Ida af Larsson

Spring Ricco!

Publicerad 2011-04-28 11:32:30 i Life,

Sommaren är verkligen här nu. Jag älskar det med varenda atom i min kropp! Det är så synd att jag inte har någon som helst möjlighet att kunna njuta av det. Denna vecka och nästa är lätt på väg att ta kol på mig.

Sommar, sommar, sommar! Jag har varkligen inget annat att säga idag.

Hösten

Publicerad 2011-04-27 12:35:08 i Life,

Jaha, snart går min anställning ut här på Långsätter. Typ. Trist men som tur är så har jag ju några månader på mig att söka nytt jobb. Frågan är bara vart och som vad? Jag ska nog iaf försöka lugna ner mig lite med allt jobbstress och den här ångesten över att försöka bli något som jag i slutändan inte kommer att värdesätta.

Jag menar, är det livskvalité eller livskvantité som är det som räknas när man väl ligger i kistan?

Jag har förövrigt öppnat ett resekonto. Just nu så är det noll kronor på det men snart så bär det av någon spännande stans. Typ Anderna.

Pyssel!

Publicerad 2011-04-21 09:01:29 i Life,

Idag har jag semester, för typ första gången någonsin tror jag. Det sak firas med påskpyssel och en sväng till stan för lite shopping. Härligt! Det är också väldigt mysigt att få vakna upp tillsammans med min sötnos flera dagar i sträck utan stress. Dock inte imorse då han jobbar idag men det var lite mysigt ändå.
Ska åka en vända till sjukhuset med Jonas också, misstänkt lunginflamation men vi får hoppas på det bästa. På tal om lungor så går det galant med att sluta röka. Femte dagen rökfri är inte så illa pinkat. Speciellt inte eftersom jag snart hade rökt i 10 fricking år.

Jojomensan

Publicerad 2011-04-19 12:33:33 i Life,

23 år och rökfri. Det ni. Lördagnatt rökte jag min sista cigg och så ska det banne mig förbli.

Hemlös

Publicerad 2011-04-15 09:48:29 i Life,

Idag är min sista dag som 22-åring. Känns rätt gött faktiskt. Och det känns riktigt gött att få vakna upp hemma hos mamma på min födelsedag. För första gången på fem år tror jag. Mäktigt. Då får man vara lite liten igen.



Jag, min bror och min plastkusin (typ)

Kärlek

Publicerad 2011-04-14 11:31:37 i Life,

 
En morgon dikt(även min första någonsin) till dig om oss.

(I)ngen är vackrare än dig, och då jämför jag även med mig.
(D)aamn dina ögon är magiskt blåa, mina nästan tragiskt gråa.
(A)ndra tror dom har en chans, men vi bygger upp en underbar romans.

(L)jud och musik det är Ida, sport och teknik är min sida.
(A)nnat du gillar är att flippa skiva, och skriva.
(R)esa runt universum med en tjej, menar givetvis dej.
(S)ånt har vi hela livet på oss att göra, det gillar vi att höra.
(S)trandelin och Larsson.
(O)lika men så underbart lika.
(N)u har jag skrivit min första dikt i livet, det kändes rätt givet.

Live your dream trust me!

Denna fick jag på facebook idag av världens bästa Jonas. Jag är helt tokig i honom.

Skogsmulle

Publicerad 2011-04-11 16:43:38 i Life,

Idag hade vi studiedag med skolan och begav oss ut i skogen för att utvärdera nya skollagen med lera upp till knänen, mycket underhållande. Det var rätt skönt att komma ut i skogen och naturen men idag fick jag nog tillräcklig för att räcka fram till september eller något liknande. En fästning tyckte även att jag luktade gott, otäcka kräk det där.

Idag ska jag nog faktiskt försöka med att bara chilla. Projekt "bli-en-bättre-människa" börjar nämligen idag och i det så ingår det att bara kunna vara Ida och inte någon förlängning utav något av mina jobb eller liknande. Det blir förhoppningsvis även en liten dejt med brudarna, fika och promenad. Fast först måste jag nog titta i kalendern så att jag inte har något kvällsjobb inbokat...

Sjukling

Publicerad 2011-04-07 11:36:20 i Life,

Buhuu, jag börjar att bli riktigt sjuk. Hostar som en kamel och känner mig rätt degig. Men idag är mitt första möte på Succé så det ska bli jättekul. Vi får se vad de har att säga. Fast innan ska jag till stan för att byta ett par jeans, köpte nya igår men självklart så fick jag med mig den storleken jag inte skulle ha från provhytten. Sedan ska jag städa det sista innan Jonas kommer.

Jag har väldigt splittrad musiksmak för tillfället. Jsut nu är favoritbanden; Movits!, Weezer, Vampire weekend, Flo Rida, Newkid och LMFAO. Jaja, bra är det iaf.


Låten är sjukt bra och video är väldigt roligt. Tummen upp!
Det här får nog bli min vårlåt 2011.

Ut ur min skalle.

Publicerad 2011-04-06 11:21:36 i Life,

Hej jag heter Ida och jag har tagit på mig sådär jättemånga projekt igen...


100% som personlig assistent/barnskötare särskolan.
Assisterande personalansvarig artistservice, Peace & Love.
Hemlig uppdrag på tidningen Succé/eventbolag.
Skribent på Musicstage.se
Dj
Hemligt projekt 1 med Robert.
Hemligt projekt 2 med Robert.
Ta fram en strategi för att öka medvetandet om handikapp för grundskolan.
Deklarera det förbannade företaget för första gången.
Och så det där med träningen...

Ja, det var väl allt som jag pysslar med just för tillfället tror jag. Jag förstår inte riktigt hur det ska gå att kunna kombinera med en sådan där pojkvän som jag har gått och skaffat mig på sistone. Herregud. Det är dock inte något av mina projekt som jag skulle kunna tänka mig att vara utan. Ikväll tar jag dock en paus från karriären och satsar på kärleken genom att städa lägenheten eftersom världens finaste kommer imorgon.



Låt mig presentera;
Jonas!

Jodå

Publicerad 2011-04-04 11:28:48 i Life,

Om 12 dagar så är jag inte längre 22 år utan hela 23 fantastiska jordsnurr! Då händer det inte ett skit, jag får inte göra några nya coola saker (utom att åka på typ finlandskryssning själv) och jag har inte önskat mig ett jota.

Inte ens nu när jag försöker komma på saker att skriva till en "rolig" önskelista att publicera på bloggen så kan jag komma på något. Jag är sämst på att önska mig saker men det är nog för att jag verkligen inte känner ett behov av något alls. Och jag vill inte ha skit som bara står i ett skåp och aldrig används. Ge mig något bra och kul istället.

Isitfriday?

Publicerad 2011-04-01 11:15:43 i Life,

Yes!!!

Äntligen fredag!
Äntligen fina, fina J som jag kommer att få pussa på ikväll.
Äntligen en chans att få sova tills solen har gått ner igen.

Idag är en bra dag, det känner jag i magen. Den kommer nog att bli helt fantastisk. Varför? Ja, det har jag ingen aning om men jag kan lova er att jag kommer att vara lyckligast i hela världen, det ligger i luften.

wtf? När blev jag såhär töntig? Jag skyller allt på våren, till sommaren så ska jag nog vara bra igen.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela