Ida af Larsson

Oooooooonsdag

Publicerad 2010-11-24 21:31:42 i Life,

Jag kan säga onsdag på tre olika sätt på teckenspråk. Det ni.

Gårkvällen blev bra. Kände mig superstressad där ett tag för att jag inte visste hur jag skulle göra för att slappna av men med Bridget Jones hjälp så gick det bra.

Idag har jag även hittat en julsång som jag alltid har älskat men inte har vetat vad den heter, den heter Carol of the Bells och bör lyssnas på i The London Fox Singers version. Dödligt bra. Det är jag vill att min jul ska kännas.

Idag åkte en adventsljusstake upp som inköptes för 29 spänn på Rusta, ett kap. Stjärnan hängde jag även upp i sovrummet och vi får se om jag kan sova med den tänd. Nu är det iaf ta mig sjutton jul och eftersom jag inte hinner julpynta i helgen så får jag göra det nu.

Såja

Publicerad 2010-11-23 19:22:31 i Life,

Pizza, film och vitlöksbröd. Är det så en ledig kväll ska spenderas? För det känns ändå ganska bra.

Död.nu

Publicerad 2010-11-23 17:15:35 i Life,

Min första ledig kväll på alldeles för länge. Jag tror aldrig att det har varit såhär skönt... Det är som om jag känner att kroppen tar igen sig för varje minut som går. Synd att det egentligen är så mycket som jag borde fixa med.

Återkommer senare.

Fredagsmys!

Publicerad 2010-11-19 13:43:22 i Life,

Jag har gått runt hela dagen på jobbet och sjungit på fredagsmys-låten. Ni vet den där OLW-reklamen. Vad är första reklamen som sätts på på mitt spotify när jag kommer hem? Jo, FREDAGSMYS! Jag vet inte vad det var i den där apelsinen som jag åt imorse men något måste det ha varit för jag har sprungit runt med ett lyckorus i kroppen och det bara fortsätter att spruta ut endorfiner i blodet.

Frågan är vad vi ska göra av allt? Jag vill bara hoppa runt och skrika men det känns inte så konstruktivt. Men alla vännerna har olika konstiga ursäkter för att inte hänga med mig; Jag är i Jönköping, Jag ska jobba, Jag ska träffa en saknad vän, Jag är pank osv. En massa strunt som jag inte alls förstår mig på.

Nej vet ni vad. Jag ska dansa ikväll. Dansa så att fötterna brinner och hela världen snurrar.


Skägg.

Publicerad 2010-11-17 20:57:54 i Life,

Herregud.

Efter jobbet idag så var det bara att slänga på sig träningskläder och dra bort till Slakthuset (passande namn för detta ändamål) för att testa på MMA för första gången. Shit vad roligt! MMA betyder Mixed Martial Arts för de som inte vet det och är en fullkontaktskampsport. Typ en blandning utav brottning, thaiboxning och judo kan man väl säga. Jag har tränat både boxning och judo men i de sporterna så sparkas man inget vilket man gör i MMA och det var sinnessjukt kul att testa. Speciellt eftersom jag var grym på det. Det är 10 år sedan jag slutade med judo och 6 år sedan jag la ner boxningen men lite teknik sitter fortfarande kvar. Jag ska verkligen försöka att fortsätta träna det men frågan är bara var i mitt schema man kan putta in det? Det räcker med det som jag håller på med nu men som vanligt så vill jag alltid göra mer.

Usch, jag känner redan nu att jag har problem med att lyfta armarna över midjan och att jag går med axlarna uppdragna vid öronen. Det kommer att vara träningsvärk from hell imorgon. Vilken tur då att jag bara ska upp på hästryggen och rida imorgon samt dubbeljobba...

Jag ska nog faktiskt ta en pensionärskväll idag och lägga mig. Känns som om jag kan behöva ha sömntimmar inför morgondagen. Och det har det inte blivit mycket av senaste tiden.


Jag och min älskling Martina aka skrutten.
18 år och väldigt oskyldiga. Typ.

Tröttis

Publicerad 2010-11-15 18:25:51 i Life,

Vaknade precis upp efter en 40-minuters tupplur. Obeskrivligt skönt. Panikvaknade 06.10 imorse när jag börjar 06.15. Inte kul. Så det fick bli en 134 kronors taxi och ett begynnande magsår på det. Har sedan gått runt som en zombie i skolan hela dagen men lyckades åtminstone ta mig igenom den. Nu är det dags för kör och det ska bli jättekul.

Jag vet inte om jag pallar en lugn och nykter helg igen, jag är ju helt slut? Och det är bara måndag... Jag tror att jag behöver en kram eller 35.


Mats och Ida.
Kärlek.

Längesen

Publicerad 2010-11-13 17:21:05 i Life,

En nykter vecka (nåja, antagligen iaf). Det var oförskämt länge sedan sist. Igår så blev det filmkväll med Offside, Repmånad och Tjenare Kungen. Idag ska det bli skräckfilmskväll med Halloween, Chucky och Blair Witch Project. Dock känner jag mig just nu segare än efter en vanlig helg.

Kid Cudi har släppt en ny platta, den är inte alls lika bra som första.
Och Petters tolkningar från Så mycket bättre finns på Spotify, jag vill att alla de andras ska komma upp också. Sjukligt bra.

Just nu snurrar mycket tankar på kring vad som egentligen är värt något här i livet. Någonstans så tror jag att jag har haft mina prioriteringar fel. Jag har insett att det är stor skillnad på vad som gör mig lycklig och saker som jag tror gör mig lycklig. Medan jag låter hjärnan komma till insikt med vad som är vad så roar jag mig med tidsfördriv.


Världens hunkigaste karl - Jeffrey Sebelia.
Som jag är kompis med på facebook...

Dansa din djävul.

Publicerad 2010-11-12 17:58:26 i Life,

Just nu så känner jag mig dränerad på energi. Två dagar som har tagit väldigt mycket på krafterna och en vinter som nalkas. Mer än så behövs inte. Vad skönt att det då är helg och jag inte har några fruktansvärt jobbiga planer.

Ikväll blir det ost- och filmkväll. Score! Imorgon ska jag gå en sväng på stan och sedan inte göra något alls och på söndag ska jag åka hem till mamma för att fira hennes födelsedag.

Nu ska jag nog ta och måla naglarna lite och fila till dem, några är lite för långa (sjutton vad skönt det känns att säga det).

Snyggaste frillan i stan.

Publicerad 2010-11-08 21:31:24 i Life,

Sådär ja, Lisa och jag har härmed gått med i en kör från Nykterhetens Bildningsverksamhet. Det känns ju lite dubbelt men vad sjutton, vi behöver ju inte dricka alkohol under repen.

Det som känns lite jobbigt är att jag börjar "rota mig", som mamma så fint uttryckte det. Jag är inte så säker på att det är en bra grej. Jag menar, i Nyköping vill jag väl inte sluta? Speciellt inte om Lisa och Maja flyttar härifrån om ett halvår. Men å andra sidan så har jag aldrig riktigt gjort någon större grej av att bryta upp ifrån någonting (saker - ja, men inte människor eller platser).


Annars så saknar jag min smiley-piercing.
Den var visserligen fruktansvärt obekväm men jävligt cool.
Är riktigt sugen på en ny.
Frågan är bara var den ska sitta?

Only girl in the world

Publicerad 2010-11-08 18:00:25 i Life,

Har jobbat heldag idag. Blev dock attackerad av både en tand och ett skåp... Tanden var från en av ungarna som jag skulle hjälpa med dragkedjan på jackan men slant och slog upp mitt pekfinger i hans mun. Det började blöda som gud vet vad och nu är det lite irriterat. Blir till att hålla koll på det så att det inte blir blodförgiftning.

När jag sedan skulle leta efter en ficklampa som jag fick veta kanske fanns i ett skåp i korridoren så blev jag nästan Ida-mos. Jag öppnade skåpet och ut flög tre hyllplan och en miljard böcker. Som tur var så var Tobbe med så vi kunde lösa det hela utan att få några större skador. Såklart så fick jag dock en hög på tummen som nu är blå och svullen. Har jag någonsin nämnt att jag är klantigast i världen?

Jag har förövrigt 16 stycken extramammor på jobbet (varav två är karlar). De ojar sig över min brist på jeans och vinterkläder samt kramar mig när jag får ont. Jag har verkligen börjat tycka om alla på jobbet fruktansvärt mycket. De är så härliga och det är så bra stämning. Och extramammor är aldrig fel när min egen är så långt bort.

Nu ska jag städa lite innan jag ger mig iväg för att sjunga i kör (?!). Lisa och jag ska börja sjunga men vi får väl se efter idag hur det känns. Jag är pepp iaf.

En miljon på banken men ingenting att leva för.

Publicerad 2010-11-07 17:29:48 i Life,

Jag tror att jag vet varför mitt bloggande har varit vattningt ett tag nu. Jag funderar inte lika mycket som jag gjorde förr. Det är inte det att jag har gått och blivit IQ-befriad men jag filosoferar inte så mycket kring saker längre. Det är nog även därför som mitt mående har blivit så mycket bättre. Fast jag saknar det lite.

Igår blev det en hel hög med nya bekantskaper. Jag och Lisa satt hemma hos henne, spelade quiz och findrack lite. Sedan ramlade det in den ena efter den andra, två ur klassen under mig som jag känner sedan tidigare, tre från elteknik som jag var bekant med och sedan fyra från nya Kym-klassen och lite andra randoms. Det var jättetrevligt. Vi gick ut och dansade till dåliga schlagers och raggade upp karlar i garderobskön. Sådär lagom spontan kväll.

Imorse vaknade jag pigg som en lärka och var jättesugen på att hitta på något så jag cyklade till NK-villan och tittade på utställningar, bytte till mig två nya böcker och fick en spontanföreläsning om NK-villans historia av en dam som antagligen var lika gammal som villan. Jag tänkte även gå på en gospelkonsert nu vid sex men det var ingen som ville följa med mig och det kändes lite meningslöst att gå själv.



Daniel Adams Ray - Gryningspyromanen.
En grymt bra låt!

Har ni inte saknat mig?

Publicerad 2010-11-06 10:37:22 i Life,

Här har man varit borta från bloggen hur länge som helst och ingen har saknat mig? Lite ledsen blir jag faktiskt.

Nåväl, jag har jobbat arslet av mig denna vecka. Det är därför som jag inte har bloggat något (om ni nu bryr er, hrmpf). Jag har faktiskt inte haft på denna dator sedan i måndags. Då kan man ju tycka att jag har en hel del att berätta. Det har jag inte.

I måndags - jobbade på dagen och svängde förbi Auktionskammaren (hädanefter kallat AK och en fritidsgård i Nyköping) för att få information om extrajobbet som jag har fått där.
Tisdags - jobbade först skola och sedan AK, kul men var väldigt trött.
Onsdags - Studiedag på skolan så vi hade föreläsningar och seminarium angående Lgr 11 (don't ask). Studiedagen övergick sedan i personalfest som började med afrikansk dans (sjukt roligt), fortsatte med lekar och sedan mat på Fik@ och några extra glas vin på Tellus.
Torsdags - Gick som något väldigt rakt och stelt pga. träningsvärk from hell. Jobbade skola på dagen och AK på kvällen.

Okej, nu börjar min blogg att spöka här. Det går inte att bara hoppa ner ett steg med "enter" så ni får inte veta något om min fredag. Men den var inte så händelserik ändå...

Nu ska jag göra mig iordning för att knata ner på stan och försöka hitta en partyoutfit tills ikväll.

Puss!

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela