Ida af Larsson

Lugn som en filbunke

Publicerad 2011-01-30 12:46:56 i Life,

Nu känner jag mig relativt frisk efter en hemmahelg. Dock så var jag superklantig och tappade min mobil när jag var nere på stan igår. En tjej hittade den och mejlade mig på facebook, vad underbart det är med ärliga människor! Nu ska jag bara lyckas få tag i den vilket verkar vara lite halvsvårt.

Idag ska jag städa och börja packa inför Sälen. Jag åker hem till Finspång på onsdagkväll och sedan så åker vi aptidigt på torsdagmorgon. Det kommer att bli überroligt! Dock har vi en jävligt lång halvvecka kvar tills dess...

Luminary ones

Publicerad 2011-01-29 13:12:54 i Life,

Jag tror inte att jag har varit så avslappnad som igår på väldigt länge. Jag samlade tokmycket vuxenpoäng genom att sitta och äta oskalade räkor och titta mycket koncentrerat på På spåret och sedan en snutt på Skavlan. Sedan behövde jag bli lite ung igen och la mig och läste Twilight.

Idag blir det äckligt mycket vuxenpoäng igen... Jag ska gå ner till stan och köpa en dra-maten (en sådan där tantväska på hjul) och ta bussen till Pålljungshage för att handla billigt och bra. Sen ska jag baka något gottit idag och laga finmat till kvällen.

Tja, det är vl bara karl och några kottar som fattas sedan så hägrar bara pensionen...

Sportfåne...

Publicerad 2011-01-28 17:44:32 i Life,

Såg precis en kort snutt från handbollssemifinalen 2001 där Sverige mötte Jugoslavien och vann med en boll när det var tre sekunder kvar. Jag storbölade. Tårarna rinner fortfarande... Jag är liksom inte gjord för att ta sportframgånger på ett normalt sätt. Sedan är det mest bara patetiskt att jag kan se klipp så långt tid senare och ändå få så stora känslor.

Jag håller tummarna för att det ska bli en lika magisk semi ikväll men om det blir så, då lovar jag att gala som en tupp, naken på mitt tak.

I'll eat your soul..

Publicerad 2011-01-24 19:26:58 i Life,

Round and round and round it goes.

Blä, blä, blä. Jag vill bara sova. Sova i tre dygn utan att  behöva vakna. Vakna upp utsövd och reda att ta mig an nya utmaningar. Sedan så vill jag att folk ska börja tro på det jag kan klara av och inte på mirakel.

Russinfingrar.

Publicerad 2011-01-23 19:23:25 i Life,

Helgen har varit galen, på båda bra och dåliga sätt men mest bra. I fredags spelade vi in Sthlm och igår i Norrköping. När jag kom hem inatt/imorse så somnade jag i duschen och vaknade två timmar senare med extrem russinhud. Somna inte i en dusch det är inte så kul när man väl vaknar även om det är magiskt skönt när man ligger där på golvet.

Igår så beställde vi även finfina saker till IndiKaar. Vi håller tummarna för att vi får hem ett litet paket innan torsdag. Det är urtjusiga visitkort.


En spelning för typ ett år sedan.
Iklädda samma kläder som igår. Coolt.

Trött

Publicerad 2011-01-17 18:41:28 i Life,

Måndag ja... Veckan kunde ju ha börjat lite bättre. Först så var det en jävla pers i skolan, ungen hatar mig över allt annat och spottar på mig. Jippie! Var helt svettig när jag tog mig bort till fritids. Där gick det väl helt okej men när jag busade men en av ungarna så fick jag ett knä över örat och pinnarna på baksidan av örhängena trängde rakt in i hjärnan (okej, kanske inte hjärnan då men det blödde).

Sedan så fick jag ett mms, ett mms som gjorde mig förvirrad, glad, ivrig och inte minst tårögd. Vad det var? Ja, det säger jag inte. Inte än.

Här på fritidsgården så är ungarna hormonstinna. Irem och jag håller på och rensar lite här och där och det behövs. Vi har nog säkert slängt ut möblemang för en mindre tvåa bara idag.

Dags för ett paket nudlar.

Sådär klyschigt...

Publicerad 2011-01-15 13:58:12 i Life,

Det gör ont att säga det men såhär runt nyårstider så har jag bestämt mig för att sluta röka och att börja träna. Klyschigt va? Har köpt den där superfantastiska "sluta-röka-boken"av Allen Carr som jag ska ta tag i efter att vi har varit i fjällen. Har kommit fram till att enda anledningen till att jag inte har en fantastisk man vid min sida är för att jag luktar bajs och dallrar. Eller nått. Har gått upp fem kilo sedan förra våren och det är dags att gå ner de plus fem-tio till.

Ja...
Vi får väl se hur det går med det...

Idag är det spelning på O'learys i Norrköping. Nytt ställe, spännande. Karin har dragit till GbgMalin är som vanligt räddaren i nöden och ställer upp. Sedan så kommer världens bästa Lisa och hämtar mig inatt så att jag får sova i min sköna säng. Hon är bäst!


Jag är påväg att bli den fläskpaddan jag en gång var,
fucking hell. Nu kör vi!

Bakis

Publicerad 2011-01-09 16:48:14 i Life,

Kom hem till Nypan i fredags och drog till Sthlm igår för att festa med Karin, Malin och Jerra. Det blev väldigt trevligt fram tills det inte var det längre. Varför behöver vi inte ta men på det stora hela så var det en lyckad kväll.

Nu så tvättar jag och tänkte småstäda lite. Har möblerat om i lägenheten eftersom Isabel dumpade en massa möbler hos mig när hon flyttade. Så nu har jag två soffhörnor i min lilla lägenhet... Fast det kan ju vara världens bästa lägenhet.

Borde även gå och handla lite mat. Jag är verkligen superdålig på att äta rätt hemma. Jag orkar aldrig laga mat så det blir typ bara riskakor och ägg.

Semester

Publicerad 2011-01-04 16:51:00 i Life,

Jag har mitt livs första semester. Det känns sådär. Som vanligt så är jag stressad över att vara ledig men samtidigt så är det skönt att faktiskt kunna spendera tre dagar med att lägga 500-bitars pussel.

Har dock spenderat alldeles för mycket tid på shopping, jag är tveksam till att jag kommer att kunna få ner allt i den (dock gigantiska) resväska som jag har med mig. Åker till Nyköping på fredag för att kunna softa i en helg innan det är dags att ta tag i nya arbetsuppgifter.

Nu ska jag nog laga lite mat. Om det finns några roliga ingredienser.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela