Ida af Larsson

Myspys?

Publicerad 2009-01-27 23:27:31 i Life,

Jörgen ringde igår och frågade om han fick planera vår fredag och att den var hemlig. Det enda han sa var att jag skulle klä mig lika fint som jag brukar...

Jag gissar på bio och mat.

En längtan

Publicerad 2009-01-27 18:08:32 i Life,

Världen känns mycket trevligare idag men jag längtar till en tid jag inte har haft kontakt med. Jag vet inte hur jag ska förklara det men Nirvana, Kyuss och Offspring får mig alltid att vilja vara någonstans i USA någongång i slutan utav 80-talet, början utav 90-talet och bara röja järnet.


Kyuss


Nirvana


Offspring

What I thought was a dream

Publicerad 2009-01-26 12:05:49 i Life,

Vintern har tagit ut sin rätt på mig, jag mår inte alls bra i huvudet. Helgen bevisar väl bara det men det är bara att intala sig själv att solen finns där bakom alla moln. Fast det är svårt att se just nu.

Ibland så.

Publicerad 2009-01-23 13:19:31 i Life,

Den andra bloggen tar all tid, förlåt. Men motivationen för att hålla den här bloggen flytande med flera inlägg om dagen känns rätt långt borta. Det roligaste är att statistiken på denna blogg har fördubblats sedan jag slutade att skriva... Men, men.

Jag saknar Jörgen rätt hårt, känns skönt att träffa honom ikväll. Även fast vi nog kommer att ha cirka 4 vakna timmar denna helg för oss själva. Fick ett jättefint sms igår efter att han påpekade att jag inte fick raka hela huvudet på lördag;

-Kommer att älska dig hur än ditt hår blir, för du är skitsnygg och rolig. Puss puss

Han är så fin, min lilla röda bonde.

Ikväll ska jag träffa brudgänget också, ska bli riktigt roligt. Och imorgon ska jag träffa tv andra brudgäng, jag har helt galet mycket brudgäng helt enkelt.

Blekfet.

Såja!

Publicerad 2009-01-21 13:58:20 i Life,

Tidig dag idag, kom hem från skolan ganska nyligen efter en rätt så slapp dag. Och det är jättehärligt vårväder ute! så nu har jag bestämt mig att jag ska städa och vädra gärnet här i lägenheten. Släppa in våren och ut med vintern. Så härligt! Så jävla härligt. Våren luktar barndomsminnen.

Det jobbiga är att det är när det är sådant här väder och man har denna känslan i kroppen som man vill sitta på balkongen med en kopp thé och en cigg men ikväll är det tre dygn totalt rökfria. Faan vad jag är duktig.

Just det, städa. Sedan är det träning och film med Kärin. Hon har nämligen inte sett Repmånad.

Håhåjajaa.

Publicerad 2009-01-21 11:51:59 i Life,

Haha, jag och Karin har världens bästa idé. Vad det är avslöjas tidigast efter helgen. Åh, vad spännande. Jag är så jävla taggad!

Hm..

Publicerad 2009-01-21 10:27:29 i Life,

Jag har tappat bort denna blogg lite, pysslar mer med blekfet...

Stressar vidare som vanligt men jag tänkte nog lägga denna blogg lite vid sidan av. Vill ni fortsätta läsa om och av  mig så får ni kolla in www.blekfet.webblogg.se  Självklart kommer jag skriva här också men fokuset ligger på den andra bloggen.

Jag har inge internet...

Publicerad 2009-01-19 21:28:06 i Life,

Skönt med en genomkörare. Så jävla nice att träna, skaplig mjölksyra som är kvar i vänster underarm dock.

Ja, Göteborg kanske man borde nämna? Åkte som sagt dit i fredagsmorse och under dagen var vi på studiebesök på Brewhouse och Musikens hus. På kvällen åt vi mongoliskt och det var riktigt nice. Drog till något sunkhak vilket var sjukt roligt. Vi snackade skit och hinkade öl med nästan samtliga från klassen.

Lördag blev väldigt nice, studiebesök på Göteborgs operahus vilket var jättekul. Guiden kan ha varit en utav de underbaraste människorna jag har träffat. På eftermiddagen lyssnade vi på en föreläsning om festivalverksamhet och under lunchen intogs världens godaste sushi. På kvällen blev det gala för hela slanten och närmare bestämt p3 guld. Allting var helt sjukt rolig och bäst var lätt John ME och Maskinen. Sen så blev jag inte ledsen direkt att Johnossi och Markus Krunegård tog hem var sitt pris. Karin och jag drog på för/efter-fest hos Air France som var nominerade i bästa pop och drog sjuka groggar som innehöll allt man kunde tänka sig. Åkte vidare till avenyn och drack på Bryggeriet och Bishop arms och ramlade tillsist förbi kön intill Pustervik eftersom vi "är vänner till P-O". Gick hem utan skor eftersom jag hade sjukt ont i fötterna men det var det värt.

Söndagen var riktigt seg och det var bara en föreläsning under dagen vilket var med Marco aka DJ Confuze (eller något sådant), väldigt intressant. Sedan var det långa busstimmar kvar till Nypan som även de var sjukt roliga.

Långt inlägg men det får väl kompensera för bristen senaste veckorna.

Nysimmad

Publicerad 2009-01-19 14:13:45 i Life,

Hemma igen efter 44 längder men det kommer inte att stå så mycket om träning framöver eftersom min och Karins nya blogg kom igång idag; www.blekfet.webblogg.se så gå in och titta där för träning och kampen mot kilona.

Köpte en mixer och en massa bär idag som jag har tänkt ska ersätta en del måltider och vi får se hur det går med det. Tror att min micro har gett upp för den ville inte värma vatten imorse men det pillar jag på någon annan gång. Nu är det dags för lunch innan lite pill och boxen som ska tränas ikväll.

Let's do this.

Publicerad 2009-01-19 11:41:39 i Life,

Uppe och pigg och sak precis sticka iväg och simma. Jag satsar på 40 längder men vi får se.

Klipptid på lördag så frisyrtips välkomnas.

Hemma

Publicerad 2009-01-18 20:12:24 i Life,

Hemma. Igen. Men denna gången ifrån Göteborg och bland annat p3 guld galan. Dock är jag helt slut i huvudet med en jäkla huvudvärk som terroriserar mig. Jag orkar tyvärr inte skriva så mycket nu men jag kan avslöja att imorgon avtäcks en ny blogg som jag är inblandad i.

Sådär klyschigt...

Publicerad 2009-01-15 20:53:50 i Life,

Nu har, som säkerligen väldigt många andra med mig har gjort, gått och köpt mig ett träningskort dessa januaritider. Jag och Karin knatade iväg till Hjortensbergsbadet och köpte friskvårdskortet där gym, gruppass och simning ingår. Helt okej. Så det blev några längder och lite i relaxen innan vi gav upp och åt mat hos KAJ. Så nu är vi uppbokade nästa vecka; box på måndag, cykel på tisdag, simning på onsdag och vattengympa på torsdag. Så jävla skönt att komma igång med träningen igen. Och nu är det mer välbehävligt än någonsin.

Uppackning, tvättning och nerpackning inför Göteborgsresan som sker imorn. Suck.

Hemma.

Publicerad 2009-01-14 22:07:27 i Life,

Nu är jag äntligen hemma i Nyköping. Det är asnice att sitta här i min egen lägenhet med mina egna saker. Ni anar inte hur skönt det ska bli att få sova i min egen säng. Dock är det djävulskt mycket som måste fixas eftersom jag har varit borta och missat en hel del. Men det tänker jag inte tänka på ikväll utan det tar vi imorgon.

Nu har jag varit vaken i 25 timmar och sov tre timmar natten innan, så nu säger jag godnatt.

Hej igen.

Publicerad 2009-01-10 10:30:59 i Life,

Nu har jag lite mer tid att sitta vid datorn, har brant bade lar och knan sa en liten paus fran solen gor inte sa mycket. Idag ar det lite segt for vi var ute i Patong igar och drack lite ol och festade med "ladyboys" vilket var valdigt roligt. Jorgen blev erbjuden en avsugning for 450 baht men han tackade vanligt men bestamt nej. Hujeda mig.

Skola har kort igang hemma i Nykoping och det gor lite ont i magen att missa borjan men det loser sig nog anda. Fast jag saknar Brudmuffian sa inni norden, det ar snart en manad sedan jag traffade mina karlekar. En traff hos KAJ (eller det kanske har andrats till KJAM sa lange som jag har varit borta) pa onsdag eftermiddag eller kvall?

Ja, vad mer ska jag saga? Jag ar inte brun iaf sa forvanta er ingen skillnad fran december-Ida, jag har en formaga att bli lite gulskimrig istallet for brun och det syns inte ans att jag har varit utomlands. Nar jag var i Gambia forra november solade Isabel solarium en gang for att hon inte skulle vara kritvit i jamforelse mot mig men det var jag som var det i jamforelse mot henne.

Nej, dags for ett sista dopp i poolen innan vi dyker upp pa rummet och gor oss kvallsfina.

Adjo mina alsklingar!

suuuuuuuuuuuck

Publicerad 2009-01-06 08:26:57 i Life,

Nu 'ntligen sitter jag vid en dator men har ingen tid att skriva blogg, har skickat iv'g en del mejl till updatesugna v'nner och lite skolmejl. Men nu s[. jag har tv[ minuter p[ min innnan internet st'ngfs ner...

Allting 'r j'ttebra och b[de jag och J;rgen har lyckats varit sjuka en g[ng vardera, ig[r var vi p[ kanotsafari och titta p[ en massa h'ftiga laguner och l'skiga grottor med fladderm;ss i. Ny[r blev en eskapad i inhemsk ;l och hemsnubblande vid halv fem. S[ som det ska vara! Nu 'r det en halvminut kvar s[ jag l'mnar er f;r denna g[ng och ska f;rs;ka hitta hit snart igen.

Puss p[ er!

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela