Ida af Larsson

Spotify

Publicerad 2009-02-27 10:56:13 i Life,

Nu har även jag upptäckt Spotifys storhet. Går igenom hela svenska proggeliten och diggar stenhårt, Doin the omoralisk schlagerfestival med Sillstryparn ljuder för tillfället.

Har precis sökt examensfesten till skarp projekt och jag hoppas verkligen på att jag ska få det. Men nu ska jag ut till boden som ska rivas och hjälpa till att slå in diverse väggar och sådant där.


Hell yeah!

Godmorgon

Publicerad 2009-02-26 10:10:52 i Life,

Musikjuridik står på schemat, personligen så tycker jag inte att det är särskilt intressant.

Piercing känns konstigt, jag ger mig en vecka att vänja mig. Kom på att jag var dum i huvudet som inte tog med en påsväska till Finspång med tanke på att jag måste skölja munnen efter varje cigg/dricka och en flaska får jag inte plats med i min minimala väska jag har nu. Kul att gå runt med en ICA-påse på krogen...

kirrat

Publicerad 2009-02-25 21:28:20 i Life,



Åja, nu är den gjord. Inte tungpiercing men likväl smileyn dvs den som sitter i strängen under överläppen. Just förtillfället är det dock bara en stav för att den inte ska migrera lika lätt så den blir mer eller mindre osynlig i cirka 10 veckor till tills jag har slutat min LIA-period. Dock tar det nog ett tag att vänja sig för det känns som om jag har en stor snus inne just nu.

Den ska sitta i strängen men tyvärr så hade jag knappt någon så den är placerad i köttet på insidan av läppen. Hur fräscht låter inte det på skala? Men det kändes knappt något, sedan så har jag väl en ganska hög smärttröskel eftersom jag gick med bruten hand i två månader och tränade handboll på det men det gjorde lätt ondare i brosket i örat.

Förövrigt; Indikaar

Nu jävlar

Publicerad 2009-02-25 10:25:21 i Life,

Imorgon (läs idag) blir det en ny piercing. Så det så. Vet dock inte än om jag är tillräckligt "piercningsvänlig" på just det stället så jag får skriva mer imorgon om den blir gjord (det är ingen intimpiercing, det skulle jag aldrig våga).

Det är verkligen skittråkigt utan tv. Så tråkigt att jag nu har bestämt mig för att gå och lägga mig och börja läsa näst sista Harry Potter boken. Jag har inte läst klart serien än eftersom jag har läst igenom alla böcker fram tills Fenixorden fyra gånger för att jag inte kommer ihåg något och sedan har det kommit något annat så jag har inte hunnit läsa Fenixorden. Men igårkväll blev jag klar med den så nu är det bara att ta nya tag.

[Skulle ha varit publicerat igårkväll vid halv nio men så ville visst inte bloggen.]

Godnatt

Publicerad 2009-02-24 00:05:02 i Life,

Kvällens sista skiva är bränd. Nu är det bara att fixa fler låtar och bränna ännu mera... Jag peppar som faan.

Fast just nu så är det sängen och Harry Potter som väntar.


När jag precis hade införskaffat mig Carl-Gustaf

Girls just wanna have fun.

Publicerad 2009-02-23 20:45:39 i Life,

Jag var lite sur förut men det har gått över nu, speciellt efter djträningen på Tellus med Indikaar. Jag vet inte om jag har skrivit om det men nästa onsdag så spelar vi på MITTWOCH här i Nyköping och den 20 Mars har vi spelning i Stockholm på klubb Democrazy. Riktigt roligt. Har även lite annat på gång men ingenting som är klart än.

Igårkväll när jag kom hem så satt det en tapetbok i brevlådan. Gött, tänkte jag och hittade lappen på hallgolvet där det stod när dom skulle komma; "mån 23/2 klockan 07.00". Så det var bara att börja möblera om hela lägenheten och pilla med det under kvällen/natten. Valde tapet gjorde jag i sängen inatt lite smått sömnig så det är bara att hoppas att jag gjorde bra val.

Det är både hall och vardagsrum som ska tapetseras så det var inte lite att göra... Men jag hann färdigt och nu sitter jag här i mitt fullproppade kök och tittar ut genom fönstret. Ingen soffa, ingen tv och inget vardagsrumshäng för mig inte. Inte denna vecka iaf. Tänkte att jag kunde rensa köket och sovrummet nu när jag ändå är instängd här (Harry får inte vistas bland allt damm så det är bara att bomma igen halva lägenheten) men hur det blir med den saken vet jag inte.


Ibland kan jag vara rätt cool.

Pajkastning

Publicerad 2009-02-23 11:53:37 i Life,

Ibland så vill jag bara slå sönder ansiktet på folk som inte förstår sig på saker. Slå så hårt att jag blir helt matt i kroppen och bara gråta. Jag skulle aldrig göra det men det tar ändå inte bort mitt hat för människor som inte är värda att öppna sin mun.

Pågrund utav vinters brist på tillåtelse så har min hjärna smält och ersatts med en svart klump men det ska det bli ändring på. Planeringen har börjat.

Ibland är livet hårt

Publicerad 2009-02-21 12:19:12 i Life,

Livet som proffsdj är verkligen jättehårt. Man måste sitta en lördag och ladda ner bra musik. Det är nästan så att jag får ont i fingrarna av att söka... Jörgen springer runt och städar och gör fint medan jag sitter här. Just nu så har jag det oförskämt gott.

Tentaplugg

Publicerad 2009-02-20 00:30:46 i Life,

Vi sitter och pluggar tenta, diskutionerna har gått kring glosor, snoppar och fula människor. Fyra brudar vid ett runt bord med varsin lapton och lite shokladpuddig kan ta mig sjutton aldrig slå fel. Men nu verkar det bli påklädning utav pyjamasar så det är väl kanske dags att dra sig hemmåt.

Tenta imorgon vilket inte ska bli särskilt nice. Orka omtenta?

Jag längtar hem till Finspång och Jörgen. Alldels för mycket faktiskt.

Jag ger dig min morgon

Publicerad 2009-02-18 10:52:33 i Life,

Idag är en dag där planering ska ske, Karin och jag ska ha lunchmöte idag och prata om våra projekt. Dvs. Indikaar och blekfet. Indikaar känns mest väsentligt eftersom vi har stora planer på gång... Jag är lite skeptisk till om vi verkligen kommer klara av det men vi får väl se.


Punkdrömmar - Ingenting

Dumma Ida

Publicerad 2009-02-16 22:53:14 i Life,

Jag har tvättat sex maskiner idag och nu väntar högen på att vikas. Baah, varför kunde jag inte göra det under tiden? Jo, just det jag har ju använt min tid till helt onödigt surfande. Vad jag känner mig duktigt. NOT.

The hills

Publicerad 2009-02-12 17:41:31 i Life,

Jag sitter och är dundersjuk! På Annas födelsedag och allt. Vi firade henne imorse med tårta och pimpning utav hennes bil med ballonger och serpentiner. Sjukt nice med tårtfukost, med betoning på sjukt. Ikväll ska vi till O'learys och äta mat sedan så drar jag till Finspång. Längtar hem till Jörgen och att bli lite omhändertagen. Dock ska jag jobba imorgon så helt slappt blir det inte.

Nu har jag fått praktiken avklarad, det blir på JCP i Sthlm. Guld.

Nahe, packa och lite iskallt vatten som får en att vakna kanske?

saknad

Publicerad 2009-02-10 11:36:15 i Life,

Idag har det gått 5 fucking, jävla år. 5 totalt meningslösa jävla år utav saknad och förtvivlan. Det är sinnesjukt att tiden går så fort, det känns som om det var igår som jag sprang rakt ut i natten utan jacka och skrek och sprang bort. Jag vet liksom inte vad jag ska säga. Det är bara sådär obehagligt tomt, det finns inga skrik och inga tårar kvar. Det är inte för att det inte påverkar mig utan mest bara förr att det är tomt.

Ett svart jävla hål rakt in i hjärtat som äter sig större för varje minut jag inte lever upp till någon som fattas mig. Men jag vet också att det bästa sättet att hedra hans minne är att göra det bästa möjliga utav mig själv och jag har bara börjat.




Älskade pappa.
"Du finns i våra hjärtan"

Censur!

Publicerad 2009-02-04 08:39:44 i Life,

Jävla, bajs, skittenta! 4 poäng ifrån fucking VG. Jag är så jävla lack!

Censur!

Publicerad 2009-02-04 08:39:44 i Life,

Jävla, bajs, skittenta! 4 poäng ifrån fucking VG. Jag är så jävla lack!

Vad vad det jag sa...

Publicerad 2009-02-03 21:40:03 i Life,

I fredags blev det middag på Harrys och filmen Mammut, vad var det jag sa? Men det var hur mysigt som helst.

Häromdagen ringde Jörgen och frågade när mitt pass gick ut och sa att det var en hemlis till alla hjärtansdag... I wonder...

Orkar inte skriva mer blogg. Ska förska röja lite i lägenheten innan jag lägger mig. Imorgon är det Mittwoch och då måste man vara trevlig.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela