Ida af Larsson

En ensam helg

Publicerad 2013-02-24 22:02:19 i Life,

I fredags åkte Jonas till Östersund för att spela innebandy och jag ska hämta honom från bussen om några timmar. Så jag har varit ensam hemma hela helgen, ganska skönt faktiskt. Även om jag har haft det lite långtråkigt. I fredags kom brudarna hit, vi svullade onyttigheter och pratade skit. Vi kom fram till att jag hunnit vara med om mycket här i livet och det är få historier jag har som inte är skruvade. Men det är nog rätt typiskt mig, kan inte vara helt som alla andra...
 
Igår lallade jag runt här själv, köpte mig ett par halkskydd med dobbar och gav mig ut på en sex kilometers runda på snö och is. Jättejobbigt för benen men kul. Köpte en massa gott som rökta räkor och västerbottenlax och tittade på mellon. Så sjukt bra! Min favorit är helt klart Robin Stjernberg som tyvärr bara gick till andra chansen men det kan nog ta sig. Ralf och Ulrik är alltid bra.
 
Idag har jag skrivit en lång artikel om Body fitness på nästan 8000 tecken. Pjuu! Men den blev ganska bra. Nu på kvällen har jag roat mig med Guitar hero och Singstar. Jag vet hur jag ska fördriva tid iaf. :) Fast nu när klockan är mycket och jag sitter framför datorn ensam börjar jag att få tillbaka den där känslan hur det var att vara sömnlös förr om åren. Inte en direkt angenäm känsla men välbekant. Ungefär som en elak barndomskompis man haft en del roliga stunder med.
 
 
Den här låten sjöng jag på Singstar, makalöst bra. (Låten, jag var mindre bra.)

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela