Ida af Larsson

Tooorsdag!

Publicerad 2011-10-27 13:28:42 i Life,

Har haft en så sjukt bra vecka! Jag vet inte riktigt varför men så är det bara. Och så har jag bestämt mig för att flytta. Efter nästa sommar. Nu är det dags att vända kapitel i min bok och påbörja något nytt. Sjukt kul! Och Jonas ska såklart med om jag får bestämma. Imorgon är det fredag och veckans bästa dag! Så sjuuukt pepp!

Veckorna går fort

Publicerad 2011-10-24 13:19:56 i Life,

Skolan har varit igång i över tre månader. Helt sjukt! Och snart är det jul vilket jag ser fram emot jättemycket. Fick julkänsla imorse när vi gick upp och det är ju hur mysigt som helst!

Träning imorse, gick väl sådär. Jag är inte helt kompis med det här att träna fria vikter helt enkelt...

Luuurdag

Publicerad 2011-10-22 22:37:16 i Life,

Har haft en sjukt skön lördag. Har varit i skogen och plockat svamp och en massa fina saker som jag har bundit till kransar. Jag är faktiskt riktigt duktig på att vara kreativ och pyssla och det är sjukt roligt. När vi flyttar till större så ska jag skaffa mig ett hobby rum så jag får plats med allt.

Jag band en dörrkrans och en fönsterkrans i en miljon färger ungefär. Naturen är rätt cool ibland.

Imorgon är det dags för Finspång och innebandy. Oh yeah.

Nice!

Publicerad 2011-10-17 13:19:24 i Life,

Kul att det gick att blogga från telefonen! Då kanske det blir lite ordning på uppdateringarna också...

Imorse klev vi upp vid 05.30 för att träna innan vi begav oss till jobbet. Jag skuttade väl inte direkt upp ur sängen men det var ganska skönt ändå. Vakna till liv innan man ska börja jobba liksom. Vi har köpt gymkort på ett hotell här i Nypan och det är riktigt fräscht där. Det var tredje gången imorse som vi var där men Jonas tycker att jag gnäller. Det är väl inte mitt fel att allting gör ont och att allt är för tungt och för många repetitioner? Det är mer hans fel tycker jag och då får jag gnälla.


Ja...
Eller kanske inte...

En app?

Publicerad 2011-10-13 18:29:17 i Life,

Ja. Detta är bara ett test för att se om appen till bloggen funkar som den ska.

Hej!

Son of a b*tch.

Publicerad 2011-10-13 13:31:26 i Life,

Jahopp. Skitkallt har det blivit. Om jag kunde så skulle jag vägra gå ut förrän i april. Kyla är det värsta som finns. Fast julen är det bästa som finns så jag antar att jag får kompromisa lite...

Idag är min sista jobbdag på veckan för imorgon är jag ledig. Inte för att det är något att jubla över direkt, jag är ledig för att jag ska på begravning. Min kusins begravning som blev mördad för någon månad sedan. Obehagligt som sjutton. Känns bra att kunna komma iaf. Hennes sista status på facebook var; "Vissa tänker med arlset, å det e ju bara att inse det.." Och det kan man väl lätt hålla med om. Men som tur är så vet vi vem och det är ändå bättre än inget.

Livet är skört.


The last enemy that shall be destroyed is death

Oktober

Publicerad 2011-10-12 14:02:53 i Life,

Gosh. Igår testade jag att springa 5 km igen. Det gick på 34 minuter vilket är cirkus 10 minuter fortare än i våras. Då ska man väl kansker tillägga att jag hade lunginflamation utan att veta om det men jag tycker ändock att det är en bedrift. Nu verkar det som att vi ska köpa träningskort och börja morgongymma (hujeda mig) snart.

Har slutat med kolhydrater igen. Käkar GI och mår som en prinsessa. -3.2 kg på en vecka och det känns finnemang. Det är helt sjukt vad man är känslig av kolhydrater. För er som inte har testat, gör det i en månad och förstå vad mycket gör. Ingen irritation över smågrejer, bättre sömn, aldrig uppblåst mage eller annat tjafs.


Detta är enligt google en Flohabba och det vill jag inte bli!

Jippie!

Publicerad 2011-10-10 13:18:00 i Life,

Jag har hittat min drömutbildning! Det jobbiga är att den visst kostar 139.000... plus moms.... Jag får nog vänta några år innan det blir dags för den...

Måndag igen och början på en vecka som jag känner i magen kommer att bli bra. Det är trevligt när det är så. Och snart är december här så man kan få titta på julkalendern varje morgon! Lycka!

Vi köpte förövrigt en ny soffa i fredags, värsta fina med divan och allt. Så nu är vi ännu mer soffpotatisar än vad vi var innan. :)

Hemma igen...

Publicerad 2011-10-04 15:16:07 i Life,

Inte jättekul att vara tillbaka på jobbet igen men det är väl det som vardagen är till för?

Manchester var helt underbart, 25-27 grader varmt och tropisk hetta. Nice! Men inte så nice att vi tänkte att det skulle vara regn och rusk och bara tog med varma höstkläder... Vi såg på fotboll, shoppade och käkade mycket god mat. En alldeles lagom minisemester såhär mitt i den tråkiga hösten.

Gud vad jag är sugen att flytta till något större och gärna ett radhus. Jag bara går runt och suktar. Förbannat att vi ska vara underbetalda genier båda två...

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela