Ida af Larsson

Blöpp!

Publicerad 2012-09-24 09:38:00 i Life,

 Här uppe skulle det vara ett avsnitt om vad jag tycker om Ana Gina men tydligen valde blogg.se att censurera det... Ni får väl gissa åt vilket håll jag drog.
 
Annars så är jag mest bara sjukt pank. Går runt och har noll kronor på kontot och vet inte när jag får pengar. Lyckliga lycka <3. Som tur är så har jag en makalös begåva att alltid lyckas landa på fötterna så det är klara jag också. Piis åff cääk.
 
Har haft en sjukt skön helg åtminstone. I fredags hade vi hemmakväll med tema 90-tal. Dvs kläder, mat och film på temat 90-tal. Det blev vitlöksrullader med klyftpotatis till varmrätt och cocktailbär med glass till efterrätt. Jonas hade valt Schindlers list som film så vi blev lite psykiskt knäckta lagom till sängdags, men ändå. I lördags var vi i Luleå. Spelade minigolf, tittade på Luleå hockey mot AIK och åt middag med hela klanen Ejnestrand/Isaksson. Mycket trevligt och jag åt en jättegod tapastallrik. Mmmm, tapas...
 
Inne på Jonas sista vecka som 20-something! Hur fränt som helst! En överraskning har jag till honom på lördag och jag kan inte riktigt förstå att jag har lyckats hålla det hemligt i 3 ½ månad?!
 
Mannen med stort M på Njulla, där vi tältade en natt med Lapporten i bakgrunden.
 
 
 
 
 

Det där med jobbskadad.

Publicerad 2012-09-04 15:22:12 i Life,

Efter min musik- och eventutbildning så har jag inte kunna gått på ett enda arrangemang utan att ta på mina kritiska glasögon och fundera över minsta lilla detalj. Ljus, ljud, entré, toaletter, musik och information kan jag störa sönder mig på om det är som det bör vara. Efter bara två dagar i skolan så känner jag redan att jag aldrig mer kommer att kunna läsa en tidning, höra ett radio-program eler se på tv utan att ha synpunkter om hur det är gjort.
 
Känns lite tråkigt att inse att det inte går att njuta av okunskapen längre samtidigt som det känns som att jag kan uppskatta det på ett helt annat sätt. Precis som med arrangemang som kan bli guldvärda för att högtalarna hänger snyggt eller för att ljusshowen är sjukt synkad...
.
.
 

Snurrig

Publicerad 2012-09-03 20:37:59 i Life,

Ja, mjukstart vet jag inte om det blev på pluggandet. Sitter med en bok öppen och antecknar fortfarande och har cirka 40 sidor kvar att läsa idag. Men jag tar nog kväller ändå. så viktigt är det inte att läsa under denna vecka, huvudsaken är att jag får det klart till nästa vecka och det får jag se till att ha helt enkelt.
 
Klassen känns kanon, en himlans massa olika personligheter men det är sjukt härligt. Känns som om jag har kännt dem i snarare ett halvår än bara två veckor. Helt sjukt.
 
Några av brudarna i en pool under beachpartyt vi hade nu på nollningen.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela