Ida af Larsson

Abrakadabra

Publicerad 2008-04-25 11:58:11 i Life,

Wesley Snipes får tre år fängelse för skattebrott. Där ser men, trodde inte att amrekanska kändisar dömdes för vad det än är.

Gårdagen blev den bästa på riktigt länge! Åkte till Örebro oförskämt tidigt men det gick bra och seminariet gick över förvantan. Åkte till KL och slappade i hennes soffa och tittade på tv, mycket skönt att ha en liten stund att vila upp sig på. Brummade iväg till Ljusfall och där hade vi träning, upptäckte idag att jag glömde min t-shirt och strumporna där men jag misstänker att Mallan snodde dom eftersom dom tydligen inte var kvar i omklädningsrummet.

Kvällen blev en dundersuccé! Stressade som ett as ner till Finspång och hämtade upp mina presenter från ettan (vem fick jag choklad av?!) senare begav sig jag, KL, Malin, Elli och Isabel till Skiren och skulle grilla korv. Vi myste och hade det jättetrevligt med korv, cola och schlager. Då kände jag mig levade och omtyckt. Det var ganska sent (började grilla efter nio) och därför var det mörkt överallt och jättemysigt. Elli och jag hoppade över en massa staket och diken för att hämta dom bästa pinnarna och ingen annan hade kunnat gjort det bättre än vi!

När flickorna började frysa var det dags att sätta sig i bilen och vi åkte mot Finspång, hann inte så långt innan vi mötte Regland och Toffe. Hade lite smårace med dom och åkte ut till Frälsnings arméns ungdomsgård för lite spökjakt klockan tolv. När vi åkte därifrn frågade Regland om det var några som villa åka cab (han hade tagit ut sin bmw cab) och jag och Elli var inte svåra. Vi raceade runt i 150 blås och skrattade som besatta. Regland "tvingade" mig efter ett tag att ta över ratten så då satt jag och Elli fram och Regland och Toffe där bak och tittade på stjärnorna. Övertalade Regland att släppa iväg mig, Elli, KL och Malin i caben och det fick vi. Tog några raggarvarv med brudarna och sedan blev det hemfärd för samtliga.

En hellyckad kväll som vi måste göra om. Vi har redan bestämt att vi ska kidnappa bwm någon dag när det är fint väder och vi alla är lediga.

Tvätten kallar.
(Förlåt för långt inlägg men jag hade det så jäkla kul igår.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela