Ida af Larsson

Jasså

Publicerad 2009-04-30 11:20:14 i Life,

Skrev ett väldigt argt inlägg igår men såg nu att det blev sparat som utkast. Så kan det gå. Det kanske var tur iof.

Valborg idag och jag längtar hem, men jag slutar inte förrän 17.00. Inte hem som i Nyköping utan hemhem till Finspång. Det kan orsaka en del missförstånd det där när man har två hem. Oftast om någon frågar i telefon om jag är hemma så får dom fråga en gång till om jag är i Nypan eller Fimpen.

Förra året firade jag valborg i Igelfors med några brudar från laget samt deras karlar. Det slutade med att jag fick en liten bit glöd från elden rakt in i ögat och fick tvätta bort allt smink samt var halvblind resterande delen av kvällen. Ha. Ikväll ska jag och Jörgen hem till mamma, äta förrätt, gå bort till Dunderbacken och titta på brasa och sedan gå tillbaka, äta god mat och dricka findricka. Tänke tvinga dom att spela lite spel också. Jag är en spel/lekoman och det vet nog alla som har träffat mig.

Imorgon är Humorgalan, det vill jag se.


Förra Valborg lekte vi en lek där man skulle ta upp en påse, som blev mindre för varje gång, med munnen utan att ha något annat än fötterna i golvet.
Jag ramlade...

Oh yeah!

Publicerad 2009-04-28 11:04:55 i Life,



IndiKaar är helt sjukt bra, för att inte tala om hur snygga vi är!

Helgen

Publicerad 2009-04-26 18:05:31 i Life,

Helgen har varit skön. Dock har inte mitt vänster ben mått så bra utan förklarliga skäl. Tatuerade mig i fredagskväll och efter det så har benet, foten och vristen varit helt sjukt svullna. Fotlänken som jag har gör märken för att vristen har blivit så stor även fast den brukar hänga löst i vanliga fall. Vet inte om det är så jäkla bra men det får gå några dagar innan jag gör något åt det. Det är väl itne så konstigt om den är svullen? Men stor som faan är den.

Jörgen och jag har planer. Fast dom är nog inte så förvånande för våra nära och kära. Dom är nog redan accepterade.

Nu blir det mat; tomatsoppa och baguetter och lite film.

Hoppsan

Publicerad 2009-04-24 13:10:36 i Life,

Ibland går det fort i svängarna, jag tatuerar mig ikväll. Och Elin; jag vet faktiskt inte helt hur den ska se ut för jag har inte sett den när han ritade om den men en dödskalle blir det iaf. Så kan det gå.

Önska mig lycka till.

Alohomora

Publicerad 2009-04-23 11:49:57 i Life,

Vad händer när man säger Alohomora? Jag och Josse vet iaf.

När tåget bromsade in imorse på centralen fick jag ett mess där det stod att jag skulle infinna mig på kontoret klockan tio istället för nio. Jaha sa jag och gick och la mig på en bänk på centralen. Kände mig lite luffig men det är inte så mycket att göra åt det. Fick en påse med äpple och choklad av banverkets fackförbund (eller något sådant) för att dom vill att man ska bli uppmärksam på att SJ kanske ska säljas eller vad det nu var. Det var trevligt med lite brunch iaf.

Än sålänge så har jag inte haft någon uppgift idag men fick nu reda på att efter lunch så ska jag köra lastbil till Arlanda och dumpa grejer och sedan till något anant ställe och dumpa trossar. Hallelulja, det kan bli intressant.

Lika intressant som sist dom skickade ut mig för att dela ut flygblad på Universitetet, handels, KTH och IHM Media, utan karta, pengar och tejp... Det gick sådär. Fick hjälp i bilen utav en Stockholmsvän som satt brevid och förklarade hur jag skulle köra men det blev helt åt helvete ändå. Varför kan dom inte ha med ombyggnationer på hitta.se? Jag vill inte ens tänka på hur många trafikregler som jag bröt under den eftermiddagen.

Skönt att cruisa lite big ass truck.

När jag stod och väntade utanför kontoret imorse (dom andra var sena...) så blev en bil påkörd utan en lastbil. Det är major ombyggnationer här på Liljeholmen och lastbilen skulle backa i bakom några staket och såg inte att det stod en bil bakom. Har brassade på i full kareta bakåt och bilen fick panik, tutade och brakade in i staketet. lastbilschauffören märkte inget så han fortsatte vilket resulterade i en påkörd bil och jävligt förbannade förare. Usch, kunde ha gått riktigt illa om dom hade blivit klämda.

Nahe, lunch strax och sedan iväg mot Arlanda.
Jag längtar bara till Hult.

En sten har släppt

Publicerad 2009-04-22 19:03:27 i Life,

102 inbjudningskort klara och ivägskickade. Nu är det lärares och andra VIP:ares kort  kvar att klippa, limma, slicka, adressera och posta. Men det är inte så många. 50 stycken kanske.

Förövrigt så peppar jag helgen något oerhört, Hult och mys på fredag, Strängnäs och tvåårskalas på lördag, Norrköping och tatuering på lördagkväll och oplanerat på söndag.

Sitter förövrigt med nya läsglasögon på mig, mina gamla försvann i flytten men jag envisades med att inte köpa nya eftersom jag säkert skulle hitta dom. Men idag köpta jag nya, skitfula tantglasögon men så får det vara. Så antagligen lär jag hitta mina andra imorgon. Det är tydligen så det fungerar här i världen.

Dags för kvällsmat och sedan göra klart resterande inbjudningar så att de kan skickas imorgon.

Puss och kram.

Nervös

Publicerad 2009-04-22 13:48:57 i Life,

Det blir en ny tatuering på lördag. På svenska tatueringsmässan av alla ställen. Men så kan det gå.

JÄVLA SKIT

Publicerad 2009-04-21 21:44:24 i Life,

Jag pallar inte examen. Jag kommer inte att fixa det. Allting går käpprätt åt helvete. Faan!

JAG ORKAR INTE!!!

Onsdag

Publicerad 2009-04-15 14:15:36 i Life,

11 och en halv dag kvar.

Idag har jag fått tre uppgifter! Den första jag fick var vid elva att jag skulle leta rätt på en bilramp. Det tog tio minuter. Sen fick jag i uppgift att gå och handla lunch och fixa ordning det. Röra på sig, wihoo! Vid halv två så fick jag en uppgift att mejla iväg ett mejl till några personer. 

Det har varit seriös action idag!

Igår drack Karin och jag öl och pratade skit, sedan mötte vi upp min Emilia och intog lite fler öl. Det var trevligt och välbehövligt. Ikväll ska jag städa, tvätta och handla för imorgon fyller jag år öch då ska mamma, Jörgen, Mormor och Farmor komma upp till Nypan och fira mig. Det ska bli roligt. Jag tänkte åka iväg och inhandla dunderfrukost tills och göra allt ikväll så att jag kan bjuda mig själv på frukost på sängen. Man får inte vara dum...

Nahe, då ska väl jag återgå till att googla om sekter i sverige då... 

Solen

Publicerad 2009-04-14 16:04:25 i Life,

En timme kvar. Har inte fått en enda uppgift att göra idag.

Om en timme och en kvart befinner jag mig på ett berg i Stockholm tillsammans med Karin och några öl. Då ska jag tycka om livet.

El Stockholmo

Publicerad 2009-04-14 09:44:28 i Life,

Nu befinner jag mig här.

Det jag har gjort hittills idag är att jag har googlat efter andra LIA-platser i Norrköping och Linköping. Jag har eventuellt kommit på att jag trivs som östgöte. Hemska tanke. Men jag kanske bara lurar mig själv? Eller så lurar jag mig själv med det att jag vill vara i sthlm.

Jag vet inte.
Jag vet ingenting längre.


Har drömt en massa otäcka drömmar senaste nätterna, typ att jag har blivit biten av en massa ormar, att jag hade en äcklig kackerlacka som satt fast rakt över munnen så att jag inte kunna skrika. Jag fick bort delar av den men benen satt så hårt att den gick mitt itu och den blev geggigt. Inatt drömde jag om svek och alkoholister. Drömmar är jävligt bra på att ge metaforer om livet.

Kärlek

Publicerad 2009-04-13 20:56:02 i Life,

Mycket kärlek till er alla.

Jag är förundrad över hur många peppningar och ryggklapp jag har fått över denna lilla dator på bara några minuter. Bara dom lilla sakerna har gett mig en del av mitt jävlaranama (hur man nu stavar till det) tillbaka.

Tack.
Ni vet hur man får en vän att må bättre.
Ett ryck i kragen så är det snart sommar och man kan andas.

Jävligt opepp

Publicerad 2009-04-13 19:20:37 i Life,

Det enda lätet som har kommit ur mig de senaste timmarna är djupa suckar.

Självklart kommer jag inte att hoppa av, jag är inte den som slutar med något bara för att det tar emot lite. Men just nu känns framtiden rätt mörk och framför allt tung.

13 praktikdagar kvar. Bit ihop.

Kval

Publicerad 2009-04-13 10:26:55 i Life,

Jag vill inte tillbaka.
Jag vill inte tillbaka till min vidriga jävla praktik, jag avskyr att vara där.
Jag vill inte tillbaka till min ensama lägenhet i Nyköping där jag inte hör hemma.
Jag vill inte tillbaka till skolan.


Jag vet inte, allting känns så jävla off. Skarpa projektet med 07:ornas examen kväver mig och jag blir helt galen. Jag räcker inte till och tiden räcker definitivt inte till. Fan, fan, fan. Jag behöver sommarlov. Jävligt mycket. Fattar bara inte hur jag ska kunna klara av nästa läsår eftersom det är ännnu mer praktik och det är praktik som har fått mig att tveka på allt. Jag hatar verkligen min nuvarande praktikplats. Men jag vill inte ta en paus och lägga dagarna på nästa period för då kanske jag hamnar på ett ännu värre ställe. Jag vantrivs så mycket att jag dansar en glädjedans efter varje dag då jag är en dag närmare slutet och det är så jävla skönt.

Fy faan vad jag vantrivs med ena sidan utav mitt liv. Den sidan som finns i Finspång trivs jag med. Åka cross, renovera och inte ha en massa gigantiska krav. Bara det där med att jag inte får vara så feg på crossen.

Jag vill ta en paus från skolan.
Nu.

Våren

Publicerad 2009-04-12 11:39:40 i Life,

Gårkvällen blev en parad av Finspångsklyschor.
Trevligt och skrämmande på samma gång.
Måste ha fått en smäll inatt av Jörgen för överläppen är jättesvullen och röd.
Klockan tolv är det Babylon med Helena, like old times.
Fast Jörgen ska med, new times.
Jag har skitit i så många måsten denna vecka att jag har ont i magen.
På torsdag fyller jag 21.
På fredag är det spelning.
Fast jag är så nervös så jag vet inte om jag klarar det.
På lördag är det födelsedagsfest för mig i Hult med grillning och brännboll.
Känn er välkomna.

Sober?

Publicerad 2009-04-10 10:08:10 i Life,

Och där slutade jag att vänta. Du förlorade något mycket viktigare än vad du vann.

Idag är det långfredag och klockan fem så ska vi ut till Hällestad till mormor och fira påsk. För första gången någonsin så är vi alla med alla respektive och alla barn, detta blir 27 stycken på mormor, hennes tre döttrar (min mamma inräknad) och deras familjer. Det kommer att krylla av barn också så jag är helnöjd. Martin och jag är vana vid att alltid vara minst men nu så har vi sju stycken som är yngre tror jag... Dom där kusinbarnen bara ploppade upp ur tomma intet på ingen tid alls.

Igår körde jag cross för första gången och det var sjukt roligt. Jag köpte en egen cross i onsdags men hade aldrig kört innan, jag tar det lite i fel ordningen men det gick bra ändå. Det gick framåt och Jörgen tyckte jag var mycket bättre än vad han trodde. Dock var det inte så svårt som jag hade trott och roligt var det. Det enda som jag inte tycker om är stora lerpölar då allting glider iväg. Blåmärken på "kickbenet" lyser rätt fint men det är inte lätt att träffa en liten pinne med en stor sko.

Nu blir det frukostnoch mys.

Tisdag

Publicerad 2009-04-07 21:57:01 i Life,

Tisdag hemma i Finspång och jag trivs som fisken i vattnet, klockan ringde åtta imorse och hela dagen har jag skrapat färg och målat. Det är härligt med lite kroppsarbete. Sedan åkte vi lite cross/fyrhjuling och det var ännu roligare.

Nu tar jag kväller och vilar upp mig inför en lång dag imorgon och om saker och ting går som det ska så har jag en rolig nyhet imorn.

"jag har den!"

Publicerad 2009-04-03 14:33:50 i Life,

Härrejävlar vad jag skrattade igår...

Karin och jag började vår kväll i Brunna med att leta punkskivor till gårkvällens spelning, vi gjorde oss fina och var väldigt heta. Allting gick i svart, vitt och rött. Vi tog tåget in till stan vid kvällningen i våra röda solglasögon och kände oss fab. Vi druttade iväg till systemet där jag satt och gapade för att det inte var självplock (senast jag var inne i en försäljning-över-disk-butik var när jag var typ fem, innan dom byggde om i Finspång).

Vi tog oss till Kungsträdgården för att insupa våra fyra bright brew (hej sommarfeeling) och lite lulliga kom vi till China teatern för att titta på musikal. Herre jesus vad vi grät. Inte för att det var sorgligt utan för att det var så fruktansvärt roligt. Ola Forsmed är numera husguden och det med råge. Jag kan inte beskriva alla skämt för att det skulle bli alldeles för tattigt. Men jag kan säga som så att människorna på pendeln hem fick nog ont i huvudet när vi drog repliker från teatern och skrattade rått. 

Låg och pratade lite skit innan vi somnade för att sedan vara död när klockan ringde vid halv sju. Men så kan det vara och nu sitter jag på kontoret och bara väntar på att jag ska få sluta och åka hem till älskade Finspång för att få vara där i en HEL VECKA.

Förövrigt så ska jag till Öland i sommar, partaja med kändisar och titta på Tomas Ledin. Det ni.

Torsdag

Publicerad 2009-04-02 16:52:20 i Life,

Idag är en bra dag, för idag ska jag och Karin gå på The producersChina teatern och vara jävligt snygga. Efter det så ska vi spela punk på Sugar bar. Det kommer bli riktigt nice. Men först in till stan för en öl i vårsolen. Det är aldrig fel.

En dag i Brunna;
Idaa?! (Karin från nedervåningen som rotar i Idas väska)
Aaa?
Du kan faan inte ha läppstift i samma fack som ölkorv...
(Jag känner mig som Kicki Danielsson)


Just nu så trivs jag rätt bra med vart jag befinner mig i livet...




Ni kan kalla oss för FabTwo

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela