Ida af Larsson

Fredag

Publicerad 2007-11-30 16:26:08 i Life,

Jag har sagt upp lägenheten! Uhu, känns lite läskigt med tanke på att jag inte har en totalt genomarbetad plan men samtidigt väldigt skönt. Nu är det verkligen ingenting som håller mig till Finspång. Självklart så finns Martina, Isa, Johanna, Tomi och dom andra mysmongona men dom kommer jag ändå att ha kvar så det spelar liksom ingen roll vart jag bor.

Mamma ringde nyss och var lite ledsen för att jag har sagt upp lägenheten.

Har hittat en jättebra flatmate i Malmö men inget jobb, och i Sthlm finns erbjudande att dela lägenhet med Råbärt. Nu ska jag tydligen ha ångest över att jag ska välja stad. Crap.

Nu ska jag iväg och köpa pizza, jag är hungrig.

Nu så

Publicerad 2007-11-29 15:10:18 i Life,

Nu har jag bestämt mig. Jag ska säga upp min lägenhet imorn och hyra ett förråd någonstans så jag kan ha mina saker där. Sen så ska jag hitta ett jobb runt Sthlm/Gbg/Malmö och där hyra ett rum. Klockrent. Från och med imorgon så har jag tre månader på mig att hitta rum och som det verkar nu så är det inte svårt. Frågan är bara hur jag ska hitta det där förrådet. Hm, aja. Kanske kan hyra något genom mamma eller nått.

Shit, jag vill bara iväg.

Torsdag

Publicerad 2007-11-29 12:37:23 i Life,

Lite smått huvudvärk och ryggvärk. Jippie.

Vad som ska göras idag vet jag inte men det är väl sådant som märks. Hockeyn igår var trevligt, det var länge sedan jag faktiskt var och tittade på livehockey.

Nej, om man skulle ta och bli social idag? Jag har faktiskt varit ganska dålig på det.

Uppe med tuppen -

Publicerad 2007-11-28 12:50:56 i Life,

- nåja, nästan iaf.

Seg nått så förbannat och hunrig men jag orkar inte fixa något att äta. Sen så om man väntar lite så kommer hungern att försvinna och då behöver man inte käka på flera timmar. Skitbra.

Igår satt vi uppe i X antal timmar och drack öl och snackade skit.

Idag så blir det hockey och *trummvirvel* öl! Uhu, måste plocka ihop en hockeyoutfit, det har jag ju inte riktigt tänkt. Men aja, dét är ju kallt i en ishall så då måste jag ju ha min nya jacka, eller?

Haj!

Shoppingturen

Publicerad 2007-11-27 19:55:32 i Life,

Nyss hemkommen efter min shoppingtur i Malmö, ashärligt! Jag är ju en sucker för Stockholm som många vet man jag vettisjutton om inte Malmö börjar gå om.

Slutsatser om Malmö efter en tur på stan:
Alla luktar likadant - Det är skitkonstigt men så är det. Kan inte beskriva vad dom luktar men alla luktar likadant. Det luktar konstigt gott, sådär så att man vill följa efter folk och bara nosa. Man blir lite besatt.
Alla är trevliga och flinar hela tiden - Det är inte många som går runt och ser småsura ut. Och om man pratar med någon så är det inte bara neutralt prat, nej då. Dom ska flina lite här och där och bara vara glada.
Malmöborna gillar ljus - Det första jag såg när jag klev av bussen var typ 500 marshaller som stod och brann. sen så gick jag förbi flera eldar och det är stora "tält" av ljusslingor över gågatorna. Det är mycket trevligt.
Malmö har världens bästa klädbutik -  Hej alla underbara kläder i rock'n roll-, punk-, hardcore-, rockabilly-, metal-, goth- och trashstil. Jag har hittat mitt paradis. Hutlösa priser men jag vill ha allt.
Malmö gillar McDonalds -  345 McDonalds, 1 Burger king men inget Max. Här får Malmö bakläxa.
Det finns inte så många "utstickare" - Alla ser mer eller mindre likadana ut. Inte så mycket individuell stil och det är verkligen tråkigt.
Det blåser utav bara h*lvete - Det blåser sinnesjukt mycket, det blåste nästan mindre i fören på finlandsfärjan.

Ja, det var väl det som jag hade att komma med än sålänge.

Dagens inköp -
En svart och vitrutig skjorta från HM.
En röd, kort, konstig, långärmad tröja från HM.
Hårspray, glömde nämligen det hemma.
Två grytlappar med döskallar på, Åhléns.
Två par trosor, Åhléns.
En svart, ascool, satinjacka med rock'n roll tryck, Shock.

Ja, det var nog det. Satinjackan är jag jättenöjd med och tur är väl det. Den gick på nästan 1300 spänn och det är galet mycket för en arbetslös jävel som jag. Men säg inget till mamma.

Seg

Publicerad 2007-11-27 13:44:54 i Life,

Uhu, har en förjordans nackvärk. Inte skönt.

Nu ska jag göra mig iordning och sedan åka in till stan för att shoppa lite tänkte jag, Någon ny klänning och kanske ett par skor måhända? En klänning ska det bli iaf, sen så får vi se. Kanske borde köpa någon åt Fredrik eftersom att jag får bo här. Hm, vad köper man då? En älg eller nått.. Aja, det är sådant som märks.

Undrar om dom har Weekday i malmö?
Måste kollas upp.

Ciao

Malmö

Publicerad 2007-11-26 18:42:52 i Life,

Öl, trevligt sällskap, bra tv och en storstad. Inte helt fel.

Pratade med Helena nyss, hon var lycklig som en annan  fisk i havet. Jag blev ärligt glad över det. Det är härligt, när man kan känna sig så glad över att någon nära är lycklig.

Det är så skönt att vara iväg ifrån Finspång ett tag.

Nehe, avsluta sin öl och bara vara kanske?

So long, suckers!

Från Lund.

Publicerad 2007-11-26 12:35:06 i Life,

Har ägnat större delen av resan åt att läsa på om skolmassakrar. Dom som känner mig väl vet att jag har perioder där jag är "besatt" av saker och bara måste ta reda på mer. Just nu så är det skolmassakrar och då framförallt Colombine. Jag vet att jag har skrivit om det förut för Columbine är något som har kommit tillbaka som fasination. Jag har även haft perioder där jag läst på om försvunnena personer eller olösta brott.

Jag försökte hitta tillbaka till några döda hemsidor som Eric Harris hade gjort men jag hittade dom inte. Tänkte publicera delar här men det får bli en annan gång. Nu när Pekka-Eric Auvinen (jäpp, jag vet och kan stava hans namn) har givit mig en ny händelse att memorera så är det dags för en sväng frenetiskt googlande. Det har det faktiskt varit ganska lugnt med ett tag.

Shit, är visst framme nu.

Haj som vi säger här nere i skåne.

Bloggande från Nässjö.

Publicerad 2007-11-26 10:52:56 i Life,

Jahopp, sitter på tåget på väg mot Malmö och just nu så uppskattar jag mitt mobila bredband väldigt mycket. Jag var inte säker på att det skulle fungera men tydligen så gjorde det det. Det händer inte överdrivet mycket på denna resa men jag mår lite illa, det är för länge sen jag åkte tåg. Tror att det är ungefär ett år sedan och det är väldigt långt tid med tanke på att jag åkte tåg varje helg förut.

Då tyckte jag att det var roligt att åka tåg, man fick lite bok/musik/sovtid men nu mår jag mest illa.

Det är snöoväder här, mycket mer snö än i Finspång och där var det ganska mycket.

Jaha, nu står vi stilla. Kan vi inte åka nu? Jag vill bara komma fram och kliva av.

Min klocka på datorn (Sune) heter Dolores, det tycker jag är fint. Sa jag att jag är knäpp?

återkommer

Natti

Publicerad 2007-11-26 00:33:23 i Life,

Nu har jag grovstädat lägenheten och packat det mesta.
Bror min har lovat att vara kattvakt så han ska låna lägenheten medan jag är borta. Jag hoppas att jag har en lägenhet när jag kommer tillbaka bara. Aja, det går säkert jättebra. Har mina aningar om att han dock bara kommer sova här en natt för att det är jobbigt att laga mat själv.

"In the house of bamboo"

Nu är det centralskolan och sedan hägrar sängen.

Jag tar med mig Sune (datorn) till malmö så det ska nog hinnas med att uppdateras lite här också.

Go fish!

Publicerad 2007-11-25 21:53:27 i Life,

Har en obehaglig känsla i magen. Jag har mina aningar om varför det finns där men jag kan inte göra något åt saken. Jag tror att jag har gett mig in i något som jag inte alls vet hur det ser ut. Men förhoppnigsvis så ljusnar vägen snart upp, på ett elelr annat sätt.

Halv tio imorgon flyr jag stan. Jag behöver verkligen komma härifrån. Usch, den här staden kväver mig. Jag kan inte stanna länge till. Innan nyår ska jag ha en plan om vad jag ska göra med livet och vart jag ska flytta för att det går inte att leva här. Jag kan inte leva här.

Ojoj, jag tror att det lurar lite ångest i hörnen för tillfället.

Nehe, om man skulle fortsätta att städa och packa? Man kan ha väldigt roligt en söndagkväll.

Gårdagen

Publicerad 2007-11-25 15:25:00 i Life,

Igår så var jag först i Hällestad och firade min mamma ihop med släkten. Det bjöds på helt sjukt god mat och lite bebishållning. Sen så åkte jag mot Finspång i snökaos, bilen for lite som han skulle men rallykungen Ida lyckades med att hålla den på vägen. Jag åkte till Johanna och roade mig med att försöka pricka köksfönstret med en snöboll i hård blåst vilket tog sin lilla tid. När jag äntligen hade lyckats uppmärksamma dom att jag stod utanför och höll på att frysa ihjäl så kom det ut två, lite smått runda om fötterna, brudar. Vi drog till bagerit för att hämta upp Mats och sedan åkte vi hem till mig för att fyllna till ytterligare. 

Jag hade tänkt att vara nykter men vännerna bestämde sig för att det skulle jag inte vara så jag fick två mastodontgrogg av Mats och sedan var det kört. KL kom och hämtade oss efter att vi hade suttit och pratat en jäkla massa skit och vi drog till hotellet. På vägen ner fick jag en vodkaflaska som jag lyckades smuggla in och hällde i mig på tjejtoan. Hehe, Finspångsfylla? Det var en liten vodkaflaska på typ en halvliter och inte en megastor. Det var sprite och sprit som vi säger.

Efter en Mada (en sexa vodka och tranbärsjuice) så fnittrade Ida ganska bra. Det här med att jag inte tål sprit och blir arg har utvecklat sig till att jag blir fnittrig och flummig. jag vet inte om det är bättre men det är säkert trevligare.

Vi stack iväg på efterfest som hölls på gröna vägen närmare bestämt hos Erik och där sviker minnet mig men jag vet att vi åt mackor och drack vin. Mats och isabel förvandlade mig helt oprovocerat till en flipperkula och stod och dunkade runt mig i hallen. Jag har ett blåmärke på magen och misstänker starkt att det är ifrån denna lilla lek.

Sen åkte vi 800 meter till nästa efterfest som inte blev så långvarig, kanske en kvart. Alla låg i soffan i en hög men jag förstod aldrig riktigt varför. Vi orkade inte med en tredje efterfest så vi åkte helt enkelt hem. Och sängen var frultansvärt skön kan jag lova.

Nu ska jag ta reda på var katten har kissat för det stinker apa i hallen. Misstänker att han inte gillade min reklamhög som trots mina telepatiska ansträngningar inte har flyttat på sig.

Ujujj

Publicerad 2007-11-25 05:00:56 i Life,

Hemma efter krogen - efterfest - efterefterfest.

efterfesten helt klart roligast. orkar inte med att skriva så mycket, det blir nog sängen alldeles strax.

Ojoj... det snurrar lite granna.

Hemma

Publicerad 2007-11-24 23:42:48 i Life,

Isa och Ida - Girlpower! Yehaa!

Nu är det spriten som gäller. Spriten och vännerna, en bra kombination.

Jag älskar mina vänner, jag vill aldrig vara utan dom. Dom finns alltid där. Tack.

/Ida

Isabel är väldigt glad att Ida stod vid hennes sida, även fast det inte var lika nära som det kunde varit. men hon stod fortfarande där. Och nu står hon fortfarande där. Men det är en skillnad nu. Hon vet sanningen. Och det är Isabel jävligt glad över. Trots vad hon fått veta. Hur många som tycker illa om Isabel, för det en viss person har sagt. Nu är sanningen framme - isabel talade sanning. Tack för det. Och Isabel är jävligt glad över att Ida äntligen fått reda på det. Nu kan vi nog bygga vidare på våran relation. Hoppas Isabel. Och nu är det fest som gäller, och vi ska ha så jävla kul, utan für elise i hissen. Men det går nog ändå.. För vi är vänner! Så det så. Men vi tycker om Mats och Johanna också. Väldigt mycket. Men nu ska vi festa vidare. Tjing!

/Isabel.

Proud lika a god!

Publicerad 2007-11-24 14:03:33 i Life,

"En cosmopolitan i grogglas tack!"  - Jag har fått Mats att älska drinken men inte glasen.

Det är inte det att jag är arg över att du har ljugit som en dåre.
Det är mer det att jag inte kan förstå hur man kan vara så sinnessjuk att man försöker spela ut två människor mot varandra så totalt som du har gjort.
Som tur var så höll vi ihop trots alla dina försök att rädda ditt eget skinn.


Jag måste bort från Finspång. Imorgon så åker jag någonstans och kommer tillbaka när jag har vick.

Sillunch

Publicerad 2007-11-24 13:28:56 i Life,

Ligger i sängen och är förjordans hungrig. Jag har tydligen tappat rösten igen... Jag är så sur. Men jag anklagar Mats för att han anmälde oss till fler karaokelåtar än vad vi hade bestämt. Aja, det var roligt iaf.

Dagen; ta hem Harry och fira mamma ihop med släkten. Sedan så är det ju dubbeldans men även spelning på ettan så vi får se vad det blir. Funderar på om det skulle bli lugnt för  min del. Men om jag känner mina känner vänner rätt så kommer dom se till att jag blir på lyset ändå.

Nej, nu ska jag trycka i mig lite mackor och lättdryck.

Wincent är lite sur för att jag inte hör av mig när jag lämnar landet/kommer tillbaka. Men jag lovar att från och med nu så ska du bli den första som får reda på det. Och än har jag inga närmare planer på att fly landet.

Mada

Publicerad 2007-11-24 02:30:45 i Life,

Hemma ifrån krogen. Jag och Mats har totalröjt! Om ni är på ettan någon gång inom en snar framtid så ska ni beställa en Mada (Mats + Ida = Mada), görgod drink. Smakar saft (isthé). Det går inte så bra för mig. Så jag ska sluta skriva blogg nu.

Mats har lyckats supa ner både sin bror, mig och sig själv. Jag skriver med mina pekfingrar och det tar tid kan jag lova.

God natt. Höres imorn.

Suckers!

Hallå!

Publicerad 2007-11-23 23:44:10 i Life,

Hanna W: Ja, du Hanna. Jag känner ingen annan. :D

Sitter hos mig med Mats, lyssnar på musik och dricker Minttu. Det är härligt. Det är garanterat hårdrocksfri musik då jag har fått en total överdos från kryssningen. Det var mycket trevligt och en nedrans massa skratt men lite för mycket långhåriga typer.

På kryssningen har jag;
klättrat uppochner i en hiss
sjungit für elise i en hiss samanlagt en timma utav restiden
försökt ta mig in till ett bollhav tre på natten
letat efter en Tobbe som tydligen spenderade natten naken i en fyllecell
rökt halvt ihjäl mig
fått en drinkbiljett för att jag höll i en sladd i tre sekunder
druckit sprit och hållt mig relativt städat
hållt mig nykter andra hälften utav kryssningen
vaknat klockan sex på morgonen för att aset som sov i fyllecell hade beställt väckning
lyckats skjutit en cigg rakt fram men den landade två meter upp, tre meter bakåt
bestämt mig för att flytta till Jönköping och skaffa kollektiv med Mats och isa
haft grova, interna skämt om en rullstolsburen kille
pratat i en halvtimme i Mats telefon från Finland
blivit mosad bakom en ihopfällbar säng
och mycket mer.



Tobbe - "Vet ni hur tungt det är att betala 776 spänn för att sova på ett kallt golv naken?"


Har kommit fram till att jag inte kan stanna i Finspång längre, det finns inget som är starkt nog att hålla mig kvar här längre. Imorgon ska jag börja leta jobb i varenda stad i Sverige som har fler än 100.000 invånare. Och dit det första erbjudandet tar mig, dit ska jag flytta. Nu skiter jag i att hålla Finspång bakom ryggen längre. Jag orkar inte. Så; Den förut så Finspångälskande Ida har nu tagit sig sitt nya namn - ALFA (AntiLögnaktigaFinspångsAnarkisten)

Nu får ni ursäkta mig för nu ska jag och Mats ut och supa skallen i småbitar, eller i alla fall i två.

En liten utmaning

Publicerad 2007-11-22 01:25:05 i Life,

Innan jag går och lägger mig så ska jag göra utmaningen som Martina skickade på mig.

REGEL: Du måste kopiera reglerna, svara på frågorna och sedan utmana 6 nya personer

Jag utmanar:
Emil
Hanna
Tomi
plus tre till som vill


Hatar du mer än 3 personer?
Nja. Bush och A.D. är väl dom som jag ärligt hatar.

Har du någon gång försökt ta ditt liv?
Ja

Hur många hus har du bott i?
1 villa, 6 lägenheter.

Vilka är dina favoritskor?
MIna inte så längre vita converse eller dom totaltrasiga coq sportif.

Har du fält krokben för någon?
Hehe, ja det har jag nog.

Vilket är det värsta ämnet den här terminen?
Jag ägnar mig åt livsstudier och där är inget negativt...

Vilket är ditt favoritämne den här terminen?
...eller positivt, det bara är.

Äger du en Britney Spears CD?
Ja, en bränd skiva som jag fick utan att önska den.

Har du någonsin spytt bland folk?
Ja, men oftast diskret.

Säg något du alltid tänker på?
Framtiden

Vilket stjärntecken är du?
Vädur

Vilken är den pinsammaste CDn du äger?
Hm, dr bombay?

Sommar eller vinter?
Sommar, helt klart.

Har du någonsin örfilat någon?
Ja, det har hänt.

Spelar utseendet någon roll?
Absolut men inte i det stora hela.

Favoriträtt?
Grundskolan skinksallad och rhode island sås. Jag är inte konstig.

Är du förlåtande?
Det beror precis på vad det är men jag brukar inte vara långsint.

Hur många barn vill du ha?
2

När grät du senast?
På planet hem när jag fick panikångest och trodda jag skulle dö.

Har du kallat din lärare för mamma?
Ja, någon gång på lågstadiet säkert.

Vad är dina smeknamn?
Tia, Grodan, Mini mal, Larsson.

Är du nöjd med ditt liv?
Nöjd är bara ett uttryck för att säga man inte tycker att det är tillräckligt bra. Så ja.

Gillar du dig själv?
Just nu, ja. Imorn vet jag inte.

Är du närmare din mor eller din far?
Jag har väl inte så mycket att välja på. Men jag skulle ändå säga Pappa.

Favoritegenskap hos motsatta könet?
Humor.

Vad skulle du göra om du fick vara det motsatta könet för en dag?
Kissa ute, jättemycket. Sen skulle jag vilja ha sex för att testa på skillnaden.

Vad är klockan när du svarar på detta?
01:24

Pumpa daddlarna

Publicerad 2007-11-22 01:11:17 i Life,

Åh, sköna Helena varför är du inte vaken när jag vill prata med dig?
Åh, underbara Martina varför har jag inte pratat med dig sen jag kom hem? Jag har så mycket att berätta. Jag har så mycket jag vill att du ska höra.

Jag vet inte vad jag gjorde men tydligen så har jag lyckats göra något bra.

Jaha, ska man gå och lägga sig nu? Det är jag inte så sugen på. Jag är sugen på att göra dumheter. Men vad skulle man göra och med vem? Nej, det är väl bättre att lägga sig och vara fräsch inför kryssningen. Ja, just det. Jag åker på kryssning imorn om jag inte har skrivit om det. Hårdrockskryssning... Inte direkt min smak men det blir nog roligt.

Message in a bottle - The police

Vad har hänt i Gambia då?
Jag har;
klappat krokodiler
lekt med ormar/sköldpaddor/andra reptiler
lyckats fått en apa att få stånd
badat tills jag blev skrynklig
solat
druckit en hel del öl
kommit hem med en hög lappar med nummer och mejl
hälsat på i en sos barnby
hånglat
fått nya, förhoppningsvis bestående, vänner
sett saker jag aldrig kommer att glömma
åkt runt i en jeep och skrikit lustiga saker
blivit erbjuden en massa röka
och mycket, mycket mer.


Mätt som en kokosnöt.

Publicerad 2007-11-21 22:42:31 i Life,

Uhuu, nu är jag riktigt mätt. Mosade i mig en nedrans massa mat. Men det tyckte jag att jag förtjänade.

Blä.

Håret är avklippt. Jag skulle egentligen bara färga det och toppa men jag kom på att jag var trött på frisyren så jag bytte helt enkelt. Så nu är jag korthårig. Hehe, det var nog åtta år sedan jag var såhär kort så det är nice.

Jag tror att all mat jag har ätit har börjat trycka på synnerven för jag ser suddigt.

Nehe, om man skulle ladda upp lite bilder på bilddagboken?

Kan du hångla på bordet?

Publicerad 2007-11-21 11:47:03 i Life,

Nu börjar jag att längta efter jul. Jag längtar efter att spendera en helg i Stockholm och fönstershoppa när det är totalt överdriven julskyltning överallt. Gå och mysa med en stor halsduk och svänga in på ett fullsatt café och ta en kopp varm choklad. Jag vet dock att jag alltid romantiserar sådana här saker alldeles för mycket så jag blir besviken de flesta gångerna.

Ligger i sängen, slappar och älskar min dator. Inte helt illa för en onsdagförmiddag. Ska dock ringa Emil nu och höra om det bli fika annan jag ska sätta igång med min superstress dag.

Laddar ner en jäkla massa musik och njuter.

Läggdags

Publicerad 2007-11-20 23:30:39 i Life,

Kvällen; Suttit framför datorn nästan hela tiden och längtat efter något som jag inte vet om jag vill ha. Jag vet inte äns om det är något. Jag vet ingenting men det gör ont i magen.
Emil förstår.
Jag är glad att jag har honom. Han är min... ja, jag vet inte... solstråle, i brist på ord.
Han kom nyss som en räddare i nöden med chips, dipp och sällskap. Magontet försvann men nu när jag är ensam igen så kommer det smygande tillbaka. Men det är okej, snart så ska det inte göra ont längre. Det har jag bestämt mig för. Jag ska inte ha ont i magen mer.

Nu ska jag sova för jag har fullt upp imorn. Möte 14, Frissan 15 och tvätta vid 18. Sen ska jag egentligen träna vid halv sju men det hinner jag inte eftersom att jag åker på kryssning på torsdag och måste tvätta innan. Aja, det får väl bli nästa vecka.

Shit vad trött jag är. Kom hem vid sju tiden imorse med ungefär fem timmars sömn på två dygn. Lyckades sova i typ fyra timmar men nu är det inte långt kvar innan ögonlocken slår ihop.

Sov så gott så hörs vi imorn Sverige.

Hej sverige!

Publicerad 2007-11-20 18:59:13 i Life,

Hemma igen efter en helt underbar vecka i Gambia. Jag har hämtat ut nya datorn så nu blir det bätte uppdatering i bloggen igen.

Tomi; det heter faktiskt gambianer. Så nu vet du det.

Nu måste jag dona med lite saker så jag återkommer lite senare.

Babaa

Publicerad 2007-11-12 01:59:44 i Life,

Hej då Sverige och alla mina älskade.

Vi syns på tisdag!

Honungsvatten

Publicerad 2007-11-11 21:12:48 i Life,

Kom på att jag är tvungen att raka benen. Hann bara med ett halvt förut innan mamma kom och hämtade mig så jag får väl ta det sista nu.

Jag sitter och tittar ut genom fönstret och väntar på att du ska komma.
Du kommer aldrig.
 
Varför måste allt skit bara hända mig hela tiden? Jag är så trött på det. Min gamla skolsköterska sa till mig en gång att det är dom starka som får mycket skit för dom kan klara av det. Men då är jag hellre svag och slipper allt det här. Jag är så fruktansvärt trött på att leva det liv som jag lever. Jag vill inte vara jag, jag vill vara någon annan. Saken är den att jag nu mer eller mindre har gett upp. Jag hoppas inte längre. Jag vet att allt jämt går åt helvete. Och det är jobbigt att leva ett liv baserat på hopplöshet.

Skit i mig, jag har dödsångest och lågt självförstroende.

Något att göra

Publicerad 2007-11-11 19:18:25 i Life,

Tänkte muntra upp mig lite med en liten rolig uppgift.

Ta upp mobilen, tryck ner till ditt femte sms, skriv som svar på frågan. Fortsätt så.

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
Du är vacker. Ring mig någon gång..

Vad gillar folk bäst hos dig?
Både och..

Vilken raggningsreplik faller du för?
Nu ska jag in i en varm dusch o sova.. Men jätte kul att träffa dig! :) Sov gott!

Vad var det första du sa imorse?
Aha, en annan är på centrum än.. Hehe

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Okej, jag ringer då.Have fun at work.

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Nu?

vad säger du under förspel?
Kanske.. Vet inte riktigt. Du då?

Och efteråt?
Do it! Promenad imorgon förmiddag?

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Knäppo

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Hmm bryta ett ben låter lite drastiskt. Smärtsamt framförallt men nåt liknande borde jag juh kunna komma på fler tips är välkomna hoppas allt är bra kram

Och näst sista.. Vad sjunger ditt favoritband om?
Ja här sitter man i sin ensamhet och tröstäter ostbågar.. mmm.. jo.. ja..

Hej då

Publicerad 2007-11-11 18:03:02 i Life,

Om några få timmar åker jag till Gambia och det kunde inte vara vid ett sämre tillfälle. Om en viss person inte förstår att det är jätteviktigt för mig att lösa saker så kommer jag att må dåligt hela resan och inte kunna sova en enda natt. Fy faan. Just nu så är det sista jag vill att åka härifrån. Eller kanske att komma tillbaka.

Äckliga verklighet, jag hatar dig.
Jag hatar dig.
Jag hatar dig.
Jag hatar dig.
Jag hatar dig.
Jag hatar dig.
Jag hatar dig.

Jag antar att jag återkommer till denna blogg. Just nu är mina tankar för svarta för att jag ska kunna skriva något konstruktivt.

Okeeej.

Publicerad 2007-11-08 20:42:42 i Life,

Det är tydligt att du älskar Tomi, medans Emil snarare är någon som du tycker om men inte riktigt kan förstå dig på. Annars bryr du dig mest om Martina, Isabel känner dig väldigt väl och Helena är din lyckliga stjärna.
Sången "When you were young" hör naturligtvis ihop med Tomi.
Skulle du skriva en sång till Emil just nu hade titeln nog blivit "Mr Brightside" (om den inte var upptagen redan vill säga). "Self esteem" är sången som säger dig mest om dig själv . "Umbrella", säger Freud, beskriver hur du känner inför sex!


Okej, där ser man. Tomi... Det var som faan.
Emils stämmer ju till punkt och pricka.
Tjejerna stämmer nog också¨ganska bra.
Varför When you were young skulle passa ihop med Tomi förstår jag inte men okej.
Mr Brightside var ju min komma-över-Emil-låt så det får väl stämma.
Umbrella och sex kan jag inte riktigt få ihop.
Teorier om vad som menas välkommnas.

Sjuker

Publicerad 2007-11-08 19:44:13 i Life,

Usch, håller på att bli sjuk nått så förbannat. Klart att man ska bli det nu när det är Afrika som gäller. Blä. Mår som en kratta. Ingen mat har jag heller, idag käkade jag ärtor för det var det enda som fanns hemma Så jag håller på att äta upp mig nu när jag är på jobbet så jag klara mig tills på söndag då jag vet att jag får mat.

Det här med att vara vuxen är jävligt överskattat. Jag har tröttnat på det ganska rejält.

Shit vad trött jag är. En utav biverkningarna av malariatabletterna var att man kunde få sömnsvårigheter, för mig har det blivit tvärtom. Jag sover minst tolv timmar varje dag och spenderar resten av dagen att längta efter sängen för att jag är så förjordans trött.

Ingen vill tydligen se på film med mig idag. Nehe, jag är väl för tråkig. Skit också.

Jag är inte bitter.

Från hem till hem

Publicerad 2007-11-07 21:41:02 i Life,

Tänkte bege mig från Tegelbruket till Norrmalm nu. Ska nog låna en film från mamma först, jag har tröttnat ganska rejält på dom jag har hemma. Igår beställde jag en box som jag såg kommer imorn, Jippie! Det är Bridget Jones 1 & 2 (såklart) och om en pojke. Helt underbara filmer. Vad ska jag ta för film då? Hm, kanske kan ta två. Aja.

Hoppas att det inte regnar längre. Det orkar inte jag. Självklart så har jag punka på cykeln så jag kommer säkert att köra i också. Det skulle vara så typiskt mig.

Damn you isa för att du inte följer med och dricker alkohol!
Och damn you Eriksson för att du inte svarar när Isa inte vill dricka alkohol med mig!

Hehe, nu kom min Mamma in med mackor och choklad till mig för hon tyckte jag såg hungrig ut. Hon är snäll hon.

Hm, kanske ska låna hem varannan vecka? Den är ju ganska bra.
Undrar vart min What a girl wants film är? Det är ju en utav mina favoritfilmer.
Aja, jag får väl leta.


So long suckers, nu åker jag hem och ser på film!

Home

Publicerad 2007-11-07 19:45:01 i Life,

Sitter hos mamma igen efter några timmars häng med Emil och lite käkande. Jag var tvungen att åka hit och visa Emil att jag har lärt mig spela Mortal Kombat, Exorcisten och Halloween idag. Jag är så duktig. Nästa uppgift som jag tänkte ge mig på är att lära mig spela Super Mario. Ja, något roligt måste man ju ha. Har pluggat in årstiderna (An die freude) än en gång. Jag lär mig den typ en gång om året för jag glömmer bort den hela tiden.

Jag måste bara säga att jag fullkomligt älskar Lillasyster-Umbrella.

Nu ska jag ladda ner låtar som jag kan lyssna på i Gambia.

So long.

God morgon.

Publicerad 2007-11-07 11:58:19 i Life,

Lite sliten kanske. Somnade vi halv tre hugget men låg vaken mesta tiden. Kvart över nio kom mamma med frukost och fick upp mig. Pain. Men nu kanske jag kan vända tillbaka på dygnet.

Sitter och surfar runt lite om Gambia. Det är roligare än att skriva blogg så nu ska jag ägna mig åt det på heltid.

Natten

Publicerad 2007-11-07 00:36:08 i Life,

Vet inte om jag ska sova här eller om jag ska vänta tills Emil åker till jobbet, men det är några timmar kvar. Fast jag brukar ju vara väldigt bra på att vara vaken. 04.30 var det visst. Vi får se.

I söndags somnade jag vid sju på kvällen och vaknade elva dagen efter. Det bevisar att jag är bra på att sova.

Partaj hos mig i helgen, lite sådär "hej-då-sverige-syns-om-en-vecka-partaj". De som läser vet säkert att jag nog vill ha dom flesta där så det är bara att ringa/messa.

00:30 2 1/2 män
00:55 House
01:45 Law & order
02:15 Ett geni i familjen
02:45 Ett geni i familjen

Wohoo, tvnatten räddad.

Nu, åter till tvn.

Segt

Publicerad 2007-11-06 16:22:03 i Life,

Just nu så är det väldigt segt att leva. Dagens händelse består av att jag ska jobba en och en halv timme. Jippie...

Jag ramlade ju ganska rejält i lördags men nu så har handen  blivit knäpp. Fick åka iväg och röntga den igår och tydligen så är det svullet vid något ben eller något sånt i handleden så att det kan vara en spricka utan att man ser den eller så var det så att svullnaden kan orsaka en spricka. Jag vet inte. Men ont gör det. Så jag har en hårt lindad hand vilket resulterar i att det är mycket svårt att skriva denna text.

Min dator gick inte att laga, hur kan man misslyckas med det? Jag ska få en ny iaf.

På måndag åker vi till Gambia, hurra!

Dagen efter.

Publicerad 2007-11-04 10:00:40 i Life,

Uhuu, jag började jobba halv nio. Vid tre inatt gick jag och la mig och då snurrade världen som om det inte fanns någon morgondag. Inte nice. Jag är fruktansvärt bakfull och mår väldigt dåligt. Dock har jag placerat ungen framför datorn så han kan roa sig lite på egen hand medan jag försöker må bättre. Vid två slutar jag och då ska jag möta Isa och Mats på Babylon för bakispizza. Jag längtar kan jag ju säga. Usch, börtjade tänka på när jag cyklade hit imorse, det var inte roligt. Det höll på att bli en pizza redan då.

Resultat efter Halloween;
En stukad fot som jag inte kan gå på (är dock så pass lindad nu
 att jag inte har någon känsel och kan stödja på den)
En vrickad handled med nedsatt rörelseförmåga
Ett skärsår på underarmen
Lågt självförtroende
Fylleångest
Rent hat - mot den värsta människan som har gått på denna jord. 

I fredags drog vi till Linköping och festade på Metal Massacre. Det var nog den roligaste kvällen på mycket, mycket, mycket länge. Hoppas och antar att båten blir lika rolig.

Nu ska jag gå och käka något. Annars kommer jag att svimma.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela