Ida af Larsson

Seriöst?

Publicerad 2012-03-28 22:22:14 i Life,

Alltså karlar... Vad faan är det för fel på dem? Jag blir ju psyksjuk på att försöka förstå mig på.

Määh

Publicerad 2012-03-28 13:57:24 i Life,

Ursäkta mig men hur svart ska det vara att bli frisk? Jag är så sjukt trött på att gå runt och inte kunna andas genom näsan. Men det är klart, för ett år sedan så knatade jag ju runt med lunginflammation så jag ska väl itne klaga på lite nästäppa. :)

Det är så mycket oroligheter på jobbet just nu. Väldigt tråkigt att hela tiden gå runt på helspänn och samtidigt känna att inte heller kollegorna mår särskilt bra. Jag hoppas att det löser sig nu under våren.

Vår!

Publicerad 2012-03-12 13:14:27 i Life,

Äntligen är det så mycket vår så att det bara spritter i kroppen ute! Det spritter av andra anledningar också och det är för att vi åker och tittar på framtden imorgon, så jäkla spänd och nervös!

Och mars är det också, typ mitten på mars till och med. Det kommer bara säga poff så är augusti här. Lycka!

Annars så är jag fortfarande lika blek och fet men tänker att det löser sig nog till hösten.

Snor

Publicerad 2012-03-06 19:01:56 i Life,

Idag är jag sjuk, precis som igår och precis som imorgon. Roligt värre. Så idag har jag legat på soffan och tittat på tv. Har även gjort ett belöningssytem till Jonas för hans plugg. Han behöver det just nu, pallar inte riktigt med att bara plugget i sig är belöning och som tur är så har han en sambo som jobbar med barn och kan allt om belöningssystem.

Igår när jag låg på soffan så hittade jag gamla tuggummitatueringar. Hade inte så mycket för mig så satte dit en under ögat, dock blev det inte så bra så jag skrapade bort det med en handduk. Idag så är det svullet, svidande och skinnflått. Jag är så smart ibland...

En vecka kvar tills vi har fått besöka vårt tilltänkta boende och bestämt oss om flytt. Spännande! Då kommer jag nog även att gå ut offentligt med våra planer.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela