Ida af Larsson

Snorjärs

Publicerad 2011-11-22 12:27:32 i Life,

Idag är jag en snorjärs. Precis som jag har varit i tre veckor. Tusan. Fast idag är jag en snorjärs med träningsvärk i rumpa och lår, det är åtminstone ett snäpp bättre.

Åh, idag har vi en ledig kväll tillsammans. Vet inte riktigt vad vi ska göra. Laga mat av saker man hittar i skafferiet och städa kanske. Vi har ganska bra med julmys hemma så baka lite kanske? Typ knäck eller ischoklad.

Svampsoppa

Publicerad 2011-11-21 13:10:34 i Life,

Jag köpte systemkameran samma dag som jag skrev det. Jag är sjukt nöjd, Jonas kanske inte lika. Jag tar en himlans massa kort på honom hela tiden. Men fin, det är han.

Idag är det träning. Gött mos. Det känns som att det har varit ett sjukt långt uppehåll med fotbollen. Och så har jag varit sjuk senaste veckorna och blivit förbjuden av karln för att träna. Men idag kommer han inte få hålla mig hemma.

I fredags så låg vi på soffan och såg på film och i lördags åkte vi till Finspång för att ta igen lite kompistid. Jonas med karlslusk och fotboll och jag med systrarna Eriksson och en massa vin. Jätterolig kväll men mindre rolig söndagsmorgon för Jonas som var så bakis som han aldrig varit. Vaknade vid åtta av att han stånkade och stönade och låg på golvet med fötterna i vädret. Jag skrattade mest åt honom.

Igår satte vi upp alla adventssaker, det är lite fusk jag vet men eftersom vi är borta över jul och nyår så tyckte vi att det var helt okej att tjuvstarta...

Jojo...

Publicerad 2011-11-16 14:02:50 i Life,

Jag ska köpa en systemkamera. Imorgon. Bara för att jag vill. Bara för att denna höst har varit fylld med tråkigheter så det är dags att ta tag i det här nu. Så imorgon ska jag shoppa bort mina deppkänslor (och pengar), så det så!

Jahopp

Publicerad 2011-11-15 21:43:23 i Life,

Något Australien blir det inte eftersom man bara får arbetsvisum under 30 år och Jonas är gammal som gatan. Men vi har åtminstone börjat prata om vad vi kan göra i framtiden så det är bra.

Idag åkte dunjackan fram. Jävla vinter...

Uppgradera

Publicerad 2011-11-15 15:13:27 i Life,

Sjuk hela helgen har jag varit. Usch och blä. Men som tur är så är Jonas ganska bra att ha ibland.

Idag har det varit galet på jobbet. Varken ungar eller personal har haft något tålamod överhuvudtaget och det är rätt påfrestande. Jonas har tagit en time out från innebandyn så han kommer komma hem tidigt (nåja, vid sex iaf) varje kväll och det är jätteskönt. Rätt trist att spendera varenda vardagskväll ensam.

Dags för lite mellis innan  jag går på fritidspasset.

Knappt vaken

Publicerad 2011-11-09 16:48:07 i Life,

Fick hoppa in och jobba tidigt idag men jag behöver verkligen kompen så det gör inget. Bokade flyg och tåg till begravningen om en månad. Tomt på kontot men åtminstone lättare i hjärtat.

Denna sorg förgör mig snart.

Börjar bli förkyld också, hatar att vara sjuk. Allt blir så meningslöst då. Speciellt när tvn vägrar fungera vilket är fallet för tillfället. Vågar inte riktigt be Jonas att fixa den heller.

Sorg

Publicerad 2011-11-08 15:20:50 i Life,

Förra veckan åkte vi akut upp till Luleå för att hinna träffa en av Jonas närmsta vänner innan han gick bort. Sorgligt. Det var tre mycket fina dagar och i helgen så gick han bort. Det har varit väldigt tungt och på ett sätt så känns det som om jag har en egen sorg som jag blir kvävd av. Det är ganska svårt när det egentligen inte är jag som äger sorgen, hur rättfärdigar jag att må dåligt för något som inte borde påverka mig så djupt? Jag antar att det är mina gamla sorger som kommer upp till ytan och drar mig neråt.

Men för Jonas skull så försöker jag vara stark.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela