Ida af Larsson

Herregud.

Publicerad 2010-01-31 17:45:14 i Life,

Min hjärna är helt fuckad. Skulle behöva ringa någon och ventilera allt men jag vet inte vem det skulle vara. Idag har jag lite söndagsångest. Men bara lite. Jag har inte haft det på riktigt länge men idag så ligger den över mig. Jag vet mycket väl vad den beror på...

Inte kommer jag hem heller. Det finns ingen som kan skjutsa in mig till Norrköping. Allting går åt skogen idag verkar det som. Jag kan bara säga att jag är Lillemor evigt tacksam för att inte behöva lämna in projektplanen imorgonbitti klockan sju med tanke på att jag inte har börjat på den än och inte lär göra det ikväll heller.

Dags att återgå till att tycka synd om mig själv och fundera på livet.

Hej bakfylla.

Publicerad 2010-01-31 10:31:54 i Life,

Och hej bitmärken och sugmärken. Det verkar ha gått vilt till inatt...

Riktigt roligt igår. As usual legendary. Såhär, efter fyra timmars sömn och fortfarande iklädd gårdagens klänning så känner jag mig rätt sliten men det är alltid värt det. Ska fixa någonting att dricka och parkera min röv på soffan. Det är behövligt.

Freitag.

Publicerad 2010-01-29 16:22:02 i Life,

Idag är det fredag och jag åker till Finspång. Soooft! Blir nog hemmakväll med mamma idag. Dock vet jag inte när jag kommer hem med tanke på att herr SJ alltid vägrar vara i tid. Jag menar, vi bor i Sverige och här finns det snö och framförallt nu under vintern. Kan det vara så svårt att vara förberedd?

Just nu är tåget som jag ska åka med en timme försent och då tänkte jag, smart som jag är, att då kan jag ta tåget som skulle ha gått en timme innan mitt för då bör det också vara försent ungefär en timme och komma fram då jag skulle vara framme. Men nej då, det tåget har blivit inställt istället. Skärpning SJ! Annars så tänker jag starta en cykeltaxifirma med fårpäls för det går fasiken fortare att ta sig mellan städerna så.

Dags för Nordman och lite städning. Lika bra nu när jag har en massa tid att slå ihjäl.

Fighting for my love.

Publicerad 2010-01-28 19:03:57 i Life,

Fick schemat för Disney on ice idag. Många härliga timmar kommer det att bli. Bad även om att få ett extrapass på söndag kväll/natt för det går ändå inget tåg tillbaka till Nyköping då så då kan jag likagärna jobba. Så vi kommer att hänga i Linköping tisdag-måndag, nästan en hel vecka. 3 personer i en liten etta, halleluja. Men det är precis därför som jag verkligen älskar det här jobbet, man vet aldrig vad som händer eller hur sjutton man hamnade där. Fast Karin uttryckte idag sin rädsla över att få se Musse Pigg naken...

Imorgon är det fredag och då ska jag först till sjukhuset, skola på dagen och hem till Finspång på kvällen. Har inga planer för kvällen men det kanske inte vore helt fel att skriva projektplan då? Ska upp skapligt på lördag förhoppningsvis för att brumma lite fyrhjuling och cross på en frusen sjö. Det längtar jag väldigt mycket till. Fast det bästa kommer på lördagkväll och Martiniskruttens födelsedagsfest. Tjatar jag om den? Det är bara för att jag saknar henne.

Köpte lite kontorsmaterial idag och har fixat med alla företagspapper. Hålat, sorterat, noterat och klistrat. Så nu har jag en fin pärn som det står LYD 2010 på och som kommer innehålla alla papper för 2010 (och nov-dec 09), sorterat efter månader för jag köpte månadsflikar också. Den är så fin. Egentligen skulle jag ha den i sängen och sova med den, mitt företag, min framtid, mitt liv, min kärlek.

Ska sätta igång och städa lite tänkte jag. Annars kommer det aldrig bli gjort för nästa vecka är det ruggigt mycket att göra.

Torsdag

Publicerad 2010-01-28 11:56:04 i Life,

Idag är det torsdag. Det känns inte som det. Det känns som om det är tisdag. Och jag försov mig några minuter som vanligt imorse, jag skyller dock allt på Twilight. Läste ut boken igår och suktar redan efter tvåan. Speciellt eftersom jag vet att det är en karaktär som jag tyckte om bäst i hela första boken kommer vara med mer i andra. Me likey.

Lite keso på det kanske?

Målsnöret

Publicerad 2010-01-27 21:19:38 i Life,

Jag har precis snubblat över målsnöret. Vet ni hur skönt det är? Min förstudierapport som jag har hållt på noch gnällt över i några veckor är färdig. Den är så jävla färdig! Och snygg. Kan lova att jag har den snyggaste förstudien. Eller så intalar jag mig bara det för att känna mig duktig men det kan vi strunta i.

Jag längtar sååå till Disney. Inte många veckor kvar nu. Två veckor exakt. Eller om två veckor exakt så sitter vi hemma hos Gryvik och pustar ut efter inlastet och är nervösa för "morgondagens" show. Underbara, underbara arbete.

Nu tänker jag slänga mig i sängen och fortsätta på Twilight. Natti natti.

SOFT!

Publicerad 2010-01-27 20:03:24 i Life,

Jag är seriöst snart klar med förstudierapporten! En tidsplan, en riskanalys, lite marginalpill och sedan är skiten färdig. Nu tar jag en ciggarutt och laddar inför upploppet.

Resultatbudget.

Publicerad 2010-01-27 10:43:41 i Life,

Fin stavning jag hade igår på Twilight. Jaja, man kan inte lyckas med allt. Låt vaken till strax efter två och sträckläste boken. Jag erkänner, jag är beroende. Kan inte vänta med att få slänga mig i sängen ikväll och fortsätta läsa. Fast jag förstår inte varför, så bra skriven är den inte. Vid flera tillfällen tänkte jag tillochmed på att den var riktigt dåligt skriven. Den handlar om töntiga vampyrer och kärlek, hur Ida låter det? Men, men. Det var riktigt jäkla bra. Läste lite mer än halva boken så jag ska försöka hinna färdigt ikväll.

Idag är det entreprenörskap och en väldigt intressant sådan lektion. En massa gottigt om skatter, moms, avskrivningar, fakturor och budgetar och allt detta för företag. Jag är helt förvirrad men för varje lektion så får man lite bättre koll. Måste sortera papper och sätta in i pärmar och sådant någon dag. Fast det får bli efter förstudien, projektplanen och hemtentan som jag håller på med just nu.

Hoppsan.

Publicerad 2010-01-26 21:25:41 i Life,

Jag är snart uppe i 1900 inlägg. Det är rätt många. Men sedan så har jag ju även haft den här bloggen sedan mars -06 fast började inte skriva i den ordentligt förrän oktober -06. Sedan dess har jag hållt på. Det är rätt sjukt. Men det är väldigt roligt att titta tillbaka och läsa när det har gått några år.

28 Januari 2007 (skrev inget den 26:e);
SUSHI!
Jag vill ha sushi nu! Sushi, sushi, sushi, sushi.


Det är lite roligt med tanke på att jag har ätit sushi idag. Dagen efter jag skrev det inlägget så blev jag inlagd på sjukhus för blodförgiftning och hade några futtiga dagar kvar tills vårt projektarbete Ballunsfestivalen. Kom ihåg det barn, pilla aldrig på två millimeter stora blåsor. Då får man nämligen blodförgiftning och är kopplad till en droppställning i några dagar på en avdelning där det bara ligger döende pensionärer.

26 Januari 2008;
Igår vankades det förfest hos Sandra med Singstar and so on. Och ni som känner mig antar väl att jag sjöng en hel del. Och det gjorde jag. Sen så gick vi ut på kåren och det dansades en hel del. jag var relativt nykter men det var kul ändå.

Telefonpaus med Martina

Efter kåren drog jag och Lotta till publicum där vi åt korv och dansade på bord. Samvetarna drog så småningom men jag blev kvar till fem. Knatade hem frusen och jävlig men det gjorde inte så mycket.

Jag sitter och småvrålar i soffan över handbollen och KL tycker nog antagligen att jag är lite konstigt.

Där bodde jag på deltid hos KL i Örebro och pluggade på universitetet. Det kändes som om det enda vi gjorde var att festa sönder levern och traggla oss ingenom seminarier bakfulla. Det var en underbar tid. Publicum är ett ställe på studentområdet som är hälften som stor som min lilla etta men som alltid var öppen efter att kåren stängt och som serverade korv för tio kronor. Vilket fyllekäk! Och ett litet vingligt träbord på en kvadratmeter tjänade som dansgolv varje natt för mellan 5-10 studenter. Undrar om det lever än idag?

26 Januari 2009;
Vintern har tagit ut sin rätt på mig, jag mår inte alls bra i huvudet. Helgen bevisar väl bara det men det är bara att intala sig själv att solen finns där bakom alla moln. Fast det är svårt att se just nu.

Förra året var jag visst lite poetisk vid den här tiden på året. Såg även att den 21 Januari så firade IndiKaar ett år som dj-projekt. Det är verkligen inte länge vi har hållt på. Vilken tur att vi är så bra då.

Dags för en nattcigg, en kvällskiss (börjar man bli gammal då?) och en ny bok med tanke på att jag läste ut den jag började på i söndags inatt. Hör och häpna men jag tänkte påbörja Twighlight serien, fick låna första boken av Helena. Jag har nämligen slut på chiclit för tillfället. Jag är fortfarande väldigt skeptisk.

VICTORY!

Publicerad 2010-01-26 17:31:59 i Life,

JAG ÄR RIK!!!

Började leta igenom alla gamla väskor och jackfickor för att ta rätt på alla kronor som ligger och skramlar någonstans för att se om jag kanske fick ihop en 50-lapp extra men vad hittar jag då? Jo, under mina glasögonfodral så ligger det 6 vackra femhundringar som jag helt hade glömt bort.

Eller, jag hade inte glömt bort dom men jag var helt övertygad om att jag hade gjort av med dom redan.

VET NI HUR MYCKET PENGAR DET ÄR?!
Det är ju nästan en miljon!

Jag blev så glad. Fast sedan tänkte jag på att efter pendlarkortet på ungefär 2600 så är det 400 kr över så då blev det inte så mycket... Men det är mer att leva på än -2600 iaf.

Nu ska jag fira med lite förstudie. (Himla massa tjat om att jag ska skriva den men jag verkar inte göra som jag säger)

Åh!

Publicerad 2010-01-26 17:13:14 i Life,

Ja, jag vet att jag har förbud men jag har ändå redan varit inne på facebook och lästa lite bloggar så jag kan likagärna bryta mot allt.

Måste bara citera den underbara bloggerskan Dessie;

Har aldrig varit i örebro förut så det blir kul att se komma ut till landet! Men har hört att det ligger nära göteborg också, kanske tar en sväng förbi där? Har alltid velat åka dit! (Har ju iof vart i Göteborg, men det var när jag var mindre så!)

Detta är så typiskt stockholmare! Har inte koll på någonting utanför tullarna. Örebro är nära Göteborg? Jo tjena. Stackars Sverige om det är dessa ungdomar som kommer ta över.

Förövrigt så kan jag, efter att ha betalat nästan alla månadens räkningar, meddela att jag har 208,75 kr på mitt konto. Det blir 6,73 kr per dag... Vem klarar sig på det undrar jag? Dags att se till att spara på varenda krona. Och denna månad ska jag även punga ut med över 2000 kronor för ett fucking pendlarkort. Jag avskyr att vara student när det kommer till pengar. Som tur är så kommer Disney att ge lite klirr i kassan men jag vet inte när jag får dom pengarna...

Dags för att gå tillbaka till förstudien (är dock klar med allt jag skulle bli klar med idag så nu är det överkurs).

åh härliga hjärna.

Publicerad 2010-01-26 14:59:28 i Life,

Idag ska jag jobba som en liten räv. Jag ska pressa mig själv till att bli klar med förstudien. Fast jag hatar den. Jag hatar den så ini helvete. Så nu förbjuder jag mig själv att besöka Facebook/Bloggen/Andras bloggar fram till klockan 18.00. Då borde jag få lite saker gjorda.

Hejdå, Tjipp och Tjena.

Tisdag

Publicerad 2010-01-26 10:16:30 i Life,

Idag är det Kom/Dok (Kommunikation/Dokumentation), varje lektion så undrar jag vad föreläsningen har med kursen att göra. Jag vet inte. Det är väl intressant men jag känner bara att jag har kommit så mycket längre än vad nivån på speciellt denna kurs är.

Nu är det visst dags att göra en breif till en grafisk formgivare. Mot Word!

Gud?

Publicerad 2010-01-25 22:11:18 i Life,

"Gud har kallat mig hit till Trollhättan."
-Frälsissnubbe på Nyheterna.


Det kryper i hela kroppen, jag känner att jag inte kommer att kunna somna på väldigt länge. Fast jag måste. Urgh. Får läsa boken lite.

Hjärnan är helt uppochner, fråga mig inte varför. Jag verkar inte bara fungera som jag ska.

Yes!

Publicerad 2010-01-25 19:36:06 i Life,

Bara för att jag precis fick ett mejl ifrån Kitty. Haha! Hon skrev att hon tyckte det var jättekul och frågade om jag inte kunde skicka en bild som hon kunde lägga upp på hennes blogg. Jag skrev att hon gärna fick lägga upp mig som veckans singel "För dig som gillar Kitty men likagärna nöjer sig med en kopia".

Dags för kvällsmat.

Shopping!

Publicerad 2010-01-25 18:31:40 i Life,

Det blev lite shopping idag, en klännig och kofta tills på lördag, stayups, eyeliner, hårrosett och ett svart bälte. Hell yeah. Jag taggar inför lördagen då det är födelsedagskalas för Skrutten aka Martina. Hon är dock väldigt svår att köpa present till. Har en presentidé men den är inte så rolig. Får ta några vändor till på stan i veckan och försöka hitta något.

Undrar när jag kommer kunna sova inatt?


Ytterligare en underbar låt.
Denna text är väldigt... Mig.

Oh yeah!

Publicerad 2010-01-25 14:19:47 i Life,

Skickade precis iväg ett mejl till Kitty Jutbring där jag förklarade att om folk undrar varför hon har gjort saker på platser där hon inte har varit så kan det vara jag. Typ. Vi får se om jag får något svar.

Har inte rökt ett bloss idag. Har bara en cigg kvar och jag orkar verkligen inte gå och köpa nya. Måste dock gå och handla lite till kylskåpet sedan också men inte nuuuuu! Ska ta en sväng till en affär som var stängd igår också och kolla om dom har några klänningar tills på lördag då vi ska fira Martina. Åh, jag ska pussa och krama på henne hela kvällen.

Så ja, plugga lite och sedan göra sig iordning och gå ner på stan.

Mjöliga Måndag.

Publicerad 2010-01-25 11:17:52 i Life,

Varför är man ledig på en måndag? Whyyyyyyyyyyyyyyyy?

Idag i min kalender så står det;
CSN!!!
Wincent - Pengar.

Det betyder att jag ska få pengar och att jag ska betala pengar till Wincent. Hur fyller man en hel dag med det?

Kunde inte sova inatt, låg vaken till efter tre. Dels funderade jag över tatueringar och har kommit fram till vad jag ska göra nästa men dels så låg jag och funderade på tentor. Än så länge har jag inte gjort en enda omtenta och jag har bara fått G på en utav tentorna, resten VG (högsta) vilket inte är så förvånande för jag har stört enkelt att lära mig. Jag är inte så översmart, jag har bara stort huvud som kan innehålla mycket.

Jag funderade på att egentligen så skulle man kunna kicka någon från en utbildning om de inte har tillräckligt resultat. Typ, "jaha, nu har du missat tre tentor och fixar du inte din tredje omtenta så åker du ut." Jag menar, om man behöver göra omtentor på typ allt så måste väl det vara en pik om att man kanske inte är av rätt virke? 80%-ig närvaro oavsett vad, godkänd i alla kurser och max tre omtentor sammanlagt. Det hade nog varit bra ingångsvärden för framtiden.

Framförallt så är det för att dom jävlarna som säger "ja, alltså jag har ju inte orkat plugga något men det värsta som kan hände är ju omtenta och då hinner jag ju plugga till den..."

Dom skulle jag kunna strypa. Det är dom som någon gång har sagt så som jag vill ska bli utkickade efter x antal omtentor. Man kan för faan inte utnyttja en omtenta, fattar ni inte att en omtenta säger att ni suger?! Det är iaf vad ledningen kommer att tro.

Haha, kan man gå igång på omtentor? Ja. Nu skulle ha hört mig inatt när jag låg och morrade.

Nu ser jag allt från min synvinkel, tänk på det. Och jag har svårt att förstå hur man inte kan sätta vissa tentor. Jag tror inte att jag känner någon som har fått göra om fler än tre omtentor och om jag gör det så kan ni bara ta det här inlägget lite sådär ironiskt. Jag kan bara tänka mig att det är en i klassen som har missat så mycket och att Mr Rap skulle läsa detta har jag svårt att tro.

Dags för lite frukost/lunch så att jag blir snäll.

Make your own kind of music.

Publicerad 2010-01-24 21:06:08 i Life,

Jag kom på en sak - denna vecka så drack jag bara en gång! Det var duktigt av mig tycker jag. Visserligen så har jag knarkat Enchinagard som är 22% men jag tycker inte att det kan räknas. Det är ändå förkylningsmedicin

Kom på att jag är ledig imorgon också. Fick en liten depp då för jag tänkte att nu äntligen ska jag tillbaka till skolan men icke då. Fast jag har en del saker att jobba med hemma också.

Dags för sängen tror jag. Ingen idé att vara vaken längre. Borde försöka komma upp skapligt imorgon men vi får se. Så godnatt mina kära. Men först, ett favoritklipp från Youtube.

Så ska dom tas!

Publicerad 2010-01-24 15:59:53 i Life,

Martiniskrutten; Klart att jag vill! Vi kan väl höras av i veckan och bestämma närmare? Pusspusspuss

Hur men gör en segsöndag till en supersöndag;
Ta en promenad på stan och shoppa lite smått och gott, se till att köpa säsong två av en serie du har ettan av. Knata in på Hemköp och inse att de har halva priset på sushi (äckelsushi men det är ändå sushi) och köp även lite naturgodis. Gå hem och bänka dig i soffan.

Sådär ja, nu vet jag hur vanliga människor som inte är bakfulla spenderar sina söndagar och nu ska jag sträckse 2 and 1/2 men. Adjö.

Tråkiga söndag.

Publicerad 2010-01-24 13:04:14 i Life,

Varför finns söndagar?! Jag förstår det inte. Dom är inte bra till någonting alls?! Bara om man har en liten äcklig partner som man ska mysa med på soffan hela dagen. Eller om man åker hem till familjen och äter middag och myser. Vilke tur då att jag är singel och bor i en stad långt bort ifrån familjen. Hur tråkigt kan man ha det? Det finns knappt några vänner kvar i Nypan heller. Lisa, men hon har pojkvän så hon måste vara sådär tråkig ibland. I don't blame her men dom kan väl vara gulliga mot varandra när jag sover?

Nej...

Publicerad 2010-01-23 22:20:40 i Life,

Nej, vet ni vad. Nu går jag och lägger mig. Jag pallar inte mer.

Herregud.

Publicerad 2010-01-23 17:29:50 i Life,

Såhär bakis har jag nog inte varit på riktigt länge. Även fast klockan är efter fem så snurrar det fortfarande i huvudet. Sådär som det kan göra när man ska gå och lägga sig på fyllan. Sådär som det antagligen snurrade inatt men det minns jag inte så mycket av.

Det var en hellyckad kväll.
Träffade på Håkan och Mats från Nordman, blev som sagt bjuden på jäger av Brinkenstjärna, snackade skit med Kicken från Poodles, bjöd Johan Becker på cigg, tittade på när Conny blev tatuerad, hånglade upp en random snubbe för att jag hade tråkigt, käkade snittar från silverfat, åkte taxi runt hela Sthlm, smög mig in på ett hotellrum där jag spenderade natten gratis och en himla massa saker som jag inte orkar räkna upp.

Ja, som sagt. Jag vet verkligen inte hur man festar utan att ha helt stört roligt och göra natten till le-gen-dary. Det är nog därför jag inte gillar att sitta hemma på helger för jag vet hur roligt jag har det. Usch. Men ikväll ska jag göra det ändå. Sitta hemma. Jag vetti sjutton hur det ska gå men jag tror att jag ska hyra film. Sådant gör väl folk när dom ska sitta hemma? Och så har dom mjukisbyxor och äter glass ur kartongen för det har jag sett på tv. Jag är dock laktoskänslig så vi får se hur det blir med glassen...

Lördag...

Publicerad 2010-01-23 15:04:14 i Life,

Jag är helt golvad. Dels av sjukdom och dels av bakfylla. Återkommer när jag mår bättre tills dess kan jag bara säga att när Brinkenstjärna bjuder på shots, då dricker man...

Kolla kolla!

Publicerad 2010-01-22 14:38:59 i Life,

Dagens I-landsproblem; Kan man gå BH-lös? Jag är inte helt bekväm med det men jag kan inte ha BH till den outfiten. Åhåå. Fast vem skulle bry sig? Det är ju Sthlm, där finns det alltid folk som är fulare. Och snyggare, fast det bryr vi oss inte om. Piercing gör dock att det ser ut som om jag har två bröstvårtor på en boobie. Haha, det kan Håkan Hemlin få fundera över.

Nej, kanske skulle slänga i mig lite vitaminer och påbörja hårstyling.

Fredag

Publicerad 2010-01-22 12:46:42 i Life,

Jag blev akutsjuk igår. Fick megafeber på lunchen och blev hemskickad av både lärare och studenter. Låg på soffan och tittade på film från 14-21 då jag gick och la mig. Moffade vitaminer, jordgubbar och honungsthé för att bli frisk och visst har det blivit bättre idag. Det är det jobbiga med att bo själv, det finns ingen som tar hand om en. Bara Harry som trampade mig på huvudet och spann i mitt öra.

Idag ska jag till Sthlm, tar kvart över fyra tåget så jag har tre och en halv timme på att göra mig respektabel. Och dom timmarna kan behövas vill jag lova. Jag ser verkligen dundersjuk ut.

Vilka klasskamrater...

Publicerad 2010-01-21 10:34:18 i Life,

Efter en vända i cyberspace angående vad tatueringar har för betydelse så har jag fått reda på mycket om mina kära klasskamrater;

Lisa är lesbisk.
Daniel nyttjar heroin.
Anna är prostituerad.

Jag var förövrigt inte här klocken 08.30... Jag försov mig och sprang hit strax innan nio. Ibland är det skönt att bo nära skolan. Har dock blivit jättesjukt så jag vet inte hur det ska gå med träningen.

Dags att fokusera på förstudierapporten.

Dåligt Sverige, Dåligt!

Publicerad 2010-01-20 22:38:41 i Life,

Usch. Mina nerver är förstörda, jag pallar inte med sådana här matcher. En till förlust, väldigt tråkigt. Men vi spanade in karlarna istället och det var ändå rätt trevligt. Var borta hos Lisa och såg spektaklet.

Projektledning imorgon, tidigt som sjutton. 08.30 ska jag sitta pigg och glad i sal 309. Imorgon ska jag är ha ett pass med en personlig tränare. Han är en gudavbild! Ligga där och försöka se snygg ut och inte svettas en droppe när han ska visa hur man träna på rätt sätt. Hujeda mig.

Annars då? Jodå. Wincensio fyller 22 år idag och det är trevligt. Om tre månader så är det min tur och det är ännu trevligare. Jag trivs inte med att vara så här ung. 27 eller så tror jag är en bra ålder. Varken för ung eller för gammal för något, bara lagom.

Dags för sängen och boken.

Hajhaj

Publicerad 2010-01-20 16:27:24 i Life,

Dags att kila iväg på träning. Har tre pass inbokade idag (det är bara halvtimmespass), styrka, cykel och gång. Spännande.

På återseende.

Hoppsan.

Publicerad 2010-01-20 13:51:59 i Life,

När man minst anar det så händer det roliga saker...

På fredag så ska jag tydligen på Nordmans releasefest. Jag vet, alla tycker det är jättetöntigt men jag är ledsen; Jag älskar Nordman. Eller, ja älskar var väl att ta i men dom betyder mycket. Så det kommer bli jättespännande med realesefesten och framförallt jättekul att jag ska dit med Conny min lilla honeybunny och Niklas, sångaren i Shining. Ett otroligt kontroversiellt band men Conny påstår att jag kommer gilla karln så vi får se.

Sitter och lyssnar på Nordmans nya skiva, släpptes idag tror jag och den är rätt bra. Fast deras debutskiva slår allt. Idag får bli en Nordmandag helt enkelt.

Det är okej, ni får dumförklara mig.


När jag och mamma var på Nordman sommaren -08

Äckel-Ida

Publicerad 2010-01-20 10:37:05 i Life,

Inatt drömde jag om hur fet jag är. Jag blev så ledsen. Jag vet verkligen inte hur jag ska göra för att bli smal. Det tär så jävla mycket på psyket. Ingenting jag har testat den senaste tiden har hjälpt. Vad faan ska jag göra? Jag tänker inte leva på nutrilett eller något annat sådant skit för det är bara att lura sig själv. 

Idag ska jg beställa tid med den där PT'n som man fick en timma på gymmet och se till att han tar fram en jävla plan åt mig. Jag orkar inte mer själv.

JÄVLA TJOCKIS!

Det gick ju inte så bra...

Publicerad 2010-01-20 00:17:00 i Life,

58 minuters ledning och sedan så vann Sloven-jävlarna. Jäkligt surt. Men imorgon är det en ny match och då tar vi nya tag. Lisa var åtminstone här och tjurade tillsammans med mig. Sedan tog vi oss igenom P3 guldgalan. För ett år sedan så var vi där och var riktigt partypepp. Det var tider det. Lisa gick nyss hem och jag ska lägga mig och läsa lite i min fina bok jag håller på med.

Dagens Lisa (hon var inte så seriös);

Kolla negrer!
Men hallå, det är ju konståkning?!
Det kan väl inte dom?
Dom kan ju låta oss vita göra det vi kan.
Kolla! Nu ramlade han.
.....
Dom kan ju springa fort, men konståkning liksom?

Ja om man inte känner Lisa, då går man misste om något. Fråga bara kära B-bussen om alla hennes uttalande om naturliga behov och liknande. Så mycket bajsprat har jag nog inte haft med någon annan vän.


Josse, Lisa och jag på Tellus i somras.

Håll tummarna!

Publicerad 2010-01-19 16:12:39 i Life,

Kära bloggläsare, håll tummarna så att ni nästan kräks. Saker och ting börjar röra på sig men jag behöver ert stöd. Kan tyvärr inte avslöja något men jag lovar er att ni kommer bli glada för min skull (om ni inte läser bloggen för att ni hatar mig men det tror jag inte).

Är klar med allt som var schemalagt att bli färdigt idag. Så skönt. Imorgon är jag ledig också och då ska jag göra färdigt mitt PERT- och GANT-diagram. Svårt att förklara vad det är men det handlar om projekledning och mitt examensarbete. Sedan så har jag två telefonsamtal inbokade imorgon också.

Ikväll är det handboll! Första EM-matchen mot Slovenien klockan 20.25, det får man inte missa! Ska träna innan men sedan ska jag bänka mig framför tvn. Det är bara tråkigt att man inte har någon att titta med. Kanske kan höra med Lisa om hon är sugen.

Shit pommes frites.

Publicerad 2010-01-19 11:26:28 i Life,

Föreläsning inställd idag. Kul! Inte. Jag hatar att få planerade dagar oplanerade. Det första jag ska göra är att käka frukost och planera pengar. Kom på att jag tänker köpa en ny klänning snart så då måste jag spara. Och en tatuering. Och en piercing. Jag är ytlig. Faan.

Idrottsgalan.

Publicerad 2010-01-18 21:34:44 i Life,

Jag bölade som en gris när de visade klipp av de som har lagt av. Alla dessa idoler som alltid har hållt på under mina aktiva år. Hanna Ljungberg, Viktoria Svensson, Mats Sundin, Jörgen Jönsson och framförallt Henke Larsson som har inspirerat mig i så mycket.

Hanna som var den första coola fotbollstjejen jag såg upp till, Viktoria som fick barn en fredag och spelade match onsdagen efter (det finns en bra anledning men att bara säga så låter coolare), Sundin som för mig från början var mycket större än Forsberg och som jag delar tröjnummer med (13), Jönsson som jag idealiserade och Henke som var min gud.

Jag har en celtictröja med Larsson bakpå. När vi var i Helsingborg med Ladies night så åt vi mat på restaurangen som ligger vid fotbollsplanen och för att komma dit så gick man över planen. Jag luktade på gräset, rörde fingrarna mot marken och satte mig på varje stol i båset en kort stund för att jag visste att Henke hade varit där. Jag tror att det var Lotta som såg mig och hon tyckte bara att jag var knäpp. Gre-No-Li kan slänga sig i väggen, fotbollshistoriens bästa trio kommer alltid att vara Larsson, Brolin och Dahlin. Det var dom som fick mig att älska denna underbara sport.

När de visade bilder på Ingemar Johansson så grät jag lite mer. Ingo, min Ingo.

Nu fattas det bara lite av dom gamla herrarna från handbollslandslaget så kommer jag tjuta hela natten.

Okej, jag är blödig. Åtminstone när det gäller sport. Framförallt när det gäller sport. Det finns en anledning till att den största drömmen jag har är att anordna sommar OS-invigningen.

Så sugen!

Publicerad 2010-01-18 19:58:50 i Life,

Helmut Lotti vad jag är sugen på en sleeve. Det finns seriöst bara en anledning till varför jag inte är mer tatuerad än vad jag är och det är mamma. Det är sjukt tråkigt men jag får dåligt samvete när jag funderar på nya tatueringar för hon blir arg och besviken och vill inte lyssna alls. Så då skiter jag i att göra några för att slippa den där känslan. Jag orkar dock inte vänta tills hon avlider så jag vet inte. Om hon bara kunde sluta ge mig dåligt samvete...

Fast det kommer dyka upp en till inom en snar framtid. Jag vill, jag vill, jag vill.

Nu vägrar kära blogg punkt se att ladda upp bilder men denna bild(http://www.checkoutmyink.com/assets/photos/0012/1162/Sexy_large.jpg) är så sjukt snygg att jag inte kan göra annat än att dregla. Jag DÖR så snyggt!

Duality

Publicerad 2010-01-18 15:14:14 i Life,

I push my fingers into my eyes
It's the only thing that slowly stops the ache
If the pain goes on, I'm not gonna make it

Idag är en bra dag, det känns i tårna. Idag är en organisationsdag så idag ska jag organisera mig för kung och fosterland, kan behövas efter att jag har slackat lite under jul. Så idag ska jag inhandla en kalender. Köra lite oldschool och plita ner med penna. Kan bli spännande.

Dags att ta en cigg med sköna Helena, uträtta ärenden på stan och sedan bege sig hemmåt för strukturering.

Projektledning

Publicerad 2010-01-18 11:52:58 i Life,

Idag står projektledning på schemat. I min hjärna snurrar det dock bara examensklänningar. Det är dock några månader kvar och egentligen så vet jag inte om jag får ta examen. Men så illa ska det nog inte gå. Det som är kvar är att skriva en slutrapport och bli godkänd på skarpa projekt, ett examensarbete och 3 tentor. Samt en LIA-period också som kommer att göras på Ladies night. Sedan så är jag färdig för det verkliga livet. Hoppas, hoppas, hoppas bara på att det kommer att gå bra.

Jag hade inte riktigt tid imorse att äta frukost då jag försov mig lite till träningen och fick springa iväg. Köpte ett äpple i caffan vilket kanske inte var så smart eftersom jag ta mig sjutton är allergisk mot dom små asen. Blir helt kyko i magen... Ingen lunch har jag heller men jag tror att jag har pengar så jag kan köpa något.

Min röst börjar bli sämre. Går runt och kraxar lite halvt. Vet inte om det har att göra med stämbandsödemet igen. Jag borde sluta röka, jag vet men det är så förbannat svårt. Kanske kan dra ner på det iaf.

I en annan del av (Ny)Köping.

Publicerad 2010-01-17 21:01:50 i Life,

Dom är så fina. Ibland önskar jag att jag vore en förståndshandikappad, religös person. Lyckligare och gladare människor kan väl inte finnas?

Jag är rätt trött. Har inte sovit så många timmar den här helgen. Imorgon ska jag upp och träna innan skolan också. Frågan är bara hur det går med tanke på att jag knappt kan gå. Har så sjukt ont i låren. Träningsvärk från helvetet. Som tur är så är det core imorgonbitti.

Sängen och läsa lite Cosmo innan jag och Harry blåser in i drömmarnas värld.

Såja!

Publicerad 2010-01-17 16:26:32 i Life,

En riktigt bra kväll igår. Kramkalas med dom jag inte hade sett på länge och mycket skratt. Jag hade verkligen skitkul! Kvällen blev helt klart över förväntan även om jag visste att det skulle bli roligt så visste jag inte att den skulle innehålla såpass många trevliga nyheter. I rock helt enkelt.

Nu håller vi tummarna!

Träffade på Catha igår. Hon är... Hm... Min kusin. Typ... Föredetta låtsaskusin är väl mer riktigt att säga men det känns som en kusin. Vi växte upp som kusiner. Det är roligt att man kan stöta på någon bara sådär ute på krogen i en stad där ingen av oss bor och ta upp kontaktet precis som om det vore igår vi hängde fast det egentligen är 10 år sedan vi ens pratade med varandra. Det är spännande det där.

Nu ska jag fortsätta softa på soffan och planera dagens slappmat som kommer vara bläckfiskringar. Och bara det.  

Liggbar.

Publicerad 2010-01-16 15:14:07 i Life,

Jag försöker göra mig liggbar. Ni vet sådär så att när folk tittar på en så vill dom ligga med en. En blandning mellan sexig och snygg. Vet inte om jag har lyckats men vi kan ju alltid hoppas.

Nu ska jag dra mig bort till tågstationen.
Mot Linköping och bästa festen!

Oups

Publicerad 2010-01-16 11:05:24 i Life,

Skrev ett argt inlägg men då stängdes internet ner så jag antar att det var ett tecken på att jag inte skulle publicera sådant. Anyhow, it's your loss.

Såg fylleinlägget från inatt. Jean Paul hörde vi inte, med tanke på att det är ett designermärke men däremot Sean Paul. Jag gjorde en Dessie så att säga.

"Need alot of cheese up in my ass."

Nu ska jag nöta soffa.

Vad det värt det?

Publicerad 2010-01-16 03:02:56 i Life,

Ja, det var det.

Ganska full sitter jag här och skriver ett inlägg. Trevligt. Träffade Lisa och hennes bihang på Fika, drog sedan till Tellus och dansade till en massa konstiga låtar, typ Jean Paul. Det här är första festdagen på säkert två månader som jag inte hånglar/pussar någon. Fast det behövs väl... Jag känner mig dock alltid väldigt ful om jag inte får någon på kroken. Jag skyller på ålder på Tellus, jag kände mig väldigt gammal. Men det var trevligt. En kväll med älskade Lisa kan aldrig gå fel.

Dags att sova och peppa morgondagen. Karin och jag ska rocka fett.


Detta är en utav mina pepp-låtar. Så sjukt bra!

Trött

Publicerad 2010-01-14 23:29:27 i Life,

Hemma efter en runda på gymmet, jag är grym! Vore soft om jag kunde hålla uppe två gånger om dagen men så vet jag själv att det inte kommer att bli. Jag siktar på i genomsnitt en gång om dagen.

Vägde mig nu, jag har faan gått upp under lovet. 20.1 kg kvar att göra sig av med. Fuck it. Dags att börja skära ner på mat igen, jag har blivit alldeles för bekväm.

Nu pallar jag inte mer, dags för sängen.

Josef gets it...

Publicerad 2010-01-14 20:25:18 i Life,

Dagens citat av min kära klasskamrat Josef;
Det är ju jävligt manligt att vara bög. Mycket mer bögigt att gilla tjejer ju.


Karin, Josef och jag i Gbg för ett år sedan *piip*.
Fulla som ägg efter P3 guld-galan och flertalet krogar.

Onsdag

Publicerad 2010-01-14 18:35:00 i Life,

Jag kom upp imorse och tränade, det var bra gjort tycker jag. Sedan blev det skola och när jag kom hem fastnade jag framför Mästarnas mästare. Det var ett litet klipp om Brolins aktiva år och när dom visade klipp från VM 94 så började jag att böla. Usch! Jag minns det så jävla väl och jag grät dom glädjetårar jag inte hade vett till då att gråta. Jag var 6 år och förstod inte riktigt hur stort det var. Herrejävlar vad jag kände mig töntig då. Sedan visade dom lite från Åsa Sandellins karriär och ett klipp på Mohammed Ali fick mig att fälla några tårar igen. Jag måste erkänna, jag är en töntig sportfåne.

Imorgon är jag ledig så det blir sovmorgon. Ska försöka plugga lite nu men det får vi se hur det går...


Jag minns så väl första gången jag hörde den här låten.
Jag var 11 och det var på Mallorcas flygplats, vi skulle flyga hem.
Två riktiga skinheads (antagligen de första jag såg live)
i bombarjackor, uppkavlade jeans och kängar stod några meter från den bänk
jag satt på och hade en bergssprängare med denna låt spelandes på.
Hittade den sedan på en cd jag hade hemma och jag tyckte att den var så jävla tuff.

Onsdag

Publicerad 2010-01-13 23:02:43 i Life,

Det blev två flaskor mousserande, skräckfilmen Carrie och en sväng till Rockbaren igår för mig och Karin. Härligt att vara tillbaka med världens bästa kombo.

Idag var det skola, vi hämtade upp varsin kebab drog hem till mig och käkade och pluggade. Sedan drog jag till gymet för lite över 5 km på löpband och ett corepass. Superskönt. Jag kommer verkligen trivas på det gymet, speciellt eftersom det är en massa överdrivet snygga karlar där.

När jag kom hem satte vi på Timber falls, en skräckfilm vi hittade på Hemköp. Skitbra. Dock är Karin en liten fegis så jag får inte gå och lägga mig än. Men det gör inget för vi ser på en dokumentär om Virginia tech, och som de flesta vet så är jag en sucker för skolmassakrar.

Fick ett galet mejl nyss;
Tack för ett superbra corepass ikväll!
Du jobbade riktigt bra!
Om vi inte ses mer denna vecka får du ha en trevlig helg!
Mvh Malin CMS


Haha, jag säger ju att detta gym är bäst! Nu blev jag riktigt glad. Ska försöka komma upp imorgon och köra ett pass innan skolan men det får vi se. Jag är ju inte direkt känd för att vara morgonpigg...

Tillbaka till verkligheten

Publicerad 2010-01-12 14:07:16 i Life,

Jag behövde inte oroa mig över mina bihang i lördags. Dom fick fler komplimanger av brudar än av karlar och det är ett riktigt bra betyg.

Sitter här, första dagen i skolan, och känner redan att tankarna inte alls befinner sig här. Dom fokuserar på kvällen, helgen, framtiden, gårdagen. You name it. Allt utom just här, just nu. Men det är så roligt att vara tillbaka. Min egna lägenhet, i min stad, med mina vänner, på min utbildning, i min vardag. Det här är verkligen hemma. Jag trivs här.

Nu är det skola fram tills torsdag. På fredag ska jag jobba ikapp lite och på lördag åker jag till Linköping för personalfest med Local crew. Sjukt roligt. Extra roligt att jag har tjatat med mig Karin aka Oh! också.

Nej, nu ska jag försöka fokusera de sista 55 minutrarna. Efter skolan ska jag handla, gå på möte på gymet och städa lägenheten.

Mr Krister

Publicerad 2010-01-09 19:43:25 i Life,

The Passenger - Iggy Pop
En sjukt bra låt för sjukt bra dagar.

Om det finns något som heter för mycket urringning så har nog jag det ikväll. Brorsan har gått runt och muttrat om att jag ska klä på mig, mamma tycker inte att det är för mycket och jag vet inte. Nåja, feg har jag aldrig varit vad gäller kläder men idag kan det nog vara bra att se lite proffsig ut.

Proffsig. Porrig. Äsch, det är ju nästan samma sak.

Varför ha gratis accessoarer när man inte visar upp dom? Det låter ju skitdumt. Jag tänker claima tillbaka min rätt att visa mycket tuttar utan att behöva känna skam. Så följ mig mina systrar och knäpp upp den där extra knappen.

Let's shake what our mamas gave us!


Tänk på det ni!

En bra kväll

Publicerad 2010-01-09 14:24:50 i Life,

Gårdagen blev riktigt bra. Drack några öl på O'learys och träffade på en massa folk jag inte sett på länge. Bowlade med ett gäng och det gick väl sådär. Drog ner till Kristallen där det vankades ännu fler gamla vänner. Underbart trevligt att träffa alla. Alldeles lagom mycket öl blev det också. Dyngsoft. Fuldansade som sjutton och dansade "fyr-tryckare", dvs. fyra personer står och håller om varandra och dansar tryckare. Hur kul som helst.

Sedan blev det en riktigt tryckare. En sådan där som man inte har dansat sedan högstadiet. Det var mysigt. Fast lite tvingad var jag. Måste dock ha varit sjukt, jävla snygg igår för fasiken vad karlar jag hade på mig. Det är gött att känna sig lite åtråvärd igen.

Hamnade ute i Lotorp där vi sov tre i en säng. Jag låg i mitten på en buckla så jag har sjukt ont i ryggen idag, men det var jätteroligt. Imorse skrattade jag så mycket att jag grät. Det är så härligt med enkla människor.

En sjukt bra kväll var det igår, en spontankväll som innehöll allt man vill ha på en bra dag. Det finns en anledning till att jag och Eriksson fortfarande håller ihop efter över 10 år trots att vi är lika olika som dag och natt och det är för att vi har underbart roligt tillsammans. Vår relation är så okomplicerad, så äkta.


Pontus, Adam, Eriksson, jag och Isa en gång för länge sedan
på en lika legendarisk fest som alltid.

Bad romance.

Publicerad 2010-01-08 21:22:01 i Life,

Jag kan faktiskt inte sluta tycka om Bad Romance - Lady Gaga. Men det gör jag bara i smyg.

Om en kvart ska Eriksson bli upplockad och röra sig häråt. Vi får se. Hon är redan en halvtimma försenad från första mötestiden. Fast det hade jag räknat med.

Idag består outfiten av svart, svart, svart, nitar, leopard och röda läppar. Bästa kombinationen. Vi sk möta upp två polare på O'learys också som ville haka på. Det kommer bli mycket spännande. Har inte spelat bowling sedan i somras någon gång tror jag. Förra hösten/vintern spelade vi varje helg. Dock är jag sjukt dålig ändå. Jag är bättre på kägel, och för er som inte vet vad det är så borde ni läsa på det. Finspång är sjukt duktiga. För att vara en sådan liten stad så är vi äckligt duktiga på sport. Vi har/har haft elitlag i kägel, fotboll, bandy, innebandy, bågskytte, golf, friidrott och en del fler sporter. Jag är stolt sport-Finspångare.

Yes!

Publicerad 2010-01-08 19:51:17 i Life,

Disney on ice 2010 Linköping är mitt!

Har väl mer eller mindre varit bestämt ett tag men nu fick jag det bekräftat. Det betyder att jag och Karin har wardrobeansvar (kostym) under hela deras Linköping stopp. Så jävla nice! 10-14 februari ska vi rocka fett.

Jag är så glad!

Dags att svida om för att möta upp Eriksson och bowla. Happy effing friday.

Vart eller var?

Publicerad 2010-01-07 20:42:41 i Life,

Sitter och tittar på Postkodsmiljonären med Mamma. Måste säga att det programmet har blivit sämre med åren. Kan visserligen inte bry mig mindre om det men det visar på hur fruktansvärt tråkigt jag har det just nu.

Två längre resor har blivit inplanerade, en till vackra Helena i Norge och en för att åka skidor med Mr Valient. Jag kommer alltså att komma iväg och åka skidor. Det blir antagligen till Romme i Borlänge. Inte så långt och lagom stort och dyrt. Det kommer att bli sjukt roligt, synd bara att alla andra jag känner är så obotligt tråkiga att dom vägrar följa med. Vilken människa gillar inte att åka skidor? Jag är besviken.

Börjar bli rätt trött. Kanske borde gå och lägga mig. Imorgon fick jag ett extra jobbpass mellan 9-18 och sedan vetti sjutton.

Vuxenpoäng

Publicerad 2010-01-07 16:46:41 i Life,

Hur vet man att ens vänner börjar bli läskigt vuxna? Denna dialog är från min lunch idag med MartinaBabylon.

I - Jag vet vad vi kan hitta på, vi kan åka pulka! Ikväll?!
M - Nej, si det går inte. Det är så mycket på tv ikväll vet du.
I - *Tappar hakan och stirrar*
M - Jo, klockan sex är det Sweet Home Alabama, klockan åtta är Postkodsmiljonären och klockan nio är det The break up...

Sedan bröt vi ihop i skratt.

Skidor

Publicerad 2010-01-07 12:32:29 i Life,

JAG VILL ÅKA SKIDOR!

Varför, varför ska det vara så svårt?
Yxbacken finns nära, där är det dock två backar. Hur kul är det liksom?
Tolvmannabacken ligger inte så jättelångt bort men just nu så är bara tre pistar öppna. Obra!
Säfsen ligger skitlångt bort om man inte äger en bil med värme men har lätt roligaste pisterna. Hallå!?

Kan någon vara så snäll och ta mig med till Säfsen? Jag kommer älska dig för evigt om du gör det. Jag kommer kyssa marken du går på, och ge dig allt jag äger och har. Ja, typ iaf.

Nu ska jag göra mig iordning för halv två har jag en lunchdate med MartinaBabylon. Härliga tider!

träning

Publicerad 2010-01-06 17:06:21 i Life,

Jag har blivit helt besatt av att jag måste böja träna när jag kommer tillbaka till Nypan. Vill bara sluta vara så fet och jag måste börja träna för det verkar inte spela någon roll hur lite jag än äter för jag går inte ner något ändå. Så idag blir det mjukstart med två timmars fotbollsträning i Hällestad. Jag siktar på en spya av utmattning men det får vi se.

Dags att lämna bort internetsladden och packa träningsväskan.
Tjipp.

Skidor

Publicerad 2010-01-06 13:35:02 i Life,

Jag vill åka skidor. Ska försöka ta mig till Säfsen innan jag åker till Nyköping. Kommer aldrig hända men vi kan ju alltid försöka.

Dags för frulle och sedan skriva ihop en ful marknadsföringsplan. Jag vill inte!

Godkväll

Publicerad 2010-01-05 19:18:43 i Life,

Har inte hunnit blogga eftersom jag började jobba vid elva och vaknade inte allt för lång tid innan det. Lillkillen ligger och sover så fint i sin säng och jag väntar på att timmarna ska gå, klockan ska bli 21 då jag ska bege mig till en bekant för film och pizza. Rock'n'roll lifestyle liksom. Imorgon ska jag skriva en marknadsföringsplan och träna. Ska bli så jävla nice att bränna lite äckligt fett.

Det finns något jag vill ha som inte är mitt men som jag en gång haft. Frågan är bara om man ska våga sig på att vinka eller om det bara var en kort lufttur för att återuppleva något som egentligen aldrig fanns.

Don't mind me, I'm just a fuck up.

Dåliga Ida

Publicerad 2010-01-05 00:23:02 i Life,

Kan någon förklara för mig hur jag alltid verkar trassla in mig i dessa situationer? Jag blir lite trött på mig själv om jag ska vara ärlig. Förklara närmare? Nej, det går inte. Det är nog lite för känsligt i dagsläget. Josse vet och hon garvade ihjäl sig så lite roligt är det iaf.

Jag har ett hål i magen, det gör jätteont! Hoppas bara på att det inte är en magkatarr på gång igen.

Nu ska jag lägga mig för imorgon ska jag jobba 11-21Fasetten. Godnatt!

Dagens i-landsproblem.

Publicerad 2010-01-04 18:19:35 i Life,

Varför kan man inte tidslåsa Facebook och bloggen några timmar så att man faktiskt kanske kan göra det man ska göra på datorn. Jobba. Fast det kanske finns? Jag vet iaf inte hur man gör.

Näst intill mördad faktiskt.

Publicerad 2010-01-04 13:48:34 i Life,

När jag vaknade imorse så mådde jag jättedåligt och Mamma ansåg att deta berodde på min inte alltför stora matintag den sista tiden (jag säger inte emot men jag tänker absolut inte hålla med) och gjorde iordning lite paprika, leverpastej och ost till mig. Yummi. Dock så har vi lite olika åsikter om hur ofta man ska äta, jag säger att man ska äta när man bllir hungrig vilket brukar bli en eller två gånger om dagen och mamma säger var tredje timma. Hon kom alltså in med en liten tallrik till lunch nu också. Jag var inte alls sugen på mat men tänkte att eftersom hon nu ansträngt sig så fick jag pilla i mig skiten.

Hell fucking no att hon gjorde det av snällhet!

Jag upptäckte efter ett bett på ägget att det var ett slugt mordförsök! Hon hade hällt salt på ägget, SALT?! Jag har aldrig saltat en enda sak i hela mitt liv för det är äckligt, farligt och allt smakar bara samma sak med salt, nämligen äcklig SALT! Jag kan inte med ord förklara min avsky för denna småvita krydda. Usch, fy och tvi vale! Fick spotta ut det jag hade i munnen och nogrannt skölja av lunchen och torka på den och tallriken med papper för att få bort allt gift.

Skulle lägga in en bild på ett saltkar men jag fick så seriösa kväljningar av att se dessa äckel att jag inte kan göra det. BLÄ!

Det är ni som är dom konstiga, det är jag som är normal.

Hm...

Publicerad 2010-01-04 12:56:05 i Life,

Såg mitt fina inlägg jag gjorde igår natt. Där ser man. Fast det var roligt. Kom hem igår lunch efter kanske två minuters sömn och låg på soffan hela dagen. Däckade framför tvn vid 19.30 och vaknade 05.02 piiip och kunde inte somna om. Så jag har varit vaken i oförskämt många timmar nu. Idag ska jag betala räkningar och skriva en projektplan. Snart är jag klar med detta åbäke!

Har planerat dagarna fram tills jag åker tillbaka till Nypan och det ser rätt fullt ut. Damn. När ska man hinna vila egentligen? Jag hade tänkt att ta det nu men tydligen inte. För övrigt så har jag gjort ett löfte till mig själv och det är att jag inte ska dricka mer än en gång i veckan. Det är så jävla tragiskt att jag måste slå vad med mig själv att jag inte ska göra det. Eftersom jag funderar på att köpa gymkort (så förbannat klyschigt, jag vet)så tänkte jag att då kan jag träna arslet av mig den andra helgdagen då jag inte festar.

Egentligen borde jag säga att jag ska sluta röka också när vi ändå är igång... Fast det säger jag inte, för jag vet att det kommer att gå åt skogen.

Huvudet sprängvärker...

Say what?!

Publicerad 2010-01-03 00:40:08 i Life,

Örebro var förbannat trevligt. Men  nu är det Finspång som gäller.

Sitter på en fest där jag fick en vinare och det är precis det jag älskar med finspång. Man vet aldrig vart man hamnar och man vet inte vad som händer. Dom bästa fyllorna kommer alltid att vara i Finspång vart jag än kommer att hamna,

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela