Ida af Larsson

Tankeläsare?

Publicerad 2010-04-29 12:59:45 i Life,

Jag kan inte förstå hur jag kan vara så lätt för en person att läsa när ingen annan lyckas?
Frågan är bara varför jag inte är värd att behålla.

Jag yrar. Nu är det dags för tårta.

Ibland så blir man lite stolt

Publicerad 2010-04-28 18:03:22 i Life,

Som ni kanske vet så jobbar jag lite sådär vid sidan av med bandet Smash into pieces. Jag fick deras nya låtar nu förra veckan och jag är så jävla stolt. Dom har lyssnat på vad som sagts och jag kommer ta mig faan bita av mig benet om dom inte lyckas i år. Dom är mina små pojkar och dom har blivit stora, så känns det. Skittöntigt men så är det. Klicka på namnet så kommer ni in på deras Myspace och där har de än sålänge släppt två nya låtar. Grymt bra! Picture of you är min favorit än sålänge men det kommer jävligt bra framöver också. -reklamreklamreklam-

Nu ska jag börja packa ihop här på kontoret och röra mig in till gamla stan där Karin och jag ska sitta på kajen och dricka findricka innan showcaset. Det blir mys. Fast det ser ut som om det är påväg att bli regn... Jaja, det löser sig.

8047

Publicerad 2010-04-28 14:10:09 i Life,

8 047. Så många dagar fyller jag idag. När man säger det så så känns det rätt lite. 8 047 dagar. Det är nästan lika mycket kronor som jag får i CSN varje månad. Eller vad säger jag.... Sista månaden med så "mycket" pengar var denna för i maj så har kära staten bestämt att vi fattiga studenter bara ska få några tusenlappat. Varför? Jag förstår verkligen inte.

Igår så var det releasefest på Bonden i Sthlm. Vet inte om jag skrev något om det men så var det. Dock fick jag och Helena gå oförskämt tidigt eftersom sista tåget till Nyköping går kvart i tio. Idag är det showcase på Stampen istället. Sådan där musik som jag inte förstår mig på; Soul. Eller nått. Jag kan inte ens säga att jag vet direkt vad det är för musik och då har jag ändå pluggat stilanalys inom musik.

Men det är klart att man ställer upp på sina vänner!

Studera människor.

Publicerad 2010-04-27 17:43:08 i Life,

Okej, nu har jag suttit i två timmar på centralen och häckat. Jobbat, ordnat med saker, kollat skatteavdrag, tänkt på djandet och så vidare. Det blir nog bra på något sätt. Dock börjar jag att bli förbannat kissnödig men jag kan inte lämna datorn och grejer ensamt. Jag håller tummarna för att Karin kommer snart. Hon borde göra det... Jag hoppas att hon gör det...

Det är befriande att bara sitta här i ett hörn och titta på folk som jäktar förbi mot tågen, dricker ett glas vin eller bara hänger precis som jag. Jag gillar det. Det är som om det är lättare att få perspektiv på saker och ting man funderar på när man samtidigt märker att det finns en massa olika människor runt omkring.

Förövrigt så kommer IndiKaar att bli lite annorlunda på HUGO i sommar. Karin har massa top secret jobb tjosanhejsan så jag kommer antagligen att köra några spelningar själv med en än sålänge hemlig sidekick. Det kommer att bli nice. Så får det bli eftersom IndiKaar måste hållas flytande.

Nej, nu tänker jag kissa där jag sitter.
Goooooood Baaaaaaaj.

Ärligt talat.

Publicerad 2010-04-27 16:49:59 i Life,

Vad är det för fel på folk som påstår att de inte hittar jobb?

Jag har de senaste veckorna fått sex olika jobberbjudanden varav jag har tackat nej till ett. Och idag så ringde dom från två till och erbjöd mig jobb varav jag tackade nej till det ena. Alla ni där ute som klagar på att ni inte hittar jobb (jag snackar inte skit om arbetslösa, bara om dom som klagar på att det inte finns något) ni kan få gå kurs hos mig hur man får jobb. Eller, vad sjutton, jag säger det bara rakt ut...

GÅ IN PÅ AMS.SE OCH SÖK VARTENDA JOBBJÄVEl I DIN KOMMUN!

Voila så har du minst fem jobberbjudanden. Var inte så jävla kräsna.
De jobb som jag har fått de senaste veckorna;
Butiksdemonstratör
Blackjack dealer
4xfestivaljobb
Växeltelefonist
Undomsledare på en museum

Det enda jag har utbildning inom är festivaljobben och knappt det. Så så jävla svårt var det.


Så bra att det nästan är ofattbart.
Lite jävlar anamma tack!

Den konstiga helgen.

Publicerad 2010-04-26 19:29:57 i Life,

Ja, kanske läge att berätta om min helt störda helg.

Fredagen; Var hemma hos Mamma först. Drack en folkis och myste framför datorn. Gick sedan bort till systrarna Eriksson och tittade på när dom gjorde sig iordning. Åkte ut till Lotorp på en minifest men lite peeps som jag inte har sett på ett tag. Skrattade så att jag tjöt när Jimmy hade sönder en fönsterbräda så att han blev attackerad av en miljon växter. Eriksson tjurade över att jag hade lagt upp en bild på henne på Facebook där hon hade en fjäder i huvudet så jag sa att om hon testade elpistolen så skulle jag ta bort den.... Och tokfaan gjorde det såklart. Den var inte så kraftig men den lät jätteläskigt och det var väldigt roligt oavsett. Skrattade även åt den andra systern som försökte skära bort tandkött eftersom hon hade ont i en visdomstand som växte....

Tog mig in till Finspång vid elvatiden igen och till Happy-Mike. Där var det grabbhäng med Mike, Adam och en random. Vi pratade musik, spelade gitarr, våldförde oss på mjukisråttor och var allmänt störda. Gick hem vid två eftersom jag skulle upp skapligt.

Lördagen; Jörgen och jag åkte till Åbergs för brunch vid elva och pratade om framtidsplaner. Åkte in till Norrköping och tatueringsmässan för att införskaffa mig nya tatueringar. Så gudomligt snygga! Jag är jävligt nöjd även om det nog kommer att ta ett tag att vänja sig vid den på handleden. Vi var kvar inne i stan till cirkus fem innan vi åkte tillbaka till Finspång.

Gjorde mig iordning och blev upplockad av Martiniskrutten vid sju. Vi tuffade bort till Jossa där jag fick fickparkera eftersom Martina var lite osäker på det hela. Men eftersom jag är kung på att fickparkera så gick det bra. Snackade en massa skit uppe hos Jossa tillsammans med henne, Skrutten, KL, Isa och Erika. Malin var även med på ett hörn men hon drog ungefär samtidigt som jag korkade upp.

Efter tre öl så fick jag vetskap om att en person som jag ser som en lillebror har fått besked att han har cancer. Jag bröt ihop. Det blev så jävla mycket på en enda gång. Han som ställde upp mest av alla på den resterande familjen Larsson efter Pappas död hade nu själv fått en diagnos som ofta slutar i död. Varför? Efter ett litet ihopbrytande så fick jag iaf reda på att det inte var så farligt som det först hade låtit. Visserligen så är det en svår form av cancer men han hade svarat bra på cellgifterna och det räknas med att han blir frisk efter sommaren. Jag hoppas verkligen.

När jag hade fått i mig lite till och tagit mig i kragen så blev det singstar och lite sånglekar innan vi blev nedskjutsade till dubbeln av mamma och mormor. Var skapligt nykter och det var väldigt skönt. Träffade på en himla massa trevliga prickar på hotellet. Blev biten i ryggen av en gammal klasskamrat som smög sig på, gissa om jag blev livrädd. Hittade ElliFrikadelli i baren och där blev jag kvar den största delen av kvällen. Träffade på killen som envisas med att kalla mig för "Ida Larsson 9C!" (lång historia som får tas vid ett annat tillfälle), det kom även fram en tjej;
Hon - Visst är det du som är Ida Larsson?
Jag - Erhm, ja?
Hon - Bra, jag har en kille som vill träffa dig. Ni skulle passa asbra ihop!
Jag - Eh, va?

Hon slet med mig bort till ett bord och presenterade mig för en kille som inte alls var min typ. Som tur var så slet jag tag i närmsta person som jag kände och blev "väldigt upptagen" i det samtalet istället. Jag träffade även på en kille som jag alltid har varit väldigt attraherad av men som jag aldrig har pratat med. Han känner en som jag stod och pratade med. Killen blev, citat "helt betuttad" i mig och vi stod mest bara och småflörtade hela kvällen. När vi sedan skulle gå ut så gick vi ut bakvägen tillsammans och han ville att vi skulle ta en liten omväg för att prata.

Han förklarade att han aldrig har blivit så attraherad av någon som han blev av mig och kunde inte se mig i ögonen för att han tyckte att det blev för mycket. Det som var helt sjukt att två människor kan vara så stört attraherade av varandra. Jag lovar er att jag inte har varit med om något så laddat som när vi stod i en trappa och pratade. Det tråkiga med det hela var att han har flickvän sedan 12 år tillbaka och en kid med densamma. Han ville inte göra henne illa och jag ville inte förstöra något men samtidigt så var det så laddat. Det går inte ens att beskriva. Det var som om vi hade en egen bubbla där strax bakom hotellet. Men inget hände och vi gick tillbaka till civilisationen. Väl där så kom killen fram till att han ville sätta sig någonstans och bara ta en öl och prata eftersom allt annat var så förbjudet. Så blev tyvärr inte fallet och jag åkte hem till mig.

Väl påväg hem så fick jag sjukligt många sms av en kille som jag har träffat från och till och som ville att jag skulle följa med honom hem för lite "mys", han har flickvän så istället kröp jag ner ensam i min säng och nekade vänligt men bestämt denna kärlekskranka rackare. Trots att jag gillar honom stört mycket och att han faktiskt inte passar ihop emd sin tjej... (Jaja, jag vet)

Vid sex-tiden eller vad hon nu kan ha varit så vaknade jag av ett förjävla liv och någonstans mittemellan dröm och verklighet så trodde jag att det var orcher som kom för att döda mig med en hel armé av trummor. Efter några skräckslagna minuter så insåg jag att det var den där förbannade vårreveljen som knatade förbi utanför fönstret. Satans as! Ett jävla trummande var det och efter många arga minuter så kunde jag somna om.

På söndagen så åt mamma och jag mat och sedan skulle jag åka hem till Nyköping. På bussen in till Norrköping så var mitt busskort tomt men jag fick åka med ändå. När jag skulle gå på tåget i Norrköping så ramlade jag dock ner mellan perrongen och tåget. Helt galet. Det gick bra men byxorna gick sönder och tågvärden höll på att få en hjärtattack av rädsla. Ja, så det kan gå.

Nu har inlägget blivit alldeles för långt så jag avslutar här med bilder på mina nygjorda tatueringar.


Den till vänster är mammas och min till höger.
(Brorsans kommer senare eftersom han inte var hemma)


My new bird som var väldigt blodig här.
Det syns inte ens att den är gul...

Rudeboy

Publicerad 2010-04-23 17:54:33 i Life,

Jag vet inte om det är så att jag börjar bli schizofren eller inte men jag har börjat lyssna på R'n'B på sista tiden. Det är helt sjukt! Jag?! Ida Larsson, lyssnar på R'n'B?! Fast ärligt talat så är det Ellis fel. Det sitter kvar sedan i påskas.

Tog en promenad ner till centrum för att gå till systemet men stötte på Eriksson på vägen så vi gick till banken för att hon skulle ta ut pengar. Jag passade på att skaffa mig bank-giro och ett företagskonto. Skönt som faan. Vi käkade lunch på kebaberian och inhandlade sedan helgens gottgott. Köpte väldigt lite eftersom jag kom på förra helgen att jag ska sluta bli så jävla full. Vi får väl se hur det går med den saken.

Annars? Jo, jag älskar mina vänner precis som vanligt.


Jag och en av mina älsklingar, Elli.
I Turkiet -06
Lite ur fokus men så var nog även vi vid detta tillfälle.

Fredag.

Publicerad 2010-04-23 12:07:19 i Life,

Jag har fått en sådan där bloggtorka. Dom dyker upp lite då och då. Tråkigt men så är det.

Imorgon är det Tatueringsmässan och nya mästerverk på gång. Känns skönt. Har man skaffat sig sin första så går det inte att sluta. Det bara är så. Ni får se resultatet imorgon.

Idag då? Jag är sugen på en promenad men vi får se. Har jobbat nu på fm och ska jobba senare också. Men det är så fint väder. Vid sådana här tillfällen så önskar jag att jag hade en hund. Fast bara när det är fint väder och jag är rastlös. Annars är dom bara ivägen. Och luktar äckligt.

Nej, nu ska pyjamasen av och kläder på. (Härligt att kunna jobba en fm i pyjamas)



Dagens Musik-tips.

Dagens i-landsproblem.

Publicerad 2010-04-19 14:50:09 i Life,

Jag skrev i vintras att jag skulle få ett drömjobb på en festival. Så blev det inte, det sket sig utav några anledning och det var en bidragande orsak till varför jag har mått förjävligt på sista tiden. Nu har jag tackat ja till en ännu bättre position på samma festival som jag är jättenöjd med men idag så får jag mejl om att jag har blivit utplockad till en annan position på samma festival.

Vad i hela helskotta?

Jag hatar att jag måste tacka nej till det sista erbjudandet. Men det är väl så det kommer att vara? Och att jag ändå får två erbjudanden att jobba på samma festival måste väl betyda att jag är bra. Eller?

Så fort som allt är på papper så kommer jag att berätta om det här på bloggen men fram tills dess så vill jag hålla det lite hemligt och det för att inte ta ut något i förskott.

Memories

Publicerad 2010-04-19 10:36:05 i Life,

All the crazy shit i did tonight,
thoose will be the best memories.
I just wanna let it go for the night,
that will be the best therapy for me.

Ja, så kan man väl sammanfatta min lördag. Jag orkar inte heller må dåligt över det, det gjorde jag igår och nu är det ny vecka med nya tag. Näst sista veckan på praktiken och planer till helgen. Fick även två jobberbjudande (vet inte om det är betalt men vi hoppas) i lördags vilket togs emot med öppna armar. Nu gäller det bara att ställa saker och ting rätt tills helgen som jag ska se till att den inte blir lika jobbig som efter denna lördag. Dock har jag inte druckit så mycket osm jag gjorde i lördags på väldigt länge. Ett glas vin hemma, typ ett glas utanför HUGO, en halv flaska mousserande, två och ett halvt glas rosé och en öl. I vanliga fall så klara jag inte en flaska vin.

Just det, inte tänka på det. Bort, bort, bort. Sådär. 

Fokus på Ladies och på livet framöver, inte bakåt. 

Så var dagen till ända.

Publicerad 2010-04-16 23:57:44 i Life,

Sushimiddagen har intagits, tvn har tittats på, Flashback har surfats på, champagnen har druckits upp och nu då?

Eriksson är världens segaste. Hon messade strax innan tio och skrev att de skulle gå ut och nu sitter jag här och väntar fortfarande på att dom ska röra sig mot krogen. Gaah. Jag blir tokig på systrarna Eriksson. Segare familj får man leta efter men vilken tur att jag älskar dom ändå. Fast jag måste röra mig härifrån senast en minut i tolv för det funkar inte att sitta hemma hos mamma en hel kväll när man fyller 20-någonting.



Min födelsedagsvideo får bli denna.
Inte alls Ida-musik men jag är helt beroende.
Jag kan inte få nog!
P.s. Skit i videon, dra bara på ljudet och blunda. D.s.

Grattis till mig!

Publicerad 2010-04-16 19:59:27 i Life,

Födelsedagen blev en bra dag. Den är visserligen inte över än men det skulle inte göra något om den vore det. Det började inte så bra eftersom jag vaknade och helt hade glömt bort att jag fyllde år. Efter några minuter så kom jag på det och blev glad. Sedan tittade jag ut... Regn och grått. Jippie kay yej. Upp till Sthlm med trevliga kollegor som grattade och sedan blev det bara bättre. Solen började skina och grattisönskningarna trillade in (Ja, Tomi var som alltid först med ett grattis två minuter över midnatt).

Ärligt talat, jag fick tårar i ögonen när jag åkte hem från Sthlm och insåg hur många det är som har grattat mig. Visst, det är inte så svårt på Facebook men ändå.

Nu är det visst födelsedagsmiddag. Måste gå. Titta på Talang! Jag kanske syns i publiken.

Planering, planering.

Publicerad 2010-04-15 19:14:28 i Life,

Annie, you rock! Jag håller tummarna för att Tessan ska komma på vem det är. Jag även en egen plan men det kan vi ta om vi ses på måndagståget. ;)

Hemma efter en lång dag. Jag fick ett till jobb idag men jag vet inte om jag ska ta det. Dealer för Black jack 5 helgdagar av 8 på fyra veckor och ett jobbtvång på 6 månader annars blir det 3000 i böter. Jag vet inte. Det känns.... sådär. Iaf med mitt nuvarande liv. Men jag måste ha pengar och jag känner inte för att sälja mig på gatan. Jag behöver skaffa mig en sugardaddy. Några intresserade?

Nej...

Imorgon fyller jag år. Funderar på om jag skulle gå ner till Hemköp och köpa mig en bakelse som jag kan äta till frukost. Lite töntigt men vad gör man inte? Kommer komma hem till mamma strax innan åtta imorgonkväll. Happy fucking birthday till mig. Egentligen så suktar jag efter frukost på sängen och någon som väcker mig med sång men det har jag inte fått uppleva på typ fyra år.

21 år - Ensam hemma i Nyköping, missade tåget, helvetisk praktik, cykeln stulen, gäster på kvällen.
20 år - Helt ensam i en lägenhet på i Finspång på min 20-årsdag.
19 år - Sambo med Emil men han jobbade fm så vaknade ensam och slutade hela dagen med att spilla cola över födelsedagsmiddagen. (Dock var även detta dagen för Virginia Tech massakern, så lite spännande var det)
18 år - Visserligen väckt på sängen med sång men jag var helvetiskt bakfull och hade bråkat med killen så att han hade stuckit hem till sina föräldrar på natten. Joy.

Ja. Nej. Jo. Jag ska fasiken spotifya en födelsedagssång imorgon och låtsas att det är någon verklig som sjunger. Typ snubben från tåget.

Host, harkel. Jag går upp klockan sex så ni kan få väcka mig med en sång i telefon. Host, harkel.


Bara för att jag är bortskämd.
(20 år)

Patetiska Ida.

Publicerad 2010-04-15 10:19:26 i Life,

Ja, jag erkänner. Jag är kär. Jag blir kär så lätt. Eller ja, kär kanske är att ta i. Betuttad kanske. Jag vet inte. jag vet bara att han är världens snyggaste och jag är världens fegaste. Vi åker samma tåg till Sthlm, samma tunnelbana till Gullmars och samma tvärbana till Mårtensdal. Sedan viker han av mot Heliosparken och jag går hit och dagdrömmer. Hur gör man när man inte vet vem det är? Vågar man säga något? Jag som är så feg när det gäller sådant här. Hatar att bli nobbad.

Åååååh, why?

Idag satt vi brevid varanadra på tåget. Han luktade så sjukt gott att jag höll på att få hjärtsnörp.

Yes!

Publicerad 2010-04-13 13:05:51 i Life,

Ny tatuering inbokad! Så jävla gött. Jag kan knappt vänta. Tur att det bara är en och en halv vecka kvar... Och det är hos en av sveriges bästa studios. Hur lyckas man med det? Jo, man tatuerar sig inför hundratals människor på svenska tatueringsmässan. Det gjorde jag förra året med men iår så blir det inte flera timmar som man måste hålla masken utan denna gång så blir det en liten plutttatuering. Fast på ett mycket ont ställe.

Vad det blir och vart? Det säger jag inte....

Måndag.

Publicerad 2010-04-12 11:30:19 i Life,

Jag har inte haft igång datorn sedan jag lämnade kontoret i fredags. Vet ni hur skönt det har varit? Jag är så trött på att vara tillgänglig överallt och jämt så i helgen har jag bara funnits på telefon. Befriande!

På fredag fyller jag år. 22 år. Det känns väldigt kort. Kortare än februari om det hade varit dagar. Så jag kanske inte behöver ha ångest över att jag inte har åstadkommit något stort för mänskligheten? Einstein var faktiskt 26 när han publicerade sin artikel om relativitetsteorin och hela 42 när han fick nobelpriset. Jävla Einstein. 26 år och världsgeni.

Dr Bombay

Publicerad 2010-04-09 15:02:04 i Life,

Imorgon spelar Dr BombayKolingsborg i Sthlm, fatta vad roligt att se. Fast jag vet inte om jag ska dit. Vi får se. Jag tar morgondagen som den kommer helt enkelt.

Idag serverades det vinbärspaj på kontoret. Varje måndag bjuds det på frallor till frukost och varje fredag på paj efter maten. En start och ett avslut. Helt okej.

Idag ringde dom om ett extrajobb. Han i telefonen sa att jag var överkvalificerad och att det var dåligt betalt men att jag kunde få jobba någon gång i månaden om jag ville eftersom dom inte fick så många uppdrag. Han är nog inte så bra på det där med marknadsföring. Jag ska dit nästa vecka och säga hej. Fast jag tänker inte berätta vad det är för det är en rejäl nergång. Men jag ska inte sälja dammsugare igen.

Nu beger jag mig mot systemet för att inhandla en öl eller två inför kvällens villafest. Ingen tokfylla här inte, den tar vi imorn.

Det 2000:e inlägget.

Publicerad 2010-04-08 17:59:22 i Life,

Tadaa! 2000 inlägg i en blogg som faktiskt inte är så jäkla spännande. Otäckt vad tiden går. Men eftersom jag nå har nått denna gräns så måste vi ju fira det på något sätt och jag tänkte därför lista saker som gör mig glad. Ett feel-good inlägg med mycket kärlek helt enkelt.

Jag blir varm i hjärtat...

...när jag sätter på tvn och ett nytt avsnitt av Scrubs precis har börjat.
...när jag överraskar med en present till människor som jag tycker om.
...när jag vaknar till ett fyllesms som förklarar hur mycket jag betyder som vän för någon.
...första gången jag går barfota i gräs varje år.
...när någon ber mig om råd.
...när jag ser någon köpa Situation Sthlm när jag själv kännar att jag inte har råd.
...när en främling ler mot mig.
...när Harry gör tokroliga saker och jag hinner se det.
...av lukten av ett par splitternya skor.
...av tjejkvällar med karaoke och bubbel.
...när jag sitter ensam i soffan och tittar på feel-good filmer och drömmer mig bort.
...när någon säger att jag är bra.
...när jag får leka mig slutkörd med barn.
...när jag går av flygplanet på hemmaplan och inser hur mycket jag har upplevt.
...när någon säger att jag är stark.
...när jag har en vänförfrågan på Facebook från någon jag själv inte vågat adda.
...av fina kommentarer på bloggen.
...när någon citerar repmånad/göta kanal/sällskapsresan out of the blue.
...när jag fladdrar omkring i små klänningar i sommarnatten.
...av att känna lukten från tvåhjuliga motorfordon.
...när jag hittar en snygg klänning på superrea.
...av att sitta nära en snygging, spana in personen och låtsas att den spanar in mig.
...när någon jag ser som en fin vän förklarar att jag är en fin vän för dom.
...när någon lagar mat åt mig.
...av att minnas.
...när det är en riktig svensk sommar och jag är vinfnittrig på Öland med Mamma.
...av att ligga i ett tält och känna doften av det.
...när någon tycker att jag är smart.

...när jag ser tillbaka på denna lista och inser hur mycket fint det finns i världen.



Hipp hipp, hurray!

Att ha ont i hela kroppen.

Publicerad 2010-04-06 17:42:27 i Life,

Det värker i varenda led i min kropp. Jag misstänker att jag börjar bli såpass gammal att jag börjar falla isär. Det har yttrats några gånger under denna påsk att vi är alldeles för gamla för en hel del saker. Pensionen kommer att vara här skrämmande fort.

Har sökt en massa sommarjobb idag och vi får väl se hur det går. Jag kan hamna någonstans mellan Abisko och Ystad ungefär.

Tänkte nog köra igång med GI igen. Pallar inte en tjockissommar till. Men vi får se. Jag ska ta mig en funderare under veckan.

Annars så kan jag avslöja att det är 90 % sannolikhet att jag inte kommer att ta examen iår. Tack vare förbannade regler och segjävlar till band. Men jag orkar inte ha alltför stor ångest för det. Det är fler som skjuter upp examensarbetet tills nästa år och då kan jag också göra det för man behöver inte vara bäst jämt.

Les future.

Publicerad 2010-04-05 19:51:35 i Life,

Jag är så sugen på att flytta utomlands. Jag antar att jag har en sådan där romatiserad bild av livet men jag vill ändå. Framtiden är så nära nu och jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Suck.

Påsk

Publicerad 2010-04-03 22:31:07 i Life,

Här kommenterar Elli för att jag inte bloggar och nu kände jag mig tvungen att blogga eftersom jag har varit så dålig och vart är är jag? Jo, hos Elli. Lite off att blogga på en fest jag vet men jag har en bra ursäkt. Min kära mor och bror har lagt beslag på internet och jag får inte igång min egen dator. Så så är det.

Har spenderat två dagar ute i Hult. Igår så hängde jag och Jörgen lite, tittade på film, lagade mat och bara hade det trevligt. Brorsan kom ut och tokkörde fyrhjuling. Idag så var jag där igen och hängde med grabbsen och tittade på när dom körde cross och hade det trevligt i solen. Så kan det gå.

Nej, vi är inte tillsammans men vi håller på att bygga upp en fin vänskap.

Idag så är det påskfest hos Elli med en drös människor och min älskade Helena är äntligen hemma från Norge. Jag är helt uppfylld av kärlek. Och vin.

Ha en underbar påsk och älska er vänner för det gör jag


Jag och Elli för 500 år sedan.

Ojojoj

Publicerad 2010-04-01 17:26:00 i Life,

Det närmar sig det 2000:e inlägget. Jesus vad sjukt. Det här är det 1996:e inlägget så vi siktar på jubileum på påskafton kanske?

Nu är jag tillbaka i Finspång och försöker koppla bort all stress och anant jobbigt som hemsöker mig i vanliga fall. Så nu ska jag inte vara deppig på hela helgen!

Ikväll ska jag träffa sköna Helena och vackra Malin på O'learys för lite mys. Kommer bli jättetrevligt eftersom jag inte har träffat Malin sedan jul ungefär tror jag och Helena har jag inte sett sedan i somras. Är det så länge sedan?! Ja så går det när hon envisas med att flytta till Norge och dissar mig. Usch, vad det kommer bli trevligt att träffas igen!


Sitter på mammas dator och hittade en bild från mormors födelsedag;


Jag saknar mitt röda hår.
Men plutten får jag antagligen träffa på söndag och det är roligt.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela