig. Jag fick lite ont i magen för att jag inte köpte något och det betyder kanske att det var bra att jag inte köpte något.

På torsdag ska jag vara med på matchen mot Lindö FF, det är första omgången i östgötacupen och vi måste vinna för att gå vidare. Jag skulle vara med på söndag också mot Dagsberg (en vanlig träningsmatch) men blev uttagen till matchen mot Saltängen på lördag så söndagen är osäkert. Vi kommer antagligen få stryk av saltängen med tanke på att dom är asbra men jag ska göra allt för att gå därifrån som en vinnare. Dock är det på konstgräs så det är väl inte så roligt.

Nu är det paus i House så då är det dags för en dusch.

Äntligen!

Publicerad 2008-04-01 10:24:03 i Life,

Jag har varit helt tokig på blogghelvetet. Jag vet att dom har flyttat och det tar tid och allt det där men det är denna brist på information som jag är sur på. Det blev en bloggpaus på tre dagar. Läskigt.

Lägret var jättekul. Tränaren var sjuk, det var snö på planerna, vi fick träna på grus, matchen blev inställd och jag hade inga inneskor. Det blev inte riktigt som planerat men det är sådant man får ta. Det var sinnessjukt roligt men samtidgt oerhört skönt att det är över.

Igår var jag, Malin och Elli iväg och red. Vi tog oss en sväng i skogen med tre galna hästar. När vi red runt där i sommarvärmen kom vi på att "fasiken, man skulle grilla idag" och sagt och gjort. Vi spenderade några timmar (?) i köket efter ridturen och grillade och hade det mysigt i Ellis lappkåta.
Jag skulle åka och hämta mammas bil på kvällen så då kom Elli och Malin på att jag kunde köra hem så kunde dom dricka lite alkohol. Det blev x antal öl och en mäng snapsar med polsk pepparkakssprit. Klockan hade börjat närma sig ett när Malin villa börja kramas och då var det dags för hemfärd. vi åkte runt i Flisan och sjöng och skrek och tutade och Malin ringde runt till alla hon kände för att fråga om det var efterfest. Det var ingen som ville ha det en måndagsnatt. Ganska förståeligt men det tyckte inte Malin igår.

Nu ska jag ta på mig fort som fasiken och bege mig till Örebro. So long.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela