Ida af Larsson

Anyone can wear red!

Publicerad 2011-07-28 10:15:25 i Life,

Hubba hubba. Idag är det stora pack- och städdagen. Imorgon drar vi på roadtrip till Luleå och det blir förhoppningsvis riktigt bra. Hela bilen blir full med nödvändigheter åtminstone.

Dagens shout-out går till min "brother-from-another-mother" Angelica som precis har fått en son! Wohoo! Måste åka till Örebra snart och hälsa på den fina familjen Persson.

Jag och Angelica på Pride 2008.

Unga och oförstörda.

Åska?

Publicerad 2011-07-22 12:51:25 i Life,

Inatt så var det åskvädret med stort Å. Det blixtrade och dundrade och hej och hå men vaknade fröken Larsson? Nehe då. Jag sov som en stock och märkte inte alls att det var krig utanför fönstret. Jonas var visst vaken hela natten... Men så går det när man inte har lärt sig hur man sover som en knockad ko!

Sista jobbpasset inför semestern! Jag är så pepp! Ikväll ska min kära mamma komma till Nyköping och så ska vi fira livet, ut och äta och dricka vin och annat som ger bra med vuxenpoäng.

Nu börjar solen att kika fram också, det kan inte bli bättre när det bara är tre timmar kvar på jobbet.


Den här tösabiten saknar jag mycket.

Saknade blogg!

Publicerad 2011-07-21 13:25:41 i Life,

Okej. Nu räcker denna ondsinta paus från bloggen. Jag har saknat dig. Puss, puss, puss!

Nu är det juli och jag har semester om två dagar. Det har hunnits med att jobba lite festival på Peace & Love och Sonisphere och jag har blivit sambo. Det var liksom bara onödigt att hålla på och vänta.

Jag ska försöka återgå till att blogga på denna adressen, jag saknar den. Det låter ju knasigt men bloggen är en del av mig och den har varit så i fem år så det är väl inte så konstigt...

Ja. Trevligt att ses igen och nu kör vi!



Min älskade Malin har hunnit fylla år också.
Då såg det ut såhär.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela