Ida af Larsson

Party!

Publicerad 2011-03-31 20:10:55 i Life,

Eller inte.

Min sparkdräkt (ni vet en sådan där onepiece) som jag fick hem häromdagen kan vara mitt livs bästa inköp! Den är hur skön som helst och imorse så övervägde jag faktiskt att ta den till jobbet men sedan så tog jag mig i kragen. Men jag lovar, den är så sinnesjukt skön så att jag antagligen kommer att bo mer i den än i något annat plagg.



Heppåre!

Publicerad 2011-03-30 11:35:05 i Life,

Fuck, fick precis reda på att jag måste jobba sent pass på fredagar från och med vecka 17. Inte så roligt. Men, men. Jag överlever säkert det med. Bläää! Usch, nu började det klia sådär i kroppen som det gör när man liksom inte riktigt trivs. Skit också.

Ikväll ska jag gå på bio och äta mat. Det blir iaf trevligt.

Avsluta meningen

Publicerad 2011-03-30 09:31:07 i Life,

Jag har insett att min senaste kyss saknade jag redan 1 sekund efter att den tog slut.
Jag pratar mycket men det mesta är av vikt.
Jag tycker om norrländska, muskulösa män och när man får somna efter en lång dag.
Jag avskyr när folk är alldeles för svenska.
Mina närmaste vänner är en salig blanding mellan nytt och gammalt och jag skulle inte kunna leva utan dem.
Min första vän hette Charlie.
Kärlek är något som jag har återfått tron på.
När jag duschar och har tid över så gillar jag att lägga mig på golvet och låtsas att det regnar.
När jag lagar mat så har köket en tendens att bli ett totalt kaos.
Jag tänder på ödmjuk intelligens och den där platsen strax bakom örat.
Det sexigaste yrket är brandman/polis/militär/väktare/vad-som-helst-bara-det-är-uniform.
Det är charmigt när någon visar sin medkänsla öppet.
Jag är rädd för vatten och mansfötter.
Den värsta känslan är att frysa.
Den bästa känslan är att ligga på en sten i sommarnatten, helt slut och känna att man lever och gör skillnad.
Jag är bäst på att vara världens roligaste på bakfyllan.
Jag är sämst på att vara långsint.
Om jag var ett djur skulle jag vara Räv (han heter så) från serien "De vilda djurens flykt".
Om jag var en insekt skulle jag vara en ljudlös fluga.
Om jag vore ett redskap skulle jag vara en kratta och vara anledningen till vårens skönhet.
Jag kommer alltid att vara envis som en gammal åsna.
Det finaste som finns är att krypa upp i knät hos någon man tycker om.
I sommar ska jag fara land och rika runt på festivaler och semester.
Sist jag grät var igår under musikskolanskonsert när jag mindes hur kul det var att få stå på scen med en stor orkester.
Jag kan böja mina kroppsdelar i konstiga vinklar.
Jag kan inte skruva på en skruvkork.
När jag vill tänka så kedjeröker jag och tittar på stjärnorna.
När jag bakar så bakar jag till någon annan.
Min mobiltelefon är min trognaste följeslagare.
När jag vaknar på morgonen går jag in på facebook i mobilen innan jag knappt har öppnat ögonen.
Innan jag går och lägger mig så skypear jag för tillfället i minst 1 timma.
Just nu tänker jag på den efterlängtade helgen.
Bebisar är fruktansvärt fula och alla ser likadana ut.
Idag har jag vaknat av att Kodjo gjorde pruttljud på radion...
Ikväll ska jag gå på bio med kollegorna och sedan äta finmat.
I morgon kommer jag att tokmysa över det faktum att det bara är en dag kvar till fredag.
Jag vill verkligen få styrkan att sluta röka.

Popular

Publicerad 2011-03-29 12:46:29 i Life,

Idag har det varit en riktig skitdag. Det känns som om allting bara trilskas med mig just nu, just idag. Ikväll är det skivstång men jag funderar på om jag skulle ta en cykeltur för att blåsa ur skallen litegrann också. Men jag är väl inte så pepp på att cykla i hällregn.

Huvudbry

Publicerad 2011-03-28 21:54:09 i Life,

Anonym; Ja... Förlåt! Men jag var där i ungefär två minuter innan vi var tvungna att tokåka hem igen. Men nu har jag bil så då kan jag komma när du vill (eller ja, typ)!

Guitar hero hos Lisa blev det ikväll. Och huvudbry... Fick idag ett samtal om att jag har tre positioner att välja mellan på P&L i sommar. Hur kul som helst men jag vill ju ha alla! Dom är ganska olika varandra och alla tre är bra och dåliga både i rolighet och karriärsmässigt. Just nu så lutar det ganska starkt åt ett håll men vi får se. Jag ska försöka bestämma mig ikväll.

Dags för kvällens skype-dejt. Hörs!

So hi.

Publicerad 2011-03-28 12:46:20 i Life,

Helgen var lika mysig som den förra. Fast med ett undantag, jag köpte en bil... En liten Ruben fick följa med mig hem från Örebro igår.

Idag är det en seg dag, har sovit riktigt dåligt de senaste veckorna och nu börjar det att kännas ordentligt. Det får bli en powernap så fort som jag kommer hem efter jobbet. En del irritation som ligger kvar också. Bläää!

Nu är det dags för fredagsmyyyyyyyyys!

Publicerad 2011-03-24 22:35:45 i Life,

Det är jag som är slutspelsfrälsaren. Bara så att ni vet.

Idag har jag fått vara synskadad. Vi hade en föreläsning på jobbet och fick testa på hur det var. Sjukt roligt. Ja, inte att vara synskadad men ni fattar hur jag menar...

Imorgon åker jag till Finspång för att träffa Mr Norr och förhoppningsvis även några andra sötnötter. Så kan det gå. Ja, så mycket mer än det är det väl inte.




Jag trivs.

Born this way!

Publicerad 2011-03-23 11:43:21 i Life,

Jag kan inte hjälpa det, jag gillar verkligen Lady Gagas nya låt. Den är fierce!

Igår så dök världens finaste norrlänning upp hos mig och vi tittade på film och hade det gött. Han åkte imorse och det var härligt att få spendera en vardagskväll tillsammans. Var inte så sugen på att gå upp ur sängen imorse kan jag lova...

Veckans planer;
Onsdag: skolan, handla mat, promenad.
Torsdag: skolan, möte på nya jobbet (brejkar det snart), dona i köket, packa.
Fredag: skolan, bada, inhandla nya vårskor, bio i Norrköping/innebandy i Linköping/soffhäng i Finspång/whatever.
Lördag: sova, sova, sova, dega, dega, göra något kul.
Söndag: sova ännu mer, innebandy, åka hem och längta till nästa helg.

Ja. Det var väl det. För övrigt så har jag och Robban (kollegan) fått världens bästa idé. Men det får vara hemligt fram till i höst eller så.

Önskvärt

Publicerad 2011-03-21 12:49:17 i Life,

Jag gillar att fylla år och det är bara några veckor kvar tills min nästa födelsedag. Den 23:e i ordningen. Var den kommer att firas vet jag inte men ett hett tips är väl i Finspångstrakterna. Eller kanske man skulle sitta hemma själv och se ledsen ut? Jag vet inte, men jag saknar den där magiken som födelsedagar innehöll när man var liten.

Hela helgen var jag i Finpång, i de norrländska delarna av Finspång. En fantastiskt bra helg som innehöll det mest som man kan önska sig. Kanske åker tillbaka även i helgen. Usch! Jag vill inte börja bli en sådan där helg-Finspångs-bo som jag var för något år sedan. Jag har ju liksom ordnat upp ett liv här nu. Men vissa saker kan man bara inte säga nej till...

Grattis bloggen!

Publicerad 2011-03-18 14:31:53 i Life,

Jag har ju glömt att fira min blogg?! Den fyllde 5 år den 15:e mars. Hujeda mig. 5 år. Och fler ska det bli! Jag får fira lite ikväll då det vankas några glas vin.

På fredagar så är vi i badhuset med skolan för att lära ungarna att simma. Idag så drunknade en elev. Ja, inte så att han dog men nästan. Han tappade flytdynan när han var på det djupa och sjönk som en sten, ingen såg det. Tillslut sprang en elev fram och drog tag i vår vaktmästare som är med. Det var ganska läskigt. Jag vet inte vem som tycker att det är en bra idé att ha 50 ungar på 4 personal...

Idag fick jag även hålla ett litet föredrag för en skock storögda flickor om varför vuxna tjejer har bh... En av tjejerna sa efteråt att om det var som jag förklarade så borde vår vaktmästare också ha bh. Jag bad henne att inte säga det till honom. Utav någon konstig anledning så gillar inte män det där med att de kanske borde bära bh...


Jack Nicholson har man boobs...

Mot oändligheten...

Publicerad 2011-03-18 07:19:39 i Life,

...och vidare!

Idag ska jag hinna med en hel del. Världens bästa Robban lånar ut sin lilla pärla så att jag ska kunna åka till Finspång i helgen. Han är fin han. Sedan så måste jag gå ner på stan och hämta upp en klänning som jag försökte köpa igår men tydligen inte hade pengar till... Det skulle vara ett par jeans men har man bestämt sig för att shoppa och ens kropp är lika jeansvänlig som Jabba the Hutts så får man ta det man hittar. Alltså en ganska onödig men fruktansvärt fin klänning.

Dags att tagga bussen.


Jabba "Ida" the Hutt

Fox

Publicerad 2011-03-17 15:40:00 i Life,

Usch, jag mår illa. Blä. Varför kan jag inte laga vardagsmat som jag inte mår illa av? Jag kan bara laga fancy middagar fast det är väl inte så illa pinkat det.

Idag så har jag tvättdag. Dock har jag missat att tvätta på ett tag så jag har mastodonttvätt. Sådär så att man knappt har ett par trosor att ta på sig för att allt ska tvättas. Jag hittade dock en långklänning som jag slängde på mig och tur var väl det för tydligen har det flyttat in en ursnygg granne som dök ner för att fråga om han fick tvätta en maskin när jag var färdig. Så kan det vara. Lite vardagsspänning sådär.

Ska ut på promenad med Lisa ikväll också, alltid lika trevligt.

Things

Publicerad 2011-03-15 21:13:18 i Life,

Mår lite illa just nu, jag har nämligen bakat cupcakes till jobbet imorgon och var tvungen att provsmaka en. Jag gillar verkligen inte sötsaker och den lilla saken kan ha varit det mastigaste jag någonsin har ätit. Men, men. Gott var det.

Tog en promenad med Lisa nyss, pratade om ödet, kärlek och pedagogik. En riktigt bra promenad. Just nu så går jag bara och väntar på att något dåligt ska hända för allt verkar gå min väg just nu; jag känner mig rätt snygg, jag har fått en provanställning på ett spännande, hemligt jobb, jag får jättemycket beröm för mitt jobb på skolan och jag har träffat någon som jag tycker om väldigt mycket. Snart måste ju något gå åt skogen?

Som sagt, jag har träffat någon jag tycker om. Roligt va? Jag har aldrig varit med om något liknande och jag är väldigt nyfiken på vad framtiden har att ge. Nog pratat om det.

Cupcakes

Publicerad 2011-03-09 20:36:11 i Life,

Köpte en bakbok idag, ska baka tills nästa onsdag för att ta med mig till ett möte på jobbet. Det ser nog ut att bli cupcakes. Mina första cupcakes någonsin men det ska jag väl inte misslyckas med?

Har tränat idag och varit duktig. Vad skönt det är när man verkligen kommer igång med träningen och det här med maten också bara flyter på. Men trött är jag, förbannat trött. Har blivit några sena kvällar nu på raken men det blir skapligt ikväll. Till nio ska jag ligga nerbäddad och läsa Sex and the City i bokform.

Jag ska hålla mig vaken

Publicerad 2011-03-07 22:22:30 i Life,

Dagarna går fort just nu. Jag vet dock inte varför.

Lördagen blev också kanonbra, känns väl lite onödigt såhär i efterhand att ha delat på lite mer än en flaska vin och en halv flaska glögg på efterfesten men just då så kändes det genialiskt. Precis som vanligt...

Spelning på lördag men annars inget särskilt att se fram emot under veckan.

Min sång

Publicerad 2011-03-05 20:29:23 i Life,

Ja herregud. Vilken kväll det blev igår. Drog till Finspång och hem till mamma på förfest. Det var vi och hennes två vänninor och lite senare så kom de andra mammornas döttrar. Fruktansvärt trevligt. Sedan gick vi ut på hotellet där jag sprang runt och hälsade på människor. Det blev som vanligt härj om efterfest och den slutade även precis som vanligt. Att alla mer eller mindre somnade med en öl i handen... Men skoj var det.

Nu gör jag mig fin och ska snart iväg och se Mimikry här i Nyköping. Deras skiva från 2008, Alderland, är faktiskt riktigt bra.

Fy mig.

Publicerad 2011-03-04 11:07:19 i Life,

Gud vad jag har slappat ner med inlägg på bloggen?! Jag har liksom varken inspiration eller ork.

Jobbet går kanon, jag har sagt upp mig från fritidsgården och har börjat träna istället. Det ger mig mer i slutändan. Idag ska vi snart åka iväg och bada med skolan och sedan funderar jag på att åka till Finspång ikväll. Bara lite sådär huxflux. Jag har ändå inte varit där sedan nyår...

Nu hör jag min unge skrika som en stucken gris här utanför så jag ska gå.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela