Ida af Larsson

Gräsänka

Publicerad 2011-09-26 13:17:06 i Life,

Jonas flyger till Luleå om 45 minuter, så jag blir gräsänka tills på torsdag morgon då vi möts på Arlanda för att flyga till England. Så jäkla nice! Jag ska lägga mig tidigt varenda kväll den här veckan och läsa jättemycket bok! (Vilket liv jag lever när det är detta som jag ser fram emot för att Jonas inte är hemma...)

Igår var det säsongspremiär för innebandyn, FIBK förlorade men min baby gjort ett ass och ett mål så jag är stolt.

Say what?

Publicerad 2011-09-21 17:14:07 i Life,

11,5 timmar på jobbet idag. Inte kul.
Sitter och väntar på att vår personalkonferense ska sätta igång. Inte kul.
När Jonas kommer hem från sin träning ikväll så har han ett matbord med sig. Sjukt kul!

Just det, mamma har opererats idag. Jag vet inte hur det har gått men jag antar att sjukhuset hade ringt om det hade gått åt skogen. Eller? Hon blir kvar där tills tidigast imorgon. Och hon lyckades bli rånad igår. Det är liksom som att alla besynerliga saker händer runt omkring mig. Ni kanske ska akta er? Fast å andra sidan så händer det fantastiskt mycket fantastiska saker också.


Såhär kommer det nog se ut.
Typ.
Eller så kommer bordet alltid att vara fullt av tvätt...

Förbannade höst.

Publicerad 2011-09-20 15:19:13 i Life,

Jag är inget höst-fan. Det blir bara gråare och tristare och mitt humör följer den kurvan också. Speciellt nu när det är rätt stökigt på jobbet och man måste jobba över var och varannan dag. Inte kul. Men vem vet hur det ser ut framöver?

Idag ska jag möblera om i vår kära våning. Iof bara flytta på en hylla men ändå, imorgon så kommer det förhoppningsvis in ett matbord i hemmet eftersom jag har bestämt mig för att vi är såpass vuxna att vi måste ha det nu...

Mycket...

Publicerad 2011-09-15 13:37:51 i Life,

Ibland så kommer allt på en gång.

Det är knappt tre veckor sedan min kusin mördades och två månader sedan min mormor dog, idag kom budet om att en i vår närhet kommer att gå bort inom några månader. Det där slutgiltiga beskedet som dödar allt hopp och lägger sig som en svart slöja över allting för att nu finns det inga halmstrån att gripa efter längre. Jag kan inte göra något åt det. Det är väl det som är jobbigast, maktlösheten. Det enda jag kan göra är att fortsätta själv men ibland så känns det lite som om jorden snurrar en aning för fort.

Som om jag inte riktigt hinner med...

Baaaajs

Publicerad 2011-09-12 13:12:47 i Life,

Är inte alls sugen på ny vecka. Jag vill att det ska vara helg hela tiden. Jag antar att jag är lite trött på mitt jobb just nu för det är inte såhär som jag vill gå runt och känna i mitt arbetsliv. Som att jag bara längtar till helgen och inte alls vill jobba. Men det löser väl sig det också. Jag ska nog göra en nedräkningskalender till jullov/sommarlov.

Blääääääääää!

Friday!

Publicerad 2011-09-09 13:08:43 i Life,

Jag är så helgpepp att det är sjukt! Jag har verkligen längtat efter den här helgen! Det känns liksom ända ut i tåspetsarna att det här kommer att bli en fantastisk helg. Men det vet ni ju redan att jag tror.

Vad vi ska göra idag vet jag inte, kanske gå ut i skogen och plocka svamp? Fylla på lite med nu energi i själen. Efter gårdagen så behöver nog båda jag och Jonas det. Det blev liksom inte som vi hade tänkt oss igår. Livet blir väl aldrig som man har tänkt sig men det är lite extra jobbigt när allt kommer på en gång.

Och sedan så ska jag sova mycket inatt. Sådär så att jag är sömntrött imorgon för att jag sov för mycket. För det tycker jag om.

Dårhus?

Publicerad 2011-09-08 13:08:01 i Life,

Ibland så är det sådana där tokjobbiga dagar när man undrar varför i hela helskotta man jobbar med sitt jobb. Idag är en sådan dag för mig. Som tur är så är det redan torsdag och jag ser verkligen fram emot helgen. Det känns som om denna helg kommer att gå till historien som legen-wait for it-dairy! Haha, hur länge sedan var det inte jag använde det uttrycket? Kul att känna sig manad att använda det igen.

Dags att återgå till skogen och ha lite gympa...

Booyaka!

Publicerad 2011-09-01 13:39:14 i Life,

Det är redan torsdag. Veckorna går sjukt fort nu när jag har återupptagit fotbollen och har fått lite snurr på livet igen. Fast ikväll kan jag inte träna för vi har personalkonferens. Herregud vad mycket kvällsjobb och möten det är när man jobbar i skolan. Mycket fler än vad många tror.

Jag tror att jag vet lite vad jag vill bli när jag blir stor, har hittat en jättefin utbildning här i Nyköping som jag förhoppningsvis kommer att kunna plugga men det blir inte förrän i februari 2013. Trist men det är väl så det är när man är vuxen och har ansvar...

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela