Ida af Larsson

Bajbaj Svärjä

Publicerad 2007-04-26 10:06:38 i Life,

Lämnar Finspång vid tre för att komma till flygbussarna som tar oss till skavsta, sedan bär det av mot Belgien och Bryssel. Jag har slarvat bort mitt pass, kom på det förut. Och jag har ingen aning om vart passet är. Härligt. Vad gör jag om jag inte hittar passet? Åker tillbaka hem? Eller man kanske kan fixa dygnspass eller nått skit på flygplatsen. Fast det är nog jävligt dyrt. Jag försöker få tag på mamma för att höra om hon vet vart passet är...

Nu flög det in en geting i rummet. Jag ogillar getingar inomhus, utomhus gör dom mig inget men inomhus är dom lite obehagliga.

Såg på miss Li igår, det för över förväntan. Fast det hade väl varit roligare om vi inte störde oss så mycket, fast det var trevligt det med.

Aja, ska se om tvätten är klar så jag kan slänga in det i torktumlaren.

Wohoo!

Publicerad 2007-04-23 13:13:29 i Life,

Idag har jag fått provanställning på en månad. :D Annonsjägare på en nystartat tidning i småland. Jag behöver dock inte vara där utan jag jobbar hemifrån. Om det går riktigt bra för mig så har jag chans på att tjäna ihop riktigt mycket pengar, härligt. Jag är så jäkla spänd, han skulle skicka lite material som jag skulle titta på ikväll och sedan får jag bestämma mig om jag vill ha provanställning eller inte. Jag antar att jag vill ha det så. Det är bara att hoppas att jag kan kombinera det med skolan nu i ett par  månader, om det nu går bra för mig och jag bli anställd förstås. Wohoo,. jag regerar!

Nej, nu ska jag gå runt i min glädje yra och göra något roligt. Vi ses senare min kära blogg.

Slut

Publicerad 2007-04-22 17:04:15 i Life,

Jag är helt slut i kroppen, klocken kvart över nio imorse begav vi oss ifrån Finspång för att spela seriepremiär i Valdemarsvik. Det är lååångt dit. Jag tänker inte tala om vad det blev men det gick väl inte så bra på pappret kan man säga. Dock så ägde Igelfors planen större delen av matchen, men men så kan det gå.

Är det någon som har/vet någon som har kattungar till salu? Emil och jag har tänkt att skaffa oss en lite klump men det verkar inte vara så lätt att få tag på en vanlig enkel bondkatt på nära håll.

Imorgon skall Sally besiktigas för första gången, lite pirrigt. Mamma vågade inte göra det först så jag och Elli får genomlida det den här gången. Mamma trodde att det skulle gå bättre om det var två snygga, unga tjejer som kom med bilen än om det var "en gammal tant" men det vetti sjutton om jag tror på.

Tomi: Vart då? När är det inflyttingspartaj? :D

Die angst

Publicerad 2007-04-20 23:52:38 i Life,

There is a place out of town.

Just nu så äter mina tankar upp mig. Vi tittade på sex, hopp och kärlek nyss. Hjärnan kollapsade. Jag vet inte varför. Just nu så är jag tillbaka på dom nätterna hos mamma då jag satt vaken flera timmar, lyssnade på musik, surfade och mådde dåligt. Jag är inte ensam nu, jag vet det men det är som om jag blir kvävd av den ångest som är alldeles för välbekant. Varför kom det nu?

I don't want what you want. I don't feel what you feel.

Jag vill inte vara här och nu, jag vill spola tillbaka tiden och trycka på repeat. Tro inte att jag menar att jag inte vill bo här med Emil, för det vill jag men det känns bara som om jag inte klarar av det här. Jag vill inte vara jag just nu, just här i tiden.

I can't tell between death and glory.

Kan ni känna att det vore bättre om man inte var en tänkande människa? Det känner jag ganska ofta, att det vore bättre om vi inte kunde greppa alla de känslor som vi kan och att vi inte skulle kunna må såhär dåligt. Jag undrar om djur kan bli deprimerade och om de kan det är det då i samma utsträckning som vi människor? Jag tror inte det fast jag vet inte vad det är som är skillnaden.

I'm so clever but clever ain't wise.

Ångesten över vikten har tagit överhand igen. Det är illa och det finns inget annat som jag fokuserar på så mycket på som det men jag kan inte låta bli. Jag såg ett program häromdagen om extremt överviktiga människor och jag kom på mig själv med att tänka att jag skulle kunna ha sökt till det. Jag vet att jag inte är så stor men det känns inte som om det är så långt ifrån. Varför kom jag in på det? Kanske för att jag nyss satt böjd över toan och försökte få upp chipsen jag precis ätit. Det är riktigt dumt.

And all the joy within you dies.

Jag fryser. Jag vet inte vad jag ska skriva mer. Det känns som om jag har så mycket i huvudet och att jag måste få ner lite men jag kan inte formulera klara meningar.

Yesterday, all my troubles seemed so far away. Now it looks like they're here to stay.

Jag vill flyta bort, ur min kropp, och inte tänka på allt ont. Jag vill ligga i en svart soffa och titta på ljusfläcken som reflekteras från en cd-skiva. Jag vill läsa på ett gult vykort från Holland och fnissa åt stavning och den fula solen som är på framsidan. Jag vill undra varför jag inte befinner mig här oftare och fråga mig själv varför det var så svårt att ta steget. Jag vill lyssna på the Accidents och blanda ihop låtarna med helt andra band. Jag vill dricka en cider men bara få i mig halva för att det smakar alldeles för mycket socker. Jag vill ha myror i benen men deg i hjärnan så att jag inte riktigt vet vad jag ska göra men ljuset från en dator lugnar mig så jag fortsätter bara att se förundrat på ljusfäcken som cd-skivan har gett upphov till. Jag vill veta att hur mycket det än blåser utanför fönstret så är allting så underbart bara jag får titta på ljusfläcken.

Jag antar att jag ska sluta nu och kanske gå och lägga mig. Fast jag vet att det inte går. Det är alldeles för mycket som snurrar runt. Jag undrar om det någonsin kommer att bli helt bra.

Fredag?

Publicerad 2007-04-20 14:58:38 i Life,

Jag är helt mongotrött och inte alls sugen på att det ska vara fredag, man jag antar att jag inte kan göra så mycket åt det.

Klockan 16.15 ska jag inbefinna mig på sjukhuset för att kolla upp om jag har astma eller inte. Skönt att äntgligen få det gjort men jag blir lite sur om dom säger att det inte är astma för då har jag fortfarande ingen aning om varför jag går och flåsar som en brunstig älg varje fotbollsmatch och neeej, det är inte för att jag har dålig kondition.

Jag har sökt en jäkla massa jobb idag, bättre att söka och få ett nej än att inte veta. Vem vet, jag kanske är den dom letar efter även fast jag inte har alla de krav som de skriver. Aja, tur att jag är positiv om jobb iaf.

Nej, nu ska jag ta och laga mat åt min älskade karl som kommer hem om en halvtimma och är hungrig som ett vildsvin. Undrar vad man kan få ihop av det som har bosatt sig i vår kyl/frys/skafferi.

Jo, nu har vi ett fungerande sovrum. Man kan gå från dörren till sängen i en rak linje och inte hoppa/svänga/krypa som man behövde göra förut. Det kostade mig två tår men vad gör det.

Idag är det åtta år sedan Columbine-massakern. Läskigt.

Tisdag

Publicerad 2007-04-17 12:34:53 i Life,

En jäkligt seg dag med en massa nätsurfande och hallonröda hotpants. Nu ska jag sätta igång och plugga lite dock. Hade en mycket trevlig födelsedag igår, synd att det inte blev en tjejkväll som planerat men vad ska man göra när saker och itng inte är öppet som de ska. Ajaa, det får tas någon annan dag.

Snö till helgen? Uäck.

På fredag är det åtta år sedan Columbine-massakern. Tragiskt.

Skön dag

Publicerad 2007-04-13 16:10:19 i Life,

Nya bilder i bilddagboken, härligt. http://wackyme.bilddagboken.se/

Vilken förbaskat skön dag! Jag blir typ tokig på att det snart ska bli sommar men att det inte är det. Sommaren är det bästa jag vet. Grillningar, en massa bad, långa varma nätter, semestra, festivaler, picnica och en massa annat. Jag tror att min största kärlek i livet är sommaren. (Sorry, Emil.)

Idag ska jag iväg till Igelfors med Agneta och servera på ett läger som hålls i Bruksgår'n. Kommer förhoppningsvis att bli roligt, det är kul att göra lite sådär smålustiga saker ibland. Sedan så ska jag kanske svänga förbi Elli en sväng för där är det grillpartaj. Jag har en tendens att alltid missa när det stora tjejgänget gör något ihop. Det kan visserligen även bero på att jag vägrar sätta min fot på otten så jag planerar aldrig en fredagkväll med dem men vi får se. I sommar får det iaf bli av, i år kommer ju Elli att befinna sig i Finspång också så.

Belgien om två veckor, scary shit. Stå ensam i en affär och ha praktik med en massa fransktalande människor, jag kommer låtsas vara döv-stum.

Nej, nu ska jag kurera mina blåmärken och sedan lägga en ansiktsmask. (Jag är inte så fåfäng men jag hittade någon kräm som går ut snart så man kan lika gärna ge den en chans, eller?)

Btw, fredag den trettonde idag, min lyckodag.

Wohoo

Publicerad 2007-04-11 12:03:44 i Life,

Nu har jag jobbat stenhårt i en timme! Grattis Ida. Jag har tagit mig en fjärdedel genom mitt psykologi arbete!
3 timmar = bli klar med psykologiserien
2 timmar = Mozartuppsatts
2 timmar = Religionuppsatts
3 timmar = Franska
Hm, jag måste nog fortsätta ganska snart. Jag måste bli klar med två saker idag.

Onsdag

Publicerad 2007-04-11 10:54:52 i Life,

Segoonsdag, och jag är sjuk. Härligt.

Match igår och jag blev brutalt mörbultad; ett förvridet knä som är dubbelt så stort och gör ont som fäsiken, tcå lårkakor på vardera lår, 3 blåmärken i en triangel på vänstra knät, lätt mörbultad mage och höft med blåmärken och sår p.g.a.  ett olyckligt möte med ett par dobbar. Men jäklar vad jag spelade. Citat Bengt (tränaren): "Ida har jag aldrig sett så bra som idag." Wohoo. Har en jäkla träningsvärk i armarna också.

 Nu jäklar ska jag bli färdig med alla uppsattser och dyl. annars vet jag inte vad jag gör. Jag har fritid fram till elva och sedan ska jag råplugga i en timme och sedan tjugo minuters paus för mat och datorn. Ja, vi får se om schemat håller.

På återseende.

Måndag

Publicerad 2007-04-09 13:52:23 i Life,

Plugga under större delar av dagen är väl min planering. Roligare kunde man ha haft det men ändå. Det som måste göras idag är att göra en serie till psykologin och se en gudstjänst på tv. Vi skulle gå på en gudstjänst men det kan väl inte spela någon roll om man ser den på tv? Det är en tolkningsfråga.

Nej, om jag skulle ta och skriva ett upplägg till serien och sedan försöka påbörja den innan 16.10. För då vankas det gudstjänst och sedan bli klar med den förbaskade serien och sedan har jag några fria timmar över. Wohoo, låter kanon.

Match imorgon också. Roligt med snö, btw. not.

Måndag: plugga, göra något roligt.
Tisdag: skola, plugga, match, plugga
Onsdag: skola, plugga, göra något roligt
Torsdag: skola, träna slappa järnet.
Fredag: skola, kalajs?
Lördag: match?, softa
Söndag: match?, städa

Idag är det en vecka kvar tills jag fyller år. :D

Glad påsk

Publicerad 2007-04-07 13:47:45 i Life,

Glad påsk alla gula jävlar. (fråga mig inte varför jag skrev det men det kändes bra.)

Igår blev det lite partyparty här med en relativt otippad blandning människor, måste säga att kvällen inte kunde bli särskilt mycket bättre.

Ikväll blir det klasspartaj hos Emil och mig och det kommer bli mucho trevligo. Men först skall det göras ett besök hos mamma och fondya (wtf) i X antal timmar.

So long suckers!

Skärtorsdag

Publicerad 2007-04-05 11:31:32 i Life,

Idag är det torsdag och jag måste plugga som en gnu. Tänke att jag skulle skriva CV'n och religionsuppsattsen idag och sedan så får vi se om det blir någon tid över. Men jag antar att det blir mindre tid om jag ska sitta här så jag får väl skärpa mig. :) Men det är så lätt att tappa fokus.

Torsdag:  Plugga, laga mat åt min utsvulte och trötta karl, plugga, åka en sväng till Elin, träna, åka till Elin igen, hem och sova.

Tisdag

Publicerad 2007-04-03 22:54:59 i Life,

Dagen = mycket att göra men ganska innehållslös. Där har ni det.

Nu ska det drickas rosévin, sådäså!

Buenos Diaz alla.

Just det...

Publicerad 2007-04-02 12:37:23 i Life,

...jag fick ett hederspris på äggmålningsgrejen på skolan i Torsdags :D. Jag fick det förra året också men jag är nog mer nöjd med mitt ägg i år.

Ville bara skryta lite med att jag kan måla ägg, det ni.

BTW

Publicerad 2007-04-02 12:31:35 i Life,

Är det bara för mig som antalet unika besökare totalt har försvunnit?

Veckan

Publicerad 2007-04-02 12:30:03 i Life,

Hallå, hallå-hur har veckan varit? Intärnskämt som jag inte äns är inblandad i.

Måndag: Slappa, hem till mamma och städa, UH, hem till mitt nya hem och packa upp, mysa med gullpuckot Emil.
Tisdag: Vakna och släppa in kakelmannen, slappa, plocka iordning, träna
Onsdag: Slappa, plocka iordning, inte göra ett skit.
Torsdag: Slappa, plocka iordning (nu måste det vara klart), träna
Fredag: Slappa, match?, dega.
Lördag: Kuta runt och dona, klassfest hos Emil och mig på kvällen, utgång.
Söndag: Vara bakfull, åka till Mormor och käka ägg och liknande mat.

En slapparvecka? En sådan måste man ha ibland också.

Alkoholinköp i Danmark:
15 Ren pilsner 4.6%
1 Berbino kiwi 14.5%
1 Rebenschoppen (vitt) 9.5%
1 Vin de Pays de l'Aude (rött) 11%
1 Mistery Toffee-liqueur 17%
4 á 20 ml St.Vitus 44%
1 Lambrusco Emilia (rosé) 9%
1 Pinardo (rött) 12%
1 Piesporter Michelsberg (vitt) 9%
1 Traiano (rött) 13%
1 Frascati (vitt) 12%

Det blev en hel del. Allt detta gick på ca 280 danska vilket är 350 svenska och det är et jäkligt bra köp tycker jag. Nu ska det inte behövas gå till systemet på ett tag. :D

Nej, nu ska jag leta rätt på mina spårlöst försvunnena cigg och sedan göra mig iordning för att bege mig till mamma och städa ur mitt rum.
Katching!

Hemma

Publicerad 2007-04-02 00:46:56 i Life,

Nu är jag hemma från Danmark. Det har varit oerhört roligt men jobbigt med en massa skavsår och krampkänningar. Men sjuttsing så kul det har varit.

Älskling har varit duktig här hemma och plockat iordning lite också. :D

Nej, nu ska vi ta och lägga oss och jag ska njuta av en säng utan konstiga, bruna, stora fläckar på lakanen. :S

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela