Ida af Larsson

Fuck

Publicerad 2010-07-28 18:49:07 i Life,

I'm a fuck-up. Helvete. Gör om, gör rätt. Bli en ny person.

Jag är så seg, har jobbat hela dagen och igår så grillade vi och drack vin hemma hos mammas bästa vän. Sjukt trevligt. Har även planerat fredagen vilket nog kan bli riktigt trevligt om allt går enligt planerna.

Och i övrigt så spökar hösten. What to do, what to do?

Take me out of here.

Publicerad 2010-07-26 16:03:03 i Life,

Herrejävlar vilken helg. Jag tror inte att jag har skrattat så jäkla mycket på väldigt länge som jag har gjort den här helgen. I fredags så blev det karatefylla ihop med Malin och bihang först hemma hos Otto och sedan på Addes tilllfriskningsfest. Jag tror att jag stod dubbelvikt nästan hela kvällen för att jag skrattade så mycket.

På lördagen så satt vi först och grundade hos Otto och sedan var det spelning på Hugo där Malin var min sidekick den här gången. Vi röjde fett. Det var inte så mycket folk överhuvudtaget men de som var där älskade oss lika mycket som vanligt. Jag tror även att denna spelning var den som vi fick mest att dricka av folk; utöver vår 3/4 roséflaska och 3 öl som vi fick av Hugo så bjöd trevliga människor på 1/2 ölkanna, 2 shots, 4 smirnoff, 4 redbull vodka, 2 glas vin och 2 öl. Kanske inte så konstigt att det snurrade lite runt tretiden?

Fy faan. Malin och jag kan fetröja!

Nu är jag förövrigt rödhårig. Och då menar jag rödhårig. Känns skönt men lite ovanligt. Nu jobbar jag fram tills måndag och sedan drar jag till Sthlm.


Malin och jag kan inte mycket annat än att röja ihop.
Denna bild är tagen i Örebro -07 när vi åkte dit över en kväll, blev kardyngfulla
och åkte bak i en skåpbil på en bil som stannade på vägen och vi hoppade in i
utan att veta vilka som körde.
Jag har aldrig sagt att vi vare sig är fyllesmarta eller normala...


Men vi kan vara jävligt heta om vi vill.
Kärlek.

Tankar

Publicerad 2010-07-23 04:08:01 i Life,

Okej, jag pallar inte med att äta halverad dos av medicinen. Huvudet exploderar snart.

Inatt så jobbar jag natt. 21-06. Två timmar kvar. Natten har hittills spenderats främst på Facebook, Flashback och på MSN med Malin som jobbar natt på andra sidan Finspång. Imorgon så ska jag sova jättelänge och sedan bränna skivor inför lördagens spelning på Hugo. Imorgonkväll så ser det ut att bli fest fast jag ska jobba lördag dag/kväll, spela på natten och sedan jobba hela söndagen så det får nog bli rätt soft.

Var i Linköping idag och shoppade. Hittade en hel del och det mesta på rea, köpte bara ett par boots för fullpris men det var för att jag har letat efter dom i flera år och då kan man inte låta ett sådant guldläga glida ur händerna (fötterna (Götebooorg)) även fast man lever långt över sina egentliga tillgångar.

Nu ska jag nog titta på Sex and the city dom sista två timmarna, fick säsong tre (ettan och tvåan fanns inte) av brorsan i väldigt försenad födelsedagspresent igår så det kan vara trevligt. Titta på medelålders kvinnor som är singlar och gillar det, då behöver inte jag känna mig stressad. Borde titta på det ihop med Elli så att hon slutar hispa upp sig över den biologiska klockan hon med.

My heart.

Publicerad 2010-07-20 15:38:32 i Life,

It's my heart you're stealing,
it's my heart you take.
It's my heart you're dealing with
and its my heart you'll break.

- The Perishers, My heart

Dagen innan jag åkte till Finspång så halverade jag mitt medicinintag (ångestdämpande och sinnesstabiliserande för de som glömt) pga att jag fick en del biverkningar som inte var jättekul. Bland annat så stack det i fötterna på mig hela tiden och det kändes som om det kröp myror under huden på mig. Det gjorde det lite jobbigt att koncentrera sig ibland. Jag vaknade heller aldrig, jag var helt knockad om mornarna och vaknade inte av klockan. Sedan så kände jag mig även lite avtrubbad och inte riktigt helt med vilket gjorde att jag och läkaren kom fram till att vi skulle minska dosen. Nu lider jag inte av dom biverkningarna, dock kan jag inte somna och ångestattackerna har börjat komma tillbaka. Jag vet inte vad som är värst...

Annars så utvärderar jag mitt liv ganska mycket just nu. Jag har trampat i en hel del kvicksand under våren/sommaren känns det som. Det har kommit en del grodor ur munnen på mig vilket jag faktiskt tänker skylla på medicinen, det är som om en seg gegga har omgett mig ett tag. Just nu så vill jag bara till Sthlm och träffa mina fina vänner och kräkas ut all ångest som samlats i mig. Jag vill gärna göra mig av med den här i Finspång men det är så två olika delar av livet att jag måste förklara för mycket för att orka ta mig igenom det när jag är här.

Och sedan så tänker jag på någon mer än vad jag borde. Jag borde inte tänka på honom alls, men det är ganska svårt...

Men nu rycker vi oss i kragen och gör en bra dag av den här också.


The Perishers - My heart

Från och med du.

Publicerad 2010-07-15 22:26:45 i Life,

Jag är lite småseg men Oskar Linnros är väldigt bra och jag har tydligen pratat med karln nyligen men jag hade ingen aning om att han var han. Där ser man.

Svensk sommar kan vara det bästa som finns. Jag älskar det. Igår grillade vi, drack folkisar (okej jag drack folkisar, de andra drack strårom och minttu) och badade som tokar mitt i natten. Det var så härligt att jag ville spela in allt om bevara det som ett av mina finaste minnen, även fast det inte var någon speciell kväll. Den var så perfekt i sin lagomhet.

Jag har fått ett nytt festivaljobb så jag kommer inte att stanna i Finspång en månad, jag drar iväg redan om två veckor. Det blev lite strul med sommarjobbet men jag satsar hellre på min framtid än har dåligt samvete över mitt förskolevikariat. Saker och ting löser sig och jag behöver faktiskt inte oroa mig.

Idag fick jag ett "saknar-dig-sms" och det gjorde mig glad, speciellt eftersom det kom ifrån ett sådant oväntat håll. Jag tror att jag saknar en del kärlek i livet, fast det är inte prio just nu. Just nu är det bara jag själv som är prio.

Tack Moskö.

Publicerad 2010-07-12 15:19:20 i Life,

Jag har haft det helt underbart i helgen. Jag tror inte att ni kan ana hur fint det var. Det var precis sådär som man tänker sig att det ska vara på en ö i skärgården när man åker dit med ett kompisgäng. Underbart häng, kubb, bad i överflöd, båtturer, grillning, härj och en hel del alkohol. Finfina människor som jag åkte dit med, nio personer som jag förhoppningsvis kommer att träffa många gånger i framtiden.

Det som inte var kul var alla dessa bromsar, dom bet mig fördärvad och jag har gigantiska bölder över hela kroppen. Dom jävlarna. En del jobbsnack också men regel nummer ett i den här branschen är som sagt att man aldrig ska lita på någon. Speciellt inte när det gäller jobb.

Nu ska jag dra mig bort till tågstationen med mina två gigantiska väskor för att spendera en månad i Finspång. Usch. Inte för att jag tycker illa om Finspång men för att det inte leder någonstans. But you never know... Världens finaste Elli plockar upp mig i Norrköping, jag tror faktiskt inte att jag hade fått åka buss med mina väskor. Klämrisk för de andra passagerarna.

Jag dör!

Publicerad 2010-07-07 19:40:24 i Life,

Seriöst, min lägenhet är så sjukt jävla varm! Jag pallar inte att vara här längre. Det går inte att andas. Jag sitter mer eller mindre naken och med korsdrag men fortfarande svettas jag som en gris och kan knappt tänka.

Igår drog jag till Sthlm för att dricka vin med Karin. Vi behövde beklaga oss över hur patetiska vi är och hur orättvist livet är. Idag känns det bättre och jag är väldigt glad över att jag har henne.

Idag ska jag städa och göra iordning tvätthögar inför morgondagens tvättning. På fredag drar jag till Åland med P&L Artistservice och kommer hem på söndag. Det är en del nu. Har tokmejlat till företag och nyckelpersoner angående jobb men vi får väl se hur det går. Malmskillnadsgatan finns ju alltid kvar om det inte skulle lösa sig... Alla säger att de ska hålla ögon och öron öppna men i den här branschen är det så jäkla mycket skitsnack, alla stabar alla i ryggen och vill inte hjälpa andra för då kanske de tar jobben som en annan kanske skulle ha fått i framtiden. I hate that. Jag tror mer på karma. Det är precis därför också som jag tror att allt kommer att lösa sig tillslut, för jag stabar inte någon i ryggen. Inte medvetet iaf.

Ni ska jag ta min äckliga, klibbiga kropp och börja städa. Hujeda mig. Och äta min mögliga ost på mitt mögliga bröd. Det gäller att vara ekonomisk när man är fattig, inte petig.

Sömnproblem

Publicerad 2010-07-06 13:19:32 i Life,

Jag sover inte som jag ska. Det är som om jag inte blir utvilad. Idag ska jag börja söka jobb. Vi får se hur det går men vi börjar väl med frukost.

Freak

Publicerad 2010-07-05 15:52:34 i Life,

Vad ska jag säga? Jag tänker på dig.

Nu tänker jag dra bort till poolen vid badhuset och schteka lite. Ensam i Nyköping. Kul. Jag har bestämt mig för att ta ledig i två dagar nu och sedan sätta igång men en massa jobbgöra innan det blir Åland över helgen och Finspång på måndag. Imorgon kanske jag åker till skärgården men vi får se.

Hemma

Publicerad 2010-07-04 23:31:48 i Life,

Jag är hemma efter en vecka i Borlänge. Efter-festival-deppen har börjat och jag är arbetslös. Jag vet inte vad jag ska skriva. Är helt slut i huvudet. Men jag vill bara iväg igen.

Jag ska duscha. Duscha av allt smuts. Alla smustsiga känslor och tankar som jag har lyckats med under denna vecka. Jag är alltid den andra men aldrig den första. Jag vet inte vilket som skulle vara värst men jag trivs inte med hur det är. Jag vill vara mer än bara jag. Jag vill vara din. Eller det vill jag nog inte. Jag vill nog bara att du ska vilja. Jag är ledsen på hur det alltid blir.

Ja, jag har slarvat en del med min medicin under veckan. Dags att ta tag i det igen. Åka dosen, trubba av känslorna och ta nya tag. Imorgon. Först tar vi den där duschen.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela