Ida af Larsson

Pjuu

Publicerad 2007-05-31 01:47:25 i Life,

Nu har jag varit på ettan en sväng och sedan på SAPA och pussats genom grinden med Emil. Det är antagligen det som jag kommer göra i sommar när han jobbar natt.
Och jag har cyklat fram och tillbaka! Emil lagade min cykel häromdagen så idag cyklade jag för första gången på ett halv år. Jag var lite rädd för att jag kom inte ihåg hur man cyklade först och jag var inte riktigt van vid att det går så fort men fy sjutton vad jag älskar att cykla. Det är mycket bättre än att promenera.

Nej, nu ska jag titta på Simpsons innan jag sover och snart gå upp för att äta Annas hembakta scones. Jag är mycket nyfiken på om dom kommer att vara goda eller gudomliga.

Årsboken

Publicerad 2007-05-30 15:27:58 i Life,

Idag kom årsboken så vi har suttit och sålt den hela dagen. Vi ska sälja imorn och på Fredag och sedan är den förhoppningsvis slut.. Vi fick slut på 69 böcker idag och det på typ fem timmar så vi bör sälja slut på alla på Fredag, om ni treorna behagar komma till skolan vilket det inte verkade som idag.
 
Veckan:
Onsdag - plugga franska som en gris
Torsdag - sälja årsboken åka till stan, partaja
Fredag - mösspåtagning! Partaj?
Lördag - Klasspartaj?
Söndag - Partaj?

Guäck, franskaplugg idag. Sen är allting klart. Men jag har ganska mycket att öva på i franskan så vi får se hur roligt jag kommer ha det ikväll.
Idag så slutar jag fem och sedan ska jag hem och laga mat och fixa tvätt och vid tio så börjar Emil att jobba igen så den karln kommer jag inte att se särskilt mycket. Aja, jag älskar honom ändå.

Finspång

Publicerad 2007-05-29 23:29:29 i Life,

Hahaa, jag sökte på Finspång på google och då kom denna bild upp. Det tyckte jag, en lättroad jäkel, var mycket roligt.

Ensam

Publicerad 2007-05-29 21:10:14 i Life,

Jag är ensam inatt. Emil ska jobba inatt och imorgon natt och det är skittråkigt! Det är blir andra natten som jag sover utan honom sen vi blev ihop och den första gången var jag vaken till halv sex. Jag hoppas att jag kan sova bättre inatt.
Det är tur att vi får en liten katt snart som kan hålla mig sällskap när Emil jobbar natt, helger och eftermiddagar.

Lite maoriskt kanske?

Publicerad 2007-05-29 16:00:21 i Life,

Seg dag, jag kom till skolan halv fyra och då visade det sig att lektionen var inställd. Great. Men nu ska jag rita lite tatueringsshit åt Emil som han har beställt. typ.

Sunshine

Publicerad 2007-05-29 11:03:38 i Life,

Hallå min kära blogg.

Idag har jag varit en sväng i skolan för att ta bort några betyg från slutbetyget för att jag ska få högre snitt sen så gick jag hem och gjorde frukost på sängen till Emil. Han fick kaffe, en macka med ölkorv och oliver, fyra toffifee och ett äpple. Han har tjat om äpplen i några dagar så jag gick till b-hallen och köpte några.

Nu så har jag en lng håltimme. Klockan ett ska jag vara på ungdomshälsan för ett möte med Jenny och klockan halv fyra har jag lektion igen.

Jag tar Hanna på orden och ska lägga in lite bilder i bilddagboken så ni får kolla in där om ett tag.

Synd

Publicerad 2007-05-28 12:33:57 i Life,

Jag har syndat....

....jag har inte skrivit blogg på flera dagar. SKäms på mig.

Hahaa, Tomi, det du skrev betyder ungefär att du älskar mig och att du vill leva ditt liv med dig så njeee, det var inte riktigt rätt. Men ändå ganska fint sagt. :)

MVG i religion b och franska, VG i sv c och det var alla min betyg det.
Slutsumman hamnar på 17.79 men jag ska göra särskilda prövningar i några ämnen.
Nu har jag matte, so long.

Just det, jag har ju fyllt i tatueringen! Så nu är den klar, sex timmar tog det allt som allt.

Hell yeah!

Publicerad 2007-05-24 12:48:05 i Life,

VG i matte c, wohoo! Jag är så sjukt stolt och lättad över att jag fick det för det betyder att jag inte kommer att ha ett enda G i mitt slutbetyg. Fy fasiken vad nöjd jag är!
Nu ska jag försöka ta reda på vad jag får i Franska steg 4 och idrott samt psykologi. Imorn får jag reda på svenska c betyget och förhoppningsvis religion b betyget.

Mot Monki!

Seg morgon

Publicerad 2007-05-24 09:37:42 i Life,

Satte klockan på fem men var så borta att jag snoozade till sju.. Två timmar i sträck då mobilen pepe var nionde minut. Ja, jag är knäpp.

Nu har jag pluggat en jäkla massa franska. Jag sak ha prov idag och sedan så är det slut med allt vad gymnasiet heter. Mer eller mindre.

Nu ska jag ta mig en sväng i cyberspace innan jag knatar iväg till skolan.

Hejda

Skadestånd

Publicerad 2007-05-23 13:49:05 i Life,

Idag har jag suttit en kvart i kö för att komma till brottsoffermyndigheten, det tog sin lilla tid. Men nu har jag mer koll på vad det är som gäller om jag ska begära skadestånd vilket jag antagligen gör. (nyårsincidenten för de som vet) Men nu ska jag, överraskande, plugga svenska.

Har fått tre betyg till;
Litteraturvetenskap - VG
Staden och framtiden - MVG
Kultur- och idéhistoria - VG

Betygssnack

Publicerad 2007-05-22 12:07:03 i Life,

17.74 så låter min summa utav gymnasiebetyget än så länge. Jag hade hoppats på att komma över 18 men vi får se hur det blir med den saken. Det är ju några betyg som jag inte vet om jag får VG eller MVG i. VG drar ner snittet och MVG höjer, ja om ni nu inte kunde tänka ut det själv. 12 VG och 12 MVG är resultat  men vi hoppas på 8 MVG och 1 VG till.

Nej, nu ska jag skriva klart min bokanalys och sedan så har jag bara franskaprovet att skriva den här veckan. Så gudomligt skönt!

När jag har gjort mitt franskaprov ska jag sätta mig i en dunge och dricka en öl för att fira att jag inte behöver oroa mig mer för prov och uppsatser på iaf ett år.

Teejsdaug

Publicerad 2007-05-22 09:47:04 i Life,

MVG i filosofi, wohoo! Det är inte varje dag man får så mycket beröm utav en lärare. "...Du tänker precis som en filosof och skulle jag inte veta att det var du som hade skrivit det så hade jag trott att det var en känd filosofs verk..." Hahaa, man kanske skulle satsa på det  yrket (yrke?).

Ann-Cathrine vägrar tala om för mig om jag har fått G eller VG i matte C, jag hoppas såklart på VG men man vet aldrig med henne. Hon kan vara slug som en orm. Men jag får försöka att inte tänka på det för jag kan inte göra ett skvatt åt det nu iaf.

Nu ska jag pula lite med bokanalysen till kulturen som ska in idag.
Just, det jag måste prata om religionen med Niklas.

See ya

Maundaug

Publicerad 2007-05-21 21:33:46 i Life,

Trevlig helg, det festades både fredag och lördag. I fredags så begavs sig jag, Emil, Ellen och Richard in till stan efter mycket om och men. Vi kom fram vid ett så det fanns inte så mycket att välja på så vi gick till Sveaskeppet och drev med en okänd chilenare. Mycket roligt, sedan så blev det kebabkäk och häng i en park där Ellen nästan höll på att ryka för fylla. Haha, man sak inte lägga sig bland blommorna i en park när snuten står runt hörnet. När vi kom hem (vid kvart över fyra) började vi spela fotboll här utanför och vi levde loppan tills alla föll ihop i en hög och konstaterade att det var mycket som snurrade.

I lördags var vi hos Linda och Jonas och grillade och jag lyckades supa ner alla tack vare det älskade kortspelet Mullimull. Vi gick senare ut i Finspång och busade runt på Kristallen och Ettan, på ettan fanns det väl människor (läs ett gammalt ex) som man kanske inte ville träffa men det gick kanon ändå. Nästan jävligt bra kan man säga. Moahahaa. Jag träffade även en efterlängtad Arash som fyllespatserade runt på centrum med trevliga och fylleglada vänner.

I like being me right now.

Idag har jag kollat in första exemplaret av årsboken på Anjo, visserligen bara i pappresform men det blir säkert vackert. Förhoppningsvis så kommer vi att börja sälja den på onsdag och då för den ypperliga summan av ett hundra riksdaler.

Nu ska jag busa med Emil och titta på Magnus Betnér uncut.

Men, men, men, men,  manly men, wohooho hohooo hoooo.

Söndag

Publicerad 2007-05-20 20:11:15 i Life,

Hemma igen efter att ha spelat match i Rejmyre, domaren skulle ha haft sig en pungspark men ändå.

Nu ska baby och jag laga mat för jag orkar inte skriva mer.

godmorgon/godnatt

Publicerad 2007-05-19 04:53:37 i Life,

Hemma igen efter en natt i Norrköping och lite fotbollsspelande. Jag tar mer imorgon för nu ska jag sova.

God natt.

Öldrickeri

Publicerad 2007-05-18 22:37:10 i Life,

Det bidde inget pluggande, och nu sitter man här som vanligt och dricker öl. Men, men gott är det ju.

Jag köpte presenter till Emil när vi var i stan, två kallingar och ett par solglasögon. Han var visserligen med när jag köpte dem men det blev vackert inslaget iaf. Jag kan vara snäll om jag vill. Vi cruisade runt lite i staden med musik på högsta volym och svängde in på "bauhaus-området", där hittade jag världens bästa butik som jag nu har önskat mig presentkort på till studenten. Där inhandlades det tre travlor utav bästa kvalitet (99 spänn styck men jäklar så fina de va).

Nu väntar vi på Richard och Ellen och sedan ska vi åka in till Norrköping och festa för en gångs skull. Vart det tar vägen där inne vet jag inte men kul ska vi ha det.

SMK rocks!

Saftkris

Publicerad 2007-05-18 12:07:57 i Life,

Saften som jag fick av mormor håller på att ta slut, det betyder att jag måste åka dit och kidnappa en flaska till. Min mormor är kung på att göra saft.

I gårkväll låg Emil och jag och tittade på tv efter att vi i flertalet timmar försökt få upp en lampa... Det gick tillsut och senare idag ska jag försöka få upp alla foton som ska upp på väggen. Det kommer att bli apfint, jag får ta ett kort sedan och visa er.

Nu ska jag (som vanligt) plugga lite granna och försöka bli klar med den förbaskade bokanalysen som ska in nästa vecka, efter det så har jag bara franskaprovet som jag måste plugga till. Dock är det det svåraste men ändå.

Party ikväll måhända? Jag är sugen på att åka till stan, tänk då inte otten för på den köttmarkanden kommer jag aldrig sätta min fot igen.

Huvudvärk

Publicerad 2007-05-17 14:07:13 i Life,

Saker att klara av i skolan innan 25 maj:
En bokanalys, kultur.
Extra uppgifter ma c
Ett franskaprov
En psykologiuppsats
Plus lite annat smått och gott.

Fy sjutton vad skönt, bara två stora saker kvar och sedan lite små saker men de skriver jag inte upp. De är inga skriv uppgifter så de får inte räknas med.

Jag har även hunnit med att diska en sväng, nu ska jag laga mat åt Emil som kommer alldeles strax och även försöka städa lite.

Det har blivit sjukt mycket boggande sista tiden. Ajaa, hoppas att ni som läser tycker att det är trevligt så.

Måste tipsa om Slagsmålsklubbens nya skiva - boss for leader, fruktansvärt bra.
Det är lite annorlunda än det som de tidigare har gjort men det är underbart.

Harajuku

Publicerad 2007-05-17 02:38:35 i Life,

Jag älskar harajukus. Dom är extremt coola och jag tänker bli en sådan när jag blir stor.

Slagsmålsklubben - sponsored by destiny 
En sjukt bra låt.

Nej, nu börjar jag bli lite pömsig så nu ska jag gå och lägga mig.

Sov gott min blogg.

Myspace tips

Publicerad 2007-05-17 01:31:34 i Life,

Ny layout gick inte så bra så jag har surfat myspace och eftersom jag är en himlans trevlig människa så ska jag ge er lite myspace tips:

Dagens fynd:
Royale madness

Bon death

Lapuma

Oh Laura (ni vet de som har en låt i en bilreklam som är så skön att man ryser)

Moa

Några av favoriterna på myspace:
The baboon show

Refused

SMK

Twopointeight

Sådär, nu ska jag läsa lite i min roliga bok (hm, jajaa) och komma igång med frisyrsökningen.

Jäkla modebloggar.

Publicerad 2007-05-16 23:54:33 i Life,

Jag tänkte att jag skulle kolla in livet på andra bloggar än bara Finspångsbloggar (vilket är de som jag orkar läsa) så sagt och gjort, jag gick igenom "mest aktiva" och jäklar så uttråkad jag blev. Varenda bloggusling handlade om mode och jag är så jäkla trött på modebloggar. Vad hände med att vara normalt tråkig i sin blogg och inte anstränga sig så jävla hårt för att lägga upp "dagens outfit" och "modetips". Bluää, våga vara tråkiga!

Om man skulle försöka sig på att ordna om bloggen? Jag har aldrig gjort något sådant tidigare så det kommer antagligen gå käpp rätt åt helvete. (Ett utav min favorituttryck.) Men den som lever får så.

Vi hörs säkert snart, för jag är övertrött.

Nombär thoo

Publicerad 2007-05-16 23:20:54 i Life,

Urghlä!

Jag är trött men pigg - great.

Idag så har jag varit i min kära skola och pulat runt. Sedan så åkte jag hem för att plugga och efter att jag ahde varit jätteduktig så åkte Emil och jag ut och fiskade. Jag fick ingen firre men någon vacker dag så ska jag håva in den största fisken ni har sett. Emil fick en firre men den var så liten att man knappt såg den.
Jo, jag fick napp men det bestod utav lite sjögräs och ett träd efter ett lite felbedömt kast... Man kan inte vara bäst på allt.

Jag älskar scrubs, det är sjukt bra.

Nu ska jag googla på konstiga saker och försöka hitta en snygg frisyr som jag ska införskaffa mig efter studenten.

Låååååång håltimme

Publicerad 2007-05-16 14:35:53 i Life,

Saker att klara av i skolan innan 25 maj:
En bokanalys, kultur.
Extra uppgifter ma c
Ett franskaprov
En psykologiuppsats
En gudstjänstanalys
Plus lite annat smått och gott.

Jag kom på att idag är det en månad sen ag fyllde 19. Det känns som om det avr ett år sedan men ändå.
Nu ska jag skriva psykologigrejs.

Sally

Publicerad 2007-05-16 13:53:12 i Life,

Sally gick igenom efterbesiktningen! (sally är våran bil, en saab) Min kära karl har pulat och donat med henne och det gick bra för nu gick den igenom. Dock hade jag världens obekvämaste samtal med gubben på bilbesiktningen. Jag hade inte tillräckligt med pengar på kortet så jag fick ringa mamma så hon fick föra över pengar.

Samtalet:
tystnad i flera minuter
Han: Jahaa.................går du i skolan?
Jag:..erhm, jo. Det vankas student....
Han.......jahaaa...............
tyst en minut
Han: vad ska du göra sen då?
Jag:.....jobba ett år och sedan plugga vidare.....
Han:........jahaa...............vad ska du plugga då?
Jag:....jag vet inte, typ statsvetenskap. Jag vill jobba med FN.
Han:........jahaa.................det är ju bra.............
Jag:...........jo.................
Han:....då måste man vara duktig på språk..........kan du många språk?
Jag:......njaee.........svenska, engelska och franska typ.........
Han:..........jahaa..................
tystnad i en minut
Han:......franska är ju svårt........
Jag:.......mmmm...........


Han var trevlig men det var ett sådant där skämt samtal man ser i filmer. Ajaa, jag och Emilia garvade rätt rejält åt det. Det var mycket kul då.

Nu ska jag plugga lite till...

Five, six, seven, eight!

Publicerad 2007-05-15 18:52:13 i Life,

Saker att klara av i skolan innan 25 maj:
En bokanalys, kultur.
Extra uppgifter ma c
Ett franskaprov
En psykologiuppsats
Mozartuppsats
Plus lite annat smått och gott.

Fy sjutton vad skönt! Nu är det bara fyra stora saker kvar att göra, dock ska en sak vara klar tills imorgon men ändå. Nej, nu ska jag försöka bli klar med den så får vi se.

Mupptisdag

Publicerad 2007-05-15 16:23:12 i Life,

Saker att klara av i skolan innan 25 maj:
En bokanalys, kultur.
Årsboken
extra uppgifter ma c
Ett franskaprov
En psykologiuppsats
Mozartuppsats
Plus lite annat smått och gott.


MVG i projektarbetet och ungdomskulturprofilen och UKP'n ligger på 300 poäng så det är ju riktigt bra.

Nu ska det pluggas så ingen träning för mig idag.

Hästbajs

Publicerad 2007-05-15 10:12:03 i Life,

Saker att klara av i skolan innan 25 maj:
Ett svenskatal
En religionsuppsats om Jungfru Maria
En filosofiuppsats, valfritt ämne.

En bokanalys, kultur.
Årsboken
En Filosofi uppsats om meningen med livet.
En halv plansch till religionen, människovärlden Kelter
Nationella, matte c

+ extra uppgifter
Ett franskaprov
124 franska glosor
Jox till UKP
En psykologiuppsats
En psykologianalys, Gökboet.
Mozartuppsats
Plus lite annat smått och gott.

Blähää, filosofiuppsatsen klar. Det blev en mycket förvirrande uppsats om kunskaosteori. Årsboken, mozartuppsats och bokanalysen måste bli klara idag. Men nu ska jag ha lite fritid och leka med Helena
Helena hälsar föresten.

Snart är det natt

Publicerad 2007-05-14 22:47:00 i Life,

Idag har det varit en mycket lång dag. Först så hade jag ställt klockan fel vilket resulterade i att jag inta hann plugga franska som jag hade tänkt. Sen så genomled jag en relativt seg och tråkig skoldag och sedan satt vi i redax och jobbad med årsboken fram till sex. Uäck. Efter det hämtade jag mat på perfekt och åkte hem, för att sätta igång med franskan direkt. Jag slutade med det för en timme sedan ungefär. Jag är inte klar med det men jag orkar inte mer. Nu ska jag ha lite Idatid med datorn. Emil har gått och lagt sig, han är helt död på måndagar. Inte så konstigt kanske.

Emil och jag har snart varit ihop i ett halv år fast det känns som om vi har varit tillsammans i typ fem år.

Nu ska jag ut i cyberspace och surfa runt.
Ha det.

Sing a long

Publicerad 2007-05-13 17:28:03 i Life,

Jag sitter och ser på sing a long medan Emil är iväg och inhandlar kvällens mat. Chips och dipp. Jag behöver inte vara snygg, jag har en karl. Haha, det är mitt motto när det gäller skräpmat och iordninggörande på vardagar/helger. Ett jäkligt skönt motto måste jag säga.

Vad har hänt idag då? Inte ett skit, legat hemma, snörvlat och segat. Jag tog på min kläder för en kvart sedan så det förklarar väl hur aktiv jag har varit.

Igår så såg vi på esc hos Mike och sedan gick vi ut på kristallen, jag drack alkoholfri cider och var chaufför. På kristallen hittade jag Helena och Wincent och vi sprang runt och var allmänt nyktra men antagligen de mest flumma på hela kristallen. Sedan åkte jag, Emil, Ellen och Richard ut till Mäseln och eldade upp "trähärket". Det var det

Nu skall det skrivas till årsboken, ha det gött.

Emil - Hahaa, esc?
Jag - Ja, det förkortas så.
Emil - (efter mycket tänkande) Är det det som kommer om man trycker på den här knappen? (pekar på escape-knappen, esc.)

Söndag

Publicerad 2007-05-13 13:44:01 i Life,

Dundersjuk och jag missar matchen idag, typiskt.
Inte tycka synd om sig själv, inte tycka synd om sig själv, inte tycka synd om sig själv...

Knäckebröd

Publicerad 2007-05-12 18:24:30 i Life,

Igår så var Emil och ag i stan och köpte allt till balen och studenten, det enda som saknas är nu en svart, smal slips till min kavaljer. Vi testade sakerna ihop igår och vi blev grymt snygga ihop. :D Dock var det mycket svårt att hitta en röd skjorta till herr Wincent.

Vi kutade först runt inne i staden och köpte studentskor, tröja och skor till Emil. Vi kollade i varenda skjortaffär i hela innerstan men ingen affär hade röda skjortor. Jo, en hade det men i storlekarna XS och XXXL och min karl har varken eller. När vi var klara hade klockan blivit mycket och vi skulle till systemet så vi fick bege oss till Hageby (bolaget är öppet till åtta där varje vardag så om ni har panik så vet ni det nu) och när vi kommer in där så ser vi att det finns ett dressamn där men det var stängt. Dock såg jag att personalen var kvar så jag stod och ropade från min sida av gallret och det slutade med att dehittade en röd skjorta i Emils storlek så de fick öppna igen för oss.

Lite övertalningstalang har man.

Ikväll ska jag stå i inträdet på dansgrejen som är i igelfors efter motordagen som håller på nu. Det kan säkert bli jätteroligt och jag har bestämt mig för att vara rockabilly ikväll så att man passar in någorlunda. Sen så är ju det min favoritlook men man kan inte se ut så i exempelvis skolan bara en dag. Det är lite för speciellt. Okej om jag jämt var rockabilly men jag orkar inte med att tupera håret och hålla på varje dag. Aja,en jäkla lång utläggning för det.

Inatt sov vi i nästan tolv timmar så eurovision ska jag orka med. Jag är faktiskt en oerhört stor schlagertönt, det är det inte många som tror. Men nu ska vi inte gå närmare in på det. : )
Ikväll blir det ingen alkohol för mig, kvart över nio bär det av från Finspång imorgon och det vaknas match mot smedby. Sen så är jag inte så sugen på heller men det skulle inte accepteras som giltigt skäl i min umgängeskrets så jag skyller på matchen.

Det blev ett ganska långt inlägg, duktig Ida. Men nu ska jag tupera håret lite mer och sminka mig.
So long suckers.

Jahaaja.

Publicerad 2007-05-12 02:08:44 i Life,

Utmanad av: Emil
Sex sanningar/egendomliga saker om mig:


1. Jag har under en kort period för länge sedna dyrkat neonrosa

2. Mina tår ser, under ifrån, ut som färskpotatisar.

3. Jag är mörkrädd.

4. Jag sover, när Emil inte ligger i sängen, med min nalle som rätt och slätt heter Nalle.

5.  Jag grät en jul för att vi skulle kasta ut julgranen och jag tyckte synd om den.

6. Jag är omvänt hypokondrisk. Jag tror att jag har cancer men vet att jag är hypokondrisk vilken antagligen kommer att sluta med att jag dör för att jag itne söker läkarvård i tid.


Jag utmanar nu: Martina, Emma R, Helena, Tomi och Tomten.


REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex sanningar/egendomliga saker om sig själv.
Den som blir tagen ska skriva sex saker om sig själv i sin dagbok och samtidigt ange
reglerna för spelet. Slutligen väljer den personen fem nya personer och gör en lista av deras
namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta
dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen dagbok för mer information

Booring

Publicerad 2007-05-12 01:35:25 i Life,

Jag sitter här i våran lägenhet och gör inte ett dugg. Emil, Ellen och Richard är ute på kristallen men jag ville inte följa med, jag orkar inte.
Dels för att jag inte har den fysiska orken och dels för att jag inte orkar med psykiskt.
Det har gått alldeles för lång tid med denna neråt period så jag var på ungdomshälsan idag och pratade om vad vi ska göra åt det. Det blev väl inte så mycket sagt, vi diskuterade mest min besatthet av att söka på saker på internet.
Just nu så har jag en period där jag söker på försvunnen människor och då mest barn och ungdomar. Det är svårt att hitta svenska sådana sidor men amerikanska sidor finns det gott om. Innan jag åkte till Belgien var jag insnöad på Columbinemassakern så jag kan ta mig sjutton allt om det nu.

Något som kanske är lustigt och ganksa makabert är att jag för tillfället även kollar mycket på unidentified persons sidor, dvs döda människor som man inte vet vilka de är. Mycket tragisk. Jag vet inte varför jag gör det men på något sätt så kanaliserar jag mitt dåliga mående på det.

Ajaa. Nu börjar jag bli hungrig så jag ska nog ta mig en panpizza. En mycket underskattad maträtt måste jag säga.

Det är inte något som vill åta sig att fixa min blogg? Jag är helt sjukt dålig på det. Den som kan göra det kan få en uppsats skriven om Columbinemassakern om den vill. :D Jag är helt sjukt bra på att hitta saker på internet men att dona med sidor så att de blir snygga är inte min grej.

Sov gott sverige och dröm inga mardrömmar.

Knökstressad

Publicerad 2007-05-11 12:28:01 i Life,

Har jobbat med årsboken hela morgonen och nu börjar den anta sin slutgiltiga form. Visserligen är det mycket kvar att göra men jag försöker att bortse från det. Jag har gått igenom alla klasser som har lämnat in och tagit fram tio citat, tio stordåd och ett hedersutnämnande. Jag ger er inga smakprov. Men det är smaskigt kan jag lova.

Nu så ska jag springa iväg och få mig någonting i magen och sedan ska vi till kommunen för att snacka om ungdomenshus. Sedan ska jag inte göra ett jäkla skit. Joo, jag ska fixa framsida, baksida och inledning till årsboken. Men det är bara roliga saker så det gör mig inget.

Nej, lite mat kanske?

solros

Publicerad 2007-05-10 16:54:07 i Life,

Jag håller på att bli mongosjuk, det är inte kul.

Nu ska jag och herr Wincent åka till Finspångs centrum och köpa kostym. wohoo.

Mosherojne

Publicerad 2007-05-09 22:30:28 i Life,

Saker att klara av i skolan innan 25 maj:
Ett svenskatal
En religionsuppsats om Jungfru Maria
En filosofiuppsats, valfritt ämne.
En bokanalys, kultur.
Årsboken
En Filosofi uppsats om meningen med livet.
En halv plansch till religionen, människovärlden Kelter
Nationella, matte c
+ extra uppgifter
Ett franskaprov
124 franska glosor
Jox till UKP
En psykologiuppsats
En psykologianalys, Gökboet.
Plus lite annat smått och gott.

Ännu lite mer klart, underbart!

Datorn är igång nu men allt som fanns på datorn tidigare är försvunnet. Det är bilderna som jag sörjer mest. Jag ska försöka ta alla som jag har i bilddagboken och skicka iväg dem så att jag kan få dem på riktigt papper. Dock påstår Martina att det inte går att få ut bilderna när man tar dem från bilddagboken men jag sku sjuttsingen lyckas. Annars jäklar.

Nej, nu ska jag ladde upp lite belgien bilder i bilddagboken. sådäså.

Btw, Emil är för jäkla het alltså.

Skitvärld

Publicerad 2007-05-09 12:17:44 i Life,

Saker att klara av i skolan innan 25 maj:
Ett svenskatal
En religionsuppsats om Jungfru Maria
En filosofiuppsats, valfritt ämne.
En bokanalys, kultur.
Årsboken
En Filosofi uppsats om meningen med livet.
En halv plansch till religionen, människovärlden Kelter
Nationella, matte c
+ extra uppgifter
Ett franskaprov
124 franska glosor
Jox till UKP
En psykologiuppsats
En psykologianalys, Gökboet.
Plus lite annat smått och gott.

Lite försvinner och några saker tillkommer, härligt.
Alla mina bilder är borta. Alla, varenda jävla bild.  Allting försvann när datorn pajade. Jag älskar denna värld nått så oerhört mycket så att jag kan kissa på mig - jag är inte bitter.

Nej, nu ska jag skriva lite emr fillijox så at jag kan stryka en till grej på min att-göra lista.

Blähäpp

Publicerad 2007-05-08 12:49:09 i Life,

Saker att klara av i skolan innan 25 maj:
Ett svenskatal
En religionsuppsats om Jungfru Maria
En filosofiuppsats, valfritt ämne.
En bokanalys, kultur.
Årsboken
En Filosofi uppsats om meningen med livet.
En halv plansch till religionen, människovärlden Kelter
Nationella, matte c + extra uppgifter
Ett franskaprov
Jox till UKP
En psykologiuppsats
Plus lite annat smått och gott.

Inlägget före är ett kort utdrag ur min filosofiuppsats. Duktig Ida.

Meningen med livet.

Publicerad 2007-05-08 12:47:42 i Life,

Meningen med livet är nog den frågan, tror jag, som människor har frågat sig mest under världshistorien. Livet är det vi är och det som är mer ?just nu? än till exempel ?vad händer efter döden? så därför är denna fråga så vital. Frågan är dock om det måste finnas något som gör livet mer värdefullt än vad det är, måste vi ha ett mål? Jag har på en föreläsning fått livets mening liknat vid ?resans mål?. Resan i sig har inget eget mål utan det är resenären som sätter sitt eget mål. Utefter dessa tankegångar kommer man till slutsatsen att man ska fråga sig själv vad man vill med sitt liv och sedan försöka följa det på bästa sätt. Det kan kopplas ihop med existentialismens tankar; en existentialist skulle mena att man bestämmer själv vilken menig ens liv ska ha och att när man har gjort det så finns det en mening.

  

   Vad anser då jag vara meningen med livet? Ja, det vet jag inte. Eller rättare sagt, jag vet inte vad jag tror. Jag har läst in mig ganska bra och jag har fått mer förståelse för teorier om vad meningen med livet är efter detta arbete men jag har inte kommit närmare någon egen insikt. Det som ligger mig närmast till hands är nog att det inte finns någon mening och att vi själva bestämmer vad vi vill uppnå med livet, men det ser inte jag som meningen med livet. Jag har mina mål jag vill uppnå och de delmål som jag ska till på vägen men detta är inte meningen med mitt liv för jag tror nog inte att det finns någon. Alltså är inte mål i livet och meningen med livet samma sak för mig som det är för många andra. På ett sätt så tycker jag att det är betryggande att inte ha någon mening med livet, då kan man aldrig misslyckas. Allting ska man göra för en orsak och allt man gör ska ha en mening och då är det väldigt skönt att livet i sig inte har någon egentlig betydelse.

I skolan

Publicerad 2007-05-08 12:22:03 i Life,


Saker att klara av i skolan innan 25 maj:
Ett svenskatal
En religionsuppsatts om Jungfru Maria
En filosofiuppsatts, valfritt ämne.
En bokanalys, kultur.
Årsboken
En Filosofi uppsatts om meningen med livet.
En halv plansch till religionen, människovärlden Kelter
Nationella, matte c + extra uppgifter
Ett franskaprov
Jox till UKP
En psykologiuppsatts
Plus lite annat smått och gott.

Pjuu, en av sakerna gjorda iaf.
 
Jo, både Emils och min dator som vi har hemma hos oss har gått sönder vilket gör att jag inte kan jobba hemma över huvud taget. JÄTTEKUL. Jag kommer go insane om allt som fanns på datornerna har försvunnit, dvs. en jäkla massa bilder, musik och skolsaker.

Igår så städade jag och Emil, det gick förvånansvärt bra. Det var nog första gången som jag har städat i nya lägenheten. Men nu så är det fint. Vi såg även på filmen, little miss Sunshine vilket var en mycket bra film. Rekomenderas till människor med någorlunda intelligens och ett hjärta.  

Hanna: Jag får skicka bildera så fort datorerna funkar igen. (hoppas, hoppas.)

Nej, jag kanske skulle fortsätta skirva skolarbete då jag inte kan jobba hemma?

Jävla skitdator

Publicerad 2007-05-07 14:41:14 i Life,

Skolans datorer jävlas. Jag hade tänkt att var lite duktig och skriva grejer till årsboken men word funkar inte på någon endaste liten dator i skolan. Mycket bra. Så då får man väl blogga.

Veckan:
Måndag: Skola, redax, plugga.
Tisdag: Skola, plugga
Onsdag: Skola, NaP Ma C, plugga
Torsdag: Skola, plugga
Fredag: Skola, plugga, åka till nrkpg kanske.
Lördag: Plugga, stå i inträdet i Igelfors(motordagen)
Söndag: Plugga

Wohoo, bara en massa jäkla plugg. Men nu är det bara 22 skoldagar kvar så man får bita ihop.
Saker att klara av i skolan innan 25 maj:
Ett svenskatal
En religionsuppsatts om Jungfru Maria
En filosofiuppsatts, valfritt ämne.
En bokanalys, kultur.
Årsboken
En Filosofi uppsatts om meningen med livet.
En halv plansch till religionen, människovärlden Kelter
Nationella, matte c + extra uppgifter
Ett franskaprov
Jox till UKP
En psykologiuppsatts
Plus lite annat smått och gott. Bit ihop, Ida.

Nej, fuu yuu. Nu går jag till elevrådsrummet.

Wohoo

Publicerad 2007-05-06 21:02:41 i Life,

Vi vann med 6-1! Härligt, Mallan gjorde även hattrick.

Nu ska jag se wallander och försöka plugga lite grann.

Die angst

Publicerad 2007-05-06 13:54:55 i Life,

Kom till mig.

I en värld skapad av något gott finns det alldeles för mycket orättvisor. Jag tror på det onda, då kan saker bara bli bättre.

Ikväll ska vi faan i mig vinna. Jag är taggad till tusen, Norsholm ska åka hem med 75 mål i baken.

Nehee, om man skulle strunta i att skjuta upp saker och börja plugga?

Natti

Publicerad 2007-05-06 00:26:53 i Life,

Dagen har bjudit på mycket underhållning. Vid halv elva gick vi upp, bakis som skogsbär och åkte till Hällestad för att kolla på nya bebben. Han var mycket söt men han sov lite för mycket tycker jag. Sedan var vi hemma och myste lite innan jag pluggade. Nu så har Ellen varit här en sväng och vi har spelat spel och druckit öl, dock bara en öl för min del.

Det är wrestling på tv. Finns det något meningslösare än det? Jag tror fasiken inte det, bara feta, trashiga, idiotiska amrikaner som gillar det.

Nu ska Emil och jag sova, imorgon ska Emil fiska och jag ska spela match.
Tjingeling.

Parrrrtie

Publicerad 2007-05-04 21:00:11 i Life,

Partie för kvällen men Emil, Hanna och Richard. Ellen är sen som vanligt (surprise). Sen blir det ekmanska med ytterligare 500 pers. Ajaa, det lär bli kanon. Mysigt med kroppsvärme.

Dags för en klunk öl.

Buenos Dias.

P.s. Utgång som gäller för kvällen för ni som är måttligt intresserade. D.s.

Skolan

Publicerad 2007-05-04 09:21:49 i Life,

Filosofilektion, jag jobbar på för fulla muggar.
Två saker att göra i filosofin innan betygen sätts.
Åka till stan i eftermiddag och shoppa student- och balsaker.
Party ikväll med Hanna, nice.

Morgonrock

Publicerad 2007-05-03 12:40:17 i Life,

Är hemma och pluggar matte, jag kommer bränna ut mig om jag fortsätter. Har fått tre jobb under två veckor som jag ska tacka ja till också. Ajaa, man får inget om man inte försöker.

Emil är min bästaste vän och jag älskar honom. Fast inte nu för nu säger han att jag säger gardäääjner men det gör jag inte.

Motala? Trevligt.

Party imorn om jag inte måste plugga.

Jävla kom-på-ordet-program.

Sillstjärt

Publicerad 2007-05-02 11:04:08 i Life,

Nu är jag hemma igen, obeskrivligt skönt att träffa Emil igår och känna att det är här jag hör hemma.

Resan var roligt och jag fick MVG i kursen så jag är nöjd. Ser dock ut som snusmumriken för att jag har bränt min näsa medans jag har haft solglasögon på mig så det är en röd trekant mitt i ansiktet. Inte allt för snyggt.

Det känns som om en sten har lyfts från bröstet samtidigt som det såklart är lite småjobbigt.

Nej, nu ska jag snoka runt i mina favoritbloggar för att sedan laga mat och gå till skolan. Match ikväll också, kommer att bli kul.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela