Ida af Larsson

Hallå, hallå?

Publicerad 2008-05-31 17:27:35 i Life,

Har inte riktigt kommit över gårdagens kavalkad i gladhet men ska snart dra mig åt Svärtingehållet. Jag, Mats, Isa, Tobbe-trollkarl, KL och Wincent ska grilla hemma hos Isa och ha det allmänt vuxet och trevligt. Ingen alkohol för min del eftersom det blev lite för mycket utav det goda igår och eftersom det är match imorgon. Jag är utlånad till Vingåker igen och dom ska möta Vingen vilket är serieledarna i div. 4. Jag känner på mig att jag antagligen kommer att dö.

Jag ska byta om och göra mig lite fräshare eftersom jag faktiskt inte har kommit ur kläderna eller sminket från igår...

What?

Publicerad 2008-05-31 12:53:37 i Life,

Ursäkta mig, men vad sjutton hände igår?

Jag misstänker att jag gjorde bort mig rejält eftersom jag älskade hela världen igår och ville få alla andra att älska den lika mycket som jag. Åh, herregud. Ibland vore det nästan skönare om man skulle kunna vara sådär bitter som vissa andra kan vara jämt. Men vad vore livet utan en übertaggad och tokglad Ida? Bra mycket lugnare iaf.

Nu måste jag ha telefonkonference med nattskiftet.

Film och tacos.

Publicerad 2008-05-29 23:41:56 i Life,

Supermätt efter en massa tacos och mys med Bridget Jones (såklart). har en liten snutt kvar på filmen men tänkte säga godnatt till bloggen innan jag lägger mig och tittar på det lyckliga slutet som går så bra att somna till.

Morgondagen;
Vrinnevi och besöka logopeden som ska tala om för mig varför jag är hes.
Jobba några futtiga timmar för att de ska lägga om schemat på jobbet.
Ta en snabbvända på Finsponga marken (ensam, eftersom alla andra är suckers)
Titta på Curtans utspring ihop med min kära lillebror.
Hem och göra mig vacker.
Ner till den STORA uteserveringen på ettan för att spendera kvällen med goda vänner, öl och cigaretter.

Nu återgår jag till Bridget Jones, min underbara förebild.

Kvällsplaner

Publicerad 2008-05-29 17:45:37 i Life,

Om en halvtimme ska jag åka iväg till träningen och sedan står det tacos i kylskåpet och väntar på mig efteråt. Måste ladda upp ordentligt inför morgondagen som kommer innehålla en del stressiga moment.

Jag har tuggat sönder mina naglar igen... Hatar när jag lyckas med det. Dom blöder och gör svinont. Grattis till mig själv.

Jahopp, undrar om Elli kan få tid för mig snart? Vi ska prata om en sak som jag inte vet om jag får säga till er...

"Vi vill höra dökött på radion."

Publicerad 2008-05-29 15:08:05 i Life,

Jag skulle kanske ha städat idag? Men det har jag inte tid med nu för jag ska först till bolaget och handla lite till mig och till bror min. Efter det bär det av till tippen med Martin och slänga lite videoapparater och liknande saker. Sen måste jag handla lite jox för att jag ska kunna bli snygg imorgon. Jag vet inte varför men det känns som att det är imorgon det gäller...  Fråga mig inte vad men något är det.

Nej, dags att åka kanske? tippen stänger fyra.

Så jävla typiskt.

Publicerad 2008-05-29 11:46:52 i Life,

Fasiken! Jag missar ju Bergskas student! Helvete. Och jag missar min egen avslutningsfest den 6/6 i Örebro. Attans, attans, attans.

Nu vill det till att jag sjuttsingen kommer in på den här skolan annars så har jag missat deras student i onödan... Det är väl några som jag kommer att skämmas väldigt mycket inför för att jag inte är där och ler mot dom när dom springer ner för kullen. Men något måste man ju tydligen få betala för att det ska gå bra på en front här i livet.

Mer info

Publicerad 2008-05-29 11:04:23 i Life,

Lördagen den 7 Juni (inget nationaldagsfirande för mig inte) klockan 09.00 (hujedamig) ska jag inbefinna mig på KY musik&event i nyköping. Dagen kommer bland annat att innehålla intervju, föredrag om sig själv och grupparbete (men man vet inte om vad) och allt detta ska ta ifrån 9.00-17.30... Det är länge. Tror nog att jag ska supa till ordentligt efteråt, för att antingen fira eller sörja. Men sjuttsingen så kul att gå vidare. Jag tror så pass bra om mig själv att jag tror nog att jag har väldigt bra chans om dom får se mig "live". Som jag sa till nattskiftet inatt; "Jag är nog en jävel på att charma folk in real life". 

Det blev en ordentlig sovmorgon idag, det va gött. Men snart ska jag sätta igång med att jobbapå mitt liv men först frukost.

Äntligen!

Publicerad 2008-05-29 00:07:45 i Life,

Det är nu min tur vänder!

-Parkhänget var helt underbart och Eriksson och jag låg och pratade minnen och kedjerökte.
-Vi vann matchen med 3-2, visserligen hade vi kunnat vinna med 10-0 men vi ska vara nöjda.
-Jag fick mejl ifrån KY musik&event för påminnande om bekräftelse av intervju? Jag har inte fått något tidigare mejl men jag blev mäkta glad för att jag tror nog att jag ska lyckas charma dom nu när jag får träffa dem personligen. Tänk om jag inte hade fått detta mejl heller, då hade jag missat min chans...

Men det är lugnt för det är nu som min tur vänder (borde kanske köpa en trisslott nu när jag ändå är på g, så att säga).

Jag har nog glömt/inte orkat skriva att jag fick nobben ifrån ena skolan jag sökte. Visserligen står jag på reserv plats men det tar jag som ett nej eftersom det är en sådan eftertraktat utbildning.

Någon som ska med till tippen imorgon? Inte det? Men det gör inget, för det kommer att vara lika underbart ändå!

Fick knät mer eller mindre avsparkat på matchen så det kändes gött att veta att det stod en säng och väntade på mig när jag kom hem men insåg ganska snart när jag kom hem att det abra var till att arbeta... Sänghelvetet var ju inte bäddad eftersom jag har tvättat idag. Så det ska jag dona med nu och invänta samtal ifrån  nattskiftet så att jag kan skvallra lite.

Sådär ja!

Publicerad 2008-05-28 13:04:16 i Life,

Ska snart ner och hämta tvätten som är klar och PMet är färdigskrivet! Duktig, Ida.

Håller på att laga lite lunch och sedan ska jag möta upp Eriksson i bruksparken för solning och skitsnakc på hög nivå. Eriksson frågade om hon skulle ta med sin några kalla cider (ja, jag började nästan dregla) men eftersom jag ska spela match ikväll kom vi fram till att det inte var någon ba idé.

Min lägenhet ser ut som crap men vad gör det när det vankas parkhäng i solen och med min kära barndomsvän Eriksson som sällskap.

Nu har det börjat ljusna!

Publicerad 2008-05-28 12:09:43 i Life,

Sista tvättmaskinen har laddats och satts igång och faktum är att jag nog är klar med mitt PM om cirka 1 A4 vilket även ska innehålla litteraturlista och slutord så nästan en halv sida med vanligt text ska jag knåpa ihop. Det lär jag itne bränna ut mig på. Härligt!

Dock börjar det komma moln på himlen och det förvånar mig ju inte...

Word...

Publicerad 2008-05-28 11:04:28 i Life,

Jag måste bara pilla dit ett litet inlägg om words oerhört ordfattiga ordlista. Programmet förstår inte ordet knulldocka. Varför jag använder det i mitt PM till Örebro universitet säger jag inte men håll med om att det är ett bra ord.

Första inlägget för dagen.

Publicerad 2008-05-28 09:59:45 i Life,

Tvättid om några minuter, jippie. Jag måste skriva två a4 till idag, jippie. Och solen lyser som aldrig förr. Det skulle faktiskt inte förvåna mig om solen skiner idag och och imorgon då jag måste sitta inne och plugga och försvinner sedan till jordens ände när jag kan vara ute. Dock ska ajg försöka stressa som aldrig för så att jag kan hinna ut lite innan jag ska iväg och spela match.

På med kläderna och ner mot tvättstugan för här ska turbotvättas!

Sista inlägget för dagen.

Publicerad 2008-05-27 23:55:41 i Life,

Kom på att jag inte har skrivit något om min ena Farbror som jobbar i Kina. För ett tag sedan var det ju en stor jordbävning där (antar att ni vet det) men just då befann han sig i hemmet i Hong kong med sin fru och sina barn. Dom hade kännt skakningar men inget mer. Sen åkte han tillbaka till Kina och sitt arbete, fabriken som har var chef över förut hade jämnats med marken och dom saknade 24 människor och hotellet där han bor i veckorna var en utav de nyare byggena så det hade stått kvar men det hade varit ett stort hål i taket på hans lägenhet så alla kläder och saker var blöta och förstörda eftersom att det hade regnat. Ibland kan man ha tur i oturen...

Det blev en sväng till hopptornen i Lotorp med Eleonor den fina och vi låg där uppe och förklara för oss själva att livet inte kan bli bättre än så. Helt underbart var det att bara få ligga i solen och titta ut över vattnet och känna vinden mot tårna. Åh, det måste göras om.

Träning som vanligt och efter det grillning hemma hos Herr Ivarius, det var hög myspys faktor och dagen i stort har varit mycket bra. Eller så här är det väl mer: det hade knappt kunnat vara bättre.

Nu ska jag ringa Herr Omar innan jag somnar och det lär gå fort efter den här underbara dagen.

Jalla, jalla!

Publicerad 2008-05-27 16:24:14 i Life,

Uhuu, måste springa iväg för jag ska hämta Elli om två minuter... Hm, något säger mig att jag inte hinner.

Vi ska sätta oss vid en sjö och kedjeröka sönder våra lungor såhär två timmar innan träning.

Syndaren själv.

Publicerad 2008-05-27 13:47:13 i Life,

Jag skrev inte ett till a4... Jag åkte till Babylon och åt med Elli och nu har jag hunnit vara hemma en halvtimme men då har jag suttit och läst bloggar. Jag är en dålig människa. Men nu ska jag banne mig skriva.

One a4 down...

Publicerad 2008-05-27 11:38:14 i Life,

...one to go.

Fick hem ett stort brev ifrån tobiasregistret. Det var med en behållare där man ska lägga i blod och sedan skicka iväg. Känns lite mysko men wtf. Så jag får ringa till vårdcentralen för att betälla tid för ytterligare en blodtappning. Men det gör jag nog nästa vecka.

Återgår till pluggandet.

Bin laden?

Publicerad 2008-05-27 10:29:03 i Life,

Jag kom att tänkta på honom nyss, jag tror nästan att han lever. Vad tror nì? Lever han eller inte och vart sjutton gömmer han sig?

Vaknade idag utav ett telefonsamtal från Malin, en timme efter att jag skulle ha gått upp. Men ingen idé att haka upp sig på det. Vill egentligen iväg och sola men alla jobbar plus att jag måste plugga. Lite sugen på att bada är jag också. Men, men jag får sitta i min lilla håla och låtsas att det är mulet ute så att jag inte får allt för stor ångest.



Träning ikväll, gött med lite fettbränneri.

Mattläggare.

Publicerad 2008-05-26 23:17:10 i Life,

Har pratat en jäkla massa med Mats i telefon, välbehövligt eftersom det är över en månad sedan vi träffades. Dom har ju varit iväg och spelat en del med Dawn of Silence. Nästan en timma tror jag att det blev, tiden flyger iväg när Mats och jag har våra sjuka samtal. Han kanske skulle komma upp på fredag och partaja lite, det är bara att hålla tummarna.

Det gick bra på jobbet och jag fick ett mycket förvånand sms där det stod att jag ska vara med på onsdagsmatchen. Trodde att jag blev helt bortplockad efter söndagens fiasko men jag måste ju även påpeka att jag inte riktigt fick en chans. Visserligen berodde nog det på att jag sög mumintroll men det hör inte hit. Nåja, match på onsdag och det är det vi ska bry oss om. Jag har redan börjat tagga.

Nu ska jag ringa ett samtal till Herr Omar och sedan blir det till att lägga sig. Ska försöka komma upp skapligt imorgon (jo, tjena. Som om det kommer gå) för att plugga som en liten räv.

Slutspurt.

Publicerad 2008-05-26 14:30:31 i Life,

Idag har jag hunnit med att skriva två sidor på slutPMet (det ska bli en sida till för att jag ska hålla mig tll schemat) och ett personligt brev att skicka iväg till en KY-utbildning. Samt x antal samtal med Elli för att hjälpa henne med att författa ett personligt brev. Första samtalet väckte mig som sagt vad halv elva och nu när vi pratade för fem minuter sedan hade hon inte hunnit mycket längre än där hon befann sig imorse. Så hon är på väg hit nu så att jag kan skriva brevet åt henne. Det är faktiskt något som jag är sjukt bra på.

Men ska hinna med att skriva en till sida innan hon kommer. So long.

Lista

Publicerad 2008-05-26 12:12:20 i Life,

Bara för att jag borde plugga så lånar jag den här listan ifrån Lindy.

ÄR DU EN RIKTIG TJEJ ?

[   ] Du har fler än 10 nagellack.
[   ] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[ x ] Du har eller har haft lösnaglar.
[ x ] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn. (Jag har fotbollslaget och är är jag med)
[ x ] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[   ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[ x ] Du brukar gå på stan med din mamma.
[  ] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt : 4

[ x ] Du har färgat håret.
[   ] Du har slingat håret.
[ x ] Du har alltid din mobil med dig. 
[   ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[    ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[   ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[ x ]Du älskar att gå till frisören.
[    ] Du solar hellre än att bada.
totalt : 3

DU ÄLSKAR :
[ x ] Skor.
[   ] Färgen rosa. 
[ x ] Shopping.
[ x ] Dekorationer.
[   ] Speglar .
[   ] Skolan
[   ] Delfiner
[   ] Disneyfilmer
[ x ] Ljus. 
[   ] Blommor
[   ] Mjukisdjur
totalt :4

Du shoppar / shoppat på :
[ x ] MQ
[   ] Kompaniet
[   ] Victoria's secret
[ x ] H&M
[   ] Aima
[   ] New Yorker
[ x ] Gina Tricot
[ x ] NK
[   ] Top Gun
[   ] Taily Weijl
[   ] Bijou Birgiette
[   ] City Girl
[   ] Colosseum
[ x ] sisters
totalt :5

DU SÄGER OFTA :
[   ] Whatever
[   ] Oh my god!
[   ] Vet inte
[   ] Cuite
[   ] Hot
[   ] Visst
[   ] Säkert
[   ] Ursäkta?
[   ] Fabulous
totalt : 0

DU LÄSER :
[   ] Frida.
[   ] Cosmopolitan
[   ] Glamour
[   ] Elle
[   ] Teen Vouge
[   ] Bravo
[   ] solo
[   ] Wendy
[   ] Bravo girl
[   ] Star Flash
totalt : 0

DU GILLAR DESSA FIMER :
[   ] Elizabetown
[ x ] Eva och Adam.
[   ] Freaky Friday
[   ] Ciao Bella
[   ] A Walk To Remember
[   ] Sweet home alabama
[   ] Where The Heart Is
[   ] Just My luck
[   ] John Tucker Must Die
[ x ] The holiday
[   ] Girls United
[ x ] How To Lose A Guy In 10 Days
[   ] The hot chick
[   ] My girl
totalt : 3

DU BRUKAR KOLLA PÅ :
[   ] Lost
[   ] Top Model
[   ] Projekt Runway
[   ] Desperate Housewives.
[   ] The Simple Life
[   ] Men In Trees
[   ] 8th & Ocean
[   ] Grey's Anatomy
[   ] OC
[   ] Laguna Beach/The Hills
[   ] Nip/Tuck
[   ] Gilmore Girls
[   ] One Three Hill
[   ] Heroes
totalt : 0

DU TYCKER OM :
[   ] Paris Hilton
[   ] Jessica Simpson
[   ] Mariah Carey
[   ] J-Lo
[   ] Britney Spears
[   ] Beyonce Knowles
[   ] Christina Aguilera
[   ] Hillary Duff
[   ] Lindsay Lohan
[ x ] Gwen Stefani. 
totalt : 1

TOTALT : 20

får du: 0-20 mer pojke än tjej. (Hahaa, vilken överraskning...)
får du 21-30: pojkaktig tjej 
får du 31-40: rätt så tjejig.
får du 41-50: du är en tjej
får du: 51-60 : du är riktigt flickig.

Attans

Publicerad 2008-05-26 11:11:16 i Life,

Jag försov mig som vanligt. Nu är det i en veckas tid som jag har försovit mig oförskämt mycket, kommer inte upp överhuvudtaget. Imorse (läs halv elva) vaknade jag av att Elli ringde och undrade hur hon skulle skriva sitt personliga brev. Det tog ett tag innan jag förstod vad det var hon ville men jag tror nog att hon fick lite bra råd. Det är ju ändå jag som är rådgivar'n.

Idag blir det till attplugga till tusen, fast först kanske en timma för att försöka lista ut vad uppgiften går ut på. Det var tydligen ingen i gruppen som hade gjort det så det är inte bara jag som är trög. Men nu är det slutspurten så kom igen nu, Ida!

"Om man går i cirklar..."

Publicerad 2008-05-25 23:53:48 i Life,

"så hamnar man just där, där man en gång startat där man påbörjat sin färd."
-Charta 77, En björn och en tiger.

Har varit ute och gått med Elli och Malin i Hällestad, vi tog en lite promenad i raketfart. Fick jätteont i högra skinkan... Vet inte vad det är för fel på min anatomi men något är det.

Imorgon är det en sådan där jobbig dag igen. Stressig till tusen men jag hoppas på en kvällspromenad imorgon iallafall för att blåsa bort det värsta utav stressångesten jag har en tendens att få. Dock skulle det vara trevligt om Elli utav någon konstig anledning stukade på höfterna så att hon kan hålla min takt och inte pinna på som någon efterlyst bandit.

Börjar må illa utav sömnbrist, kanske dags att lägga sig. Det blev inget ligga ikväll men det går säkert för sig någon annan dag.

Fågelmås

Publicerad 2008-05-25 21:31:54 i Life,

Eriksson trodde en gång i tiden att det hette fågelmås och inte fiskmås. Hon är för underbar.

Ska antagligen ut med Malin och Elli och gå lite och jag känner att det är välbehövligt, men faktiskt inte för pratet den här gången utan för förbrännandet utav kalorier. Jag har aldrig varit någon som går för att bränna fett utan för att snacka av sig (eftersom jag aldrig går ensam) men nu har det ändrat sig. Antar att det är för att jag känner att drömvikten inte är så långt borta nu.

Martina påpekade igår att min midja blivit smalare emn även att mina bröst har krympt. Min mardröm är här, det får bli sillisar nästa.

Om tio minuter blir det fettbränningsaction. Önskar att jag kunde berätta vissa saker som tynger mig för tillfället men det kan jag inte. Det är jobbigt med dom där sakerna man inte kan/får berätta för någon. Dom kanske hade rätt på möhippan? Att jag är den som bär på störst hemlighet.

Nåja, dags att samla tankarna och gömma några längst bak. Sen är det bara att bli gamla vanliga, superglada, spralliga tokIda. Jag trivs som det och det är mitt rätta jag men ibland är det så uttröttande.

Faan.

Publicerad 2008-05-25 19:37:47 i Life,

Faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan, faan.

-Det gick inget bra. Funderar på att byta bollen mot en badräkt och börja simma igen.

Hej, jag heter Ida.

Publicerad 2008-05-25 14:04:26 i Life,

Och kan vara en utav de mest korkade människorna som går på denna jord. Men vad som än händer så blir det bra.

Spårlöst får mig att gråta och småle varje gång. Jag är så blödig på söndagar. Nu kom det en tår för "Rädda mammorna" reklamen, jag är verkligen blödig på söndagar.

Frukost snart, kanske? Sen så är det match och jag har bestämt mig för att göra ett mål. Nu jävlar SKA den sitta. Jag ska, jag ska, jag ska.

Gårkvällen var rolig men jag ångrar grymt mycket att jag betalade 100 kronor för att gå in fem minuter på hotellet för att sedan gå till ettan och spendera kvällen där... Men där var det mycket roligare och härligare människor. Sjöng Final countdown med en full karaokesnubbe, han var ledig idag så det var tjejen som skötte det hela.

Det var kanske 15 personer (killar som tjejer) som sa att jag var väldigt snygg igår och det gjorde att kvällen som faktiskt inte kändes så bra till en början blev kanonlyckad. Jag menar, när man får såpass många komplimanger så blir man glad och blir man glad får man ännu fler och då blir kvällen hellyckad.
Detta stod på min msn när jag kom hem;

Fan vad snygg du var i kväll! (försöker faktiskt inte stöta på dig har mitt på det torra eller vad det heter)

Nu ska jag inte gotta mig längre i komplimanger utan jag ska gotta mig i en redig frukost så att ajg får styrkan att trycka dit bollhelvetet.

Bra ljudnivå

Publicerad 2008-05-24 18:18:49 i Life,

Måste bara säga att jag precis hörde någon okänd karl prata i högtalarna (?) nere på Siemensfesten. Han drog programet för kvällen lite snabbt och jag ABSOLUT inte avundsjuk på asen som är där. Nu pratar han igen... Det kommer nog att vara ett jäkla liv hela natten. Men han låter lite förkyld.

[För Finspångsbor som inte vet vart jag bor så bor jag på Norrmalm och för folk utanför Finspång så hålls Siemensfesten nere vid slotten vilket ligger cirkus en lång backe och tre hundra meter ifrån mitt hus.]

dags att göra sig festfin.

Problem

Publicerad 2008-05-24 17:11:16 i Life,

Det är lite jobbigt det här med att jag inte kan logga in på blogg.se för jag försöker alltid ändå...

Trött och solbränd efter två timmar som  parkeringsvakt på motordagen i Igelfors. Igår blev det nyktert men ack så roligt. Surrealistiskt men roligt. Stor slagsmål som vanligt i Finspång men det var inget allvarligare än några spräckta läppar och en hel del förolämpningar. Blev ytterligare ett nattligt besök hos mig. Fjärde gången på fyra fredagar/lördagar...

Sitter och pepper lite inför Eurovision och dubbeldansen som är ikväll och som den schlagergeek som jag är ska jag lägga upp mina två favoriter;




Sébastien Tellier - Divine.
Frankrikes bidrag och den som jag hejar på (utöver Charlotte)




Deep Zone & Balthazar - Dj, please take me away.
Bulgariens bidrag som jag faktiskt röstade på men som inte tog sig vidare ifrån semin.

ESC!

Publicerad 2008-05-22 21:33:13 i Life,

Sitter och tittar på semin i Eurovision såklart! Jag är ju ändå en schlagergeek. Känns lite sorgligt att sitta och titta på det själv men vad ska man göra när man är singel och jävlig? Just det, jag slutade vara kär igår. Det gick inget bra och jag orkar faktiskt inte hänge mig åt något annat än mig själv för tillfället. Mig själv, min älskade katt och mina kära vänner.

Funderar på om jag skulle mysa till det lite med ägg och lite thé framför tvn (oj, vad det inte lät mysigt) men frågan är om jag orkar.

Gårdagen;
Åkte runt i bil med Elli, Dennis och Mister rabbit i cirkus fem timmar (mellan elva och fyra) igår natt och vi var ute på rökturné. Dvs man åker runt till olika platser, tar en cigg, åker till nästa ställe och upprepar proceduren. Självklart lyckades vi trycka in en hel del annat också men rökturnén var vår huvuduppgift igår. Det låter säkert inte så kul men det var fruktansvärt roligt. Stod även och pratade med polisen eftersom vi var nyfikna på varför dom hade spärrat av hela centrum. Det visade sig att det hade blivit bråk och en kille hade blivit knivskuren. Det var kanske inte lika kul men ändock intressant.

Nej, vet ni vad. Nu ska jag tända ljus, göra iordning en god kvällsmat, byta om till mysdress och titta klart på esc.

Scary!

Publicerad 2008-05-22 17:27:45 i Life,

Wohoo, jag är flyttat till nya plattformen. Känns väldigt konstig eftersom allt inte ser ut som det man är van vid men man vänjer sig nog.

Fortfarande lite vimmelkantig efter blodtappningen men glad att jag får göra det. Anmälde mig till Tobiasregistret idag också när jag ändå var på lite livsräddande uppdrag. Så nu är jag donator, blodgivare och stamcellsgivare (dvs tobiasregistret). Och jag hoppas att några utav mina läsare nu också kan anmäla sig till åtminstone en utav dem. Det är värt det.

Måste rusa iväg till mamma för att hämta kakor som jag ska lämna på träningen ikväll. Egentligen ska man inte träna samma dag som man har gett blod men jag tar det lite lugnare istället. Så uppdateringen om gårdagen får bli lite senare.

Blodgivning

Publicerad 2008-05-22 13:33:55 i Life,

Vilken natt! Poliser, tält, rökturné, skratt och mycket, mycket mer. Kom hem fyra inatt och orkade inte uppdatera då.

Men faktum är att jag nu ska iväg och ge blod så jag hinner inte uppdatera något nu heller utan det får bli efteråt när jag har sjukt ont i armen (Jag hatar, hatar, hatar stick i armen men om någon har glädje utav mitt blod så varsegod).)

Bortgjord?

Publicerad 2008-05-21 21:04:05 i Life,

All denna väntan gör mig galen.

Jag är för distraherad för att skriva blogg. Återkommer när min hjärna har kommit tillbaka från kafferast.

"Ta en morfar"

Publicerad 2008-05-21 16:15:35 i Life,

som det så fint heter på danska (en tupplur alltså) är vad jag tänker göra nu. Kom hem vid ett ifrån Elli igårkväll och tittade lite på tv så jag somnade vid halv tre kanske, sen så var det bara att masa sig upp när klockan ringde vid sju. Stressa iväg för att jobba, stressa för att lämna en massa grejer, stressa in till örebro, stresse sig igenom filmen och stressa hem. Så därför har jag förtjänat mig en tupplur.

Stressa igenom filmen kan man lugnt säga att jag har gjort (roligt, roligt så trött är jag), serien jag skulle se på är sex timmar lång, jag började titta klockan ett, såg färdigt hela filmen och kom hem nyss. Hur gick det till? Jo, jag var ju så smart att jag snabbspolade hela filmen med bild vilket gjorde att det istället tog en och en halv timme och se klart på allt. Visserligen har jag ont i ögonen efter allt uppspärrande för att inte missa något men det var det värt.

Elli och jag (Malin banga) skulle ut och gå idag men det ser ut att vara dåligt väder på g så vi får se hur det blir.

trött

Publicerad 2008-05-20 16:57:40 i Life,

lite småseg är jag allt. Men det gäller att ladda batterierna inför imorgon. Om en timme kommer Hanna och hämtar mig om en och då är det träning som gäller. Tror nog att jag ska ge 110 % idag eftersom det var så länge sedan jag tränade (en vecka) och på torsdag kommer jag antagligen vara yr efter blodgivningen så då blir det nog lugnt. Jag är sugen på att krossa ben idag, synd att det inte är match då.

That 70's show.

Det var en gång två tomater som skulle gå över en väg. Plötsligt kom en lastbil farande emot dom. Den ena tomaten hann undan. Den andra slängde sig åt sidan.

- Va håller du på med? Du sabbade ju hela skämtet! gormade den andra tomaten.
[Bara för att Tomi har världens bästa humor.]

Sockerrusch?

Publicerad 2008-05-20 15:18:21 i Life,

Jag var så sur på livet att jag åt en halv chokladboll så nu känner jag att energin börjar komma tillbaka och att jag snart kommer att studsa på väggarna.

Jag kommer nog aldrig få det finstädat i den här hålan till lägenhet, det känns som att så fort jag börjar peta på berget i köket så växer det -poff- upp en likadan hög i hallen.

Surfade in på pro-ana sidor (don't ask why) och hittade den här, skrämmande.

Sista städruschen innan tv och mat.

Bitter? Jag?

Publicerad 2008-05-20 13:52:32 i Life,

Den där Ida säger:

om du inte menar GUDJÄVEL som lägger ut snubbelfällor och kastar mackan med smöret neråt


--=x-pro=-- säger:

hahahahaha


--=x-pro=-- säger:

aj faan de va ju inte bra


Den där Ida säger:

nee, jag är guds nya hackkyckling


--=x-pro=-- säger:

hahahahaha nädå


Den där Ida säger:

först var det usama bin laden och nu är det jag

När får man lov att explodera?

Publicerad 2008-05-20 13:36:14 i Life,

Nu har katten vält ner alla mina parfymer och haft sönder dem så att det stinker parfymaffär inne på toaletten. Tydligen så blir sakerna bara värre och värre. Bloggen fungerar inte heller som den ska. Katten höll precis på att välta ner tvn ifrån tvbänken. Det är nog bäst att jag bara går coh lägger mig igen och vaknar tills helgen då man kan supa skallen i småbitar så att man slipper tänka.

Oj, vad jag är bitter.

Det positiva är iaf att jag snart antagligen kommer att vinna en miljon eftersom jga råkar ut för så mycket otrevligheter nu

Emil påminnde mig om barnen i Afrika men jag morrade att jag hellre skulla vara ett fattigt, svältande barn i Afrika än mig själv...

Fy sjutton!

Publicerad 2008-05-20 11:29:36 i Life,

Vilken skitvecka det har varit! Eller ja, de sista två dagarna... Imorse försov jag mig (IGEN) och missade filmen i örebro och imorgon ska jag jobba så då missar jag filmen då med. Så morgondagen får se ut såhär;
08.00-11.00 Jobba på Fasetten
11.00-12.30 Åka till Örebro
12.30-19.00 Se på den förbannade filmen.
19.00-20.30 Åka hem till Finspång

Perkeles jävla djävuls jävel!

Jag avskyr när allting ska gå åt skogen. Men då är det bara att intala sig själv att eftersom det går åt helvete nu så kommer det att gå kanonbra imorgon. Och det skulle jag ju verkligen behöva...

Godnatt

Publicerad 2008-05-19 22:42:32 i Life,

Det händer visst inget ikväll, så då är det bäst att gå och lägga sig. Jag ska ändå vara i Örebro klockan nio imorgon.

På jobbet

Publicerad 2008-05-19 18:35:05 i Life,

Sitter på jobbet och har inte överdrivet roligt, ska sitta här i två och en halv timme till... Men lite pengar blir det iallafall. Vad händer sen då? Jag har ingen aning men jag hoppas på några minuters utav sällskap iaf.

Just det, jag ska ju passa barn.

Hejhej

Publicerad 2008-05-19 14:46:37 i Life,

Nu ska jag kila iväg eftersom att jag ska träffa Malin och ta en promenad med henne. Ser ut att bli regnväder och jag borde kanske leta rätt på min vackra men ack som oanvändna regnponcho. Ska knata runt i en och en halv timme och efter det ska jag jobba fram till nio.

Varför är det en jobbig dag idag? Det var länge sedan nu och jag gillar det inte.

Hoppas, hoppas, hoppas att Elli ringer ikväll så jag kan få låtsas att jag är 13 igen.

Framsteg.

Publicerad 2008-05-19 13:40:42 i Life,

Vägde mig förut och upptäckte att jag har gått ner 7,7 kg. Inte fy skam.

Vid tre ska jag och Malin iväg och gå i en och en halv timme. Så då hoppas vi på att mer kilo försvinner. Fasiken, 7,7 är ganska mycket. Det får jag nig nästan lov att vara stolt över. Dock är det 7,3 kg kvar till målvikt och det känns näst intill omöjligt.

Osäker

Publicerad 2008-05-19 12:34:59 i Life,

I don't get you.
I can't forget what you forgotten.


Vaknade upp med en stark känsla utav osäkerhet idag. Jag har inte planerat dagen efter klockslag vilket är en anledning till mitt oroande, sen så valde jag att inte åka iväg till Örebro trots att det är seminarie vilket gör att jag faktiskt ligger här och skäms lite. Men det är så mycket som jag är osäker på i mitt liv just nu. Jag gillar det inte, det är som en fluga i saften.

Idag har Helena och Henrik varit ihop i fyra år och under den perioden har jag lyckats haft fem pojkvänner och ännu fler "flyktiga bekanta". Det kanske inte är så konstigt att jag ibland känner mig rotlös. Eller rastlös för den delen... Men, men.

Jag känner mig ledsen, tom och ensam. Fast det är jag inte på långa väger. Det är nog bara det att jag och min vampyrdam satt och pratade igår om saker som gjorde att jag kände mig som fjorton igen och jag har nog gått in i det, jag har känslor jag ahde då och en önskan om att bli fjorton och hormorstinn igen.
Är det jag som ska få åldersnoja på mina 20 år nu?

Men nu ska jag inte tänka på det förrän tidigast onsdagkväll. För idag ska jag städa och jobba senare ikväll. Faan, jag missar träningen.

En kommentar;

Publicerad 2008-05-19 00:42:15 i Life,

fick en kommentar nere på ettan igår;

K=Kille som är två år yngre, känner igen honom men har aldrig pratat med honom.
J=Jag

K - Ida?
J - Eh, ja?
K - Ida Larsson?
J - Ja?
K - Ida Larsson, 9c?
J - ...erhm, nja...?
K - Du vet att du är känd som det va? Ida Larsson, 9c? [Ler som om han ska spricka]
J - ......
K - Ida Larsson, 9c! [tokler] Coolt. [går sin väg]
J - ......


Det är fyra år sedan man med rätta kunde kalla mig för Ida Larsson, 9c. Men det som är konstigt är att folk som jag aldrig sagt ett pip till går runt och pratar om mig och det verkar inte vara en engångsgrej. Lite orolig är jag även över att jag inte har en aning om vad dom pratar om...

Nu ska jag drömma om saker som är för hemliga för att avslöja i min fina blogg. Men om jag får som jag vill så dröjer det inte länge innan jag kan prata om det.

fasiken

Publicerad 2008-05-18 22:31:38 i Life,

Jag vågade men nu har jag nog gjort bort mig. Faan. Att jag aldrig lär mig.

Varför kan du inte finnas där när jag behöver dig? Känns som om det alltid är tvärtom...

Eller?

Publicerad 2008-05-18 21:57:08 i Life,

Ska jag våga ringa? Tro det eller ej men jag är fruktansvärt blyg när det kommer till sådant här.

Bilder.

Publicerad 2008-05-18 19:49:25 i Life,

Ett urval utav bilder ifrån förra helgen och denna helg. Kika in på bdb för fler.


     
B, E, L på väg hem         De tre musketörerna   Lite ego under mitt ensamsupande

     
Möhippan                          Sumo                    Åsa i sin vackra dräkt.

Förlåt

Publicerad 2008-05-18 19:00:26 i Life,

Nu har det flugit förbi sådär många datorlösa timmar igen.

Fredagen; Jag och Elli åkte till Söderköping på fest efter att hon slutade jobbet. Inte så roligt men utav en viss anledning så trivdes jag ganska bra. Åkte hem vid två och hoppade av på centrum, Elli åkte hem och jag och mitt nattliga besök gick hem till mig och somnade runt halv fyra.

Lördag; Vaknade kvart i åtta och packade saker och gjorde mig iordning mer eller mindre fortfarande på fyllan. Kvart i nio blev jag hämtad eftersom vi skulle kidnappa Åsa (från fotbollslaget) och ha möhippa för henne. Började inne i Norrköping med Paintball vilket kan ha varit bland det roligaste jag har gjort. Lyckades få in en klockrenträff i bakhuvudet på Linda så att hon blev rosa istället för blond. Fick två träffar som gjorde riktigt ont men fasiken så kul det var.

Efter det slog vi ner varandra med säckar ifrån stockar och hade sumobrottning i 15 kilos dräkter. Åkte hungriga, trötta och svettiga in till Finspång igen för att äta mat på Alléhotellet, mycket gott och efter det fick vi sitta och göra halsband och armband. Vi fick likadana pärlor men jag gjorde mitt eget eftersom jag inte tyckte att ritningen passade min stil.

Hem till Linda för förfest och en jäkla massa lekar. Fick Åsa att ta på sig en nakendräkt och efter x antal alkoholhaltiga drycker gick vi ner till ettan så att Åsa fick sjunga karaoke i sin fina dräkt. Åkte sen in till Norrköping för fortsatt festande på Hugos. Lyckades övertala busschauffören att jag skulle få åka gratis in till stan. Det kändes gött för min lilla, tunna plånbok. Fick samtal vid tre när vi var på väg hem så när vi kom tillbaka till Finspång blev jag upplockad på centrum för ytterligare en natt med besök.

Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än att titta på film och nu ligger jag här och väntar på att Elli ska sluta jobba så att hon kan ringa mig för jag behöver verkligen prata av mig med någon som är insatt.

Ska ladda upp bilder i bdb. So long.

Ensam super?

Publicerad 2008-05-16 22:10:31 i Life,

Fyra groggar in på kvällen och jag sitter här och väntar på min vampyr dam. Har bränt henne en skiva som hon ska få eftersom de hon har i bilen suger. Lite måste man bjuda till. Gå upp kvart i åtta imorgon känns inte så lockande.

Får se vad det blir av kvällen men lkite förhoppningar har jag.

Nyduschad

Publicerad 2008-05-16 17:37:01 i Life,

Precis utkommen från duschen, insåg att jag inte har stått i min egen dusch på flera veckor eftersom det har varit så mycket träningar och matcher. Men det var skönt. Dock verkar festutbudet ha sinat rejält under den lilla tid jag var borta. Aja, inget att göra åt. Något bör man få tag på.

Har lyckats pilla dit lösnaglar men inom loppet utav en timme har tre redan ramlat av, jag är nog inte så bra på det här.

Musik

Publicerad 2008-05-16 16:14:01 i Life,


Takida - The dread
(Jag måste visst ändra min uppfattning om Takida, för detta är en underbar låt!)

Booyaa

Publicerad 2008-05-16 12:37:12 i Life,

Två morötter och en korvbit till frulle. Nu är det hårdpluggande på g. Måste bli klar om en timme för att schemat ska fungera.

På återseende.

Nya tider?

Publicerad 2008-05-16 10:57:50 i Life,

Jag tror att jag ligger och tittar på Nya tider men det kan lika gärna vara Skilda världar, har lite svårt att skilja dom åt. Äsch, det är inte särskilt bra iaf.

Harry och jag ligger och myser i sängen, det är härligt. Snart är det dags för frukost men jag vet inte exakt vad det blir. Eventuellt några korvskivor och lite groddar. Yummi.

Sen ska ajg plugga som en gnu så att jag blir klar tidigt och kan slappna av.

Extremt trött Ida

Publicerad 2008-05-15 23:27:57 i Life,

Har hunnit laddat upp lite bilder på bdb men nu börjar huvudet bli tungt igen. Det suger i magen också men det finns inte tillräckligt mycket mat för att jag ska få lov att ta något nu. För då är jag hungrig igen till imorgonbitti, bättre att vänta tills dess. Låter ganska sjukt men är man student så är man.

Imorgon blir det till att plugga, städa och ta en sväng till systemet. På kvällen får vi se vad som händer men om jag inte får tag på någon så får jag vänta tills Elli har kommit hem ifrån jobbet vid 22 innan det hittas på bus. Dock måste jag vara hemma tidigt eftersom jag ska upp i ottan på lördag. Kan inte avslöja för mycket men lite mer information kommer imorgon.

För nu är det läggdags och lite skönt tvhäng med katten.

Spårlöst försvunnen Ida.

Publicerad 2008-05-15 21:12:29 i Life,

Det har jag varit nu i ett dygn. Iaf från bloggen.

Igårkväll efter jobbet åkte jag till Elli och planterade bland annat blommor samt tittade på hus. Jag, Elli och Micke funderar nämligen på att flytta ihop till hösten om jag inte drar till Nyköping. Det skulle antagligen bli världens bästa bostad! Vi ska odla sallad, godkänna varandras respektive och festa till tusen.

Nåja, det vore helt underbart.

Gud vad jag är blödig just nu, sitter och gråter som en fontän till Spårlöst.

Idag har jag varit i Örebro och varit på föreläsning och tittat på film och jag hann även med att hälsa på Angelica på sjukhuset en snabbis. Stackaren ligger i ett sterilt rum med en massa galna gamlingar som skriker efter väskor. Men jag ska hälsa på henne på måndag också om hon ligger kvar.

Åkte sedan direkt till Norrköping för att titta på brorsan som sprang grabbhalvan. Han blev ungefär 190:e in i mål så det gick helt okej för honom. Jag höll på att frysa ihjäl trots en tröja och två jackor men vad gör man inte för sin lillebror.

Rastlös som vanligt men det verkar faktiskt inte hände så mycket ikväll. Min vampyrdam har slutat svara på sms och vem orkar höra av sig till någon annan? Sen så skulle det väl inte vara helt fel att faktiskt somna innan tolv för en gångs skull. Imorgon ska jag nämligen plugga ganska mycket och skriva ca ett A4 satm skicka in det.

Mot viktigare saker.

Publicerad 2008-05-14 14:49:07 i Life,

Nu har jag suttit och tittat på bilder ifrån WTAI och bara fantiserat om hur bra det kommer bli. Måste bara komma på vem jag kan bo hos i Sthlm. Vill ju inte att det är någon som bor för långt utanför för jag har ingen lust att gå ensam en lördagnatt i förorten.

Nåja, nu är det iaf dags för mig att bege mig till jobbet. Ska försöka hinna emd en snabbdisk först och hänga ut kläderna som inte hann komma med i torktumlaren ocskå.

Just det, jag kan vara en utav de dummare som finns. Slängde i rödtvätten två gånger för att jag inte kom ihåg att jag hade tvättat den redan så jag hann inte med allt. Så typiskt mig. Nåja, nu är det rent något så förbannat iaf.

Huvudvärk

Publicerad 2008-05-14 13:02:06 i Life,

Sådär, nu har jag fyllt i alla ansökningspapper till Nyköping i höst. Hoppas, hoppas, hoppas. Om jag inte kommer in där så får jag väl söka något jäkla skitkurs i Norrköping. Jag vill inte men det är väl ett måste. Blä, blä, blä.

-Ruska av sig- Sådär, nu är jag nöjd med livet igen.

Jag har hunnit diska en gång idag iaf. Men nu är det sista spurten innan jag börjar jobba klockan 15 och när jag slutar vid nio hoppas jag på att jag redan har fått ett erbjudande som jag inte kan motstå och som jag kan sysselsätta mig med ikväll.

Onsdag.

Publicerad 2008-05-14 10:00:02 i Life,

Idag är det visst onsdag säger min mobil. Det tycker jag inte är något roligt för jag har på känn att det inte kommer att hände något på hela dagen.

Tvättstuga 10-16
Jobba 15-21
Plugga
Städa

Kul dag va? Tror även att jag ska vara i Örebro tidigt imorgon så det känns ju finfint. ockan tio ska jag visst vara de
är vilket betyder att jag måste åka halv nio. Gött.

Kan inte min olyckliga kärlek ringa mig idag så att vi kan hitta på något ikväll? Typ hångla.

Hujeda mig.

Publicerad 2008-05-14 00:40:47 i Life,

Dagen blev lång, kom hem nu efter en massa farande fram och tillbaka. Efter Örebro blev det direkt till träningen vilket inte var särskilt roligt. Fick kramp i bröstet, yckades tappa luften utav mig själv och kräktes nästan. Vet inte riktigt varför det hände men det var inte särskilt kul. Så det blev ett lugnt träningspass för min del.

Åkte hem till mamma och åt lite mat och snackade skit med hennes vänner som var där. Elli kom efter en bra lång väntetid från min sida och vi åkte ett varv för att sedan hamna nere på ettan. Inte allt för roligt men det funkade. Men nu är jag hemma och ska snart låta huvudet falla ner mot kudden och jag kan nästan lova att jag hinner somna innan jag kommer ända ner.

Nu pep min dator ett pip jag aldrig hört förut! Jag blev lite rädd.

Klara

Publicerad 2008-05-13 11:27:32 i Life,

Hanne och jag sitter och softar till lite Babyshambles och stör dom duktiga bordsgrannarna eftersom vi är klara. jag är nöjd. Vid tolv ska vi äta och sedan vid ett börjar seminariet. Efter seminariet är det nog hem till mamma som gäller och sedan träning och jag ska försöka få Elli med på bus ikväll.

Jaaaaaaaaaaaaaa!!!

Publicerad 2008-05-13 10:12:26 i Life,

Jag kan härmed stolt presentera mig som scenvakt under Where the action is! Min lycka är gjord! Tralalaa. Är det nu min obotliga otur ska vända?  Hoppas det. Fick även mejl om att jag klarat delkurs 3 så nu är det bara att satsa på den här. Jag är glad, glad, glad. Hahaa. Nu ska jag bara fixa sovplats, underbart!

Ursäkta mitt glädjerus men jag är så underbart lycklig så att jag nästan kissar på mig! Tjolahopp och tjosan och allt det där.

Jag ska stå några futtiga centimeter ifrån både Dave Grohl och Josh Homme! Och jag lovar att jag ska göra allt i min makt för att få peta på dom, och kanske hångla lite om dom är villiga...

Nu ska jag återgå till mitt och Hannes arbete eftersom jag sitter i sklan i Örebro och pluggar men nu kan inget ta ner mig på jorden igen.

Godnatt

Publicerad 2008-05-13 01:16:54 i Life,

Det blev korvgrillning i Skiren med gänget och sedan bilfärd runt hela Finspång. Nice, nice. Men jag tror att det kan vara en förkylning på gång och det iskalla luften idag gjorde inte saken bättre. Jag har inte heller hunnit med allt som ska göras inför imorgon men det är skitsamma.

Vakna ska jag visst göra om sex timmar. Härligt.

Utgång

Publicerad 2008-05-12 22:22:07 i Life,

I den icke-krogiga betydelsen.

Nu är jag ju jättekär. Jag är en jäkel på det här med att bestämma mig.

Om tio minuter kommer Regland, Grönborg och Elli tillsammans med några korvar för grillning. Det känns som att det har blivit grillning minst två dagar i veckan ett tag nu. Det är gött. Det bästa är att det är båda umgänge och middag i ett. Utan att man förlorar så mycket tid, och det är viktigt för en stressad och upptagen människa som jag.

Nuså, mina kära läsare. Vad ska jag göra för att fånga mitt offers intresse?

Bara för att jag borde plugga...

Publicerad 2008-05-12 21:21:14 i Life,

...så gör jag en liten roligare grej istället.

Fram med mobilen och håll in knappen och bara stanna på ett namn

Namn - Anna Sthlm
Är han/hon kul? Lite blyg men rolig
Har du kramat personen i fråga? Det tror jag nästan
Minne av personen? Hultsfred 06

Namn - Dennis AIK
Är han /hon vacker? Mer söt isf
Minne av personen? Ojoj, vad ska man välja? Får bli hans striptease hemma hos mig.
Har du hennes/hans msn? Ja

Namn - Elin Zäta
Var träffades ni första gången? Fotbollsträning i Lotorp 97 eller nått. 
Är personen viktigt för dig? Inte direkt kanske
Sista bokstaven i personens namn? N?

Namn - Hagge
Flicka eller Pojke? Pojke
Älskar du honom/henne? Jag älskar minnen som han ingår i.
Har du pratat med personen i telefon? Jadå.

Namn - Jerry
Hur länge har ni känt varandra? 8 år som bekanta
Har du kysst honom/henne? Nej
Kan du berätta hemligheter för personen? Nja, inte livsviktiga kanske.

Namn: Linda Jonas
Är ni släkt? Nej
Känner du honom/henne bra? Nej, men jag önskar 

Namn - Oscar F
Har du sänt personen ett sms? Det vet jag faktiskt inte.
Är det en tjej? Det tror jag inte
Går personen i samma skola? Örebro univeristet? Nej.

Namn - Simon C
Är hon/han vacker? Vacker är ett svårt ord på killar, snygg skulle jag säga.
Känner du honom/henne bra? Nej, inte än iaf.
Är han/hon upptagen? Nej

Namn - Sophie And
Hur gammal? 20/21
Bor? Finspång
Hatar du personen? Nej

Namn - Anna Rautio
Har du besökt personen? Nej
Är han/hon trevlig? Ja.
Vad börjar hans/hennes namn med? A

Namn - Elin Lager
Har du kramat henne/honom? Ja
Har du sett personen full? Jajamensan
Är personen äldre än du? Nej

Namn - Jonas
Står han/hon nära dig? Nej.
Har du kramat personen? Jaa.
Har du varit förtjust i honom/henne? Nae.

Namn - Lotta General
Beskriv med ett ord? Underbar 
Bor personen i huvudstaden? Nej
Har du sett honom/henne i en dröm? Det tror jag inte 

Namn -  Karin Anal
Första tanke: Oj, det är många år sedan. Men vi hittade varandra direkt.
När träffade du senast personen? Studentveckan inne i stan
Varifrån har du fått hans/hennes nummer? Henne själv.

Eleonor min lilla skrutthög.

Publicerad 2008-05-12 18:54:49 i Life,

Skulle hämta bilen men kände att efter min dag i ensmaheten så behövde jag träffa någon levande person så jag har hängt med Elli ett bra tag. Vi hämtade hennes bil på verkstan och satt och snackade om livets djupa frågor efter det. Jag berättade om min nyförälskelse och Elli och jag bestämde ett offer för det så nu har jag till och med ett mål med min impulsivt, bestämda förälskelse. Men vem det är talar jag inte om. Inte än iallafall.

Dags att återgå till pluggandet och lugnet för imorgon är det en sådan där fullspäckad dag igen.

Deppiga femsekundarn.

Publicerad 2008-05-12 14:52:56 i Life,

Ever since I was eight or nine
I've been standing on the shoreline.
Always waiting
for something lasting.
-Anna Ternheim; Shoreline

Men din blick var mörk och märklig där du stod på den trasiga mattan bredvid okända skor
Jag fatta allt och ingenting där stod ju du som alltid skulle va min
Du såg exakt lika påkommen ut som du var. Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar
-Markus Krunegård; Jag är en vampyr.


Jag kände att jag behövde några sekunder med deppighet, tror nog nästan att man måste ha "deppiga femsekundarn" en gång varje dag. För att kunna släppa vissa saker och vara superglad i övrigt. Eller? Jag behöver nog det iallafall, kom på denna teori nu så jag ska nog testa den i några dagar framöver så får vi se hur det går.
Texterna symboliserar två olika saker; Anna Ternheim den olyckliga (?) kärleken som jag sedan i förmiddags bär på och Markus Krunegård allt negativt som får positiva konsekvenser. Visst är jag djup?

Malins?

Publicerad 2008-05-12 13:52:46 i Life,

Det står MALIN över hela min mage med rosa tusch, flickorna hade lite roligt igår och eftersom vi är sådana mogna kvinnor så är det absolut inte ritat några obscenheter på min kropp...

Ligger i sängen och pluggar och blänger på molnen utanför fönstret, vill ha sommar och framför allt sena sommarnätter nu. Men det kommer tidsnog.

Nu har jag inbillat mig att jag är kär i några timmar, det har faktiskt gått över förväntan. Jag har till och med lyckats framkalla lite pirr i magen.


Har skjutit fram frukosten eftersom jag varken har pengar eller mat så att jag inte ska behöva äta mer än iaf två gånger idag. Förhoppningsvis bara en gång. Men nu kurrar det i magen så att grannarna säkert tror att det är en jordbävning på gång så det är nog bäst att käka något.

Nu bestämmer jag mig.

Publicerad 2008-05-12 11:11:00 i Life,

Jag har saknat att vara sådär uppöveröronen kär i någon, så nu ska jag bestämma mig för att bli det....

Sådär, nu har jag aldrig varit kärare.

Godnatt

Publicerad 2008-05-12 02:45:32 i Life,

Underbar kväll men alldeles för slut för att orka berätta.

Ville bara säga att jag trivs med den jag är.

Vi hörs imorgon, för nu stänger affären.

Solen i Poolen

Publicerad 2008-05-11 19:33:50 i Life,

Matchen gick skit, förstår inte varför jag måste intala mig själv att vi kan vinna när vi aldrig gör det. Nåja Emma blödde som en gris ifrån munnen iaf, det var lite läskigt och coolt på samma gång. Jag vill också ledas av en plan med stora blodfläckar i hela ansiktet.

En heldag på en panpizza och ett glas vatten var inte världens bästa idé men man ser iaf smalare ut. Fast å andra sidan så känns det som om jag kommer att kollapsa snart.

Varför är jag alltid den söta och snälla? Igår var det 6 personer som förklarade för mig och andra hur söt och snäll jag är. Visst, jag blir superglad och det är jättemysigt men samtidigt lite störande för att det är ingen som vill ha en söt och snäll brud. Eller har jag fel? Angelicas och min teori stämmer kanske inte på tjejer.

God eftermiddag.

Publicerad 2008-05-11 15:17:37 i Life,

Det blev rätt sent inatt med, sista gången jag tittade på klockan var hon tio i sju. Men som vanligt så var det en sjukt rolig kväll! Började hos CC efter mitt uttröttande jobbpass med en liter mada i påsen. Vid tolv var det slut så då gick vi ner till krogen och (surprise, surprise) så träffade jag på grannen där nere och hängde med honom och hans kära vänner. Tiden gick fort och jag lyckades med att locka ner en person ifrån Lotorp för att hänga med på efterfest. Sagt och gjort. Jag, Eriksson, Limpa, Pata, Jonny och Bracky åkte hem till Magnusson för efterfest. Sjukt roligt. Men det roligaste av allt var gångfärden hem. Det började med att Eriksson och Pata snodde en flagga, sedan hade vi alla kottkrig och jag och eriksson brottades i gräset, vi snodde något konstig metallpinne och var uppe i järntemplet och härjade lite. Eriksson hittade även en gigantisk pinne så vi hade fäktningskrig vilket resulterade i att Bracky fick lite pisk.

När vi var vid stalrondellen hittade vi ett bowlingklot som vi lekte ganska friskt med och försökte jonglera med. Det gick inte allt för bra. Vi placerade den på botten utav ån i väntan på bättre tider.

Kom hem vid sextiden och sedan satt jag och Limpa och snackade lite innan båda två slog ihop som korthus.

Nu måste jag springa för nu står dom nedanför och väntar på mig. Det är match som hägrar, mot Kenty.

tjohoo

Publicerad 2008-05-11 06:18:54 i Life,

Party, party. Vad hände med att sova? Nee, nu är det efterfterfest hos mig!

ojojoj

Publicerad 2008-05-10 14:27:42 i Life,

Vilken kväll! Tror inte det har hänt så mycket på en och samma kväll på länge.

Kom hem ganska sent från Linköping så det var bara att kläa om och göra sig fin på dom tio minuterna som Helena sa att jag hade på mig. Gick till Vibjörnsparken där det satt en massa folk och drack lite öl och härjade. Jättetrevligt faktiskt och lilla Martina kom också bort och var allmänt gullig.

Jag, Helena, Isabel och Martina åkte bort till profilen för lite fest hos Anita och det blev väldigt,väldigt roligt faktiskt. Jag var sådär härligt glad igår med (vilket det känns som om jag ofta är nuförtiden) och älskade allt och alla. Fick en komplimang ifrån lägenhetsinnehavaren där hon förklarade vilka oerhört underbara ögon jag har. Det gjorde inte direkt några negativa effekter mot mitt redan superglada humör.

Åkte ner till krogen vid halv tolv och jag fick ligga som en räka över alla andra därbak eftersom vi var en för mycket och slog huvudet i dörren när rondellen tydligen var lite för snäv för att ligga så. Ingen skada skedd eftersom jag hade några öl innanför västen/klänningen. Lyckades få ihop två gratisöl ute på krogen och pratade med en massa människor och hade det trevligt. Träffade på en till som tyckte att mina ögon var det vackraste han hade sett. Det har han visserligen sagt förut men vadå, det är lika trevligt varje gång.

Efter krogen begav vi oss till grillen vilket jag känner nu i efterhand att vi inte skulle ha gjort med tanke på att jag lyckades få en kniv upptryckt mot näsa. Någon karljävel trodde att vi tog kort på honom när vi tog kort på oss och det var tydligen ett så allvarligt brott att jag förtjänade att bli knivhotad. Jag säger då det. Först blev jag lite rädd men sen blev jag bara förbannad att han hade mage att stå där med dragen kniv så jag var nog ingen bra person att knivhota. Nåja, för att göra en lång historia kort så är det iaf polisnamält nu och fru polis ringde och väckte mig tio imorse och hade ett litet förhör.

Åkte på efterfest och efterfestan var mycket trevlig med dans, sång, bråk om musik, björn gustavsson och kramar. Kom hem fem imorse efter (som vanligt och det känns ovanligt) underbar kväll.

Nu är det så att jag tydligen börjar jobba om en timme så det är bara att pallra sig iväg då. Fest hos mig tror jag och sedan utgång ikväll men jag slutar åtta så det blir inte så mycket bloggande idag heller.

Ursäkta mitt långa inlägg.

Tadaa!

Publicerad 2008-05-09 10:55:24 i Life,

Här dyker jag upp igen som gubben i lådan! Åkte hemifrån halv åtta igår morse och kom hem ett inatt. Så jag hann inte riktigt med att blogga.

Dagarna i den korta verisionen;
Onsdagkväll - Hängde med Elli på balkongen, grillade sockerbitar (inte riktiga) i skiren med Erik, Viktor och Regland eftersom filmgiganten inte visste vad marshmallows var. Åkte runt i en massa bilar och åkte sen till ettan för att dela på en isvatten med Elli. Lite roligare i lördags kanske.

Torsdag - Åkte till Örebro oförskämt tidigt och lyckades tack vare för få timmars sömn somna till på föreläsningen, en och en halv meter ifrån föreläsaren. Var i skolan mellan 9 och halv 4 och åkte sen till Angelica och träffade hennes gamla vänner, mycket intressant. Ny Angelicaträff inbokad på tisdag. Åkte direkt till träningen, blev uttagen till match nu på söndag. Efter det åkte jag iväg till Malins sommarstuga där jag, Malin och Elli grillade, lekte lekar och var livrädda för mörkret och vad det nu var som kunde finnas i det.

Sprang även tre varv runt bordet med byxorna runt fötterna men det finns en helt logisk förklaring till det.

Sådär ja. Idag ska jag;

Städa

Läsa Prieto (80 sidor på engelska)

Norrköping 15.30 och hämta upp brorsan

Låna en bok på humsam i LInköping

Fixa med hemligheten

Köpa tillbehör till hemligheten på Ikea
Åka till Helenas pappa och härja
Hänga i Vibjörnsparken eftersom det sägs att det är storfest där ikväll.

Frukost och städningsdags.

Dagen.

Publicerad 2008-05-07 17:31:07 i Life,

Vad har jag gjort idag då?
Städat? Nej, jag ska snart diska lite.
Pluggat? Nje, jag har läst lite men inte alls mycket.
Solat? Inte mer än en halvtimme
Sett på tv? Inte mer än vanligt

Jag har inte gjort ett skit idag! Hur härligt som helst. Men nu ska jag städa lite och sedan får vi se om det eventuellt blir hockey en skön sommarkväll som denna.

Nya planer.

Publicerad 2008-05-07 13:43:17 i Life,

Har bestämt mig för att göra piercingen nästa vecka, eventuellt i Örebro men vi får se. Vll hellre göra i Norrköping eftersom man vet lite mer om dom men varför inte Örebro liksom? Jahaa, du får jag sluta drömma om det ett tag till.

Jag har helt extremt tråkigt.

En överraskning!

Publicerad 2008-05-07 11:56:12 i Life,

Jag har ett litet uppdrag på gång i sommar. Vet inte om det blir något och det känns lite små surt att delge er saken om det inte skulle bli så. Men jag är sjukt dålig på att hålla hemligheter för er så here we  go;
Jag ska förhoppningsvis jobba som scenvakt på Where the action is i sommar!

Enda festivalen som jag verkligen vill åka på men eftersom jag inte har några pengar så anmälde jag mig lite på skoj och igår fick jag ett mejl om att jag antgligen kan få jobbet. Det skulle vara helt underbart. Sovplats är väl det enda jag saknar isf men en natt under stjärnorna skulle ju inte heller vara helt fel.

Och bara för att jag berättade det här nu så kommer jag inte att få det. Garanterat.

Jag vill pierca mig idag men det finns varken pengar eller skjuts.

Onsdag

Publicerad 2008-05-07 10:31:04 i Life,

Det var jättefint väder när Malin ringde och väckte mig (tio i nio) men nu börjar det bli molnigt, och det har det varit i några dagar nu. Varför? Det skulle ju bli sommar.

Idag ska jag faktiskt inte göra så mycket. Plugga lite och städa kanske. Egentligen borde jag fixa litteratur men jag orkar inte idag.

Fick ett önskemål om lite bilder på Harry och det är klart att jag kan lägga upp det. :D

               
Harry format plutt        Harry format mini       Harry format låda       Harry format soffa       

Harry format söt

Eller?

Publicerad 2008-05-07 00:33:35 i Life,

Funderar på att göra en smileypiercing, vad sägs?
Dock ska den nog vara lite, lite kortare.
(Inte den i tungan alltså)

image25

Föreläsningen.

Publicerad 2008-05-06 22:28:13 i Life,

Läsa igenom bloggen och kom på att jag skulle berätta lite om föreläsningen idag. Och jäklar, vad förvirrade alla var. För det första så var schemat helt kyko och när vi skulle fråga om det så tog hon fram ett annat schema som tydligen inte stämde men det på hemsidan stämde inte heller och det som stämde fanns inte. Ja, ni förstår kanske hur bra hon var på att förklara?

Sen så hade hon inte skrivit några datum på litteraturen så ingen visste när man skulle läsa vad och när vis kulle gå igenom det så skulle vi läsa typ hälften tills på torsdag fast det inte var tills på torsdag eftersom det skulle vara tills på tisdag fast några var inte så viktiga att läsa. När vi skulle sammanfatta allt så visade sig att hon hade sagt fel datum.

Ja, herregud. Detta var inte allt hon virrade till men jag tror att det räcker för att få er att förstå.

Varför håller jag mig vaken? Chansen är ju ganska minimal att mr right ska plinga på dörren snart så då är det väl ingen idé att vara vaken?

Mör.

Publicerad 2008-05-06 21:59:13 i Life,

Underbar träning, fick träna i mål idag igen och det är så sjukt roligt. Märks fortfarande att jag är väldigt ringrostigt men det kommer nog efter ett tag. Man kan ju alltid hoppas. Nu är glöden tillbaka.

Vad menar du? Vad vill du? Jag förstår inte.


Bara för att jag hade tråkigt en natt för länge sedan...
Det var dom enda bilderna jag orkade lägga upp. Men har tänkt att jag ska börja videoblogga lite också.


Balkonghäng

Publicerad 2008-05-06 15:55:15 i Life,

Sitter på balkongen med Malin, Harry, citronvatten och datorn. Mycket trevligt sällskap. Har varit i Örebro hela dagen på en mycket förvirrande föreläsning. Ska inte bli så långvarig här eftersom Malin tycker att jag är tråkig så jag får berätta lite mer senare.

Ska ner till P2 och fika med Johanna och Emilia om ett tag och sedan är det som vanligt träning men efter det kommer jag tillbaka.

Tack för alla trevliga kommentarer, jag ska försöka bättre mig med att lägga in lite bilder oftare.

Trött

Publicerad 2008-05-05 22:11:30 i Life,

Nej, nu är jag förbannad på den idiotiska schemaläggaren för delkurs 4. Jag kommer missa nästan alla jobbpass och brorsans student. Faan heller att jag gör det. Jag ska skylla på bilproblem eller liknande för jag kommer inte att kunna fixa varenda tid. Idiotiska idiot.

Vad arg jag är ikväll....

Men nu går jag och lägger mig för 10 imorgonbitti ska jag vara i Örebro.

Fy skäms.

Publicerad 2008-05-05 21:36:35 i Life,

En kommentar! Visserligen en perfekt kommentar men bara en kommentar. Jag ber er mycket sällan om något (har väl kanske hänt två gånger tidigare) och nu när jag gör det så kan ni väl vara snälla och knåpa dit något. Skriv att jag kan skita på mig om ni inte orkar svara på punkterna. Jag måste bara känna att det finns några som läser det jag skriver för att känna mig motiverad att fortsätta.

Sådär, nu ska jag inte skälla på er mer. Förlåt mig.

Fick träna i mål idag och jag har glömt bort hur sjukt roligt det är. Men det är så länge sedan att jag helt har glömt bort det där med att man faktiskt får ta bollen med händerna. Men det ska göras om, inte imorgon men någon gång snart. Det kan ju ändå vara skönt att vara tränad reservmålvakt...

Nu är det Kobra på tv (man lär sig uppskatta program man aldrig trodde man skulle tycka om när man inte har fler kanaler än standard) och det ska intas viktväktar mat och googla på hemliga saker som jag inte kan avslöja ifall en viss person läser bloggen. Jag tror inte den gör det men man vet aldrig.

Färdig.

Publicerad 2008-05-05 15:41:51 i Life,

Klar med hemtentan!

Kom på att jag gärna skulle vilja veta varför ni läser min blogg. Ni får jättegärna vara anonyma för jag vill bara vet varför, inte vilka. Och så svårt är det inte att skicka en liten kommentar, som sagt ni får jättegärna vara anonyma.

-Varför läser du?
-Vad är bra?
-Vad är dåligt?
-Övrigt.

Mjässå

Publicerad 2008-05-05 12:59:11 i Life,

det har gått förvånansvärt bra att plugga. Det flyter på och jag sitter inte fast allt för ofta. Dock tror jag nog att det blir lite för kort, har skrivit nästan tre sidor och har bara tre punkter kvar som kanske kan ta max en sida. Jag får försöka pilla dit lite ordbajseri om jag hinner när jag är klar med det viktigaste.

Insåg att schemat inte var gjord för någon som kanske kan behlva mat vartefter men nu har jag tjugo minuter innan jag ska sätta igång med sista frågan så då kan jag lika gärna slänga i mig lite nu.

Schema

Publicerad 2008-05-05 11:17:10 i Life,

Dagens schema;
11.20-12.20 Fråga 3

12.20-13.20 Fråga 4

13.20-14.20 Fråga 5

14.20-15.20 Slutsats och allt annat

15.45 Till biblioteket och dra ut hemtentan samt posta den

16.00 Handla

18.00 Träna

21.00 Kvällsmat

Allting borde kunna gå relativt smärtfritt. Har redan klarat av en fråga sedan imorse så. Varför fungerar inte jag utan schema?

Uppe med tuppen?

Publicerad 2008-05-05 10:07:26 i Life,

Nehee, inte kom jag upp som jag skulle heller. Drömde om att jag Angelica blev våldtagen utav sin gynekolog så jag var tvungen att rädda henne och sätta dit kräket innan jag vaknade.

Men det är väl ingen idé att sitta här längre när det nu är en fråga på liv eller död (hemtentan).

Mjässå

Publicerad 2008-05-04 22:10:01 i Life,

Hemma efter en båttur och grillning med Eriksson, Regland, Viktor, Toffe, Erik och Rikard. Mycket nice. Dock ligger den där jävla hemtentan och blänger på mig. Kanske borde pula lite med den nu.

Skit, skit, skit.

Publicerad 2008-05-04 22:08:01 i Life,

Skulle vara publicerat 19.29 men det blev det tydligen inte.

Vi förlorade matchen med 2-1 och det var mitt fel. Spelade back första halvleken men tvingade till mig ett byte under pausen eftersom jag kände att jag avr tvungen att fixa till humöret innan jag gick ut på planen igen. Dock hann det inte gå många minuter utav andra halvlek innan Kicka kapar (inte med flit) en motståndare och får ett rött kort. "Ida, in i mål." Vad det enda som sades så det vara bara att  göra som man blev tillsagd.

Jag hade precis innan överdoserat astmamedicinen vilket gör att man skakar ganska kraftigt och sedan kom det en jäkla nervositet eftersom det säkert är sex år sedan jag stod i mål senast. Såg antagligen ut som om jag hade ett epleptiskt anfall i målet med alla mina skakningar.

Det gick helt okej förutom att jag missade en fjuttig lite bolljävel som retligt snuddade knät och gick in i målet. Jag skulle ha tagit den och det finns ingen ursäkt till att jag missade den. Jag var så jäkla nervös så att jag var reda på en pangboll och att jag skulle slänga mig och inte någon jäkla mesig  boll utefter marken som studsar lite fult. Det är väl ingen idé att slå sig själv mer med att det var mitt fel att vi förlorade för det ändrar inget. Det hade ju bara varit så trevligt om jag hade fått rädda bolhelvet

Gissa bajset.

Publicerad 2008-05-04 11:18:49 i Life,

Som vi säger på rena myror-i-brallan-manér.

Idag är det match och jag ligger och taggar lite. Skulle spela högermitt men det var några som inte kunde i backlinjen så jag fick hoppa ner på vänsterback. Hade självklart varit roligare på mitten men jag kan säkert lyckas byta upp mig. Riktigt länge sedan jag spelade back så vi får se hur det går. Det kan ju inte gå mer än åt helvete.

För övrigt så förstår jag inte hur Brolle kunde slå Lotta Engberg, är tittarna tondöva?

Hade fått ett meddelande på msn inatt som jag såg nu;
-Du vet om att du är bäst va?

Behöver jag säga att det gjorde min dag eller förstår ni det?

Jag har ingen frukost, jag drömde att jag hade bröd inatt men kom på nu att det bara var en dröm. Crap. Helena har föreslagit kattmat, det kanske är gott om man bara inte tänker på vad det är...

Underbar kväll.

Publicerad 2008-05-04 03:07:27 i Life,

En helt perfekt kväll. Jag var helt gudomligt snygg, en gratis öl och en massa nya och gamla vänner. Det kändes som att allting bara klaffade ikväll och det var så skönt att den bästa kvällen på länge var nykter (två öl och två vatten). Jag är faktiskt nästan salig.

Träffade på en viss person som är förbjuden men som ville något som inte är okej. Komplicerat nått så förbannat men spännande.

Fick en oväntad men rolig komplimang idag utav en okänd karl;
-Jag måste bara säga det här... Sjyssta rattar! Jävligt sjyssta rattar.

Det här kan jag leva länge på. Ni förstår säkert ingenting men kort och gott så var det en perfekt kväll. En alldeles underbar...underbar...kväll.

Btw så är Elli världens bästa också, utan henne hade det inte blivit någon kväll.

(Jag är inte påtänd, jag är bara lycklig. Faktiskt.)

Good evening.

Publicerad 2008-05-03 21:41:07 i Life,

Jag är riktigt nöjd med outfiten, sminket och håret idag. Riktigt nice om jag får säga själv. Får ta kort och lägga upp i bdb senare.

Elli kom precis hit och är i full gång med att sminka sig och göra sig fin hon med, fast hon är redan fin tycker jag.

Nehe, det var väl inte så mycket mer jag hade på hjärtat. Förutom att jag tror att det kommer att bli en bra och mysig kväll, det känner jag på mig.

Elli vill inte bada!

Publicerad 2008-05-03 18:04:47 i Life,

2008's ursäkt på allt; men Elli vill inte bada... (för internt för att förklaras men läsa Ellis blogg så förstår ni nog lite mer)

Det känns som att dom flesta runt omkring mig bara går runt och är bittra hela tiden. Vad är det för fel på att vara dunderglad ibland och supersur ibland och istället gå runt och vara en lite-lagom-sur hela tiden? Ibland så vill jag slå er i huvudet med en ballong så att ni förstår att bitterheten inte är så attraktiv för människor som inte är lika bittra som ni hela tiden. Ta er i kragen och se till att få fram lite mer känslor. (Jag nämner som vanligt inga namn men om du känner dig träffad så är du det säkert) Jag tycker inte illa om er för det men jag önskar att ni kunde se att allt inte bara är förjävligt hela tiden och att allt inte går åt helvete. Ni får mig att dra mig någon annanstans.

Sådär, lite klagomål ute ur kroppen. (Nu är jag glad igen, svårare än så var det inte)

Har hunnit med att skriva en sida på hemtentan, hur ska detta gå? Jag har så mycket annat att stå i att hemtentan inte har hunnits med idag. Ändå är jag varken påklädd eller har ätit mer mat än frukost.

Elli kommer bort vid nio till mig och då ska vi ner till ettan för att titta på folk som spelar guitar hero. Försöker få tag på Eriksson också så att hon kan haka på men som vanligt svarar hon inte. Det blir nyktert och inte för sent ikväll eftersom jag ska spela match imorgon.

På något sätt så känns det inte som om jag fick ur mig allt i detta inlägg. Jag får ta och äta lite mat och göra mig fin så kanske jag kommer på vad det är som saknas.

Ta mig härifrån!

Publicerad 2008-05-03 14:35:33 i Life,

Shit, vad segt det är att plugga på en lördag men vad gör man inte? Kommer inte att ha någon tid att plugga imorgon eftersom jag är borta på match hela dagen.

Klar med allt förarbete nu iaf, nu skall det bara skrivas och det tycker jag inte kan ta så lång tid. Mellan 3 och 5 sidor ska det vara med NORMALT radavstånd så det får ta max fem timmar att skriva. (Med en jäkla massa pauser) Har redan pulat ner cirka en sida så fyra timmar kvar, dvs. två timmar till idag och två på måndag.

Sammanfattning utav horoskop för dagen;
Ekonomin kommer att ta ett jätteskutt framåt eftersom jag jobbar så mycket. (Yeah, right)
Kärleken ligger på minussidan (BIG surprise)
Jag ska akta mig för att verka klängig på en intressant bekantskap då den kan tröttna.
Jag behöver lugn och ro för att läka min hälsa.
Jobbet är roligt eftersom jag har en flirt på gång där. (Varför har jag missat det?)
Om jag känner mig ensam så ska jag reda ut det själv och inte störa andra. (Jippie!)

Snippa!

Publicerad 2008-05-03 12:21:13 i Life,

Jättekul när inläggen försvinner, skrev ett imorse men nu är det borta. Fucking hell. Nåja, skrev lite om att jag skulle sätta igång och plugga och jag tänkte bara berätta att jag itne har gjort det än...

Nu är jag arg. Jävla skitblogg.

Cheese ballz

Publicerad 2008-05-03 02:27:23 i Life,

Harry äter cheese ballz, gör andra katter sådant eller är det bara min som älskar skräpmat?

Kom på idag att det är över en vecka nu, kan inte direkt säga att jag gråter.

Hemma hos mamma hade vi det hur mysigt som helst. Åt god mat och efter det körde mamma och jag charader, eller jag gjorde dom och mamma gissade på tid. Jag tror inte att jag har skrattat så hjärtligt på väldigt länge. Lite senare kom Elli, Malin, Wincent och KL bort till oss och dom var också med på charader. Superkul! varför gör man inte sådant oftare? Vid elva åkte vi in till stan (Norrköping) och muppade runt lite men det var inte överdrivet roligt.

På vägen in till stan hade jag och Elli väldigt roligt. Vi åkte i Ellis bil och de andra i KLs, Elli och jag åkte och gömde oss lite här och där på vägen och huxflux körde vi om dom andra och tutade som galningar. Gjorde om samma sak kanske sex gånger. Vi tyckte att vi var väldigt roliga och uppfinningsrika.

Sovdags för imorgon ska jag banne mig plugga.
(Känns det som om den meningen har skrivits förut?)

Baloobaa!

Publicerad 2008-05-02 16:13:44 i Life,

Satt i pyjamas frma tills Malin kom vid 15, härligt, härligt. Nu är även KL här och dom ska iväg till Axsjön och jag ska hem till Mamma och äta lite mat.

ida är väääääärldens segaste tjej / malin

Sen så ska jag och Elli göra roliga och galna saker. Får se om dom andra brudarna också hakar på. Men nu är det nog dags att kila innan Malin ger mig en muskeldödare.

Tjing!

Gröna Lund

Publicerad 2008-05-02 12:19:06 i Life,

helt plötsligt blev jag sjukt sugen på Gröna lund. Men det har väl öppnat så man kan ju faktiskt åka dit. Frågan är vilket pucko man kan lura med dit. Elli är nog inte svår. Singel ovh jävlig.

Idag SKA jag;
Skriva en sida på hemtentan
Städa rummet. (vad kallar man egentligen rummet i en etta, det är i inte vardagsrum eftersom man sover där och inte sovrum eftersom man gör så mycket mer i det.)
Hitta på något otroligt roligt att göra som man inte gör ofta. (jag har redan planer, måste vädra dom med Elli som jag har bestämt ska bli min kumpan)

Hemtentan kommer att bli värst, kanske bäst att sätta igång med det nu.

Rubrik.

Publicerad 2008-05-02 01:26:01 i Life,

Det blev en total slappardag, kläderna togs på vid tio då Elli kom förbi för att dra med mig ut på nattliga äventyr. Jag, Elli, Regland, Pyk, Frida, Viktor och två tjejer till åkte ut till Älgsjön och eldade lite vad och diverse hittegods. På vägen dit låg Elli och jag där bak eftersom baksätet var nedplockat. Det var jättemysigt; vi bara låg där och sjöng på LW, rökte och titta ut genom mörka fönster. Tills vi var nära att köra på en ko som hade rymt.

Jag tog över ratten på vägen hem eftersom Elli och jag vägrade få fler nära-döden-upplevelser och vi cruisade runt i Finspång i en timme eller så innan det blev hemfärd.

Det blev visst aldrig något fika, dom hörde aldrig av sig. Men det var skönt med lite egentid också. Har ju varit väldigt dålig på det sista tiden. Ingen film heller.

Trampade på en glasbit förut som åkte in i foten och jag fick inte ut den. Fick sitta och gräva med en pincett bland blod och kött för att få tag på den. Mindre trevligt men vem kan begära något annat utav mig?
På ett dygn har jag; antagligen brutit tummen, blivit blind i en kvart, rivit upp vänster arm på en rostig bil, spillt ut ett glas vatten över spisen, blivit Idamos efter att Elli dundrade in i mig eftersom vi inte hade bälten i Reglands bil och troligtvis fått blodförgiftning utav en glasskärva.
Jag är nog världens klantigaste.

Uppdatering på flera håll

Publicerad 2008-05-01 16:55:40 i Life,

Håller på att ladda upp bilder i bdb men det kommer nog att ta sin lilla tid med tanke på att det är över 300 bilder som ska upp. Jag har varit sjukt dålig på att lägga upp bilderna. En-månad-dålig för att vara exakt. Titta gärna in om några timmar så kanske jag har laddat upp tio bilder.

Vad gör man en dag som denna? Jag borde städa eller plugga men jag orkar inte något utav det. En sak kanske vore att ta på sig kläder...

Jag hostade blod förut, känndes inte som världens bästa grej att göra.

Doktor död.

Publicerad 2008-05-01 13:36:30 i Life,

Satus vad ont jag har i tummen. Det här kan inte vara bra.

Vaken efter en skön natts sömn och ingen bakfylla idag. Ser dock ut som om jag har blivit överkörd utav ett tåg. Men vad gör det när man inte har någon att vara morgonsnygg inför. Vet inte varför men lyckades få iaf tre erbjudanden igår som jag vänligt men bestämt tackade nej till (jag försvann). Fick en kram utav en karl jag aldrig pratat med tidigare och han började fråga ut mig om min fotbollskarriär, lite läskigt var det att människor kan ha sådan koll. Jag förstår om man kan namn och tidigare förhållanden men att veta något annat är lite konstigt.

det har verkligen blivit en del utav min identitet, singel-Ida. Känns lite småkonstig med tanke på att jag alltid tidigare har varit förhållande-Ida.

Äggmackor.

Bonika bate doba

Publicerad 2008-05-01 03:22:07 i Life,

Bara för att jag har världens bästa granne. Blev bjuden hem på taxi och grannen tvingade sig in för att titta lite på min lägenhet, sen så fick jag och Harry komma över till hans för att titta lite. Harry stortrvdes och jag var/är trött som ett ekollon. Men nu är jag hemma och ska sova.

Idag har jag bytt däck på Sally, dock har jag antagligen fått en spricka i tummen efter det och det är inte så skönt. Kan inte riktigt greppa som jag ska. Efter mycket stress infann jag mig i Igelfors och vi grillade och hade jättetrevligt ända tills det blev fyrverkerier och jag lyckades med konststycket att få en lite plutt från fyrverkeriojäsen i ögat. Vilket resulterade i att jag inte såg något på höger öga tills vi tog oss tillbaka till bruksgården och jag fick tvätta bort allt smink och lyckades peta ut grejen med lite papper. Härligt.

Vi lekte lekar och allt var jättetrevligt tills tolv då resten kom på att det var dags för hemfärd. ringde runt till nästa alla jag känner och tjatade om utgång men ingen var sugen. Fick tillslut tag på Adde som kunde ta hand om en vilsen själ. Jättemycket folk ute och pratade med en hel del, bl.a. grannen. ;)

Men nu är det nog dags för sängen för imorgon är det fika med Isa och Anna som står på agendan och kanske lite film. so long.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela